benim 4 yaşında oğlum var onun doğumundan beri aynı kilodayım evde kendime göre hareketler yapıyorum kilo almıyorum fakat zayıflayamıyorum.bu arda 1.68 boyundayım görünüşte kilolu gözükmüyorum beni rahatsız eden göbeğim oda giderse iyi olacak
boyun benimle aynı. bendede göbek vardı çok ama koşu bandında koşarak bayağı gitti. diyete başladınmı
söyle canım. neden spor yapamıyosun seni spordan uzaklaştıran ne. ne hissediyosun
zayıflayınca ayıcıklı kapşonlu eşofman alacağım. hayalim o
hugocuk ben yazdım ama sen yorum yapmamışsın:)))
mayısta düğün var. tamda beni eleştirmişti zamanında. daha 2 ay var. 10 kilo versem süper olurum düğünde. inşallah
[/B]
kimin düğünü var
eşimin yakını
iyilik dostiopuyorumnanaktan
evet canım sporun ne olduğu önemli değil önemli olan zevk alarak yapmak. ben taekwondoyu çok sverek yapıyorudum ama hedefim vardı müsabakalara giriyordum falan. artık hedef yok o yüzden yapmak da çok eğlenceli gelmiyor bana. zaten burada doğru düzgün spor salonu da yokozokun bende hep tekvando karate hayalim. çok isterdim ama eşim izin vermedi. evde koşacağıma tekvando öğrenmeyi çok isterdim. şimdi sen söyleyince içim gitti ama olsun bende evde yapıyorum sporumu. bende sporcu sayılırım artık
çok geçmiş olsun canımarkadaşlar bende bugün kırgınlık var. akşam arttı. spor yaparken gayet iyiyimde sonra rahatsızlanıyorum. ateşte var. üşüttüm malesef. ilaç alıcam. ıhlamur yapıcam. şekersiz içerim artık. günde 1 kaşık şeker hakkımı kahve keyfimde kullanmak istiyorum çünkü.
sırnaşık şey sırnaşık şey :roflol: :roflol:spor yaptıktan sonra bendede ateş oluyor sırf ateşlenmeyim diye spor yapmıyorum zaten:)))
çünkü büyük beden adı altında 3 katı fiyata satıyorlar. artık dediğin gibi çok fazla zayıf insan kalmadı ve 10 kilo fazlası olanlar büyük beden mağazalarına gitmek zorundalar. böylece tekstil sektörü alıp başını gidiyor. biz yedikçe onlar kazanıyorlar.kızlar günümüzde obezite sorunu gün gün büyüyo. kilo fazlası olmayan insan neredeyse çok az. ama buna rağmen giyim sektörü 42 bedenden büyük satmamaya başladı. bazen bu bedenide bulmaz zor oluyo malesef. sanki herkes incecikmiş gibi daracık herşey. ya şişmanlık artarken böyle olması hoş değil. bazen görüyorum göbeği falan olan bayanlar sırf daha büyük bedeni yok diye sevdikleri kıyafetin küçüğünü alıyolar o da olmuyo heryerden fışkırıyo. yada sanki büyük beden olmak çok büyük kusurmuş gibi kocaman büyük beden mağazaları yazıyolar insanın gidesi gelmiyo valla
sen bu azimle verirsin canım hatta fazlasını bile verirsinmayısta düğün var. tamda beni eleştirmişti zamanında. daha 2 ay var. 10 kilo versem süper olurum düğünde. inşallah
kilonda birdeğişiklik varmı
75 ten 100 gram eksik yine. 3 gündür aynı. vücut direniyo. ama yılmak yok. diyet ve sporla 2 ayda vericem eminim buna
naber kızlar nasıl gidiyo SultanSena sen demi mi ellere bakıyodun senin ellerinde güzelmi:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?