-
canimmmm takma kafana, esinle mutlusun anladigim kadariyla, onlari bosver,
selam hoşgeldin amin inşallah hepimizin günleri öyle geçergünaydın kızlarrr
herkese kedersiz, tasasız, neşeli, bol kahkahalı, az cısslı mutlu musmutlu bir gün diliyorum
ya tenefüslerde iniyorum arkadaşların yanına çaydan sıkılınca içiyorumkolay gelsin valla zor , bende baslamadim spora yetisemem diye ama ocaktan sonra baslicam insallah, canim sen kahve ic ama bence 3u bir arada icme, bir ara kardesim ders calsiirken cokk icti onlardan, dogal olmadigi icin, iyi degil pek:26: keskem kendi odanda kahve yapsan sutunu kendin eklesen illa da seker olsun dersen tatlandirici kullansan daha iyi olmaz mi canim,bir dusun bakalim aklina yatarsa denersin
gunaydin canim, sakin ha mine bak cumaya az kaldi, ben bugun tartildim eksiyi gordum acayip gaza geldim, kacamak yok ve de aksamlari hafif beslencezzz
selam canım bazen öyle şeyler olabiliyor hayatın düzene girince sende düzenlersin inşallah
Selam kızllaarr...
Ya ben dün gelicem dedim bir türlü gelemedim
Alıntı yaptım hepsi oldugu gibi kaldı..
Bakamadım sayfaya bir daha..
Bu hafta cok yogun geçiyor..
Almanya dan cocukluk arkadasım geldi..
Onla ılgılendım her iş cıkısı gibi işler de yogun..
Yeme düzenimde kaçtı..
O yüzden bugün menü paylaşmıcam yine..
Çok cıss var cookk..
Kesin artı cıkıcam bu hafta..
Ama kısmetse haftaya bişi kalmadı gibi..
Bi düzene sokmak lazım artık..
Tartılamadım da 2 gündür kaç oldum onu bile bilmiyorum yaa offf...
Neyse böyle işte benden durumlar sizde ne var ne yok anlatın kıssceler bakalım..
Ben şimdi geçmişe gidicem kısa tutmaya calısıyım da
Dünkü gibi olmasın bari
canım bikaç aydır sorunsuz gidiyorduk anlamıştım kafaya takılıcak birşey olmadığını çokta huzurluydu içim,ama yavaştan geliyolar banaaaa
2gündür bi sıkıntı var içimde allahım hayırlara çıkarsın,hayattan hiç zevk almıyorum saçma saçma sorular geliyo aklıma,biz neden yaşıyoruz bu soba neden burda duruyo,neden yemek yiyoruz suyu neden şişeden değilde bardaktan içiyoruz gibi saçma salak düşünceler kemiriyo aklımı,çıldırıyormuyum neyim,dün eşimede söyledim aynısınıda,demesinmi ben senden daha çok bıktım hayattan zevk alamıyorum bıktım çabalamaktan,karşılığını alamamaktan korkuyo sarfettiği şeylerinkıayamadım yaa,,allahım sonumuzu hayretsin,,herşey gönlüne göre versin eşimin.azcık yüzü gülsün rahat etsin kafaya hiç bişey takmasın mutlu olsun.amin
[table="width: 700, class: grid, align: center"]
[tr]
[td][/td]
[td]nick[/td]
[td]baslangic[/td]
[td]gecen hafta[/td]
[td]bu hafta[/td]
[td]giden[/td]
[td]toplamda giden[/td]
[td]hedef[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]1[/td]
[td]ra_punzel[/td]
[td]81 kg[/td]
[td]79.6 kg[/td]
[td]78.3 kg[/td]
[td]1.3 kg[/td]
[td]2.7 kg[/td]
[td]68 kg[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]2[/td]
[td]ftemiz[/td]
[td]65.2 kg[/td]
[td]66 kg[/td]
[td]65.2 kg[/td]
[td]800 gr[/td]
[td]0[/td]
[td]55 kg[/td]
[td]:118:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]3[/td]
[td]selibeli[/td]
[td]78.8 kg[/td]
[td]73.3 kg[/td]
[td]72.5 kg[/td]
[td]800 gr[/td]
[td]6.3 kg[/td]
[td]60[/td]
[/tr]
[tr]
[td]4[/td]
[td]minderbob[/td]
[td]63 kg[/td]
[td]60.4 kg[/td]
[td]60 kg[/td]
[td]400 gr[/td]
[td]3 kg[/td]
[td]57 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]5[/td]
[td]balkaymakim[/td]
[td]79 kg[/td]
[td]65.3 kg[/td]
[td]65 kg[/td]
[td]300 gr[/td]
[td]14 kg[/td]
[td]60[/td]
[/tr]
[tr]
[td]6[/td]
[td]zayifla[/td]
[td]80 kg[/td]
[td]71.5 kg[/td]
[td]71.5 kg[/td]
[td]0[/td]
[td]8.5 kg[/td]
[td]65 kg[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]7[/td]
[td]bensuzi[/td]
[td]77.1 kg[/td]
[td]73.1 kg[/td]
[td]73.2 kg[/td]
[td]+ 100 gr[/td]
[td]3.9 gr[/td]
[td]55 kg[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]8[/td]
[td]theolog[/td]
[td]76 kg[/td]
[td]63.9 kg[/td]
[td]64.2 kg[/td]
[td]+ 300 gr[/td]
[td]11.8 kg[/td]
[td]55 kg[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]9[/td]
[td]umay0110[/td]
[td]68.2 kg[/td]
[td]66.4 kg[/td]
[td]66.7 kg[/td]
[td]+ 300 gr[/td]
[td]1.5 kg[/td]
[td]60[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[/table]
kizlar ins becerebilmisimdir cok merak ediyorum "cevapla" tusuna basinda nasil bi sey cikicakay ins olmustur. hafta nin birincisi ra_punzel arkadasimiz kendisini kutluyorum
ilk defa bildirim yapan arkadaslari listeye koymadim sanirim boyle oluyodu haftaya listeye girecekler
hadi bakalim
ayyyyyy basardim cok mutluyumverdigim kilolara bile bu kadar sevinmemistim yaaaaaaaaaaa
valla ne diyim theolog arkadasimiza cok tesekkur ediyorum bunca zaman boyle ugrasmis liste hazirlamak icin kolay is degil bunu acik acik soyluyorum, bildirimleri ozel mesajla mutlaka gonderelim kizlar birde "baslangic " , " gecen hafta " , " bu hafta " , "giden", "toplamda giden", "hedef" diye mutlaka complet bildiri yapalim, listeyi yapan arkaasin isini kolaylastiralim. acikcasi zorlanmadim sagolsun theolog arkadasimiz cok detayli bi sekilde anlatmisti listenin nasil yapilacagini kendisine tekrardan tesekkur ediyorum . neyse herkese iyi aksamlar ben cocuklarimi alip anneme yemege gidiyorum, yemek yapamadim sagolsun aradi gel burda yiyelim diye hadi byyyy
aslinda bu listeyi 18290. sayfayi not edelim bir yere,gelecek hafta liste yapacagimiz zaman bu sayfaya gelip alinti ile cevaplayip liste uzerinde degisiklik yapariz hem de kim liste alti olacak diye kolayca yazabiliriz dimi
ellerine sağlık selibeliben de geç kaldım mesaj atmakta diye üzülüyordum tam ki listeyi gördüm çok da sevindim ilk kez birinci oldum çok heyecanlıyım
sabah topıge yazdıktan sonra cıktım evden butun gün hayvan barınagındaydım yaralı ve yavru köpekler kedılerle zaman gecırdım :) aklım kk da kaldı hıc ılgılenemıyorum dıye ama sogukta bıze cok ıhtıyacları var patılerın de kıyamadım..
4 gündür bu sistemle çalışıyorum çok hoşuma gitti,devam devam.herşeyi benim için ayarlıyo
triendy Kalori takibi yaparak 4 günde 0.86 kg verdiniz!
triendy
Başlama Tarihi : 11 Aralık 2013
Boy : 169 cm
Kilo : 62 kg
İdeal Kilo : 61 kg
Yaşam Tarzı : Hareketli
Vücut Kitle İndeksi : 21.7 kg/m2 (Normal)
Bazal Metabolizma : 1444 kcal/gün
Toplam Kalori İhtiyacı (Bazal Metabolizma+Yaşam Tarzı) : 2093 kcal/gün
Kalori Takibi Yaptığı Gün Toplamı : 4 gün
Alınan Kalori Ortalaması : 1024 kcal/gün
Yakılan Kalori Ortalaması : 2687 kcal/gün
Kalori Takibi Sonucu : -0.86 kg
Alınan Kalori
1.00 x 1 Porsiyon (200gr) Mantı (407 kcal) 407 kcal Getir
0.25 x 100gr Sütaş Sarmısaklı / Sarımsaklı Yoğurt (72 kcal)18 kcal
0.25 x 1 Yemek Kaşığı (14gr) Margarin Yağı (99 kcal) 25 kcal Getir
0.50 x 1 Adet Domates (14 kcal) 7 kcal Getir
1.00 x 1 Yemek Kaşığı (10gr) Zeytinyağı (90 kcal) 90 kcal Getir
0.50 x 1 Yemek Kaşığı (35gr) Domates Salçası (26 kcal) 13 kcal Getir
5.00 x 1 Çay Bardağı (100ml) Çay (Şekersiz) (1 kcal) 5 kcal Getir
10.00 x 1 Çay Kaşığı Toz Şeker (15 kcal) 150 kcal Getir
1.00 x 1 Adet eti tutku (22 kcal) 22 kcal Getir
0.25 x 100gr Yoğurt (Tam Yağlı) (68 kcal) 17 kcal Getir
2.00 x 1 Dilim (15gr) Kızarmış Kepekli Ekmek (23 kcal) 46 kcal Getir
1.00 x 1 Porsiyon (250gr) Bulgur Pilavı (290 kcal) 290 kcal Getir
0.25 x 1 Kase (200gr) Ezogelin Çorbası (180 kcal) 45 kcal Getir
1.00 x 1 Porsiyon (100gr) Yeşil Salata (Yağsız) (18 kcal) 18 kcal Getir
Alınan Kalori Toplamı1153 kcal
Yakılan Kalori
0.25 x 1 Saat Bulaşık Yıkamak (145 kcal)36 kcal Getir
5.00 x 1 Saat Televizyon İzlemek (90 kcal)450 kcal Getir
0.50 x 1 Saat Mutfak İşleri Yapmak (150 kcal)75 kcal Getir
0.25 x 1 Saat Temizlik Yapmak (250 kcal)63 kcal Getir
Yakılan Kalori Toplamı624 kcal
Yukarıdaki kalori verilerine göre
bugün yaklaşık 0.20 kg verdiniz.
Alınan ve yakılan kalori ortalamanıza göre
her ay yaklaşık 6.48 kg vereceksiniz.
Günaydın kızlarrr,
Yeni bir haftada tekrardan merhaba, yedik içtik başladık yeni bir haftaya.
günaydın kızlar
haftasonu hezimetinden sonra geldik yine
deli gibi yedim bugün diyete başlıycam diye ne varsa yedim gece film izlerken çekirdek cips hiç affetmedim
bugünde sabah yoğurt yarım portakal ve ekmek doğrayıp yedim
öğlene makarna salatam var makarna+marul+salatalık+domates+ketentohumu+ pulbiber den oluşan
bugün hafif beslenmeliyim belki haftasonunu kurtarırım
sizin nasıl geçti haftasonunuz?
Günaydın Kızlar
Uzun zamandır gelemedim aranıza. Bunun sebebi biraz yoğunluk birazda ofis ortamında diyetten biraz çıkmamdan kaynaklı
Ama nerdeyse haftanın 6 günü hiç aksatmadan spor salonuna gittim
Veeee Cuma günü ölçümlerim vardı hiç beklemediğim sonuçlarla karşılaştım
Toplamda 3 kilo vermişimSalonda toplam 5 bölgeden ölçüm yapılıyo kol,göğüs,bel,göbek,baldır ve bunların toplamında 19 cm inceldim
Ve bu aldıgım sonuç beni çok mutlu ettim küçük şeylerlede olsa bu kadar iyi sonuç aldım. Spor yapmazsam hiç bi değişiklik olmazdı eminim
Şimdi bugün tekrar diyete diyet demek istemiyorum aslında bana herzaman sıkıcı gelmiştir. Tamamiyle Yemek düzenimi değiştirmeye Başladım
bende pazar günü hamurişiyle beslendim öğlen kahvaltıda akşam yemeğinde börek pişi hamur işi hamur işi
2014'ün altı beslenme kuralı
İşe mutfağınızdan başlayın. Mutfak sağlıklı beslenmenin başladığı yerdir. Alışverişinizden, pişirme araçlarınıza kadar sağlıklı olanları tercih etmeye başlayın. Örneğin bu sene kızartma tencerenizi çöpe atın ve kendinize bir buharda pişirme cihazı alın. Yine dumansız gril ve ızgara mutfağınızın bir parçası olmalı. Alışverişe tok çıkmak, abur cubur satın almanızı önler. Yeni yılın ilk alışkanlığı bu olsun.
Daha fazla balık tüketin. Balık sevsek bile ihmal ettiğimiz besinlerden biri. Ya evde pişirmekten kaçıyoruz, ya düzenli tüketmemek için başka bahaneler yaratıyoruz. Fakat omega-3 yağ asitlerinin düzenli alınmasının vücut ağırlığını koruma da ve zayıflama da etkili olduğu biliniyor. Haftada 2-3 kez ızgara balık tüketmek zayıflamanıza ve fit olmanıza yardımcı. Yalnız deniz kirliliğinden ötürü ağır metal alma riskini engellemek adına balıkların siyah etli kısımlarının tüketilmemesi ve yüzey balıklarının tercih edilmesi önemli ve gerekli.
Kahvaltınızda en az 10 gram protein alın. Proteinin metabolizma hızlandırdığı bir gerçek. Aynı zamanda kas yapımı, vücudun onarılması için de son derece önemli. Kahvaltı da protein ihtiyacınızın bir kısmını düzenli almak, gün içerisinde kendinizi daha enerjik hissetmenize yardımcı olacak. Bu nedenle kahvaltınızda peynir, yumurta, yoğurt, süt gibi kaliteli protein kaynaklarından en az biri yer almalı.
Pratik pişen sağlıklı yemek tarifleri öğrenin. Yemek pişirmek ve yemek için fazla vaktinizin olmadığı veya eve geç döneceğiniz günler için pratik pişirebileceğiniz birkaç sağlıklı yemek tarifi öğrenin. Bu eve sipariş yüksek kalorili fast-foodlara karşı en büyük önlem olacaktır.
Baharatlara hayatınızda yer açın. Acı kırmızı pul biber, karabiber gibi baharatların metabolizmayı hızlandırmaya, tarçının kan şekerini dengelemeye yardımcı olduğu biliniyor. Mutfağınızda gözünüzün önünde duracak bir baharatlık, daha fit bir yıl geçirmenize yardımcı olacaktır.
Öğün atlamamayı alışkanlık haline getirin. Keyifle yenecek bir yemek için her zaman vaktiniz olmalı. Bu kendinize verdiğiniz değeri de hissetmenizi sağlayacak. Aynı zamanda düzenli beslenme; kan şekerinizin daha dengeli olmasını sağlayarak ani acıkmaları ve tatlı krizlerini önler.
2014'ün 5 yaşam tarzı kuralı
Sizi nelerin motive ettiğini bulun. Sağlıklı beslenmeyi alışkanlık haline getirmek uzun soluklu bir yolculuk olabilir. Bu yolculukta mola vermemek için kendinizi motive etmenin yollarını bulun. Bazı kişiler iç bazı kişiler dış motivasyonludur. Dışardan etkiler mi sizi daha çok motive ediyor? O zaman arkadaşlarınızdan destek isteyin. Siz mi kendinizi daha iyi motive ediyorsunuz? Başarılı her hafta için kendinize bir ödül verin.
Hedeflerinizi basamaklandırın. Toplam ne kadar kilo vermeniz gerektiğine takılmayın. Bu motivasyonunuzu bozabilir. Bunun yerine kendinize haftalık ve aylık hedefler belirleyin. Unutmayın, hiç bir hedefe tek basamakta ulaşılmaz.
Kendiniz için yapın. Sağlıklı beslenmek kendinize verdiğiniz değerin de bir göstergesi aslında. Abur cubur yediğinizde kendinizi ağır ve hantal hissediyorsunuz, o zaman bunu kendinize yapmaktan vazgeçme vakti geldi.
Yorulduğunuzda mola verin. Yol çok uzun ve ızdıraplı gelmeye başladı ise enerjinizi bir haftalığına başka bir yöne çekin. Bu yeniden motive olmanın bir yoludur.
30 dakikayı vücudunuza çok görmeyin. Her gün Tv karşısında, sosyal medyada veya bunun gibi yerlerde boşa geçirdiğiniz zamanları artık kendinize ayırma vakti geldi. Günde 30 dakikanızı imkân varsa yürüyüşe yok ise esneme ve germe hareketlerine ayırın.
2014'ün EN HİT BEŞ BESİNİ
Ananas: Ananas, zengin lif ve C vitamini içeriği dışında içerdiği bromalin pigmenti ile düzenli tüketimde selülitlerinizi azaltmaya yardımcı olacak. Kabızlık ve ödem gibi problemler üzerinde de etkili. Meyve salatalarınıza ilave etmekle başlayabilirsiniz.
Avokado: Yağ yerine geçen tek meyve olan avokado, birlikte tüketildiği besinlerin içerisinde bulunan vitamin ve minerallerin vücutta daha iyi kullanılmasına imkan tanıyor. Aynı zamanda kabızlık sorununun çarelerinden biri. Salatalara ilave edebilir, rendeleyip baharatlarla karıştırarak kahvaltılık olarak kullanabilirsiniz.
Yumurta: Anne sütünden sonra en kıymetli besin. Beyazı %100 kaliteli protein, sarısında saç ve tırnak sağlığı üzerinde etkileri olan biyotin yer alıyor. Günde bir adet yumurta herkes için uygun. Kahvaltıda tüketemediyseniz eve geç döndüğünüz günlerde omlet veya menemen olarak tüketebilirsiniz.
Yoğurt: Süt ve yoğurdun metabolizma hızlandırmaya yardımcı etkisi var. Bu etkisi içerdiği proteinlerden ve kalsiyum mineralinden ötürü. Günde 2 su bardağı süt veya yoğurt tüketmek, karın yağlarınızı azaltmaya yardımcı. Yemeğin yanında veya meyveli olarak tatlı yerine. Yoğurt her şekli ile sağlıklı ve tüketmesi kolay bir besin.
Yulaf ezmesi: Yoğun lif kaynağı olmasının yanı sıra, en sağlıklı tahıllardan biri. Kan şekerini diğer tahıllara göre daha iyi dengelediğinden ötürü, diğer tahıllara göre zayıflama konusunda daha ön sırada. Bu sene mutfağınızda bir değişiklik yapıp, yulaf ezmesini sadece kahvaltılarda tüketmeyip, çorbalarınıza ve haşlayarak salatalarınıza ilave etmeye başlayabilirsiniz.
sagol minemyazik agladi altima ettim diye dedim aglama oglum hastasin cok sükür atlatik sanirim
aslinda pazartesinden haric diger günler zorlanmiyorum minem ama haftasonu migdeyi genisletiyorum sonrada pazartesi geri ufaltmaya calisiyoruz iste :18: canim yogurt corbasi istiyor yada kapuskaolmadi tonbalikli salata yerim
sabah yine sade yogurt icine 2 kasik yulaf ezmesi biraz tarcin katip yedim
uzun zamandır azı dişimde çürük vardı sancılar artmaya başlayınca randevu aldım 2 hafta önce 12 aralığa verdiler,sonra dr mazereti çıkmış,mj geldi randevu tekrar alın diye bu sefer 16 aralığa vermişlerdi,,
bugün saat 14.00'te gittim diş hekimine(devlette),dr baktı dişime ve kanal tedavisi uygulanması gerebilir dedi,ama geçici dolguyu yapalım tutar bi sorun çıkmazsa gerek kalmaz belki dedi,diş çok kötü olmuş köke kadar inmiş çürük dedi,
iğne vurdu uyştuktan sonra yine çağırdı ,başladı temizlemeye çürüğü,,allahım dışarda hastalar konuşurken duydum nasıl korktum ama,adamda dolgu yaptırmış çok acımış falan filan anlatıyodu,
neyse korkarak oturdum ama en ufak bi acı hisstmedim gerçekten her alet değiştirdiğinde,dedim kesin bu alettir acıtan,ama değilmiş dr geçici dolguyu takmaya başladı dedim bukadarmıydı,hiç canım yanmadı dedim kendi kendime:))
26 aralığa randevu verdi,ozaman gerçek dolgu yapıcak sanırım,bakalım bekleyip görücez,şuan dişim hala uyuşuk 1 saati geçti,umarım uyuşukluk geçince ağrım olmaz,gerçi ağrı kesicide verdi ama,duyduğum kadarıyla
bu dolgunun ardından feci ağrı oluyomuş bazılarında,bakalım ben şanslımıyım,dişçi koltuğundaki şansım devam eder inşallah acısız bi diş kurtarma operasyonu geçirmiş olurum
Canım eline emeğne sağlık . Kilo verenleri kutlarım
Veremeyenler bu hafta az yiyin bol spor yapalım tamammı
Terikler 1 olmuşsun.
Hadi baklaım kolay gelsin. İnşallah işine yarar
Fadimem sana da günaydın. İyi bir hafta olur inşallah
Nasıl geçsin minecim yedik içtik pazaretesi kaldığımız yerden devam ediyoz.
TebriklerDarısı başıa olsun
Güle güle giy ayakkaını. Boşver eşini anlar hap söylenirler. Sen keyfine bak.İnsan kendi için birşeyler yapınca mutlu oluyor.
Eşin içinde inşallah uygun bir şey bulursun.Ben kocişe parfüm sparişi vardim. Yeni yıl hediyesi olacak.
Sogol canım. Faydalı bir yazı.
Canım çok geçmiş olsun
Sana da iyi akşamar
Geçmiş olsun canım.
Kızlar bu hafta çok yoğun bir hafta olacak. Okulda veli toplantısı, sonra yeni yıl için fotoğraf çekimi. sonra yine velilere yönelik bir hafta sonu proğramı var.Nöbet var. Kızcem hasta 2 gündür akşamları çıkarıyor. Allah yardımcımız olsun.
Menüm
Sabah: menemen,1 dilim cavdar ekmeği,4 zeytin,1 tatlı kaşığı bal,yeşil çay
Öğle: tavuklu şehriye çorbası,1 dilim ekmek
ara: 1 kase murt(mersin)
akşam: salata
slm kızlar nasılsınız sınavlarım bıttı sukur hepsıde ıı geçtı şimdi 40gun sonra fınaller var
bıraz dınlenıyım ders calısmaya yıne baslıcm
sız neler yapıyorsunuz
minderbob menusunu sunar
sabah
Eki Görüntüle 898051 Eki Görüntüle 898052
1 kozlenmis biber
2 catal kozlenmis patlican
3 zeytin
4 parca kasar peyniri
dereotu,maydonoz
1 kupa sekersiz filtre kahve
ara
is arkadasim zorla patatesli borek verdi
Eki Görüntüle 898056
ogle
Eki Görüntüle 898057
5-6 kasik bulgurlu kirmizi mercimek yemegi
salata
meyveleri yiyemedim
ara
1 elma
aksam
Eki Görüntüle 898058
1 kase semizotu yemegi ( icine 2 defa mi tuz attim nedir,bir tuzlu olmus ki anlatamamsuyunu suzdum sadece semizotunu yedim 5 kasik yedim,yarisi da suyuymus )
4 kasik yogurt
salata
simdi
1 kupa cok hafif sekersiz filtre kahve
2 kuru kayisi
menüm kızlar
inşallah iyidir
sabah
yarım portakal 1 dilim çavdar 3 kaşık yoğurt ketentohumu karıştırdım hepsini
ara
1 neskafe
öğlen
1 çay bardağı makarnayı haşladım
makarnadomates salatalık ve maruldan salata yaptım(pulbiber ve ketentohumlu)
ara
1 türk kahvesi
yarım portakal
ara
10 badem
8 fındık
akşam
1 kase arabaşı çorbası
1 tabak pırasa(beyaz peynir ve yumurtalı omlet gibi yaptım)
1 kase yoğurt
ara
1 mandalina
plates+ egzersiz yaptım spora gidip
:26::26::26::26::26::26::26::26:
kızlar konuyla alakasız ama yıne de soruyum ben benım 2 haftadır falan sag kasığım agrıyo
bı turlude geçmedi cuma gunu kadın doguma gıttım solda 4.5 cmlık kıst varmış
ama benım sag tarafım agrıyo basına boyle bısey gelen varmı:26:
benim menu:
sabah: 1dlm tb ekmegi, 1 haslanmis yumurta, 5 zeytin,
ara: sekersiz kahve, 1 incir
oglen: 5 kasigi sebze yemegi, 1 dlm ekmek, 3 kasigi yogurt
ara: 1 elma
aksam: 1 dlm ekmek, 4 kasik sebze yemegi, yogurt, 1 kucuk armut
bundan sonrasina hicc eminn degilim, yarina misafirim var biseyler yapiyorum,
kahvaltı 11.00
1.00 x 1 Dilim (15gr) Kızarmış Kepekli Ekmek (23 kcal)23 kcal
0.50 x 1 Dilim (15gr) Kızarmış Beyaz Ekmek (35 kcal)18 kcal
0.25 x 1 Yemek Kaşığı (14gr) Margarin Yağı (99 kcal)25 kcal
1.00 x 1 Adet Domates (14 kcal)14 kcal
0.25 x 100gr Pırasa (Çiğ) (52 kcal)13 kcal
ara 12.00
2.00 x 1 Çay Bardağı (100ml) Çay (Şekersiz) (1 kcal)2 kcal
4.00 x 1 Çay Kaşığı Toz Şeker (15 kcal)60 kcal
1.00 x 1 Litre Su (0 kcal)0 kcal
ara 15.00
2.00 x 1 Çay Bardağı (100ml) Çay (Şekersiz) (1 kcal)2 kcal
4.00 x 1 Çay Kaşığı Toz Şeker (15 kcal)60 kcal
akşam 17.30
5.00 x 1 Yemek Kaşığı (20gr) Kuru Fasulye (Etsiz) (24 kcal)120 kcal
1.00 x 1 Porsiyon (250gr) Bulgur Pilavı (290 kcal)290 kcal
0.25 x 1 Porsiyon (200gr) Mantı (407 kcal)102 kcal
0.25 x 100gr Yoğurt (Tam Yağlı) (68 kcal)17 kcal
0.50 x 1 Yemek Kaşığı (10gr) Zeytinyağı (90 kcal)45 kcal
1.00 x 1 Porsiyon (100gr) Yeşil Salata (Yağsız) (18 kcal)18 kcal
21.00
1.00 x 1 Fincan Yeşil Çay (3 kcal)3 kcal
1.00 x 1 Litre Su (0 kcal)0 kcal
YaktığınızKalori Miktarı
çook teşekkür ederim bu arada yeni üye oldugum için tam blmyrm ama grubunza katılabldm mi :)
gunaydin canimmm, hadi bir yerden basla, bibirimizi gazlayalimm
bende moral bozmayıp öyle yaparım diyodum canım,ama bugün gelirlerse kalıcaklar cumaya kadar sonrada eşim onları götürme bahanesiyle bizide götürücek köye,o mülakata gidicek biz orda kalıcaz,pazar günü dönücez,ne kadar uzun zaman geçmiş oluyo sıkkınım oyüzden,
canım bak eşini çok seviyorsun ona kıyamıyorsun hepimiz öyleyiz allah mutluluğunuzu daim etsin
sanırım evlilik yıldönümünüz ve kayınbabanlar geliyor
bence hiç sorun etme elinden gelen en iyi hizmeti sun herzamankinden farklı davran ikramlar hazırla
ertesi günde kendiniz için kutlama yaparsın bence eşin bu şekilde daha çok mutlu olur
ben öyle yapıyorum sevmesemde onlar geldiği zaman çok özenirim yemek konusunda falan
Canım tebrik ederim geç oldu ama kusura bakma...
Biz ilk bildirimleri unutmussun ama ilk seferde olur böyle şeyler...
İyiki not etmişsin canım bulmak cok kolay oldu sayende....
Tebriklerrr...
Güzelmiş bende telefonda bi uygulama kurdum
ordan takip ediyorum da etsem nolcak
1200 kalori sınır koydum
hep hedefin üstüne cıkıyorum sinir oluyorum
Ahh Fadime Ablacım sen iyisin yine birtek hafta sonu yemişsin ben hafta sonundan beri hala yiyorum
Hafta sonu hepimiz cozutmuluz yaa siz toparladınız ben toparlayamıyorum da
Hoşgeldin canım..
Senin adına sevindim ne güzel gitmiş 3 kiloo..
Sende mi Bürütüssss
Güzel bilgiler paylaşım için teşekkürler canımmm
Aynen Suzim yaa hafta sonu cozutup sonra pişmanlık siz toparladınız ben onuda yapamıyorum
Geçmiş olsunn Tubişş..
Menün güzel canım akçam sadece salata yettimi yahu cok azz yanına yogut ayran içeydin bari..
Selam hoşgeldin..
Sınavlarında başarılar canım..
Bi börekten bişi olmaz canım bizde taş değiliz yani can bu çekiyooo...
Afiyet olsun..
Çok güzel Minecim hem dengeli yemişsin hemde spor yapmışsın...
Geçmiş olsun umarım kötü bişi yoktur
Güzel canım afiyet olsun..
Tubiş akşam yemeğinde coşmuşsun kız fasülye bulgur pilavı mantı ohhh :26::26::26:
bende moral bozmayıp öyle yaparım diyodum canım,ama bugün gelirlerse kalıcaklar cumaya kadar sonrada eşim onları götürme bahanesiyle bizide götürücek köye,o mülakata gidicek biz orda kalıcaz,pazar günü dönücez,ne kadar uzun zaman geçmiş oluyo sıkkınım oyüzden,
ama bakalım saat 1de muayenesi vardı kaynanamın,saat 14.20 oldu daha gelen giden yok,sanırım eşimin eve gelmesini bekliycekler,saat 5te gelirler belki,niye böyle yapıyolar anlamıyorum,oğulları olmadanda yanıma gelebilirlerdi halbuki,ama çekindikleri bişey var heralde..
neyse bakalım gidişat neyi göstericek,eşimden mj falanda gelmedi,unuttuysa eğer hatırlatıpta üzmiyim bari,kafasına ne zaman dank ederse ozaman kutlarız napalım,,,adamın beyninde bin tane tilki dolanıyo hangi birine yetişsin
anaaaaamm bütün geçmişimizi gözler önüne sermişsin kız,ben onları yiyeli kaç gün oldu
sırf oyüzden dün saat 16'da yedim hemde az,akşam eşim yerken ben bişey yemedim
mükafatını aldım ama bugünkü tartıda
belki karar değiştirip eve geri gitmişlerdir bu ihtimalde var bence ara eşini yada kv deni bi şekilde öğren ona göre akşama hazırlık yaparsın kendiniz için
hani siz haftasonu gideceksiniz ya belki ondan gelmeyebilirler diye düşündüm :26:
valla bilmiyorumki napsam,köye geri gitmiş olamazlar gibi geliyo,çünkü ayda bir maaş almaya,bide arada bir hastane işi olursa ozaman geliyolar şehre,arabayla yarım saatlik mesafede köy burdan,
bide gelmişken torunlarını görmeden asla gitmez k.v,,, k.peder istese geri giderde,kv çok özlüyo çocukları oyüzden gelirler büyük ihtimal,ama şimdi arayıpta sormak istemiyorum,gelicekleri varsa gelirler ,o arasaydı en azından gelcez evdemisin falan diye..
hani siz haftasonu gideceksiniz ya belki ondan gelmeyebilirler diye düşündüm :26:
naptınız hastane işini falan dersen onlar sana der zaten birazdan ordayız gelince konuşuruz diye valla ben 50 kere aramıştım meraktanbenim kaynana 1 hafta öncesinden müsade alır bize gelmek için inşallah evlenince de öyle olur oğlumun evi diyip çat kapı gelmesin de
ayy buara iyi gidiyorum
ilk defa :18:
haftasonu yap canım benimde hain planlarım var
canım sporda ölçü alıyorlar 2 aydır sıkılaşmada yok
aldığım kalori okadar fazla ki incelemiyorum
ama bu ay biraz incelme var sanırım geçenlerde hocada dedi bakalım haftaya ölçü alıncak
buarada ben yazında aynıyım yani yaz kış durmuyorum zaten hep hareket halindeyim ama yazın daha çok mutfağa veriyorum kendimi
ben boş kalmayı sevmiyorum hiç bişey yapamasam mutfakta bişeyler yaparım
bence güzel canım
sabahları sade kek, kurabiye öneriliyor zaten
hep aynı şeyleri yemek alışkanlık yapıyor haftada 1 kek veya sade kurabiye yenebilir ama tabi 1 kurabiye nekadar tok tutar :26:
sporu bırakmam lazım canım çünkü yetişemiyorum
çocuk olmasa hiç farketmez eşim sorun çıkarmıyor ama mesela 3te çıkıyorum kızımı alıp eve gelmemiz 4ü buluyor
onunla vakit geçirmeden çıkıyorum 4 buçuk gibi
6ya doğru eve geliyorum hava çoktan kararmış oluyor tabi hemen yemek telaşı
yemeği ocağa koyup duşa giriyorum herşey koşturmaca
ancak yemekten sonra kızımla ilgilenebiliyorum
günler uzunken daha rahattı yürüyerek gidince bide korkuyorum kış günü yollar çok ıssız :18:
malesef canım 3ü 1 arada içiyorum tatlı isteğimi kesiyor daha kalorili çikolata yiyeceğime diyorum ne bileyim belkide hata yapıyorumdur
1. olamam canım yaa pek eksilme yok
sağol canım menümün beğenilmesi beni çok mutlu etti
bende haftasonları yapmayı düşünüyorum
eşim hiç pasta börekle alakası yok yapma diyor hatta yiyoruz diyor ama ben mutfaktan uzak kalamam :26:
haftasonları yapacam poğaça kek börek haftaiçi sağlıklı beslencem
Eki Görüntüle 899769
Eki Görüntüle 899770 Eki Görüntüle 899767 Eki Görüntüle 899768
Daha ne diyim ben size canım kk arkadaşlarım
bugün nesfitle başladım güne,şimdide yeşil elmamı yiyorum,bugün tartıda yüzüm güldü sonunda,dün 62.3tüm ne hikmetse akşamları cumartesiden beri doyana kadar yedim,bi 61i göremediydim,dün erken ve az yedim,bugün gördüm sonunda,
bugün 6.yıl evlilik yıldönümümüz kızlar,ama dün kayınpeder aradı bugün 13te hastaneye gelceklermiş köyden,bize gelicekler büyük ihtimal kalmaya
eşim hatırlıycakmı şüphem var,ama hatırlasa bile bugün başbaşa olamıycaz ona yanıyorum,tamda bugüne denk geldi iyimi,moralim bozuk,keşke yarın gelselerdi,,
pederle aramız çok iyiydi düzelmişti barışmıştık,artık kavga etmek yoktu anlaştık üzmiycektik birbirimizi,ama geçen eşimi aradı ve moralini bozdu üzdü,neymiş köye gelmiyomuşuz ölüncemi gelceniz hiç gelmeyin ozaman falan filan,eşimin başını kaşıycak vakti kalmıyo,sabah 7de işe gidiyo,17de geliyo yemek yiyip 18de okula gidiyo,21de çıkıp yetmezmiş gibi arabasıyla,kamyon kullanmak için 6 km uzaklıkta biyere gidiyo(gli işletmeye girmek için mülakata giricek nasip lursa,kpps puanıyla başvurmuştu ismi listede çıktı)saat 00.30da eve geliyo hemen yatıyoruz,sabah yine 7de işe kalkıyo
21inde mülakat var,işe girebilmek için çabalıyo,bukadar işin gücün arasında hemde bu kar kışta nasıl gidebiliriz köye söylermisiniz yazık değilmi eşime,herkez kendini düşünüyo
eşim anlattı telefonda baba böyle böyle hiç fırsatım yok şu mülakat işi bitsin rahatlıyım gelicez,,
zaten pazartesi günü demişti bana eşim,hazırlan perşembe günü köye gidicez,yatıcaz ertesi gün siz orda kalın,ben mülakata gidip tekrar geliyim pazar günü dönelim geri demişti,eşim bunuda söyledi babasına ama nerde anlayan,bağırıp durdu
neyse kafanızı şişirdim nede uzun yazmışım,dolmuşum resmen
günaydın kızlarrr
herkese kedersiz, tasasız, neşeli, bol kahkahalı, az cısslı mutlu musmutlu bir gün diliyorum
canım bikaç aydır sorunsuz gidiyorduk anlamıştım kafaya takılıcak birşey olmadığını çokta huzurluydu içim,ama yavaştan geliyolar banaaaa
2gündür bi sıkıntı var içimde allahım hayırlara çıkarsın,hayattan hiç zevk almıyorum saçma saçma sorular geliyo aklıma,biz neden yaşıyoruz bu soba neden burda duruyo,neden yemek yiyoruz suyu neden şişeden değilde bardaktan içiyoruz gibi saçma salak düşünceler kemiriyo aklımı,çıldırıyormuyum neyim,dün eşimede söyledim aynısınıda,demesinmi ben senden daha çok bıktım hayattan zevk alamıyorum bıktım çabalamaktan,karşılığını alamamaktan korkuyo sarfettiği şeylerinkıayamadım yaa,,allahım sonumuzu hayretsin,,herşey gönlüne göre versin eşimin.azcık yüzü gülsün rahat etsin kafaya hiç bişey takmasın mutlu olsun.amin
canım bak eşini çok seviyorsun ona kıyamıyorsun hepimiz öyleyiz allah mutluluğunuzu daim etsin
sanırım evlilik yıldönümünüz ve kayınbabanlar geliyor
bence hiç sorun etme elinden gelen en iyi hizmeti sun herzamankinden farklı davran ikramlar hazırla
ertesi günde kendiniz için kutlama yaparsın bence eşin bu şekilde daha çok mutlu olur
ben öyle yapıyorum sevmesemde onlar geldiği zaman çok özenirim yemek konusunda falan
ama bakalım saat 1de muayenesi vardı kaynanamın,saat 14.20 oldu daha gelen giden yok,sanırım eşimin eve gelmesini bekliycekler,saat 5te gelirler belki,niye böyle yapıyolar anlamıyorum,oğulları olmadanda yanıma gelebilirlerdi halbuki,ama çekindikleri bişey var heralde..
neyse bakalım gidişat neyi göstericek,eşimden mj falanda gelmedi,unuttuysa eğer hatırlatıpta üzmiyim bari,kafasına ne zaman dank ederse ozaman kutlarız napalım,,,adamın beyninde bin tane tilki dolanıyo hangi birine yetişsin
anaaaaamm bütün geçmişimizi gözler önüne sermişsin kız,ben onları yiyeli kaç gün oldu
sırf oyüzden dün saat 16'da yedim hemde az,akşam eşim yerken ben bişey yemedim
mükafatını aldım ama bugünkü tartıda
naptınız hastane işini falan dersen onlar sana der zaten birazdan ordayız gelince konuşuruz diye valla ben 50 kere aramıştım meraktanbenim kaynana 1 hafta öncesinden müsade alır bize gelmek için inşallah evlenince de öyle olur oğlumun evi diyip çat kapı gelmesin de
ya aslında bunlarda habersiz pek gelmezler,illaki ararlar.
ben birazdan arayım bakalım iyi fikirmiş,hastanede ne dediler nasılmış durumu falan bahaneyle bi sorem
valla oğlumun evi deyipte çat kapı gelemezler sonuçta oğulları işte oluyo biliyolar bunu,gelinleri olucak evde onuda biliyolar illaki ararlar yine merak etme
öncelikle teşekkür ederim
menüne gelince canım,
sabah ve ara iyi bence,
öğlenatlıcan ve biberlerin boyutları önemli bence küçükse fazla olmaz,ama büyüklerse 1e indirmen gerekir bence,
akşamki dolmayı yemezsen daha iyi olur bence ,sonuçta pirinç vardır içinde ,akşamları pirince hayır diyorum ben,çünkü bildiğim kadarıyla vücutta 3 gün kalıyomuş,2 saatte sindirilen besinlerden biri,valla biyerde daha okumuştum 3 gün vücuttan atılmıyor diye,çorba salata 3 kaşıkta yoğurt iyi olur,yarına daha hafif uyanırsın
Suzim kız 8 kaşık plav neyin nesi nasıl erteceğin yeme bir daha. Yada bulgur pilavi ye. Bak sonra yine + çıkacaksın
Hoşgeldin canım. İnşallah hep beraber zayıflarız
Soğol fadimem. Üştmüş kuzum. 2 Gündür doğru dürüst yatmıyor,yemiyor insan hiç bir şey yapamıyor.Allahım kuzucuklarımızı korusun
Canım kolay gelsin. Zor iş usta gelince birsürü iş çıkıyor. Balkonunu güzel günlerde kullan
Bende nerde bu kız diyodum.
Hoşgeldin canım
Evet geldi murt afiyetle yedim canım.
burberry erkek parfüm alcam eşime yakıştırıyorum. tabi birde ten uyumu var eşine uyar mı bilmem.
Güzel menüü spor da yapmışsın. Ama benim canım da arapaşı çekti. Tam bu havalrda ne içilir. Ben en iyisi memlekete gitip geleyim. Burda kimse anlamaz arabaşından
Benim de başıma sık sık gelir canım Kendi kendine patlarsa soru yok. Sana tavsiyem papatya çayı iç iyi gelir.
Sağol minderim. Üşütmüş kuzum. Güzel menü afiyet olsun. Mercimek güzelim
Hoşgeldin kuzucum.Soğol tatlım. Ben ne kadar dikkat etsem o zaman hasta oluruz. Sakınan göze çöp batarmış derlerya öyle oluyor.
Benim de aklımdan geçmiyor değil ayran detoksu. en çok o zaman kilo vermştim.
Bence bu mende dolma ve ekmek aynı anda olmamış.Akşama fasulye ye dolmayı boşver zaten çorbada içeceksin. Birde yoğurt yada ayran eklemeni öneririm.
Merhabalar,
Uzun zamandır bu siteyi takip ediyorum ama artık aktif olmam gerektiğini düşündüm ve bu konudan başlıyorum:)
Hepimizin olduğu gibi kilo en büyük dert! 3 ay önce evlendim, ondan önce biraz dikkat etmiş ve 5-6 kilo vermiştim, düğün koşturmacasında 1-2 kilo daha verdim ve düğünde tam istediğim gibiydim. 77'den 69a düşmüştüm! Ve bu 3 ay içinde neredeyse verdiğim bütün kiloları geri aldımşimdi yeniden 76 kiloyum ve çok mutsuzum.
Eşim ve ben yemek yapmayı çok seviyoruz, böyle olunca tabiki dengesiz besleniyoruz, bi de yeni evliyiz diye özeniyoruz filan. Ama dur demem lazım sanırım
Aranıza katılmak ve yavaş yavaş bu kilolardan kurtulmak isterim, umarım faydası olur..
Hepinize tekrar merhaba!
ay ne guzelmis ins evlendikten sonrada oyle olur, benim annemde hic aramadan gelinin evine gitmez halbuki evlerinin arasinda sadece 10dk var ama aramadan gitmez belki musahit degildir diye, ay benimkide yanimda olsa herhalde hic benim evden cikmaz burasi rahat ne yapim evimde diye
alpmer arkadasim evet unutmusum listeye ilk bildiri yapanlari ekmeyi guya duzelticektim listeyi ama hic vaktim olmadi ben bu hafta cok yorgunum neden anlamadim is yerinde uyuklucam nerdeyse aksamlarida erken yatiyorum.
ben bugun yaramazlik yaptim kizlar Sabah tartildim cunku hafta sonu yedim ictim hafta ici toparlarim dedim ama carsamba oldu daha hala bisey toparlamadim :18::18::18::18::18: valla tartima gore ne almisim ne vermisim su 2 gun disimi siksamda 200gr bari versem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?