70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

gayet güzel ama niye öğlen ve akşam ekmek yemiyosun. karbonhidrata ihtiyacın olacak. eksik beslenirsen eğer bi süre sonra canın hamurişi çeker. bence öğlen ve akşamda 1 dilim ekmeğini ye canım.

Sanırım baya takıntı yaptım Sanki ekmek yersem kilo alırmısım gibi geliyo.Ama haklısın öğlen yesem pek birşey olmaz muhtemelen.Peki makarna konusunda ne düşünüyorsunuz?Kilo aldırır mı?

bende öyle. özelliklede spordan sonra çok susuyorum. valla rahat 3 bardak zaten spordan sonra içiyorum yani. gün içindede hep içiyorum ama sanki susuzluğum hiç geçmiyo valla. tuvalete taşınıp duruyorum

Şu tuvalete taşınma konusuna bilim çare bulsun artık! delikafadulden
Hergün çay haricinde 2,5litre su içiyorum artık ikinci mekanım haline geldi

Sanırım baya takıntı yaptım Sanki ekmek yersem kilo alırmısım gibi geliyo.Ama haklısın öğlen yesem pek birşey olmaz muhtemelen.Peki makarna konusunda ne düşünüyorsunuz?Kilo aldırır mı?

sakın takma kafana kilo vermeyi. kısa zamanda verirsen eğer kas kaybın olur yağların durur. makarnayı zararlı hale getiren sosudur. yağsız makarna şişmanlatmaz ancak beyaz undan yapıdığı için iştah açar. insülini çıkarır. dolayısıyla bir sen farketmezsin ama iştahın açılır ve diyetin zora girer. sen makarna seviyosan kepekli makarna ye. ben çok severdim bi zamanlar kepekli makarnaya domates sosu yapardım bir kaşık zeytinyağlı, soğanlı, sarımsaklı. daha doyurucudur beyaz makarnadan. hazmı daha zordur. kepekli makarnayı tercih etmeni tavsiye ederim. ve unutma az ve eksik beslenirsen eğer vücudunda yavaşlar daha az kalori yakmaya başlar. vücudunu hızlandırman içinde spor yapman gerekir. ekmeği mutlaka ye

arkadaşlar yazılarınızı okuyorum hoşuma gidiyor azminiz inş. bende verecem kilolarımı .spor olarak ne yaptığınızı yazarsanız memnun olurum.

arkadaşlar yazılarınızı okuyorum hoşuma gidiyor azminiz inş. bende verecem kilolarımı .spor olarak ne yaptığınızı yazarsanız memnun olurum.

elbette sende verirsin. ben kardiyo çalışıyorum yağ yakabilmek için. koşu bandında koşuyorum en az bir saat en fazla günde iki kere olmak kaydıyla 2 saat. yani bi seferde 2 saat koşmuyorum. ama 2 günde bir dumbelle göğüs egzersizi kol egzersizi yapıyorum. bazen eğer koşmak istemezsemde internette müziklerle dans ediyorum 1 saat. ama ne olursa olsun sabah 1 saat mutlaka koşuyorum

Kepekli makarna yemedim hiç,tadı kötü değil dimi?Adet döneminde makarna ye demişti birisi bana ama senin dediğin gibiyse iştah zaten 2 katı açılıyor,4 katına çıkar :roflol:

Nesibe,ben spor yapmıyorum.Ama mümkün olduğunca cok merdiven cıkmaya,yürürken yolu uzatmaya çalısıyorum.Kilo fazlamı attıktan sonra baslamayı düşünüyorum.Özellikle yaz aylarında yüzme zevkli olur bence

kepekli makarnanın tadı başlarda yadırganabilir ama zamanla alışırsın. ben çok severim kepekli makarnayı. evet makarna yersen ani insülin yükselmesi sonucu iştahın dahada artar. adet döneminde kepekli undan kek yap, kuru meyve ye, bitter çikolatada iyidir.

canım sen 69 olmuşsun bende oldum ama biraz daha emin olayım ondan sonra değiştiricem çizelgemi.cumartesi 69 dum.ama cumartesi ve pazar kayınvelidemdeydim ve kalabalıktık.ölçü kaçtı.2 gündür tekrar dikkat etmeye ve elma sirkesi-bala başladım.[/QUOTE]

Aaa süper,ben de seni merak ediyodum :)Haftasonu herkesin kaçıyo üzülme,hafta içinde dikkat edersen hiçbişey olmaz.Ben de inanamıyorum 6'lı rakamlara indiğime.68'i görmeden 70lerdeyim demekten vazgeçmicem sanırım sempatiksalakcinni
Ama bence düzelt çizelgeni,motivasyon oluyo baktıkça

midemderahatsızlık olduğu için ben içemiyorun-m öyle şeyler.

Aynen hugocuk,benim midem de rahatsız o yüzden denemiyorum bile.Hatta yeşil cay bile bazen canımı acıtıyor.Sende var mı öyle bir problem?Ama yediklerimi azalttığımdan beri mide sorunum bile hafiflemeye başladı.

bende öyle. özelliklede spordan sonra çok susuyorum. valla rahat 3 bardak zaten spordan sonra içiyorum yani. gün içindede hep içiyorum ama sanki susuzluğum hiç geçmiyo valla. tuvalete taşınıp duruyorum
aynen kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

bende reflü var. hep bu diyet çaylar vs.. şeylerden oldu. bari zayıf kalabilseydim içim yanmazdı

canım bende senin gibi 69 u garantilemeden söylemeyecem.70diyorum soranlara.ama 1 ay sonra tartılacam.söz verdim kendime.psikolojim bozuluyor tartıldıkça.o yüzden sabır

eebrulicim bu balla elma sirkesi karışımı nasıl oluyor kilo vermeye faydası varmı

canım 1 bardak sıcak suya 1 yemek kaşığı sirke ve yarım çay kaşığı bal koyuyorum.mideye aslında faydası var diye biliyorum.osmanlılar zamanında bunu yemeklerden sonra ikram ederlermişti.öyle duydum.bağırsakları çalıştırıyor ben onu farkettim.sende dene istersen zor değil.sevmezsen salatalara koyarsın boşuna almamış olursun

maşallah kızlar ya hızınıza yetişemiyorum valla:) okuldan geliyor açıyorum oku oku bitmiyor allah muhabbetinizi arttırsın.. ben okudum hepsini ama kime ne yazacağım unuttum valla:))))

bugün yediklerim..
sabah.... 4 kaşık gevrekle ve 1 bardak sütle hazırlanan yemek:)))
ara------ 1 elma
ara------ 2 kuru incir
öğlen----- az tuzlu hiç yağsız 4 kaşık kuru makarna ile hazırlnan makarna ve üzerine havuç rendesi diyetisyen tarifi((
ara---- peynirli maydanozlu sandviç
akşam---- kabak dolma etsiz, 3 köfte fırında, salata,yoğurt , 1 dilim ekmek daha yemedim
sonrada meyve var:))) ve 1 çay bardağı leblebim var:)))

ya sizin yadiklerinizin yanında benim liste çok kalabalık görünüyor yoksa bu diyetisyen beni kıskandıda şişmanlatmayı mı düşünüyor:)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…