olsun canım geyik yaparken bile burda takıldığında dikkat edersin formunaaa
ben iyiyim canım, üsküdara taşınmıştık.Nisan gibi de ev almak istiyoruz..bakınıyoruz anadolu yakasında üsküdar çok pahalı, oturulabilir bir ev en az 200.000biz de bakıyoruz canım ümraniye ,ataşehir...
senin nasıl gidiyor hayat???
Aminn.. Hepimizin karşısına hayırlı insanlar çıksın. :)
Ne yedin ne içtin bilmiyorum ama diyetisyen listeleri genelde aynı tarz oluyor. Vücudu şaşırtmak gerekiyor doktorunun öyle listeleri var mı? Genelinde vardır gerçi şok etkisi yaratacak 1-2 günlük diyetler..
Sürekli aynı yiyince alışıyo vücut verilmiyor belli bi süreden sonra. Spor falan yapabiliyor musun bide?
Yok bee onlar çok önceydi yani 2 yıl önce falan sanırım :)
Askerden sonra terketti ama dediğin gibi farklı ortamlar vs vs insanlar sapıtıyor. :)
2-3 ay oldu gerçi daha yeni bi olay ama saolsun bıraktığından sonra 7-8 kilo aldım :)
Yani dizlerine vurmuyordur en son bayağı kilo aldın diye söyleniyordu.
Depresyondayım a dostlar :)
Evet 2 gunluk sok diyetleri var.gittigim hafta istedigi gibi veremezsem muhakkak veriyo 2 gunluk sok diyet.sporda. yapmiyorum gunluk yarim saat yuruyorum ara ara aklima gelirse.
Ya ufff veremiyorum yagdan cok zor gidiyor
Aminn.. Hepimizin karşısına hayırlı insanlar çıksın. :)
Ne yedin ne içtin bilmiyorum ama diyetisyen listeleri genelde aynı tarz oluyor. Vücudu şaşırtmak gerekiyor doktorunun öyle listeleri var mı? Genelinde vardır gerçi şok etkisi yaratacak 1-2 günlük diyetler..
Sürekli aynı yiyince alışıyo vücut verilmiyor belli bi süreden sonra. Spor falan yapabiliyor musun bide?
Yok bee onlar çok önceydi yani 2 yıl önce falan sanırım :)
Askerden sonra terketti ama dediğin gibi farklı ortamlar vs vs insanlar sapıtıyor. :)
2-3 ay oldu gerçi daha yeni bi olay ama saolsun bıraktığından sonra 7-8 kilo aldım :)
Yani dizlerine vurmuyordur en son bayağı kilo aldın diye söyleniyordu.
Depresyondayım a dostlar :)
olsun canım geyik yaparken bile burda takıldığında dikkat edersin formunaaa
ben iyiyim canım, üsküdara taşınmıştık.Nisan gibi de ev almak istiyoruz..bakınıyoruz anadolu yakasında üsküdar çok pahalı, oturulabilir bir ev en az 200.000biz de bakıyoruz canım ümraniye ,ataşehir...
senin nasıl gidiyor hayat???
Amanın da amanın kimleri görüyorum, hoşgeldin fıstıkGünaydın kızlar
Minderbob'um dürttü dün gelecektim ama unutmuşum
Bugün damlıyım dedim.
Nasılsınız? Çoğu kişi dönmüş sanırım.. Suzan paşanı doğurmuşta o da gelmiş.
500 gr. verme yarışı, veremeyenler haftaya 3 gün 40 ar dakika spor yapacak, ekleyelim mi seni de?yaa ben kime diyooom haaa
kime diyoomm
konusmayin bu kadar demiyomuyum
demiyomuyuuuummm
20 sayfa olmus nerdeysenasil okuycam bennn haaa
aksama kadar cene
bu balkaymak nasil okur nasil cevaplar neden düsünmüyonuzz
hadi onuda birak kiskanirmi akli burda kalirmi demezmi insaannn
ben düsündüm tasindim
topige giris cikis saati koyucam
öyylee caniniz istediginiz zaman girip yazmak
cene yapmak
güzel güzel sohbetler etmek
yasaaaakkkkk
herkes akilli akilli oturcak
belli bir saat araliginda girilicek
ve iki uc mesajdan baska yazmak yasaakk
bende rahat rahat okuycam o zaman
bakmayin öyle balli kaymakli olduguma cok pis yolarim
kiskaniyom lannn siziii
bensiz bensiz sohbet ediyonuz
neyse icimi döktükden sonraaaaa
günaydiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnn
güzel birgün olsun insallahhhhh
cikmadan bi yazayim dedim
dün ara ara cep telefonumdan baktim ama yazamadim :26:
birazdan cikicam o yüzden gecmise gidemicem lütfen kusura bakmayin :26:
dün okuduklarim aklimda kaldigi kadari ile iste...
önce RAPUNZEL canimm ya :26:
coook gecmis olsun canim inan cok uzuldum :26:
öyle etkilendimki gec rüyamda birsey oluyor polis ariyorum gelmiyo felan....
ay ne demek o halde 1,5 saat beklemekk
kiyamam inan cok üzüldüm :26:
sükür ucuz atlatmissiniz Rabbim bir daha yasatmasin :26:
hakliliginizi ispat edememek de ayri bir üzüntü
Allahim hepimizi korusun
SUZIMMMM
gelmissss
canim benide sormus
bana bak ben yokum diye kiristirma kimseylee
namusunla otur su topikde
arada telden bakiyom o na göre
KADEEERR
kocisi geldi gelmez artik dedi gördüümm
bacim o konulara hic girmeyelim istersen
FADiMEEE
bacim bi yaris yapiyonuzda ne oldugunu tam anlamadim :44:
beni neden almiyon kiz listeyeee
yagli güresmi yapiyok ne yapiyok hertürlü kapisirim
MINEE
sana ne dicektim unuttum bacim yaa :26:
ABABABABABABA
hocan kitap hediye etmis
sen o kitabi oku
dügüne yakinda benim sana anlatacagim seyler var
NERGiSSS
ay bana hafizamin iyi oldugunu söylemissinn
ilk defa biri bana böyle birsey söylüyor
ayy cok mutlu oldumm
cünkü en basiti ablam bana alzaymir li der
ama senin nickini hatirladiiimmm
ay ne mutlu oldum anlatamam
ay baska ne vardiii :44::44:
gelmiyo aklima kizlar :26:
öpüyorum coookkk
kazasiz belasiz saglikli mutlu huzurlu birgün olsun insallahhhh
Terk mi etti, ne zaman kııı, aaaa kendi bilir, bizim kıza talip mi yok, elini sallasan ellisiOooo hafızan bayaa iyi..
O gitti geldi, işsiz kaldı, iş buldu, başka şubesine geçti, en sonda beni terketti.
Baya zaman olmuş yani görüşmeyeli senle
hadi ya olsun burda olunca verirsin yine 80li rakamlardan düşmştün yanılmıyorsam onu başardıysan 8-10 kilo senin için kolaydır bnce
Amanın da amanın kimleri görüyorum, hoşgeldin fıstık
Terk mi etti, ne zaman kııı, aaaa kendi bilir, bizim kıza talip mi yok, elini sallasan ellisi
Yağ ve sudan gidiyo olayına çok takılma bence.. Takıntı yapınca daha da zorlar seni.
Akşamları dikkat et. Ekstra keten tohumu kullanıyor musun?
Karışık bitki çayları dene. Kendin demleyebiliyorsan kendin demlemeye çalış.
Yemeklerinin yanında muhakkak 2 yk yogurt olsun.
Sade Türk kahvesi içebilirsin o da yağ yakımını hızlandırıo yürüyüşten önce içersen.
Aklıma geldikçe yazarım bayadır diyet namına bişey yapmadığımdan aklımda pek kalmamış.
Hoşbulduk Fadime ablacım nasılsın?? :)
Eylül sonunda tatile gitmiştim ya ordayken bıraktı beni :)
Sonra da görüşmedik işte arıyo, msj atıyo falan ama yok konuşmuyorum.
Kendi istedi neticede ortam görünce değişen insanlardanmış napalım.
Her zaman olduğu gibi kısmet, kader diye geçmeliymişim :)
Sen nabıyosun iyi misin?
saol canim yaaa bi geldin soru yagmuruna tuttum seni hakkini helal et.su yag ve sudan kaybetme isine cok takiliyorum .keten toh.kullanmiyorum.turk kah sevmem ama nescafe 2in1 iciyorum.evdeyim bitki cay hazirlarim sorun degil.cok saol yaaa
Keske hep gelsen bu topigi costursan ne iyi olur.gel sen bize gel burda 10 kilonuda verirsin sen:)
Ay bu arada şimdi farkettim düğüne 5 ayın kalmış
Çok heyecanlıdır inşaallah istediğin kiloda bir gelin olursun.
İyiyim canım ben de çok şükür, işte uğraşıyoz her zaman ki gibi kilolarla, öyle. Kızlar okulda, büyüğün yarın-öbür gün sınavları var, kısmet bakalım.
Sen de takma canım, yaşın genç ne de olsa, hayırlısı ne ise kaderinde Allah onu nasip etsin inşallah, en azından şimdiden gerçek yüzünü gördünya, bu da önemli yani.
amin inşallah sizin de desteklerinizleheyacan olmaz mııı sabah nişanlımla konuşuyordum geçmiyor zaman bi an önce evlensekk diyordu bende 5 ay 21 gün kaldı dedim şaşırdı şafak mı sayıyorsun dedi
Ya ne kadar süper kilonu koruyorsun.. Acaip kıskanıyorum valla
Ne koruması canım yaaa 66 kilo oldum, 59 u görmüştüm, vücut ölçülerim de genişledi, eski görüntüme döndüm resmen, çok fenayım maalesef
:) :) :)
Az kalmış ya zaman çabuk geçiyor.. 5 ayda süper kilolar verirsin çikolatalara, hamurişlerine veda edersen.
Ne koruması canım yaaa 66 kilo oldum, 59 u görmüştüm, vücut ölçülerim de genişledi, eski görüntüme döndüm resmen, çok fenayım maalesef
darısı tüm sevenerin başına inşallahhamur işlerine veda edebilirim de çikolata işi zor işte hafta bi kere olsun bari :18:
günaydıııınnn
ooo dilek gelmiişş aşağıda gördüm hoşgeldin canım
Yok ya valla sorun değil yardımcı olabilirsem ne ala.. Mutlu olurumm.. Kilo vermede en önemli şey motive olmak zaten.
Şeker kullanmıyorsan süper zaten.. Keten tohumu yoğurduna 1 tk atabilirsin öyle yiyemezsen salatana aynı şekilde.
Faydalarına bakarsın netten.. Şeyda Coşkun'un ödem attırıcı çayı vardı ananas kabukları, maydanoz, çubuk tarçın falan onu da yapabilirsin hiç olmadı maydanoz saplarını kaynatıp içebilirsin. :)
Valla sadece 10 kilo olsa keske onun öncesinde de aldımm tartıyla aram fena rakamı söylemek istemiyorum da aldım baya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?