ben zaten gidiyorum spora yaadaha da iyi olursun inşallah canım 500gr benim için de yalan sanırım 200-300 olsam ne ala tatlım haftaya 3 gün 40 dakka spor bizi beklerr:122::122::122::122:
beyaz peynirEh o zaman seni 3 gün 40 dakka spor bekliyor desene, belki ben de yapıcam sabah baktım sadece 100 gr.eksiydim, bugün 400 gr.erir miyim artar mıyım bilmiyom
Tarif için de teşekkürler, tam diyetlikmiş, peynir ne peyniri canım, pek güzel gördüm.
sağol canım daha iyiyim şükürnasil oldun minem daha iyisindir insallah :26:
ohhh miss sagol minem cok sever peynirli salatayi
bende güvenmiyorum kuaförlerekizlar yine kendimden sIkILmaya basladim diyorum saclarima yine bir degisiklik yapayim :26:
Eki Görüntüle 876152 su sekil yaptirsam yani kestirsem koyu kahve rengi saclarim birde siyaha boyatsam yakisirmi sizce :26:
Eki Görüntüle 876153 bu da var ama aynisi sanirim ikisininde resimini cektim anlatim kuaförler anlamiyor istedigini göstermen lazim bundan sonra ne istersem gösterecem güvenmiyor hain kuaförlere
kizlar yine kendimden sIkILmaya basladim diyorum saclarima yine bir degisiklik yapayim :26:
Eki Görüntüle 876152 su sekil yaptirsam yani kestirsem koyu kahve rengi saclarim birde siyaha boyatsam yakisirmi sizce :26:
Eki Görüntüle 876153 bu da var ama aynisi sanirim ikisininde resimini cektim anlatim kuaförler anlamiyor istedigini göstermen lazim bundan sonra ne istersem gösterecem güvenmiyor hain kuaförlere
haha ay betülsabah sabah enercisine bak diyordum kendi kendime birde
olsun betülüm olurmusakasina takiliyorum senin oglanin sütüne ay yanlis yazdim sünnetine gelcem ben karar degistirdim
oda dün bana öyle dedi abla 2 haftada 6 kilo gitmis bile gel beraber ayni seyleri yiyelim dedi
haha kime yok izin
ya hep bana öyle diyor betülümya tosun diyo minnik kusdun koca kus oldun diyo cok romantik dimi
olmaz tabii söylicemdua et detailarini anlatmiyom betülüm
bende seni cok seviyorum betülümiyiki seni tanidim
menuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:
sabah 1 dlm ekmek sekersiz cay, 1 tatli kasigi salca 1 tatli kasigi light yumusak peynir 1 haslanmis yumurta
ara: kahve 60 kalorilik ciko, 1 mandalina
oglen 1 armut 1 dlm ekmek peynir
ara badem ya da dogal barlardan olur
aksam sebze yemegi salata
kizlarrrrrrrrrrrrrrrr bennnn cokkkkk daraldim yawwwwwwwwwwwwwwwwwww:105::105:
ehhh kizlar nasil gidiyo yarin icin hazirmisiniz?????? ben cok heyecanliyim yarin icin
duyanda cok kilo verdigimi sanicak ama yok alakasi bile yok ama heyecan liyim neden bilmem belki yarisma icindir ay insallah en az 500 gr veririrmde ceza yemem :18::18::18::18::18:
ben bugunki menumu yazayim size
Sabah : 1bardak sut + 1 parca sucuklu tost ( oglumun gezisi var bugunde onun oglen yemegini hazirlicam diye ben bisey yiyemedim)
ara : limonlu cay + 7-8findik
oglen : tavuk sote+semiz otu salatasi yogurtlu + 2dilim ekmek
ara : 1mandalina + 1yogurt
aksam : sehriye corbasi + semiz otu salatasi
fadime sosyete mantisinin tarifi icinde tsk ederim canim ben su kilolarimi bi veriyim sonra denicem ins. 65 kiloya dusmeden hic bi tarif denemek istemiyorum yoksa biliyorum kendimi tutamam
yilbasina "6" li rakamla girmek istiyorum ya ins bakalim
ehhh kizlar nasil gidiyo yarin icin hazirmisiniz?????? ben cok heyecanliyim yarin icin
duyanda cok kilo verdigimi sanicak ama yok alakasi bile yok ama heyecan liyim neden bilmem belki yarisma icindir ay insallah en az 500 gr veririrmde ceza yemem :18::18::18::18::18:
Sabah : 1bardak sut + 1 parca sucuklu tost ( oglumun gezisi var bugunde onun oglen yemegini hazirlicam diye ben bisey yiyemedim)
fadime sosyete mantisinin tarifi icinde tsk ederim canim ben su kilolarimi bi veriyim sonra denicem ins. 65 kiloya dusmeden hic bi tarif denemek istemiyorum yoksa biliyorum kendimi tutamam
menün güzelmiş canım
hayırdır neyin var :26:
iyi gidiyorsun canım
65'i görünce kendine ödül olarak sosyete mantısı yap
kuzum bilmiyom ki ruhum daraldi icim bunaldi offf poff
İstanbuldan alcaksan canım kapalı çarşıdan alabilirsin ben çok yer gezdim hem içime hem bütçeme uyanı ordaydıısu zehirlenmesi yaşıcam zaten korkuyorum
alyansı ince seçtim de burda bulamadım beğendiğimi bakalım ya istanbula tekrar gelmem gerekcek ya da memlekete gidince alcam
ııımmmm erken evlenmek konusunda daaaa söz veremeeeemmm
ben zaten gidiyorum spora yaa
zorla yaptırırlar orda 200-300e bende razıyım 66yı görürüm ozaman
menün güzelmiş canım
hayırdır neyin var :26:
iyi gidiyorsun canım
65'i görünce kendine ödül olarak sosyete mantısı yap
menu guzel seker insallah diledigin gibi olur bende yilbasina 61 yada 60 u gorerek girmek istiyorum hattta 59 u gorsem yine super otesi olurrr
Suzim alıntılamıştım ama olmamış ikinci resim daha bi güzel bence saçını koyu kestane yap ilk hafta siyah sonraki hafta kahveye dönüşüyor iki rengide kullanmış olursun hem direk siyah yapınca açtırması zor oluyo saç çok yıpranıyor ben düğünüme kadar boyatmicam beyaz kısımları kına yapicam azcık saçım kaldıuzamıyo da
İstanbuldan alcaksan canım kapalı çarşıdan alabilirsin ben çok yer gezdim hem içime hem bütçeme uyanı ordaydıı
babana söylerim vermez ki seniisen küçüksün bi bekle ben gidim sonra sen gelirsin
doğru ya sen sporcularımızdandın biz kendi halimiza yanalım o zman
65inci gorunce ilk once esimin restorantina gidicem 1 dilim kadayif tatllisi uzerinde maras dondurmasi yiyecem sonrada sosyete mantisi insallallllllllllllllllllllllllllll. Allahim o gunleri gorebilecekmiyim acaba
suzimmm ikincisi daha narin duruyor sanki dimi, birincisi peruk gibiama denemden once iyi karar ver kuzum ben de kestirsem mi diye dusunuyorum ama hep kuafor maceralarim husranla bitiyor kustum onlara
kuzummm yok be yaaa 59 oldum ben senden sonra 1 yil korudum kiloyu ama son 3 ayda 3.5 kilo aldim yine nedenini blmiyom cunku hep ayni yemek ayni tempo heralde stresten
artik gitme takil buraya olar mi ozluyoruzzzzz sonraaaaa
hahahaha evet aynen reklam yapmışım gibi olmuş valla bi çıkarım yok liptondan sadece ben sevdim paylşmak istedim
zaten 2inci peruck herhaldesuzimmm ikincisi daha narin duruyor sanki dimi, birincisi peruk gibiama denemden once iyi karar ver kuzum ben de kestirsem mi diye dusunuyorum ama hep kuafor maceralarim husranla bitiyor kustum onlara
kuzummm yok be yaaa 59 oldum ben senden sonra 1 yil korudum kiloyu ama son 3 ayda 3.5 kilo aldim yine nedenini blmiyom cunku hep ayni yemek ayni tempo heralde stresten
artik gitme takil buraya olar mi ozluyoruzzzzz sonraaaaa
hayirdir tatlim ya :26:betülün dedigi gibi derslerden olabilir :26:bazende insana hayat cok sIkIcIda gelebiliyormenuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:
sabah 1 dlm ekmek sekersiz cay, 1 tatli kasigi salca 1 tatli kasigi light yumusak peynir 1 haslanmis yumurta
ara: kahve 60 kalorilik ciko, 1 mandalina
oglen 1 armut 1 dlm ekmek peynir
ara badem ya da dogal barlardan olur
aksam sebze yemegi salata
kizlarrrrrrrrrrrrrrrr bennnn cokkkkk daraldim yawwwwwwwwwwwwwwwwwww:105::105:
öyle yaptirmaya calismisdim dogru hatirliyon minem dur bi bakim resmim varmi
ben zaten gidiyorum spora yaa
zorla yaptırırlar orda 200-300e bende razıyım 66yı görürüm ozaman
beyaz peynir
bahçıvan bembeyaz favorimiz
sağol canım daha iyiyim şükür
sesim çıkmıyor sadece
bende güvenmiyorum kuaförlere
bu modeli bende severim ama cesaret edemem
bence yakışır sana
biarada kullanmıştın sanırım bu modeli
bende geçenlerde kırıklarını aldırdım
perçem kesin dedim çok kesmişler yaaa
sinir oldum
menün güzel canimehhh kizlar nasil gidiyo yarin icin hazirmisiniz?????? ben cok heyecanliyim yarin icin
tamam ikincisini göstereyim kuaförebilemedim bebişim :26:
ama eğer ikisinden biriyse ikincisi daha iyi bence
benim enerji fos çıktı
sen gel ben sana yazın bi yer tutup düğünümü tekrarlayayım
gelinliği de giymiş olurum tekrardan
ya erkekler çok iyi veriyor.. benim erkek arkadaşım da daha önceden bi arkadaşıyla iddiaya girmişler
bi haftada 5 kilo mu ne vermiş
yani yenileceğim bi yarışa girdim
benim kilo konusunda hassas olduğumu bildiği için kelimeleri seçe seçe kullanıyor fatih
yoksa icabına bakılır
aman detaylara girmeyelim yoksa ballımın diline düşersin yine
canım canım canım
assostan beğendim bi tane aklımda kaldı onu denemeden hiiç bişi almam
öff çok zormuş bu işler
planlar da hazırgörürsün görürsün inşallah merak etme
biliyorum baharcim bende takildim zaten sana
zaten 2inci peruck herhaldeaynen canim ya hic birzaman hayal ettigim gibi cikamadim kuaförden agladigim bile oldu yani
hayirdir tatlim ya :26:betülün dedigi gibi derslerden olabilir :26:bazende insana hayat cok sIkIcIda gelebiliyor
öyle yaptirmaya calismisdim dogru hatirliyon minem dur bi bakim resmim varmi
Eki Görüntüle 876325 Eki Görüntüle 876326 bu ikisini buldum o da tam istedigim gibi degildin ama idare ederdin oda arkadasim oldugu icin adam akili birsey yapmisdin
menün güzel canim
tamam ikincisini göstereyim kuaföre
fark ettim fos ciktigini
ohhh iyimis giy dur
dogru diyorsun betülüm erkeklerin metosu daha hizli benim adam 2 ayda 18 kilomu ne verdiuyuz bana diyor bak ben istedim 2 ayda yaptim bitti hallettim seningibi senelerce ugrasmadim diyo
aslinda ben gecenlerde kirmiziya boyatmayi düsünüyordum :44:kina diyince aklima geldi nekadar cabuk dönen bi karekterim var benim yaSuzim alıntılamıştım ama olmamış ikinci resim daha bi güzel bence saçını koyu kestane yap ilk hafta siyah sonraki hafta kahveye dönüşüyor iki rengide kullanmış olursun hem direk siyah yapınca açtırması zor oluyo saç çok yıpranıyor ben düğünüme kadar boyatmicam beyaz kısımları kına yapicam azcık saçım kaldıuzamıyo da
İstanbuldan alcaksan canım kapalı çarşıdan alabilirsin ben çok yer gezdim hem içime hem bütçeme uyanı ordaydıı
babana söylerim vermez ki seniisen küçüksün bi bekle ben gidim sonra sen gelirsin
doğru ya sen sporcularımızdandın biz kendi halimiza yanalım o zman
haha ay65inci gorunce ilk once esimin restorantina gidicem 1 dilim kadayif tatllisi uzerinde maras dondurmasi yiyecem sonrada sosyete mantisi insallallllllllllllllllllllllllllll. Allahim o gunleri gorebilecekmiyim acaba
Selam kızlar uzun zamandır gelemiyordum türkiyedeydim tatilde evime yenice geldim trde dieti çok feci bozdum maalesef tekrar sizinle kendimi toparlamaya geldimm
Sağdaki resimde güzel olmuş canım değişiklik istiyorsan yaptırabilirsin
aslinda ben gecenlerde kirmiziya boyatmayi düsünüyordum :44:kina diyince aklima geldi nekadar cabuk dönen bi karekterim var benim ya
haha aybiz zayifladigimizda bile aklimiz yemekde
hosgeldin canim tekrarolsun gezmis keyfini cikarmis oldun yine veririz insallah birlikte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?