70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

nerdesinizz kizceler

yok mu kimsecikler

ama ama

gidiyommmm isteee
geldim beybi geldimmmm

inşallah
deli gibi yedim haftasonu gece yarısı cipsler falan

günaydın

ben de yidim yidim yidimmmmyalnız değilsin
oooom tebrik ederim tatlım
bende pazar günü hamurişiyle beslendim öğlen kahvaltıda akşam yemeğinde börek pişi hamur işi hamur işi

yalnız değilsin conimmmmm
28i eşimin doğum günü
yine hediye krizine düştüm
netten bakıyorum ama yetişmez
kendimede yılbaşı hediyesi ayakkabı aldım
eşim çıldırcak yinemi ayakkabııııııı
cep telefonuuuuuu

Canım Günaydın Hangi sistem bu ?
Anasayfa işte bu site canım ben çok sevdim burayı harika bişey,en azından akşamları kalori hesabını yapıcamı bildiğim için gün gün içinde yediklerime cidden dikkat eder oldum
tamam canım iyi olur,haftaya listeyi yapıcak olan arkadaşa sen not ettiğin ilk bildirim yapan kızların adını verde,haftaya listeye alınsın,yeni gelenlerde liste altına alınsın kaytarma olmasın

aynen valla,bende şu haftasonu iki günde abarttım artıdayım şuanda sabit değilde bikaç 100gr versek fena olmaz liste sonuncusu olmak istemiyorum

uzun zamandır azı dişimde çürük vardı sancılar artmaya başlayınca randevu aldım 2 hafta önce 12 aralığa verdiler,sonra dr mazereti çıkmış,mj geldi randevu tekrar alın diye bu sefer 16 aralığa vermişlerdi,,

bugün saat 14.00'te gittim diş hekimine(devlette),dr baktı dişime ve kanal tedavisi uygulanması gerebilir dedi,ama geçici dolguyu yapalım tutar bi sorun çıkmazsa gerek kalmaz belki dedi,diş çok kötü olmuş köke kadar inmiş çürük dedi,

iğne vurdu uyştuktan sonra yine çağırdı ,başladı temizlemeye çürüğü,,allahım dışarda hastalar konuşurken duydum nasıl korktum ama,adamda dolgu yaptırmış çok acımış falan filan anlatıyodu,
neyse korkarak oturdum ama en ufak bi acı hisstmedim gerçekten her alet değiştirdiğinde,dedim kesin bu alettir acıtan,ama değilmiş dr geçici dolguyu takmaya başladı dedim bukadarmıydı,hiç canım yanmadı dedim kendi kendime:))

26 aralığa randevu verdi,ozaman gerçek dolgu yapıcak sanırım,bakalım bekleyip görücez,şuan dişim hala uyuşuk 1 saati geçti,umarım uyuşukluk geçince ağrım olmaz,gerçi ağrı kesicide verdi ama,duyduğum kadarıyla
bu dolgunun ardından feci ağrı oluyomuş bazılarında,bakalım ben şanslımıyım,dişçi koltuğundaki şansım devam eder inşallah acısız bi diş kurtarma operasyonu geçirmiş olurum

Son düzenleme:
minderim muz ye muz krampf a iyi geliyor
evet canm sagolmagnezyum tablet aldim
gecmis olsun canm,isallah gerek kalmazzz:18::18::18:

Mrb arkadaşlar ben 1.63 boyunda 71.200 kg mım bugünden sonra bende diyete başlamak istiyorum ve gurubunuza katılmak istiyorum nete telefondan bağlandığımdan sayfaları tam olarak okuyamadım gurup hakkında bilgi verip bana yardımcı olabilirmisiniz...

Canım eline emeğne sağlık . Kilo verenleri kutlarım
Veremeyenler bu hafta az yiyin bol spor yapalım tamammı

ellerine sağlık selibeli ben de geç kaldım mesaj atmakta diye üzülüyordum tam ki listeyi gördüm çok da sevindim ilk kez birinci oldum çok heyecanlıyım
Terikler 1 olmuşsun.

Hadi baklaım kolay gelsin. İnşallah işine yarar

Günaydın kızlarrr,
Yeni bir haftada tekrardan merhaba, yedik içtik başladık yeni bir haftaya.
Fadimem sana da günaydın. İyi bir hafta olur inşallah

Nasıl geçsin minecim yedik içtik pazaretesi kaldığımız yerden devam ediyoz.

Tebrikler Darısı başıa olsun

28i eşimin doğum günü
yine hediye krizine düştüm
netten bakıyorum ama yetişmez
kendimede yılbaşı hediyesi ayakkabı aldım
eşim çıldırcak yinemi ayakkabııııııı
Güle güle giy ayakkaını. Boşver eşini anlar hap söylenirler. Sen keyfine bak.İnsan kendi için birşeyler yapınca mutlu oluyor.
Eşin içinde inşallah uygun bir şey bulursun.Ben kocişe parfüm sparişi vardim. Yeni yıl hediyesi olacak.

Sogol canım. Faydalı bir yazı.
Canım çok geçmiş olsun

kizlar ben cikiyorum bugün erken cikcam oglan evde öptüm sizi
Sana da iyi akşamar

Geçmiş olsun canım.

Kızlar bu hafta çok yoğun bir hafta olacak. Okulda veli toplantısı, sonra yeni yıl için fotoğraf çekimi. sonra yine velilere yönelik bir hafta sonu proğramı var.Nöbet var. Kızcem hasta 2 gündür akşamları çıkarıyor. Allah yardımcımız olsun.
Menüm
Sabah: menemen,1 dilim cavdar ekmeği,4 zeytin,1 tatlı kaşığı bal,yeşil çay
Öğle: tavuklu şehriye çorbası,1 dilim ekmek
ara: 1 kase murt(mersin)
akşam: salata

slm kızlar nasılsınız sınavlarım bıttı sukur hepsıde ıı geçtı şimdi 40gun sonra fınaller var
bıraz dınlenıyım ders calısmaya yıne baslıcm
sız neler yapıyorsunuz

selam kızlar öncelikle hepinize kucak dolusu merhabalar benim hikayem 2012 yazında başladı tam 98 kilo olmuştum üniversite öğrencisiyim suanda 72 kiloyum 59 60 kilo nasıl bi duyguydu unuttum en son lise 1 de o kilolardym sonra hep balık etli ve en sonunda da şişman boyum 1.69 spor yapamıyorum fazla bulundgm şehrden dolayı ama şu 10 kiloyu vermemi saglıcak şok bi tavsiyenz varmı :)

canim her cuma tartilip bildirim yapiyoruz..gunluk menulerimizi paylasiyoruz..herkes menuler hakkinda dusuncelerini paylasiyor..bu rayi takip etmen yeterli
gecmis olsun canim,neyi var bidigin:26:menu guzel
slm kızlar nasılsınız sınavlarım bıttı sukur hepsıde ıı geçtı şimdi 40gun sonra fınaller var
bıraz dınlenıyım ders calısmaya yıne baslıcm
sız neler yapıyorsunuz
gozun aydin canimhangi bolumde okuyodun:26:

sok diyet uygulamiyoruz tatlim,sok diyetlerden sonra fazlasiyla aliyorsun verdigin kilolariyediklerine dikkat ederek,saglikli besinler tuketerek kilo vermek en dogrusu

saol cnm işletme bu sene son inş bi bitseydisiz neler yapıyorsunuz diyet nasıl gıdıyo bende yarın tam anlamıyla baslıcam inş

minderbob menusunu sunar

sabah

1 kozlenmis biber
2 catal kozlenmis patlican
3 zeytin
4 parca kasar peyniri
dereotu,maydonoz
1 kupa sekersiz filtre kahve

ara
is arkadasim zorla patatesli borek verdi

ogle

5-6 kasik bulgurlu kirmizi mercimek yemegi
salata
meyveleri yiyemedim

ara
1 elma

aksam

1 kase semizotu yemegi ( icine 2 defa mi tuz attim nedir,bir tuzlu olmus ki anlatamamsuyunu suzdum sadece semizotunu yedim 5 kasik yedim,yarisi da suyuymus)
4 kasik yogurt
salata

simdi
1 kupa cok hafif sekersiz filtre kahve
2 kuru kayisi

Son düzenleme:
parfüm olabilir aslında
ama ne alcam herşeyi beğenmez
ayy erkeğe bişey almak zor eşime almak çok daha zor
murt gelmiş bu arada

menün güzel canım ama kaşıkla yazmışsın resimdekiyle aynımı?
öğlenki yemek mesela 5-6 kaşıktan fazla görünüyor

börek harıcınde cok güzelmiş ama aksam az yemıssın zaten dengelemıssındır
hayirlisiyla mezun olursun isallahbiz neler yapiyoruz aliyoruz veriyoruz isteeucyusbesyus
ınş cnm
bıde ben yazın 3 lıtre su ıçıyodum sımdı 2 lıtreyı bulmuyo acaba ondan mı kılo veremıyom ben

menüm kızlar
inşallah iyidir

sabah
yarım portakal 1 dilim çavdar 3 kaşık yoğurt ketentohumu karıştırdım hepsini

ara
1 neskafe

öğlen
1 çay bardağı makarnayı haşladım
makarnadomates salatalık ve maruldan salata yaptım(pulbiber ve ketentohumlu)

ara
1 türk kahvesi
yarım portakal

ara
10 badem
8 fındık

akşam
1 kase arabaşı çorbası
1 tabak pırasa(beyaz peynir ve yumurtalı omlet gibi yaptım)
1 kase yoğurt

ara
1 mandalina

plates+ egzersiz yaptım spora gidip

:26::26::26::26::26::26::26::26:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…