cok tost yemissin canim yaherkese merhabalar
bende hafta sonu hic giremedim biraz once gerilere gittim biraz alintilarimi yaptim. hafta sonu cenazemiz vardi dolayisiylada benim rejim ucup gittiartik cumaya kadar kendimi toparlamaya calisicam malum artik liste alti olmamak lazim
ben bugunku menumu yazayim
Sabah : yarim sucuklu tost + 5 tane cerise tomates
ara : yesil cay + 10 tane findik
oglen : 2tane tost + cerise tomates + 1tane yogurt
ara : 1 tane yogurt + 1tane mandalina
askam henuz bilmiyorum ama muhtemelen hafta sonunu telafi etmek icin sadece yogurt ve salata yerim.
anladiysammerhabalar tekrar, arkadaslarim, sevgili kizceler haftalik olusturmus oldugumuz listenin nasil yapilacagini anlatmaya calisacagim elimden geldigince
1- "oncelikle konuya cevap ver 'e tikliyoruz (topige cevap yazmak icin tikladigimiz yere,pembe buyuk harflerle yazilmis olan kisim)
2- daha sonra yazilarimizi iletlerimizi yazdigimiz bos yerin ustunde bir suru simgeler var ya, oradaki simgelerden en alt siradaki (bu siranin sonunda goz isareti gibi birsey var iste bu sira))ilk minik bir tablo sekli gibi olana tikliyoruz ( bilgisayarin faresini onun uzerine getirdiginizde, daha tiklamdan, "table" diyor tam olarak ona tikliyoruz. tikladigimizda http://file:///C:/Users/atxzy1/Desktop/70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor! - Cevapla.htm bu sekilde bir sayfanin acilmasi lazim , acilan sayfanin ortasinda " Table properties" basligi var , bunu goruyorsaniz dogru yerdesiniz demektir.
sirasiyla sunlar yaziyor ve karsilarinda ici bos kutucuklar var:
Row (sira- dizi demek-yani listedeki yatay bolumler oluyor, buraya listede kac kisi yer alacaksa onu yaziyoruz mesela 10 gibi fakat siranin bir tanesini nickleri ve gecen hafta-baslangic gibi seyleri de yazacagimiz icin bir tane fazla sira yapiyoruz yani 10 kisi varsa 10+1 gibi)
columns ( sutun demek- baslangic-gecen hafta-bu hafta yazdigimiz kisimlar, bu kutucugada kac tane sutuna ihtiyacimiz varsa onu yaziyoruz genelde hepsini hesapladigimzda 9 sutun lazim oluyor; siralama 1.2.3. gibi, isimlerin yazildigi sutun, baslangic kilo, gecen hafta, bu hafta, giden/gelen, toplamda giden, hedef ve gulumsemelerin yazildigi sutun toplamda 9 tane)
width ( tablonun genisligi demek ben genelde 700 yazdim bu kutucuga ve tablo guzel gorunuyordu)
table style (burada ise tablonun nasil gozukmesini istiyorsak onu seciyoruz 3. secenek olan " full grid" tablonun butun cizgilerinin gozukmesini sagliyor)
alingment ( burada ise 2. secenek olan " center" secenegini seciyoruz.
simdi butun bu secenekleri anlatilana gore yapip " OK" e tikladigimizda karsimiza bos tablomuz cikiyor. su sekilde;
[TABLE="class: grid, width: 700, align: center"]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]nick[/TD]
[TD]baslangic kilo[/TD]
[TD]gecen hafta[/TD]
[TD]bu hafta[/TD]
[TD]giden/gelen[/TD]
[TD]toplamda giden[/TD]
[TD]hedef[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]theolog[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
icine ornek olsun diye bir kac sey yazdim, tablodaki her kutucugun icine tiklayarak gerekli bilgileri dolduruyoruz. Butun herkesi listeye yazdiktan sonra, listenin birincisini ilan etmek ve guzel dileklerimizi yazmak icin tablonun disindaki bosluga tikliyoruz veee yaziyoruzz. iste bu kadarrrinsallah acik ve anlasilir olmustur, sorular olursa yine burdayim, he birde unutmadan butun herseyi yaptiktan sonra " cevapla" secenegine tikliyoruz benim detayli anlattigima bakmayin, acik olsun diye bu sekilde anlattim siz deneme yaparken bu mesaji ayri bir sayfa da yani ayri bir sekmede, kendi deneme yapacaginiz topik sayfasini ayri bir sekmede acip yaparsaniz daha kolay olabilir, bende simdi oyle yaptim
opuldunuz
:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
hadi bakalim tugbisben son 3 aydır yerimde sayıyorum yaa 1ileri bir geri niye düzen tutturamıyorum,,hiç dikkat edemiyorum,eşim 17de geliyo geldiği gibi yemek yiyoruz fakat yemekler bikaç çeşit olunca frenleyemiyorum yiyorum,18 de okula gidiyo,21de
geliyo,bazen işten gelir gelmez okula gidicem diyo akşam 9da yemek yediriyo,böyle olunca hiç kilo veremiyorum,kendime defter tuttum hedefler belirledim ama nerdee,,gün gün bütün tartı sonuçlarını yazdım,şimdi baktımda bir arpa boyu yol alamamışım
bir ayda 57 olcam diye hedef koymuşum,
01.11.2013= 61.9 başlangıç kilommuş
08.11.2013= 61.7 -200 gitmiş
15.11.2013= 61.6 -100 gitmiş aman nede çok gitmiş
22.11.2013= 61.4 -200 gitmiş
29.11.2013= 62.4 +1 kilo gelmiş
ee ne anladım lan ben bu işten hani hedefim 57ydi,ben başlangıç kilomunda üstünde bitirmişim aferin bana,
bu ayda hedef koymuşum 58 diye,,
01.12.2013= 62 ile başlamışım pazar günü
06.12.2013= 61.8 5 günde -200 bunada şükür
bakalım cuma ne olucak
aynen fadimem benimkide evde habire birseyler istiyorSağol canım, inşallah hafif atlatabilirim, evde çekirdek canavarı kocam çatır çatır çekirdek çıtlatıp canımı çektirmezse, nispet yapar gibi oturuyo 250 gr. çekirdek yiyo karşımda.
o ne ki canım:26::26:
İşine geldi değil mi
hosgeldin canimmerhabalar ben de aranıza katılmak istiyorum. kilom 72 hedefim 52.
sende hosgeldin canimboyum 159cm kilom 75...10 kilo zayıflamalıyım
şu an için yediklerimi azalttım
spor mümkün olmuyor pek
allahın izniyle zayıflıcaz kızlar
bence boy ve kilonuzu birlikte yazın
yogun gecmis günlerin canimMerhaba Kızlar
Nasılsınız.Kaç gündür sayfaya uğrayamdım. Bizim Evde doğal gaz dönüşümü yapıldı. 2 Günde anca bitti.Sonra 2 gün deli gibi temizlik yaptım. Pazar günü aile günümüz sabah kahvaltıya gittik . Diyet falan unuttum. Ne yiyeildiysem yedim. O kadar abartmışı ki akşam dahi bir şey yemedim.Eşim diyoki aşkım sen 2-3 gün tartılma
Neyse bu gün rutinime dönerim dedim.Sabah öğle fena sayılmaz ama Akşam üstü yine abarttım.
Menüm
Sabah: haşlanmış yumurta,peynir,zeytin.domates,roka tere 1 dilim ekmek yeşil cay
Öğle: kıymalı pide (1 tane) salata ayran
Ara: 1 tane cennet hurması,4,5 tane muşmala
Akşam üstü kızım cerez istedi bir kase draje şekerlerin,fındık,fıstık,badem,leblebi kuruzüm karışımı verdim Tabi o bitirmedi ben afiyetle mideye indirdim. Akşamda yemek falan yok bana ceza
Bu arada bir saylara bakıp alıntı yapmaya çaışcağım.
bu hafta kendimi görüyorum sonlarda :18:suzicim bence de cok mantikli en cok +da olan hazirlasin listeyi
bu hafta kendimi görüyorum sonlarda :18:
sabah cok az yiyosun bence yaaa,ben doymam ki 2 kasik yulaf ezmesiyle ara niyetine yerim onuaksam cozutma amaaaaa:18:
gecmis olsun tatlim dikkat et kendine,bebisler de kocaman olmus yaaaa
noldu tatlimmm:26: bilmiyorum ya her is yerinde illaki isini yapmayan birileri oluyor..sinir oluyorum bu durumaaa..maasi alirken aliyorsun da calismaya gelince niye yan ciziyorsunn
kurabiye mi yedinben de cis yedimm:18:hadi saclarimizi cekekkk
basiniz sagolsun tatlimhep tost yemissin yaa biraz sulu yemek yee.sindirimde sikinti yasama
haftasonu herkes cozutmusyalniz degilsin merak etme aksami salata ile gecistir canim
ekmeksizde yenmiyorki kizartmaminderbob bugunki menusunu sunar
haftasonunun verdigi cozutmadan dolayi bu sabah bisey yemedim.
sabah
1 bardak sutlu sekersiz filtre kahve
ara
3 kuru kayisi
3 cekirdekli kara uzum
ogle
Eki Görüntüle 889233
dunden kalan karisik kizartma
yogurt
ekmek ve mandalina
ara
4 marullu cigkofte
aksam
Eki Görüntüle 889237
kizartma,yogurt ve 1 dilim ekmek
dunden cok kizartma kaldigi icin tum gun ayni seyi yedim..yarin icin hazirladigim menu daha saglikli olacak..
biraz sonra esimle spor salonuna gidecegiz
aksam sut ve meyve yerim acikirsam
esimle beraber yaklasik 1 saat kadar spor yaptik
yarim saat yuruyus bandi ve diger aletleri kullandim.350-400 kalori yaktim:118:
yinede fazla degilmi canim ya ekmekler :18:garip bi liste oldu bu günkü ama ...
güne başlarken: 1 elma- 3 çizi
sabah
4 dilim ekmek :18: ( GUN BOYU BASKA EKEMK YEMIYORUM AMA KAHVALTIDA GIDIO)
1 k.k beyaz peynır
8 -10 zeytın
1 şekerlı 1 bardak çay
ara: 2 kupa yeşil çay
türk kahvesi - 1 kare çikolataCIK
öğlen
3 yemek kasıgı yogurt
4 yemek kasıgı meyvelı yulaf ezmesi(müsli)
yarım elma
(3ünü karıstırım tadı ınanılmaz guzel oldu. yurt dısından gelen bır tavsıyeydı. ve ınanılmaz doyurucu)
akşam
4 yemek kaşığı asure
amin fadimemGünaydın kızlarrr,
Güzel bir gün diliyorum, tüm yurt kış etkisi altında, Allah karda buzda kalanlara yardım etsin.
yesil cay uyku aciyormukızlar neredesinizzzzz:26: gelin iki yeşilçay içek
affiyet olsun fadimemben içtim canım, şimdi de acıkmaya başladım, öğlene türlü var yemekte.
bizde yok daha
günaydıınnlar olsun herkeze,,
muhteşem bi şekilde kar yağmış manzara harika,çocuklar çığlıkçığlığa kaldılar görünce bugün çok fazla yağmış,sevindik yahuu sonundaa
bende kis cocugu degilim ama buranin havasi genelde sogukkar yağmıyor kapkaranlık hava yağmurlu arada yağıyor ama çok soğuk nefret ediyorum kıştan
basarili gecer insallah tatlimgunaydın kızlar nasılsınız geçmişi okuyorum ama cvb yazamıyorum sınavlarıma 4 gun kaldı onları bıtırmem lazım ama sınav bıttıkten sonra tam gaz gelıyorum
bencede biraz fazla olmusdünki menüyü paylaşayım bari
sabah
1 haşlanmış yumurta
5 zeytin
2 dilim peynir
1 domates
1 dilim tahıllı ekmek
çay
ara
orta kahve
2 kuru incir
öğlen
1 tabak z.yağlı kereviz
2 dilim kepek ekmeği
yağsız tuzsuz salata
1 kaşık patlıcanlı 1 kaşık dereotlu yoğurt
ara
1 tane çikolatalı gofret:26:
akşam
1 tabak kıymalı ıspanak yemeği
2 dilim kızarmış kepek ekmek
2 kaşık yoğurt
1 orta kahve
kocaya patlatılan az yağlı az tuzlu mısırdan yaklaşık bir avuç
1 tane mandalina
yuhhh amma yemişim he,
oysaki sabah öğle akşam menülerim ne güzel aralarda sapıtıyorum
cok özledim mervem seniGecmis olsun eltine cik kötü bir durum allah kimseye yasatmasin
Kuru meyvelerin icinde kalorisi en yuksek olan kuru incir sanırım
Hosgeldinn bende geldimm geri gerci senle çok denk gelemedik senin net kopuyodu durmadan sonrada tasindiniz
Hosbulduk Suzicimmm evden giremiyorum zaman bulamamaktan isterinde de patron yasakladi neti o yokken giriyorum anca((
Afiyet olsun uslu Suzii
Gecmis olsun canim dikkat et kendine cocuklarininda masallahi var cok sevimlilerr
Aman Suzicimm dikkattt. ..
Sıkma canını dicemde biliyorum elde değil(
Gecen banada almanyadan hediye geldi kucuk noelbaba cikosu onlardanmi yedin sende acaba
Ben paketini acmaya kiyamadigimdan henuz duruyolar
Allah vere de bi krize girip hupletmesem :)))
Hosgeldin canimmm...
Hosgeldin canimm tekrardan bende hosgeldimm :))
Tunaydinnn Aminn ablacim aminnn
Ayni saatlerde icmisiz yesilcaylarimizziii
Tunaydin canim buralara da yagsa keskeee...
Canim cok yememissin aslinda yaa bir iki ufak kacamak tekrarlamassan sorun olmaz gibi...
günaydin tünaydin iyi aksamlar kizlar
cok uykum var benim kizlar yaa kendime gelemedim Eki Görüntüle 890274
cok tost yemissin canim ya
anladiysam Eki Görüntüle 890276 olimsira bana gelsin iyice konsantre olup bidaha okurum bugün kafam birsey almiyor ama sagol canim
hadi bakalim tugbis
aynen fadimem benimkide evde habire birseyler istiyor
hosgeldin canim
sende hosgeldin canim
yogun gecmis günlerin canim
is cikisi balik ekmek yedimbugünde berbat gecti
ekmeksizde yenmiyorki kizartma
yinede fazla degilmi canim ya ekmekler :18:
amin fadimem
yesil cay uyku aciyormu
affiyet olsun fadimem
benim artik yemek yiyesimde göresimde yok
bizde yok daha
bende kis cocugu degilim ama buranin havasi genelde soguk
basarili gecer insallah tatlimbiz burdayiz zaten
bencede biraz fazla olmus
cok özledim mervem senihain patron gicik onun yüzünden görüsemiyoruz artik bizim gelinkizin adida merveya onu gördükce sen geliyordun aklima oda gitti birakti bizi diye
benden adam olmaz
selam kızlar
Nasılsınız. Ben bu gün çok çalıştım. Okula gittim kuzucuklarla hopladım zıpladım geldim. Sonra öğle yemeğimizi yedik kızımla. Akşama yemek yaptım. Evimi topladım. Şimdi sayfları okuyup sonra lesi ile mil yapacağım. Sonnrada 20 dakika göbek çalışılacak
Menüm
Sabah: haşlanmış yumurta,peynir,ceviz,domates,maydonoz,dereotu,yeşil çay
Öğle: Fırında sebzeli tavuk,ayran
Ara: cennet hurması
Akşam: Zeytinyağlı barbunya,salata
Su 2 litre içtim. 3 fincan yeşil çay içtim
Canım başın sağolsun. Menün güzel afiyet alsun.
suzicim bence de cok mantikli en cok +da olan hazirlasin listeyi
sabah cok az yiyosun bence yaaa,ben doymam ki 2 kasik yulaf ezmesiyle ara niyetine yerim onuaksam cozutma amaaaaa:18:
gecmis olsun tatlim dikkat et kendine,bebisler de kocaman olmus yaaaa
noldu tatlimmm:26: bilmiyorum ya her is yerinde illaki isini yapmayan birileri oluyor..sinir oluyorum bu durumaaa..maasi alirken aliyorsun da calismaya gelince niye yan ciziyorsunn
kurabiye mi yedinben de cis yedimm:18:hadi saclarimizi cekekkk
basiniz sagolsun tatlimhep tost yemissin yaa biraz sulu yemek yee.sindirimde sikinti yasama
haftasonu herkes cozutmusyalniz degilsin merak etme aksami salata ile gecistir canim
minderbob bugunki menusunu sunar
haftasonunun verdigi cozutmadan dolayi bu sabah bisey yemedim.
sabah
1 bardak sutlu sekersiz filtre kahve
ara
3 kuru kayisi
3 cekirdekli kara uzum
ogle
Eki Görüntüle 889233
dunden kalan karisik kizartma
yogurt
ekmek ve mandalina
ara
4 marullu cigkofte
aksam
Eki Görüntüle 889237
kizartma,yogurt ve 1 dilim ekmek
dunden cok kizartma kaldigi icin tum gun ayni seyi yedim..yarin icin hazirladigim menu daha saglikli olacak..
biraz sonra esimle spor salonuna gidecegiz
aksam sut ve meyve yerim acikirsam
garip bi liste oldu bu günkü ama ...
sabah
1 k.k beyaz peynır
8 -10 zeytın
1 şekerlı 1 bardak çay
öğlen
3 yemek kasıgı yogurt
yarım elma
(3ünü karıstırım tadı ınanılmaz guzel oldu. yurt dısından gelen bır tavsıyeydı. ve ınanılmaz doyurucu)
akşam
4 yemek kaşığı asure
hamilelikle dogumla alakası yok o kiloların. ben dogumdan cıktıgımda 59 kiloydum. bebeğim 9 aylık 72 kiloyum. doguma 67 kiloyla girmistim düsun durumumun vahametini. hamileyken giydiğim kıyafetlerin içine giremiyorum su an. neyse olan oldu. vericez artık bir sekilde...
Allah rahmet eylesin canım, toparlarsın üzülme, cumaya daha çok var.
Maşallah canım sen yine de çok iyisin bana göre, of yaa ben niye yapamıyorum
Beslenme düzeninde değişiklik yapmalısın canım, sabahları kahvaltılık gevrek dene olmazsa, bazen haşlanmış yumurta, bünyeyi şaşırt yani.
Tabii ki hoşgeldin canım, boyun 1.70 se 60 kilo gayet güzel olur bence.
Hoşgeldin canım,
benim de boy 1.52 kg. 66 ben de 60 olsam razı olcam o derece veremiyorum şu günlerde.
Hafta sonuna bişey demiyom ama akşamlara dikkat lütfen canım
Kızartma mıSen biliyosun zaten
Maşallah bebiş kızartmaları yaktın desene
Günaydın kızlarrr,
Güzel bir gün diliyorum, tüm yurt kış etkisi altında, Allah karda buzda kalanlara yardım etsin.
bizim burayada yagsa keske dicem ama istemem oturdugum bolgeye kar yaginca hayat felc oluyo ise falan gidemiyoruzoto otobusler calismiyo
muhteşem bi şekilde kar yağmış manzara harika,çocuklar çığlıkçığlığa kaldılar görünce bugün çok fazla yağmış,sevindik yahuu sonundaa
selam kızlar
Nasılsınız. Ben bu gün çok çalıştım. Okula gittim kuzucuklarla hopladım zıpladım geldim. Sonra öğle yemeğimizi yedik kızımla. Akşama yemek yaptım. Evimi topladım. Şimdi sayfları okuyup sonra lesi ile mil yapacağım. Sonnrada 20 dakika göbek çalışılacak
Menüm
canım bence bu menü dengeli ama öğle ve akşam ekmek biraz fazla gibi bir dilime düşürmeye çalış.dünki menüyü paylaşayım bari
sabah
1 haşlanmış yumurta
5 zeytin
2 dilim peynir
1 domates
1 dilim tahıllı ekmek
çay
ara
orta kahve
2 kuru incir
öğlen
1 tabak z.yağlı kereviz
2 dilim kepek ekmeği
yağsız tuzsuz salata
ara
akşam
2 kaşık yoğurt
1 orta kahve
1 tane mandalina
yuhhh amma yemişim he,
Biliyorum kızcem ya bazen kendimi tutamıyorum.Bana ceza spor yap yakAllah rahmet eylesin canım, toparlarsın üzülme, cumaya daha çok var.
Maşallah canım sen yine de çok iyisin bana göre, of yaa ben niye yapamıyorum
Beslenme düzeninde değişiklik yapmalısın canım, sabahları kahvaltılık gevrek dene olmazsa, bazen haşlanmış yumurta, bünyeyi şaşırt yani.
Tabii ki hoşgeldin canım, boyun 1.70 se 60 kilo gayet güzel olur bence.
Hoşgeldin canım,
benim de boy 1.52 kg. 66 ben de 60 olsam razı olcam o derece veremiyorum şu günlerde.
Hafta sonuna bişey demiyom ama akşamlara dikkat lütfen canım
Kızartma mıSen biliyosun zaten
Maşallah bebiş kızartmaları yaktın desene
Günaydın fadimem Amin canım. Çok soğuk ya resmen dondum. Bu yıl Antalya da çok soğukGünaydın kızlarrr,
Günaydın canım. Sen nerde yaşıyorsun. Bizde kar görmek için ısparta davraza çıkıyoz. Kızımız yıl da 1 gün kar görsün diye
Canım biraz dengesiz bir liste olmuş. Akşam yemek yok. Bir de sabah yediğin ekmeği bence sabah öğle ve akşam dağıtmalısıngarip bi liste oldu bu günkü ama ...
sabah
1 k.k beyaz peynır
8 -10 zeytın
1 şekerlı 1 bardak çay
öğlen
3 yemek kasıgı yogurt
yarım elma
akşam
4 yemek kaşığı asure
günaydin tünaydin iyi aksamlar kizlar
anladiysam Eki Görüntüle 890276 olimsira bana gelsin iyice konsantre olup bidaha okurum bugün kafam birsey almiyor ama sagol canim
hadi bakalim tugbis
hosgeldin canim
sende hosgeldin canim
amin fadimem
yesil cay uyku aciyormu
affiyet olsun fadimem
bizde yok daha
cok özledim mervem senihain patron gicik onun yüzünden görüsemiyoruz artik bizim gelinkizin adida merveya onu gördükce sen geliyordun aklima oda gitti birakti bizi diye
benden adam olmaz
Selam hamillekte 30 kilo çok fazla almışsın. Sonra verebildin mi bari .sagol canim dostlar sagolsun
hic sorma zaten dun oluyodum sancidan hafta sonuda hic su icememistim
menu guzel canim
kimisi hamilelikte aliyo kimiside sonra, ben hamilelikte alanlardanim 30kilo oglumda 25 kilo kizimdane az almisim demi kizlar
sagol canim dostlar sagolsun ins toparlarim cumaya kadar
bizim buralara daha yagmadi ama cok soguk donuyoruz is yeride iyi isinmiyo
bizim burayada yagsa keske dicem ama istemem oturdugum bolgeye kar yaginca hayat felc oluyo ise falan gidemiyoruzoto otobusler calismiyo
menu guzel canim
sagol canim dostlar sagolsun
hic sorma zaten dun oluyodum sancidan hafta sonuda hic su icememistim
menu guzel canim
kimisi hamilelikte aliyo kimiside sonra, ben hamilelikte alanlardanim 30kilo oglumda 25 kilo kizimdane az almisim demi kizlar
sagol canim dostlar sagolsun ins toparlarim cumaya kadar
bizim buralara daha yagmadi ama cok soguk donuyoruz is yeride iyi isinmiyo
menu guzel canim
Oyy kusummm gelemedim vallahii allahtan kocisim isyanı ma dayanamadi da aldi bana bu teli gelebiliyorum arada da olsa artik benee cok özledim sizi hep aklimdaydinizzz
Ohh ohh masallahh sen gunu bitiriyorsun islerin bitmis bizse daha yarisina gelemedik 6da cikicamdaa eve gidip yemek hazirlicamdaaa misafir gelicek ona hazirlanicam daa misafiri gecirince dus alicam daaa ayy ben bunlari hangi ara yapicam cok gozumde büyüdü şimdi
migdem bulaniyorayyyy acaba listeyi en cok kilo veren mi yapsa
kizceler ayyy menu benden
sabah 3 kucuk pogaca, normal pogaca boyutlariyle 1.5 yapar herhalde annem yapti 3 yemek kasigi yagla ve yarim yagli peynirle
ara kahve 2 kuru incir
oglen 250 gr ceri domates tost
ara elma mandalina
aksam kofte salata
yawwww ben kilo verememye degil de almaya uzuluyom ya niye boyle oluyor bari yerimde saysam
affiyet olsun canim güzel menünselam kızlar
Menüm
iyiki ayirmadi biziOyy kusummm gelemedim vallahii allahtan kocisim isyanı ma dayanamadi da aldi bana bu teli gelebiliyorum arada da olsa artik benee cok özledim sizi hep aklimdaydinizzz
Ohh ohh masallahh sen gunu bitiriyorsun islerin bitmis bizse daha yarisina gelemedik 6da cikicamdaa eve gidip yemek hazirlicamdaaa misafir gelicek ona hazirlanicam daa misafiri gecirince dus alicam daaa ayy ben bunlari hangi ara yapicam cok gozumde büyüdü şimdi
Suzim ne haber canım . Görüşemiyoruz
Bu arada haftya listeyi kim yapacak. Bence sırası ile yapalım. Her hafta bu sayfada aktif olan birisi yapsın.
Kız ne poğaçasıayyyy acaba listeyi en cok kilo veren mi yapsa
sabah 3 kucuk pogaca, normal pogaca boyutlariyle 1.5 yapar herhalde annem yapti 3 yemek kasigi yagla ve yarim yagli peynirle
ara kahve 2 kuru incir
ara elma mandalina
aksam kofte salata
yawwww ben kilo verememye degil de almaya uzuluyom ya niye boyle oluyor bari yerimde saysam
Ben de iyiyim canım aynı dertten muzdaribizSagol Fadime abla iyiyim allaha sukur su kilolardan da bi kurtulsam super olcam :))
Sen nasilsin?
Bak sen poğaçalara bakmineeeeee ayyy o pogacalar ne guzell olmus oyle yaaa, yazik degil mi bize valla simdi ders calisirken nasil giderdi onlar, nefis yemek tariflerinin facebook sayfasini takip ediyorum, pogacalarin resmine bir tikladim senin resmi gordumellerine saglik ama bende istiyom yawww
selam kızlar
Menüm
Of canım ya kim ki o hafta içi hafta içi gelen, erteleyemiyo musun?Oyy kusummm gelemedim vallahii allahtan kocisim isyanı ma dayanamadi da aldi bana bu teli gelebiliyorum arada da olsa artik benee cok özledim sizi hep aklimdaydinizzz
Antalya bile soğuksa doğu illerini sen düşün:26: Yine de biz çok şanslıyız canım yaaa, kar-buz derdimiz yok.canım bence bu menü dengeli ama öğle ve akşam ekmek biraz fazla gibi bir dilime düşürmeye çalış.
Biliyorum kızcem ya bazen kendimi tutamıyorum.Bana ceza spor yap yak
Günaydın fadimem Amin canım. Çok soğuk ya resmen dondum. Bu yıl Antalya da çok soğuk
Günaydın canım. Sen nerde yaşıyorsun. Bizde kar görmek için ısparta davraza çıkıyoz. Kızımız yıl da 1 gün kar görsün diye
Canım biraz dengesiz bir liste olmuş. Akşam yemek yok. Bir de sabah yediğin ekmeği bence sabah öğle ve akşam dağıtmalısın
migdem bulaniyoryemek yemekden insan kendine bu eziyeti yaparmi
affiyet olsun canim güzel menün
iyiki ayirmadi bizihangi telefon var sende simdi güle güle kulan tatlim
ahada benim berbat menüm
sabah: bisi :26: (isarkadasi getirmis)
öglen dürüm kebap(isarkadasiyla yemege ciktik)
simdide kola iciyorum migde bulantim var bastirsin diyecok yagli yedim dokandi
dışardan yemek söylüyorum kaç kere dedim koymuyolar yağ bende limon sıkıp yiyorumvalla benim menülerime göre seninki çok güzel aradaki gofret bile gözüme batmadı,ben günde kaç kez abur cubur yediğimi bile bilmiyorum çok fazla kaçıyo bende,,,
şunuda eklemek istiyorum,salataya zeytinyağı ekle bence faydası daha çok olur 1 tatlı kaşığı yeterli,biyerde okumuştum yağlı salatanın faydası olmayana göre daha fazlaymış benden söylemesi sen bilirsin,ben hayatta yağsız salata yiyemem yemedimde
sabah hariç güzelayyyy acaba listeyi en cok kilo veren mi yapsa
ara kahve 2 kuru incir
ara elma mandalina
aksam kofte salata
selam kızlar
Menüm
ahada benim berbat menüm
Canım ben Yarım gün çalışınca iyi oluyor. Sabah güne çok erken başlıyorum. Saat 6.30 kalkıyom. Akşam 6 işten çıkıp misfir ağırlmak zor olur canım. Sana kolay gelsin. Ben misafirleri hafta sonuna bırakıyorum
ahada benim berbat menüm
Kız ne poğaçası
Ben de iyiyim canım aynı dertten muzdaribiz
Bak sen poğaçalara bak
Her zamanki gbi süpersin canım.
Of canım ya kim ki o hafta içi hafta içi gelen, erteleyemiyo musun?
Antalya bile soğuksa doğu illerini sen düşün:26: Yine de biz çok şanslıyız canım yaaa, kar-buz derdimiz yok.
ahada benim berbat menüm
Kız ne poğaçası
Bak sen poğaçalara bak
Antalya bile soğuksa doğu illerini sen düşün:26: Yine de biz çok şanslıyız canım yaaa, kar-buz derdimiz yok.
naptin suzimmmmmm evde varsa ananas ye hemen atsin o yaglari bagirsaklardan, bagirsaklarini hizli ve hemen calistircak ye arkasindan metabolizman yaksin onlari
ya fadime ablamm annecim yapmis diye yedim sonra da bir hesapladim en son 1 yil once yemisim pogacabir de benim gicik metabolizmami boyle sasirtayim dedim ama bu sefer de bayagi sasti kaldi , sabah bir tartildim 64.2 ciktim iyi mi :84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
canim yeni basladigim icin 5-5,5 arasi yuruyorum ama duzenli spora gittigim zamanlar 8de yarim saat nefes nefese kalmadan kosuyordumselam kızlar
aferin sana kaçta yürüyosun koşu bandında bu aradaki benim koşu bandıda örümcek bağladı binilmeye yürünmye
cikolatali gofret 100 kaloriyi gecmiyorsa sorun yok.geciyorsa al sanadünki menüyü paylaşayım bari
sabah
1 haşlanmış yumurta
5 zeytin
2 dilim peynir
1 domates
1 dilim tahıllı ekmek
çay
ara
orta kahve
2 kuru incir
öğlen
1 tabak z.yağlı kereviz
2 dilim kepek ekmeği
yağsız tuzsuz salata
ara
akşam
2 kaşık yoğurt
1 orta kahve
1 tane mandalina
yuhhh amma yemişim he,
sen su ogle arasi tosttan kurtulsan gidecek kilolarhay masallah sizeeeee
ya delirtmeyin beni lennnnnnnnnnnnnnnnsen yazmadin mi boyum 169 diye, kuzum sen gayet iyisin benim boy 160 ben bile 60 veya 59 olunca iyi oluyoimmmmmmmm aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa cok aglarim tepinirim kafanizini sisiririm valla ona gore :84::84::84::84::84::84::84:trendy21 ve sen minderbob duydunuz mu beni siz guzel kilo vermissiniz simdi bize destek olcenizz kizz tamam miii
sana da gunaydin fadime abla gel birlesip dovelim bu trendy21len minderbobu
ben de zehir gibi sekersiz kahve iciyom, yaninda da 2 tane kuru incir iyi geldi valla
ohhh misss afiyet olsun
oh ne guzel bende cok seviniridm cocukken simdide seviniyorum ya
sana da gunaydin kuzu
ARKADASLAR BU ARADA LISTENIN NASIL YAPILACAGINI ANLATMISTIM YA O ARADA KAYNAMASIN YAZALIM HATIRLATALIM TAMAM MI
canim kac kepce kac but onlari da yazarsan yorum yapabilirizselam kızlar
Menüm
yesilcay da kafein var diye biliyorum suzimmgünaydin tünaydin iyi aksamlar kizlar
hadi bakalim tugbis
hosgeldin canim
sende hosgeldin canim
amin fadimem
yesil cay uyku aciyormu
affiyet olsun fadimem
bizde yok daha
benden adam olmaz
Suzim bu nedir kız hemen sana ceza yarın en az 45 dakika spor yapıyon . Değilse bu hafta kesin artıya gececenmigdem bulaniyoryemek yemekden insan kendine bu eziyeti yaparmi
ahada benim berbat menüm
Tamam canım bana uyar .Bu hafta kim yapıyor listeyievet canim ya sen yogunsun ben yogunum bu aralar denk gelmiyoruz
bizde liste sonuncusu yapsin diyorduk canim ceza olarak
Soğol canım. Doğru söylyon canım. Burası bile nasıl soğuk öğle okuldan geldikten sonra kilmayı sabaha kadar açıyom anca ısınıyoruz.Kız ne poğaçası
Bak sen poğaçalara bak
Evet canım öğretmenim. Çok yoğun çalışyoruz ama yarım günüm kendime kalıyor. Birde güzel planlama yapınca herşeye vakti kalıyor.Evet yarim gun calismak iyi ogretmen falanmi sin cocuklarla oynadik fln demissin ordan cagrisim yapti da
Genelde bende hafta ici ne giderim nede kabul ederim ama esimin amcasinin oglu var zaman fln dinlemiyolar pek daha dun aksam dediler esim müsait degiliz demiş bugun yine aramis esimde gelmeyin diyememis oda hakli israrci olunca kirmak istememis mecbur gelicekler yani baska care yok
.
Ahh suzi gene yapmissin yapacagini yeme kizz yemee
S4 aldi kocacim saolsun canim benimm...
Ay menu degil kalori deposu masallah bide bastirsin diye kola niye iciyosun bari soda fln icsene Suzimmmm yaa
Erteledik aksam canim ama esimi bugun yine aramislar esimde bidaha kiramamis yukarda da yazmistim ztn
Allah kabul etsin canım. Bu ara ben de borçlarımı ödemeye niyet ediyom ama hep de ertleyorum. İşler yoğun. Aslında günler kısacık Borclarımızı ödesek ne güzel olur.kizlar bugun ben oruc tutuyorum hamilelikten kalan borclar dag gibiarada tutuyumda azalsin bari biraz dedim bu Sabah gaza geldim niyetlendim
Sabah : 2yumurta + 2dilim ekmek + yesil cay + 2badak su
aksam : bulgur pilavi + somon baligi + salata
aksam bol su icmem lazim :18::18::18::18:
Haklısın minderim.Yarın menümü ölçüleri ile yazarım canım. Senin gibi fotolarını paylaşmak isterim ama biraz tembel biraz da teklonojiyi kullanmada biraz özürlyüm.canim yeni basladigim icin 5-5,5 arasi yuruyorum ama duzenli spora gittigim zamanlar 8de yarim saat nefes nefese kalmadan kosuyordum
cikolatali gofret 100 kaloriyi gecmiyorsa sorun yok.geciyorsa al sana.madem cis yedin aksam ekmek yemeseydin keske
sen su ogle arasi tosttan kurtulsan gidecek kilolaritinayla sac cekilir
canim kac kepce kac but onlari da yazarsan yorum yapabiliriz
yesilcay da kafein var diye biliyorum suzimmama ben kahve ile uyanmayi tercih ediyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?