70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

betussss bu arada sende birsey cikmamasina sevindim kuzum ama bende de bisey cikmadi yani tahliller normal quatr zaten var ilac iciyom ama surekli ve sinsi bir kilo artisi var bende acayip uyuz oluyorum amannnn doktor hanimmmm derdime bir care

Bilmiyırum canım murt, çalıştırsın aman iyi de bağırsaklarını cumaya ne güzel eksilerini görüver

Şaka yollu takıldım şekerim, alınma yani, ne yapalım biz garip, biz yetimmm, biz öksüz
Elbet bir yapan bulunur listeyi bakalım inşallah. Sen anlattın da hiç üstüne alınan gördün mü kuzummm, bir de zaten daimi takılan belli kişileriz, bakalım kısmet.
Annen için de gözünaydın canım, o zaman tabii anne elinden yenilir değil mi? Ne kadar yanında kalacak, kıymetini bil bugünlerin.
Biz de seni seviyoz ayrıcana, o kadar emeğin var üzerimizde Cici bir kızım dedin de merak ettim cidden, resim eklesen de görsek ne kadar cicisin

betussss bu arada sende birsey cikmamasina sevindim kuzum ama bende de bisey cikmadi yani tahliller normal quatr zaten var ilac iciyom ama surekli ve sinsi bir kilo artisi var bende acayip uyuz oluyorum amannnn doktor hanimmmm derdime bir care

Günaydın kızlarrr,
Felakat bir soğuk var burda kızlar amaaaa akşam üşenmedim kalktım sporumu yaptım, leslie 3 mil yaptım
Üşeniyom normalde, üşenmesem de 3 gün yapsam en az iyi olcak.

Maşallah fadime abla iyi yapmissinn spor yapmakla bende bu aksamda baslicam kismetsee jilian baciya gene

Sanada selaammmm...
Guzel dilekleri icin Teşekkürler ayni dilekler bizden de sana olsunn...

Bundan sonra daha cok yesil mercimek yiyecegim kesin
Teşekkürler guzel paylasim olmusss...

Ayy bende bi ben gelemiyorum sandiydim herkessde var ayni sorun sanırım
Dddikodulardan bahsedecektim ama fadime abla vermis havadisleri zaten canim firsat buldukca gel sen boslama bizi

fadimeee mineee mindeerr ne bakıyonuz kızz
anlatsanıza dedikoduları geç kalıyoom

r

selam kızlar nabersiniz?

ben tüstüm size kimse beni tebrik etmedi
ilk defa birinci oldum ayoll

Ben tebrik etmemistim basarilarinin devamini dilerim canim daha da cok ver insallahhh...

Ohh ohh butun havadisleri vermissi n ablacim yakindan takip ettigin ne kadar da belli oluyor takdir ettimm...

Ben ilk defa gordum bu meyveyi nerde yetisiyomus bu MURT

Dunku menumu paylasayim bende kizlar
uzun zamandan sonra ilk defa menu paylasicam
Onda da ciss dolu sacimi basimi yoluverin benimmmm...

Sabah

Maydonoz5 6 sap kadar
Kk peynir
1 zeytin
1 yumurta
1 dilim ekmek

Ise gittigim gibi 2si 1 arada nescafe tek sekerli

Ara
1 mandalina
Yesilcay

Ogle

2 kepce patates puresi (yemekler cok kotuydu bunla idare ettim)

Ara

2 kuru kayisi
5 6 findik

Aksam

1 dilim ekmek
3 4 dilim sucuk

Sucuk ne kadar yedim hatirlamiyorum bile coktu amaaa
7 8 adet krakerr
Yarkm dilim kek
2 avuc cekirdek
1 nescafe

Cok kötü biliyorum rahatca elestirin beni bi daha yapmiyim nolluurr kizin bana dövün beniii

Teşekkürler canım, 2.kere süzdürerek içmek ne fayda sağlayacak ki, biz günde 1 fincan içiyoruz zaten, fazlası derken günlük 3-4 bardak mı kast ediliyor acaba?
cok fazla yesilcay icenler icin bu yontem fadime ablacim..ben yesilcay ictigim zaman ayni cayla 2-3 kupa iciyorum

Günaydın kızlarrr,
Felakat bir soğuk var burda kızlar amaaaa akşam üşenmedim kalktım sporumu yaptım, leslie 3 mil yaptım
Üşeniyom normalde, üşenmesem de 3 gün yapsam en az iyi olcak.
off ben de sabah cizmemi bulamadim.suvet cizmelerle gittim ayaklarim lop oldu:2::2::2:isten kactim ogleden sonrahasta olmazsam iyi

paylasim icin sagol ablacimben de cok severim yesil mercimegi..ebru salli da haftada 3 defa yesil mercimek yiyormus.bir roportajinda dinlemistim
hele bi gelme
fadimeee mineee mindeerr ne bakıyonuz kızz
anlatsanıza dedikoduları geç kalıyoom
walla ne var ki dedikodufadime abla ozetlemis gerci
selam kızlar nabersiniz?

ben oooo yeee beybi demistimmm

sabah ve ogle guzel gitmis aksam batirmissinnnn

ben görmedim bana yazdığını :26:
Ben tebrik etmemistim basarilarinin devamini dilerim canim daha da cok ver insallahhh...

Ben ilk defa gordum bu meyveyi nerde yetisiyomus bu MURT

ayy inşallah canım çok sağol
murt diğer adıda mersin , ben silifkedeyim burda yetişiyor başka nerde bilmiyorum

yani benmiiii :44:
ama bu ödül değilki ceza
şimdi gördüm yazdığını
benden yana sorun yok için rahat olsun
o poğaçalarda var yaa göründüğü kadar güzel oldu
göndereyim postayla

Evet genelde etmeye çalışıyorum canım, çok seviyorum çünkü burayı, ayrı kalamıyorum.Bağımlılık yaptı bende, iş arkadaşlarımla bu kadar konuşmuyom belki de.

Akşam bozmuşun canım yaaaa, ceza olarak sana 30 dakika spor veriyorum bu akşam,tamam mı?

Evet canım yeşil mercimek çok faydalı, sen de yemişsin zaten, doğru yoldasın.
Hasta olmazsın inşallah, o bişeyleri bulamamak evde en sinir olduğum şeydir, bizde de var o durumlar, şöyle büyük bir yatak odam, bol bol dolaplarım olsaydı, tüm kıyafet ayakkabılarım dolaba sığsaydı ne güzel olurdu. Eşyaları yenileyeceğiz nasip olursa da, inşalalh öyle bir oda da yaptırabilirm.

ama bu ödül değilki ceza

şimdi gördüm yazdığını
göndereyim postayla

Evet yaaa o kadar güzel gözüküyor ki, biliyorum ben o tarifi de, vakit yok ki anacığım, bir de benim çocuklar da benim gibi tombul babyler ondan yapasım gelmiyor hamurişi artıkın. Sen de yapıp yapıp paylaşıyon, olmuyo ki anacım? Portakal ağacı sitesini biliyo musun, yıllar önce basit bi şekilde başlamıştı, kadın şimdi kitap yazdı, her ay dergileri çıkıyor, profesyonel oldu valla. Sana da bir site yapsak hiç fena olmayacak galiba, düşünmüyor musun canım? Nasıl olsa her gün bişeyler paylaşıyosun, reklam da alırsın, katkısı da olur sana.:26::26:

Selam kızlar
Nasılsınız. Ben donuyorum ya havalar çok soğuk. Evde okulda bütün gün klimarar açık ama hala ısınamadık.Bu gün okulda benim kuzucukları geziye götürdük. Çok eğlendiler. Okula dönüşde nasıl sarıldılar öğretmenim bizi tekrar geziye götür diye. Çok mutluydular. Bende mutlu oldum. Sonra nöbetciydim okuldan geç çıktım Öğle yemeğide kaydı.Sonra Yarın için yemeğimi yaptım. Şimdide 5 birarada çayımı aldım geldim.
Menüm:
Sabah:haşlanmış yumurta 4 tane siyah zeytin,1kk tulum peyniri,domates,dereotu,maydonuz,1 dilim tam tahıllı ekmek yeşil çay
Ara:1 fincan sütlü kahva 1 tane tarcınlı kurabiye
öğle: Zeytinyağlı barbunya(7 yk)1 dilim cavdar ekmeği,salata
ARA: Cennet hurması
Akşam: öğle yemeğini saat 3 gibi yiyebildiğim için akşam yemek yemeyeceğim sadece motobolizmam çalışın diye 3-4 yk yoğurt yeri.

Son düzenleme:
bende misafir gelince yapıyorum canım yaaa
yoksa yemeden duramıyorum
site konusunu düşündüm ama buradaki gibi takipçi toplamam çok zor
1200den fazla takipçim var blog açsam 50-100 kişi ancak takip eder
birde vaktim yok
bakma sen ben devamlı tarif gönderiyorum gibi ama toplu gönderiyorum yoksa hergün giremem
fotoları çek düzenle boyutunu küçült tarifi yaz
mesela şimdi yazdım 3 tarif bikaç gün sonra yine gönderirim ama site olsa hergün düzenli bakmam lazım sadece tariflede olmuyor yorumlar falan filan
burada reklamımı yapayım belki ileride
geçen sene para teklif ettiler tarif başına
birde istanbula çağırdılar ama gitmedim

şımarma diye bu haftada olursun inşallah murt sayesinde

bu hafta zor canım yaa regl geldi birde hiç dikkat etmiyorum
davul gibi karnım şuan
tatlı yapsamda ne yapsam diye tarif arıyorum :26:

herkese selam arkadaşlar bende zayıflamak istiyorum ama nasıl?
hangi diyetle ve nasıl başlamalı hiç bir bilgim yok?
lütfen banada yardım edin benide aranıza alın tek başıma hep karar verip uygulayamıyorum
32 yaşındayım 78 kiloyum ne yapmalıyım zayıflamak için ne önerirsiniz?
dukan diyeti duydum ama afedersiniz kabız yapıyomuş diye korkumdan yapamadım

AAaa benim kız da geziye gitti bugün, siz de mi müzeye gittiniz canım, aynı okulda mısın acaba?
Menü de güzel de akşam bir yoğurt tutacak mı canım, salata falan da ekle bari, içine peynir at, sonuçta saat 10 da yatsan bile 7 saat var:26::26:

Niye gitmedin gitseydin İstanbul'a meşhur olurmuşun, neyse bakalım böyle devam et, belki ilerde fikrin değişir, takipçin de çoğalır. Reklam yapalım kız burdan, üye toplayalım
Tatlı mıBak sütlü tatlı yap tamam mı, hafif olsun yane, onu da cuma gününe ertele

Müzeye gitmedik canım. Kırcamide parti adası diye bir yer var oraya gittik. Çocuklar bir ahşap boyama atölye çalışmasınına katıldı. Sonra oyun alanı vardı .Orda eğlendiler.
Canım zaten geç yemek yedim. Birde biraz önce benim kız muz istedi verdim 1 ısırık attı sonra yemedi. Tabi kalan çöpe gitmesin diye ben götürdüm.

Anladım canım

ben görmedim bana yazdığını :26:

ayy inşallah canım çok sağol
murt diğer adıda mersin , ben silifkedeyim burda yetişiyor başka nerde bilmiyorum

ama bu ödül değilki ceza

şimdi gördüm yazdığını
göndereyim postayla

yok yok saka yaptim yaw sen cumaya kadar birinciligin tadini cikart

yaw gercekten cok guzel gorunuyorlar anneme gosterdim yapsana diye

ama bence sen bana pogacaalr yerine kocaaa bir koli bandi gonder de su agzimi bantlayayim en iysi cokk kizdimmm kendime cokkkkk

Teşekkürler fadimem .Ben de çok severim mercimeği. Gecen misafirim vardı yeşil mercimek salatası yaptım çok güzel oldu. Tabi bizim beyler yemedi. Eşim diyo ki ya güzel bir salata yapsaydın.

Canım bu sayfa insanı disiplie ediyo. ihmal etme bizi uğra

selam kızlar nabersiniz?

Tebrikler canım kacırmışız
Bizde çok olurdu Murt.Ben Çok severim. Bu mevsimde okula giderken ağaçtan cebime doldurur okula giderdim.Haftasonu kardeşim gelecek Anamurdan Şimdiden sipari vereyim bari canım cekti

Annenle hasret giderin ne gzel canı .Gözün aydın

Sabah güzel başlanmış.öğleden sonra biraz abartılmış.Dengeli menünler bekliyoruz

Hoşgeldin. Biz Herşeyi yiyoruz canım. Ama dengeliyoruz. Günlük menülerimizi paylaşıp biririmize yorum yapıyoruz. Ben tek tip diyetlere karşıyım. O diyetlerde önce verip,sonra yemediğin zamanların hakına 2 katı yiyip en az 2 kat kilo alrsın.

yerden tavana kadar dolap yaptir fadime ablacimher kadinin hayali bir kiyafet odasinin olmasi
minem o kadar guzel yemekler hazirliyorsun ki,onlari hazirladiktan sonra da yenmese olmaz:18::18::18:isin zor walla

cok basariliaksam meyve ye sut ic canim..yatana kadar acikabilirsin
hosgeldinburayi takip et,yediklerini paylas..biz de yorum yapariz sana

minderbob menusunu sunar

sabah

1 yumurta
4 parca peynir
4 zeytin
yarim domates
dereotu,maydonoz
dunden kalan bir parca ekmek
2 kucuk dilim peksimet
3-4 yudum sutlu filtre kahve icebildim..gec kaliyodum icemedim kahvemi

ara
2 cay bardagi cay

ogle

yogurtlu haslanmis yesil mercimek ve sehriyeli salata 5-6 kasik kadar

40 dk kadar sonra

orta turk kahvesi
1 tane limonlu eti form

2 saat kadar sonra
eve geldim,kalan kahvemi mikrodalgada isitip ictim
2 tane badem sekeri

aksam

bugun cok usudum..sifa niyetine tarhana corbasi yaptim
2-2,5 kepce tarhana corbasi
3 minik dilim peksimet
3 kasik kuru fasulye
2 kasik kadar yogurt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…