geriye bakmak yok kızlar bu sene bizim senemiz artık istediğimizi giyineceğiz yaşasın zemuszemussositososito:dance: hihoyyytopuyorumnanaktan
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
istediğimiz imkansız değilki sabır çaba gerekeni yapıldıktan sonra bir bakıyosun işte ben bu benim diyosun ben kendimi öyle görüyorum bu ben değilim diyorum hayata küstüm kızlar aynalara bakmıyorum gardolabımın kapağını bile açmıyorum ama yeter kıyafetlerin yenilenme zamanı geldi geçiyo istediğimi şimdi giymiceksem ne zaman giynicem yaş gidiyo böyle geçen her dakkikaya üzülüyorum lanet olsun kilolara savaş aştım pes etmicem Çok üzgünüm çoooklmaz: lmaz: lmaz: lmaz: lmaz: lmaz: lmaz: lmaz:
kızlar aranıza benide alın bende kilo vermek istiyorum 75 kiloyum
istediğimiz imkansız değilki sabır çaba gerekeni yapıldıktan sonra bir bakıyosun işte bu benim diyosun. hayata küstüm kızlar aynalara bakmıyorum gardolabımın kapağını bile açmıyorum ama yeter kıyafetlerin yenilenme zamanı geldi geçiyo istediğimi şimdi giymiceksem ne zaman giynicem yaş gidiyo böyle geçen her dakkikaya üzülüyorum lanet olsun kilolara savaş aştım pes etmicemlmaz: lmaz: lmaz: lmaz: lmaz: lmaz: lmaz: lmaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?