70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

burada çıkıp yürüyecek yer yok olsa kesin çıkarım ama evde koşu bandında belli bir zamandan sonra çok sıkılıyorum ben ya...

ay ne güzel tüm kızlar toplanmış... liste hazır değil mi? aman ya ne soruyorsam sanki alkışı haketmiş gibi SHEWALL canım ya benim ismimin sonuna zopa koy sen:))))klava:

selam kızlar..nasılsınız, nasıl gidiyo rejimler.yaaa benim bu hafta gitti rejim spor falan ( vicdan azabı içindeyim

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

istediğimiz imkansız değilki sabır çaba gerekeni yapıldıktan sonra bir bakıyosun işte bu benim diyosun. hayata küstüm kızlar aynalara bakmıyorum gardolabımın kapağını bile açmıyorum ama yeter kıyafetlerin yenilenme zamanı geldi geçiyo istediğimi şimdi giymiceksem ne zaman giynicem yaş gidiyo böyle geçen her dakkikaya üzülüyorum lanet olsun kilolara savaş aştım pes etmicem lmaz:lmaz:lmaz:lmaz:lmaz:lmaz:lmaz:lmaz:

Son düzenleme:

aynen ben deee bazen sinir oluyorum kendime aynaya falan bakmak istemiyorumm ((( gitsin şu fazlalıklaarrr...:Saruboceq:

bende 72 kıloyummm...yazaa çıtır olmak için çaba sarfediyorumm!!!!!!!!!!!!! pes etmek yok kızlarrr=)))))) ye ye nereye kadar...

bravo sana. çok kararlısın. bende öyle. demin kaşla göz arasında 45 dakika daha koştum. böylelikle 1 saat 45 dakika koştum. bende kararlıyım. bu grup beni acayip motive ediyo yihuu:hooray:

ozokun bende hep tekvando karate hayalim. çok isterdim ama eşim izin vermedi. evde koşacağıma tekvando öğrenmeyi çok isterdim. şimdi sen söyleyince içim gitti ama olsun bende evde yapıyorum sporumu. bende sporcu sayılırım artık

kızlar kıymalı 1 kaşık zeytinyağlı bürüksel lahanası yiyorum akşam yemeğimde. yanındada yoğurt vr 1 dilim çavdar ekmeği. kıymayı yarım avuç koymuştum. 2 gün akşam yemeğinde yerim bu yemeği

arkadaşlar bende bugün kırgınlık var. akşam arttı. spor yaparken gayet iyiyimde sonra rahatsızlanıyorum. ateşte var. üşüttüm malesef. ilaç alıcam. ıhlamur yapıcam. şekersiz içerim artık. günde 1 kaşık şeker hakkımı kahve keyfimde kullanmak istiyorum çünkü.

sabah---- 4 ymek kaşığı gevrek 1 bardak sütle haırlanmış
ara----- 1 elma
ara------ 2 kuru incir
öğle-------- peynirli maydanozlu sandviç yaptım
ara------ 1 elma
ara------- 1yumurta, maydanoz, 1 dilim ekmek
akşam----- 2 kepçe çorba, 4-5 kaşık mantar sote,1dilim ekmek
ara------ 1 bardak yoğurt
ara....... 1meyve daha yemedim yiyeceğim:))))

benim böyle 8 dilim ekmek ve 5 meyve şart... ekmek derken çorbanın 1 kepçesi 1 dilim olarak hesaplanıyor, 2kaşık gevrekte öyle:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…