anam bacımm yakın olsan hiç yok demem valla
mesaj iletilerim gelmiyor benimm o sekme kalkmış yooksizin de öye mi kızlar??
Ayyy ne guzellll arkadaslarin icin cabaliyosun..benim yokta öyle arkadaslarim
Olanlarda hepimiz dunyanin bi yerindeyiz
Ammma coky ap issinya paketlerin hepsinimi kullandin yoksa canim yaaa...nohut fasulye coksa buzluga at hepsini yapicam diye ugrasma
ayy öyle deme canım yaaa kiloya taktın demekki sana iyilik yapmak istemiştiryani hiç birine etki etmemiş ama bi sitede gördüm 4-5 tane ünlü bunun reklamını yapıyor kullanıyoruz faydasını gördük diyor neyse almış arkadaş kullanayım bari ben gibi birine de anca bu hediye ediirdi zaten
ayy canımsın keşke yakın olsakta ikram edebilydim sanadao kadar çok bahsettiniz ki canım çekti yaahiç yiyemedim ben yaa ayrıca minem çok mağrifetlisin gerçekten aşure resmine baktıkça ağzım sulanıyor hadi yapıp getirin de yiyelim
Hmmmm nefis görünüyooo
Ama benim blogum yokki nasil takip edicezzz
Kızlar daha çok yeniyim biliyorsunuz...
O nedenle aslında sizin menüleri okuyup takip ediyorum,beğeniyorum..
yorum getirirken çekiniyorum açıkcası abartılı bir şey yoksa..
Öğreneyim biraz daha o zaman daha detaylı yorumlarımda olacakdır
bende bu hafta çok kaçırdım ya yazmıyorum o yüzden yarın + çıkmasam bari:26: burayada uğrayamıyorum iyice kaçırdım ipin ucunu inşallah - görürüz yinede inşallah yani :26:selam minemm bu hafta ikimizde artıyız galibaamenümü paylaşmıyorum o yüzden cıslarım çok
bu yoğurt karışımı ilginçmiş bize sonucu paylaş bakalım merak ettimBugünki menüm
Sabah yoğurt karışımı
Kahvaltı
Domates,salatalık,biber,2 zeytin
2 dilim tam buğday ekmek
Ara: Yok (Kahvaltıyı geç yaptım)
Öğlen
Yoğurt karışımı
Yeşil salata
Et Sote
Ara: 2,3 ceviz
Bitki çayı
Akşam
Yoğurt karışımı (17:00)
17:30 Sütlü nesfit
1,5 su şu ana kadar...
Kizlar cumadan cok ümütliyim
Hem gecen hafta cok dikkatli oldigim halde verememistim ama tabi yaa asureler vardi(((( ne dikkat ne dikkat
Neyse simdi amerikan kalp vakfi diyeti varya 3 gün onu yapiyorum cuma sabah iyi cikicak ins sonuc cizelgem yerinden oyniycak
Adimi altin harflarla yazdiricam bu hafta listeye
Menüm listeye tamamen uygundu..hic kavamak yapmadim
Sabah
1 yumurta,1 dilim ekmek,1 fincan sade kahve
Ara yarim muz
Ögle(ögle ve aksamin yerini degistirdim)
2 sosis, karnibahar ve broccoli haslama
Ara 1 fincan sade kahve, yarim muz
Aksam
Lor ve 3 grissini, vanilyali dondurma
Spor
Jilian 2. level 4. gün
regl o,dugum icin devaminda birsey yapmiyorum,yapamiyorum..bakalim 2. levelden sonra ölcülerimde nasil bi degisim olucak
Jiliani bitirince Dove men + care in bi programi var bende cok guzel oradan programlar yapip sonuna slim & six pack ekliycem ins
Simdi bu jilianda hepsi var ve gercekten cok yorucu.. Ama sonraki programimi yaptim..bu göbis toparlanicak ins taaaa benim kalcada tüm heybetiyle asaletiyle duruyor masaallah 3 haftadir spor+ diyet bi iner bi söner diymi yok ! Öylece duruyor
bende seninle aynı durumdayım ya armutkizlar bisey sorucam ben yarindan itibaren spor yapmaya baslamayi dusunuyorum evde yapabilecegim internetten indirip takip edebilecegim bisey olsun istiyorum bide benim vucut armut tipi ustte bisey yok bel ince ama allah vergisi kalca bacak o bicim yanine varsa oralarda var ne yapailirim ne onerebilirsiniz
ayy öyle deme canım yaaa kiloya taktın demekki sana iyilik yapmak istemiştir
ayy canımsın keşke yakın olsakta ikram edebilydim sanada
bugün ev ziyaretine gittik odun ateşinde koca kazanda yapmışlar
öğle yemeğim 1 kase aşure oldu
yok canım blogun olmasına gerek yok
benim ismimin altında takip et yazar onu tıklaman yeterli siteye üye olacaksın tabii bide :26:
sensin o hıhşişko hande şişko hande
vay başıma gelenler işe başladım gelemiom evede hırsız girdi kaynanama taşındım 1 ay önce bilsen neler oldu özledim herkesiyok daha anca koydum zaten yarına yaparım da öyle pek aşure sevmem ben en fazla bi kase yerim o kadar düşkünlüğüm yoktur
arkadaş isteyince kıyamadım napam
nerelerdesin sen neden gelmiyorsun :26:
tesekkur ederim canim iste elimden geldiginde menuleri dengeli yapmaya calisiyorum ya bakalim sabaha az kaldi:18::18:bakalım nolcak görcezzbu arada menün çok iyi
a iyi olurMenü süper ötesi
Biömiyorum ins iyi sonuc alirim:26:
bende seninle aynı durumdayım ya armutben internetten jillian michaels kickbox workout yazıyosun malum video sitesine onu yapıyorum kalçam toparlandı gibi sanki gerçi pek düzenli yapıyorum yapablsem daha iyi olcak birde arada 100 squat challenge diye bişey var ismi tam böyle miydi hatırlamıyorumda onu yapıyorum 8 dk ama tüm bacaklarım alt bacak üst bacak ağrıyo bunu yapınca gerçi daha çok etki görmedim daha yeniyim bende 1 aydır falan burdayım 2 haftadır yapıyorum bu sporlarıda deneyip görücem bakalım neler olacak
3 saat kız yetişirsin
evet kalkmış o :26:
tarifin 2 katını yapayım dedim anca yeter diye :26: dolu dolu 3 tencere çıktı :26:
yakın arkadaşların evlerine götürcem işte bi benden isteyebiliyorlar ben de kırmıyorum onları
pek severim kendilerini
ayy öyle deme canım yaaa kiloya taktın demekki sana iyilik yapmak istemiştir
ayy canımsın keşke yakın olsakta ikram edebilydim sanada
bugün ev ziyaretine gittik odun ateşinde koca kazanda yapmışlar
öğle yemeğim 1 kase aşure oldu
yok canım blogun olmasına gerek yok
benim ismimin altında takip et yazar onu tıklaman yeterli siteye üye olacaksın tabii bide :26:
kızlar nasılsınız 10gundur falan hıc gıremıyorum laptopm gıttı telefondan da yazamıyorum hep gönderıyo sonra bakıyorm aslında göndermıyomus
rejım yapmıyorum sadece az yıyorum.
Eskı arkadaslar neden hıc gırmıyo ya?
Neysee bol kılo vermeler sıze
. aynı kılom degısıklık yok. Aslında degısıklık olmadgı ıcın de uzuluyorum vermem lazım 5 6 ay sonra dugunum var ben hala patates gıbıyım
BU ARADA BU CUMA BUTUN BILDIRIMLER YINE BANAAAAAAAAAAAAAAAA TAMAM MI SEKERCIMLERRRRRRRRRRRRRRRRRRR
Günaydın kızlarrr,
Kilo bildiririmim;
başlangıç kilo: 62,8 kg
geçen hafta kilo :66,2 kg
bu hafta kilo :65,2 kg
giden:1000 gr.
toplamda gelen :2400
hedef kilo : 55 kg
Mineeeee-Kaderrrrr naber, uzun zamandan sonra ilk kez hem de 1000 gr. eksideyim oley Çok mutluyum.
kizlar bisey sorucam ben yarindan itibaren spor yapmaya baslamayi dusunuyorum evde yapabilecegim internetten indirip takip edebilecegim bisey olsun istiyorum bide benim vucut armut tipi ustte bisey yok bel ince ama allah vergisi kalca bacak o bicim yanine varsa oralarda var ne yapailirim ne onerebilirsiniz
Ah bi de onların yemesen demek ki -500 olacakmışın kızzz, keşke perşembe perşembe tutsaydın kendiniilk bidirimi yapayım bari
başlangıç:69.7kg
geçen hafta:67.6kg
bu hafta:67.4kg
giden: 200gr
toplam giden: 2.3kg
-200g olmasına acayip sevindim kızlar çünkü dün arkadaşla buluştuk ve markete girip ne istediyse canımız aldık ona rağmen eksi olmama çok sevindim bakın neler yemiş kader eklenti yapamadım yazim bari bi tane bitter çikolata bi paket doritos bi tane de red bul içtim üstüne de eve gittim bi haşlanmış baget yedimo yüzden çok şaşırdım tartıya bakınca iki kez çıktım aynıydı sonuç gerçi eve gitmeden yarım saat aletlerle spor yaptım yatmadan önce de 50 mekik çektim bide slim fit bandımı taktım ne çok konuştum sabah sabah
fadime ablaaaa inan şoktayımmayyy çok sevindimm valla sanki ben vermiş gibi tebriklerrrr ablacımm
ilk bidirimi yapayım bari
başlangıç:69.7kg
geçen hafta:67.6kg
bu hafta:67.4kg
giden: 200gr
toplam giden: 2.3kg
-200g olmasına acayip sevindim kızlar çünkü dün arkadaşla buluştuk ve markete girip ne istediyse canımız aldık ona rağmen eksi olmama çok sevindim bakın neler yemiş kader eklenti yapamadım yazim bari bi tane bitter çikolata bi paket doritos bi tane de red bul içtim üstüne de eve gittim bi haşlanmış baget yedimo yüzden çok şaşırdım tartıya bakınca iki kez çıktım aynıydı sonuç gerçi eve gitmeden yarım saat aletlerle spor yaptım yatmadan önce de 50 mekik çektim bide slim fit bandımı taktım ne çok konuştum sabah sabah
günaydın sanada vay 1000 gr mıGünaydın kızlarrr,
Kilo bildiririmim;
başlangıç kilo: 62,8 kg
geçen hafta kilo :66,2 kg
bu hafta kilo :65,2 kg
giden:1000 gr.
toplamda gelen :2400
hedef kilo : 55 kg
Mineeeee-Kaderrrrr naber, uzun zamandan sonra ilk kez hem de 1000 gr. eksideyim oley Çok mutluyum.
sorma canım yaa, kaç haftadır hep artıydım ben de belki de 2 aydır ilk defa eksi çıktım, çok mutlu oldum, sen de bozma moralini 200 gr. olsa bile kalıcı olsun, yağdan gitsin önemli olan o.tebrik ederim çok senibende - 200 üm sevindim çok bnede kaırmıştım bu hafta hamburger falan yedim hemde 3 gün üst üste:18: ama spor yaptım çok yedim diye yatmadan 30 mekik çektim birde hergün yarım saat yürüdüm ondan herhalde dikkat etseymişim iyi bişeyler olcakmış demek
günaydın sanada vay 1000 gr mıben anca 200 gr veriyorum haftada bu gidişle hedefime ulaşmam uzun olcak oturtarak veriyorum ben galiba tebrik ettim çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?