70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım yaaa okadar kaynamasına gerek yok
40 dak falan yeteri ezilcek derken püre gibi olmayacak ama açılacak birazcık
sen benim tarifime baksana reklamımı yapayım azıcık
takip edin ülen beniiiii

Aşure Tarifi / Mine Yalçın Budak - Nefis Yemek Tarifleri

ben de sabah buna benzer bişey yedim, uno light ekmek+maydanoz+lor peynir karışımı+1 tatlı kaşığı zeytinyağ+1 yeşil biber+1 salatalık
afiyet olsun canım

canım düdüklü yok muydu, düdüklüde 20 dakikada pişer, yoksa da Minenin dediği gibi 40 dakika yeter, 2,30-3 saat tüp mü yeter kııı, batarsınız

canım düdüklü yok muydu, düdüklüde 20 dakikada pişer, yoksa da Minenin dediği gibi 40 dakika yeter, 2,30-3 saat tüp mü yeter kııı, batarsınız

kuru fasülyeyle nohutta öyle yazıyordu parantez içinde de ben de buğdaya da öyle zannettim
düdüklüm yok bozdum :26: ama doğalgazlı ya sorun değil
biz buna kısaca baba parası yemenin rahatlığı diyoruz

İstanbulda yaptırmayı düşünürsen seni de götürebilirim tatlımm iki kız kardeşler gayet sıcak ve mütevaziler
araştırıyoum ama ağrısı sancısı olan yok ben diorum benimki acaba psikoojik mi

ben de sabah buna benzer bişey yedim, uno light ekmek+maydanoz+lor peynir karışımı+1 tatlı kaşığı zeytinyağ+1 yeşil biber+1 salatalık
afiyet olsun canım
afiyet olsun sanada
rokayıda dene çok yakıştırıyorum ben
e o zaman benim buğday olduu
gayet açık çünkü şu anda
süt niye ekliyorsun canım sütlü daha mı lezzetli oluyor :26:

süt rengi için canım rengi koyu olmasın diye
incir ve ceviz rengini koyulaştırıyor incir kullanınca ben çok azda süt ekleyeyim dedim sen kullanmayabilirsin tabii

hmmm bunu bilmiyorum
zararı olursa hadi
neden memnun olmamış kullananlar
kimyasal bir özelliği varmıymış diycem ama vardır yoksa nasıl zayıflatacak
psikolojik değilse

yani hiç birine etki etmemiş ama bi sitede gördüm 4-5 tane ünlü bunun reklamını yapıyor kullanıyoruz faydasını gördük diyor neyse almış arkadaş kullanayım bari ben gibi birine de anca bu hediye ediirdi zaten

zaten istanbulda yaptırırım muhtemelen. ben de bi yer buldum netten istanbulda oraya giderim diye düşünmüştüm. olacak olursa bi iletişime geçerim seninle
kimsede olmadıysa psikolojiktir bebişim herhalde seninki de :26:

hmm anladım canım mantıklıymış.. çok sağol

o kadar çok bahsettiniz ki canım çekti yaa hiç yiyemedim ben yaa ayrıca minem çok mağrifetlisin gerçekten aşure resmine baktıkça ağzım sulanıyor hadi yapıp getirin de yiyelim

o kadar çok bahsettiniz ki canım çekti yaa hiç yiyemedim ben yaa ayrıca minem çok mağrifetlisin gerçekten aşure resmine baktıkça ağzım sulanıyor hadi yapıp getirin de yiyelim

sanırım 4 tencere kadar aşure çıkcak benimkinden hepimize yeter buyur gel misafir edeym seni

valla iyi gidiyosun canim ah bide ben spora baslayabilsem, yarini iple cekiyorum acaba verebildimmi hic umit yok ama

naber kizlaresim gececi..evde yalniz yiyorum,duzensiz oluyor haliyle

valla benim koca evde oldu zaman yemek saatide sasiyo menude sasiyo o yuzden gec gelmesi isime geliyo yoksa onun yuzunden hep rejimimi bozuyorum

sadece unluler memnunda onlarda reklam amacli soyluyolardir canim.

benim bugunki menum :
Sabah
1 yumurta, tomates , maydanoz , 1dilim peynir, 1 dilim ekmek

ara
1 cay + 8 tane findik

oglen
1 kupa makarna + 3tane kofte + salata + yogurt

ara
yogurt + 2tane diyet biscuit

aksam
3yk taze fasulye + salata + yogurt

bakalım nolcak görcezz bu arada menün çok iyi

Ayyy ne guzellll arkadaslarin icin cabaliyosun..benim yokta öyle arkadaslarim
Olanlarda hepimiz dunyanin bi yerindeyiz
Ammma coky ap issinya paketlerin hepsinimi kullandin yoksa canim yaaa...nohut fasulye coksa buzluga at hepsini yapicam diye ugrasma

Hmmmm nefis görünüyooo
Ama benim blogum yokki nasil takip edicezzz

Menü süper ötesi
Biömiyorum ins iyi sonuc alirim:26:

Ben suana kadar listeye sadik kaldim nirazdan anneme gidicez.. Orada da bozmam ins
Aksami yiyip gidicem erken ama napim..orada bir kahve bir elma yerim menumde vardi
Sabah sporumuda yaptim
Aksam gelemezsem yazayim da
Yazdim diye yemem insss

Sabah görüsürüzzz

kizlar bisey sorucam ben yarindan itibaren spor yapmaya baslamayi dusunuyorum evde yapabilecegim internetten indirip takip edebilecegim bisey olsun istiyorum bide benim vucut armut tipi ustte bisey yok bel ince ama allah vergisi kalca bacak o bicim yani ne varsa oralarda var ne yapailirim ne onerebilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…