70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Sürekli içemezsin zaten bikaç kez denedikten sonra mideni bulandırıyor ama tek onunla beslenirsen zararlı olabilir.

İlk zamanlar yapıyodum ama sadece akşamları ve sabah içiyodum öğlen yine yemeğimi yiyodum.Hem ben içine yarum avuç mercimekte katıyodum bol baharat tadı mercimek çorbasına benziyodu.

kime diyorum huusempatiksalakcinni. yapmayın etmeyin çok zararlı. geri dönüşü olmayan sonuçlar olabilir. gözümle gördüm kadın 10 kilo aldı hastanelik oldu. hala tedavi oluyo hipotroit hastası oldu

kime diyorum huusempatiksalakcinni. yapmayın etmeyin çok zararlı. geri dönüşü olmayan sonuçlar olabilir. gözümle gördüm kadın 10 kilo aldı hastanelik oldu. hala tedavi oluyo hipotroit hastası oldu

Tamam tamam içmiyorum zaten.Ama çorbanın içinde sadece lahana yok ki bi nevi sebze çorbası oluyo işte.

ya canım altı üstü lahana haşlıyon suyunu içiyosun o zaman yemeğini yapmayalım yıllardır yiyyoz valla hiç zararını görmedim azcık şişiriyo okadar kaydirigubbakcemile3

ama unutma hergün yemiyosun lahanayı. bu kürde hergün yiyosun. üstelik zaten az yemek yiyosun lahana dahada etkiliyo bünyeyi ama yinede siz bilirsiniz kızlar. ben gördüğümü bildiğimi söyledim gerisi sizin bileceğiniz işyerimseniben

bu lahanayı ben de denemek istiyordum ama vazgeçtim zararları varmış okumuştum yavaş yavaş vermek en iyisi galiba..

canım ya o dediğin kişinin zaten öylebir problemi vardır zaten belki açığa çıkarmıştır

olabilir ama bizimde azda olsa troit sorunumuz olabilir bunu bilemeyiz heran troit ölçümü yaptırmıyoruzki. bazı troit rahatsızlıkları hiçbir belirti göstermeyebiliyomuş. sen illaki kür yapacaksan sebze çorbası kürü yap. tüm sebzeleri karıştır haşla. onu iç. o da çok zayıflatıyo

neyse senimi kırıcam yapmam n olacak kaydirigubbakcemile5

inan senin sağlığın çok daha önemli. zamanında zatürre oldum ve öyle pişman oldumki hasta yatarken yaptıklarıma bilemezsin. eğer lahana kürü iyi olaydı bende yapardım hergün 2 saat spor yapıp yorulacağıma 8 günde kurtulurdum kilolarımdan ama işte sağlık söz konusu olunca iş değişiyo

doğru söylüyosun valla teşkürler canım sağol uyarıların için sana büyük geçmiş olsun yarın görüşürüz iyi gecer :teytey:

kızlar diyet yapınca yada eskisinden daha az yiyince metabolizma hızı çok düşüyo. çünkü vücudu koruma pozisyonuna giriyo. o yüzden spor yapılmalı. hem sarkıkları toparlanır. sarkık beden dahada kilolu gösterir bizi. spor demek saatlerce koşmak değildir. herkes sevdiği aktiviteyi yapabilir. dans, tenis, top oynama herşey olabilir size kalmış. birde diyeti düşünüp yasak koymamak gerek. o zaman diyet yapmak zorlaşır. hayattan keyif almaya bakalım. sorun etmeyelim kendimize. zaten zayıflayacağız neden düşünüp o süreci kendimize zehir edelimki. kısa sürede zyıflama olmaz asla. zaten hemen geri alınır. biz bedenimizdeki değişikliklere bakalım. tartı rakamlara takmayalım. mutlu olalım. o gün çok kaçırdık diye emekler boşa gitmez inanın. o gün bile zayıflama devam ediyo. yeterki ertesi gün telafi edelim. kimsenin laflarına üzülmeyelim. ve mümkünse ikram günlerinden uzak duralım yada en hafifini tercih edelim. kısır, patates salatası, mercimek köftesi gibi. içli köfte yiyin ama yağda kızarmış olanını değil suda haşlama olanını. içinide az yağlı yaparsak eğer süper besleyici ve sağlıklı olur. hayattaki yiyeceklerden zevk alarak yiyelim yeterki sağlıklı pişirmeyi bilelim

diyetimizi gayet güzel uygulamay çalışıyoruz ama arada canımız değişik şeyler istiyo. moral bozulmamalı. canımız börek çekti yağsız yarım yufkadan börek yapalım yada kepek undan açma börek. kepekli yağsız poğaça yapalım. çikolata çektiyse bitter yiyelimki insülin dengede kalsın. canımız börek pizza çekiyosa sebebi vücudun karbonhidrat eksikliği yaşamasındandır aslında. karbonhidrat eksikliği giderilirse pizza ve hamur işi istemez canımız. o yüzden pizza yemek yerine sağlıklı şekilde karbonhidratlı yiyecekler yapıp yemek diyet sürecünde bu isteği ortadan kaldırır bunu unutmayalım ve canımız hamur işi çekince moral bozup üzülmeyelim. demekki karbonhidrat ihtiyacımız var onu giderelim ama sağlıklı şekilde ve az kalorili olsun. yazdığım yemek tarifleri birer alternatiftir size. sizde canınızın çektiği şeyleri sağlıklı şekilde yapıp yiyebilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…