İlk zamanlar yapıyodum ama sadece akşamları ve sabah içiyodum öğlen yine yemeğimi yiyodum.Hem ben içine yarum avuç mercimekte katıyodum bol baharat tadı mercimek çorbasına benziyodu.
kız ben sana ne dedim:çok üzgünüm:
kime diyorum huusempatiksalakcinni. yapmayın etmeyin çok zararlı. geri dönüşü olmayan sonuçlar olabilir. gözümle gördüm kadın 10 kilo aldı hastanelik oldu. hala tedavi oluyo hipotroit hastası oldu
ya canım altı üstü lahana haşlıyon suyunu içiyosun o zaman yemeğini yapmayalım yıllardır yiyyoz valla hiç zararını görmedim azcık şişiriyo okadar kaydirigubbakcemile3
canım ya o dediğin kişinin zaten öylebir problemi vardır zaten belki açığa çıkarmıştır
Ben çıkıyorum kızlar.Herkese iyi geceler.
Ben çıkıyorum kızlar.Herkese iyi geceler.
bu lahanayı ben de denemek istiyordum ama vazgeçtim zararları varmış okumuştum yavaş yavaş vermek en iyisi galiba..
neyse senimi kırıcam yapmam n olacak kaydirigubbakcemile5
kızlar bende kaçtım size iyi geceler :gitme:
inan senin sağlığın çok daha önemli. zamanında zatürre oldum ve öyle pişman oldumki hasta yatarken yaptıklarıma bilemezsin. eğer lahana kürü iyi olaydı bende yapardım hergün 2 saat spor yapıp yorulacağıma 8 günde kurtulurdum kilolarımdan ama işte sağlık söz konusu olunca iş değişiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?