70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

cok guzel fadime ablacim, sagolasin bende bir de nacizane bir teklif de bulunacagim ananas cok faydali arkadaslar, 2 sene once kilo verirken acayip faydasini gordum, hepinize tavsiye ediyorum ozellikle istahiniz acildigi zamanalrda, hem tok tutuyor hemde acayip metabolizma hizlandiriyor

bir de mine dun tatli ariyorum demistin ya, ben sana bayagi orijinal hemde leziz bir tatli tarifi verebilirim, hindistanlilarin ve pkistanlilarin meshur tatlisi bende buraya gelince ogrendim, kendim hic yapmadim ama dun nasil yapildigini arastirdim biraz internetten, cok hosuma gitti, deneyip senin sitede yayinlarsan bomba gibi patlayacagini dusunuyorum cunku hem sutlu tatli hem degisik hemde lezzetli ilgilenirsen Rasmalai Recipe-How to make Rasmalai-Diwali Sweets | Padhuskitchen burada anlatiyor, bir de resmi

suzimmm nerdeydinbence cuma günü herkes bildirimini yapsın..en çok kilo alan cumartesi günü listeyi yapsın..liste altı muhabbeti olmasın bence..
menü güzel şekerbu arada patates havuç lahana salatası demişsin ya kuzum 1 haşlanmış patates 100 kalori biliyor musunuz? 1,5 dilim ekmek yani
ohh walla hayat sana güzel

amin canm

menü güzel şeker canım yazdıklarım dışında kaçamak yapmıyorum genelde yapınca yazıyorum ama foto çekmiyorumkaçamaklarım genelde firma ziyaretlerinde ya da dışarda ikram edildiğinde oluyor.. menümü akşam yemeğinden sonra paylaşıyorum ama akşam yemeğinden sonra ara olarak 1 meyve ya da kuru meyve ve 1 bardak süt içerek günü kapatıyorum..her zaman akşamdan sonra ara yapmıyorum,açlığıma bağlı karar veriyorumdaha yeni spor yapmaya başladım..pazartesi-çarşamba-cuma akşamları eşimle beraber yan apartmanımızdaki spor salonuna gitme kararı verdik ama 1 kez gidebildik.bu akşam da gidicez işallah
bunun dışında çalışıyorum canım,kamuda denetmenim..yarım gün ofis yarım gün dışarıda oluyorum

teşekkürler bu güzel bilgiler için ablacımmm

ne guzelmis canim ya, minderbobum kardesimde denetmen ondan biliyorum isin bayagi zor ama aktif bi is Allah kolaylik versin canim, kaciyorum dedim kacamadim bir turlu ayyyy kopamiyom burdan ama gitmem lazim

benim fikrimde sonuncu olanın listeyi yapması,ozaman herkez bir haftalıkta olsa listeyi yapmış olur bir kişinin üzerine yıkılmamış olur
birde çalışan bayanlar için erken başlamak güne mecburi ve işyerinde zaman cidden nasıl geçiyo farkedilmiyo,bende çalıştığım zamanlarda böyleydim,ama artık evdeyim ve cidden çok zor erken kalkmak,vücutta alıştı sanıram geç yatınca erken kalkmak mümkün olmuyo,çocuklarda geç yatıyo,onlarda geç uyanıyo,eskiden erken uyurlardı sabah benide erkenden kaldırırlardı iyi oluyodu,,
ama çabalamam lazım kahvaltımı çok geç yapmak istemiyorum artıık ooff

bu aralar böyle araştırmalara kafayı takmış durumdaydım çok güzel bilgiler iyi geldi valla sağolasın canım
suzimmm nerdeydinbence cuma günü herkes bildirimini yapsın..en çok kilo alan cumartesi günü listeyi yapsın..liste altı muhabbeti olmasın bence..

ohh walla hayat sana güzel

amin canm
ben bu hafta ilk bildirimimi yapıcam ya,listedemi olucam yoksa liste altımı anlamadım dediğini bi açsangeçen cumaki kilomuda biliyorum zaten listedemi olucam acaba

iyisin hoşsun canım da, Türkçe ye çeviriverseydinya, herkes ingilizce bilmiyor ki??? Ananas Türkiye de niyeyse yaygın kullanılan bir meyve değil canım ya, hiç yemedim sanırım ömrümde:26::26:

İyi barim vazgeçmişin, yarın yaparsın canım, ne kaldı şunun şurasında
Yaa ben de dikkat ediyorum ama göbek hala olduğu yerde duruyor, anlamadım ben bu işi:26::26:
regl oldum yaa canım tatlı istiyor habire
cezerye yapmak istiyorum aslında orjinaline yakın, bisküvili olandan değil
öyle yemek yap sonra kararında ye deme nolurbence hafta içi diyet tarifler,böyle güzel yemekleri de hafta sonu yap,koca da kıymetini bilsin..
canım ben genelde et yemekleri yapıyorum aman aman sevmediğim için eti çok fazla yemesemde olur
ama ara öğün yapmadıysam iştahımda açıksa çok yiyorum onun dışında dengeleyebiliyorum
birde hamur işini misafir gelince yapıyorum fazlasınıda buzluğa kaldırıyorum çözümü bu şekilde buldum
brrrrrrrr
karlı soğuk istanbul havası gönderiyorum size
günaydın kızçeler
akdenizdeyiz ama sabah burasıda 3 dereceydi
almayalım biz istanbul havası sağol canım :18:
Sayenizde bisey daha öğrenmiş oldum Minecim tesekkurper canım
rica ederim canım faydamız oluyorsa ne mutlu

canım baktım ama anlayamadım çevirisini yaptırdım onuda anlayamadım kısaca yazsan
denemek isterim :26:

aslında sonuncular yaparsa herkes yapmış olmaz canım
hiç sonuncu olmadan bitiren vardır
benim gibi birinci olmayanlarda
yani sonunculara kalırsa en çok listeyi yapanlardan biri olacağım kesin
bence başka bir yol bulunsun herkes zamanı gelince yapsın listeyi

geçen haftaki kilonu bilmiyorsan listeye girmen olmaz yada diyelimki pzaratesi tartıldın onu yazsan o da adil olmaz
liste altı olmazsa nasıl olacak bilmiyorum :26:

selam kızlar nabersiniz?

bugün okula diyetisyen geldi obezite ve diyabet hakkında öğrencilere bilgi verdi
bende diyetle ilgili sordum
buarada toplumsağlığı merkezlerinde diyetisyenler oluyormuş ücretsiz hizmet veriyorlarmış bende gitmek istediğimi belirttim
direk gelebiliyorsunuz ama tayinim çıkacak dedi
bendeki şansa bakın
3 ana öğün 3 ara öğün mutlaka olmalı dedi
insülin direncini sordum çok fazla fastfood beslenenlerde oluyor dedi bişeyler daha açıkladıda ,sanırım öyle bişey yoktur bende
bende bidiyetisyen listesi var arkadaş vermişti özel hastanede dyetisyen vermiş
mesela ara öğünlerde 2 kuru incir, 1 fincan yeşilçay, 1 su bardağı süt var sabahki ara öğünde
öğleden sonrakinde yarım paket form bisküvi, 4 kuru kayısı ve 10 fındık var (bana çok geldi gerçide)
anaöğünlerdede 1 dilim ekmek 8 kaşık sebze yemeği 5 kaşık yoğurt ve salata var
10-15 tane sarma bile yazmışlar öğlen menüsüne
ben bu listeyi sordum sizce fazla değilmi dedim hayır az bile dedi ben kesinlikle 1 dilim ekmek yazmam dedi 2 dilim ekmek yenmeli dedi
kahvaltıdada en güzeli 2 dilim ekmek arası 1 dilim beyaz peynir yanında roka falan en ideali dedi çalışanlar için
öyle işte
ya kızlar sapıtmadığım günlerde ben daha az besleniyorum aslında
ama diyetisyen dediki ileride çok çok az bile yeseniz kilo veremeyebilirsiniz dedi
az yemek öğün atlamak çözüm değil dedi

buarada bugün sen kilomu verdin dediler

Son düzenleme:

geçen cumaki kilomu biliyorum yazdım canım bilmiyorum demedim,defter tutuyorum uzun zamandır kilomu takipteyim zaten biliyorum oyüzden dedim ,bildiğim için girebilirmiyim acaba diye sordum 61.8di geçen cuma burayada yazmıştım zaten,,

gelelim liste konusuna aslında haklısın ama şu yöndende iyi geldi bana mesela sonuncu olmamak için herkez çaba gösterir kilo verir,diyelimki listeyi bu hafta yapmak zorunda kalan ben oldum,bunun için haftaya kadar hırsla daha çok kilo vermeye ve üst sıralarda olmaya çalışırım buda motive olur diye düşünüyorum,benim fikrim tabi bu,,oylamamı yapsak napsak

evet bende bugün baya araştırdım,az yemek cidden çözüm değil heleki öğün atlamakki benim yaptığım en kötü şey,2 öğün yiyorum kahvaltı geç saatte oluyo,ara öğün aklıma gelirse,gelmezse hiiçbence çok doğru şeyler söylemiş,ah bide ben başarabilsem artık

iyisin hoşsun canım da, Türkçe ye çeviriverseydinya, herkes ingilizce bilmiyor ki??? Ananas Türkiye de niyeyse yaygın kullanılan bir meyve değil canım ya, hiç yemedim sanırım ömrümde:26::26:

ayy fadime ablacim biliyorum herkesin ingilizce bilmedigini ben oyle ilk planda yazdim ilgilenirseniz ceviririm diye anlatirim diye

tercume edip sana bildigim detaylari anlatirim canim buraya yazarim denersin bence taliplisi cokkk olur yani bana oyle geliyor, sen yapinca biz hepimiz tikk tikk sana oy veririz

valla bu bana iyi geldi cunku bunun en yakin orneklerinden biri benim az yiyerek aksam yemekelrini atlayarak kilo verdim sonrada az yiyip ama arada kacamaklar yapip kilomu korudum ama simdi olmuyor, daha da az yersem olurum ayyyykafam calismaz benimm ders calismam lazim kii

ya bence deniyelim bir cunku ben liste yapinca dikkat ettim su ana kadar hic kimse iki kez ust uste liste sonuncusu olmadi ama diyelim ki denk geldi iki hafta ayni kisi oldu, o zaman sondan ikinci yapar listeyi ya da baska cozum buluruz

bu arada bi baktim kendimi burda buldum yine

ayyyy gidiyorumm

Eeee nasıl yapacağız o zaman sen söyle, dedikleri gibi sonunca olan yaparsa, sonuncu olmamak için daha da fazla çaba gösteririz canım:26::26:

evet vcanım yaaa, güzel söylemiş diyetisyen, ekmeği aslında az yiyoruz bu sefer başka şeylere yöneliyoruz.

Tamam canım çevirmeye çalış bakalım, Mine de denesin, sonuç olumlu olursa biz de bakarız.

güzel canim affiyet olsun
bende uykuya cok düsgünüm aslinda

olsun canim gönüller bir oldukdan sonra
stressden bencede tatlim
güzel canim affiyet olsun
cok güzel bilgiler sagol fadimem
tatli ya hayir
aceleye gelmezmi minderim:26: hem ozaman dikkat etmen lazim kim nekadar cok kilo verdi falan diye ama 1 hafta önceden bilirsen senin yapacagini misal ona göre kendini ayarlarsin sabahdan veya zaman ayirmaya calisirsin o günü diye düsündüm :26:

hay hay fadime ablacimemir telakki ederim aksama tercume edip buraya nasil yapildigini anlaticam insallah

simdi derse devam :126::126::126::126::126:

hay hay fadime ablacimemir telakki ederim aksama tercume edip buraya nasil yapildigini anlaticam insallah

simdi derse devam :126::126::126::126::126:

Estağfirullah canım, bizimki ancak rica olur, ay ne güzel senin yabancı dilin de var değil mi, ama yine de gurbet zordur değil mi? Sen üniversite mi okuyordun, master falan mı yapıyodun, daha önce konuştuk mu bilmiyom ama, hangi bölüm bir de?

çok mantıklı söyledin suzi,bu hafta misal sen yapıcaksınya ,bu hafta en alttaki isim haftaya olan listeyi hazırlasın,hem kendini bilmiş olur ozamana göre hazırlar kendini,bidahaki haftada kim en alttaysa o bidahaki hafta listeyi yapar ,,bravo ben katılıyorum sana

aslinda bizde dogru yolda ilerliyoruz demek birde icaatda gecirebilsek

anlatabildigime sevindim tugbis dedim acaba karisikmi anlatim acaba öbür türlü herhafta acaba benmi yapcam liste diye düsünmesin önceden bilirsen

sagol canim tesekkur ederim 1 2 gun derken bitirmeye calisiyorum iste

senin bu resimli menulerine bayiliyorum ya

tesekkur ederim canim

yesil mercimegin bu kadar yararinin oldugunu bilmiyodum dogrusu bundan sonra daha sIk kullanmaya calisicam.

selam kızlar nabersiniz?

ben tüstüm size kimse beni tebrik etmedi
ilk defa birinci oldum ayoll

ay canim benim ya cok ozur dilerim tebrik etmedimmi seni.

ins yarin + yi gormezsin tartida

menu guzelmis canim

ya ben bugünde akşama kadar çok iyi gittim,saat 17.30da akşam yemeğinde fazla kaçırdım napıcam ben böyle yaa,son 1 gün kaldı cumayaa:84::84:

ins telafi edersin canim

menun guzel canim ama aksam az olmamismi???

canim senin cocuklarin kac yasindalar? onlar nasil yatiyolar 11e kadar benimkiler Sabah 6da ayaktalar:44::44::44::44:

kizlar ben dunden beri rejimi falan unuttum cok cisssss yedim yarin Sabah tarti bana ne gostericek cok mrak ediyorum :18::18::18::18::18::18::18: o yuzden menumu yazmiyorum

isterseniz bu hafta listeyi ben hazirlayabilirim sorun degil benim icin ondan sonrada bu hafta liste sonu olan haftaya listeyi yapar ve oylece devam edebilir hem belki motive oluruz liste sonuncusu olmamak icin

eger senin icin sorun degilse bu hafta sen yaparsan cok sevinirim canim ondan sonrada hem fikirsek liste sonuncusu yapsin haftaya sagol canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…