70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydıınnlar olsun herkeze,,

muhteşem bi şekilde kar yağmış manzara harika,çocuklar çığlıkçığlığa kaldılar görünce bugün çok fazla yağmış,sevindik yahuu sonundaa

selam kızlar
esimle beraber yaklasik 1 saat kadar spor yaptik
yarim saat yuruyus bandi ve diger aletleri kullandim.350-400 kalori yaktim:118:
aferin sana kaçta yürüyosun koşu bandında bu aradaki benim koşu bandıda örümcek bağladı binilmeye yürünmye

ay kızlar yaa bakın ne buldum ,ve çok kötü hissettim kendimi bu kadarda laf söylenirmi,tamda dediğim şey oldu şuanda ah ah dedim BİDAHA görürmüyümki bu rakamı cidden hayal gibi
boyum senden 10 cm kısa kilom senden 10 kilo fazla dödürtme kendini bana
hamile kaldığında kaç kiloydun:44:
Günaydın kızlarrr,
Güzel bir gün diliyorum, tüm yurt kış etkisi altında, Allah karda buzda kalanlara yardım etsin.

izmir bile çok soğuk yaaa üşüyorum:18::18:

muhteşem bi şekilde kar yağmış manzara harika,çocuklar çığlıkçığlığa kaldılar görünce bugün çok fazla yağmış,sevindik yahuu sonundaa
Oh ne güzel yaaa ,bizim yerimize de oynayın kartopunu.

İzmir e de kar yağmıyor değil mi canım?

gunaydın kızlar nasılsınız geçmişi okuyorum ama cvb yazamıyorum sınavlarıma 4 gun kaldı onları bıtırmem lazım ama sınav bıttıkten sonra tam gaz gelıyorum

dünki menüyü paylaşayım bari

sabah
1 haşlanmış yumurta
5 zeytin
2 dilim peynir
1 domates
1 dilim tahıllı ekmek
çay

ara
orta kahve
2 kuru incir

öğlen
1 tabak z.yağlı kereviz
2 dilim kepek ekmeği
yağsız tuzsuz salata
1 kaşık patlıcanlı 1 kaşık dereotlu yoğurt

ara

1 tane çikolatalı gofret:26:

akşam
1 tabak kıymalı ıspanak yemeği
2 dilim kızarmış kepek ekmek
2 kaşık yoğurt

1 orta kahve
kocaya patlatılan az yağlı az tuzlu mısırdan yaklaşık bir avuç
1 tane mandalina

yuhhh amma yemişim he,

oysaki sabah öğle akşam menülerim ne güzel aralarda sapıtıyorum

gunaydın kızlar nasılsınız geçmişi okuyorum ama cvb yazamıyorum sınavlarıma 4 gun kaldı onları bıtırmem lazım ama sınav bıttıkten sonra tam gaz gelıyorum
Tamam canım sen sınavlarını geç, gelirsin yine.

Fazla bişey görmedim ben, güzel bence.
derken çikolatalı goıfreti gördüm, küçük adamlarım nerden benim yaaa, sana bir cıssssss adamından koycaktım çıkmıyo.

Son düzenleme:

dövemedinkiiiiiii dövemedinkiiiiii

Gecmis olsun eltine cik kötü bir durum allah kimseye yasatmasin

1 kuru incirin 57 kalori olduğunu ve bir adet meyvaya eşdeğer olduğunu biliyor muydunuz?

Kuru meyvelerin icinde kalorisi en yuksek olan kuru incir sanırım

herkeze benden kucak dolusu sevgiler ben geeeldiiimmm

dün eve net bağlattık sonunda şükkürrrrr

umarım hepiniz iyisinizdirrr....

Hosgeldinn bende geldimm geri gerci senle çok denk gelemedik senin net kopuyodu durmadan sonrada tasindiniz

Hosbulduk Suzicimmm evden giremiyorum zaman bulamamaktan isterinde de patron yasakladi neti o yokken giriyorum anca ((
bugün cok usluyum afferim bana
sabah: 2 kasik yulaf ezmesi biraz süt ve birazda tarcinle yedim
simdide peynirli salata yiyorum
sonra bitane mandalina
ama aksam bilmiyorum daha

Afiyet olsun uslu Suzii

Gecmis olsun canim dikkat et kendine cocuklarininda masallahi var cok sevimlilerr

yok canim haftasonu cok yedim bugün +900 ile basladim :18:
iyi fikir canim bende bilmiyorum alinti alip yapiyordum :26:nasil yapiyorsun anlatirsan güzel olur ondan sonra liste sonuncusu hazirlikli olur hem

Aman Suzicimm dikkattt. ..

Günaydın kızlar morelim çok bozuk iş yerinde kızlan tartıstık akşama erken çıkacam gelcem

Sıkma canını dicemde biliyorum elde değil (

iki kücük noel baba yedim

Gecen banada almanyadan hediye geldi kucuk noelbaba cikosu onlardanmi yedin sende acaba
Ben paketini acmaya kiyamadigimdan henuz duruyolar
Allah vere de bi krize girip hupletmesem :)))

merhabalar ben de aranıza katılmak istiyorum. kilom 72 hedefim 52.

Hosgeldin canimmm...

Hosgeldin canimm tekrardan bende hosgeldimm :))
Günaydın kızlarrr,
Güzel bir gün diliyorum, tüm yurt kış etkisi altında, Allah karda buzda kalanlara yardım etsin.

Tunaydinnn Aminn ablacim aminnn

kızlar neredesinizzzzz:26: gelin iki yeşilçay içek

Ayni saatlerde icmisiz yesilcaylarimizziii

Tunaydin canim buralara da yagsa keskeee...

Canim cok yememissin aslinda yaa bir iki ufak kacamak tekrarlamassan sorun olmaz gibi...

valla benim menülerime göre seninki çok güzel aradaki gofret bile gözüme batmadı,ben günde kaç kez abur cubur yediğimi bile bilmiyorum çok fazla kaçıyo bende,,,
şunuda eklemek istiyorum,salataya zeytinyağı ekle bence faydası daha çok olur 1 tatlı kaşığı yeterli,biyerde okumuştum yağlı salatanın faydası olmayana göre daha fazlaymış benden söylemesi sen bilirsin,ben hayatta yağsız salata yiyemem yemedimde

Son düzenleme:

seni hatırlıyorum canım ,hoşgeldin sende,artık buralardayım konuşuruz bolbol,,bide bol bol kilo vericez inşallah
teşekkür ederim bu arada

esimle beraber yaklasik 1 saat kadar spor yaptik
yarim saat yuruyus bandi ve diger aletleri kullandim.350-400 kalori yaktim:118:

hay masallah sizeeeee

ay kızlar yaa bakın ne buldum ,ve çok kötü hissettim kendimi bu kadarda laf söylenirmi,tamda dediğim şey oldu şuanda ah ah dedim BİDAHA görürmüyümki bu rakamı cidden hayal gibi

ya delirtmeyin beni lennnnnnnnnnnnnnnnsen yazmadin mi boyum 169 diye, kuzum sen gayet iyisin benim boy 160 ben bile 60 veya 59 olunca iyi oluyoimmmmmmmm aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa cok aglarim tepinirim kafanizini sisiririm valla ona gore :84::84::84::84::84::84::84:trendy21 ve sen minderbob duydunuz mu beni siz guzel kilo vermissiniz simdi bize destek olcenizz kizz tamam miii

Günaydın kızlarrr,

sana da gunaydin fadime abla gel birlesip dovelim bu trendy21len minderbobu

kızlar neredesinizzzzz:26: gelin iki yeşilçay içek

ben de zehir gibi sekersiz kahve iciyom, yaninda da 2 tane kuru incir iyi geldi valla

ben içtim canım, şimdi de acıkmaya başladım, öğlene türlü var yemekte.

ohhh misss afiyet olsun

oh ne guzel bende cok seviniridm cocukken simdide seviniyorum ya

sana da gunaydin kuzu

ARKADASLAR BU ARADA LISTENIN NASIL YAPILACAGINI ANLATMISTIM YA O ARADA KAYNAMASIN YAZALIM HATIRLATALIM TAMAM MI

dövemedinkiiiiiii dövemedinkiiiiii
oldu mu zorla kaşındın

Selam canım,
Nasılsın?

Evet dövelim canım, hakediyolar.
Ayyy biri liste mi dedi ne:18::18::18::18:

seni hatırlıyorum canım ,hoşgeldin sende,artık buralardayım konuşuruz bolbol,,bide bol bol kilo vericez inşallah
teşekkür ederim bu arada

Sagol canim kismetse bende burlardayim konusuruz tabii kiloda vericez vermem lazim bebis düşünüyoruz artik kilolu bi anne olmiyim :))

ayyyy acaba listeyi en cok kilo veren mi yapsa

kizceler ayyy menu benden

sabah 3 kucuk pogaca, normal pogaca boyutlariyle 1.5 yapar herhalde annem yapti 3 yemek kasigi yagla ve yarim yagli peynirle

ara kahve 2 kuru incir

oglen 250 gr ceri domates tost

ara elma mandalina

aksam kofte salata

yawwww ben kilo verememye degil de almaya uzuluyom ya niye boyle oluyor bari yerimde saysam

mineeeeee ayyy o pogacalar ne guzell olmus oyle yaaa, yazik degil mi bize valla simdi ders calisirken nasil giderdi onlar, nefis yemek tariflerinin facebook sayfasini takip ediyorum, pogacalarin resmine bir tikladim senin resmi gordum ellerine saglik ama bende istiyom yawww

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…