bende bildirimii yapayım hemen
başlangıç 73.8
geçen hafta 70.9
bu hafta 70.7
giden 200 gr
toplam giden 3.1 kg
bu arada bugün dünya diş hekimleri günü pek kimsecikler hatırlamıyo ama ben kutluyorum meslektaşım varsa burdadişlerimize iyi bakalım bayanlar sağlık bu da sonuçta
sensin o hıh
vay başıma gelenler işe başladım gelemiom evede hırsız girdi kaynanama taşındım 1 ay önce bilsen neler oldu özledim herkesi
günaydınn kızlaaarrr hayırlı cumalarr
doğru ya 3 saatcikk kız ben işten çıktıktan sonra eve 2.5 saatte zor gidiyorum sana gelmem 6 saati bulur
kalkması kötü olmuş ya bildirim geliyordu ne güzel yaa kaçırıyoruz o yüzden alıntılarıı olmamış kk olmamışş
ilk bidirimi yapayım bari
başlangıç:69.7kg
geçen hafta:67.6kg
bu hafta:67.4kg
giden: 200gr
toplam giden: 2.3kg
-200g olmasına acayip sevindim kızlar çünkü dün arkadaşla buluştuk ve markete girip ne istediyse canımız aldık ona rağmen eksi olmama çok sevindim bakın neler yemiş kader eklenti yapamadım yazim bari bi tane bitter çikolata bi paket doritos bi tane de red bul içtim üstüne de eve gittim bi haşlanmış baget yedimo yüzden çok şaşırdım tartıya bakınca iki kez çıktım aynıydı sonuç gerçi eve gitmeden yarım saat aletlerle spor yaptım yatmadan önce de 50 mekik çektim bide slim fit bandımı taktım ne çok konuştum sabah sabah
Günaydın kızlarrr,
Kilo bildiririmim;
başlangıç kilo: 62,8 kg
geçen hafta kilo :66,2 kg
bu hafta kilo :65,2 kg
giden:1000 gr.
toplamda gelen :2400
hedef kilo : 55 kg
Mineeeee-Kaderrrrr naber, uzun zamandan sonra ilk kez hem de 1000 gr. eksideyim oley Çok mutluyum.
başlangıç 73.8
geçen hafta 70.9
bu hafta 70.7
giden 200 gr
toplam giden 3.1 kg
bu arada bugün dünya diş hekimleri günü pek kimsecikler hatırlamıyo ama ben kutluyorum meslektaşım varsa burdadişlerimize iyi bakalım bayanlar sağlık bu da sonuçta
Ah bi de onların yemesen demek ki -500 olacakmışın kızzz, keşke perşembe perşembe tutsaydın kendiniNeyse buna da şükür artı değilsinya
sağol canım yaaa, sorma ben de nasıl sevindim, kaç haftadır ilk kez çokkk mutlu oldum.Bu durumu inşallah abartmadan haftaya kadar idare ettirebilirim, haftaya da 64 görürüm, çozutmamam lazım, baksana vücut kitle indeksim 27 olmuş
tebrik ederim çok senibende - 200 üm sevindim çok bnede kaırmıştım bu hafta hamburger falan yedim hemde 3 gün üst üste:18: ama spor yaptım çok yedim diye yatmadan 30 mekik çektim birde hergün yarım saat yürüdüm ondan herhalde dikkat etseymişim iyi bişeyler olcakmış demek
günaydın sanada vay 1000 gr mıben anca 200 gr veriyorum haftada bu gidişle hedefime ulaşmam uzun olcak oturtarak veriyorum ben galiba tebrik ettim çok
günaydıın
beklemeye fırsat bulamadan tartıldım :26:
başlangıç:73
geçen hafta:65.9
bu hafta:65.6
giden:300 gram
toplamda giden:7.4
hedef:58
geçmiş olsun bebişim işin de hayırlı olsun :26:
hayırlı cumalar tatlım
evet o alıntı bildirimlerinin kalkması kötü olmuş ben de görünce bi şaşırdıydım
ay evet oranın trafiği beni benden alıyor ya haftasonu mahvoldum resmen
demek kiiii slim fit bant işe yarıyor
wuuuuu tebrikler abla
diş hekimleri dünün kurlu olsun canım o zamansa
diş hekimi bulmuşken soru sorabilir miyiiimm :26:
hep böyle olur ya ben de yapıyorum
ben dişlerimi beyazlatmak istiyorum düğünden önce de
zararlı diyorlar doğru mu :26:
-200g olmasına acayip sevindim kızlar çünkü dün arkadaşla buluştuk ve markete girip ne istediyse canımız aldık ona rağmen eksi olmama çok sevindim bakın neler yemiş kader eklenti yapamadım yazim bari bi tane bitter çikolata bi paket doritos bi tane de red bul içtim üstüne de eve gittim bi haşlanmış baget yedimo yüzden çok şaşırdım tartıya bakınca iki kez çıktım aynıydı sonuç gerçi eve gitmeden yarım saat aletlerle spor yaptım yatmadan önce de 50 mekik çektim bide slim fit bandımı taktım ne çok konuştum sabah sabah
Günaydın kızlarrr,
Kilo bildiririmim;
Mineeeee-Kaderrrrr naber, uzun zamandan sonra ilk kez hem de 1000 gr. eksideyim oley Çok mutluyum.
günaydıın
hoşgeldin ben yeni gördüm biraz geç oldu hoşgeldini kusura bakmaya çok önemli değil bizde çok bişey bilmiyoruz ama yazarak birbirimizden öğreniyoruz doğru yanlışları korkma yorum yap sonuçta hiç birimiz uzman değiliz bildiğimiz kadar belki sen bizim bilmediğimiz şeyler biliyorsundur
bu yoğurt karışımı ilginçmiş bize sonucu paylaş bakalım merak ettim
başlangıç 73.8
geçen hafta 70.9
bu hafta 70.7
giden 200 gr
toplam giden 3.1 kg
Günaydın canlar;
15.11.2013 cuma 77 kg
22.11.2013 cuma 74.90
Giden:-2.100
harikasın canım yaa tebrik ediyorum seniiee yarışma noldu sonucu ne?
Hiç sorma canım, benim boy 1,52 CM.doğru diyorsun ablacım ama patlama yaşadım yoksa 3ünü birden yemezdim bu hafta dikkat edim bari yaptığım sporlar işe yarasın dimi
boyun kaç ki ablacım senin?? inşallah böyle devam edersin herhafta 1 kilo versen varyaa ooo süper olur yaa
bende seni tebrik ederim canımdemekki kaçırmamamız lazımmış yoksa daha da mutlu olabilirdik bu arada gününüz kutlu olsun dişlerime dolgu lazım nerdesin sen sana geleyim ben
tebrik ederim canım benim inşallah nişana kadar 61-62 olursun
istanbul da yaşamak zor hatta anadolu yakasında oturup avrupa yakasında çalışmak daha da zor
olabilir aslında çünkü gecede 200gr verdiriyormuş bu bantbi sabah kalksam göbeğim falan erimiş böyle dümdüz olmuş ne güzel olurdu
TebriklerrrGünaydın canlar;
15.11.2013 cuma 77 kg
22.11.2013 cuma 74.90
kızlar çok ihmal ettim bu ara sizi farkındayım :26:
ama öğretmenler günü organızasyonlarıyla ılgılenıyorum gelemıyorum hıç dikkat de edemıyorum zaten su ara
hem sınıfımın hem okulumun hem sendikamın hem de partımın öğretmenler gunu organızasyonları var ayrı ayrı ılgılenıyorum 4 farklı yer 4 farklı gün .. :/ gelcem ama hepinizi öpüyorummm sabah yazarım bıldırımı ama hıc umutlu degılım :18:
TebriklerrrrGünaydın kızlarrr,
Kilo bildiririmim;
günaydıın
başlangıç 73.8
geçen hafta 70.9
bu hafta 70.7
giden 200 gr
toplam giden 3.1 kg
Günaydın canlar;
15.11.2013 cuma 77 kg
22.11.2013 cuma 74.90
tebrik ederim canım benim inşallah nişana kadar 61-62 olursun
istanbul da yaşamak zor hatta anadolu yakasında oturup avrupa yakasında çalışmak daha da zor
olabilir aslında çünkü gecede 200gr verdiriyormuş bu bantbi sabah kalksam göbeğim falan erimiş böyle dümdüz olmuş ne güzel olurdu
Ay benim gözüm direk toplamda verilene gitti.
Darısı başımaTebrikler tatlım
Gözlerim büyüdü resmen hahahaha
Betül sana da tebrikler canım.
Artı olan yok sanırım şimdilik iyi gidiyoruz, Mine nerde, o ne yaptı acaba?
Kizlarrrrr
Olmuyor ama böyle. Siz daha cok gencsiniz,,,isteseniz bir cirpida bu kilolari verirsiniz ama bogazlar tutulmuyor masaallah
Dost aci söyler böyle gram gram dugune kadar kilo vermek zor görüyor canim cicimler benden söylemesi
Teşekkürler tatlım..
Ben henüz yarışmada değilim...
Deneme süresi var...
Yarışma aslında kendimi frenlememi sağlamak için.
Ama burdada bildirim yapıyorum,ve daha fazla zaman geçiriyorum.
Nasıl beslenmem gerektiğini öğreniyorum aslında.
Menüleri inceliyorum,yediklerime yorum alıyorum.
Hep birlikde çıtır hatunlar olcaz inanıyorum ben...
Hiç sorma canım, benim boy 1,52 CM.
Tebriklerrr
Betül sana da tebrikler canım.
Artı olan yok sanırım şimdilik iyi gidiyoruz, Mine nerde, o ne yaptı acaba?
Kolay gelsinn
Tebriklerrrr
Kizlarrrrr
Olmuyor ama böyle. Siz daha cok gencsiniz,,,isteseniz bir cirpida bu kilolari verirsiniz ama bogazlar tutulmuyor masaallah
Dost aci söyler böyle gram gram dugune kadar kilo vermek zor görüyor canim cicimler benden söylemesi
Uuuuu süper tebrikler
kız o zaman sen direk bantla vermiş oldun
bebiş böyle olmucak bişi yapmamız lazım
bi de bunun zayıfladıktan sonra sıkılaşması var
baksana benim de az gitti
gerçi tartılmak için bekleyemedim ama olsun ne kadar azalabilirdi ki zaten
sağol tatlım sen de bu azimle verirsin merak etme
az gitti ya abla
Sevgili Dost,
Çok acı bir konuşma oldu bu
Gerçekleri sindire sindire yüzümüze vuraydın barim.
Saygılarımla...
Bir Dost.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?