70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar konuyla alakasız ama yıne de soruyum ben benım 2 haftadır falan sag kasığım agrıyo
bı turlude geçmedi cuma gunu kadın doguma gıttım solda 4.5 cmlık kıst varmış
ama benım sag tarafım agrıyo basına boyle bısey gelen varmı:26:

Teşekkür ederim verdiğin bilgi için inşallah diyete tam anlamıyla uyarım

evet canm sagolmagnezyum tablet aldim

gecmis olsun canm,isallah gerek kalmazzz:18::18::18:
sağol canım,şimdi daha iyiyim,çok hafif bi ağrım var,ama dişimde değil çenemde,sanırım çok fazla açık tuttum dr'un yanında daha büyük aç diye diye çenem ayrılıyodu az daha
Arkadaşlar bana yardımcı olabilecek kimse yok mu??
arkadaş söylemiş yapılıcakları zaten,hoşgeldin aramıza canım
evet şok diyetleri burda önermiyoruz canım,gerçi ben zamanında nekadar şok diyet varsa denedim ama ,hepside faso fiso çıktı,en iyisi az yemek ve azda olsa spor yapmak ve en önemlisi bol su içmek,akşamlarıda hafif yedinmi çok hızlı kilo veriliyo,tecrübemle sabit,hoşgeldin sende aramıza
evet börek olmamış orda bayada büyükmüş haa
ama neyseki akşamki menün gayet sağlıklı ve az,dengelenmiştir büyük ihtimal

bence gayet menün güzel
ah ben niye böyle üç öğün ve üç ara öğün yapamıyorum yaa,hep bi aksaklık oluyo,ya geç kalkıyorum denk gelmiyo,yada hiç aklıma gelmiyo bi bakmışım akşam olmuş

geçmiş olsun canım,yalnız hiç bi fikrim yok bu konuda,dr'a sorsaydın,yada sorduysan o ne dedi:26:

canim bence gayet guzel, hem de borek de dahil olmak uzere guzel, bir de bence fotolari yakindan cektigin icin buyuk duruyor, bir de sen masallah iyisin o yuzden yilmamak bikmamak icin arada boyle seyler yapmak lazim, hani gecenlerde mine okuluna gelen bir diyetisyenin onerilerini ve ornek listesini paylasmisti bana cok mantikli gelmisti, o yuzden bence bu tarz saglikli kacamaklar oldugunda biribirimizi tesvik edelim, motive edelim, iyi olmadigini soylemek yasak oldugunu hatirlatmak daha cazip hale getiriyor. ben kendimde diyete bu sekilde devam etmek istiyorum, iki yil once kilo verirken oyle kasmistim ki kendimi, sonra koruma doneminde biraz rahatladim ve Allahtan kilo almadim ama simdi stresten tekrar aliyorum, bir de diyet icin stres yaptikca isin ucu hepten kaciyor, bence en guzeli mutlu bir sekilde kilo vermek

bence menuler guzel canim, ama bana biraz az geldi sankim bir de spora gitmissin, ben boyle bir gun az yiyince ertesi gunu sapitiyom

benim menu:

sabah: 1dlm tb ekmegi, 1 haslanmis yumurta, 5 zeytin,

ara: sekersiz kahve, 1 incir

oglen: 5 kasigi sebze yemegi, 1 dlm ekmek, 3 kasigi yogurt

ara: 1 elma

aksam: 1 dlm ekmek, 4 kasik sebze yemegi, yogurt, 1 kucuk armut

bundan sonrasina hicc eminn degilim, yarina misafirim var biseyler yapiyorum,

kahvaltı 11.00
1.00 x 1 Dilim (15gr) Kızarmış Kepekli Ekmek (23 kcal)23 kcal
0.50 x 1 Dilim (15gr) Kızarmış Beyaz Ekmek (35 kcal)18 kcal
0.25 x 1 Yemek Kaşığı (14gr) Margarin Yağı (99 kcal)25 kcal
1.00 x 1 Adet Domates (14 kcal)14 kcal
0.25 x 100gr Pırasa (Çiğ) (52 kcal)13 kcal

ara 12.00
2.00 x 1 Çay Bardağı (100ml) Çay (Şekersiz) (1 kcal)2 kcal
4.00 x 1 Çay Kaşığı Toz Şeker (15 kcal)60 kcal
1.00 x 1 Litre Su (0 kcal)0 kcal

ara 15.00
2.00 x 1 Çay Bardağı (100ml) Çay (Şekersiz) (1 kcal)2 kcal
4.00 x 1 Çay Kaşığı Toz Şeker (15 kcal)60 kcal

akşam 17.30
5.00 x 1 Yemek Kaşığı (20gr) Kuru Fasulye (Etsiz) (24 kcal)120 kcal
1.00 x 1 Porsiyon (250gr) Bulgur Pilavı (290 kcal)290 kcal
0.25 x 1 Porsiyon (200gr) Mantı (407 kcal)102 kcal
0.25 x 100gr Yoğurt (Tam Yağlı) (68 kcal)17 kcal
0.50 x 1 Yemek Kaşığı (10gr) Zeytinyağı (90 kcal)45 kcal
1.00 x 1 Porsiyon (100gr) Yeşil Salata (Yağsız) (18 kcal)18 kcal

21.00
1.00 x 1 Fincan Yeşil Çay (3 kcal)3 kcal
1.00 x 1 Litre Su (0 kcal)0 kcal

YaktığınızKalori Miktarı

Son düzenleme:

Kalori sayımı yaparak daha dengeli beslenip işin ucunu kaçırmayız bari günlük ortalama kalori hedefin var mı ? ben yapabilirsem 800 kalori yeter diye düşünüyorum...

nereden yatın camım bu takibi :) güzel görünüyor :)) oohhh

gunaydınnnn
ben dondum dolastım yıne geldım
bu sefer zayıflamadan gıtmek yok ama
buradan ayrılmak bana +7 kg olarak gerı dondu
dugundu balayıydı felan derken aldı gıttı basını
eskı kısceler yenı gelen kısceler hepınıze kucak dolusu opucukler
artık sızınleyım ınsallah

Geçmiş olsun canım, inşallah kurtarırsın dişini, ben de kanal yaptırmıştım 1,5 yıl önce ama benimkisi sonradan apse yaptı, gittim dişçiye kanal tedavisi tutmamış, azı dişimdi, 2 kök oluyomuşya onlarda, biri olmuş, diğeri olmamış, dişimin yarısını kesti, oraya kaplama diş yaptı, tekrar o diş de ağrı yaptı, geçenlerde gittim, dişetine baskı yapmış dedi, biraz daha dişi kesti falan, öyle işte, umarım sen sorunsuz halledersin canım.

Geçmiş olsun kızına canım, en kötüsü çocukların hastalığı, hele bir de o durum, of kış günü çok zor canım yaaa. Okul için de kolaylıklar dilerim canım.
Menün de her zamanki gibi güzel canım, ama akşam çok az yiyorsun bence, metabolizma o şekilde alışırsa, sonra daha kötü olabilir, çorba barim olsun içmelisin bence, bir salatayla olmaz.
Hoşgeldin canım. Spor evde yapabilirsin canım, leslie var, jillian var, internetten yapılabilr canım.

Kız minder, geçen hafta da full mercimek yemedin mi sne, neyse ki rengini değiştirmişin, afiyet olsun canım.

gayet güzel bir menü olmuş, sabah az olmuş ama pazar gününü dengeledin sanırım

Geçmiş olsun canım, olabilir o tür şikayetler, ilaçla tedaviyle geçior canım, sanırım 5 cm.geçerse operasyon yapılıyordu, bende de olmuştu da 5 cm.altı olunca, ilaçla geçti canım.

Hoşgeldin canım,
Hiçbirşey için geç kalmış değilsin.

Mrb fadime ablacim nasilsin oyle mi dersin sanki hic kilo veremeyecekmisim gibi geliyor bana 8.ay gibi bebek planliyoruz oyuzden bu kadar istekliyim zayiflamaya cunku zayiflamadan istemiyorum bakalim kismet hersey

Kızlar günaydın hepinizee...

Hafta sonu ve dün hiç giremedim cam balkon yaptırdık hafta sonu bi dünya iş çıktı bana da dünde muhasebe bürosunda calıştım o yüzden giremedim orda da cok yogundu neyse oyle işte

Bugün sizinleyim kısmetse gidiyim azcık geçmişe görüşürüüzzz....

canım yakından çektiğim için büyük gözükebilir kase..aslında hacmi küçük..bir daha sayacağım kaşıklarımı
su metabolizmayı hızlandırıyor teocum,işteyken çok güzel içiyorum ama dışarı çıkınca ya da evde unutuyorum ben deaslında 2 tane 1,5 lt'lik su sişesi temin edip hergün içeceksin
oyyyyy çok güzel menü şeker
geçmiş olsun tatlım:26:betüş de hiç uğramıyo bu aralar ona sorabilirdik aslında:44:
tubiş evdesin bi de yaaaasaat 10:30 ile 15:00'e alarm kur..alarm çaldığında ara öğün zamanı

teşekkür ederim teocumhaklısın aslında küçük kaçamaklar görülmesin
menü çok güzel,meto çalışırrryarın için kırmızı alarmmm

ne güzel bişi bu yaaaaaa
hoşgeldinn conimmmm.yalnız değilsinnn
he yaaa mercimekhayatımın aşkı
Mrb fadime ablacim nasilsin oyle mi dersin sanki hic kilo veremeyecekmisim gibi geliyor bana 8.ay gibi bebek planliyoruz oyuzden bu kadar istekliyim zayiflamaya cunku zayiflamadan istemiyorum bakalim kismet hersey
kız ne bu hızzhemen bebek planları yapılmış

selamm kızlaarrr ben geldimmm pc bozulmuştu benim yenisi geldi daha eski ama en azından sizle buluşturabiliyor

geçmiş kabarık bayaa ben uçayım bi nolmuş napmışsınızz

evde olunca yapılmıyor
haftasonu bende sadece 2 öğün besleniyorum birde ara öğün yapıyorum
ama haftaiçi dikkat edersem güzel oluyor yanımda ara öğünde getiriyorum
haftasonu çok yediğim için dengelemek istedim canım
bugünde dikkat edeceğim inşallah
seninde menün güzel
oooooo kimler gelmiş
hoşgeldin canım ben kilo verdiğini düşünmüştüm facedeki resimlerinden
bende kilo aldım verecez canım inşallah sen buradan ayrılma
gayet güzel bir menü olmuş, sabah az olmuş ama pazar gününü dengeledin sanırım
evet pazar gününü dengelemeye çalıştım
sabahta doydum aslında zor yedim hatta
canım yakından çektiğim için büyük gözükebilir kase..aslında hacmi küçük..bir daha sayacağım kaşıklarımı
ben yanıma yemek getirirken kaşıkla sayarak koyuyorum tabağa
kolay oluyor ozaman yoksa nekadar yediğimi bilemiyorum
selamm kızlaarrr ben geldimmm pc bozulmuştu benim yenisi geldi daha eski ama en azından sizle buluşturabiliyor

bende nerde bu kız diyorum
ara verdiğini düşündüm yoksa faceden yazacaktım

selam kızlar
buaralar nüfusumuz az
nerelerdesiniz?

bu cuma 65i görmeyi çok istiyorum ama zor sanki

bendede cok kramp oluyor ilk hamilegimden kaldi, valla ben biktim kramplardan deneyebilirim aslinda ama muz cok kalorili yaaa
ama krampf girince kötü oluyor hem hemen faydasi oluyor yani krampf oldugun zaman ye canim
bu haftanin sonuncusu benim herhalde
gecmis olsun tugbis iyi bari acitmamis :18:
evet canm sagolmagnezyum tablet aldim

gecmis olsun canm,isallah gerek kalmazzz:18::18::18:
insallah bidaha olmasin tatlim
hosgeldin canim
sagol canim menünde güzel affiyet olsun
slm kızlar nasılsınız sınavlarım bıttı sukur hepsıde ıı geçtı şimdi 40gun sonra fınaller var
bıraz dınlenıyım ders calısmaya yıne baslıcm
sız neler yapıyorsunuz
finalleri de basariyla atlatirsin insallah seker
hosgeldin canim
güzel görünüyor affiyet olsun minderim
menün güzel minem :130:
gecmis olsun canim ya napcaklar simdi kist alincakmi :26:
menüden sonra ne yedin bakim :94:
bendemi acaba yine kalori saymaya baslasam diye düsünüyorum
hosgeldin hasretcimmm
ana mervemde gelmis

aha kuzu da burda

cok sevindim kizlar

bu arada günaydin sekerler

o solda kist var dedı cnm ben sag tarafım agrıyo dedım bişey yok diyo
hoşgeldı cnm evlılık nasıl gıdıyo merak etme yanlız deılsın bak bızde gerı aldık kıloları
kiste ağrı olmaz dıyolar ama benım kasıgım cok agrıyo cnm
saol cnm geçer inş

inş canm az kaldı fınallere
basıt kıstmıs cnm geçer kendılıgınden dedı ama cok agrı yapıyo

selam kızlar
buaralar nüfusumuz az
nerelerdesiniz?

bu cuma 65i görmeyi çok istiyorum ama zor sanki

selam minem bende halen 74lerdeyim

dün yediklerimi de yazayim sacimi basimi yolun

dün:
sabah: sade yogurt 2 kasik yulaf ezmesi biraz tarcin

öglen eve gittim annemgil kahvalti yapiyormus sokuldum yanlarina: 2 dilim kara ekmek peynir cesitleri ( mozarella,camembert,beyaz peynir ) hepsinden 4 er dilim seklinde yedim herhalde yarim kirmizi tatli biber

aksam:8 kasik pirinc pilav normal salata patetesli salata

ara: armut hosafi

sürekli ac kurt gibi dolaniyorum bugünde öyle toparlayamadim kendimi

slm kızlar nasılsınız bakalım ben bugun yıne sabah kahvaltı yapamadım

canimcim bende de kist vardi agri yapiyordun ilaclarlan düsütürdü kadin doktoru öyle tedavisiz gidermi ki kendi kendine :26: eger düsmeseydin ameliyat olmam gerekiyordun :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…