70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

boyun benimle aynı. bendede göbek vardı çok ama koşu bandında koşarak bayağı gitti. diyete başladınmı

tüm yemeklerini bir kaşık yağlı yaparsan, doğal yiyeceklerle beslenirsen. süt yoğut, peynir vs.. yersen. sevdiğin şeyleri evde kendine uygun sağlıklı pişirmeyi öğrenirsen eğer birazda hareketle verirsin kilolarını. hergün 1 saat dans et evde. imkanın varsa yürü. çarşı pazar gez. asla aç kalma. 3 ana 3 ara öğünün olsun. tam tahıllı yada kepek ekmeği kullan. sabah kahvaltında ekmek yumurta peynir olsun. öğlen protein yani balık yada tavuk vs.. olsun. yağsız pişir. akşam sebze yemeği, salata yoğurt, ekmek olsun. ara öğünlerinde meyve yada süt yada fındık fıstık ye. ama mutlaka ye asla aç kalmaki vicudun yavaşlamısın. keke poğaçaya düşkünsen ben yazdım diyet kek falan. onları yap. asla korkma sende zayıflarsın. çok takma kilolarını. kilo veriyorum diye düşün.. günlük yediklerini yaz buraya yanlışlarını gösteririz sana. mesela bugün ne yedin

söyle canım. neden spor yapamıyosun seni spordan uzaklaştıran ne. ne hissediyosun

valla tatlım ayaklarım geri geri gidiyor birde ben hafif nanemolla bir tipim spor yapınca banyo yapmak zorundayım hergün banyo yapınca üşütüyorum ne bileyim şu havalar düzelseydi bari ya.... dans etmeyi seviyorum aslında ama müzik konusunda karar vermedim ne yapacağımm ben ya((

ya kızlar rahatsız olduğumdan dolayı sıcak ıhlamuru içince uyuyakalmışım. 1 saat uyumuşum. ama iyide oldu kendimi toparladım. ya hastaykende hep canım bişeyler yemek ister ama tutacağım kendimi

mayısta düğün var. tamda beni eleştirmişti zamanında. daha 2 ay var. 10 kilo versem süper olurum düğünde. inşallah

naber kızlar nasıl gidiyo SultanSena sen demi mi ellere bakıyodun senin ellerinde güzelmi:)))

Son düzenleme:
arkadaşlar ben kendim için zayıflıyorum ama eşimede zayıflayarak ispatlamak istiyorum

evet canım sporun ne olduğu önemli değil önemli olan zevk alarak yapmak. ben taekwondoyu çok sverek yapıyorudum ama hedefim vardı müsabakalara giriyordum falan. artık hedef yok o yüzden yapmak da çok eğlenceli gelmiyor bana. zaten burada doğru düzgün spor salonu da yok

çok geçmiş olsun canım

spor yaptıktan sonra bendede ateş oluyor sırf ateşlenmeyim diye spor yapmıyorum zaten:)))
sırnaşık şey sırnaşık şey :roflol: :roflol:

çünkü büyük beden adı altında 3 katı fiyata satıyorlar. artık dediğin gibi çok fazla zayıf insan kalmadı ve 10 kilo fazlası olanlar büyük beden mağazalarına gitmek zorundalar. böylece tekstil sektörü alıp başını gidiyor. biz yedikçe onlar kazanıyorlar. klava:

mayısta düğün var. tamda beni eleştirmişti zamanında. daha 2 ay var. 10 kilo versem süper olurum düğünde. inşallah
sen bu azimle verirsin canım hatta fazlasını bile verirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…