arkadaşlar bende bugün kırgınlık var. akşam arttı. spor yaparken gayet iyiyimde sonra rahatsızlanıyorum. ateşte var. üşüttüm malesef. ilaç alıcam. ıhlamur yapıcam. şekersiz içerim artık. günde 1 kaşık şeker hakkımı kahve keyfimde kullanmak istiyorum çünkü.
nerdesin tatlım ya yardımmmmmmmmmmmm.......
hoşbulduk arkadaşlar ben yeni başlıcam. zayıflamak için önerilerinizi bekliyorum .yardımcı olursaniz memnun olurum.
hoşbulduk arkadaşlar ben yeni başlıcam. zayıflamak için önerilerinizi bekliyorum .yardımcı olursaniz memnun olurum.[/QUO
hoş geldin a.s. önerim yok ne yazık ki benim bildiklerimi sende biliyorsundur eminim yediğini iştiğini yazarsan iyi olur iyi zayıflamalar kaydirigubbakcemile2
söyle canım. neden spor yapamıyosun seni spordan uzaklaştıran ne. ne hissediyosun
hayeel akşam yemekte ne yiyeceksin
bu akşam kısır yedim yemekten önce yeşil çay içmiştim bilmiyorumkismile
naber hayell bende kırgınlık devam ediyo. ıhlamur içiyorum şekersiz
kısırın yağını çok az koydun dimi. biliyosun kısırı yasak haline getiren içindeki yağı.
hoşgeldin güzelim. ben bayağı bi kalıcı zayıflıkla ilgili yazdım. sen önce onları oku. ama şunuda yaz önce. boyun kaç. ne zamandır kilolusun. hedefin ne. spor yaptınmı hiç hayatında. yaşınıda yaz
zayıflayınca ayıcıklı kapşonlu eşofman alacağım. hayalim o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?