- 16 Kasım 2011
- 1.910
- 30
- 163
cocuklari erken yatirmaya alistir tatlim..babam ortaokula kadar aksam saat 10da yataga yatirirdi benibenim fikrimde sonuncu olanın listeyi yapması,ozaman herkez bir haftalıkta olsa listeyi yapmış olur bir kişinin üzerine yıkılmamış olur
birde çalışan bayanlar için erken başlamak güne mecburi ve işyerinde zaman cidden nasıl geçiyo farkedilmiyo,bende çalıştığım zamanlarda böyleydim,ama artık evdeyim ve cidden çok zor erken kalkmak,vücutta alıştı sanıram geç yatınca erken kalkmak mümkün olmuyo,çocuklarda geç yatıyo,onlarda geç uyanıyo,eskiden erken uyurlardı sabah benide erkenden kaldırırlardı iyi oluyodu,,
ama çabalamam lazım kahvaltımı çok geç yapmak istemiyorum artıık ooff
bu aralar böyle araştırmalara kafayı takmış durumdaydım çok güzel bilgiler iyi geldi valla sağolasın canım
ben bu hafta ilk bildirimimi yapıcam ya,listedemi olucam yoksa liste altımı anlamadım dediğini bi açsangeçen cumaki kilomuda biliyorum zaten listedemi olucam acaba
yok canim liste alti olmasin demistim ama mantikli gelmedi sonradan
o zaman liste demirbaslari olabilir..yani topikte surekli olanlar..sirayla yapabiliriz..walla bilemedim ne derseniz varimm..ben listeyi yapip fotosunu ceksem olur mu
regl oldum yaa canım tatlı istiyor habire
cezerye yapmak istiyorum aslında orjinaline yakın, bisküvili olandan değil
canım ben genelde et yemekleri yapıyorum aman aman sevmediğim için eti çok fazla yemesemde olur
ama ara öğün yapmadıysam iştahımda açıksa çok yiyorum onun dışında dengeleyebiliyorum
birde hamur işini misafir gelince yapıyorum fazlasınıda buzluğa kaldırıyorum çözümü bu şekilde buldum
akdenizdeyiz ama sabah burasıda 3 dereceydi
almayalım biz istanbul havası sağol canım :18:
rica ederim canım faydamız oluyorsa ne mutlu
canım baktım ama anlayamadım çevirisini yaptırdım onuda anlayamadım kısaca yazsan
denemek isterim :26:
aslında sonuncular yaparsa herkes yapmış olmaz canım
hiç sonuncu olmadan bitiren vardır
benim gibi birinci olmayanlarda
yani sonunculara kalırsa en çok listeyi yapanlardan biri olacağım kesin
bence başka bir yol bulunsun herkes zamanı gelince yapsın listeyi
geçen haftaki kilonu bilmiyorsan listeye girmen olmaz yada diyelimki pzaratesi tartıldın onu yazsan o da adil olmaz
liste altı olmazsa nasıl olacak bilmiyorum :26:
masallah biz cok az yiyoruz o zaman ama niye gitmiyo bu kilolarrrr:84::84::84::84::84::84:selam kızlar nabersiniz?
bugün okula diyetisyen geldi obezite ve diyabet hakkında öğrencilere bilgi verdi
bende diyetle ilgili sordum
buarada toplumsağlığı merkezlerinde diyetisyenler oluyormuş ücretsiz hizmet veriyorlarmış bende gitmek istediğimi belirttim
direk gelebiliyorsunuz ama tayinim çıkacak dedi
bendeki şansa bakın
3 ana öğün 3 ara öğün mutlaka olmalı dedi
insülin direncini sordum çok fazla fastfood beslenenlerde oluyor dedi bişeyler daha açıkladıda ,sanırım öyle bişey yoktur bende
bende bidiyetisyen listesi var arkadaş vermişti özel hastanede dyetisyen vermiş
mesela ara öğünlerde 2 kuru incir, 1 fincan yeşilçay, 1 su bardağı süt var sabahki ara öğünde
öğleden sonrakinde yarım paket form bisküvi, 4 kuru kayısı ve 10 fındık var (bana çok geldi gerçide)
anaöğünlerdede 1 dilim ekmek 8 kaşık sebze yemeği 5 kaşık yoğurt ve salata var
10-15 tane sarma bile yazmışlar öğlen menüsüne
ben bu listeyi sordum sizce fazla değilmi dedim hayır az bile dedi ben kesinlikle 1 dilim ekmek yazmam dedi 2 dilim ekmek yenmeli dedi
kahvaltıdada en güzeli 2 dilim ekmek arası 1 dilim beyaz peynir yanında roka falan en ideali dedi çalışanlar için
öyle işte
ya kızlar sapıtmadığım günlerde ben daha az besleniyorum aslında
ama diyetisyen dediki ileride çok çok az bile yeseniz kilo veremeyebilirsiniz dedi
az yemek öğün atlamak çözüm değil dedi
buarada bugün sen kilomu verdin dediler
haklisin suzim..dusunemedim ben onuugüzel canim affiyet olsun
bende uykuya cok düsgünüm aslinda
olsun canim gönüller bir oldukdan sonra
stressden bencede tatlim
güzel canim affiyet olsun
cok güzel bilgiler sagol fadimem
tatli ya hayir
aceleye gelmezmi minderim:26: hem ozaman dikkat etmen lazim kim nekadar cok kilo verdi falan diye ama 1 hafta önceden bilirsen senin yapacagini misal ona göre kendini ayarlarsin sabahdan veya zaman ayirmaya calisirsin o günü diye düsündüm :26: