70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sen beni haftaya gör ,,bak ben nasıl -lerde olucam,ozaman alnımdan öpersin

öncelikle teşekkür ederim sağol,,

ben bildirimlerimi 61.9la yapıcam başlangıç olarak ama,alttaki çizelgemi ilk başladığım kiloyla hazırlıcam,ozaman gördükçe daha çok hırs yapıyorum buda beni motive ediyo

+300de demişsin kız banamı buben +300 mü yazmışım yoksa, +100 aldım sadece amaaa

Afiyet olsun canım ben de yapacağım akşama, ıslattım da geldim hatta yumuşasın diye.
Bu kocaların hepsi de aynı, amannn yesin onlar etini, karınları doyun çeneleri kapansın da gerisi önemli değil

tabii ki kabul ederiz canım, biz öyle kimlik mimlik istemeyiz, her gelene kapımız açıktır.

Geçmiş olsun Suzimmm, Allah şifa versin.

yaa milleeett nerdeesiniizz,,ev hanımı olmak ne sıkıcıyaa,herkez işte güçte vakit geçiyo,ben tüm ev işlerimi bitirdim,çocuklarda kar oynamaktan geldi oturdular cailou izliyolar ben kaldım bi başıma buralardaa canım sıkılıyooo:88:

:96::96::96::96:

çıldırem bari azcıııkk

:118::118::118::122::122::124::124::119::119::119::121::125:

Son düzenleme:
tabii ki kabul ederiz canım, biz öyle kimlik mimlik istemeyiz, her gelene kapımız açıktır.
Ay süper ozaman çok sevindim hihihi

Ben de önümüzdeki bir iki hafta boyunca çalışmıyor olacağım, sürekli evdeyim. Ben de sürekli internetteyim sıkılıyom

Bu arada kendimi tanıtayım.
Ben Venüs, 21 yaşındayım. İstanbul'da yaşıyorum, üniversite öğrencisiyim. Şuan çalışmıyorum.
2 Mart 2013'de 87.6 kg ile diyete başladım. 68 kiloya kadar düştüm ve bu ayın başına kadar 83 kiloya kadar geri aldım. Bu arada 13. Takım'da yarışıyordum tutamadım, sürekli bıraktım yarışı.
4 Aralık 2013'de sil baştan yaptım diyebilirim. 82.5 - 80.9 - 80.1 - 78.5 şeklinde inişe geçtim.
Diyet sürecini iyice öğrendim artık, bir daha geri dönüş yapmayacağım bu kilolara!

herkese selam kizlaar bugun is yerinde isler yogun giremedim sabahtan beri

bildirimimi yapip cikicam hemen aksama girip gecmise giderim biraz ins. bu arada benim tartim bugun beni cok sasirtti 2gundur pasta yememe ragmen - ciktim tartimi cok seviyorum :119::119::119::119:

baslangic 78.8
gecen hafta 73.3 kg
bu hafta 72.5 kg
giden 800 gram
toplamda giden : 6.3 kg

KIZLAR BU HAFTA BEN HAZIRLIYORUM TABLOMUZU LUTFEN KILO BILDIRIMLERINIZI BANA MESAJ ATIN DUYDUK DUYMADIK DEMEYIN AKSAMA HAZIRLAMAYI DUSUNUYORUM KIZLAR SIZCE ERKENMI GECMISE GIDEMEDIGIM ICIN BU SABAH TARTILAMAYAN VARMI BILMIYORUM EGER YARIN ICIN HAZIRLAMAMI ISTERSENIZ YAZARSINIZ. AKSAM EVDEN GIRERIM INS SIMDIDEN KILO VEREN BUTUN ARKADASLARIMI KUTLUYORUM INS ++ FAZLA GOREN OLMAMISTIR BU HAFTA.

Yok mu kız gün arkadaşın falan, sen ona gitsen, o sana gelse, evde olmak ancak anlaştığın arkadaşların olunca güzel olur herhalde, yalnız başına tabii ki sıkıcı.

Maşallah canım 68 kiloya kadar iyi düşmüşmüşsün, inşallah tekrar o kiloyu görüp bırakmazsın. Takımlarda kurallar biraz daha ağır, ama bizim burda o kadar katı kuralımız yok

Tebrik ederim canım, yarın sabah bakıp, ona göre yayınlarsın canım, daha Zayıfla var, başka kimler var bilmiyorum da, bence yarın sabaha kadar bekleyelim.

Bir daha dönmeyeceğim canım o kilolara.. Önümüzdeki 2 sene boyunca diyete devam!
Süper burası da KK'nın en çok böyle dayanışma, motivasyon gruplarını çok seviyorum.

Fadime ablacim yaaaa ne yapcam bennn ac kollarini aglamaya geliyommmmm

iki ay once daha 62 yi gorunce kosa kosa gittim doktora, ama tahlillerin normal dediler, bende sonra hi bak normalmis hersey, biraz daha dikkat edeyim de tekrar 60 olayim 2 kilo cok degil veririm dedim ama sonra 63 derken 64 ama cok fena ya:18::18::18::18: annem de bu sabah sok oldu, cunku bu hafta bayagi dikkat ettim bir de vermesem bile ayni kiloda kalmam gerekiyordu. Simdi bakalim bu hafta cokkk dikkat edicem insallah hayirli olur, bari yeseydim yediklerim yanima kar kalirdi

fadime abla sen yakinda zamanda baktirdin mi hic hormonlarina?? guatr dan dicem ama ben 9 yildir quatr hastasiyim ilacimida duzenli iciyomm, off ama yaaa

canim cok gecmis olsun, usutmustur benim oglan da 3 haftadir koh koh oksuruyor, ya suzimm insallah haftaya verelim artikin yawwwww cok stres yapmaya basladim, eylul ayinda tekrar basladim diyete 61 olunca dedim yavas yavas kasmadan yapayim da 55 olayim diye ama o da ne bu gidisle 55 yerine 65 olcam gibi

ya valla benim sucum yokkkk hep oo icimde stres canavari bir de tembel gicik metabolizmam, cok acidi cokkkkkkkk

aaaaaaaaaaaaaaaaaa ayipppppppppppppp ayipppppppppppppppppppp amaaaaa olmaz ki boyleeee kaybollll seni gormiyimm bi daha buralarda bu ne canim hem pastalari ye hem 800 gr eksi oh ne ala ya kustum sana cok hemde ben napiyim ne edem kendimi nerelere vurammmmmm

galiba yaklasik 1.5 ay kadar once 64 olcam diye odum kopuyor demistimmm amann Allahim simdide 65 olcam diye 3.5 atiyorumm:18::18::18::18:

Ağlama kuzum kıyamam, aynı durumdayız ne de olsa
Ben en son 25 ekimde yaptırdım canım
orda TSH 0.07 çıkmış normal değerler 0,35-5,50 yazıyor, ama doktor normal çıkmış dedi, bilmiorum onun bir etkisi var mıdır?:26::26:

başlangıç:61.9 kg

hedef:58 kg

anam anam ben ne yapam,,geçen hafta 61.8'dim 100gr gelmiş yaaa

ooffff of
ayni ben gibi tugbis +100 artik bizde haftaya veririz :13:
evet iyi toparladim sayilir fadimem cünkü 74.0 dim pazartesi günü
dün cok usluydum öylen salata aksam salata yedim sagol tatlim mesaim bitsin annemi tekrardan ariycam
ayy kıyamam geçmiş olsun suzicim
sagol canim ya
insallah canim üsütü herhalde
Kızlar çok güzel kilo bildirimleri yapmışsınız bugün, hepinizi tebrik ederim. Kilo alanlar da azıcık gram gram almış. Bu hafta çok daha süper olacaktır umarım
sende yapsaydin canim bildirimini
insallah cabuk atlatir tugbis evet aklim onda toplantiya gitmiycem büyük ihtimal
amin fadimecim

kizlar ben kaciyorum öptüm sizi sagolun

Ay süper ozaman çok sevindim hihihi

Ben de önümüzdeki bir iki hafta boyunca çalışmıyor olacağım, sürekli evdeyim. Ben de sürekli internetteyim sıkılıyom
gel beraber sıkılak
bende tuğba 25 yaşındayım 6yıllık evliyim 2 çocuğum var,evde akşama kadar patlamaktan başka yaptığım bişey yoktanıştığıma memnun oldum,allahtan netim açıldıda azda olsa burda keyfim yerine geliyo,çok güzel kilolar vericez beraber,sen çok güzel başlamışsın zaten devamı gelicektir eminim

yok canımya bu karlı havada çocuklarla nerdeee,kimseye gidemem,kimsede bana gelemez,kaç gündür anneme bile gitmedim buz gibi esiyo hava,karlı yollar,tek başıma olsa neysede çocuklarla çok zor,dün bi ekmek,yeşilçay cevşen bide göz kalemi alıcaktım almaya çıkalım dedim aldım şükürde donduk donduk eve gelene kadar:118:

veririz inşallah çok çok gitsin en azından 800le 1 kilo arası versem razıyam

Selam kızlar
Nasılsınız. Ben bir doğal gaz işine girdim çıkamıyorum.Dün yine ustalar vardı. Benim spor kaynadı. Dün saba 6 kardeşim geldi Anamurdan .Ben o telaşla tartılmayı unuttum. Öğle okuuldan dönşte tartıldım. 77.7 almış görünüyom ama ben bu tarıyı kabul etmiyom. Yarın sabah tartılacağım.Listeyi kim yapıyo bilmiyorum şimdi geriye dönüp bakcam.
Menü
Sabah: 1 haşlanmış yumurta,1kk tulum peyniri,4 zeytin,domates,nane ,roka,tere,1 dilim kepek ekmeği
Ara: çerez(soslu mısır,fıstık,fındık,beyaz lelebinin karıştığı 1 plastik bardak)
Öğle:1 tabak lahana kavurması,yoğurt
ARA:1 cennet hurması
Akşam: fırında tavuk salata(1 but,biraz mantar,3-4 dilim patates )

sende yapsaydin canim bildirimini
Aaaa doğru diyorsun ben de yapayım hemen hihih
:13:
Memnun olduğum Tuğba'cım. Hep beraber mezun olacağız bu sene inşallah

bildirim,

baslangic kilo: 76 kg
gecen hafta: 63.9 kg:26::26::26:
bu hafta: 64.2 kg
gelen +300 gr
toplamda giden: 11.8 kg
hedef: 55 kg
Sıkma canını .Düzeni değiştirmeye çalış canım. İnşallah haftaya veriirsin

başlangıç:61.9 kg

hedef:58 kg

anam anam ben ne yapam,,geçen hafta 61.8'dim 100gr gelmiş yaaa

ooffff of
Bu hafta dikkat edersin gider. üzme kendini

Günaydın kızlarrr,
başlangıç kilo: 65,2 kg
geçen hafta kilo :66 kg
bu hafta kilo :65,2 kg
giden:800 gr.
toplamda gelen-giden :0
hedef kilo : 55 kg
TEBRİKLER FADİMEM BU HAFTA BİRİCİ SENSİN

Sağo suzim. Sen ve fadimeyi bu sayfanı muhtarı ilan ediyom. iyiki varsınız

AMİN CANIM.Allahım senin dualarınıda kabul etsin

abooooo sonun cu olan listemi yapiyo artikk
bundan gayri ac yatarim ac kalkarimda yinede o listeyi yapmammm
bu hafta yirttimmm
- 300 deyim
ya herkes en az 500 gram verdiysee :26:

yeni gelen kizlar hos geldiniz bu aradaa

terikler

Kızlarr ilk bildirimimi yapıyorumm bilginiz olsun selibeli ye de mesaj attım zatii...

baslangic kilo:69.7
hedef:60

ben bu hedefi tutturana kadar

günaydın kızçelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

başlangıç kilo: 63 kg
geçen hafta kilo :60,4 kg
bu hafta kilo :60 kg :114:
giden:400 gr :103:
toplamda giden :3 kg :118:
hedef kilo : 57 kg :82:
Terikler

Bu da bir başarı en azından almaışsın

Mine 300 gr ne ki sen onu gecen hafta gibi 1 kilo olarak haftaya verirsin. Sen de yerli malı kurbanı oldun değil mi

Terikler

bildirim:

baslanic: 77.1
gecen hafta:73.1
bu hafta:73.2
gelen:100 gramm :26:
toplam giden: 3.9
hedef:55
inşallah haftaya verirsin

terikler

Geçmiş olsun canım

hoşgeldin canım

Terikler canım. Ben tartılamadım. Ama sen listeyi kendine göre ayarla canım. Şimdiden eline emeğine sağlık.

Evet bende cizelgeyi 73.5la yapiyim bildirimi 69.7yle iyi fikir
Yok canim sana degildi o +300

Iyi cildirmissin tubiss

Masallah cok guzel kilo vermissin bu seferde verecegine inaniyorum ancak geri alma :26:
Bideee aramiza hosgeldiinnnn.....

Canim veremiyorum kilo aliyorum diye stres yapma oda psikolojik olarak etkiler bunyeyi biraz akisina birak yedikleri i cok kacirmadan

Allah kolaylik versin butun evi alti ustune gecmistir simdi dogalgazda
Menunde guzelmis afiyet olsun...

yesil mercimegi cok seviyorum tarifde kolay sagol minem

hadi insallah görelim minem hedefimiz haftaya senin 65lerde benimde 72lerde olsun :13:
rica ederim canım bende seviyorum mercimeği
hadi bakalım inşallah hedefimizi görürüz
tebrikler
bildirim,

baslangic kilo: 76 kg
gecen hafta: 63.9 kg:26::26::26:
bu hafta: 64.2 kg
gelen +300 gr
toplamda giden: 11.8 kg
hedef: 55 kg
aynı durumdayız canım
haftaya azimlenelim
aferin sana perşembe perşembe, neyse haftaya toparlarsın inşallah
inşallah bakalım
geçen gece bizimkide kustu
durup duruken hiç bişeyi yoktu bsaha kadar 3 kere kustu
ama sabah yine bişeyi yoktu hatta yemeğini falanda yemiş sonra düzeldi
nane limon yap suzim bide varsa zeytinyağıyla karnını yağla sıcak havlu koy
benimkide yemez canım
ben yaparsam sadece kendime yaparım

Mine 300 gr ne ki sen onu gecen hafta gibi 1 kilo olarak haftaya verirsin. Sen de yerli malı kurbanı oldun değil mi

ayy inşallah ağzından bal damlıyor ballll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…