- 9 Şubat 2010
- 128
- 59
- 298
gayet güzel ama niye öğlen ve akşam ekmek yemiyosun. karbonhidrata ihtiyacın olacak. eksik beslenirsen eğer bi süre sonra canın hamurişi çeker. bence öğlen ve akşamda 1 dilim ekmeğini ye canım.
bende öyle. özelliklede spordan sonra çok susuyorum. valla rahat 3 bardak zaten spordan sonra içiyorum yani. gün içindede hep içiyorum ama sanki susuzluğum hiç geçmiyo valla. tuvalete taşınıp duruyorum
Sanırım baya takıntı yaptımSanki ekmek yersem kilo alırmısım gibi geliyo.Ama haklısın öğlen yesem pek birşey olmaz muhtemelen.Peki makarna konusunda ne düşünüyorsunuz?Kilo aldırır mı?
arkadaşlar yazılarınızı okuyorum hoşuma gidiyor azminiz inş. bende verecem kilolarımı .spor olarak ne yaptığınızı yazarsanız memnun olurum.
sakın takma kafana kilo vermeyi. kısa zamanda verirsen eğer kas kaybın olur yağların durur. makarnayı zararlı hale getiren sosudur. yağsız makarna şişmanlatmaz ancak beyaz undan yapıdığı için iştah açar. insülini çıkarır. dolayısıyla bir sen farketmezsin ama iştahın açılır ve diyetin zora girer. sen makarna seviyosan kepekli makarna ye. ben çok severdim bi zamanlar kepekli makarnaya domates sosu yapardım bir kaşık zeytinyağlı, soğanlı, sarımsaklı. daha doyurucudur beyaz makarnadan. hazmı daha zordur. kepekli makarnayı tercih etmeni tavsiye ederim. ve unutma az ve eksik beslenirsen eğer vücudunda yavaşlar daha az kalori yakmaya başlar. vücudunu hızlandırman içinde spor yapman gerekir. ekmeği mutlaka ye
Kepekli makarna yemedim hiç,tadı kötü değil dimi?Adet döneminde makarna ye demişti birisi bana ama senin dediğin gibiyse iştah zaten 2 katı açılıyor,4 katına çıkar :roflol:
canım sen 69 olmuşsun bende oldum ama biraz daha emin olayım ondan sonra değiştiricem çizelgemi.cumartesi 69 dum.ama cumartesi ve pazar kayınvelidemdeydim ve kalabalıktık.ölçü kaçtı.2 gündür tekrar dikkat etmeye ve elma sirkesi-bala başladım.
midemderahatsızlık olduğu için ben içemiyorun-m öyle şeyler.
aynen kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3bende öyle. özelliklede spordan sonra çok susuyorum. valla rahat 3 bardak zaten spordan sonra içiyorum yani. gün içindede hep içiyorum ama sanki susuzluğum hiç geçmiyo valla. tuvalete taşınıp duruyorum
Aynen hugocuk,benim midem de rahatsız o yüzden denemiyorum bile.Hatta yeşil cay bile bazen canımı acıtıyor.Sende var mı öyle bir problem?Ama yediklerimi azalttığımdan beri mide sorunum bile hafiflemeye başladı.
bende reflü var. hep bu diyet çaylar vs.. şeylerden oldu. bari zayıf kalabilseydim içim yanmazdı
Aynen hugocuk,benim midem de rahatsız o yüzden denemiyorum bile.Hatta yeşil cay bile bazen canımı acıtıyor.Sende var mı öyle bir problem?Ama yediklerimi azalttığımdan beri mide sorunum bile hafiflemeye başladı.
eebrulicim bu balla elma sirkesi karışımı nasıl oluyor kilo vermeye faydası varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?