70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

SultanSena sen nasılsın ne yaptın bu hafta da idalımısın kilo verdinmi söyle bakim :jeyyar:

ozokun sağol canım. sen sporcu olduğundan dolayı senin fikirlerin benim için çok önemli. nede olsa tecrüben var canım. bense daha 2 yıdır kardiyo çalışıyorum sadece. sana göre çömez sayılırım. ama galiba artık benimde sporu bırakma şansım kalmadı. acayip uyku yapıyo. ayaktayım ama sanki uyuyorum. uyuşukluk oluyo. tüm kaslarım ağrıyo o zaman. ya ben alında geçen sene vermiştim bayağıda malesef zatürre oldum. 1 hafta günde iki kere iki tane iğneyi karıştırıp vurdular. şiştim resmen. kuvvetli yedim hastalığı yenmek için. zatürreye yakalanmadan önce aylarca böyle bigün hastaysam diğer gün iyi oluyodum. 2 gün diyet yapsam sporla hasta oluyodum hemen. iğnelerde iştahmı açtı nedir bayağı yedim.

Canım ben herzamanki gibi öğlen yemeğimi yiyorum genelde makarna yiyoruz yoğurtlu.Akşam yemeği saat 5 gibi ama ben 2 3 kaşık alıyorum ekmeksiz.Sonra çıkıyorum yürüyüşe 1 saat yürüyoruz bazen koşuyoruz.Eve gelince 1 bardak greyfurt suyu içiyorum ilerleyen saatlerde de 1 elma yiyorum.

belki birden verirsin bu hafta kesin zemuszemus

evet hayalcim banada öyle geliyo. vücut şekillenip kısa sürede vereceğim yeterki pes edip yeme krizine girmeyeyim. bunun içinde şu yasak bu yasak demiyorum kendime. öyle olunca insan bir gün bile olsa onu yemeye yönleniyo. örneğin 1 adet lahmacun 250 kalori. fazla değil. ben bazı diyet listelerinde ana öğünde 1 lahmacun ayran görmüştüm. bi öğünde lahmacun ayran yense diğer öğün hafif yense diyet bozulmaz. ama şu var. lahmacunda bayağı yağ var. bedenimize zaralı. ve yağlı hamurişi olduğundan dolayı iştah açabilir o an anlamayız ama sonrasında iştah açılıyo.

canım iştah problemin varmı. gözünün önünden yemekler geçiyomu

iyi akşamlar canlar beni de aranıza alırmısınız??, başlığı uzun zamandır okuyorum ama yazmaya cesaret edemedimm.
yaşım 19 boyum 1.65. 15 gün önce tartıya çıktığımda 72'yi gördüm ve artık zayıflamam gerektiğini anladım
şubatın 18inden beri yedklerime dikkat ediyorum az yiyorum sık yiyorum işte bu başlığı takip ediyorum hafif şeyler yemeye çalışıyorum, yürüyorun, yürüyüşe çıkamadığım günlerde açıyorum müziği oynuyorum
kilo vermekde çok acelem yok, 4-5 ayda versem olur 55 kilo olmak istiyorum acaba çok mu zayıf olurum o zaman da tam ideal mi olur bilemedimm en son tartıldığımda 70'e düştüğümü gördüm regl dönemim bitmek üzere 3-4 güne kadar o zaman tekrar tartılıp sonucumu yazarım ama artık ben şişman bi kız olmak istemiyoruumm

canım iştah problemin varmı. gözünün önünden yemekler geçiyomu

Canım hiçbirşey yemek istemiyor kendimi kasmıyorum canım istese yerim.Bazen midem kazınır gibi oluyor ama canım bişey istemiyor bende 1 elma yada biraz ceviz yiyorum o kadar ama öğlen güzel yiyorum.

kızlar makarnada çok kalori yok yağsız yenirse bişey olmaz. kepekli makarna ile fazla far yok arada. ama şu var kepekli makarna iştah açmaz asla. doyurucudur. ama beyaz makarna iştah açar. insülini dengede tutmak zorlaşır. ben eskiden kepekli makarna yerdim. severim ama bu sefer sebze ve protein ağırlıklı besleniyorum.

Hayalcim hergün yemiyorum haftada 2 yada 3 kez.Okulda mecbur kalıyoruz kolay oluyor diye tosttan iyidir diyoruz.

hoşgeldin aramıza bizde vermeye çalışyoz hadi sana kolay gesin bence 55 iyi bayanssulusmile

Canım hiçbirşey yemek istemiyor kendimi kasmıyorum canım istese yerim.Bazen midem kazınır gibi oluyor ama canım bişey istemiyor bende 1 elma yada biraz ceviz yiyorum o kadar ama öğlen güzel yiyorum.

o zaman sorun yok. makarnada yiyebilirsin yeterki yağını kaçırma fazla. iştah sorunu yaşamamanın sebebi makarna yedikten sonra spor yapman. insülini dengeliyo spor. spordan sonra yesen bak nasıl açılır iştahın

Ben dengede tutmaya çalışıyorum mesela biğr gün çok yediysem ertesi gün az yiyorum kilo veremesemde en azından dengede tutarım.

yüzde yüz denenmiştir kendi üzerimde. spor yapınca asla iştahım açılmıyo. canım yiyecek istemiyo. diyette bu yüzden zorlanmıyorum. zaten ben diyeti bunca zaman en fazla 2 hafta yapabildimdi. ama bu sefer bende şaşıyorum. hiç açlık yaşamıyorum. evimin altında köfteci var kızlar. kokusu evi dolduruyo ama inanın hiç canım çekmiyo. çeksede yağsız pişirip 3 tane çavdar ekmeğimle yiyorum o zaman

Ben dengede tutmaya çalışıyorum mesela biğr gün çok yediysem ertesi gün az yiyorum kilo veremesemde en azından dengede tutarım.

hergün koştuğun müddetçe kilo verirsin. eskisi gibi yesen bile verirsin. ancak eskisinden daha fazla yersen veremezsin canım. aynı yiyerek ve spor yaparak 1 yılda 10 kilo verilebileceğini uzmanlar söylüyo. mantıkende doğru. aynı yesen bile daha fazla hareket ettiğin için zayıflarısın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…