- 30 Ocak 2012
- 503
- 84
- 118
Hoşgeldin. Biz Herşeyi yiyoruz canım. Ama dengeliyoruz. Günlük menülerimizi paylaşıp biririmize yorum yapıyoruz. Ben tek tip diyetlere karşıyım. O diyetlerde önce verip,sonra yemediğin zamanların hakına 2 katı yiyip en az 2 kat kilo alrsın.
minderbob menusunu sunar
sabah
Eki Görüntüle 892428 Eki Görüntüle 892427
1 yumurta
4 parca peynir
4 zeytin
yarim domates
dereotu,maydonoz
dunden kalan bir parca ekmek
2 kucuk dilim peksimet
3-4 yudum sutlu filtre kahve icebildim..gec kaliyodum icemedim kahvemi
ara
2 cay bardagi cay
ogle
Eki Görüntüle 892430
yogurtlu haslanmis yesil mercimek ve sehriyeli salata 5-6 kasik kadar
40 dk kadar sonra
Eki Görüntüle 892431
orta turk kahvesi
1 tane limonlu eti form
2 saat kadar sonra
eve geldim,kalan kahvemi mikrodalgada isitip ictim
2 tane badem sekeri
aksam
Eki Görüntüle 892433 Eki Görüntüle 892432
bugun cok usudum..sifa niyetine tarhana corbasi yaptim
2-2,5 kepce tarhana corbasi
3 minik dilim peksimet
3 kasik kuru fasulye
2 kasik kadar yogurt
ayy yok kız ne meşhurluğuNiye gitmedin gitseydin İstanbul'a meşhur olurmuşun, neyse bakalım böyle devam et, belki ilerde fikrin değişir, takipçin de çoğalır. Reklam yapalım kız burdan, üye toplayalım
Tatlı mıBak sütlü tatlı yap tamam mı, hafif olsun yane, onu da cuma gününe ertele
çokmu yiyorsunyok yok saka yaptim yawsen cumaya kadar birinciligin tadini cikart
yaw gercekten cok guzel gorunuyorlar anneme gosterdim yapsana diye
ama bence sen bana pogacaalr yerine kocaaa bir koli bandi gonder de su agzimi bantlayayim en iysi cokk kizdimmm kendime cokkkkk
anamurlumuydun sen? hemşeriymişizBizde çok olurdu Murt.Ben Çok severim. Bu mevsimde okula giderken ağaçtan cebime doldurur okula giderdim.Haftasonu kardeşim gelecek Anamurdan Şimdiden sipari vereyim bari canım cekti
ayy canım çok sağolminem o kadar guzel yemekler hazirliyorsun ki,onlari hazirladiktan sonra da yenmese olmaz:18::18::18:isin zor walla
sen evlimiydin :44:menum
sabah 1 haslanmis yumurta, 1 dlm tam bugday ekmegi, 6 zeytin, sekersiz tarcinli-zencefilli-safranli cay
ara sekersiz-sutsuz kahve ve 3 tane ameretti biscuit
ogle (derse bir girdim sonra cikamadim hoca sagolsun, ogle yemegimi 3.30 ta yiyebildimoldum oldum acliktan )
yagsiz tarhana corbasi, 1dlm ekmek, yagsiz kavrulmus biber 4 yemek kasigi kadarve 3 kasik yogurt-az yagli-1 tane kuru incir
ara 2 mandalina
aksam: eve geldim canim yemek yemek istemedi dondurma yedim, annemle ogluma almistim cok guzeldi pisman degilemmm
dondurmadan sonra 1 buyuk bardak az yagli sut ictim
ara rezene cayi esliginde cubuk kraker
bayagi karistirmisim ama hadi hayr olsun
İyi yapmışın boşver, eşler öyle önemsemezler önemsemezler sonra da göbek alır başını giderTeşekkürler fadimem .Ben de çok severim mercimeği. Gecen misafirim vardı yeşil mercimek salatası yaptım çok güzel oldu. Tabi bizim beyler yemedi. Eşim diyo ki ya güzel bir salata yapsaydın.
Ay inşallah canım yaa, geçen eşim de dedi böyle 2 duvara yaptıralım, yazlığımız kışlığımız hep dolapta olsun, kıyafetleri kaldırınca, bazılarını bulamıyoz biliyo musunyerden tavana kadar dolap yaptir fadime ablacimher kadinin hayali bir kiyafet odasinin olmasi
Hergün olduğu gibi güzel menüler canımminderbob menusunu sunar
sabah
1 yumurta
4 parca peynir
4 zeytin
yarim domates
dereotu,maydonoz
2 kucuk dilim peksimet
ara
2 cay bardagi cay
ogle
Eki Görüntüle 892430
40 dk kadar sonra
Eki Görüntüle 892431
orta turk kahvesi
1 tane limonlu eti form
2 saat kadar sonra
2 tane badem sekeri
aksam
3 minik dilim peksimet
3 kasik kuru fasulye
2 kasik kadar yogurt
hosgeldinburayi takip et,yediklerini paylas..biz de yorum yapariz sana
ya ben bugünde akşama kadar çok iyi gittim,saat 17.30da akşam yemeğinde fazla kaçırdım napıcam ben böyle yaa,son 1 gün kaldı cumayaa:84::84:
slm kızlar nasılsınız ben ıkı gundur dıyetı bozdum anca yıyorum napıcam ben böyle bilemedim
ama su dakıkadan ıtıbaren düzenlı az kalorılı ve saglıklı beslenmeye tekrar baslıyorum becerebılırsem:18::18:
Dondurma mı, kız bu havade ne dondurması:26::26:Ortalık donuyorya.:26::26:menum
sabah 1 haslanmis yumurta, 1 dlm tam bugday ekmegi, 6 zeytin, sekersiz tarcinli-zencefilli-safranli cay
ogle (derse bir girdim sonra cikamadim hoca sagolsun, ogle yemegimi 3.30 ta yiyebildimoldum oldum acliktan )
yagsiz tarhana corbasi, 1dlm ekmek, yagsiz kavrulmus biber 4 yemek kasigi kadarve 3 kasik yogurt-az yagli-1 tane kuru incir
ara 2 mandalina
aksam: eve geldim canim yemek yemek istemedi dondurma yedim, annemle ogluma almistim cok guzeldi pisman degilemmm
İyi barim vazgeçmişin, yarın yaparsın canım, ne kaldı şunun şurasında
ayy yok kız ne meşhurluğu
sütlü tatlı yapacaktım ama yapmadım vazgeçtim yemedim bişey :26:
al sanaya ben bugünde akşama kadar çok iyi gittim,saat 17.30da akşam yemeğinde fazla kaçırdım napıcam ben böyle yaa,son 1 gün kaldı cumayaa:84::84:
bu günü hafif tut,al sana daslm kızlar nasılsınız ben ıkı gundur dıyetı bozdum anca yıyorum napıcam ben böyle bilemedim
ama su dakıkadan ıtıbaren düzenlı az kalorılı ve saglıklı beslenmeye tekrar baslıyorum becerebılırsem:18::18:
ameretti biscuit,dondurma kaç kalori kuşumm :18::18::18:yardırıp gitmedin işallahhhmenum
ara 2 mandalina
porsiyonlarım büyük mü diyosun:26kuzum menu guzel, sanki resimlerde porsiyonlar buyuk gibi duruyor ama aslinda dusunuce az yiyorsun ama guzel, bakalim cumaya yine guzel sonuclar olur insallah
öyle yemek yap sonra kararında ye deme nolur
çokmu yiyorsun
buara bende öyleyim koli bandı banada lazım
anamurlumuydun sen? hemşeriymişiz
ayy canım çok sağol
aslında kararında yemeyi becerebilsek ne olursa olsun yeterli demeyi bilsem hiç sorun değilde onu bilemiyorum işte :26:
Hoşgeldin canım,İyi yapmışın boşver, eşler öyle önemsemezler önemsemezler sonra da göbek alır başını gider
Ay inşallah canım yaa, geçen eşim de dedi böyle 2 duvara yaptıralım, yazlığımız kışlığımız hep dolapta olsun, kıyafetleri kaldırınca, bazılarını bulamıyoz biliyo musunAy benim de bi hoşuma gitti, kocaman dolaplar, kıyafet kaldırma derdi yok, süper olur
Hergün olduğu gibi güzel menüler canım
bence de yazlık kışlık değiştirmek zorunda kalmazsın,herşey elinin altında olur..ne güzel
hoşbuldum teşekkür ederim cvplar için arkadaşlar evet haklısınız en güzeli her şeyden az az yiyerek zayıflamak gerçekten
ama bir yapabilsem:18:
iredem çok zayıf, kararlı ve tutarlı olamıyorum bir türlü bu konuda
bende başlıcam en yakın zamanda ve burada paylaşıcam inşaallah.
diyetisyene de gitmiştim ama uygulamadım onun verdiği diyet listesinde de faydalanırım.
bir ay sonra tüp bebek yaptırcam bu sebepten en az 5-6 kilo vermek istiyorum bu zamana kadar.
hadi bakalım bismillah
en azından yalnız deilim bunu bilmekde insana cesaret verir di mi
hepimize kolay gelsin başarılar
cok fazla yesilcay icenler icin bu yontem fadime ablacim..ben yesilcay ictigim zaman ayni cayla 2-3 kupa iciyorum
off ben de sabah cizmemi bulamadim.suvet cizmelerle gittim ayaklarim lop oldu:2::2::2:isten kactim ogleden sonrahasta olmazsam iyi
paylasim icin sagol ablacimben de cok severim yesil mercimegi..ebru salli da haftada 3 defa yesil mercimek yiyormus.bir roportajinda dinlemistim
hele bi gelme
walla ne var ki dedikodufadime abla ozetlemis gerci
ben oooo yeee beybi demistimmm
sabah ve ogle guzel gitmis aksam batirmissinnnn
ben görmedim bana yazdığını :26:
ayy inşallah canım çok sağol
murt diğer adıda mersin , ben silifkedeyim burda yetişiyor başka nerde bilmiyorum
Evet genelde etmeye çalışıyorum canım, çok seviyorum çünkü burayı, ayrı kalamıyorum.Bağımlılık yaptı bende, iş arkadaşlarımla bu kadar konuşmuyom belki de.
Akşam bozmuşun canım yaaaa, ceza olarak sana 30 dakika spor veriyorum bu akşam,tamam mı?
Evet canım yeşil mercimek çok faydalı, sen de yemişsin zaten, doğru yoldasın.
Hasta olmazsın inşallah, o bişeyleri bulamamak evde en sinir olduğum şeydir, bizde de var o durumlar, şöyle büyük bir yatak odam, bol bol dolaplarım olsaydı, tüm kıyafet ayakkabılarım dolaba sığsaydı ne güzel olurdu. Eşyaları yenileyeceğiz nasip olursa da, inşalalh öyle bir oda da yaptırabilirm.
Selam kızlar
Nasılsınız. Ben donuyorum ya havalar çok soğuk. Evde okulda bütün gün klimarar açık ama hala ısınamadık.Bu gün okulda benim kuzucukları geziye götürdük. Çok eğlendiler. Okula dönüşde nasıl sarıldılar öğretmenim bizi tekrar geziye götür diye. Çok mutluydular. Bende mutlu oldum. Sonra nöbetciydim okuldan geç çıktım Öğle yemeğide kaydı.Sonra Yarın için yemeğimi yaptım. Şimdide 5 birarada çayımı aldım geldim.
Menüm:
Sabah:haşlanmış yumurta 4 tane siyah zeytin,1kk tulum peyniri,domates,dereotu,maydonuz,1 dilim tam tahıllı ekmek yeşil çay
Ara:1 fincan sütlü kahva 1 tane tarcınlı kurabiye
öğle: Zeytinyağlı barbunya(7 yk)1 dilim cavdar ekmeği,salata
ARA: Cennet hurması
Akşam: öğle yemeğini saat 3 gibi yiyebildiğim için akşam yemek yemeyeceğim sadece motobolizmam çalışın diye 3-4 yk yoğurt yeri.
herkese selam arkadaşlar bende zayıflamak istiyorum ama nasıl?
hangi diyetle ve nasıl başlamalı hiç bir bilgim yok?
lütfen banada yardım edin benide aranıza alın tek başıma hep karar verip uygulayamıyorum
32 yaşındayım 78 kiloyum ne yapmalıyım zayıflamak için ne önerirsiniz?
dukan diyeti duydum ama afedersiniz kabız yapıyomuş diye korkumdan yapamadım
Teşekkürler fadimem .Ben de çok severim mercimeği. Gecen misafirim vardı yeşil mercimek salatası yaptım çok güzel oldu. Tabi bizim beyler yemedi. Eşim diyo ki ya güzel bir salata yapsaydın.
Canım bu sayfa insanı disiplie ediyo. ihmal etme bizi uğra
Tebrikler canım kacırmışız
Bizde çok olurdu Murt.Ben Çok severim. Bu mevsimde okula giderken ağaçtan cebime doldurur okula giderdim.Haftasonu kardeşim gelecek Anamurdan Şimdiden sipari vereyim bari canım cekti
Annenle hasret giderin ne gzel canı .Gözün aydın
Sabah güzel başlanmış.öğleden sonra biraz abartılmış.Dengeli menünler bekliyoruz
Hoşgeldin. Biz Herşeyi yiyoruz canım. Ama dengeliyoruz. Günlük menülerimizi paylaşıp biririmize yorum yapıyoruz. Ben tek tip diyetlere karşıyım. O diyetlerde önce verip,sonra yemediğin zamanların hakına 2 katı yiyip en az 2 kat kilo alrsın.
minderbob menusunu sunar
sabah
1 yumurta
4 parca peynir
4 zeytin
yarim domates
dereotu,maydonoz
2 kucuk dilim peksimet
ara
2 cay bardagi cay
ogle
Eki Görüntüle 892430
40 dk kadar sonra
Eki Görüntüle 892431
orta turk kahvesi
1 tane limonlu eti form
2 saat kadar sonra
2 tane badem sekeri
aksam
3 minik dilim peksimet
3 kasik kuru fasulye
2 kasik kadar yogurt
ya ben bugünde akşama kadar çok iyi gittim,saat 17.30da akşam yemeğinde fazla kaçırdım napıcam ben böyle yaa,son 1 gün kaldı cumayaa:84::84:
slm kızlar nasılsınız ben ıkı gundur dıyetı bozdum anca yıyorum napıcam ben böyle bilemedim
menum
ara 2 mandalina
Hoşgeldin canım,İyi yapmışın boşver, eşler öyle önemsemezler önemsemezler sonra da göbek alır başını gider
Ay inşallah canım yaa, geçen eşim de dedi böyle 2 duvara yaptıralım, yazlığımız kışlığımız hep dolapta olsun, kıyafetleri kaldırınca, bazılarını bulamıyoz biliyo musunAy benim de bi hoşuma gitti, kocaman dolaplar, kıyafet kaldırma derdi yok, süper olur
hoşbuldum teşekkür ederim cvplar için arkadaşlar evet haklısınız en güzeli her şeyden az az yiyerek zayıflamak gerçekten
ama bir yapabilsem:18:
iredem çok zayıf, kararlı ve tutarlı olamıyorum bir türlü bu konuda
bende başlıcam en yakın zamanda ve burada paylaşıcam inşaallah.
diyetisyene de gitmiştim ama uygulamadım onun verdiği diyet listesinde de faydalanırım.
bir ay sonra tüp bebek yaptırcam bu sebepten en az 5-6 kilo vermek istiyorum bu zamana kadar.
hadi bakalım bismillah
en azından yalnız deilim bunu bilmekde insana cesaret verir di mi
hepimize kolay gelsin başarılar
brrrrrrrr
karlı soğuk istanbul havası gönderiyorum size
günaydın kızçeler
Sağol canım almayalım aynısı bizde de var, kar hariçbrrrrrrrr
karlı soğuk istanbul havası gönderiyorum size
günaydın kızçeler
günaydin kizlargelemedim dünde nasilsiniz nasil gidiyor
tekrar gecmise gidemedim girdimmi cikamiyorum okudum ama
birde kizlar ya cok unutkanlik var yine bende bankanin codunu bile unutum ya
unutkanliga yardimci olan gidalar var mi acabababaanem gibi olcam
yogunum ondan da olabilir herhalde herseyi kafaya tak tak nolcak ondan sonra hergün kulandigin codu bile unutuyorsun
yeme düzenimde bozuk bakalim yarin nolcak
kizlar liste isini napcaz simdi eger kimse bulunmazsa (haftaya sonuncu olan düsünsün) pazartesi ne kadar bana mühlet verin zaman buldugumda yapmaya calisirim :26:simdiden konusulam ama bence sonra listesiz kalmiyak
Sağol canım almayalım aynısı bizde de var, kar hariç
Günaydın Suzimmm,
B12 vitamin takviyesi, balık, omega-3, ceviz-fındık, az önce arkadaş facete okuyordu,
Bizde de var canım unutkanlık maalesef:26::26:Bir de bulmaca-sudoku çözmeyi tavsiye ediyolar.
Listeyi galiba yok canım yapacak gönüllü, dediğin gibi yapalım, bu hafta Sen yapabilirsen, haftaya liste sonuncusu olsun.
LİSTE İÇİN DUYURU ARKADAŞLAR, GÖNÜLLÜ YOKSA SUZİİİ YAPACAK, HAFTAYA DA SONUNCU OLAN YAPACAK
herkes fikrini belirtsin, sonra duyduk duymadık demeyin lütfen
valla 11e geliyodu uyandığımda çok fenayım kendime gelemedim,halbuki sabah eşim işe kalktığında (06.40)bende wcye kalkmıştım uykum falan dağılmıştı,eşime dedim bide ya bu insanlar bu saatte kalkıp napıyolar nasıl vakit geçiyo
eşim gidince sıcacık yatağıma geri dönmek istedim içine girincede uyumuşum,saat 11e geliyodu kalktım çocuklar uyandı sonra bende bitki çayı yapıp geldim içiyorum şuan,sonrada kahvaltı yapcam,bu saatler bi düzene girmedi benim yaa
çokmu yiyorsun
buara bende öyleyim koli bandı banada lazım
anamurlumuydun sen? hemşeriymişiz
ayy canım çok sağol
aslında kararında yemeyi becerebilsek ne olursa olsun yeterli demeyi bilsem hiç sorun değilde onu bilemiyorum işte :26:
sen evlimiydin :44:
oğlunmu vardı :44:
ben seni bekar hatırlıyorum niyekii :44:
İyi yapmışın boşver, eşler öyle önemsemezler önemsemezler sonra da göbek alır başını gider
fadime ablacim burda turkiye kadar soguk yok ama soguk tabi yinede, ne bileyim vineatta lar indirimdeydi bende kaptim bir tane
al sana
bu günü hafif tut,al sana da
ameretti biscuit,dondurma kaç kalori kuşumm :18::18::18:yardırıp gitmedin işallahhh
porsiyonlarım büyük mü diyosun:26zaman kaşık olarak yazayım bundan sonra
öyle yemek yap sonra kararında ye deme nolurbence hafta içi diyet tarifler,böyle güzel yemekleri de hafta sonu yap,koca da kıymetini bilsin..
ya amerettiler kiraz kadar kuzum 3 tane yedim kahvenin yaninda sonra biraktim, dondurmada herlade 300 kalori kadar eder ama aksam yemegi yemediydim, hesapliyim bakiiim hemen kuzum hesapladim simdi toplamda 1600 kalori yapiyorrr hemde biraz fazla fazla hesapladim
günaydin kizlargelemedim dünde nasilsiniz nasil gidiyor
tekrar gecmise gidemedim girdimmi cikamiyorum okudum ama
birde kizlar ya cok unutkanlik var yine bende bankanin codunu bile unutum ya
unutkanliga yardimci olan gidalar var mi acabababaanem gibi olcam
yogunum ondan da olabilir herhalde herseyi kafaya tak tak nolcak ondan sonra hergün kulandigin codu bile unutuyorsun
yeme düzenimde bozuk bakalim yarin nolcak
kizlar liste isini napcaz simdi eger kimse bulunmazsa (haftaya sonuncu olan düsünsün) pazartesi ne kadar bana mühlet verin zaman buldugumda yapmaya calisirim :26:simdiden konusulam ama bence sonra listesiz kalmiyak
naber suzimmm iyiyiz sende iyi ol insallah, ya suzi bende de var unutkanlik hep sifrelerimi unutuyorum ama gecen gun okudum, stres beyin hucrelerini bloklayarak unutkanliga sebeb oluyormusss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?