Hoşbuldum canım, pek öyle değil biraz oburluk gibi ama inşallah verebilirm:)
Hoşbuldummm:)
Sisko demeyelim de, rahata erdik sanırımTeşekkür ederim hoşbuldum:)
kiz nerdesin bakimmmm sennnn
şarkı bilem yaptırmış sana bu açlık hissiicimdeki aclik canavarini bastirmak icin 1 bardak yarim yagli sut ictim, duymuyorum seni pesimi birakmayan aclik hissi
o konuda şanslıyım ama bende diyorumki mutfakta bişeyler yapmayı seviyorum yaaBenimkiside sevmese keske hep tetikliyor valla beni hafta ici bende kesinlikle yasakladim ivir ziviri kizartmayi felan hersey haftasonu olacak ayy hafta ici az yemeliyim :)
günaydın canımGunaydin mutlu sansli bereketli saglikli bir gun diliyorum herkese
Bu gun cok dikkat etmeliyim yememe icmeme cumaya ne kaldi suradA.
günaydın canımgünaydın kızlaarr hayırlı günler hayırlı işlerr olsun inşallah
geldim geldim burdayım artık inşallahlisteye de giremedim geçen hafta sözde suziye mesj atcaktım sınavlarım vardı onun ctesi pazar onun telaşından msj bile atamadım gerçi artılardayım yiyorum kızlar canavar gibi değil ama sağlıklı olmayan şeyler yiyorum tam hafif geçircem diyorum eve gidiyorum annem börek yapmış hiç yardımcı olmuyor bana hiiçç en iyisi niyetlenmek yarın ve cuma oruç tutayım bari borcum da var zaten 5 gün falan :26:sabah tartıldım 68.8 olmuşum şok oldum birden bire artmış ne yapcam kendimle bilemiyorum
günaydın gençlik
yeşilçaylarınızıı alın gelin
günaydın canım
bence toparlayabilirsin
ben 1. olduğum hafta pazartesi tartıldığımda 68 küsür çıkmıştım cumaya 66,4 oldu yani sendeki kilo değildir büyük ihtial ödemdir birde az su içtiysen ondan kaynaklıdır
inşallah toparlarım tatlım yaa valla depresyona gircem kilolarım yüzünden koca göbeğimden nefret ediyorum ya bende 66lı rakamı görsem bırakmicam daha da hırslancam biliyorum yaabende yeşil çay yapim bari kendime canım çekti
Eki Görüntüle 899769
Eki Görüntüle 899770 Eki Görüntüle 899767 Eki Görüntüle 899768
Daha ne diyim ben size canım kk arkadaşlarım
yeşilçayı hiç canım istemez herhalde
zoraki içiyorum
bende öyle tatlımm ya kendimi kandırıyorum bakma sen
Kızlar GünaydınlarUmarım iyisinizdir hepiniz.
Diyetler ne durumda bakalım varmı kaçamaklar
Bu arada internette diyet arkadaşım diye bi site buldum. Çok faydalı kızlar 3 gündür kendimi ordan takipteyim ayda kaç kg vericeğini ne kdar kaloriye ihtiyacın oldugunu günlük yediklerinin toplam kalorisini herbişeyi hesaplıyo senin yerine oldukçada aktif
ayy buara iyi gidiyorum
ilk defa :18:
haftasonu yap canım benimde hain planlarım var
canım sporda ölçü alıyorlar 2 aydır sıkılaşmada yok
aldığım kalori okadar fazla ki incelemiyorum
ama bu ay biraz incelme var sanırım geçenlerde hocada dedi bakalım haftaya ölçü alıncak
buarada ben yazında aynıyım yani yaz kış durmuyorum zaten hep hareket halindeyim ama yazın daha çok mutfağa veriyorum kendimi
ben boş kalmayı sevmiyorum hiç bişey yapamasam mutfakta bişeyler yaparım
bence güzel canım
sabahları sade kek, kurabiye öneriliyor zaten
hep aynı şeyleri yemek alışkanlık yapıyor haftada 1 kek veya sade kurabiye yenebilir ama tabi 1 kurabiye nekadar tok tutar :26:
sporu bırakmam lazım canım çünkü yetişemiyorum
çocuk olmasa hiç farketmez eşim sorun çıkarmıyor ama mesela 3te çıkıyorum kızımı alıp eve gelmemiz 4ü buluyor
onunla vakit geçirmeden çıkıyorum 4 buçuk gibi
6ya doğru eve geliyorum hava çoktan kararmış oluyor tabi hemen yemek telaşı
yemeği ocağa koyup duşa giriyorum herşey koşturmaca
ancak yemekten sonra kızımla ilgilenebiliyorum
günler uzunken daha rahattı yürüyerek gidince bide korkuyorum kış günü yollar çok ıssız :18:
malesef canım 3ü 1 arada içiyorum tatlı isteğimi kesiyor daha kalorili çikolata yiyeceğime diyorum ne bileyim belkide hata yapıyorumdur
1. olamam canım yaa pek eksilme yok
sağol canım menümün beğenilmesi beni çok mutlu etti
bende haftasonları yapmayı düşünüyorum
eşim hiç pasta börekle alakası yok yapma diyor hatta yiyoruz diyor ama ben mutfaktan uzak kalamam :26:
haftasonları yapacam poğaça kek börek haftaiçi sağlıklı beslencem
günaydın kızlaarr hayırlı günler hayırlı işlerr olsun inşallah
geldim geldim burdayım artık inşallahlisteye de giremedim geçen hafta sözde suziye mesj atcaktım sınavlarım vardı onun ctesi pazar onun telaşından msj bile atamadım gerçi artılardayım yiyorum kızlar canavar gibi değil ama sağlıklı olmayan şeyler yiyorum tam hafif geçircem diyorum eve gidiyorum annem börek yapmış hiç yardımcı olmuyor bana hiiçç en iyisi niyetlenmek yarın ve cuma oruç tutayım bari borcum da var zaten 5 gün falan :26:sabah tartıldım 68.8 olmuşum şok oldum birden bire artmış ne yapcam kendimle bilemiyorum
günaydın gençlik
yeşilçaylarınızıı alın gelin
günaydın canım
ben kaç zamandır içmiyorum yeşilçay
iyi hatırlattın şimdi normal çayımı içeyim öğleden önce mutlaka yeşilçayda içecem
belkide ondan gitmiyor kilo
kaç gündür cıss yok ama gitmiyor yaa canım sıkıldı
günaydın kızlar
cıssız bir gün olur inşallah
bugün nesfitle başladım güne,şimdide yeşil elmamı yiyorum,bugün tartıda yüzüm güldü sonunda,dün 62.3tüm ne hikmetse akşamları cumartesiden beri doyana kadar yedim,bi 61i göremediydim,dün erken ve az yedim,bugün gördüm sonunda,
bugün 6.yıl evlilik yıldönümümüz kızlar,ama dün kayınpeder aradı bugün 13te hastaneye gelceklermiş köyden,bize gelicekler büyük ihtimal kalmaya
eşim hatırlıycakmı şüphem var,ama hatırlasa bile bugün başbaşa olamıycaz ona yanıyorum,tamda bugüne denk geldi iyimi,moralim bozuk,keşke yarın gelselerdi,,
pederle aramız çok iyiydi düzelmişti barışmıştık,artık kavga etmek yoktu anlaştık üzmiycektik birbirimizi,ama geçen eşimi aradı ve moralini bozdu üzdü,neymiş köye gelmiyomuşuz ölüncemi gelceniz hiç gelmeyin ozaman falan filan,eşimin başını kaşıycak vakti kalmıyo,sabah 7de işe gidiyo,17de geliyo yemek yiyip 18de okula gidiyo,21de çıkıp yetmezmiş gibi arabasıyla,kamyon kullanmak için 6 km uzaklıkta biyere gidiyo(gli işletmeye girmek için mülakata giricek nasip lursa,kpps puanıyla başvurmuştu ismi listede çıktı)saat 00.30da eve geliyo hemen yatıyoruz,sabah yine 7de işe kalkıyo
21inde mülakat var,işe girebilmek için çabalıyo,bukadar işin gücün arasında hemde bu kar kışta nasıl gidebiliriz köye söylermisiniz yazık değilmi eşime,herkez kendini düşünüyo
eşim anlattı telefonda baba böyle böyle hiç fırsatım yok şu mülakat işi bitsin rahatlıyım gelicez,,
zaten pazartesi günü demişti bana eşim,hazırlan perşembe günü köye gidicez,yatıcaz ertesi gün siz orda kalın,ben mülakata gidip tekrar geliyim pazar günü dönelim geri demişti,eşim bunuda söyledi babasına ama nerde anlayan,bağırıp durdu
neyse kafanızı şişirdim nede uzun yazmışım,dolmuşum resmen
günaydın kızlarrr
herkese kedersiz, tasasız, neşeli, bol kahkahalı, az cısslı mutlu musmutlu bir gün diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?