70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Selam kızllaarr...

Ya ben dün gelicem dedim bir türlü gelemedim
Alıntı yaptım hepsi oldugu gibi kaldı..
Bakamadım sayfaya bir daha..

Bu hafta cok yogun geçiyor..
Almanya dan cocukluk arkadasım geldi..
Onla ılgılendım her iş cıkısı gibi işler de yogun..
Yeme düzenimde kaçtı..
O yüzden bugün menü paylaşmıcam yine..
Çok cıss var cookk..
Kesin artı cıkıcam bu hafta..

Ama kısmetse haftaya bişi kalmadı gibi..
Bi düzene sokmak lazım artık..
Tartılamadım da 2 gündür kaç oldum onu bile bilmiyorum yaa offf...

Neyse böyle işte benden durumlar sizde ne var ne yok anlatın kıssceler bakalım..
Ben şimdi geçmişe gidicem kısa tutmaya calısıyım da
Dünkü gibi olmasın bari

-

canimmmm takma kafana, esinle mutlusun anladigim kadariyla, onlari bosver,

canım bikaç aydır sorunsuz gidiyorduk anlamıştım kafaya takılıcak birşey olmadığını çokta huzurluydu içim,ama yavaştan geliyolar banaaaa

2gündür bi sıkıntı var içimde allahım hayırlara çıkarsın,hayattan hiç zevk almıyorum saçma saçma sorular geliyo aklıma,biz neden yaşıyoruz bu soba neden burda duruyo,neden yemek yiyoruz suyu neden şişeden değilde bardaktan içiyoruz gibi saçma salak düşünceler kemiriyo aklımı,çıldırıyormuyum neyim,dün eşimede söyledim aynısınıda,demesinmi ben senden daha çok bıktım hayattan zevk alamıyorum bıktım çabalamaktan,karşılığını alamamaktan korkuyo sarfettiği şeylerinkıayamadım yaa,,allahım sonumuzu hayretsin,,herşey gönlüne göre versin eşimin.azcık yüzü gülsün rahat etsin kafaya hiç bişey takmasın mutlu olsun.amin

günaydın kızlarrr
herkese kedersiz, tasasız, neşeli, bol kahkahalı, az cısslı mutlu musmutlu bir gün diliyorum
selam hoşgeldin amin inşallah hepimizin günleri öyle geçer
ya tenefüslerde iniyorum arkadaşların yanına çaydan sıkılınca içiyorum
azaltmam lazım bağımlılıkta yapıyor içmediğim zaman farklı şeylere sarıyorum daha masum diye düşünüyorum ne bilim :26:
neyse azaltcam canım söz şuan yine içiyorum :26: ama bu son
aslında bende eksiyim -500 falan ama 65i görmem zor örünüyor daha fazla gitmez gibi :26:
selam canım bazen öyle şeyler olabiliyor hayatın düzene girince sende düzenlersin inşallah

canım bak eşini çok seviyorsun ona kıyamıyorsun hepimiz öyleyiz allah mutluluğunuzu daim etsin
sanırım evlilik yıldönümünüz ve kayınbabanlar geliyor
bence hiç sorun etme elinden gelen en iyi hizmeti sun herzamankinden farklı davran ikramlar hazırla
ertesi günde kendiniz için kutlama yaparsın bence eşin bu şekilde daha çok mutlu olur
ben öyle yapıyorum sevmesemde onlar geldiği zaman çok özenirim yemek konusunda falan

kızlar şuana kadar 430 kalori almışım
akşama ziyafet çekebilirim
ay ne fenayım demi

Canım tebrik ederim geç oldu ama kusura bakma...
Biz ilk bildirimleri unutmussun ama ilk seferde olur böyle şeyler...

aslinda bu listeyi 18290. sayfayi not edelim bir yere,gelecek hafta liste yapacagimiz zaman bu sayfaya gelip alinti ile cevaplayip liste uzerinde degisiklik yapariz hem de kim liste alti olacak diye kolayca yazabiliriz dimi

İyiki not etmişsin canım bulmak cok kolay oldu sayende....

Tebriklerrr...

Güzelmiş bende telefonda bi uygulama kurdum
ordan takip ediyorum da etsem nolcak
1200 kalori sınır koydum
hep hedefin üstüne cıkıyorum sinir oluyorum

Günaydın kızlarrr,
Yeni bir haftada tekrardan merhaba, yedik içtik başladık yeni bir haftaya.

Ahh Fadime Ablacım sen iyisin yine birtek hafta sonu yemişsin ben hafta sonundan beri hala yiyorum

Hafta sonu hepimiz cozutmuluz yaa siz toparladınız ben toparlayamıyorum da

Hoşgeldin canım..
Senin adına sevindim ne güzel gitmiş 3 kiloo..

bende pazar günü hamurişiyle beslendim öğlen kahvaltıda akşam yemeğinde börek pişi hamur işi hamur işi

Sende mi Bürütüssss

Güzel bilgiler paylaşım için teşekkürler canımmm

Aynen Suzim yaa hafta sonu cozutup sonra pişmanlık siz toparladınız ben onuda yapamıyorum

Geçmiş olsunn Tubişş..

Menün güzel canım akçam sadece salata yettimi yahu cok azz yanına yogut ayran içeydin bari..

slm kızlar nasılsınız sınavlarım bıttı sukur hepsıde ıı geçtı şimdi 40gun sonra fınaller var
bıraz dınlenıyım ders calısmaya yıne baslıcm
sız neler yapıyorsunuz

Selam hoşgeldin..
Sınavlarında başarılar canım..

Bi börekten bişi olmaz canım bizde taş değiliz yani can bu çekiyooo...
Afiyet olsun..

Çok güzel Minecim hem dengeli yemişsin hemde spor yapmışsın...

Geçmiş olsun umarım kötü bişi yoktur

Güzel canım afiyet olsun..

Tubiş akşam yemeğinde coşmuşsun kız fasülye bulgur pilavı mantı ohhh :26::26::26:

çook teşekkür ederim bu arada yeni üye oldugum için tam blmyrm ama grubunza katılabldm mi :)

katıldın katıldın canım hoşgeldin

gunaydin canimmm, hadi bir yerden basla, bibirimizi gazlayalimm

gaza getirsene beni canım yaa yada çek saçımı ne bilim yap bişey iştee

minecim nickimin altında yazan şeyi gördün mü seni yenicem demiştim haftalar önce ben sola kayarken sen sağa doğru ilerliyorsun nasıl yencem ki ben seni biraz yavaş gitsen

bende moral bozmayıp öyle yaparım diyodum canım,ama bugün gelirlerse kalıcaklar cumaya kadar sonrada eşim onları götürme bahanesiyle bizide götürücek köye,o mülakata gidicek biz orda kalıcaz,pazar günü dönücez,ne kadar uzun zaman geçmiş oluyo sıkkınım oyüzden,
ama bakalım saat 1de muayenesi vardı kaynanamın,saat 14.20 oldu daha gelen giden yok,sanırım eşimin eve gelmesini bekliycekler,saat 5te gelirler belki,niye böyle yapıyolar anlamıyorum,oğulları olmadanda yanıma gelebilirlerdi halbuki,ama çekindikleri bişey var heralde..
neyse bakalım gidişat neyi göstericek,eşimden mj falanda gelmedi,unuttuysa eğer hatırlatıpta üzmiyim bari,kafasına ne zaman dank ederse ozaman kutlarız napalım,,,adamın beyninde bin tane tilki dolanıyo hangi birine yetişsin

anaaaaamm bütün geçmişimizi gözler önüne sermişsin kız,ben onları yiyeli kaç gün oldu
sırf oyüzden dün saat 16'da yedim hemde az,akşam eşim yerken ben bişey yemedim
mükafatını aldım ama bugünkü tartıda

belki karar değiştirip eve geri gitmişlerdir bu ihtimalde var bence ara eşini yada kv deni bi şekilde öğren ona göre akşama hazırlık yaparsın kendiniz için

belki karar değiştirip eve geri gitmişlerdir bu ihtimalde var bence ara eşini yada kv deni bi şekilde öğren ona göre akşama hazırlık yaparsın kendiniz için

valla bilmiyorumki napsam,köye geri gitmiş olamazlar gibi geliyo,çünkü ayda bir maaş almaya,bide arada bir hastane işi olursa ozaman geliyolar şehre,arabayla yarım saatlik mesafede köy burdan,
bide gelmişken torunlarını görmeden asla gitmez k.v,,, k.peder istese geri giderde,kv çok özlüyo çocukları oyüzden gelirler büyük ihtimal,ama şimdi arayıpta sormak istemiyorum,gelicekleri varsa gelirler ,o arasaydı en azından gelcez evdemisin falan diye..

Son düzenleme:
hani siz haftasonu gideceksiniz ya belki ondan gelmeyebilirler diye düşündüm :26:
naptınız hastane işini falan dersen onlar sana der zaten birazdan ordayız gelince konuşuruz diye valla ben 50 kere aramıştım meraktan benim kaynana 1 hafta öncesinden müsade alır bize gelmek için inşallah evlenince de öyle olur oğlumun evi diyip çat kapı gelmesin de

ya aslında bunlarda habersiz pek gelmezler,illaki ararlar.
ben birazdan arayım bakalım iyi fikirmiş,hastanede ne dediler nasılmış durumu falan bahaneyle bi sorem
valla oğlumun evi deyipte çat kapı gelemezler sonuçta oğulları işte oluyo biliyolar bunu,gelinleri olucak evde onuda biliyolar illaki ararlar yine merak etme

canim bence birakma sporu gerci sende haklisin hava karanliksa korkman normal. ben gecen sene dogum iznindeydim 3ay gitmistim spora, hic kilo veremedim cunku o... gibi yiyodum hergun pasta borek ama genede hergoren ay nasil zayiflamissin diyodu zayiflamiyodum ama inceliyodum buda beni mutlu ediyodu ama malesef yaz tatili geldi sonra ise basladim derken spor bitti.

ay cok tesekkur ederim valla ben en cok sonundakini cok begendim ne dilersem kabul olurmu???

yok canim niye oyle soyluyosun hep kilodanmi konusucaz aradada dertlesiyoz iste. ay bende hic sevmiyorum esimin ailesini allahtan ben yurt disindayim onlar tr de. benim esimde is degisikligi nedeniyle 3 aydir adamin basini kasiyacak vakti yok onlarda ha bire caldiriyolar arasin diye bende merak eden arar diyorum bu seferde esimin morali bozuluyo bi tutamiyorum çenemi. yazin tr ye gidemedik esim i syeri acinca ille bu sene gelin diyolar telefonda ben bogazima kadar borca batmisim borc odeme derdindeyim adamlar ille gelin diyolar hic anlayis yok esimde durmus ben gelemem ama cocuklari gonderirim bende kizdim nereye gonderiyon bizi ben calisiyorum, ucak biletine verecegim parayla birinin borcunu kapatirim dedim sanki onlar benimi ozlediler hic cocuklarimlada ilgilenmezler onlarin amaclari koy islerini yaptiricak birilerini bulmak ben ev islerine bakicam esimde tarla bahce isine sinir oluyorum. iyiki benim evim uzak gelemiyolar ay yakinlarinda otursam benim kaynana cat kapi gelir evime ne musahitmisin diye sorar nede oglunu bekler gelmek icin buraasi oglumun evi der kirar girer kapiyi valla

günaydın kızlarrr
herkese kedersiz, tasasız, neşeli, bol kahkahalı, az cısslı mutlu musmutlu bir gün diliyorum

sagol canim sanada

sende benim gibi kendi kendine sorun yaratiyosun herhalde bendede olur arada en son dun oldu aksama kadar kafamda sacma sapan seyler kurdum esimle ailesiyle

ay ne guzel valla, aslinda oyle olmak lazim sevmesende sirf esin icin onlara iyi davranman lazimki esin senden sogumasin ama ben bunu bi beceremedim aklimdaki neyse hemen pat diye soyluyorum dolayisiylada esim buna kiziyo sennin ne alip veremedigin var benim ailemle diyo

ay iyi sabirlisin canim ben simdiye 10defa aramistim esimi, benimki hic hatirlamaz bende herseferinde kizarim.

ay ne guzelmis ins evlendikten sonrada oyle olur, benim annemde hic aramadan gelinin evine gitmez halbuki evlerinin arasinda sadece 10dk var ama aramadan gitmez belki musahit degildir diye, ay benimkide yanimda olsa herhalde hic benim evden cikmaz burasi rahat ne yapim evimde diye

alpmer arkadasim evet unutmusum listeye ilk bildiri yapanlari ekmeyi guya duzelticektim listeyi ama hic vaktim olmadi ben bu hafta cok yorgunum neden anlamadim is yerinde uyuklucam nerdeyse aksamlarida erken yatiyorum.

ben bugun yaramazlik yaptim kizlar Sabah tartildim cunku hafta sonu yedim ictim hafta ici toparlarim dedim ama carsamba oldu daha hala bisey toparlamadim :18::18::18::18::18: valla tartima gore ne almisim ne vermisim su 2 gun disimi siksamda 200gr bari versem

valla çalışansam mümkünse rezevasyon yapılsın bi pazarım var çünkü tüm hafta o günün gelmesini bekliyorum zaten sevmediğimden istemediğimden değil tabi inşallah lehine olur sonuç canıım

0.50 x 1 Porsiyon (30gr) Nestle Nesfit Sade (154 kcal)77 kcal
0.50 x 1 Bardak (240ml) Süt (Yarım Yağlı) (115 kcal)58 kcal

1.00 x 1 Adet Yeşil Elma (55 kcal)55 kcal Sil
1.00 x 1 Litre Su (0 kcal)0 kcal Sil
1.00 x 1 Çay Bardağı (100ml) Bitkisel Çay (Şekersiz) (1 kcal)1

1.00 x 1 Porsiyon (200gr) Makarna (Haşlanmış-Yağsız-Tuzsuz) (170 kcal)170 kcal Sil
3.00 x 1 Yemek Kaşığı yoğurt tam yağlı (20 kcal)60 kcal Sil

1.00 x 1 Adet Yeşil Elma (55 kcal)55 kcal Sil
2.00 x 1 Çay Bardağı (100ml) Çay (Şekersiz) (1 kcal)2 kcal Sil
4.00 x 1 Çay Kaşığı Toz Şeker (15 kcal)60 kcal Sil

0.50 x 1 Porsiyon Prinçli Ispanak (94 kcal)47 kcal Sil
1.00 x 1 Porsiyon (100gr) Yeşil Salata (Yağsız) (18 kcal)18 kcal Sil
0.50 x 1 Yemek Kaşığı (10gr) Zeytinyağı (90 kcal)45 kcal Sil
0.50 x 1 Porsiyon Tavuklu Şehriye Çorbası (160 kcal)80 kcal Sil

Alınan Kalori Toplamı 728 kcal

baya az kalori almış olucam iyimiş

kahvaltı

nesfit sade
yarım bardak yarım yağlı süt ile

ara

beşi biyerde çay(tek tek kendim hazırlıyorum hazır değil)
1 tane yeşil elma

öğle

makarna 2 kaşık yoğurtladım
2 çay kaşığı kadar ketçap attım

ara
1 çay bardağı siyah çay(2 çay k.toz şekerle)

ara

1 çay daha aynı şekilde
yeşil elma hatta şuanda içip yiyorum

akşam menüm kesin

ıspanaklı pilav(yoğurtlu)(yarım porsiyon 4 kaşık falan alırım heralde önüme)
bir porsiyon tavuklu şehriye çorbası
yeşil salata (marul domates mor kelem ve pırasadan oluşan salatam var 1tatlı kaşığı zeytinyağı ve limonla)
1 kaşık yoğurt alcam

ara
bir mandalina yerim heralde,miğdem kazınırsa ki kazınmaz elmada olabilir,bitki çayımıda içerim
şimdiye kadar 1 litre su içtim bol bol wcye çıktım,
yatana kadar 1-1.5 litre daha içersem harika olur,hiç fazla su içemiyorum,1litrelik şişem var devamlı önümde gün boyunca 2 -3 defa doldurup içmeye çalışıyorum ama 3.şişe bitmiyo

3gun vucuttan atilmiyomu abowwwww rejim bitene kadar dolma falan yok, ay hep esimin yuzunden oluyor ya yemek yapinca gelip yemiyo yapmayinca geliyo yemek soruyo benden

biri arabasi corbasimi dedi. Ay kiz sen nerelisin?? bizim oranin meshur yemegidir arabasi ben yozgatliyim. ben corbasini cok severim aradada yaparim ay dur canim cekti hafta sonu yapiyim bari. ben hamurunu yemem ama sadece corbasini icerim bizim buraya daha kar yagmadi kar yagsaydi annem hemen yapardi cagirirdi bizi babam cok sever.

ben guya yeni seneye tartida "6"yi gorerek girmeyi hedeflemistim ama bu pek mumkun olmayacak bu gidisle daha 2.5 kg var. 69.9' ada raziyim bende haftaya ayran detoksu yapsamda hedefime ulassam. gerci hic yapmadim ise yararmi acaba :18::18::18::18::18:

hosgeldin canim, cok cabuk geri almissin verdigin kilolari ama ins vermende bi o kadar cabuk olur canim cunku yeni almissin.

doğrusu da sorması annen en güzelini yapıyor tatlım kaynanalar da seni seviyor demek ki evinden ayrılmak istemiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…