- 19 Nisan 2012
- 5.854
- 4.334
- 248
saol cnm tesk.ben bugunde baslayamadım dıyete yarın düzenlı menu paylasımıyla baslıcm inşGECMIS OLSUN CANIM
HOSGELDIN CANIM ELIMIZDEN GELDIGINDE YARDIMCI OLUMAYA CALISIRIZ BIZ BURAYA HERGUN MENULERMIZI YAZIYORUZ VE YORUMLAR YAPIYORUZ ONA GORE DAHA DENGELI BESLENMEYE CALISIYORUZ
sanada gecmis olsun canim ins iyi sonuclar alirsin sinavlarindan, valla bizde ne olsun iste kilolarimizla ugrasiyoruz
menun guzelmis canim
canim benimde sag tarafim agrirdi kosunca fazla haraket yapinca annem hep dalagin sisiyo derdi ama Allaha sukur bu aralar yok oyle bi sikintim, kosmuyorumda o yuzden herhaldeama sen bi doktora git saglik ihmale gelmez 2 hafta az bi zaman degil yani.
hosgeldin canim ben yenilerdenim cabuk verirsin ins zaten yeni almissin
HERKESE MERHABALAR KIZLAR BUGUN OGLEN OLDU ANCA GIREBILDIM NASILSINIZ??? BEN IYIYIM COK SUKUR AMA NIYEYSE HIC HAVAMDA DEGILIM CANIM HIC BISEY YAPMAK ISTEMIYO AMA MECBUR CALISIYORUM AKSAM OLSADA EVIME COCUKLARIMA GITSEM ZATEN KAC GUNDUR HIC DENGELIDE BESLENEMIYORUM HEP SAVSAKLADIM VALLA HAFTA SONU KACAMAKLARI BITTI PAZARTESI TOPARLARIM DEDIM AMA
SABAH
2 kuru ekmek + 1dilim peynir + 4tane cerise tomates
ARA
yesil cay + 6tane findik
Oglen
2tane patlican kurusu+2tanede biber kurusu + salata + yogurt
cokmu oldu kizlar daha yemedim oglen yemegimi belki yiyemem hepsini diyecem ama kurt gibide açim yani
Ara
1tane mandalina
Aksam
yogurt corbasi + salata + 1tanede dolma yerim
ya kizlar ben hafta sonu patlican biber doldurdum esim yesin diye aksilik bu hafta gec gelicekmis cocuklarda yemiyo bana kaldi dolmalar iyimi??? artik 1 hafta yerim 1tancere yemegi hic sevmiyorum boyle oluncadolapta bi yemegin fazla durmasini istemiyorum, yiyim bitsin diyorum cabucak tabi olan bana oluyo
nadırde olsa oyle oluyomus cnmo sitede günlük kalori ihtiyacıma 2093 kalori diyor,
ama ben bu miktarın altında almayı düşünüyorum 1000-1500 arası kafi bence en azından şimdilik,gidişata göre değiştiririm dahada azaltırım
Anasayfa dünde linkini vermiştim canım anasayfa yazan linke basarsan direk o siteye girersin
evet cidden benimde çok hoşuma gitti
hoşgeldin canım,bende 1 haftayı biraz geçti yeni geldim sayılır,evlilik yaramışmı diyelim ne diyelim,
ooo senin fena geçmiş dişçi maceran sanada geçmiş olsun,korktum şimdi,aslında geçici dolguda çürük temizlenirken acı pek olmuyomuş,asıl acı gerçek dolgu taktırmaya gidince oluyomuş,geçici dolguyu ordan çıkartırken çok acıyomuş,dün netten baya yorumlar okudum çok insan böyle diyor,bakalım benimki nasıl olcak:44:
güle güle kullanın balkonunuzu,zor bigün geçirmişsin belliki allah kolaylık versin artık
ya ne desen haklısın,evdeyim allahtan ama nedense erken kalkamadığım için nerdee ara öğün 10.30da olcak,ama bugün erkenciydim azcık gayret göstercem bundan sonra..bugün iyi gidiyo,akşamda hafif atlatırsam çok iyi olcak
evet kalori hesabı yapmak çok iyimiş,en azından ne yediysem kalorisini görmüş oluyorum
aslında evde biraz gayret etsem daha iyi yapılır,ama çalışırken daha kolay oluyo uymak,neyse bakalım yapmaya çalışcam,
ay hadi inşallah
sağolasın canım,
sen kalori sayarak yediğin günlerde nasıldı durum kilo verebiliyomuydun,ona göre tekrar başla bence,benim işime geldi valla,kaçamak yapamıyorum fazla kalori korkusundan:18:
belki sol taraftaki kist sağ tarafta ağrı yapıyordur ne biliyim olabilir belki,biraz saçma ama başka bişey gelmedi aklıma,
anam anam o akşamki 8 kaşık pilavda neyin nesi naptın senay bide yanında patatesli salata yemiş
akşamları patates ve pilavın yenmiyceni bilmiyonmu kızım sen,
vallah gözüme bi onlar takıldı gerisine bişey bile demek istemiyorum
çok kızdım çoookkk
heralde bu kadar dayak ve hakaret seni birazcık durdurur diye düşünüyorum suzi
sakın bidaha böyle bi menüyle karşıma çıkma bozuşuruz sonra
sagol cnm 2 gundur adacayı içiyorum baya agrılarımı azalttıSuzim kız 8 kaşık plav neyin nesi nasıl erteceğin yeme bir daha. Yada bulgur pilavi ye. Bak sonra yine + çıkacaksın
Hoşgeldin canım. İnşallah hep beraber zayıflarız
Soğol fadimem. Üştmüş kuzum. 2 Gündür doğru dürüst yatmıyor,yemiyor insan hiç bir şey yapamıyor.Allahım kuzucuklarımızı korusun
Canım kolay gelsin. Zor iş usta gelince birsürü iş çıkıyor. Balkonunu güzel günlerde kullan
Bende nerde bu kız diyodum.
Hoşgeldin canım
Evet geldi murt afiyetle yedim canım.
burberry erkek parfüm alcam eşime yakıştırıyorum. tabi birde ten uyumu var eşine uyar mı bilmem.
Güzel menüü spor da yapmışsın. Ama benim canım da arapaşı çekti. Tam bu havalrda ne içilir. Ben en iyisi memlekete gitip geleyim. Burda kimse anlamaz arabaşından
Benim de başıma sık sık gelir canım Kendi kendine patlarsa soru yok. Sana tavsiyem papatya çayı iç iyi gelir.
Sağol minderim. Üşütmüş kuzum. Güzel menü afiyet olsun. Mercimek güzelim
hosgeldın cnm evlendıkden sonra hormanlardan dolayı bırkaç kılo alman gayet normal düzenlı beslenırsen rahatca verebılırsınMerhabalar,
Uzun zamandır bu siteyi takip ediyorum ama artık aktif olmam gerektiğini düşündüm ve bu konudan başlıyorum:)
Hepimizin olduğu gibi kilo en büyük dert! 3 ay önce evlendim, ondan önce biraz dikkat etmiş ve 5-6 kilo vermiştim, düğün koşturmacasında 1-2 kilo daha verdim ve düğünde tam istediğim gibiydim. 77'den 69a düşmüştüm! Ve bu 3 ay içinde neredeyse verdiğim bütün kiloları geri aldımşimdi yeniden 76 kiloyum ve çok mutsuzum.
Eşim ve ben yemek yapmayı çok seviyoruz, böyle olunca tabiki dengesiz besleniyoruz, bi de yeni evliyiz diye özeniyoruz filan. Ama dur demem lazım sanırım
Aranıza katılmak ve yavaş yavaş bu kilolardan kurtulmak isterim, umarım faydası olur..
Hepinize tekrar merhaba!