- 16 Kasım 2011
- 1.910
- 30
- 163
geldim beybi geldimmmmnerdesinizz kizceler
yok mu kimsecikler
ama ama
gidiyommmm isteee
inşallah
deli gibi yedim haftasonu gece yarısı cipsler falan
günaydın
ben de yidim yidim yidimmmmgünaydın kızlar
haftasonu hezimetinden sonra geldik yine
deli gibi yedim bugün diyete başlıycam diye ne varsa yedim gece film izlerken çekirdek cips hiç affetmedim
bugünde sabah yoğurt yarım portakal ve ekmek doğrayıp yedim
öğlene makarna salatam var makarna+marul+salatalık+domates+ketentohumu+ pulbiber den oluşan
bugün hafif beslenmeliyim belki haftasonunu kurtarırım
sizin nasıl geçti haftasonunuz?
oooomGünaydın Kızlar
Uzun zamandır gelemedim aranıza. Bunun sebebi biraz yoğunluk birazda ofis ortamında diyetten biraz çıkmamdan kaynaklı
Ama nerdeyse haftanın 6 günü hiç aksatmadan spor salonuna gittim
Veeee Cuma günü ölçümlerim vardı hiç beklemediğim sonuçlarla karşılaştım
Toplamda 3 kilo vermişimSalonda toplam 5 bölgeden ölçüm yapılıyo kol,göğüs,bel,göbek,baldır ve bunların toplamında 19 cm inceldim
Ve bu aldıgım sonuç beni çok mutlu ettim küçük şeylerlede olsa bu kadar iyi sonuç aldım. Spor yapmazsam hiç bi değişiklik olmazdı eminim
Şimdi bugün tekrar diyete diyet demek istemiyorum aslında bana herzaman sıkıcı gelmiştir. Tamamiyle Yemek düzenimi değiştirmeye Başladım
bende pazar günü hamurişiyle beslendim öğlen kahvaltıda akşam yemeğinde börek pişi hamur işi hamur işi
günaydin sekerler
bende kendimi tanitayim canimbenim adim suzan 32 yasindayim 6 yasinda oglum var hamilelikde 96 kiloya kadar ciktim 77 ye kadar kendiligindne gitti fazlaliklarim sonra da burda verdim 73lere kadar bu seferde 73lerde takildim
yarismaya avusturya viyanadan katiliyorum memurum oturarak calisiyorum kilo vermem zorlaniyor
virus varmis canim atlatik cok sükür bugünde evde kalsin dedim nolur nolmaz diye yarin tekrar okula gönderecem yazik ogluma circirda olmusdun tutamadi nebicim virussa cocugumu mahfetti 3 gün
ay keske haftasonu okadar yedimkibari sabit ciksam onada raziyim
sende iyiki varsin canim benim
minem ortalikda virus dolaniyormus öyle dedi doktor altina yapmayan cocuk tutamayip 2-3 kere yapti ama cok sükür gecti sanirim bugünde erken cikcam isden yarin okula gönderirim tekrardan
onu düsünemedik :26:
hosgeldin
banada arada krampf giriyor minderim cok sükür bayadir olmuyorum magnesium eksikliginden oluyor onun suda egriyen ilaci var ama birde muz cok iyi geliyor dene bak gidecek krampf diyet icin uygun olmaya bilir ama önce saglik
cok sükür gecmis
o yogun herhalde canim ya
ellerine saglik canim cok sagol
olur aslinda güzel süsleyip püsleyip
tebrik ederim canim
hosgeldin canim
hadi bakalim kolay gelsin tugbis
günaydin minembenimde haftasonu bol karbonhydratli gecti gecen hafta pazartesi 74.1 ile baslayip 73.2 ile kapatmisdim bu sefer 74.4 gösteriyor tarti git gide haftasonlarinda daha fazla almaya basladim :18: hemen limonlu yesilcayla yaptim bugün
günaydin canimsporun cok faydasi var aslinda yapabilene
yalnız değilsin conimmmmmozur dilerim kizlar dikkat etmemisim, bidahakine telafi ederim ins
bisey degil canim
sanada merhaba canim heee biraz oyle oldu yedik ictik kurçu dukkanina geri donduk
ayyy canim benim ya ben cok ozur diliyorum evet gondermissin bildirimini ben nasil gormedim nasil koymadim seni listeye ah ah valla cok ozur dilerim guzelim ya ben senin yerine kendimi pataklayayim hakkettim cunku
herkese gunaydinla olsun kizlar ins mutlu guzel bi hafta olur herkes icin.
benim hafta sonu guzel gecti dikkat te etmistim yediklerime aslinda ama dun aksam benimki saat 10da cay diye tutturunca olanlar oldu cerezler biscuiler gofretler havada ucustu valla :18::18::18::18:
cep telefonuuuuuu28i eşimin doğum günü
yine hediye krizine düştüm
netten bakıyorum ama yetişmez
kendimede yılbaşı hediyesi ayakkabı aldım
eşim çıldırcak yinemi ayakkabııııııı