başladığın kiloyu yaz canımbaşlangıç: 73,5
geçen hafta 69,7
bu hafta 69,3
giden 400
toplamda giden 4,2
hedef 60
İlk bildirim olmasaydı böyle olucaktı ilk basladıgım kılom 73,5tu bıldırımlerı bundan sonra boylemı yapıyım
yoksa 69,7 yeni başladıgım kılom onlamı baslatayım nasıl yapıyım sizce bilemedim ben onuuuu.....
hep daha fazlasını istiyoruz iştebozma moralini bak benim hedefim şu an nerdeyse senin şu andaki kilon ve oraya gelmeme 4,9 kilo var
evet yaa insan nefsiyle mücadele ediyorişallah sen de olursun kuzummmmmyawrucum öyle börek poğaça olsa evde ben de tutamam kendimi:18::18:dışarıda ikram edildiğinde tutamıyorum evde nasıl tutarım
amiiiiiin canım inşallahİnşallah canım hepimiz hedeflerimize bir an önce sağlık sıhhatle varalım.....Amiinn...
Allahımmm sen bu cuma gününün hayrına dualarımızı kabul eyleee...Amiinn...
Hoca duası gibi mi oldu neee :26::26:
dikkat etmemene rağmen +300 iyi haftaya dikkat edersin canımm...
bildirim:
baslanic: 77.1
gecen hafta:73.1
bu hafta:73.2
gelen:100 gramm :26:
toplam giden: 3.9
hedef:55
yesil mercimegi cok seviyorumkızlar geçenlerde yeşilmercimeğin faydalarından bahsetmiştiniz
bu tarifi deneyebilirsiniz tam diyetlik bence
Yoğurtlu Yeşil Mercimek Kavurması - Nefis Yemek Tarifleri
hadi insallah görelim minem
olsun suzim haftaya daha iyi olacaz
bak sende 72yi göreceksin haftaya bende 65i
tamammı varmısın :26:
tebrikler canimben geldim hemen bildirimimi yazayım çıkmam lazımgeçmişe dönemedim kime bildirim yapıyoruz okuyamadım benimkini atabilirmisiniz rica etsem:44:
başlangıç: 73.8
geçen hafta: 70.3
bu hafta: 70.1
giden: 200 gr
toplam giden: 3.7 kg
hedef: 55
benden yine 200 gr alıştım artık şasırma falan olmuyo bir şaşırtıp beni 1 kg gitse nolur ki yada 500 gr da olur onada razzıyım ben
DUYURU DUYURU DUYURU[/font]
Arkadaşlar listeyi Selibeli arkadaşımız yapacak, bildirmler ona lütfen
şimdiden teşekkürler selibeli
Haftaya da bu hafta sonuncu olan arkadaşımız yapacaktır.
Günaydin Kizlar
SELIBELIarkadasimiz sagolsun listemizi yapmaya gönüllü oldubizde ona yardimci olalim ki zorlanmasin
bildirimler lütfen asagidaki sekilde özel msj olarak selibeli´ye gönderilsinözel msj atamayan arkadaslarimiz bizden birine söylesin biz iletelim
baslangic kilo:
gecen hafta:
bu hafta:
giden veya gelen:
toplam giden:
hedef:
ilk bildirimi olanlar:
baslangic kilo:
hedef:
yazmalari yeterlidir cünkü ilk hafta listenin altinda olduklari icin
amin amin amiiiinnngünaydiiiiiiiiiiinnnn hayirli cumalaaarr
Rabbim günahlarimizi af dualarimizi Kabul etsin
Peygamber efendimiz s.a.v. in sefaatine nail olanlardan eylesin
Hakkimizda herseyin hayirlisini versin
Dogru yoldan ayirmasin
Nefsimize ve seytana uydurmasin uyanlada karsilastirmasin
Sevdikleri ile yan yana koysun bizi
yuvalarimiza huzur bereket versin
Evlatlarimiz korusun
Bekarlara hayirli esler evlilerede hayirli evlatlar versin
hastalara sifaa ,dertlilere devaa, borclulara borcunu ödeme gücü versin
aminnnnn amiiiiiinnnnnnnnn
bende biliyorum fazla kilomun olmadığını,ama yinede bunu kendi kafama anlatamıyorum,56 kilodaki fotolarıma bakıp duruyorum,hiç fazlalığım kalmamış incecikmişim,burdada paylaşmıştım hatırlarsın nekadarda iyi yorumlar almıştım
senin zaten çok bi fazlan yok canım
akşamları abartmadan ye yeterli bence
ben bilmiyorum yazdın sandım
ama yinede liste altı olacaksın sanırım eski kurallar geçerli gibi :26:
liste sonu olmamak için motive olmaya katılıyorum ama dikkat edin bihafta sonuncu olan diğer hafta olmuyor ama genelde aynı kişiler arasında dönüyor
neyse artık sonuncu olan yapacak 2 haftaya birde liste bana kalacak gibi
başlangıç: 73,5
geçen hafta 69,7
bu hafta 69,3
giden 400
toplamda giden 4,2
hedef 60
İlk bildirim olmasaydı böyle olucaktı ilk basladıgım kılom 73,5tu bıldırımlerı bundan sonra boylemı yapıyım
yoksa 69,7 yeni başladıgım kılom onlamı baslatayım nasıl yapıyım sizce bilemedim ben onuuuu.....
Günaydın kızlarrr,
başlangıç kilo: 65,2 kg
geçen hafta kilo :66 kg
bu hafta kilo :65,2 kg
giden:800 gr.
toplamda gelen-giden :0
hedef kilo : 55 kg
günaydın Suzimmm,
Teşekkürler canım, sen ne yaptın, ben kaç haftadır yerimde sayıyorum, sinir olmaya başladım artık, ters giden bişeyler var muhtemelen ama çözemedim canım yaaaKızlar kızacak belki de, kilo verdim diye de önceki haftaya geri döndüm ama, bir 63 görmek istiyorum en azından artık.
günaydın kızçelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
başlangıç kilo: 63 kg
geçen hafta kilo :60,4 kg
bu hafta kilo :60 kg :114:
giden:400 gr :103:
toplamda giden :3 kg :118:
hedef kilo : 57 kg :82:
günaydın herkese iyi hafta sonlarıı
tarı bugün beni ne sevindirdi ne üzdü yerimde sayıyorum .hafta sonu aldıklarımı hafta içi anca eritmişim
başlangıç 72.3
geçen hafta 71.6
bu hafta 71.6
giden veye gelen yok 0
hedef 65
aferin sana perşembe perşembe, neyse haftaya toparlarsın inşallahgünaydın kızlar
ben 300 gr artıyım
ama şükür sevindim buna
çünkü hiç dikkat etmedim bu hafta
dün patlamış mısır yedim mesela hemde 3 tabak
akşam yemeği yerinede poğaça börek yedim
pazartesi tekrar başlıycam dikkat etmeye
başlangıç: 68,2
geçen hafta 66,4
bu hafta 66,7
gelen 300
toplamda giden 1,5
hedef 60
başlangıç: 73,5
geçen hafta 69,7
bu hafta 69,3
giden 400
toplamda giden 4,2
hedef 60
Sen nasıl istiyosan öyle yap canım, ben de ilk geldiğimde 70 kg.dım, ama onu göstermiyorum, çok kilo vermiş gözükmek istemiyorum çünkü, sen de nasıl rahat etceksen öyle yap bence.Günaydınn
eski kilona da dönsen iyi gitmiş ablacımm tebrik ederim...
Selibeliye şimdiden teşşekkürlerimizi sunuyoruz... sağolsun varolsun....
Hoşbuldum canımmmmm
Dimiii bak Fadime abladan böyle dedikoduculuk cıksın bende şaşırdım:
Günaydın Suziciiimmm..
Hatırlatma için teşekkürlerr....
Amin canım aminn allah hepimizim gönlüne göre versin...
Sanada hayırlı cumalar...
Güzel gitmiş canım tebrikler....
İnşallah canım hepberaber yenicez bu kiloları..
İnşallah canım hepimiz hedeflerimize bir an önce sağlık sıhhatle varalım.....Amiinn...
Allahımmm sen bu cuma gününün hayrına dualarımızı kabul eyleee...Amiinn...
Hoca duası gibi mi oldu neee :26::26:
En azından almamışsın canım buda bişey
dikkat etmemene rağmen +300 iyi haftaya dikkat edersin canımm...
Neyse 100 gr.fazla değil şekerim.bildirim:
Ay canım yaaa, ne yapsan acaba sen:26: Bir daha doktora mı gitsen, başka ters giden bişey mi var?bildirim,
baslangic kilo: 76 kg
gecen hafta: 63.9 kg:26::26::26:
bu hafta: 64.2 kg
gelen +300 gr
toplamda giden: 11.8 kg
hedef: 55 kg
Sağol canım ama dediğin gibi aynı durumdayız, doktora gidip tam teşekküllü bir tahlil yaptırmak istiyorum aslında, muhakkak var bişeyler ama:26::26:tebrikler fadime abla
ya al benden de o kadar bayagi bildigin sinsi sinsi kilo aliyorum, bari yerimde saysaydim, yine 60-59 u gormek istiyorum bennn
tebrik seker,
olsun canim bizde haftaya veririzbildirim,
gelen +300 gr
bildirim:
bu hafta öğle yemeğimde hep mercimek salatası olduğu için uzun bir süre yemiycem sanırımmkızlar geçenlerde yeşilmercimeğin faydalarından bahsetmiştiniz
tebrik ederim canım,üçyüsbeşyüs gitsin yeter ki gelmesin deben geldim hemen bildirimimi yazayım çıkmam lazımgeçmişe dönemedim kime bildirim yapıyoruz okuyamadım benimkini atabilirmisiniz rica etsem:44:
benden yine 200 gr alıştım artık şasırma falan olmuyo bir şaşırtıp beni 1 kg gitse nolur ki yada 500 gr da olur onada razzıyım ben
teocummmmm naptın amaaaa,gel bağalımmmbildirim,
gelen +300 gr
başlangıç:61.9 kg
hedef:58 kg
anam anam ben ne yapam,,geçen hafta 61.8'dim 100gr gelmiş yaaa
ooffff of
noldu ki:26::26::26:geçmiş olsun canım..içinde kalmasın git benceolsun canim bizde haftaya veririz
oglumun ögretmeni aradi benim oglan kusmusüsütü herhalde bilemedim ki niye kusuyor sabah okula gitmedende cikarti aklim oglanda bugün isyerinin toplantisi var isden sonra mecbur degilim ama gidsemmi gitmesemmi diye kararsiz kaldim annem almis kaani annem bakarda iste aklim yinede orda simdi
olsun canim bizde haftaya veririz
oglumun ögretmeni aradi benim oglan kusmusüsütü herhalde bilemedim ki niye kusuyor sabah okula gitmedende cikarti aklim oglanda bugün isyerinin toplantisi var isden sonra mecbur degilim ama gidsemmi gitmesemmi diye kararsiz kaldim annem almis kaani annem bakarda iste aklim yinede orda simdi
hadi bağalımmmm haftaya eksileri görelimmm:124:
işallah sen de olursun kuzummmmmyawrucum öyle börek poğaça olsa evde ben de tutamam kendimi:18::18:dışarıda ikram edildiğinde tutamıyorum evde nasıl tutarım
al sana al sana al sanaaaaa
73,5 kilodan beri aralıksız diyete devam ediyorsan başlangıç 73,5 olsun bence..miladın olsuntebrik ederimmm
canım 1 kuru kayısı ve cevizi suya koy geceden..sabah da o suyu iç..iyi gelirmiş kabızlığa..suyu da kaloriferin yanına koy ılık ılık içersin
tebrikler minderim
sabit kalmakda iyi canim
okadar kacamaga yine iyi minem
bencede baslangic 73,5 seker
günaydin tatlim
bildirim:
başladığın kiloyu yaz canım
sonuçta 4 kilo vermişsin
tebrikler buarada
hep daha fazlasını istiyoruz işte
geçen sene 64 falandım veremiyoruuuuuuum diye isyanlardaydım şuan 64 olmak için can atıyorum
evet yaa insan nefsiyle mücadele ediyor
akşam kızımı uyuturken bende uyuyup kalıyorum yoksa kesin yerim bişeyler
dikkat etmediğim zamanlar gece 12 dinlemiyorum yiyorum
amiiiiiin canım inşallah
haftaya azimliyim bakalım
regl biter hem daha iyi olur
kızlar geçenlerde yeşilmercimeğin faydalarından bahsetmiştiniz
ben geldim hemen bildirimimi yazayım çıkmam lazımgeçmişe dönemedim kime bildirim yapıyoruz okuyamadım benimkini atabilirmisiniz rica etsem:44:
emredersiniz komutanlarım sağolun
amin amin amiiiinnn
bende biliyorum fazla kilomun olmadığını,ama yinede bunu kendi kafama anlatamıyorum,56 kilodaki fotolarıma bakıp duruyorum,hiç fazlalığım kalmamış incecikmişim,burdada paylaşmıştım hatırlarsın nekadarda iyi yorumlar almıştımkeşke dikkat edip korusaydım,bilmiyordumki kilo almaya hemen meyilli bi vucudum olduğunu,anlıycan kusursuzluğun peşindeyim
liste altı olucamı biliyorum canım olması gereken bu,neyse bu hafta olmadı istediğime ulaşamadım ama azmedip haftaya güzel bildirim yapıp listenin üstlerinde olmak istiyorum
canım bu arada sende çok karamsar olma liste sonuncusu olucaksın devamlı diye düşünme,ben inanıyorum liste yapmamak içinde olsa sonuncu olmıycaksın devamlı başarılar..sıkı tutun diyetine
mineninde dediği gibi başlangıç kilondan beri diyetine devam ettiysen aralıksız,bencede böyle yaz
ben eskiden 79.8le başlangıcımı yazardım toplamda verdiğim 20 kilo yazardı bu beni çok olumlu etkiliyodu,ama burdan kopunca ara verdim kilo aldım tekrar verdim diye diye,şimdide yeniden başladığım için başlangıç kilomu 62 olarak yazdım,bakalım 1 ayda kaça düşücem
bildirim,
gelen +300 gr
başlangıç:61.9 kg
hedef:58 kg
anam anam ben ne yapam,,geçen hafta 61.8'dim 100gr gelmiş yaaa
ooffff of
aferin sana perşembe perşembe, neyse haftaya toparlarsın inşallah
Sen nasıl istiyosan öyle yap canım, ben de ilk geldiğimde 70 kg.dım, ama onu göstermiyorum, çok kilo vermiş gözükmek istemiyorum çünkü, sen de nasıl rahat etceksen öyle yap bence.
Neyse 100 gr.fazla değil şekerim.
suzim yine ne yedin dün akşammm iyi bağalım görmedim +ları
bu hafta öğle yemeğimde hep mercimek salatası olduğu için uzun bir süre yemiycem sanırımmbenim herüff etçi yaaa,hiç böyle sebze yemekleriymiş falan sevmez..pırasa yemeği falan ağzına sokmaz..ben de yesin diye başka yemek yapmam ama inat çıkarır kahvaltı yapar mercimek bana kaldı
tebrik ederim canım,üçyüsbeşyüs gitsin yeter ki gelmesin de
teocummmmm naptın amaaaa,gel bağalımmm
hadi seni de görmedimmm
noldu ki:26::26::26:geçmiş olsun canım..içinde kalmasın git bence
Teşekkür ederim canım ben de sizlere katılma isterim. 13. Takım'a da yazıyorum, sizler de benim kilodaşlarım olarak beni çoook daha motive edebilirsiniz sizlerle de bu yolda yürümek isterim eğer size de uyarsaHoşgeldin canım,
Günlük menü paylaşıyoruz, haftada 1 liste yapıyoruz, yediklerimize içtiklerimize dikkat ediyoruz, öylece yaşayıp gidiyoruz şekerim
Hoşbulduuukkkhosgeldiniz kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?