70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kızlar
Nasılsınız. Ben bu gün çok çalıştım. Okula gittim kuzucuklarla hopladım zıpladım geldim. Sonra öğle yemeğimizi yedik kızımla. Akşama yemek yaptım. Evimi topladım. Şimdi sayfları okuyup sonra lesi ile mil yapacağım. Sonnrada 20 dakika göbek çalışılacak
Menüm
Sabah: haşlanmış yumurta,peynir,ceviz,domates,maydonoz,dereotu,yeşil çay
Öğle: Fırında sebzeli tavuk,ayran
Ara: cennet hurması
Akşam: Zeytinyağlı barbunya,salata
Su 2 litre içtim. 3 fincan yeşil çay içtim

günaydin tünaydin iyi aksamlar kizlar
cok uykum var benim kizlar yaa kendime gelemedim

cok tost yemissin canim ya
anladiysam olim sira bana gelsin iyice konsantre olup bidaha okurum bugün kafam birsey almiyor ama sagol canim
hadi bakalim tugbis
aynen fadimem benimkide evde habire birseyler istiyor
merhabalar ben de aranıza katılmak istiyorum. kilom 72 hedefim 52.
hosgeldin canim
boyum 159cm kilom 75...10 kilo zayıflamalıyım
şu an için yediklerimi azalttım
spor mümkün olmuyor pek
allahın izniyle zayıflıcaz kızlar
bence boy ve kilonuzu birlikte yazın
sende hosgeldin canim
yogun gecmis günlerin canim
bu hafta kendimi görüyorum sonlarda :18:
is cikisi balik ekmek yedim bugünde berbat gecti
ekmeksizde yenmiyorki kizartma
esimle beraber yaklasik 1 saat kadar spor yaptik
yarim saat yuruyus bandi ve diger aletleri kullandim.350-400 kalori yaktim:118:

yinede fazla degilmi canim ya ekmekler :18:
Günaydın kızlarrr,
Güzel bir gün diliyorum, tüm yurt kış etkisi altında, Allah karda buzda kalanlara yardım etsin.
amin fadimem
kızlar neredesinizzzzz:26: gelin iki yeşilçay içek
yesil cay uyku aciyormu
ben içtim canım, şimdi de acıkmaya başladım, öğlene türlü var yemekte.
affiyet olsun fadimem
benim artik yemek yiyesimde göresimde yok

günaydıınnlar olsun herkeze,,

muhteşem bi şekilde kar yağmış manzara harika,çocuklar çığlıkçığlığa kaldılar görünce bugün çok fazla yağmış,sevindik yahuu sonundaa
bizde yok daha
kar yağmıyor kapkaranlık hava yağmurlu arada yağıyor ama çok soğuk nefret ediyorum kıştan
bende kis cocugu degilim ama buranin havasi genelde soguk
gunaydın kızlar nasılsınız geçmişi okuyorum ama cvb yazamıyorum sınavlarıma 4 gun kaldı onları bıtırmem lazım ama sınav bıttıkten sonra tam gaz gelıyorum
basarili gecer insallah tatlim biz burdayiz zaten
bencede biraz fazla olmus
cok özledim mervem seni hain patron gicik onun yüzünden görüsemiyoruz artik bizim gelinkizin adida merveya onu gördükce sen geliyordun aklima oda gitti birakti bizi diye
benden adam olmaz

Oyy kusummm gelemedim vallahii allahtan kocisim isyanı ma dayanamadi da aldi bana bu teli gelebiliyorum arada da olsa artik benee cok özledim sizi hep aklimdaydinizzz

Ohh ohh masallahh sen gunu bitiriyorsun islerin bitmis bizse daha yarisina gelemedik 6da cikicamdaa eve gidip yemek hazirlicamdaaa misafir gelicek ona hazirlanicam daa misafiri gecirince dus alicam daaa ayy ben bunlari hangi ara yapicam cok gozumde büyüdü şimdi

Canım başın sağolsun. Menün güzel afiyet alsun.

sagol canim dostlar sagolsun

hic sorma zaten dun oluyodum sancidan hafta sonuda hic su icememistim

menu guzel canim

kimisi hamilelikte aliyo kimiside sonra, ben hamilelikte alanlardanim 30kilo oglumda 25 kilo kizimda ne az almisim demi kizlar

sagol canim dostlar sagolsun ins toparlarim cumaya kadar

Günaydın kızlarrr,
Güzel bir gün diliyorum, tüm yurt kış etkisi altında, Allah karda buzda kalanlara yardım etsin.

bizim buralara daha yagmadi ama cok soguk donuyoruz is yeride iyi isinmiyo

muhteşem bi şekilde kar yağmış manzara harika,çocuklar çığlıkçığlığa kaldılar görünce bugün çok fazla yağmış,sevindik yahuu sonundaa
bizim burayada yagsa keske dicem ama istemem oturdugum bolgeye kar yaginca hayat felc oluyo ise falan gidemiyoruzoto otobusler calismiyo

menu guzel canim

canım bence bu menü dengeli ama öğle ve akşam ekmek biraz fazla gibi bir dilime düşürmeye çalış.

Biliyorum kızcem ya bazen kendimi tutamıyorum.Bana ceza spor yap yak

Günaydın kızlarrr,
Günaydın fadimem Amin canım. Çok soğuk ya resmen dondum. Bu yıl Antalya da çok soğuk

Günaydın canım. Sen nerde yaşıyorsun. Bizde kar görmek için ısparta davraza çıkıyoz. Kızımız yıl da 1 gün kar görsün diye

Canım biraz dengesiz bir liste olmuş. Akşam yemek yok. Bir de sabah yediğin ekmeği bence sabah öğle ve akşam dağıtmalısın

Suzim ne haber canım . Görüşemiyoruz
Bu arada haftya listeyi kim yapacak. Bence sırası ile yapalım. Her hafta bu sayfada aktif olan birisi yapsın.

Selam hamillekte 30 kilo çok fazla almışsın. Sonra verebildin mi bari .
Ben 15 kilo aldım. Kırkım bittiğinde hepsi gitmişt. Sonra tekrar aldım..Zaten hep kilo sorunum vardı.

Canım ben Yarım gün çalışınca iyi oluyor. Sabah güne çok erken başlıyorum. Saat 6.30 kalkıyom. Akşam 6 işten çıkıp misfir ağırlmak zor olur canım. Sana kolay gelsin. Ben misafirleri hafta sonuna bırakıyorum

migdem bulaniyor yemek yemekden insan kendine bu eziyeti yaparmi

affiyet olsun canim güzel menün
iyiki ayirmadi bizi hangi telefon var sende simdi güle güle kulan tatlim

ahada benim berbat menüm

sabah: bisi :26: (isarkadasi getirmis)
öglen dürüm kebap (isarkadasiyla yemege ciktik)
simdide kola iciyorum migde bulantim var bastirsin diye cok yagli yedim dokandi

Kız ne poğaçası

Sagol Fadime abla iyiyim allaha sukur su kilolardan da bi kurtulsam super olcam :))
Sen nasilsin?
Ben de iyiyim canım aynı dertten muzdaribiz
Bak sen poğaçalara bak

Her zamanki gbi süpersin canım.

Of canım ya kim ki o hafta içi hafta içi gelen, erteleyemiyo musun?

Antalya bile soğuksa doğu illerini sen düşün:26: Yine de biz çok şanslıyız canım yaaa, kar-buz derdimiz yok.

dışardan yemek söylüyorum kaç kere dedim koymuyolar yağ bende limon sıkıp yiyorum
sabah hariç güzel

bu ne kız 1 kilo verdin 2 kg alacan bu hafta

Evet yarim gun calismak iyi ogretmen falanmi sin cocuklarla oynadik fln demissin ordan cagrisim yapti da
Genelde bende hafta ici ne giderim nede kabul ederim ama esimin amcasinin oglu var zaman fln dinlemiyolar pek daha dun aksam dediler esim müsait degiliz demiş bugun yine aramis esimde gelmeyin diyememis oda hakli israrci olunca kirmak istememis mecbur gelicekler yani baska care yok

Ahh suzi gene yapmissin yapacagini yeme kizz yemee
S4 aldi kocacim saolsun canim benimm...
Ay menu degil kalori deposu masallah bide bastirsin diye kola niye iciyosun bari soda fln icsene Suzimmmm yaa

Erteledik aksam canim ama esimi bugun yine aramislar esimde bidaha kiramamis yukarda da yazmistim ztn

naptin suzimmmmmm evde varsa ananas ye hemen atsin o yaglari bagirsaklardan, bagirsaklarini hizli ve hemen calistircak ye arkasindan metabolizman yaksin onlari

ya fadime ablamm annecim yapmis diye yedim sonra da bir hesapladim en son 1 yil once yemisim pogaca bir de benim gicik metabolizmami boyle sasirtayim dedim ama bu sefer de bayagi sasti kaldi , sabah bir tartildim 64.2 ciktim iyi mi:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

kizlar bugun ben oruc tutuyorum hamilelikten kalan borclar dag gibi arada tutuyumda azalsin bari biraz dedim bu Sabah gaza geldim niyetlendim
Sabah : 2yumurta + 2dilim ekmek + yesil cay + 2badak su
aksam : bulgur pilavi + somon baligi + salata

aksam bol su icmem lazim :18::18::18::18:

metobolizma şaşırcağına tartı şaşırmış

selam kızlar

aferin sana kaçta yürüyosun koşu bandında bu aradaki benim koşu bandıda örümcek bağladı binilmeye yürünmye
canim yeni basladigim icin 5-5,5 arasi yuruyorum ama duzenli spora gittigim zamanlar 8de yarim saat nefes nefese kalmadan kosuyordum

cikolatali gofret 100 kaloriyi gecmiyorsa sorun yok.geciyorsa al sana.madem cis yedin aksam ekmek yemeseydin keske
sen su ogle arasi tosttan kurtulsan gidecek kilolaritinayla sac cekilir

canim kac kepce kac but onlari da yazarsan yorum yapabiliriz
yesilcay da kafein var diye biliyorum suzimm ama ben kahve ile uyanmayi tercih ediyorummm

arkadaslar,
genelde yorumlarda yaziyorum ama hic dikkat edilmiyor..lutfen yediklerinizi kasik,kepce,vs olarak miktarini belirtin..
peynir zeytin diyorsun mesela..peynirin buyuklugu ne 1 kibrit kutusu mu ne yani..ayni sekilde 1 tabak fasulye yemegi..kac kepce bu yemek? ya da kofte..kac tane?
eger miktar belirtmezseniz yorum yapmayacagim yediklerinize haberiniz olsun..
ne yediginizin yaninda NE KADAR YEDIGINIZ DE ONEMLI....

ALINTIDIR

• [h=2]Yeşil çayında en belirgin özelliklerinden birisi stresi azaltma ve rahatlama yönünde önemli bir rol oynaması oluyor.
    [/h]
  • [h=2]Yeşil çay bilindiği gibi 30 dakikada kritik damarları açarak, kan pıhtılaşmasının önlenmesini sağlıyor. [/h]
  • İçerisinde kafein olması nedeni ile çok fazla tüketimi, uyku bozukluğuna yol açarak beraberinde uykusuzluğun tetiklediği rahatsızlıkları getirebilmektedir.

• Folikasit seviyesini olumsuz yönde etkileyebileceği tespit edildiğinden hamile bayanların yeşil çay tüketiminden uzak durmaları tavsiye edilir. Yine bebek emziren bayanlar için, içerisindeki kafein miktarından bebeğin uyku düzeninin bozulabileceği söylenerek yeşil çayı fazla tüketmemeleri önerilmektedir.
  • yeşil çay normalden fazla tüketildiğinde en başta, böbreklere olumsuz yönde etki eder.
  • Yeşil çay fazla tüketildiğinde, bulantı kusma sık idrara çıkma gibi rahatsızlıklara da sebep olabilmektedir.

• Günümüzde zararlarını hiç düşünmeyen ve araştırmayan, Yeşil çay bağımlıları bulunduğunu biliyor muydunuz ? Yeşil çay bağımlılarının yapılan bir araştırma sonucuna göre çok ciddi derecede risk taşıdığı açıklanmıştır.
Kanser hastalarının tedavisinde endike edilen yeşil çay üzerine bir takım araştırmalar yapılmıştır. Tedavi sürecinde , tedaviye yardımcı olması için kullanılan yeşil çayın, araştırmalar sonucunda tümör hücrelerinin ölümlerini engellediği ortaya çıkarıldı. Ve bazı kanser hastalarının tedavisinde artık yeşil çay kesinlikle tavsiye edilmemektedir.

• Kafeine duyarlı kişiler, kafein kullanımı yasak olan hastalar yeşil çay kullanmamalıdır.
  • Dipnot olarak, fazla tüketilen yeşil çayın zararlarını görmek istemiyorsak, yeşil çayı demledikten sonra 30 sn. bekleterek demini dökerek, yeniden demlerseniz kafein etkisini ve antioksidanları azaltacaktır.

Suzim bu nedir kız hemen sana ceza yarın en az 45 dakika spor yapıyon . Değilse bu hafta kesin artıya gececen

evet canim ya sen yogunsun ben yogunum bu aralar denk gelmiyoruz
bizde liste sonuncusu yapsin diyorduk canim ceza olarak
Tamam canım bana uyar .Bu hafta kim yapıyor listeyi

Soğol canım. Doğru söylyon canım. Burası bile nasıl soğuk öğle okuldan geldikten sonra kilmayı sabaha kadar açıyom anca ısınıyoruz.

Evet canım öğretmenim. Çok yoğun çalışyoruz ama yarım günüm kendime kalıyor. Birde güzel planlama yapınca herşeye vakti kalıyor.
Misafir için kolay gelsin. Bazen yapacak şey kalmıyor

Allah kabul etsin canım. Bu ara ben de borçlarımı ödemeye niyet ediyom ama hep de ertleyorum. İşler yoğun. Aslında günler kısacık Borclarımızı ödesek ne güzel olur.

Haklısın minderim.Yarın menümü ölçüleri ile yazarım canım. Senin gibi fotolarını paylaşmak isterim ama biraz tembel biraz da teklonojiyi kullanmada biraz özürlyüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…