Ben dengede tutmaya çalışıyorum mesela biğr gün çok yediysem ertesi gün az yiyorum kilo veremesemde en azından dengede tutarım.
hoşgeldin aramıza bizde vermeye çalışyoz hadi sana kolay gesin bence 55 iyi bayanssulusmile
Hayalcim hergün yemiyorum haftada 2 yada 3 kez.Okulda mecbur kalıyoruz kolay oluyor diye tosttan iyidir diyoruz.
iyi akşamlar canlar beni de aranıza alırmısınız??, başlığı uzun zamandır okuyorum ama yazmaya cesaret edemedimm.
yaşım 19 boyum 1.65. 15 gün önce tartıya çıktığımda 72'yi gördüm ve artık zayıflamam gerektiğini anladım
şubatın 18inden beri yedklerime dikkat ediyorum az yiyorum sık yiyorum işte bu başlığı takip ediyorum hafif şeyler yemeye çalışıyorum, yürüyorun, yürüyüşe çıkamadığım günlerde açıyorum müziği oynuyorum
kilo vermekde çok acelem yok, 4-5 ayda versem olur 55 kilo olmak istiyorum acaba çok mu zayıf olurum o zaman da tam ideal mi olur bilemedimmen son tartıldığımda 70'e düştüğümü gördüm regl dönemim bitmek üzere 3-4 güne kadar o zaman tekrar tartılıp sonucumu yazarım ama artık ben şişman bi kız olmak istemiyoruumm
hoşbuldukk :) annem de diyor 55 ol incecik çıkarsın, (benim kuzenlerim çok zayıftır hep onlar gibi olmamı ister annem ) sempatiksalakcinni bakalım artık zayıflıcam ama kendim için ne annem istiyor diye ne de kuzenler gibi olmak için kendi sağlığımı düşünüyorum alkisalkisalkis
bende yarın lahana kürünü deniycem 13 gün sonra söylerim gelişmeri
65 kilo sende gayet güzel olur. yürüyüşte yapıyosan mükemmel olur fiziğin. acelem yok diyosun. bu da çok güzel. aramıza hoşgeldin tatlı kız
hedefine ulaştıkça kendine yakışan kiloda durursun sositososito
13 gün mü sürüyormuş.Ben 8 şubattan beri dikkat ediyorum yediklerime.İlk zamanlar lahana çorbası içtim 3 düdüklü içmiştim ama faydasını gördüm.
Valla ben öyle uzun süre dayanamıyorum tek tip beslenmeye canım ne çekerse yiyorum ama az yiyorum.
bugun araştırdım suda haşlıyon her gün sabah akşam içiyon 5 gün süreyle 3gün ara veriyon 5 daha bukar senede 2-3 defa ara vererek yapabiliyon yanlış söylüyo ola kaydirigubbakcemile3bilirimaraştırın yapacaksanız
Hayalciğim çorbasını içmeyi dene daha lezzetli ve doyurucu hem içinde faydalı çok şey var.
sen çorbasınımı yapıyosun
kızlar bakın. benim tanıdığım o lahana kürünü yapmış. troitlere zara vermiş. dahada kilo almış birde fenalaşıp hastaneye yatmış. şimdi troit tedavisi görüyo. kiloları alırken acelemiz yoktu verirkende olmasın sakın. sağlık giderse zayıflama olmaz. benden pay biçin geçen sene bazı yiyecekleri tüketmedim yani yoğurt süt falan. vücut güçsüz kaldı. zaturre oldum. doktor diyet falan dinlemedi vurdular iğneleri balona döndüm. yapma hayalciğim lahana kürü falan. sen zaten kilo vereceksin niye risk alasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?