70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ya nasıl başardın bende en son 80 i gördüm 3 ayda 7 kilo aldım mutsuzum

ay ben senin teltaşını gördümm kıızz şimdiii ne kadar büyükmüş o öylee
çizelgenin içinde saklamışsıın seni gidi seniii

çatlak kafam kadar o öyle tek taş mı olur

Gripamol 3x1 kutu bitene kadar kullan bişeyciğin kalmaz

Ahahahah aynıııı bennnn

Geçmiş olsun, ıhlamur kaynat iç, bir de ekinezya çayı bulursan o da gribe çok faydalı.

selam arkadaşlar yıllardır bende zayıflama diye ömrümün yarısını geçirdim tam 12 yaşından beri diyet hayatımda.

15 yaşında 69 kg dan 48 kg düşme maceramdan sonra iş hayatıyla beraber geri gelen kilolar tekrar savaşa sebep oldu.en son geçen kış yoğun spor(haftanın 5 günü spinnig-kasıcı diyet)sadece verebildiğim kilo 8 civarıydı.bana göre oldukça az olan kg kaybım yinede motive ederken sporda kaybedilen minerallerle beraber demir eksikliği ve b12 baş gösterince spordan da oldum.saolsun firmamızın doktoruna halsizliğimle alakalı yakınırken bana kg sorununda var depresifliğinde hadi tiroidine bakalım deyince neden kg vermemin bukadar zorlaştığını anladım.kısaca zayıflamakta zorluk varsa troidle alakalı olabilir.şimdi tiroidle alakalı tedavi aşamasında tekrardan sizlerle sizin deneyimlerinizle kabulde ederseniz beni zayıflamak istiyorum umarım tabi

maşallah Allah bağışlasın hayatım emzirirken bazı insanlar çok güzel kilo veriyor bazılarıda benim gibi pehlivan oluyorlar. bi arkadaşım var 85 kilo ile doğuma gitmiş emzirirken geri 50kiloya kadar düşmüş görmeniz lazım model gibi kadın maşallah

hayatım biliyorum bende de var o çaylardan da çok midemi ağrıtıyor böyle midem parçalanıyor gibi oluyor

SELAM KIZLAR
ne habersiniz. benim bu ara hiç tartı ile aram iyi değil. Benim çok canımı sıkıyor. sabah bir bakim dedim 1 kilo fazla gösteriyor çok sinir oldum.
aslında dikkat ediyom. neden oldu yeme düzenimi değiştirmeye çalışyorum yaramadı galiba birde reğle oldum. Neyse en kısa zamanda toplarım inşallah.
topik bu ara baya hareketli görünüyor. şimdi ir geriye dönüp bakcam neler konuşmusunuz.
Fadime bu hafta ben yarışmayı kaybettim bacım yaz bana cezayı
Menüm:
Sabah: haşlanmış yumurta,peynir,zeytin,domates,salatalık,tere,roka 1 dilim kepek ekmeği yeşil çay
Öğle: nohut yemeği,turşu,ayran ,4,5 tatlı kaşığı aşure :26::26:1 dilim kepek ekmeği
ara: kızımdan kalan 2,3 dilim elma,1 mandalina
akşam: 2 kaşık pilav(kızımdan kalan)yoğurt
su:3litre ,2 fincan yeşil çay,2 fincan form çay
spor:lesi 4 mil 10 dakika göbek 200 tivistır

Son düzenleme:
sosyete mantisi nasil oluyor fadimem
insallah verecegizde sen gidiyon geliyon bak ben yine ayni suzi hic degismiyom git gel hep 73 hep 73
bende bahane bitmiyor istahim acildimi havalar sogudu kar yagdi ondan diyorum
bi ara yanima gelip zayiflatacakdin beni umutsuz vakayim ben

evet Suzim otomatik ne zaman evlencen diyor ya oraya tarihimizi attım otomatik düşüyor o da yoksa karıştırırım kii
ay iyimis
ha anladim ilk elbise faceden bakim dedim acmadi ama anladim simdi evet oda cok hos yakisir senin gibi seker kiz a

oyyy oyyy masallah allah nazarlardan saklasin
ay bademin bile büyüklerini seçmeye çalışıyorum iyice aç oldum ben
hepimiz aynimiyiz bende hep büyüklere gidiyorum herseyde ac kalacam saniyorum herhal
ay ben senin teltaşını gördümm kıızz şimdiii ne kadar büyükmüş o öylee
çizelgenin içinde saklamışsıın seni gidi seniii
ay gözlerim sasi oldu cizelgenin icinden tektas nerde diye ariyom

cok gecmis olsun minem bu havalar tam hasta olma havasi

sagol minem harikasin
tektaş dediğin büyük olur canııımm baak kendimkini yollim sana
Eki Görüntüle 875086
ay ne güzel :103:

Valla bu gidişle sen beni zayıflatcan Suzim
Sabit kalmak bile büyük başarıymış son yaşadıklarımdan bunu anlıyorum.

heeyyyy bugünden itibaren bende kapışmaya giriyom taam mı? ama benim bildirimlerim iki cumada bir olcak heee ona göre söliiim çünkü iki cuma sonra 66kg olmadı 67kg garanti benim yaa bu arada bulduğum formülü hiç merak etmediniz mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…