70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

başladığın kiloyu yaz canım
sonuçta 4 kilo vermişsin
tebrikler buarada

bozma moralini bak benim hedefim şu an nerdeyse senin şu andaki kilon ve oraya gelmeme 4,9 kilo var
hep daha fazlasını istiyoruz işte
geçen sene 64 falandım veremiyoruuuuuuum diye isyanlardaydım şuan 64 olmak için can atıyorum
işallah sen de olursun kuzummmmm yawrucum öyle börek poğaça olsa evde ben de tutamam kendimi:18::18:dışarıda ikram edildiğinde tutamıyorum evde nasıl tutarım
evet yaa insan nefsiyle mücadele ediyor
akşam kızımı uyuturken bende uyuyup kalıyorum yoksa kesin yerim bişeyler
dikkat etmediğim zamanlar gece 12 dinlemiyorum yiyorum
amiiiiiin canım inşallah
haftaya azimliyim bakalım
regl biter hem daha iyi olur

kızlar geçenlerde yeşilmercimeğin faydalarından bahsetmiştiniz
bu tarifi deneyebilirsiniz tam diyetlik bence

Yoğurtlu Yeşil Mercimek Kavurması - Nefis Yemek Tarifleri
yesil mercimegi cok seviyorum tarifde kolay sagol minem

olsun suzim haftaya daha iyi olacaz
bak sende 72yi göreceksin haftaya bende 65i
tamammı varmısın :26:
hadi insallah görelim minem hedefimiz haftaya senin 65lerde benimde 72lerde olsun :13:

ben geldim hemen bildirimimi yazayım çıkmam lazım geçmişe dönemedim kime bildirim yapıyoruz okuyamadım benimkini atabilirmisiniz rica etsem:44:
başlangıç: 73.8
geçen hafta: 70.3
bu hafta: 70.1
giden: 200 gr
toplam giden: 3.7 kg
hedef: 55

benden yine 200 gr alıştım artık şasırma falan olmuyo bir şaşırtıp beni 1 kg gitse nolur ki yada 500 gr da olur onada razzıyım ben

Son düzenleme:
tebrikler canim ben ativereyim canim selibeli yapacak listemizi sagolsun

tekrar hatirlatayim cünkü ilk kez liste yapacak selibeli zorluk cekmesin

fadimecim böyle bi yaziyi bi yere kayit etsekde her cuma hatirlatsak olurmu :26:

Günaydin Kizlar

SELIBELIarkadasimiz sagolsun listemizi yapmaya gönüllü oldu bizde ona yardimci olalim ki zorlanmasin

bildirimler lütfen asagidaki sekilde özel msj olarak selibeli´ye gönderilsin özel msj atamayan arkadaslarimiz bizden birine söylesin biz iletelim

baslangic kilo:
gecen hafta:
bu hafta:
giden veya gelen:
toplam giden:
hedef:

ilk bildirimi olanlar:

baslangic kilo:
hedef:

yazmalari yeterlidir cünkü ilk hafta listenin altinda olduklari icin

DUYURU DUYURU DUYURU[/font]

Arkadaşlar listeyi Selibeli arkadaşımız yapacak, bildirmler ona lütfen

şimdiden teşekkürler selibeli

Haftaya da bu hafta sonuncu olan arkadaşımız yapacaktır.

emredersiniz komutanlarım sağolun
amin amin amiiiinnn
bende biliyorum fazla kilomun olmadığını,ama yinede bunu kendi kafama anlatamıyorum,56 kilodaki fotolarıma bakıp duruyorum,hiç fazlalığım kalmamış incecikmişim,burdada paylaşmıştım hatırlarsın nekadarda iyi yorumlar almıştımkeşke dikkat edip korusaydım,bilmiyordumki kilo almaya hemen meyilli bi vucudum olduğunu,anlıycan kusursuzluğun peşindeyim

liste altı olucamı biliyorum canım olması gereken bu,neyse bu hafta olmadı istediğime ulaşamadım ama azmedip haftaya güzel bildirim yapıp listenin üstlerinde olmak istiyorum

canım bu arada sende çok karamsar olma liste sonuncusu olucaksın devamlı diye düşünme,ben inanıyorum liste yapmamak içinde olsa sonuncu olmıycaksın devamlı başarılar..sıkı tutun diyetine

mineninde dediği gibi başlangıç kilondan beri diyetine devam ettiysen aralıksız,bencede böyle yaz
ben eskiden 79.8le başlangıcımı yazardım toplamda verdiğim 20 kilo yazardı bu beni çok olumlu etkiliyodu,ama burdan kopunca ara verdim kilo aldım tekrar verdim diye diye,şimdide yeniden başladığım için başlangıç kilomu 62 olarak yazdım,bakalım 1 ayda kaça düşücem

Günaydın kızlarrr,
başlangıç kilo: 65,2 kg
geçen hafta kilo :66 kg
bu hafta kilo :65,2 kg
giden:800 gr.
toplamda gelen-giden :0
hedef kilo : 55 kg

tebrikler fadime abla

ya al benden de o kadar bayagi bildigin sinsi sinsi kilo aliyorum, bari yerimde saysaydim, yine 60-59 u gormek istiyorum bennn

günaydın kızçelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

başlangıç kilo: 63 kg
geçen hafta kilo :60,4 kg
bu hafta kilo :60 kg :114:
giden:400 gr :103:
toplamda giden :3 kg :118:
hedef kilo : 57 kg :82:

tebrik seker,

bildirim,

baslangic kilo: 76 kg
gecen hafta: 63.9 kg:26::26::26:
bu hafta: 64.2 kg
gelen +300 gr
toplamda giden: 11.8 kg
hedef: 55 kg

başlangıç:61.9 kg

hedef:58 kg

anam anam ben ne yapam,,geçen hafta 61.8'dim 100gr gelmiş yaaa

ooffff of

aferin sana perşembe perşembe, neyse haftaya toparlarsın inşallah

Sen nasıl istiyosan öyle yap canım, ben de ilk geldiğimde 70 kg.dım, ama onu göstermiyorum, çok kilo vermiş gözükmek istemiyorum çünkü, sen de nasıl rahat etceksen öyle yap bence.

bildirim:

baslanic: 77.1
gecen hafta:73.1
bu hafta:73.2
gelen:100 gramm :26:
toplam giden: 3.9
hedef:55
Neyse 100 gr.fazla değil şekerim.

bildirim,

gelen +300 gr
Ay canım yaaa, ne yapsan acaba sen:26: Bir daha doktora mı gitsen, başka ters giden bişey mi var?

tebrikler fadime abla

ya al benden de o kadar bayagi bildigin sinsi sinsi kilo aliyorum, bari yerimde saysaydim, yine 60-59 u gormek istiyorum bennn

tebrik seker,
Sağol canım ama dediğin gibi aynı durumdayız, doktora gidip tam teşekküllü bir tahlil yaptırmak istiyorum aslında, muhakkak var bişeyler ama:26::26:

bildirim,

gelen +300 gr
olsun canim bizde haftaya veririz

oglumun ögretmeni aradi benim oglan kusmus üsütü herhalde bilemedim ki niye kusuyor sabah okula gitmedende cikarti aklim oglanda bugün isyerinin toplantisi var isden sonra mecbur degilim ama gidsemmi gitmesemmi diye kararsiz kaldim annem almis kaani annem bakarda iste aklim yinede orda simdi

bildirim:

suzim yine ne yedin dün akşammmiyi bağalım görmedim +ları

bu hafta öğle yemeğimde hep mercimek salatası olduğu için uzun bir süre yemiycem sanırımmbenim herüff etçi yaaa,hiç böyle sebze yemekleriymiş falan sevmez..pırasa yemeği falan ağzına sokmaz..ben de yesin diye başka yemek yapmam ama inat çıkarır kahvaltı yaparmercimek bana kaldı

tebrik ederim canım,üçyüsbeşyüs gitsin yeter ki gelmesin de
bildirim,

gelen +300 gr
teocummmmm naptın amaaaa,gel bağalımmm

ooffff of
hadi seni de görmedimmm
noldu ki:26::26::26:geçmiş olsun canım..içinde kalmasın git bence

ayy kıyamam geçmiş olsun suzicim

Çok dikkat etmedim aslında ama hep aklımın bir ucunda vardı abartmadım yanii ama olsun 69,7 ile baslatıcam cok kilo verdiğimi görüp şımarmıyım sonradan

tebrikler minderim

sabit kalmakda iyi canim

okadar kacamaga yine iyi minem

bencede baslangic 73,5 seker

günaydin tatlim

Yok canım şımarmamak açısından 69,7 ile başlatıcam haftaya öyle karar verdim

bildirim:

ama ama Suziii çok gelmemiş gerçi ama daha dikkatli ol kuzummm

69,7 ile başlamaya karar kıldım bakalım haftaya kadar değişmesse kararım :26:

Bu akşam yemeğini yapmaya karar verdim Fadime ablanın tavsiyeleri üzerine
Haftaya da salatasını yaparım... Teşekkürler...

Çok dikkat etmediğim ve ileride cok kilo verdiğimi gördüğümde (görebilirsem) şımarmamak adına 69,7 ile başlatıyorum nasılsa not defterimden ilk 73,5 ile basladıgımı görücem

ayrıca ben seninde istediğin kiloya istediğin zaman inebileceğine inanıyorum cok yazını okudum 56 kiloya inme zamanlarında ne kadar azimli, hırslı ve disiplinli oldugunu biliyorum...
Sadece kendini hazır hissetmen gerek bu kadar

bildirim,

gelen +300 gr

ooffff of

+300 de gerek ama benim ilk haftam adına affediyorum bidaha olmasın

69,7 ile karar kıldım Fadime Abla bu akşamda yazdıgın yeşil mercimek tavsiyelerinden dolayı yemeğini yapıcam sağol tekrardan

Geçmiş olsun Suzicim inşallah ciddi birşey yoktur... :18:

Ayy al benim kociştende o kadar sebzeden nefret ediyor bende başlarda yapıyordum alışsın diye dolaptan sucuk peynir cıkarıp yiyodu sebze yemeklerii yemiyodu tam bir etçilll
Otu hayvanlar yer diyo başka bişi demiyo

Hoşgeldin canım,
Günlük menü paylaşıyoruz, haftada 1 liste yapıyoruz, yediklerimize içtiklerimize dikkat ediyoruz, öylece yaşayıp gidiyoruz şekerim
Teşekkür ederim canım ben de sizlere katılma isterim. 13. Takım'a da yazıyorum, sizler de benim kilodaşlarım olarak beni çoook daha motive edebilirsiniz sizlerle de bu yolda yürümek isterim eğer size de uyarsa

hosgeldiniz kizlar
Hoşbulduuukkk

Kızlar çok güzel kilo bildirimleri yapmışsınız bugün, hepinizi tebrik ederim. Kilo alanlar da azıcık gram gram almış. Bu hafta çok daha süper olacaktır umarım

geçmiş olsun suzi oğluna,,allah şifasını versin,havalar soğuk üşütmüştür büyük ihtimal,umarım kısa sürede iyileşir
çalışan annelerin çocuklarından hastayken ayrı kalması çok fenayaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…