70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

cocuklari erken yatirmaya alistir tatlim..babam ortaokula kadar aksam saat 10da yataga yatirirdi benionlari duzene soktugunda sen de daha rahat planlarlasin gununu..hem cocuklar okula erken kalkarlar,senin de gunun bitmez..
yok canim liste alti olmasin demistim ama mantikli gelmedi sonradan
o zaman liste demirbaslari olabilir..yani topikte surekli olanlar..sirayla yapabiliriz..walla bilemedim ne derseniz varimm..ben listeyi yapip fotosunu ceksem olur mu
masallah biz cok az yiyoruz o zaman ama niye gitmiyo bu kilolarrrr:84::84::84::84::84::84:
haklisin suzim..dusunemedim ben onuu

tesekkur ederim tatlimmben de o kadar tuttum tuttum ikindi vakti cozuttumm:18:

minderbob guzel baslayan ve sonrasinda cozutan menusunu utancla sunar

sabah

1 domates,4 parca peynir,maydonoz ve 2 dilim cemenli ekmek
1 kupa sekersiz sutlu kave

ara
yok

ogle

6-7 kasik yogurtlu mercimek salatasi (evet kac gundur yiyorumbitmedi su salata)
mandalina yerine elma yedim..

ara

4 tane macaron:18::18::18::18:
yarim dilim frambuazli cheesecake

ya firma ziyaretine gittikdayanamadim yedim..
aksam yemek yok:100::96::97:

esimle spora gidicez biraz sonra,cok vicdan azabi duyuyorum:83::83::83:
tartilmadan onceki gece yapilir mi bu minderbob

var fadime ablacim ben doktora yapiyorum masterimi turkideyken bitirmistim. yani bende ogrencilik baki, ilk okulda bir elimi verdim sonra kolumu kaptirdim daha da kurtulamam heralde ogrencilikten , bolumum ilahiyat din bilimleri

canim bence kacamaklar cok degil bir de aksam yemegi yememissin, ama spora gittigin icin belki kaslarin su tutar, fazla cikabilirsin yarin

Herkese merhaba! Ben 13.takımın eski başarısızı Venüs. Öyle ki Cuma yarışmalarından diskalifiye oldum Neler yapıyorsunuz bakalım?

iyi aksamlar herkese bende araniza katilmak istiyorum kabul edersiniz tabiki 70 kiloyum 168 boy 27 yasindayim evliyim bi oglum var hedefim 58
biran once kurtulmak istiyorum kilolarimdan tavsiyelerinize ve desteginize ihtiyacim var

eger senin icin sorun degilse bu hafta sen yaparsan cok sevinirim canim ondan sonrada hem fikirsek liste sonuncusu yapsin haftaya sagol canim

bisey degil canim ins becerebilirim :18::18::18:

canim cocuklar konusunda haklisin, ben cocuklarimi aksam 8de yatiriyorum sonrada dinleniyorum. oglumu 1 yasindan sonra oyle alistirdim kizimida ayni simdi ikiside aksam 8de yataktalar. sabahta erken kalkiyolar sanarsin kurulmus saat
calistigim icin erken kalkmak zorundayiz o yuzden bizim icin boylesi daha iyi oluyo en azindan cocuklar uykusunu aliyorlar.hafta sonuda haliyle ayni saatte kalkiyolar iste bu pek hosumuza gitmiyo ama genede bisey demiyorum cunku erkenden kalkip isimizi yapiyorum.

canim sen gene iyisin aksam yemegini yememisin bide spora gidicekmisin biz ne yapicaz

iyi aksamlar herkese bende araniza katilmak istiyorum kabul edersiniz tabiki 70 kiloyum 168 boy 27 yasindayim evliyim bi oglum var hedefim 58
biran once kurtulmak istiyorum kilolarimdan tavsiyelerinize ve desteginize ihtiyacim var
hosgeldin canim elimizden geldiginde yardimci olmaya calisiriz

kizlar bu hafta kilo bildirimini bana mesajla gonderirseniz sevinirim ben hazirlicam tabloyu ayyy ins yapabilirim. Allahtan bi sorun olmazsa yarin aksam hazirlamayi dusunuyorum.

s
canim senin cocuklarin kac yasindalar? onlar nasil yatiyolar 11e kadar benimkiler Sabah 6da ayaktalar:44::44::44::44:
oğlan 4.5,,kız 3.5 yaşında canım,bugün mesela erken yattı 23de uyudu kızım,yarın erken kalkar büyük ihtimal,ama oğlan hala uyumak için çabalıyo odada tvye bakıyo hala,uyucak gibide değil,geç yattıkları için geç kalkıyolar,erken kalkıp uyandırsam erkenden uykuları gelir bazen öyle yapıyorum çok iyi oluyo,ama bende geç yatınca ben uyanamıyorumki:26:
evet yukardada yazdığım gibi erken kaldırınca erken uyuyolar,böyle yaparak alıştırmam lazım artık geç olmadan...
tamam öyleyse ben bu hafta liste altıyım demekki

canım boylarımız aynı gibi,25 yaşındayım 169 boyundayım,burda doğumlardan sonra başladım bende 79.8le,56ya kadar indim,
sonra netim kapandı uzak kaldım 1 sene içinde kilo aldım 67 olmuştum sonra dur dedim ve 59 kiloya indim ve motivasyonumu kaybettim düzen bozuldu yedim hep,ve 62-61 arası aylardır bocalıyorum,inemedim tekrar 59a bile,şimdi tekrar burdayım inşallah hedefime inicem kısa sürede,burda olduğun sürece sende başarırsın emin ol,hepimiz yardımcı oluruz

Son düzenleme:
Günaydın kızlarrr,
başlangıç kilo: 65,2 kg
geçen hafta kilo :66 kg
bu hafta kilo :65,2 kg
giden:800 gr.
toplamda gelen-giden :0
hedef kilo : 55 kg

Evet faydalı canım, bundan sonra yaparsın.
Sen bugün görecen o cıssların acısını, perşembe perşembe niye yaptın kendine, bu hafta dikkat etmeye çalış tamam mı, ben de sana diyorum ama aynı durumdayım aslında bir ileri 2 geri

macaron ve frambuazlı chesskake için bunlar.
Akşam yemediğin için de
Umarım eksi görürsün canım.

Güzelmiş canım, bitirince ne olacaksın doçent mi? Ay soruyorum böyle ama, merakımdan yani Okumanın yaşı yoktur ayrıca, severim ben de böyle insanları, beşikten mezara ilim diyosun

Herkese merhaba! Ben 13.takımın eski başarısızı Venüs. Öyle ki Cuma yarışmalarından diskalifiye oldum Neler yapıyorsunuz bakalım?
Hoşgeldin canım,
Günlük menü paylaşıyoruz, haftada 1 liste yapıyoruz, yediklerimize içtiklerimize dikkat ediyoruz, öylece yaşayıp gidiyoruz şekerim

Hoşgeldin canım,
günlük menülerini paylaşırsan fikirlerimizi söyleriz.

konusutukca zaten orta yol bulunur minderim
ay ne güzel duruyor onlar :86:ama arti cikma ihtimali var minderim :18:

hosgeldiniz kizlar

kizlar bu hafta kilo bildirimini bana mesajla gonderirseniz sevinirim ben hazirlicam tabloyu ayyy ins yapabilirim. Allahtan bi sorun olmazsa yarin aksam hazirlamayi dusunuyorum.
bende bi hatirlatma yapayim
Günaydın kızlarrr,
başlangıç kilo: 65,2 kg
geçen hafta kilo :66 kg
bu hafta kilo :65,2 kg
giden:800 gr.
toplamda gelen-giden :0
hedef kilo : 55 kg
günaydin canim tebrikler fadimem

DUYURU DUYURU DUYURU[/font]

Arkadaşlar listeyi Selibeli arkadaşımız yapacak, bildirmler ona lütfen

şimdiden teşekkürler selibeli

Haftaya da bu hafta sonuncu olan arkadaşımız yapacaktır.

Son düzenleme:
konusutukca zaten orta yol bulunur minderim

günaydin canim tebrikler fadimem
günaydın Suzimmm,
Teşekkürler canım, sen ne yaptın, ben kaç haftadır yerimde sayıyorum, sinir olmaya başladım artık, ters giden bişeyler var muhtemelen ama çözemedim canım yaaa Kızlar kızacak belki de, kilo verdim diye de önceki haftaya geri döndüm ama, bir 63 görmek istiyorum en azından artık.

kizlar cabucak baktim gecmise umarimgözden kacirdigim olmadi
olduysada kusura bakmayin gariii
haklisin canim burayi birakmak istemiyorum aslindada iste ayip oluyor diye düsünüyorum :26:
bende sana bidaha dedikodu yapmicam

selam kızlar nabersiniz?

ben tüstüm size kimse beni tebrik etmedi
ilk defa birinci oldum ayoll

ayy betüsüm hastami olduu :26:
canim gecmis olsun
ay bu liste iside zor canim :26:
gurbete basarilaar
merve hosgelmiiiss
afferim mindere ayyni ben
zayiflaa
ay evet mine birinci olmus
tükür bacim tükürr nazar etmiyek
ahhh suziii ahhhhhhhh
bugün eksidesin kizz

son olarakda amaannn ne dedikoducu ciktin sen kiz
ayip ayip

off sorma canim bu araar cok yogunum
sorma sorma fadime bildigin dedikoducuymus dhaberimiz yokmus
gelmek istiyooommm ama gelemiyom minderim ya

kesinlikle öyle canim haklisin

suzimmm canim unutkanlugi hic sorma :26:
benim durumda berbat

Günaydin Kizlar

SELIBELIarkadasimiz sagolsun listemizi yapmaya gönüllü oldu bizde ona yardimci olalim ki zorlanmasin

bildirimler lütfen asagidaki sekilde özel msj olarak selibeli´ye gönderilsin özel msj atamayan arkadaslarimiz bizden birine söylesin biz iletelim

baslangic kilo:
gecen hafta:
bu hafta:
giden veya gelen:
toplam giden:
hedef:

ilk bildirimi olanlar:

baslangic kilo:
hedef:

yazmalari yeterlidir cünkü ilk hafta listenin altinda olduklari icin

günaydiiiiiiiiiiinnnn hayirli cumalaaarr
Rabbim günahlarimizi af dualarimizi Kabul etsin
Peygamber efendimiz s.a.v. in sefaatine nail olanlardan eylesin
Hakkimizda herseyin hayirlisini versin
Dogru yoldan ayirmasin
Nefsimize ve seytana uydurmasin uyanlada karsilastirmasin
Sevdikleri ile yan yana koysun bizi
yuvalarimiza huzur bereket versin
Evlatlarimiz korusun
Bekarlara hayirli esler evlilerede hayirli evlatlar versin
hastalara sifaa ,dertlilere devaa, borclulara borcunu ödeme gücü versin
aminnnnn amiiiiiinnnnnnnnn

abooooo sonun cu olan listemi yapiyo artikk
bundan gayri ac yatarim ac kalkarimda yinede o listeyi yapmammm
bu hafta yirttimmm
- 300 deyim
ya herkes en az 500 gram verdiysee :26:

yeni gelen kizlar hos geldiniz bu aradaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…