nasil oldun minem daha iyisindir insallah :26:
teşekkürler canımmmm
ayy evet kızıma bulaştırmadan iyileşmem lazım
evet diyet yapamayın birinci ben olayım
- 500 gr olayıda yalan oldu
notumu aldım sağol canım
umarım beğenirsin
ıhlamur adaçayı sık içiyorum çok sağol
aynen canımhavalar mahvetti
istediğim kiloyu verirsem bende yicem bundan haftasonu
dokunulmayan tek yer neresi merak ettim
çok çok kötü bir durum canım yaaa allah yardımcınız olsun
yeni gelin altın verdır diye düşündüler herhalde
camdan tırmanırken hiç kimse görmemişmi nasıl bir cesaret
bende hep cıss yemeklerin tarifi var canım
diyet yemekleri yaparsam paylaşırım ama
güzel canım
bence dışardasın sonuçta arada olur öyle kaçamaklar
akşam yemek yememişsin 500 kalori dersek dengeler zaten
günaydın canımmmm
allah yardımcısı olsun
diyetisyen menüsü olduğu nasıl da belli demi
bende gidiyorum spora faydasını göremedim canım
diyet yapmadan sporun faydası yok
fazla kiloyu almayı engelliyor diycem ama sen kiloda almışsın
bilemedim şincik
ohhh miss sagol minem cok sever peynirli salatayigünaydın kızlar nasılsınız?
ben bugün daha iyiyim vücudum ağrımıyor çok şükür
sesim çıkmıyor sadece
- 500 gr olayıda yalan oldu
sabah tartıldım +dım bakalım yarın ne olacak
bugün bi salata tarifi daha vereyim size
linke tık tık mümkünse
Beyaz Peynirli Salata - Nefis Yemek Tarifleri
dogru diyorsun seker ama oda bizi mutlu etmiyor kiSüpersin valla ne diyimm.. Zoru başardınnn tebrik ediorum tekrarr
Umarım canımmm böyle giderse obez olucam
Günaydın
Bilemiyorum suzim valla hayatın rutini sürekli kötü bi olaylar falan derken el yemege gidior
yok gii normal gözetliyomSuzimm sen çevrimdışı mı gözetliyon biziiii bi var bi yoksun yaa
Canım kızartmadan fırına veriyoruz biz, yağda kızartmadık yanii
Evet canım Antalya lıyım.
Evet canım şu an sınavda, son derse girdi, 12,40 da çıkacak, yarın da 3 dersten girecekler tekrar. Sağolasın.
hoşbulduk canım süper k,lo vermişsin tebriklercabucak baktim gecmise umarim birsey atlamamisimdir
hosgeldiiinn kürkcü tükkaninaa
ne olacak bu kilolarla yaaa bende 73 e vurdumevet canim güzel oldu kalabaliklasdikbenimkilerde sabitlesdi :18:
nasil oldun minem daha iyisindir insallah :26:
ohhh miss sagol minem cok sever peynirli salatayi
dogru diyorsun seker ama oda bizi mutlu etmiyor ki
yok gii normal gözetliyomama arada telefonlara bakiyom wc ye gidiyom falan iste
mersii bebeğimmm Allah herkese nasip etsin
benim de elim biraz tombik ama kaç tane denediysem bunun gibi yakışmadı o yüzden bunu aldık ama alyasta ince alırsa iyi edersin ben o konuda biraz pişmanım çok geniş oldu ikisi birden takılınca rahatsız ediyo iştee
ikisi de tatlı baymadı mı canım ya halbuki menün iyiydi
benden önce evlenemezsiinnn bakkk döverim seniii
günaydınn kuzucummm
hoşgeldin canım merak etme aynısını nişanlım da bana diyor can simidini çıkar öyle gel yanma diyip dalga geçiyordu ama artıkık takılmıyorum çünkü yavaş yavaş gidiyor simidim
benimki beni almadan yatağa gitmez hiç sanmıyorum
valla be bilmem karanfilin etkisini öyle bi anlattın ki aklımdan hayatta çıkmazz
herkese gunaydin
ben dun menumu yazmayi unutmusum aksamda giremedim cocuk hastalanmis creche te onunla ilgilenince giremedim
Sabah : 2dilim ekmek uzerine peynir surmustum
ara: yesil cay + 10 tane findik
oglen : tavuk sote + salata + yogurt ( ekmek getirmeyi unutmusum doymamistim valla)
ara : yogurt + 1tane mandalina + 3 tanede biscuit ( oglen ekmek yemeyince aciktim :18::18::18:)
aksam : 1 tane icli kofte+mercimek corbasi ve en kotusu 1 dilim kek goturdum tamda yarisma haftasinda
Asagida oynaşan smile lerden halay cekenini goremedim kiz:)yoksa dun ile bugun arasinda -800gr fark var.sonunda vucudum sasirdi.ben umidi kesmistim ama yupppiiiiii
Coooookkkk mutluyum
sanırım reglim gelicekhep bi tatlı isteği var
bisküvi çok kalorili değildir canım,araları 100 kaloriyi geçmezse sorun yokkkk
sanırım reglim gelicekhep bi tatlı isteği var
bisküvi çok kalorili değildir canım,araları 100 kaloriyi geçmezse sorun yokkkk
bilmiyorum baharcimhoşbulduk canım süper k,lo vermişsin tebrikler
ne olacak bu kilolarla yaaa bende 73 e vurdum
esim bana ikametkayitini wcye cikartalim der hepbende kaç kere gittim wcye hatırlamıyorum 1.25 litre su içtim çay kahve derken 15 dakkada bir wcdeyimm
tünaydin canimnasilsinizgunaydin tunaydin o kadar yazmissiniz ki okuyamadim, aksam misafir olunca giremedim simdi derse baslamadan soyle bir baktim, topik senlendi yine ne guzel
dilekunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn hosgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ne var ne yok azicik okudum yazdiklarini hiccc kafaya takma insallah gececek, bende tecrube ettim aynisini hemde daha farkli bir sekilde ama geciyor Allah yardim eder
reklam gibi yazmissin baharcimkızlar benim gibi yeşilçay tadını sevmeyip içemeyenlere liptınun nane ferahlığını tavsiye ederim naneli yeşil çay
nanenin tadı ağır bastığından hem içimi kolay hemde ferahlatıyo
size erken kalkın dedim kendim uyuyakalmışım
Bolca su icersen salatayi cok cok yersen arada maden suyu turk kahvesi nescafe(2in1) bitki cayi icersen aklina bile gelmiyo yemek.vallla kizzzz acim diye dolaninca daha beter oluuyo
Hic sorma cok kisayim.bodur maki bitkisi gibi hissediyorum.ole iste
yavrum bak simdi
önce ayak ucunda yürümeyi ögren
gece rahat uyumak istiyosan
kocisi önceden uyutup ayaginin ucnda yavaaas yavasss yataga gidicen :18:
sesssizceee yataga sivisim uyucan
kiz ne karanfiliikiz o normal enerji icin
yavrum
simcik
yok ya ben anlatmayayim :26:
biz de biyerde hata yapiyoz ki cocukda yapamiyok
senide yanlis seyettirmeyeyim bacim
günaydiiinn
güzel bir gün olsun insallahhhh
dün inanilmaz dereede yorgun ve uykusuzdum kizlar :26:
ve sunu farkettimki neden bilmiyorum ama ben uykumu alamadigim zaman
canim sürekli tatli seyler,ve hamurlu seyler istiyo :26::26: neden olabilirki bilginiz varmi :44:
dünde öyle oldu malesef öyle seyler yedimki
bugün cezaliyim bakalim artik toparlayabilecekmiyim
Hadsiz insanlar çokZaten kendı telaşın ve heyecanın sana yeter bide böyle çıkıp sinir bozuyolar
yaaa muhabbet çok güzeldiakşam yemeği yerine kahve-pasta yedimm
kapışmaya son gaz devam edin,düğüne kadar fit olsun nişanlın
benim de elim biraz tombik ama kaç tane denediysem bunun gibi yakışmadı o yüzden bunu aldık ama alyasta ince alırsa iyi edersin ben o konuda biraz pişmanım çok geniş oldu ikisi birden takılınca rahatsız ediyo iştee
benden önce evlenemezsiinnn bakkk döverim seniii
belli bi zaman sonra gidiyolar bacim
benimki arada gider mesela
bende anlattigim gibi sivisirim yataga
tm uyucam
bir cift göz
betül beni beklemiyor anam yeni yilda evlendim bile diye bilir gibime geliyor artik oglu olursa onun sünnet dügününe giderim artikin
aslinda suan kardesim yine diyete girdi yani saglikli besleniyor betülüm onlan anlasdik o ne yerse bende ondan yiyecem
dün morelim cok bozukdun zaten eve geldim migdeme vurdu sIkINtI ondan sonra icimde patlamis misir kalmadi
biraz daha yatsaydim nollluuurrr Eki Görüntüle 876037
dün esim yine nörüyon tosun dedi telefonda zaten canim sIkIndin dedim tosun deyip durma ya kendine bak neymis o tosunda tosun
Antalya mın gözünü seveyim, kar mı buz mu, çoook şükür hiç öyle dertlerimiz olmaz.
yok gii normal gözetliyomama arada telefonlara bakiyom wc ye gidiyom falan iste
su zehirlenmesi yaşıcam zaten korkuyorum
yemek yememek sorun değil de bi yerden sonra enerjimin bittiğini hissediyorum zor oluyor :26:
bişey olmaz canım illa ki gidecek bu kilolar
bunlar filan bi şekilde olur da canım benim sende hoşuma giden şey eşinle olan muhabbetin
hala birbirinizi seviyorsunuz ve iyi anlaşıyorsunuz belli
bu çok hoşuma gidiyor asıl sen bunun sırrını öğret bize
uykudan alamadığın enerjiyi abur cuburdan almaya çalışıyorsun çok normal
ben de nöbet tutarken çok yerim yoksa uyku açılmıyor bir türlü:26:
aynen
kesin olur fena hırs yaptı
alyansı ince seçtim de burda bulamadım beğendiğimi bakalım ya istanbula tekrar gelmem gerekcek ya da memlekete gidince alcam
ııımmmm erken evlenmek konusunda daaaa söz veremeeeemmm
yaa öyle deme bebişim çok isterim gelmeni ama şartlar erken yapmamı gerektirebilir
kardeşin diyet yapıyorken sen de yap işte mükemmel fırsat
oyy canııımm uyu sen sana izin var
tosun mu
wc.ye gittiğini de arada söylemese olmaz
seviyorum kız seni
nasilsinizgunaydin tunaydin o kadar yazmissiniz ki okuyamadim, aksam misafir olunca giremedim simdi derse baslamadan soyle bir baktim, topik senlendi yine ne guzel
dilekunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn hosgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ne var ne yok azicik okudum yazdiklarini hiccc kafaya takma insallah gececek, bende tecrube ettim aynisini hemde daha farkli bir sekilde ama geciyor Allah yardim eder
bilmiyorum baharcim
esim bana ikametkayitini wcye cikartalim der hep
tünaydin canim
reklam gibi yazmissin baharcimlipton icin ferahlayin bizim burda varmi acaba birazdan molaya cikcam bi bakim
bilmiyorum baharcim
esim bana ikametkayitini wcye cikartalim der hep
tünaydin canim
reklam gibi yazmissin baharcimlipton icin ferahlayin bizim burda varmi acaba birazdan molaya cikcam bi bakim
kizlar yine kendimden sIkILmaya basladim diyorum saclarima yine bir degisiklik yapayim :26:
Eki Görüntüle 876152 su sekil yaptirsam yani kestirsem koyu kahve rengi saclarim birde siyaha boyatsam yakisirmi sizce :26:
Eki Görüntüle 876153 bu da var ama aynisi sanirim ikisininde resimini cektim anlatim kuaförler anlamiyor istedigini göstermen lazim bundan sonra ne istersem gösterecem güvenmiyor hain kuaförlere
Ooooo şekerimm bu ne yaa herkes zayıf zayıf topikteBi dobik ben mi kaldım
Maşallah size
kürkcü dükkanı diyelımAmin canım insaallah kısa sürede geçer hersey :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?