listeyi sonuncu yapmasın derken sonuncu ben oldum gibi
iyimi
sevmedim ben bu işi
heeeey yokmu arttıran
yokmu 300den fazla artı olan
oh iste degme keyfineeyaa milleeett nerdeesiniizz,,ev hanımı olmak ne sıkıcıyaa,herkez işte güçte vakit geçiyo,ben tüm ev işlerimi bitirdim,çocuklarda kar oynamaktan geldi oturdular cailou izliyolar ben kaldım bi başıma buralardaa canım sıkılıyooo:88:
:96::96::96::96:
çıldırem bari azcıııkk
:118::118::118::122::122::124::124::119::119::119::121::125:
hosgeldin canimBu arada kendimi tanıtayım.
Ben Venüs, 21 yaşındayım. İstanbul'da yaşıyorum, üniversite öğrencisiyim. Şuan çalışmıyorum.
2 Mart 2013'de 87.6 kg ile diyete başladım. 68 kiloya kadar düştüm ve bu ayın başına kadar 83 kiloya kadar geri aldım. Bu arada 13. Takım'da yarışıyordum tutamadım, sürekli bıraktım yarışı.
4 Aralık 2013'de sil baştan yaptım diyebilirim. 82.5 - 80.9 - 80.1 - 78.5 şeklinde inişe geçtim.
Diyet sürecini iyice öğrendim artık, bir daha geri dönüş yapmayacağım bu kilolara!
bende tartini cok sevdim seliherkese selam kizlaar bugun is yerinde isler yogun giremedim sabahtan beri
bildirimimi yapip cikicam hemen aksama girip gecmise giderim biraz ins. bu arada benim tartim bugun beni cok sasirtti 2gundur pasta yememe ragmen - ciktim tartimi cok seviyorum :119::119::119::119:
baslangic 78.8
gecen hafta 73.3 kg
bu hafta 72.5 kg
giden 800 gram
toplamda giden : 6.3 kg
KIZLAR BU HAFTA BEN HAZIRLIYORUM TABLOMUZU LUTFEN KILO BILDIRIMLERINIZI BANA MESAJ ATIN DUYDUK DUYMADIK DEMEYINAKSAMA HAZIRLAMAYI DUSUNUYORUM KIZLAR SIZCE ERKENMI GECMISE GIDEMEDIGIM ICIN BU SABAH TARTILAMAYAN VARMI BILMIYORUM EGER YARIN ICIN HAZIRLAMAMI ISTERSENIZ YAZARSINIZ. AKSAM EVDEN GIRERIM INS SIMDIDEN KILO VEREN BUTUN ARKADASLARIMI KUTLUYORUM INS ++ FAZLA GOREN OLMAMISTIR BU HAFTA.
soslu misir haric cerez guzel aslinda,o daSelam kızlar
Nasılsınız. Ben bir doğal gaz işine girdim çıkamıyorum.Dün yine ustalar vardı. Benim spor kaynadı. Dün saba 6 kardeşim geldi Anamurdan .Ben o telaşla tartılmayı unuttum. Öğle okuuldan dönşte tartıldım. 77.7 almış görünüyom ama ben bu tarıyı kabul etmiyom. Yarın sabah tartılacağım.Listeyi kim yapıyo bilmiyorum şimdi geriye dönüp bakcam.
Menü
Sabah: 1 haşlanmış yumurta,1kk tulum peyniri,4 zeytin,domates,nane ,roka,tere,1 dilim kepek ekmeği
Ara: çerez(soslu mısır,fıstık,fındık,beyaz lelebinin karıştığı 1 plastik bardak)
Öğle:1 tabak lahana kavurması,yoğurt
ARA:1 cennet hurması
Akşam: fırında tavuk salata(1 but,biraz mantar,3-4 dilim patates )
burayi takip et,menulerini duzenli paylas yeterselam ben oncelikle bu siteyi buyuk ilgiyle izliyorum.saglikli bir sekilde kayb etmem gereken 10 kg fazlam var.69kg yim boyum 168 sm onerilerinizi beklerim
Ağlama kuzum kıyamam, aynı durumdayız ne de olsa
Ben en son 25 ekimde yaptırdım canım
orda TSH 0.07 çıkmış normal değerler 0,35-5,50 yazıyor, ama doktor normal çıkmış dedi, bilmiorum onun bir etkisi var mıdır?:26::26:
Sıkma canını .Düzeni değiştirmeye çalış canım. İnşallah haftaya veriirsin
Bu hafta dikkat edersin gider. üzme kendini
TEBRİKLER FADİMEM BU HAFTA BİRİCİ SENSİN
Sağo suzim. Sen ve fadimeyi bu sayfanı muhtarı ilan ediyom. iyiki varsınız
AMİN CANIM.Allahım senin dualarınıda kabul etsin
terikler
Terikler
Bu da bir başarı en azından almaışsın
Mine 300 gr ne ki sen onu gecen hafta gibi 1 kilo olarak haftaya verirsin. Sen de yerli malı kurbanı oldun değil mi
Terikler
inşallah haftaya verirsin
terikler
Geçmiş olsun canım
hoşgeldin canım
Terikler canım. Ben tartılamadım. Ama sen listeyi kendine göre ayarla canım. Şimdiden eline emeğine sağlık.
Evet bende cizelgeyi 73.5la yapiyim bildirimi 69.7yle iyi fikir
Yok canim sana degildi o +300
Iyi cildirmissin tubiss
Masallah cok guzel kilo vermissin bu seferde verecegine inaniyorum ancak geri alma :26:
Bideee aramiza hosgeldiinnnn.....
Canim veremiyorum kilo aliyorum diye stres yapma oda psikolojik olarak etkiler bunyeyi biraz akisina birak yedikleri i cok kacirmadan
Allah kolaylik versin butun evi alti ustune gecmistir simdi dogalgazda
Menunde guzelmis afiyet olsun...
rica ederim canım bende seviyorum mercimeği
hadi bakalım inşallah hedefimizi görürüz
tebrikler
aynı durumdayız canım
haftaya azimlenelim
inşallah bakalım
geçen gece bizimkide kustu
durup duruken hiç bişeyi yoktu bsaha kadar 3 kere kustu
ama sabah yine bişeyi yoktu hatta yemeğini falanda yemiş sonra düzeldi
nane limon yap suzim bide varsa zeytinyağıyla karnını yağla sıcak havlu koy
benimkide yemez canım
ben yaparsam sadece kendime yaparım
ayy inşallah ağzından bal damlıyor ballll
yanlış hatırlamıyorsam birden fazla +300de olan var ,böyle olursa nasıl olucak aynı sonunculardan hangisi yapıcak
kizlar bugun bana garip bisiler oldu,arada bir basim donuyor gibi hissettim.hic boyle olmamisti..neden olabilir acaba:26::26::26:bir de ayagima kramp giriyor arada..betuss doktorumuz nerdesin???hangi doktora gideyimmm kramp icin:26:
teom hic aklima gelmediKUZUMmmmmmm bebisss olmasinnn
:44::44::44::44:yanlış hatırlamıyorsam birden fazla +300de olan var ,böyle olursa nasıl olucak aynı sonunculardan hangisi yapıcak
500 bana yetmez 800 vermem lazım 65i görmem için ama tabii 500de hiç fena değiltamam mine yaaa haftaya mutlaka verilecek hem de limit en az yine 500 gr olsun, suzim sende duyyy bizii
simdiiiiii trendy bu cok guzelll bir soru, mineyle aramizda yazi tura mi atsak,yoksa toplamda az veren mi yapsa minecim sen ne dersin, ya problem degil hallederiz insallah
vertigo diye bi illet var etrafta dikkat et kuzumkizlar bugun bana garip bisiler oldu,arada bir basim donuyor gibi hissettim.hic boyle olmamisti..neden olabilir acaba:26::26::26:bir de ayagima kramp giriyor arada..betuss doktorumuz nerdesin???hangi doktora gideyimmm kramp icin:26:
iyi geceler canımkizlar ya birsuru alinti yaptim bir saattir cevap yazdim gonderemedim bi turlu. Kilo veren arkadaslarimizi tebrik ederiyorum tartida + yi gondern arkadaslarimizinda morali bozulmasin haftaya dikkat edelim biraz once fazlaliklarimizdan kurtulalim. listeyi yarin hazirlicam sanirim cuma gunu yapmak biraz erken olucak tartilamayan arkadaslar varmis bende yarin yapmaya karar verdim bu arada sagolsun arkadslar beni yanliz birakmamislar bu liste konusunda duyurular yapmislar cok sagolun kizlar birlikten kuvvet dogar diye bosa soylememis atalarimizneyse bana musade gozlerim kapaniyo cocuklar yatali 2bucuk saat oldu bende yatayim sabah erken kalkiyoruz
ne yalan söyliyim bayabi zumba ve mekikler içeren birsürü egzersiz yaptımoh iste degme keyfineecanin skiliyosa spor yap kuzuu zumba yap
banane bu meseleyi +300 alanlar düşünsüünnsimdiiiiii trendy bu cok guzelll bir soru, mineyle aramizda yazi tura mi atsak,yoksa toplamda az veren mi yapsa minecim sen ne dersin, ya problem degil hallederiz insallah
minderbob bugunki menusunu sunar
sabah
Eki Görüntüle 895253
6-7 dilim firinda patates
yarim domates,maydonoz
4 parca peynir
yarim dilim cemenli ekmek+sonra ceyrek dilim daha yedim
1 bardak sekersiz sutlu filtre kahve
ara yok
vaktim yoktu
ogle
Eki Görüntüle 895256
6-7 kasik yogurtlu mercimek salata1 haftanin sonunda bitti
sonra basim donuyo gibi oldu
ara
2 dilim eti form biskuvi
Eki Görüntüle 895266
2 tane bu sekerlerden
aksam
esimle is cikisi pazar,market derken..karnimda sirenler calmaya basladi.o kadar actim ki cozuttum biraz:18::18::18:
Eki Görüntüle 895267 Eki Görüntüle 895268 Eki Görüntüle 895269
2 kepceden az tarhana corbasi
yarim dilim ekmek
ortadaki resim firinda karisik kizartma,fotodaki kizartmadan yine ayni olculerde 1 tabak daha yedim
4-5 kasik yogurt
lahana tursusu,(esim de karnibahar tursusunu bitirdi)
simdi de 2 kupa naneli,tarcinli cay ictim..ama cok tikis tikis hissediyorumm
listeyi sonuncu yapmasın derken sonuncu ben oldum gibi
iyimi
sevmedim ben bu işi
heeeey yokmu arttıran
yokmu 300den fazla artı olan
Canım bana da hamillkte kramp girerdi. Resmen öleceğimi düşünürdüm. Bacağım yön değiştirirdi. Mağnezyum eksikliğinden kaynaklanmış. Suda eriyen ileçlerdan verdi doktorum kullandım geçti. Sonra bir daha yaşamdım çok şükür.kizlar bugun bana garip bisiler oldu,arada bir basim donuyor gibi hissettim.hic boyle olmamisti..neden olabilir acaba:26::26::26:bir de ayagima kramp giriyor arada..betuss doktorumuz nerdesin???hangi doktora gideyimmm kramp icin:26:
Menü başarılı gözüküyor. Patetesin kalori mikatrı çok yüksek bence biraz azaltmalısın.minderbob bugunki menusunu sunar
sabah
Eki Görüntüle 895253
yarim domates,maydonoz
4 parca peynir
ara yok
vaktim yoktu
ogle
Eki Görüntüle 895256
ara
2 dilim eti form biskuvi
Eki Görüntüle 895266
2 tane bu sekerlerden
aksam
esimle is cikisi pazar,market derken..karnimda sirenler calmaya basladi.o kadar actim ki cozuttum biraz:18::18::18:
yarim dilim ekmek
ortadaki resim firinda karisik kizartma,fotodaki kizartmadan yine ayni olculerde 1 tabak daha yedim
4-5 kasik yogurt
Canım eline sağlıkkizlar ya birsuru alinti yaptim bir saattir cevap yazdim gonderemedim bi turlu. Kilo veren arkadaslarimizi tebrik ederiyorum tartida + yi gondern arkadaslarimizinda morali bozulmasin haftaya dikkat edelim biraz once fazlaliklarimizdan kurtulalim. listeyi yarin hazirlicam sanirim cuma gunu yapmak biraz erken olucak tartilamayan arkadaslar varmis bende yarin yapmaya karar verdim bu arada sagolsun arkadslar beni yanliz birakmamislar bu liste konusunda duyurular yapmislar cok sagolun kizlar birlikten kuvvet dogar diye bosa soylememis atalarimizneyse bana musade gozlerim kapaniyo cocuklar yatali 2bucuk saat oldu bende yatayim sabah erken kalkiyoruz
:44::44::44::44:
500 bana yetmez 800 vermem lazım 65i görmem için ama tabii 500de hiç fena değil
ayy verdimde hesap yapıyorum bide
liste bana kaldı yanii
napalım yapacaz boynum kıldan ince
ama kesin bana kalır derken kaldı yaaa hep böyle olur ne dersem olur hep ama
okulda çay var bizim dedimki toplantı vardı şu görevleri kararlaştırsak kesin kapıda karşılamaya beni yazarlar dedim
sonra görev kağıdı geldi kapıda karşılama görevi bana kalmış
bide organizasyon tabii onu hiç aklıma getirmemiştim
ne alaka diyceksiniz ama aklıma geldi anlattım işte
vertigo diye bi illet var etrafta dikkat et kuzum
krampta sanırım magnezyum eksikliğinden oluyor
hamileyken kramp girerse bikaç gün magnezyum iç demişti doktor
iyi geceler canım
bende kızımı uyuttum
sabaha açma yapacam hamurumu yoğurdum
oturdum yenice
Eki Görüntüle 895621 Eki Görüntüle 895622
ben size demedimmi erken kalkcam diye 6.30da ayaktaydımtebrik ediyorum kendimi
bitki çayı yaptım içiyorum:126:
yalnız kızlar benim fena halde karnımı sol yanı ağrıyomu diyim acıyomu sancıyomu fenayım,nefes alırken batıyo çok,hani koşarız çokta o taraf ağrırya dalakmı ne işte orası,nasıl geçer bu napmam lazım,niye olduki,kalkar kalkmaz başladı,napsam gidip gerimi yatsam geçermiki
Geçmiş olsun canım, devam ederse doktora gidersin, bi bak bakalım.kizlar bugun bana garip bisiler oldu,arada bir basim donuyor gibi hissettim.hic boyle olmamisti..neden olabilir acaba:26::26::26:bir de ayagima kramp giriyor arada..betuss doktorumuz nerdesin???hangi doktora gideyimmm kramp icin:26:
Afiyet olsun canım. bence başarılı.minderbob bugunki menusunu sunar
sabah
Eki Görüntüle 895253
yarim domates,maydonoz
4 parca peynir
ara yok
vaktim yoktu
ogle
Eki Görüntüle 895256
ara
2 dilim eti form biskuvi
Eki Görüntüle 895266
2 tane bu sekerlerden
aksam
yarim dilim ekmek
4-5 kasik yogurt
Canım sen ne düşünürsen, onu çekiyorsan, pozitif şeyler düşün mesela haftaya 1 kg. vereceğim de bakalım ne olacak
:44::44::44::44:
500 bana yetmez 800 vermem lazım 65i görmem için ama tabii 500de hiç fena değil
ayy verdimde hesap yapıyorum bide
liste bana kaldı yanii
napalım yapacaz boynum kıldan ince
ama kesin bana kalır derken kaldı yaaa hep böyle olur ne dersem olur hep ama
okulda çay var bizim dedimki toplantı vardı şu görevleri kararlaştırsak kesin kapıda karşılamaya beni yazarlar dedim
sonra görev kağıdı geldi kapıda karşılama görevi bana kalmış
bide organizasyon tabii onu hiç aklıma getirmemiştim
ne alaka diyceksiniz ama aklıma geldi anlattım işte
vertigo diye bi illet var etrafta dikkat et kuzum
krampta sanırım magnezyum eksikliğinden oluyor
hamileyken kramp girerse bikaç gün magnezyum iç demişti doktor
iyi geceler canım
bende kızımı uyuttum
sabaha açma yapacam hamurumu yoğurdum
oturdum yenice
ben geldimmmmmm :)
Bildirim,
başlangıç tarihi: 10.12.2013
başlangıç kilo: 72.8
13.12.2013 kilo: 71
kaybedilen kilo: 1.8gr
mutluyummmm ve azimliyiiimmmmmmmmmmm
Eki Görüntüle 895621 Eki Görüntüle 895622
ben size demedimmi erken kalkcam diye 6.30da ayaktaydımtebrik ediyorum kendimi
bitki çayı yaptım içiyorum:126:
yalnız kızlar benim fena halde karnımı sol yanı ağrıyomu diyim acıyomu sancıyomu fenayım,nefes alırken batıyo çok,hani koşarız çokta o taraf ağrırya dalakmı ne işte orası,nasıl geçer bu napmam lazım,niye olduki,kalkar kalkmaz başladı,napsam gidip gerimi yatsam geçermiki
Almamak da bazen başarıdır canım, ödem vardır belki.Günaydın kızlar. Herkez için güzel bir hafta sonu diliyorum. Sabah tartıldım ve tartımı hiç sevmedim.
Kilo bildirimi:
Başlangıç:80
Gecen hafta:71.5
Bu hafta:71.5
Gelen-Giden yok
Hedef:65
Aslında bu hafta sıkı tutmuştum ama giden olmamsına biraz kızdım ama sağlık olsun. İnsanlar haftada 4-5 kilodan basediyor ben ayda 2 kilo veremiyorum
Ohhh nne güzel kıskandım valla, maşallah canımCanım bana da hamillkte kramp girerdi. Resmen öleceğimi düşünürdüm. Bacağım yön değiştirirdi. Mağnezyum eksikliğinden kaynaklanmış. Suda eriyen ileçlerdan verdi doktorum kullandım geçti. Sonra bir daha yaşamdım çok şükür.
Dr gitmeni tavsiye ederim.Geçmiş olsun
Menü başarılı gözüküyor. Patetesin kalori mikatrı çok yüksek bence biraz azaltmalısın.
Patates Salatası 1 KASE 436kalori olduğunu öğrenince patatesle arama tatlı bir mesafe koymuş bulunuyorun
Canım eline sağlık
Canım sen kuantum yapmışsın. Ya bu evrene enerji gönderme işi neden kiloları göndereceğiz diyince tutmuyorsa
Günaydın canı afiyet olsun.Geçmiş olsun.
Hadi ben de erkeciyim. Şimdi lesi ile 3 mil yapcam hadi bakalım erken kalmışken sen de yap.Meto uyandıralım
hoşgeldin aramıza ..sürekli takip edersen çok şey öğrenebilirsinselam ben oncelikle bu siteyi buyuk ilgiyle izliyorum.saglikli bir sekilde kayb etmem gereken 10 kg fazlam var.69kg yim boyum 168 sm onerilerinizi beklerim
vertigo olmuştum ben çok lanet bi şey uykudan uyandırıyodu baş dönmesikizlar bugun bana garip bisiler oldu,arada bir basim donuyor gibi hissettim.hic boyle olmamisti..neden olabilir acaba:26::26::26:bir de ayagima kramp giriyor arada..betuss doktorumuz nerdesin???hangi doktora gideyimmm kramp icin:26:
biraz ffazla canım bu azim 3 günde1,8kg çok sağlıksız
ben geldimmmmmm :)
Bildirim,
başlangıç tarihi: 10.12.2013
başlangıç kilo: 72.8
13.12.2013 kilo: 71
kaybedilen kilo: 1.8gr
mutluyummmm ve azimliyiiimmmmmmmmmmm
Günaydın kızlar. Herkez için güzel bir hafta sonu diliyorum. Sabah tartıldım ve tartımı hiç sevmedim.
Kilo bildirimi:
Başlangıç:80
Gecen hafta:71.5
Bu hafta:71.5
Gelen-Giden yok
Hedef:65
Aslında bu hafta sıkı tutmuştum ama giden olmamsına biraz kızdım ama sağlık olsun. İnsanlar haftada 4-5 kilodan basediyor ben ayda 2 kilo veremiyorum
teom hic aklima gelmediyok yaa simdi olmasin:18::18::18::18:hazir hissetmiyorum kendimi
Günaydın kızlarrrr
Güzel bir hafta sonu diliyorum herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?