- 20 Ekim 2009
- 7.083
- 385
- 688
sen beni haftaya gör ,,bak ben nasıl -lerde olucam,ozaman alnımdan öpersinsuzim yine ne yedin dün akşammm iyi bağalım görmedim +ları
bu hafta öğle yemeğimde hep mercimek salatası olduğu için uzun bir süre yemiycem sanırımmbenim herüff etçi yaaa,hiç böyle sebze yemekleriymiş falan sevmez..pırasa yemeği falan ağzına sokmaz..ben de yesin diye başka yemek yapmam ama inat çıkarır kahvaltı yapar mercimek bana kaldı
tebrik ederim canım,üçyüsbeşyüs gitsin yeter ki gelmesin de
teocummmmm naptın amaaaa,gel bağalımmm
hadi seni de görmedimmm
noldu ki:26::26::26:geçmiş olsun canım..içinde kalmasın git bence
Çok dikkat etmedim aslında ama hep aklımın bir ucunda vardı abartmadım yanii ama olsun 69,7 ile baslatıcam cok kilo verdiğimi görüp şımarmıyım sonradan
Çok dikkat etmediğim ve ileride cok kilo verdiğimi gördüğümde (görebilirsem) şımarmamak adına 69,7 ile başlatıyorum nasılsa not defterimden ilk 73,5 ile basladıgımı görücem
ayrıca ben seninde istediğin kiloya istediğin zaman inebileceğine inanıyorum cok yazını okudum 56 kiloya inme zamanlarında ne kadar azimli, hırslı ve disiplinli oldugunu biliyorum...
Sadece kendini hazır hissetmen gerek bu kadar
+300 degerek ama benim ilk haftam adına affediyorum bidaha olmasın
Geçmiş olsun Suzicim inşallah ciddi birşey yoktur... :18:
Afiyet olsun canım ben de yapacağım akşama, ıslattım da geldim hatta yumuşasın diye.Çok dikkat etmedim aslında ama hep aklımın bir ucunda vardı abartmadım yanii ama olsun 69,7 ile baslatıcam cok kilo verdiğimi görüp şımarmıyım sonradan
Bu akşam yemeğini yapmaya karar verdim Fadime ablanın tavsiyeleri üzerine
Haftaya da salatasını yaparım... Teşekkürler...
69,7 ile karar kıldım Fadime Abla bu akşamda yazdıgın yeşil mercimek tavsiyelerinden dolayı yemeğini yapıcam sağol tekrardan
Otu hayvanlar yer diyo başka bişi demiyo[/COLOR][/B]
tabii ki kabul ederiz canım, biz öyle kimlik mimlik istemeyiz, her gelene kapımız açıktır.
Teşekkür ederim canım ben de sizlere katılma isterim. 13. Takım'a da yazıyorum, sizler de benim kilodaşlarım olarak beni çoook daha motive edebilirsiniz sizlerle de bu yolda yürümek isterim eğer size de uyarsa
Hoşbulduuukkk
Geçmiş olsun Suzimmm, Allah şifa versin.olsun canim bizde haftaya veririz
oglumun ögretmeni aradi benim oglan kusmusüsütü herhalde bilemedim ki niye kusuyor sabah okula gitmedende cikarti aklim oglanda bugün isyerinin toplantisi var isden sonra mecbur degilim ama gidsemmi gitmesemmi diye kararsiz kaldim annem almis kaani annem bakarda iste aklim yinede orda simdi
Ay süper ozaman çok sevindim hihihitabii ki kabul ederiz canım, biz öyle kimlik mimlik istemeyiz, her gelene kapımız açıktır.
yaa milleeett nerdeesiniizz,,ev hanımı olmak ne sıkıcıyaa,herkez işte güçte vakit geçiyo,ben tüm ev işlerimi bitirdim,çocuklarda kar oynamaktan geldi oturdular cailou izliyolar ben kaldım bi başıma buralardaa canım sıkılıyooo:88:
:96::96::96::96:
çıldırem bari azcıııkk
:118::118::118::122::122::124::124::119::119::119::121::125:
Yok mu kız gün arkadaşın falan, sen ona gitsen, o sana gelse, evde olmak ancak anlaştığın arkadaşların olunca güzel olur herhalde, yalnız başına tabii ki sıkıcı.yaa milleeett nerdeesiniizz,,ev hanımı olmak ne sıkıcıyaa,herkez işte güçte vakit geçiyo,ben tüm ev işlerimi bitirdim,çocuklarda kar oynamaktan geldi oturdular cailou izliyolar ben kaldım bi başıma buralardaa canım sıkılıyooo:88:
çıldırem bari azcıııkk
Maşallah canım 68 kiloya kadar iyi düşmüşmüşsün, inşallah tekrar o kiloyu görüp bırakmazsın. Takımlarda kurallar biraz daha ağır, ama bizim burda o kadar katı kuralımız yokBu arada kendimi tanıtayım.
Ben Venüs, 21 yaşındayım. İstanbul'da yaşıyorum, üniversite öğrencisiyim. Şuan çalışmıyorum.
2 Mart 2013'de 87.6 kg ile diyete başladım. 68 kiloya kadar düştüm ve bu ayın başına kadar 83 kiloya kadar geri aldım. Bu arada 13. Takım'da yarışıyordum tutamadım, sürekli bıraktım yarışı.
4 Aralık 2013'de sil baştan yaptım diyebilirim. 82.5 - 80.9 - 80.1 - 78.5 şeklinde inişe geçtim.
Diyet sürecini iyice öğrendim artık, bir daha geri dönüş yapmayacağım bu kilolara!
Tebrik ederim canım, yarın sabah bakıp, ona göre yayınlarsın canım, daha Zayıfla var, başka kimler var bilmiyorum da, bence yarın sabaha kadar bekleyelim.herkese selam kizlaar bugun is yerinde isler yogun giremedim sabahtan beri
bildirimimi yapip cikicam hemen aksama girip gecmise giderim biraz ins. bu arada benim tartim bugun beni cok sasirtti 2gundur pasta yememe ragmen - ciktim tartimi cok seviyorum :119::119::119::119:
baslangic 78.8
gecen hafta 73.3 kg
bu hafta 72.5 kg
giden 800 gram
toplamda giden : 6.3 kg
KIZLAR BU HAFTA BEN HAZIRLIYORUM TABLOMUZU LUTFEN KILO BILDIRIMLERINIZI BANA MESAJ ATIN DUYDUK DUYMADIK DEMEYINAKSAMA HAZIRLAMAYI DUSUNUYORUM KIZLAR SIZCE ERKENMI GECMISE GIDEMEDIGIM ICIN BU SABAH TARTILAMAYAN VARMI BILMIYORUM EGER YARIN ICIN HAZIRLAMAMI ISTERSENIZ YAZARSINIZ. AKSAM EVDEN GIRERIM INS SIMDIDEN KILO VEREN BUTUN ARKADASLARIMI KUTLUYORUM INS ++ FAZLA GOREN OLMAMISTIR BU HAFTA.
Bir daha dönmeyeceğim canım o kilolara.. Önümüzdeki 2 sene boyunca diyete devam!Yok mu kız gün arkadaşın falan, sen ona gitsen, o sana gelse, evde olmak ancak anlaştığın arkadaşların olunca güzel olur herhalde, yalnız başına tabii ki sıkıcı.
Maşallah canım 68 kiloya kadar iyi düşmüşmüşsün, inşallah tekrar o kiloyu görüp bırakmazsın. Takımlarda kurallar biraz daha ağır, ama bizim burda o kadar katı kuralımız yok
Tebrik ederim canım, yarın sabah bakıp, ona göre yayınlarsın canım, daha Zayıfla var, başka kimler var bilmiyorum da, bence yarın sabaha kadar bekleyelim.
Ay canım yaaa, ne yapsan acaba sen:26: Bir daha doktora mı gitsen, başka ters giden bişey mi var?
Sağol canım ama dediğin gibi aynı durumdayız, doktora gidip tam teşekküllü bir tahlil yaptırmak istiyorum aslında, muhakkak var bişeyler ama:26::26:
olsun canim bizde haftaya veririz
oglumun ögretmeni aradi benim oglan kusmusüsütü herhalde bilemedim ki niye kusuyor sabah okula gitmedende cikarti aklim oglanda bugün isyerinin toplantisi var isden sonra mecbur degilim ama gidsemmi gitmesemmi diye kararsiz kaldim annem almis kaani annem bakarda iste aklim yinede orda simdi
suzim yine ne yedin dün akşammm iyi bağalım görmedim +ları
bu hafta öğle yemeğimde hep mercimek salatası olduğu için uzun bir süre yemiycem sanırımmbenim herüff etçi yaaa,hiç böyle sebze yemekleriymiş falan sevmez..pırasa yemeği falan ağzına sokmaz..ben de yesin diye başka yemek yapmam ama inat çıkarır kahvaltı yapar mercimek bana kaldı
hadi seni de görmedimmm
herkese selam kizlaar bugun is yerinde isler yogun giremedim sabahtan beri
bildirimimi yapip cikicam hemen aksama girip gecmise giderim biraz ins. bu arada benim tartim bugun beni cok sasirtti 2gundur pasta yememe ragmen - ciktim tartimi cok seviyorum :119::119::119::119:
baslangic 78.8
gecen hafta 73.3 kg
bu hafta 72.5 kg
giden 800 gram
KIZLAR BU HAFTA BEN HAZIRLIYORUM TABLOMUZU LUTFEN KILO BILDIRIMLERINIZI BANA MESAJ ATIN DUYDUK DUYMADIK DEMEYINAKSAMA HAZIRLAMAYI DUSUNUYORUM KIZLAR SIZCE ERKENMI GECMISE GIDEMEDIGIM ICIN BU SABAH TARTILAMAYAN VARMI BILMIYORUM EGER YARIN ICIN HAZIRLAMAMI ISTERSENIZ YAZARSINIZ. AKSAM EVDEN GIRERIM INS SIMDIDEN KILO VEREN BUTUN ARKADASLARIMI KUTLUYORUM INS ++ FAZLA GOREN OLMAMISTIR BU HAFTA.
Ağlama kuzum kıyamam, aynı durumdayız ne de olsaFadime ablacim yaaaa ne yapcam bennnac kollarini aglamaya geliyommmmm
iki ay once daha 62 yi gorunce kosa kosa gittim doktora, ama tahlillerin normal dediler, bende sonra hi bak normalmis hersey, biraz daha dikkat edeyim de tekrar 60 olayim 2 kilo cok degil veririm dedim ama sonra 63 derken 64 ama cok fena ya:18::18::18::18: annem de bu sabah sok oldu, cunku bu hafta bayagi dikkat ettim bir de vermesem bile ayni kiloda kalmam gerekiyordu. Simdi bakalim bu hafta cokkk dikkat edicem insallah hayirli olur, bari yeseydim yediklerim yanima kar kalirdi
fadime abla sen yakinda zamanda baktirdin mi hic hormonlarina?? guatr dan dicem ama ben 9 yildir quatr hastasiyim ilacimida duzenli iciyomm, off ama yaaa
ayni ben gibi tugbis +100 artik bizde haftaya veririz :13:başlangıç:61.9 kg
hedef:58 kg
anam anam ben ne yapam,,geçen hafta 61.8'dim 100gr gelmiş yaaa
ooffff of
evet iyi toparladim sayilir fadimem cünkü 74.0 dim pazartesi günü
aferin sana perşembe perşembe, neyse haftaya toparlarsın inşallah
Sen nasıl istiyosan öyle yap canım, ben de ilk geldiğimde 70 kg.dım, ama onu göstermiyorum, çok kilo vermiş gözükmek istemiyorum çünkü, sen de nasıl rahat etceksen öyle yap bence.
Neyse 100 gr.fazla değil şekerim.
dün cok usluydumsuzim yine ne yedin dün akşammm iyi bağalım görmedim +ları
hadi seni de görmedimmm
sagol canim yaayy kıyamam geçmiş olsun suzicim
insallah canim üsütü herhaldeÇok dikkat etmedim aslında ama hep aklımın bir ucunda vardı abartmadım yanii ama olsun 69,7 ile baslatıcam cok kilo verdiğimi görüp şımarmıyım sonradan
Yok canım şımarmamak açısından 69,7 ile başlatıcam haftaya öyle karar verdim
ama ama Suziii çok gelmemiş gerçi ama daha dikkatli ol kuzummm
69,7 ile başlamaya karar kıldım bakalım haftaya kadar değişmesse kararım :26:
Bu akşam yemeğini yapmaya karar verdim Fadime ablanın tavsiyeleri üzerine
Haftaya da salatasını yaparım... Teşekkürler...
Çok dikkat etmediğim ve ileride cok kilo verdiğimi gördüğümde (görebilirsem) şımarmamak adına 69,7 ile başlatıyorum nasılsa not defterimden ilk 73,5 ile basladıgımı görücem
ayrıca ben seninde istediğin kiloya istediğin zaman inebileceğine inanıyorum cok yazını okudum 56 kiloya inme zamanlarında ne kadar azimli, hırslı ve disiplinli oldugunu biliyorum...
Sadece kendini hazır hissetmen gerek bu kadar
+300 degerek ama benim ilk haftam adına affediyorum bidaha olmasın
69,7 ile karar kıldım Fadime Abla bu akşamda yazdıgın yeşil mercimek tavsiyelerinden dolayı yemeğini yapıcam sağol tekrardan
Geçmiş olsun Suzicim inşallah ciddi birşey yoktur... :18:
Ayy al benim kociştende o kadar sebzeden nefret ediyor bende başlarda yapıyordum alışsın diye dolaptan sucuk peynir cıkarıp yiyodu sebze yemeklerii yemiyodu tam bir etçilll
Otu hayvanlar yer diyo başka bişi demiyo
sende yapsaydin canim bildiriminiKızlar çok güzel kilo bildirimleri yapmışsınız bugün, hepinizi tebrik ederim. Kilo alanlar da azıcık gram gram almış. Bu hafta çok daha süper olacaktır umarım
insallah cabuk atlatir tugbis evet aklim onda toplantiya gitmiycem büyük ihtimalgeçmiş olsun suzi oğluna,,allah şifasını versin,havalar soğuk üşütmüştür büyük ihtimal,umarım kısa sürede iyileşir
çalışan annelerin çocuklarından hastayken ayrı kalması çok fenayaa
amin fadimecimAfiyet olsun canım ben de yapacağım akşama, ıslattım da geldim hatta yumuşasın diye.
Bu kocaların hepsi de aynı, amannn yesin onlar etini, karınları doyun çeneleri kapansın da gerisi önemli değil
tabii ki kabul ederiz canım, biz öyle kimlik mimlik istemeyiz, her gelene kapımız açıktır.
Geçmiş olsun Suzimmm, Allah şifa versin.
gel beraber sıkılak
Ay süper ozaman çok sevindim hihihi
Ben de önümüzdeki bir iki hafta boyunca çalışmıyor olacağım, sürekli evdeyim. Ben de sürekli internetteyim sıkılıyom
bende tuğba 25 yaşındayım 6yıllık evliyim 2 çocuğum var,evde akşama kadar patlamaktan başka yaptığım bişey yokBu arada kendimi tanıtayım.
Ben Venüs, 21 yaşındayım. İstanbul'da yaşıyorum, üniversite öğrencisiyim. Şuan çalışmıyorum.
2 Mart 2013'de 87.6 kg ile diyete başladım. 68 kiloya kadar düştüm ve bu ayın başına kadar 83 kiloya kadar geri aldım. Bu arada 13. Takım'da yarışıyordum tutamadım, sürekli bıraktım yarışı.
4 Aralık 2013'de sil baştan yaptım diyebilirim. 82.5 - 80.9 - 80.1 - 78.5 şeklinde inişe geçtim.
Diyet sürecini iyice öğrendim artık, bir daha geri dönüş yapmayacağım bu kilolara!
yok canımya bu karlı havada çocuklarla nerdeee,kimseye gidemem,kimsede bana gelemez,kaç gündür anneme bile gitmedim buz gibi esiyo hava,karlı yollar,tek başıma olsa neysede çocuklarla çok zor,dün bi ekmek,yeşilçay cevşen bide göz kalemi alıcaktım almaya çıkalım dedim aldım şükürde donduk donduk eve gelene kadar:118:Yok mu kız gün arkadaşın falan, sen ona gitsen, o sana gelse, evde olmak ancak anlaştığın arkadaşların olunca güzel olur herhalde, yalnız başına tabii ki sıkıcı.
Maşallah canım 68 kiloya kadar iyi düşmüşmüşsün, inşallah tekrar o kiloyu görüp bırakmazsın. Takımlarda kurallar biraz daha ağır, ama bizim burda o kadar katı kuralımız yok
Tebrik ederim canım, yarın sabah bakıp, ona göre yayınlarsın canım, daha Zayıfla var, başka kimler var bilmiyorum da, bence yarın sabaha kadar bekleyelim.
ayni ben gibi tugbis +100 artik bizde haftaya veririz :13:
evet iyi toparladim sayilir fadimem cünkü 74.0 dim pazartesi günü
dün cok usluydumöylen salata aksam salata yedim sagol tatlim mesaim bitsin annemi tekrardan ariycam
sagol canim ya
insallah canim üsütü herhalde
sende yapsaydin canim bildirimini
insallah cabuk atlatir tugbis evet aklim onda toplantiya gitmiycem büyük ihtimal
amin fadimecim
kizlar ben kaciyorum öptüm sizi sagolun
Aaaa doğru diyorsun ben de yapayım hemen hihih:13:sende yapsaydin canim bildirimini
Memnun olduğum Tuğba'cım. Hep beraber mezun olacağız bu sene inşallahgel beraber sıkılak
bende tuğba 25 yaşındayım 6yıllık evliyim 2 çocuğum var,evde akşama kadar patlamaktan başka yaptığım bişey yoktanıştığıma memnun oldum,allahtan netim açıldıda azda olsa burda keyfim yerine geliyo,çok güzel kilolar vericez beraber,sen çok güzel başlamışsın zaten devamı gelicektir eminim
Aaaa doğru diyorsun ben de yapayım hemen hihih:13:
Memnun olduğum Tuğba'cım. Hep beraber mezun olacağız bu sene inşallah
Sıkma canını .Düzeni değiştirmeye çalış canım. İnşallah haftaya veriirsinbildirim,
baslangic kilo: 76 kg
gecen hafta: 63.9 kg:26::26::26:
bu hafta: 64.2 kg
gelen +300 gr
toplamda giden: 11.8 kg
hedef: 55 kg
Bu hafta dikkat edersin gider. üzme kendinibaşlangıç:61.9 kg
hedef:58 kg
anam anam ben ne yapam,,geçen hafta 61.8'dim 100gr gelmiş yaaa
ooffff of
TEBRİKLER FADİMEM BU HAFTA BİRİCİ SENSİNGünaydın kızlarrr,
başlangıç kilo: 65,2 kg
geçen hafta kilo :66 kg
bu hafta kilo :65,2 kg
giden:800 gr.
toplamda gelen-giden :0
hedef kilo : 55 kg
Sağo suzim. Sen ve fadimeyi bu sayfanı muhtarı ilan ediyom. iyiki varsınızGünaydin Kizlar
SELIBELIarkadasimiz sagolsun listemizi yapmaya gönüllü oldubizde ona yardimci olalim ki zorlanmasin
bildirimler lütfen asagidaki sekilde özel msj olarak selibeli´ye gönderilsinözel msj atamayan arkadaslarimiz bizden birine söylesin biz iletelim
baslangic kilo:
gecen hafta:
bu hafta:
giden veya gelen:
toplam giden:
hedef:
ilk bildirimi olanlar:
baslangic kilo:
hedef:
yazmalari yeterlidir cünkü ilk hafta listenin altinda olduklari icin
AMİN CANIM.Allahım senin dualarınıda kabul etsingünaydiiiiiiiiiiinnnn hayirli cumalaaarr
Rabbim günahlarimizi af dualarimizi Kabul etsin
Peygamber efendimiz s.a.v. in sefaatine nail olanlardan eylesin
Hakkimizda herseyin hayirlisini versin
Dogru yoldan ayirmasin
Nefsimize ve seytana uydurmasin uyanlada karsilastirmasin
Sevdikleri ile yan yana koysun bizi
yuvalarimiza huzur bereket versin
Evlatlarimiz korusun
Bekarlara hayirli esler evlilerede hayirli evlatlar versin
hastalara sifaa ,dertlilere devaa, borclulara borcunu ödeme gücü versin
aminnnnn amiiiiiinnnnnnnnn
teriklerabooooo sonun cu olan listemi yapiyo artikk
bundan gayri ac yatarim ac kalkarimda yinede o listeyi yapmammm
bu hafta yirttimmm
- 300 deyim
ya herkes en az 500 gram verdiysee:26:
yeni gelen kizlar hos geldiniz bu aradaa
Kızlarr ilk bildirimimi yapıyorumm bilginiz olsun selibeli ye de mesaj attım zatii...
baslangic kilo:69.7
hedef:60
ben bu hedefi tutturana kadar
Teriklergünaydın kızçelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
başlangıç kilo: 63 kg
geçen hafta kilo :60,4 kg
bu hafta kilo :60 kg :114:
giden:400 gr :103:
toplamda giden :3 kg :118:
hedef kilo : 57 kg :82:
Bu da bir başarı en azından almaışsıngünaydın herkese iyi hafta sonlarıı
tarı bugün beni ne sevindirdi ne üzdü yerimde sayıyorum .hafta sonu aldıklarımı hafta içi anca eritmişim
başlangıç 72.3
geçen hafta 71.6
bu hafta 71.6
giden veye gelen yok 0
hedef 65
Mine 300 gr ne ki sen onu gecen hafta gibi 1 kilo olarak haftaya verirsin. Sen de yerli malı kurbanı oldun değil migünaydın kızlar
ben 300 gr artıyım
ama şükür sevindim buna
çünkü hiç dikkat etmedim bu hafta
dün patlamış mısır yedim mesela hemde 3 tabak
akşam yemeği yerinede poğaça börek yedim
pazartesi tekrar başlıycam dikkat etmeye
başlangıç: 68,2
geçen hafta 66,4
bu hafta 66,7
gelen 300
toplamda giden 1,5
hedef 60
Teriklerbaşlangıç: 73,5
geçen hafta 69,7
bu hafta 69,3
giden 400
toplamda giden 4,2
hedef 60
İlk bildirim olmasaydı böyle olucaktı ilk basladıgım kılom 73,5tu bıldırımlerı bundan sonra boylemı yapıyım
yoksa 69,7 yeni başladıgım kılom onlamı baslatayım nasıl yapıyım sizce bilemedim ben onuuuu.....
inşallah haftaya verirsinbildirim:
baslanic: 77.1
gecen hafta:73.1
bu hafta:73.2
gelen:100 gramm :26:
toplam giden: 3.9
hedef:55
teriklerben geldim hemen bildirimimi yazayım çıkmam lazımgeçmişe dönemedim kime bildirim yapıyoruz okuyamadım benimkini atabilirmisiniz rica etsem:44:
başlangıç: 73.8
geçen hafta: 70.3
bu hafta: 70.1
giden: 200 gr
toplam giden: 3.7 kg
hedef: 55
benden yine 200 gr alıştım artık şasırma falan olmuyo bir şaşırtıp beni 1 kg gitse nolur ki yada 500 gr da olur onada razzıyım ben
Geçmiş olsun canımolsun canim bizde haftaya veririz
hoşgeldin canımBu arada kendimi tanıtayım.
Terikler canım. Ben tartılamadım. Ama sen listeyi kendine göre ayarla canım. Şimdiden eline emeğine sağlık.herkese selam kizlaar bugun is yerinde isler yogun giremedim sabahtan beri
baslangic 78.8
gecen hafta 73.3 kg
bu hafta 72.5 kg
giden 800 gram
sen beni haftaya gör ,,bak ben nasıl -lerde olucam,ozaman alnımdan öpersin
öncelikle teşekkür ederim sağol,,
ben bildirimlerimi 61.9la yapıcam başlangıç olarak ama,alttaki çizelgemi ilk başladığım kiloyla hazırlıcam,ozaman gördükçe daha çok hırs yapıyorum buda beni motive ediyo
+300dedemişsin kız banamı bu ben +300 mü yazmışım yoksa, +100 aldım sadece amaaa
Afiyet olsun canım ben de yapacağım akşama, ıslattım da geldim hatta yumuşasın diye.
Bu kocaların hepsi de aynı, amannn yesin onlar etini, karınları doyun çeneleri kapansın da gerisi önemli değil
Geçmiş olsun Suzimmm, Allah şifa versin.
yaa milleeett nerdeesiniizz,,ev hanımı olmak ne sıkıcıyaa,herkez işte güçte vakit geçiyo,ben tüm ev işlerimi bitirdim,çocuklarda kar oynamaktan geldi oturdular cailou izliyolar ben kaldım bi başıma buralardaa canım sıkılıyooo:88:
çıldırem bari azcıııkk
Bu arada kendimi tanıtayım.
Fadime ablacim yaaaa ne yapcam bennnac kollarini aglamaya geliyommmmm
iki ay once daha 62 yi gorunce kosa kosa gittim doktora, ama tahlillerin normal dediler, bende sonra hi bak normalmis hersey, biraz daha dikkat edeyim de tekrar 60 olayim 2 kilo cok degil veririm dedim ama sonra 63 derken 64 ama cok fena ya:18::18::18::18: annem de bu sabah sok oldu, cunku bu hafta bayagi dikkat ettim bir de vermesem bile ayni kiloda kalmam gerekiyordu. Simdi bakalim bu hafta cokkk dikkat edicem insallah hayirli olur, bari yeseydim yediklerim yanima kar kalirdi
fadime abla sen yakinda zamanda baktirdin mi hic hormonlarina?? guatr dan dicem ama ben 9 yildir quatr hastasiyim ilacimida duzenli iciyomm, off ama yaaa
canim cok gecmis olsun, usutmustur benim oglan da 3 haftadir koh koh oksuruyor, ya suzimm insallah haftaya verelim artikin yawwwww cok stres yapmaya basladim, eylul ayinda tekrar basladim diyete 61 olunca dedim yavas yavas kasmadan yapayim da 55 olayim diye ama o da ne bu gidisle 55 yerine 65 olcam gibi
ya valla benim sucum yokkkk hep oo icimde stres canavari bir de tembel gicik metabolizmam, cok acidi cokkkkkkkk
aaaaaaaaaaaaaaaaaa ayipppppppppppppp ayipppppppppppppppppppp amaaaaa olmaz ki boyleeee kaybollll seni gormiyimm bi daha buralardabu ne canim hem pastalari ye hem 800 gr eksi oh ne ala ya kustum sana cok hemde ben napiyim ne edem kendimi nerelere vurammmmmm
galiba yaklasik 1.5 ay kadar once 64 olcam diye odum kopuyor demistimmm amann Allahim simdide 65 olcam diye 3.5 atiyorumm:18::18::18::18:
Allah kolaylik versin butun evi alti ustune gecmistir simdi dogalgazdaSelam kızlar
Nasılsınız. Ben bir doğal gaz işine girdim çıkamıyorum.Dün yine ustalar vardı. Benim spor kaynadı. Dün saba 6 kardeşim geldi Anamurdan .Ben o telaşla tartılmayı unuttum. Öğle okuuldan dönşte tartıldım. 77.7 almış görünüyom ama ben bu tarıyı kabul etmiyom. Yarın sabah tartılacağım.Listeyi kim yapıyo bilmiyorum şimdi geriye dönüp bakcam.
Menü
Sabah: 1 haşlanmış yumurta,1kk tulum peyniri,4 zeytin,domates,nane ,roka,tere,1 dilim kepek ekmeği
Ara: çerez(soslu mısır,fıstık,fındık,beyaz lelebinin karıştığı 1 plastik bardak)
Öğle:1 tabak lahana kavurması,yoğurt
ARA:1 cennet hurması
Akşam: fırında tavuk salata(1 but,biraz mantar,3-4 dilim patates )
Hoşbulduk canım bu sefer olacak, hayatım değişiyor bedenim de değişecekMasallah cok guzel kilo vermissin bu seferde verecegine inaniyorum ancak geri alma :26:
Bideee aramiza hosgeldiinnnn.....
Hoşbulduuuuk birlikte çok güzel kilolar vereceğiiiz :13:hoşgeldin canım
rica ederim canım bende seviyorum mercimeğiyesil mercimegi cok seviyorumtarifde kolay sagol minem
hadi insallah görelim minemhedefimiz haftaya senin 65lerde benimde 72lerde olsun :13:
tebriklerben geldim hemen bildirimimi yazayım çıkmam lazımgeçmişe dönemedim kime bildirim yapıyoruz okuyamadım benimkini atabilirmisiniz rica etsem:44:
başlangıç: 73.8
geçen hafta: 70.3
bu hafta: 70.1
giden: 200 gr
toplam giden: 3.7 kg
hedef: 55
benden yine 200 gr alıştım artık şasırma falan olmuyo bir şaşırtıp beni 1 kg gitse nolur ki yada 500 gr da olur onada razzıyım ben
aynı durumdayız canımbildirim,
baslangic kilo: 76 kg
gecen hafta: 63.9 kg:26::26::26:
bu hafta: 64.2 kg
gelen +300 gr
toplamda giden: 11.8 kg
hedef: 55 kg
inşallah bakalımaferin sana perşembe perşembe, neyse haftaya toparlarsın inşallah
geçen gece bizimkide kustuolsun canim bizde haftaya veririz
benimkide yemez canımbu hafta öğle yemeğimde hep mercimek salatası olduğu için uzun bir süre yemiycem sanırımmbenim herüff etçi yaaa,hiç böyle sebze yemekleriymiş falan sevmez..pırasa yemeği falan ağzına sokmaz..ben de yesin diye başka yemek yapmam ama inat çıkarır kahvaltı yapar mercimek bana kaldı
Mine 300 gr ne ki sen onu gecen hafta gibi 1 kilo olarak haftaya verirsin. Sen de yerli malı kurbanı oldun değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?