70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

listeyi sonuncu yapmasın derken sonuncu ben oldum gibi
iyimi
sevmedim ben bu işi

heeeey yokmu arttıran
yokmu 300den fazla artı olan

iyimi
sevmedim ben bu işi

heeeey yokmu arttıran

yanlış hatırlamıyorsam birden fazla +300de olan var ,böyle olursa nasıl olucak aynı sonunculardan hangisi yapıcak

oh iste degme keyfineecanin skiliyosa spor yap kuzuuzumba yap
hosgeldin canim21 haftada 31 kg diye hedef belirlemissin sanirim..haftada max 1 kg vermek en sagliklisi
bende tartini cok sevdim selitebrik ederim tatlim
soslu misir haric cerez guzel aslinda,o da olsunonun disinda menu guzel canim
selam ben oncelikle bu siteyi buyuk ilgiyle izliyorum.saglikli bir sekilde kayb etmem gereken 10 kg fazlam var.69kg yim boyum 168 sm onerilerinizi beklerim
burayi takip et,menulerini duzenli paylas yeter

YA farkeder mi acaba ki, amannn bizde kilo verelim yaa

sagol canim ya bende kendimi oyle avutuyom, ama cok az kaldi yakinda koy vercemmmm

ya ama elimde degill korkuyom canimm eski kiloma dogru ilerliyorum, o gunleri yasamak istemiyorum yine

tamam mine yaaa haftaya mutlaka verilecek hem de limit en az yine 500 gr olsun, suzim sende duyyy bizii

yanlış hatırlamıyorsam birden fazla +300de olan var ,böyle olursa nasıl olucak aynı sonunculardan hangisi yapıcak

simdiiiiii trendy bu cok guzelll bir soru, mineyle aramizda yazi tura mi atsak, yoksa toplamda az veren mi yapsa minecim sen ne dersin, ya problem degil hallederiz insallah

kizlar bugun bana garip bisiler oldu,arada bir basim donuyor gibi hissettim.hic boyle olmamisti..neden olabilir acaba:26::26::26:bir de ayagima kramp giriyor arada..betuss doktorumuz nerdesin??? hangi doktora gideyimmm kramp icin:26:

minderbob bugunki menusunu sunar
sabah

6-7 dilim firinda patates
yarim domates,maydonoz
4 parca peynir
yarim dilim cemenli ekmek+sonra ceyrek dilim daha yedim
1 bardak sekersiz sutlu filtre kahve

ara yok
vaktim yoktu

ogle

6-7 kasik yogurtlu mercimek salata1 haftanin sonunda bitti

sonra basim donuyo gibi oldu

ara
2 dilim eti form biskuvi

2 tane bu sekerlerden

aksam
esimle is cikisi pazar,market derken..karnimda sirenler calmaya basladi.o kadar actim ki cozuttum biraz:18::18::18:

2 kepceden az tarhana corbasi
yarim dilim ekmek
ortadaki resim firinda karisik kizartma,fotodaki kizartmadan yine ayni olculerde 1 tabak daha yedim
4-5 kasik yogurt
lahana tursusu,(esim de karnibahar tursusunu bitirdi)

simdi de 2 kupa naneli,tarcinli cay ictim..ama cok tikis tikis hissediyorumm

kizlar ya birsuru alinti yaptim bir saattir cevap yazdim gonderemedim bi turlu. Kilo veren arkadaslarimizi tebrik ederiyorum tartida + yi gondern arkadaslarimizinda morali bozulmasin haftaya dikkat edelim biraz once fazlaliklarimizdan kurtulalim. listeyi yarin hazirlicam sanirim cuma gunu yapmak biraz erken olucak tartilamayan arkadaslar varmis bende yarin yapmaya karar verdim bu arada sagolsun arkadslar beni yanliz birakmamislar bu liste konusunda duyurular yapmislar cok sagolun kizlar birlikten kuvvet dogar diye bosa soylememis atalarimiz neyse bana musade gozlerim kapaniyo cocuklar yatali 2bucuk saat oldu bende yatayim sabah erken kalkiyoruz

:44::44::44::44:
500 bana yetmez 800 vermem lazım 65i görmem için ama tabii 500de hiç fena değil
ayy verdimde hesap yapıyorum bide

liste bana kaldı yanii
napalım yapacaz boynum kıldan ince
ama kesin bana kalır derken kaldı yaaa hep böyle olur ne dersem olur hep ama
okulda çay var bizim dedimki toplantı vardı şu görevleri kararlaştırsak kesin kapıda karşılamaya beni yazarlar dedim
sonra görev kağıdı geldi kapıda karşılama görevi bana kalmış
bide organizasyon tabii onu hiç aklıma getirmemiştim
ne alaka diyceksiniz ama aklıma geldi anlattım işte

kizlar bugun bana garip bisiler oldu,arada bir basim donuyor gibi hissettim.hic boyle olmamisti..neden olabilir acaba:26::26::26:bir de ayagima kramp giriyor arada..betuss doktorumuz nerdesin??? hangi doktora gideyimmm kramp icin:26:
vertigo diye bi illet var etrafta dikkat et kuzum
krampta sanırım magnezyum eksikliğinden oluyor
hamileyken kramp girerse bikaç gün magnezyum iç demişti doktor
iyi geceler canım
bende kızımı uyuttum
sabaha açma yapacam hamurumu yoğurdum
oturdum yenice

ben geldimmmmmm :)

Bildirim,

başlangıç tarihi: 10.12.2013
başlangıç kilo: 72.8
13.12.2013 kilo: 71
kaybedilen kilo: 1.8gr

mutluyummmm ve azimliyiiimmmmmmmmmmm

oh iste degme keyfineecanin skiliyosa spor yap kuzuuzumba yap
ne yalan söyliyim bayabi zumba ve mekikler içeren birsürü egzersiz yaptımkendime geldim valla,hergün devam bundan sonra,sıkıl sıkıl nereye kadar ama değilmi
simdiiiiii trendy bu cok guzelll bir soru, mineyle aramizda yazi tura mi atsak, yoksa toplamda az veren mi yapsa minecim sen ne dersin, ya problem degil hallederiz insallah
banane bu meseleyi +300 alanlar düşünsüünn

bende akşam tarhana çorbası içtim kızz az mercimek yemeği ve salatayla 2 kaşık yoğurt yedim,ilk defa bu kadar sağlıklı şeyler yedim pek hafifim,akşam menümde kızartma olmayan ilk günüm
bu arada o masa örtüsünün aynısı bendede var onu kullanıyorum çoğu zaman

ben size demedimmi erken kalkcam diye 6.30da ayaktaydımtebrik ediyorum kendimi
bitki çayı yaptım içiyorum:126:

yalnız kızlar benim fena halde karnımı sol yanı ağrıyomu diyim acıyomu sancıyomu fenayım,nefes alırken batıyo çok,hani koşarız çokta o taraf ağrırya dalakmı ne işte orası,nasıl geçer bu napmam lazım,niye olduki,kalkar kalkmaz başladı,napsam gidip gerimi yatsam geçermiki

Son düzenleme:
Günaydın kızlar. Herkez için güzel bir hafta sonu diliyorum. Sabah tartıldım ve tartımı hiç sevmedim.
Kilo bildirimi:
Başlangıç:80
Gecen hafta:71.5
Bu hafta:71.5
Gelen-Giden yok
Hedef:65

Aslında bu hafta sıkı tutmuştum ama giden olmamsına biraz kızdım ama sağlık olsun. İnsanlar haftada 4-5 kilodan basediyor ben ayda 2 kilo veremiyorum

iyimi
sevmedim ben bu işi

heeeey yokmu arttıran

Canım bana da hamillkte kramp girerdi. Resmen öleceğimi düşünürdüm. Bacağım yön değiştirirdi. Mağnezyum eksikliğinden kaynaklanmış. Suda eriyen ileçlerdan verdi doktorum kullandım geçti. Sonra bir daha yaşamdım çok şükür.
Dr gitmeni tavsiye ederim.Geçmiş olsun

Menü başarılı gözüküyor. Patetesin kalori mikatrı çok yüksek bence biraz azaltmalısın.
Patates Salatası 1 KASE 436 kalori olduğunu öğrenince patatesle arama tatlı bir mesafe koymuş bulunuyorun

Canım eline sağlık

Canım sen kuantum yapmışsın. Ya bu evrene enerji gönderme işi neden kiloları göndereceğiz diyince tutmuyorsa

Günaydın canı afiyet olsun.Geçmiş olsun.
Hadi ben de erkeciyim. Şimdi lesi ile 3 mil yapcam hadi bakalım erken kalmışken sen de yap.Meto uyandıralım

Geçmiş olsun canım, devam ederse doktora gidersin, bi bak bakalım.

Afiyet olsun canım. bence başarılı.
Canım sen ne düşünürsen, onu çekiyorsan, pozitif şeyler düşün mesela haftaya 1 kg. vereceğim de bakalım ne olacak

Bildirim,

Üşütmüşsündür canım, ayaklarını sıcak tut.

Almamak da bazen başarıdır canım, ödem vardır belki.

Ohhh nne güzel kıskandım valla, maşallah canımHayranım sana

selam ben oncelikle bu siteyi buyuk ilgiyle izliyorum.saglikli bir sekilde kayb etmem gereken 10 kg fazlam var.69kg yim boyum 168 sm onerilerinizi beklerim
hoşgeldin aramıza ..sürekli takip edersen çok şey öğrenebilirsin
vertigo olmuştum ben çok lanet bi şey uykudan uyandırıyodu baş dönmesiinşallah öle bişey değildir canım artarsa direk kulak burun boğaza gidecen kulağana baktıracan

Bildirim,

biraz ffazla canım bu azim 3 günde1,8kg çok sağlıksız

ahanda sende bendensin çak kız:13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…