70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

nasil oldun minem daha iyisindir insallah :26:
ohhh miss sagol minem cok sever peynirli salatayi
dogru diyorsun seker ama oda bizi mutlu etmiyor ki
Suzimm sen çevrimdışı mı gözetliyon biziiii bi var bi yoksun yaa
yok gii normal gözetliyom ama arada telefonlara bakiyom wc ye gidiyom falan iste

hay benim türkceme bende onu demek istedim fadimecim yani firinda kizartiyon dimi
aklima gelmisken dün bana bi msj geldi günde 100 kere la havle vela kuvvete illa bila aleyl azim diycekmissiz bu ayda sIkINtIlardan kurtulmak icin bende dün basladim okumaya

nasil oldun minem daha iyisindir insallah :26:

ohhh miss sagol minem cok sever peynirli salatayi

dogru diyorsun seker ama oda bizi mutlu etmiyor ki

yok gii normal gözetliyom ama arada telefonlara bakiyom wc ye gidiyom falan iste

bende kaç kere gittim wcye hatırlamıyorum 1.25 litre su içtim çay kahve derken 15 dakkada bir wcdeyimm

nasilsiniz gunaydin tunaydin o kadar yazmissiniz ki okuyamadim, aksam misafir olunca giremedim simdi derse baslamadan soyle bir baktim, topik senlendi yine ne guzel

dilekunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn hosgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

ne var ne yok azicik okudum yazdiklarini hiccc kafaya takma insallah gececek, bende tecrube ettim aynisini hemde daha farkli bir sekilde ama geciyor Allah yardim eder

sanırım reglim gelicekhep bi tatlı isteği var

bisküvi çok kalorili değildir canım,araları 100 kaloriyi geçmezse sorun yokkkk

kızlar benim gibi yeşilçay tadını sevmeyip içemeyenlere liptınun nane ferahlığını tavsiye ederim naneli yeşil çay
nanenin tadı ağır bastığından hem içimi kolay hemde ferahlatıyo

sanırım reglim gelicekhep bi tatlı isteği var

bisküvi çok kalorili değildir canım,araları 100 kaloriyi geçmezse sorun yokkkk

zaten diyet biscuit lerinden aliyorum koyuyorum cekmeceme yemek zorunda kaldim yoksa aksam buzdolabina yapisicaktim gerci 1dilim kek goturmustum aksam aksam ama en azindan kek le atlattim olayi.

hoşbulduk canım süper k,lo vermişsin tebrikler

ne olacak bu kilolarla yaaa bende 73 e vurdum
bilmiyorum baharcim
bende kaç kere gittim wcye hatırlamıyorum 1.25 litre su içtim çay kahve derken 15 dakkada bir wcdeyimm
esim bana ikametkayitini wcye cikartalim der hep
tünaydin canim
kızlar benim gibi yeşilçay tadını sevmeyip içemeyenlere liptınun nane ferahlığını tavsiye ederim naneli yeşil çay
nanenin tadı ağır bastığından hem içimi kolay hemde ferahlatıyo
reklam gibi yazmissin baharcim lipton icin ferahlayin bizim burda varmi acaba birazdan molaya cikcam bi bakim

kizlar yine kendimden sIkILmaya basladim diyorum saclarima yine bir degisiklik yapayim :26:
su sekil yaptirsam yani kestirsem koyu kahve rengi saclarim birde siyaha boyatsam yakisirmi sizce :26:
bu da var ama aynisi sanirim ikisininde resimini cektim anlatim kuaförler anlamiyor istedigini göstermen lazim bundan sonra ne istersem gösterecem güvenmiyor hain kuaförlere

Son düzenleme:
Bolca su icersen salatayi cok cok yersen arada maden suyu turk kahvesi nescafe(2in1) bitki cayi icersen aklina bile gelmiyo yemek.vallla kizzzz acim diye dolaninca daha beter oluuyo

su zehirlenmesi yaşıcam zaten korkuyorum
yemek yememek sorun değil de bi yerden sonra enerjimin bittiğini hissediyorum zor oluyor :26:

Hic sorma cok kisayim.bodur maki bitkisi gibi hissediyorum.ole iste

bişey olmaz canım illa ki gidecek bu kilolar

bunlar filan bi şekilde olur da canım benim sende hoşuma giden şey eşinle olan muhabbetin
hala birbirinizi seviyorsunuz ve iyi anlaşıyorsunuz belli
bu çok hoşuma gidiyor asıl sen bunun sırrını öğret bize

uykudan alamadığın enerjiyi abur cuburdan almaya çalışıyorsun çok normal
ben de nöbet tutarken çok yerim yoksa uyku açılmıyor bir türlü:26:

Hadsiz insanlar çok Zaten kendı telaşın ve heyecanın sana yeter bide böyle çıkıp sinir bozuyolar

aynen

yaaa muhabbet çok güzeldiakşam yemeği yerine kahve-pasta yedimm
kapışmaya son gaz devam edin,düğüne kadar fit olsun nişanlın

kesin olur fena hırs yaptı

alyansı ince seçtim de burda bulamadım beğendiğimi bakalım ya istanbula tekrar gelmem gerekcek ya da memlekete gidince alcam

ııımmmm erken evlenmek konusunda daaaa söz veremeeeemmm

belli bi zaman sonra gidiyolar bacim
benimki arada gider mesela
bende anlattigim gibi sivisirim yataga
tm uyucam
bir cift göz

yaa öyle deme bebişim çok isterim gelmeni ama şartlar erken yapmamı gerektirebilir

kardeşin diyet yapıyorken sen de yap işte mükemmel fırsat

oyy canııımm uyu sen sana izin var

tosun mu

Antalya mın gözünü seveyim, kar mı buz mu, çoook şükür hiç öyle dertlerimiz olmaz.

benim erkek arkadaşım da antalyalı
adı da fatih
abla bi kontrol etsene eşin yanında mı

wc.ye gittiğini de arada söylemese olmaz
seviyorum kız seni

olsun betülüm olurmu sakasina takiliyorum senin oglanin sütüne ay yanlis yazdim sünnetine gelcem ben karar degistirdim
oda dün bana öyle dedi abla 2 haftada 6 kilo gitmis bile gel beraber ayni seyleri yiyelim dedi
haha kime yok izin
ya hep bana öyle diyor betülüm ya tosun diyo minnik kusdun koca kus oldun diyo cok romantik dimi
olmaz tabii söylicem dua et detailarini anlatmiyom betülüm
bende seni cok seviyorum betülüm iyiki seni tanidim

Ooooo şekerimm bu ne yaa herkes zayıf zayıf topikte Bi dobik ben mi kaldım
Maşallah size
kürkcü dükkanı diyelım Amin canım insaallah kısa sürede geçer hersey :)

bilmiyorum baharcim

esim bana ikametkayitini wcye cikartalim der hep

tünaydin canim

reklam gibi yazmissin baharcim lipton icin ferahlayin bizim burda varmi acaba birazdan molaya cikcam bi bakim

hahahaha evet aynen reklam yapmışım gibi olmuş valla bi çıkarım yok liptondan sadece ben sevdim paylşmak istedim

suzimmm ikincisi daha narin duruyor sanki dimi, birincisi peruk gibi ama denemden once iyi karar ver kuzum ben de kestirsem mi diye dusunuyorum ama hep kuafor maceralarim husranla bitiyor kustum onlara
Ooooo şekerimm bu ne yaa herkes zayıf zayıf topikte Bi dobik ben mi kaldım
Maşallah size
kürkcü dükkanı diyelım Amin canım insaallah kısa sürede geçer hersey :)

kuzummm yok be yaaa 59 oldum ben senden sonra 1 yil korudum kiloyu ama son 3 ayda 3.5 kilo aldim yine nedenini blmiyom cunku hep ayni yemek ayni tempo heralde stresten
artik gitme takil buraya olar mi ozluyoruzzzzz sonraaaaa

menuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:

sabah 1 dlm ekmek sekersiz cay, 1 tatli kasigi salca 1 tatli kasigi light yumusak peynir 1 haslanmis yumurta

ara: kahve 60 kalorilik ciko, 1 mandalina

oglen 1 armut 1 dlm ekmek peynir

ara badem ya da dogal barlardan olur

aksam sebze yemegi salata

kizlarrrrrrrrrrrrrrrr bennnn cokkkkk daraldim yawwwwwwwwwwwwwwwwwww:105::105:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…