Kız bahar ben ne yapayım 1.52 ya benim boyyy, offf of neyime hala kaçamak yapıyosam:18::18::18:
Piliç değil ancak bizden besili piliç olursen bendendde betermişin:))
boşver fadime abla bodur tavuk her daim piliç gözükürmüş
taptigin kacamagin suclusu olarak tartiyi gosteriyosun yaniins yarin Sabah sana daha cok yamuk yapmaz bu tarti
menu guzelmis canim
bakalım yarın kaç görecez
o zaman yemeye devam
ben bugün çok yoğundum normalde daha sık gelmeye çalışıyorum
Günaydın kızlarrr;
başlangıç kilo: 65,2 kg
geçen hafta kilo :64,8 kg
bu hafta kilo :66 kg
gelen:1200 gr.
toplamda gelen :800
hedef kilo : 55 kg
Suçluıyum biliyorum.
herkese günaydın
başlangıç 72.3
geçen hafta 72.3
bu hafta 71.6
giden kilo 700 gr
toplamda giden 700 gr
hedef 65
burası bana iyi geliyor
wawwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww o ne yaw oyle tebrik bebegimmgünaydın kızlar
tartı beni sevindirdi bugün
dün cips falan yedim aslında ama akşam yemeği yemeyince dengeledi sanırım
başlangıç: 68,2
geçen hafta: 68,3
bu hafta: 66,4
giden: 1,900
toplamda giden: 1,800
hedef 60
kizlar bugun benide sevindirdi tarti ama bekledigim kadar degilcunku gene 2 gundur kabizlik sorunu cekiyorum bu sefer kahve falan ise yaramadi
neyse bildirimimi yapayim cizelgemide degistirdim gecen hafta yerinden oynatamamistim cizelgemi ama bu hafta oynatabildim
baslangic : 78.8 kg
gecen hafta : 74 kg
bu hafta : 73.3 kg
giden : 700 gr
toplam giden : 5.5 kg
bildirim
baslangic: 77.1
gecen hafta: 74.1
bu hafta:73.1
giden: 1kilo
toplam giden: 4
hedef:55
balli yok kader yok gercekdende nerde bu kizlar:26::26::26:
menü güzel tatlım,dışarda mı atıştırıyosun öğleyin tost falan..keşke sulu sebze yemeği falan yesen
kuzum aslinda evden yemek getirince yiyom olmayinca hizlica bir dilm arasina peynir koyuyom yanina domates meyve hic yoktan iyidir diye
bu hafta tartı herkesin yüzünü güldürdü gibi
başlangıç 63
geçen hafta 62
bu hafta 60.4 :118:
giden kilo 1600 gr :82::82::82:
toplamda giden 2.6 kg :129::129::129:
hedef 58 :119::119::119:
yaaaaaaaaaa cokkkkk kotusunnnnnn amaaaaaa bende istiyommmmmmmtebrik ederim canim
Kız bahar ben ne yapayım 1.52 ya benim boyyy, offf of neyime hala kaçamak yapıyosam:18::18::18:
fadime abla bu hafta senle ben ceza alcez galiba sadece napsak ya soyle guzel sik bir restoranta mi gitsek
sssüperrrrr inşallah her hafta böyle devam eder herkes
afferin canim iyi yapmissinseytan dürtü aslinda bosver ye bi bigmäc dedi ama ben onu dinlemedimonlar burgerleri götürürken dondurmamin kasigini yavas yavas sindire sindire yaladim
Kızlar bende aranıza katılmak istiyorum fakat kendime uygun bir diyet bulamıyorum bunun sebebi ise her diyetin her bunyede işe yarayı yaramayacağıbana bir yol gösterin lütfen. Ben normalde 58 ve 60 kilo bareminde gidip gelen biriydim. 1 sene içerisinde iş dolayısıyla tam 12 kilo aldm ve şuan 71 kiloyum sürekli oturarak hareketsz bir işte çalışıyordm sabah poğça böreklerr öğlen pideli kofteler ızgaralarr hiç farkında olmadan bi anda şiştimm artık aynaya baktıgımda ağlıcak duruma geliyorum. hayatımda ekmege hiç yer yok desem yeridir. çok nadir pazar aile kahvaltılarında yerim. şimdi fabrikada çalışıyorum 8-6 çalışıyorum ve sürekli ayakta hareket halındeyım. 3ay once işe basladgmda 73 kılodaydım sanırım 2 kilo gibi etkisi oldu. nişanlım bile kilolarıma tepki vermeye basladı artık :18:birşeyler yapmam gerekiyor biliyorum ama ben çok sabırsızım hemen olsun istiyorum ama gerçekten istiyorummm:26:
yapti bile canim pis tarti hain tarti kustum onaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hihhhhhhhhhhhhhhh
evet ya hakikaten devam etcem yemege yiyom normal yemiyomm gaza geliyom 55 olcam diye sonra hoppp gelsin gram gram kilolar hainnn gramlar nolcekkk
yaaa fadime abla niye boyle oluyor ama yaaaaaaaaaaaaaaaa:26:
tebrikler kuzu
wawwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww o ne yaw oyle tebrik bebegimmama ama bende istiyom ki yaaa:84::84::84::84::84::84::84:
tebrik sekercim
suzimmmmm balimmmm tebrikler yaww masallah
ama ama bende yokum niye beni de soylemiyon ki ama
menü güzel tatlım,dışarda mı atıştırıyosun öğleyin tost falan..keşke sulu sebze yemeği falan yesen
kuzum aslinda evden yemek getirince yiyom olmayinca hizlica bir dilm arasina peynir koyuyom yanina domates meyve hic yoktan iyidir diye
yaaaaaaaaaa cokkkkk kotusunnnnnn amaaaaaa bende istiyommmmmmmtebrik ederim canim
fadime abla bu hafta senle ben ceza alcez galiba sadece napsak ya soyle guzel sik bir restoranta mi gitsek
kiz ne restoranti cezalisiniz siz 3 gun sporunuzu yapin bakalim
Oyyyyyyyy oy canım ne yapalım senin yine 300 ben ne edem nerelere gidemKendımı wanted ılan ettımmm :113::113::113::113::113::113::113: Kızdım kendıme cok bugun
kendımden sıkayetcıyım artıkın yeterrrrrrrr bu da bıldırımm yawww
baslangıc kılo: 76 kg
gecen hafta: 63.6 kg
bu hafta: 63.9 kg
gelen : ıgrenc 300 gr
toplamda gıden: 12.1 kg
hedef: 55 kg
cezalıyımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Googleden yaz canım çıkar, hatta ben bakayım şimdi sanaya insülin direncini kıran şeylere ihtiyacım var
tarcınlı suyun iyi olduğunu biliyorum ama tarcının kokusundan bile midem bulanıyo onu içemiyorum.
onun yerine başka günlük kullanabileceğim bir şey biliyor musunuz
insülin direnci öyle lanet birşey ki sürekli aç hissettiriyor bi de metabolizmayı durduruyo tam kısır dongü
kızlar bir sorun var
elektronık basküle 10 kere çıksam 6-7 tane farklı sonuc verıyor ve 800-900 gr fark oluyor arada ? bozuk mu acaba?
yenı ama daha
öyle yapcaz artık canım
bide bahane ama çizme giyiyorum yaa topukluyla süremiyorum babet koyup hergün değiştirmekte zor geliyor :26:
bugün kadin gülyabani gibi dikildi karsimiza düsmekde fayda etmemisdegmezin tatlima tabii
Sabit bişey koy canım, mesela su şişesi, ordan belli olur.kızlar bir sorun var
elektronık basküle 10 kere çıksam 6-7 tane farklı sonuc verıyor ve 800-900 gr fark oluyor arada ? bozuk mu acaba?
yenı ama daha
iyi nöbetler canımcım.nöbetteyim
hızlı hızlı baktım
ben çıkar öpüldünüz canlarım
bu arada çok güzel kilolar verilmiz mine,minder,suzim başta olmak üzere
darısı başıma
ben bu hafta +500
elveda
Kizceleriiimm hepinizi cok özledim siz yokken ben bir hicim daha iyi anladim :)) beni kurkcuu dukkanina kabul edermisiniz acabaa :))
arka arkaya çıkarsan üzerine farklı kilo görebilirsin canım benimkide öle yada yerini değiştirirsen de farklı gösterebiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?