kızlar ne güzel sohbetler etmişiniz dün evde değildim giremedim özledim valla muhabbetlerinizi...
betülcüm geçmiş olsun canım ....
diyetimizi gayet güzel uygulamay çalışıyoruz ama arada canımız değişik şeyler istiyo. moral bozulmamalı. canımız börek çekti yağsız yarım yufkadan börek yapalım yada kepek undan açma börek. kepekli yağsız poğaça yapalım. çikolata çektiyse bitter yiyelimki insülin dengede kalsın. canımız börek pizza çekiyosa sebebi vücudun karbonhidrat eksikliği yaşamasındandır aslında. karbonhidrat eksikliği giderilirse pizza ve hamur işi istemez canımız. o yüzden pizza yemek yerine sağlıklı şekilde karbonhidratlı yiyecekler yapıp yemek diyet sürecünde bu isteği ortadan kaldırır bunu unutmayalım ve canımız hamur işi çekince moral bozup üzülmeyelim. demekki karbonhidrat ihtiyacımız var onu giderelim ama sağlıklı şekilde ve az kalorili olsun. yazdığım yemek tarifleri birer alternatiftir size. sizde canınızın çektiği şeyleri sağlıklı şekilde yapıp yiyebilirsiniz
canım ya benim acayip tatlı krizim tutuyo vede bitter falan açmıyo gözüm dönüyo resmen.şöle 2 3 dido götürüyorum bi kerede.:sm_cool:
tatlı krizlerinde tavsiyem sütlü türk kahvesi içmendir. çok işe yarıyo. ben her akşam içiyorum hiç tatlı krizim tutmadı. dido yemek çok iştah açar: yedikçe yiyesin gelir. sütlü çikolata insülini fırlatır ama bitter öyle değil. sen sütlü kahve iç meyveyi arttır. kepek ekmeğine fındık yada fıstık ezmesi sür ye. önceleri zorlanırsın canım ama zamanla alışacaksın. bende tatlı istiyo canım ama sütlü kahve içince hiç canım çekmiyo. istersen sende bi dene belki faydasını görürsün tatlım[/Q
benim gastritim var kahve içemiyorum.ama diğerlerini denerimç.neyse canım ben çıktım hadi sana iyi geceler.boshayallersmile.
evet canım insan sporu bırakınca çok kötü hissediyor kendini gerçekten mutusz oluyorsun.aslında spor hasta etmiyor diyet deye yaptığımız şeyler hasta ediyor. vücudumuza yeterli vitamin ve mineral almayınca iflas ediyor doğal olarak. evet iğneler ilaçlar çok iştah açıyor. en basit anitibyotik bile iştah açıyor maalesefozokun sağol canım. sen sporcu olduğundan dolayı senin fikirlerin benim için çok önemli. nede olsa tecrüben var canım. bense daha 2 yıdır kardiyo çalışıyorum sadece. sana göre çömez sayılırım. ama galiba artık benimde sporu bırakma şansım kalmadı. acayip uyku yapıyo. ayaktayım ama sanki uyuyorum. uyuşukluk oluyo. tüm kaslarım ağrıyo o zaman. ya ben alında geçen sene vermiştim bayağıda malesef zatürre oldum. 1 hafta günde iki kere iki tane iğneyi karıştırıp vurdular. şiştim resmen. kuvvetli yedim hastalığı yenmek için. zatürreye yakalanmadan önce aylarca böyle bigün hastaysam diğer gün iyi oluyodum. 2 gün diyet yapsam sporla hasta oluyodum hemen. iğnelerde iştahmı açtı nedir bayağı yedim.
hoşgeldin canım bencede 55 gayet iyi olur. zaten kendin karar verirsin o kiloya gelinceiyi akşamlar canlar beni de aranıza alırmısınız??, başlığı uzun zamandır okuyorum ama yazmaya cesaret edemedimm.
yaşım 19 boyum 1.65. 15 gün önce tartıya çıktığımda 72'yi gördüm ve artık zayıflamam gerektiğini anladım
şubatın 18inden beri yedklerime dikkat ediyorum az yiyorum sık yiyorum işte bu başlığı takip ediyorum hafif şeyler yemeye çalışıyorum, yürüyorun, yürüyüşe çıkamadığım günlerde açıyorum müziği oynuyorum
kilo vermekde çok acelem yok, 4-5 ayda versem olur 55 kilo olmak istiyorum acaba çok mu zayıf olurum o zaman da tam ideal mi olur bilemedimmen son tartıldığımda 70'e düştüğümü gördüm regl dönemim bitmek üzere 3-4 güne kadar o zaman tekrar tartılıp sonucumu yazarım ama artık ben şişman bi kız olmak istemiyoruumm
bak bu sütlü kahveyi duymamıştım ben akşamları canım hep abur cubur ister ben de deneyeyim bu akşam. ama canım ben kek tarifini bulamadım ya tahminen kaçıncı sayfalardadır?tatlı krizlerinde tavsiyem sütlü türk kahvesi içmendir. çok işe yarıyo. ben her akşam içiyorum hiç tatlı krizim tutmadı. dido yemek çok iştah açar: yedikçe yiyesin gelir. sütlü çikolata insülini fırlatır ama bitter öyle değil. sen sütlü kahve iç meyveyi arttır. kepek ekmeğine fındık yada fıstık ezmesi sür ye. önceleri zorlanırsın canım ama zamanla alışacaksın. bende tatlı istiyo canım ama sütlü kahve içince hiç canım çekmiyo. istersen sende bi dene belki faydasını görürsün tatlım
evet patlamış mısır çok iyi geliyor bazı akşamlar ben de yapıyorum daha doğrusu eşim yapıyor sırnaşık şeycipssiz olamam diyosan patlamış mısır bir kaşık yağda patlat inan cips yemek istemez canın. hemde çok faydalı
ve günaydın kızlar
dün bi karar aldım. ben kızımla birlikte hergün 10 a kadar uyuyordum artık erken kalkıcam sabahları. eşim bir gün çalışıyor bir gün evde. evde olduğu zamanlar sabah üyüryüşe çıkıcam. zaten havaalr düzeliyor artık. hava kötü olursa evde yapıcam sabah sporunu. ve eşim çalıştığı gün de evde yapıcam. sonra kızım öğle uykusuna yatınca bi yarım saat daha yapıyorum böylece günde 1,5-2 saat kadar egzersiz eder ki bu da bana yeter de artar bile :)) havalar ısınmaya başladı yaza az kaldı dimi artık bi silkelenmek lazım. 3 aydır kilo vermiyorum artık yeniden başlama zamanı geldi..bir de günlük tutmaya karar verdim o günkü hislerimi yeme isteğimi vs yazacağım bi defter ayarladım kendime. haftada 1 de ölçülerimi yazıcam ki değişimi farkedeyim. kilo da yazıcam tabi ama kilo çok bağlayıcı değil asıl önemli olan ölçüler.mayısın sonuna doğru tatile çıkıcaz 24 günlüğüne ve ben fıstık gibi bir hatun olarak gitmeyi istiyorum. yazın da rahat rahat eher istediğimi giymeliyim artık. yaklaşık 5.5 yıl oldu ben kiloluyum yetti yaw :)))))
evet yediklerimizi bencede yazalım buraya ben sabah meyve tabağı yaptım kendime yanında da mısır pirinç patlağı yedim 3 tane. şimdi çay demlesem diyorum canım çekti :) öğlen yemem heralde pek bişey zaten egzersiz yapıcam akşama da düşünürüz yaw daha çok varCanım sen şimdiden o tatile istediğin vücutla gitmiş bil kendini.Kesin karar verdiğin ortada.
Yazma işi gerçekten motive ediyor,bir ara deneyeyim dedim üşendim unuttum.aslında buraya da yazabiliriz ne yediğimizi hergün.Belki birbirimizden utanır yediklerimizi kısıtlarız :)
selam bende geldim yer varmı?74kiloyum ve şuralar fena takıntı yaptım çok mutsuz hissediyorum yardım edin ne olur kilo vermeliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?