70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yani normal yemek yiyorsun sonra üstüne kürlerden mi iciyorsun :44: su girtlamizi tutsak bizde zayiflariz istesek tatlim ne gerek var kürlere mürlere kimbilir ne katiyor adam icine :18:

benim erkek arkadaşım da antalyalı
adı da fatih
abla bi kontrol etsene eşin yanında mı

wc.ye gittiğini de arada söylemese olmaz
seviyorum kız seni
He he he kız benimkinin isminin devamında Sultan Mehmet var, hem benimki 37 yaşında, neresindenmiş canım, merkezden mi?

ben zaten gidiyorum spora yaa
zorla yaptırırlar orda 200-300e bende razıyım 66yı görürüm ozaman

beyaz peynir
bahçıvan bembeyaz favorimiz

Bahçıvan bembeyaz yazayım bir kenara, teşekkür.

Oh seni motive edebildiysek ne mutlu bize, hadi bakalım şeker, yarın göreceğiz tartıda.

65inci gorunce ilk once esimin restorantina gidicem 1 dilim kadayif tatllisi uzerinde maras dondurmasi yiyecem sonrada sosyete mantisi insallallllllllllllllllllllllllllll . Allahim o gunleri gorebilecekmiyim acaba
Görürsün görür hiç merak etme 3-4 ay içinde hallolur.

Selam kızlar uzun zamandır gelemiyordum türkiyedeydim tatilde evime yenice geldim trde dieti çok feci bozdum maalesef tekrar sizinle kendimi toparlamaya geldimm

Canım ben o tür şeyleri güvenmiyorum, sağlık herşeyden önemli, sen de dikkat etsen iyi olur, ileriye dönük herhangi bir zararı olmasın vücuduna Allah korusun.

ama adam sadece adını soyadını doğum tarihini soruyor sonra isim haritandan birşeyler karalıyor başlıyor sana sende şu şu şu rahatsızlıklar var demeye sonra sen istiyorsan onların tedavisi içinde destekleyici ler hazırlayıp veriyor istemezsen yok sadece zayıflıycam dersen ona göre kişiye özel bitki baharat vs.lerle sular hazırlıyor dahasıda var anlatayım mı arkadaşım iki yıl evvel gitti hala fit.......yiyior yiyiyor ve yiyiyor

seni yerim şu tatlılığa bak
2 ayda 18 kilo mu vay arkadaş erkek olmak varmış

hmm vaktim olursa bi uğrayayım bakayım
muhtemelen yarın sabah erkenden gelip kıyafetimin siparişini verip sonra hemen geri dönmem gerekebilir cumartesi nöbetçiyim

He he he kız benimkinin isminin devamında Sultan Mehmet var, hem benimki 37 yaşında, neresindenmiş canım, merkezden mi?

yok zaten şaka yapıyorum ablacım
aksudan benimki. merkeze bağlı bi ilçeymiş sanırım :26:

heppinize koccaman .

bende polikistik over olduğunu b 12 eksikliğini karaciğer yağlanmaı başlangıç olduğunu hep söledi.ki ben bile b12 daha sonra adama inanmadım gittim tahlilde öğrendim.YAA adam zaman zaman panik atak yaşayanlar gibi vehimlere kapıldığıma kadar bildi.iki arakadaşla daha gittim ben onlarada inanamazsınız neler dedi asla muyene falan yok oturduğu yerden birinin böbrek üstü bezlerinin yırtılmaya başladığından diğerinin burun alerjisine bacak morlarına kadar........yani anlatılmaz yaşanır......
verdiği şeyler bana enginar suyu hayıt suyu gilabaru bitkisel karışımdan f20 iki kiloya yakında karışık bitki verdi çayını demlemeye
hee vücudu hazır etmek için üçgün detoks var ama söliim yani üç gün sadece salata su ayran soda şekersiz meyve suları kahve şeker yok kremavar ama ya işte böle...

kuzucuğun okul dönüş saati yaklaştı evimin son rtş.. yapayım kuzu geldiğinde sadece onla ilgilenmek istyrm :)
hadin başbaşın heppinizi mıncırtttım ALLAH'a emanetsiniz hayırlı akşamlaaaaar muck

slm kazzyy
dr lar senelerce okuyup tahlil röntgen olmadan anlayamıyorlar
oturduğu yerden bunları biliyorsa ya bu adam ermiş yada uzaylı falan
doğa üstü güçleri olduğu bi gerçek

selam kızlar nasılsınız. Bu gün antalya çok güzeldi. Benim keffimde yerindeydi. sabah okula gittim. Öğlen evimize geldik yemeğimizi yedik kızcenle doğru parka gittik o oyndaı bende bir güzel sporumu yaptım.Bütn caba yarın tartıda artı görmemek üzerine akalım inşallah - görürüm.
Menüm:
Sabah: haşlanmış yumurta,domates,salatalık,roka,zeytin,peynir,1 dilim kepekli ekmek
Ara:1 erik
öğle: zeytinyağlı kereviz,yoğurt
ara:yok
Akşam:zeytinyağlı kereviz,yoğurt
spor:45 dakika yürüyüş 20 dakika bisiklet,20 dakika parktaki aletkleri kullandım
2,5 litre su içtim.3 fincan yeşil çay,2 fincan form çay

bilmiyorum canim ya ben öyle seylerden korkarim allah muafiza sagliginizdan olursunuz birde dikkat edin derim :26:
ayy sagol bebegim aynen yanlis dogmusuz
yinede dikkat etmek zorundasin yani nebileyim canim ya karisik isler bunlar bence
kuzucuğun okul dönüş saati yaklaştı evimin son rtş.. yapayım kuzu geldiğinde sadece onla ilgilenmek istyrm :)
hadin başbaşın heppinizi mıncırtttım ALLAH'a emanetsiniz hayırlı akşamlaaaaar muck
hayirli aksamlar tatlim sende allaha emanet olun canim

süpersin canim eger bugün kacamak yapmasan bence eksi göreceksin yarin tartida

selam kızlar menüm:

sabah kalkınca 2ceviz su ıslatılmış(kabızlık için)
arada nane çayı

öğlen karatay kahvaltısı bol yumurtalı peynirli cevizli

akşam 3 tavuk budu :26: bulgur pilavı salata ve yine çikolata

dükkan kapandı daha sabaha kadar bişey yemek yok inşallah bebişimden fırsat bulursam plates yapmayı düşünüyorum inşallah

fotonu gordum suzicimsagdaki foton cok tatli olmussssss
menu cok guzel sekerrrrnolduuuu:26:
menu

tatlim boyle seylere cok guvenme..bu tarz karisimlara sibutramin diye bir kimyasal ekleniyor,zayiflamana yardimci oluyor ama saglikli degill

ooooo beybiiii
cikolata cok kacirmadin dimiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…