selam kızlar opuyorumnanaktan
bugün sabah :
1dilim ekmek
3 zeytin
azıcık peynir
1bardak yeşil çay
öğlen:
bol salata
2 dilim ekmek
ara öğün:meyve ile yoğurt karışımı
akşam:daha belli değil
hepinize ALLAH kolaylık versin zemuszemus
slm kızlar nasıl gidiyo.ben bi iki gün ara vericem abartmadan çok rahatsızm yüzüm gözüm şişmeye başladı.burnumda iltihap varmış.kendine bakmalısın dedi doktor.ama nasıl yapsam bilmiyorum.zaten hiç yemek istemiyorum.çabucak nasıl toparlarım acaba.az ama kuvvetlimi beslensem.şimdi az az yerken birden depolama yapıcam diye korkuyorum.mafoldumben.
süpersin hayell cim.ALLAH bozmasın.durmak yok.tam gaz yola devam.alkisalkisalkis.olumunekankayizsmile.
canım zaten hasta olunca metabolizma daha çok çalışıyor bol sebze meyve ağırlıklı şeyler ye. tavuk ye özellikle hastalıkta çok faydalı tavuk suyuna çorba falan yap iç. ekmeği abartmazsan abur cubur yemezsen kilo almazsın merak etme ve geçmiş olsun tekrarslm kızlar nasıl gidiyo.ben bi iki gün ara vericem abartmadan çok rahatsızm yüzüm gözüm şişmeye başladı.burnumda iltihap varmış.kendine bakmalısın dedi doktor.ama nasıl yapsam bilmiyorum.zaten hiç yemek istemiyorum.çabucak nasıl toparlarım acaba.az ama kuvvetlimi beslensem.şimdi az az yerken birden depolama yapıcam diye korkuyorum.mafoldumben.
herkese selam yola devam. sabah 1 haşlama yumurta, 1 dilim çavdar ekmeği, domates, 1 çay kaşığı fındık ezmesi, az şekerli çay. öğlen 1 kutu ton balığı(yağı iyive süzülmüş), 1 dilim çavdar ekmeği. akşam kıymalı bürüksel lahanası, yoğurt,1 dilim ekmek, brokoli salatası. saat 9 gibi az şekerli sütlü türk kahvesi ve yanında 2 adet diyet bisküvi. busabah 1 saat koştum. bugünlük böyle
ben de biraz önce birkaç tane badem,fındık ve biraz da kuru üzüm yedim şimdi spor yapıcam tekrar. yeni cd inderdim netten bakiim nasıl bişeymiş :) spordan sonra da karnım acıkırsa çorba içmeyi düşünüyorum
gayet güzel canım. bak yavaş yavaş yavaş eski hallerine dönmeye başladın. hadi gayret sen eski sporcusun yine eski günlerdeki gibi ol. düşün o günlerini motive et kendini
evet ya bugün motivasyonum süper ki buna da siz sebep oldunuz yoksa ben yine olduğum yerde sayardım çok çok teşekkür ederim opuyorumnanaktanozokun sen tekvando gibi bi sporu başarmışsın bunumu yapamayacaksın. ama şunu düşün hep. ben sporcuyum. sadece ara verdim. buda benim hatam değildi. şartlar öyle gerektirdi. tekrardan eski günlerime döneceğim. artık spora geri döndüm. böyşle düşün. daha kolay yağ verirsin. bende işe yarıyo çünkü. amacın kilo vermek olmasın zaten vereceksin. bunu düşünürsen süren uzar. amaç eski günlerdeki performansına kavuşmak olsun. zaten bunu başarmaya çalışırken hiç kilon kalmaz emin ol. sporcular bu mantıkla zayıflıyo. bende işe yarıyo. zaten tartı rakamına takma kafayı. bedenine bak. dün akşam uzmanlardan duydum. eğerki sporla beraber yaptığımız diyet yağlarımızı azaltmadan kilo verdiriyosa, haftada 2 kilodan daha fazla veriyosak bu diyet yanlışmış. uzmanlar diyo. yaptığımız diyet aynı zamanda kas yapmamızada yardımcı olmalıymış. yağ kaybedersek sağlıklı ve geri alması çok zor olurmuş
evet ya bugün motivasyonum süper ki buna da siz sebep oldunuz yoksa ben yine olduğum yerde sayardım çok çok teşekkür ederim opuyorumnanaktan
evet biraz önce 50 dk kadar daha egzersiz yaptım şimdi duşa gidiyorum ama baktım ki hareketler oldukça zorluyor beni. ama devam edersem hepsinin ne kadar kolay geleceğini vücudumun nasıl şekkilleneceğini falan düşündüm. cd de 3 tane hatun vardı mükemmel vücutları hele birinin yaşı orta yaşlarda dır boynu falan kırışmış çünkü ama vücut tam anlamıyla taş gibi ya çok özendim valla onlara. tabi onlar daha fazla çalışıyorlardır belki onlar kadar olmasa da eski sporculuk günlerime dönsem yeter bana kaydirigubbakcemile5 yerimseniben
çok teşekkür ederim tatlım opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan evet durmak yok pes etmek yok :lepi:evet canım buna çok sevindim. zaten senin böyle olacağından emindim. uzun yıllar spor yapanlar inatçıdır pes etmez kolay kolay. sende öylesin. dahada iyi olacaksın canım. bende elimden geldiğince burada sana yardımcı olmaya çalışacağım motivasyonun için. ne tür egzersiz yaptın. adı neydi
ya bend eçok acıktım zaten şimdi gidip çorba ısıtayım içeyim ben öğün olarak pek takmıyorum eğer kendimi aç hissediyorsam yiyorum birşeyler yoksa yemiyorum eski çağlardaki insanlar geliyor aklıma o zaman öğün kavramı mı varmış? yada örneğin osmanlı zamanında 2 ana öğün varmış. bir de bilinçli bir şekilde günde 1 öğün azaltmak insanın ömrünü uzatıyor. gerçi ben 1 öğün azaltıcam diye de uğraşmıyorum dediğim gibi ne zaman acıkırsam o zaman yiyorum ama gerçek açlık mı duygusal açlık mı bunu ayırt etmek gerek tabi kaydirigubbakcemile3birde kendimden bildiğim için söylüyorum. asla öğün atlama. eksik beslenme olduğunda vücut çok halsiz kalıyo. bak üç ana 2 ara besleniyorum ama buna rağmen halsizlik olmaya başladı. gerçi çok değil ama yinede var bende. süt içiyorum yağlı. çünkü zaten çok az yağ kullanıyoruz bence süt ve yoğurdun yağı faydalıdır.
Kızlar benim yemek listem şöyleydi:
sabah:1 dilim kepekli ekmek,1 kk light beyaz peynir,1 domates,1 kaynamıs yumurta,1 bardak yesil cay
ara:1 avuç badem
öğlen:1 tabak az taze fasulye
ara:1 yesil elma
aksama balık yemeyi düsünüyorum.diyetisyen bir arkadasıma büyük balığın bir tarafını yemesini önermiş.Ne olcakki bir tam balık yesem?Cok severimde
ben de pek sevmiyorum yağsız süt ve yoğurdu ya bi garip geliyor tatları :)) bi de hani suyu yavaş yavaş için derler ya ben normalde günde 2.5-3 lt suyu çok rahat içerdim ama yavaş içicem diye son zamanlarda su içmez oldum. boşverdim şimdi yavaş içmeyi valla allıp 1 bardak suyu dikiyorum napim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?