70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

spor yaptıktan sonra bendede ateş oluyor sırf ateşlenmeyim diye spor yapmıyorum zaten:)))

ya hugocuk ne olur beni ikna et ya ne yapacağımı şaşırdım valla spor yapamıyorum ben ya özürlüyüm resmen....

kızlar günümüzde obezite sorunu gün gün büyüyo. kilo fazlası olmayan insan neredeyse çok az. ama buna rağmen giyim sektörü 42 bedenden büyük satmamaya başladı. bazen bu bedenide bulmaz zor oluyo malesef. sanki herkes incecikmiş gibi daracık herşey. ya şişmanlık artarken böyle olması hoş değil. bazen görüyorum göbeği falan olan bayanlar sırf daha büyük bedeni yok diye sevdikleri kıyafetin küçüğünü alıyolar o da olmuyo heryerden fışkırıyo. yada sanki büyük beden olmak çok büyük kusurmuş gibi kocaman büyük beden mağazaları yazıyolar insanın gidesi gelmiyo valla

hoşbulduk arkadaşlar ben yeni başlıcam. zayıflamak için önerilerinizi bekliyorum .yardımcı olursaniz memnun olurum.

hoşgeldin güzelim. ben bayağı bi kalıcı zayıflıkla ilgili yazdım. sen önce onları oku. ama şunuda yaz önce. boyun kaç. ne zamandır kilolusun. hedefin ne. spor yaptınmı hiç hayatında. yaşınıda yaz

benim 4 yaşında oğlum var onun doğumundan beri aynı kilodayım evde kendime göre hareketler yapıyorum kilo almıyorum fakat zayıflayamıyorum.bu arda 1.68 boyundayım görünüşte kilolu gözükmüyorum beni rahatsız eden göbeğim oda giderse iyi olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…