70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

saol cnm tesk.ben bugunde baslayamadım dıyete yarın düzenlı menu paylasımıyla baslıcm inş
nadırde olsa oyle oluyomus cnm
sagol cnm 2 gundur adacayı içiyorum baya agrılarımı azalttı
hosgeldın cnm evlendıkden sonra hormanlardan dolayı bırkaç kılo alman gayet normal düzenlı beslenırsen rahatca verebılırsın

saglıksız oldugun bılıyorum ama yınede yazayım menumu
sabah 4 dılım sucukla yumurta
1 üçgen peynır
2 çatal vişne reçeli
4 zeytın
3dılım ekmek
ara
1 kase pudıng
2 kayısı
aksam
5 kasık etlı patates yemegı
yogurt
1 dılım ekmek
anam ne kadar yemısım ben boyle

selam kızlar
buaralar nüfusumuz az
nerelerdesiniz?

bu cuma 65i görmeyi çok istiyorum ama zor sanki
isallah canim
oyyyy suzimm oyyyy naptin sen
canim ogle yemegindeki kurular nasil bisiy:26::26::26 yemek olayindan ben de rahatsiz oluyorum..esim yemek seciyor..ben de 3-4 gun ayni yemegi yiyorumyiyemezsen dondurucuya at
gecmis olsun canim,menu guzel
hasretcim..o dolmalarin sayisi azalacakyavas yavas isinma turlari at bakalim
hafif beslenmissin canm,aksam cozutmaaaaa

slm kızlar nasılsınız bakalım ben bugun yıne sabah kahvaltı yapamadım
ancak alıntılayabildim:26:
sen hala geçmi kahvaltı yapıyorsun
niye böyle yaptın suzim
sabah güzel yemişsin öğlende fena değil ama kalorinin hepsini peynirden almışsın çok doyurucu olmamıştır
akşamda altın vuruş yapmışsın
neyse yarın toparlamaya çalış canım
daha bitmiş değil hafta
yok tatlım ara falan vermedim işyerinde pc bozuktu evde de giremiyorum 9 da eve gidiyorum çünkü onu da pc başında geçirirsem anam beni keser
aman anneleri kızdırmayalım
artık gelirsin ozaman pc yapıldıysa
aslında evde biraz gayret etsem daha iyi yapılır,ama çalışırken daha kolay oluyo uymak,neyse bakalım yapmaya çalışcam,

ay hadi inşallah
evde ben hiç ama hiç yapamıyorum
boş oturamam zaten işim olmazsa mutlaka mutfakta zararlı şeyler yapıyorum

ben 2 ayı geçti burdayım canım
pek yol katedemedim :26:
bidiyetisyen listesinde öğlen 10-15 sarmaya izin vardı ama sen yanında ekmekte yemişsin
birde akşam dolma yeme bence en azından diyetin başındayken
gerçi yeni başladın daha ısınma zamanla düzelecektir canım
işi biliyoruz aslındada uygulama yok
canım kızın için geçmiş olsun
bigece benimkide kustu karnını yağladım zeytinyağıyla sıcak havlu koydum sabahta nanelimon içti geçti şükür tavsiye ederim canım
arabaşınıda yaparsın aslında neden memlekete gitmeyi bekleyeceksin sadece çorbasını yap iç ooooh misss
ay bende misaffir vadi ya gelemedim, ben de 62 yi gormek istiyorymm ayyy 55 i gorcem derken 62 icin dua ettigime inanamiyorumm
canım bende geçtiğimiz haziranda 64 falandım veremiyorum diye isyanlardaydım şimdi 65 diye dua ediyorum
insanoğlu işte
akşam menünün tamamını alalım
hafif gitmiş akşamda cıss yememişsindir sana inanıyorum
hmm ne desem bilemedim
akşam patates yemeği yersen ekmek yeme bence canım aradaki pudingin zararı yok bence akşamdan önce sütlü tatlı çok zararlı gelmiyor bana sabahki 3 dilim ekmekte ne öyle yeni gördüm

menülere yorum yaptım kendime bakmadan
bakalım ben neler yemişim
kahve fazla ama okulda içiliyor işte :26:

sabah
1 dilim ekmek(çavdar)
1 kk beyaz peynir
2 zeytin
2 tatlı kaşığı kadar pekmez-tahin
domates salatalık

ara
1 mandalina
1 neskafe

öğlen
1 tbk pırasa(bulgurlu, havuçsuz)
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek(çavdar)

ara
1 neskafe

ara
1 mandalina

akşam
1 kase yoğurtlu dövme çorbası
salata

son ara belki 1 bardak süt içerim tarçınlı falan

sporada gittim :26:
yazınca iyi gibi geldi menüm :26:

bı ara düzeldıydım cnm ama sımdı yıne geç kalkıyorum
sorma cnm bılıyorum cok kötü beslenıyorum napıcam ben böyle

gayet guzel cnm menun sporada gıtmıssın oh kıskandım valla

bı ara düzeldıydım cnm ama sımdı yıne geç kalkıyorum
sorma cnm bılıyorum cok kötü beslenıyorum napıcam ben böyle

benimde kendime faydam yok valla bilemiyorum canım ben geçen hafta tıka basa yedim
bu hafta başlıycam dedim 2 gündür fire vermiyorum ama aklım gitmiyor değil
bi kek yapsam diye düşünüyorum
ama yapmıycam cuma gününe 65i görmek istiyorsam yemiycem

gayet guzel cnm menun sporada gıtmıssın oh kıskandım valla

aboneliğim bitiyor kış olduğu için akşam karanlığa kalıyorum araba süremediğim içinde yürüyorum ve tırsıyorum açıkcası bikaç ay ara verecem 3 aydır gidiyorum kiloda veremedim :26:

merhaba HOŞGELDİN CANIM
sende ben gibi iki öğün beslenenlerdensin demek
sabahki 3 dilimin sebebi yumurta dimii
bende sucuklu yumurta olunca ekmeği fazla tüketiyorum nedense artık
aradaki pudingte fazla değilse masum bişey bence,
akşamki yemeğin yanında ekmek olmamış ama genel olarak iyi gibi

ben çok beğendim menünü

benı aklımdada kek var tam anlamıyla baslamadn yapsammıkı:18::18::18:

aboneliğim bitiyor kış olduğu için akşam karanlığa kalıyorum araba süremediğim içinde yürüyorum ve tırsıyorum açıkcası bikaç ay ara verecem 3 aydır gidiyorum kiloda veremedim :26:
kılo verememıs olabılırsın cnm ama sıkılamıssındır ne guzel sımdı sen bence verme yazın verırsın yazın daha hareketlı oluyoruz ama kışın hantallasıyoruz

evet cnm 2 ogun beslenıyorum o yuzdende kılo vermeıyorum cunku ben sabah kahvaltı yapmadan kılo veremıyorum

minderbob menusunu sunar
sabah

regl olmusuminanilmaz sislik vardi,canim bisi istemedi tatli disinda

1 dilim limonlu kek
1 kupa sekersiz filtre kahve

ara
yok

ogle

bulgurlu mercimek yemegi
salata

ara
1 latte macchiato
1 hurma
2 kuru kayisi

aksam

5 kasik mercimekli bulgur yemegi (saydim bu sefer)
3 kasik yogurt
4-5 yaprak lahana tursusu

ara
3-4 kupa sekersiz tarcinli ihlamur
acikirsam 1 tane elma yerim..

isallah kocisle spora gitcez birazdan

guzel cnm afıyet olsun sabahta reglıne verıyorum ama az yemıssın

menu cok basarili minecim,aman su koyvermesporu da birakma..en azindan slkllasiyosun

daha yemedim mine, ama ama ama

canim menu cok guzel, bir de kahvelerini sekersiz iciyorsan bence bir sorun yok, gunde bir kupa sekersiz kahve nin metabolizmayi acayip hizlandirdigini soyluyor diyetisyenler,

ya bben biseyler yemek istiyom,, mine hakikaten bu haftanin birincisi yine sen galiba canim

canim menu guzel sevdim, ozellikle keki

ben aksam icinde 1 dlm ekmek, yogurtlu havuclu salata hiccc yag yok, ama doymadim kiiiiii biseyler istiyom evde donat, muzlu kek, cikolatalar bana bakiyor, tarti ayri bir yandan goz kirpiyor, dolapta bugun aldigim tunik bende varim, beni dusun bak tekrar 60 olursan ustunde fistik gibi durcam diyorr

Az corba 2 dolma 2 kasikta fasulye yedim:)
Merhaba bende sendenim :) yeni evli ve sisko:)) dugun zamaninda 64.65kg idim suan 72 lerdeyim hosgeldin aramiza
isallah canim

[FONT=century

[COLOR=#800080]hasretcim..o dolmalarin sayisi azalacakyavas yavas isinma turlari at bakalim

hafif beslenmissin canm,aksam cozutmaaaaa

Hadi dedim isinma turundayken yiyeyim azcik canim annem yapmis gondermis taa nerelerden :)
Mansallah cokda guzel menu hele birde spor var
Bende hafta sonlari yapiyorum sadece kendin diyet yapiyorum diye esimide yemek konusunda ihmal etmek istemiyorum cunku

Ayy ne guzel menuler boyle masllah

icimdeki aclik canavarini bastirmak icin 1 bardak yarim yagli sut ictim, duymuyorum seni pesimi birakmayan aclik hissi

ben çok beğendim menünü
ayy buara iyi gidiyorum
ilk defa :18:
haftasonu yap canım benimde hain planlarım var
canım sporda ölçü alıyorlar 2 aydır sıkılaşmada yok
aldığım kalori okadar fazla ki incelemiyorum
ama bu ay biraz incelme var sanırım geçenlerde hocada dedi bakalım haftaya ölçü alıncak
buarada ben yazında aynıyım yani yaz kış durmuyorum zaten hep hareket halindeyim ama yazın daha çok mutfağa veriyorum kendimi
ben boş kalmayı sevmiyorum hiç bişey yapamasam mutfakta bişeyler yaparım
bence güzel canım
sabahları sade kek, kurabiye öneriliyor zaten
hep aynı şeyleri yemek alışkanlık yapıyor haftada 1 kek veya sade kurabiye yenebilir ama tabi 1 kurabiye nekadar tok tutar :26:
menu cok basarili minecim,aman su koyvermesporu da birakma..en azindan slkllasiyosun
sporu bırakmam lazım canım çünkü yetişemiyorum
çocuk olmasa hiç farketmez eşim sorun çıkarmıyor ama mesela 3te çıkıyorum kızımı alıp eve gelmemiz 4ü buluyor
onunla vakit geçirmeden çıkıyorum 4 buçuk gibi
6ya doğru eve geliyorum hava çoktan kararmış oluyor tabi hemen yemek telaşı
yemeği ocağa koyup duşa giriyorum herşey koşturmaca
ancak yemekten sonra kızımla ilgilenebiliyorum
günler uzunken daha rahattı yürüyerek gidince bide korkuyorum kış günü yollar çok ıssız :18:
malesef canım 3ü 1 arada içiyorum tatlı isteğimi kesiyor daha kalorili çikolata yiyeceğime diyorum ne bileyim belkide hata yapıyorumdur
1. olamam canım yaa pek eksilme yok
Mansallah cokda guzel menu hele birde spor var

Bende hafta sonlari yapiyorum sadece kendin diyet yapiyorum diye esimide yemek konusunda ihmal etmek istemiyorum cunku
sağol canım menümün beğenilmesi beni çok mutlu etti
bende haftasonları yapmayı düşünüyorum
eşim hiç pasta börekle alakası yok yapma diyor hatta yiyoruz diyor ama ben mutfaktan uzak kalamam :26:
haftasonları yapacam poğaça kek börek haftaiçi sağlıklı beslencem

Benimkiside sevmese keske hep tetikliyor valla beni hafta ici bende kesinlikle yasakladim ivir ziviri kizartmayi felan hersey haftasonu olacak ayy hafta ici az yemeliyim :)

hosgeldın cnm evlendıkden sonra hormanlardan dolayı bırkaç kılo alman gayet normal düzenlı beslenırsen rahatca verebılırsın

Hoşbuldum canım, pek öyle değil biraz oburluk gibi ama inşallah verebilirm:)

merhaba HOŞGELDİN CANIM

Hoşbuldummm:)

Merhaba bende sendenim :) yeni evli ve sisko:)) dugun zamaninda 64.65kg idim suan 72 lerdeyim hosgeldin aramiza

Sisko demeyelim de, rahata erdik sanırım Teşekkür ederim hoşbuldum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…