70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Gunaydin mutlu sansli bereketli saglikli bir gun diliyorum herkese
Bu gun cok dikkat etmeliyim yememe icmeme cumaya ne kaldi suradA.

günaydın kızlaarr hayırlı günler hayırlı işlerr olsun inşallah

kiz nerdesin bakimmmm sennnn

geldim geldim burdayım artık inşallah listeye de giremedim geçen hafta sözde suziye mesj atcaktım sınavlarım vardı onun ctesi pazar onun telaşından msj bile atamadım gerçi artılardayım yiyorum kızlar canavar gibi değil ama sağlıklı olmayan şeyler yiyorum tam hafif geçircem diyorum eve gidiyorum annem börek yapmış hiç yardımcı olmuyor bana hiiçç en iyisi niyetlenmek yarın ve cuma oruç tutayım bari borcum da var zaten 5 gün falan :26:sabah tartıldım 68.8 olmuşum şok oldum birden bire artmış ne yapcam kendimle bilemiyorum

icimdeki aclik canavarini bastirmak icin 1 bardak yarim yagli sut ictim, duymuyorum seni pesimi birakmayan aclik hissi
şarkı bilem yaptırmış sana bu açlık hissi
Benimkiside sevmese keske hep tetikliyor valla beni hafta ici bende kesinlikle yasakladim ivir ziviri kizartmayi felan hersey haftasonu olacak ayy hafta ici az yemeliyim :)
o konuda şanslıyım ama bende diyorumki mutfakta bişeyler yapmayı seviyorum yaa
istesene diyorum eşime bişeyler iste bende yapayım işte tam tersi
Gunaydin mutlu sansli bereketli saglikli bir gun diliyorum herkese
Bu gun cok dikkat etmeliyim yememe icmeme cumaya ne kaldi suradA.
günaydın canım
sen napıyorsun buarada çalışmıyorsun herhalde
evlilik nasıl gidiyor
günaydın canım
bence toparlayabilirsin
ben 1. olduğum hafta pazartesi tartıldığımda 68 küsür çıkmıştım cumaya 66,4 oldu yani sendeki kilo değildir büyük ihtial ödemdir birde az su içtiysen ondan kaynaklıdır

günaydın gençlik
yeşilçaylarınızıı alın gelin

günaydın canım
ben kaç zamandır içmiyorum yeşilçay
iyi hatırlattın şimdi normal çayımı içeyim öğleden önce mutlaka yeşilçayda içecem
belkide ondan gitmiyor kilo
kaç gündür cıss yok ama gitmiyor yaa canım sıkıldı

inşallah toparlarım tatlım yaa valla depresyona gircem kilolarım yüzünden koca göbeğimden nefret ediyorum ya bende 66lı rakamı görsem bırakmicam daha da hırslancam biliyorum yaa bende yeşil çay yapim bari kendime canım çekti

yeşilçayı hiç canım istemez herhalde
zoraki içiyorum

bugün nesfitle başladım güne,şimdide yeşil elmamı yiyorum,bugün tartıda yüzüm güldü sonunda,dün 62.3tüm ne hikmetse akşamları cumartesiden beri doyana kadar yedim,bi 61i göremediydim,dün erken ve az yedim,bugün gördüm sonunda,

bugün 6.yıl evlilik yıldönümümüz kızlar,ama dün kayınpeder aradı bugün 13te hastaneye gelceklermiş köyden,bize gelicekler büyük ihtimal kalmaya
eşim hatırlıycakmı şüphem var,ama hatırlasa bile bugün başbaşa olamıycaz ona yanıyorum,tamda bugüne denk geldi iyimi,moralim bozuk,keşke yarın gelselerdi,,
pederle aramız çok iyiydi düzelmişti barışmıştık,artık kavga etmek yoktu anlaştık üzmiycektik birbirimizi,ama geçen eşimi aradı ve moralini bozdu üzdü,neymiş köye gelmiyomuşuz ölüncemi gelceniz hiç gelmeyin ozaman falan filan,eşimin başını kaşıycak vakti kalmıyo,sabah 7de işe gidiyo,17de geliyo yemek yiyip 18de okula gidiyo,21de çıkıp yetmezmiş gibi arabasıyla,kamyon kullanmak için 6 km uzaklıkta biyere gidiyo(gli işletmeye girmek için mülakata giricek nasip lursa,kpps puanıyla başvurmuştu ismi listede çıktı)saat 00.30da eve geliyo hemen yatıyoruz,sabah yine 7de işe kalkıyo
21inde mülakat var,işe girebilmek için çabalıyo,bukadar işin gücün arasında hemde bu kar kışta nasıl gidebiliriz köye söylermisiniz yazık değilmi eşime,herkez kendini düşünüyo
eşim anlattı telefonda baba böyle böyle hiç fırsatım yok şu mülakat işi bitsin rahatlıyım gelicez,,
zaten pazartesi günü demişti bana eşim,hazırlan perşembe günü köye gidicez,yatıcaz ertesi gün siz orda kalın,ben mülakata gidip tekrar geliyim pazar günü dönelim geri demişti,eşim bunuda söyledi babasına ama nerde anlayan,bağırıp durdu

neyse kafanızı şişirdim nede uzun yazmışım,dolmuşum resmen

Son düzenleme:
günaydın kızlarrr
herkese kedersiz, tasasız, neşeli, bol kahkahalı, az cısslı mutlu musmutlu bir gün diliyorum

Kızlar Günaydınlar Umarım iyisinizdir hepiniz.

Diyetler ne durumda bakalım varmı kaçamaklar

Bu arada internette diyet arkadaşım diye bi site buldum. Çok faydalı kızlar 3 gündür kendimi ordan takipteyim ayda kaç kg vericeğini ne kdar kaloriye ihtiyacın oldugunu günlük yediklerinin toplam kalorisini herbişeyi hesaplıyo senin yerine oldukçada aktif

Hemen inceledim, cidden güzel bir siteymiş:) Ben önceden Noom Coach diye bir uygulama vardı onu takip ediyordum, her gün ne yediğini giriyosn filan ama ingilizce olduğu için pek kullanışlı değildi, sıkılıp bırakmıştım. Bu daha verimli olabilir, teşekkürler:)

Amannn tanrımm maşallahh suan da tam da benim hayal ettğim kilodasnz neler yaptgnızı ne kadar sürede verdgnzi nasıl öğreneblrm acabaa :) bide ben hç dışarda spor yapamyrm :26:

kolay gelsin valla zor , bende baslamadim spora yetisemem diye ama ocaktan sonra baslicam insallah, canim sen kahve ic ama bence 3u bir arada icme, bir ara kardesim ders calsiirken cokk icti onlardan, dogal olmadigi icin, iyi degil pek:26: keskem kendi odanda kahve yapsan sutunu kendin eklesen illa da seker olsun dersen tatlandirici kullansan daha iyi olmaz mi canim, bir dusun bakalim aklina yatarsa denersin

gunaydin canimmm, hadi bir yerden basla, bibirimizi gazlayalimm

günaydın gençlik
yeşilçaylarınızıı alın gelin

gunaydin minderim bobum kahvemi ictim oglene yesil cayyy

günaydın kızlar
cıssız bir gün olur inşallah

gunaydin canim, sakin ha mine bak cumaya az kaldi, ben bugun tartildim eksiyi gordum acayip gaza geldim, kacamak yok ve de aksamlari hafif beslencezzz

canimmmm takma kafana, esinle mutlusun anladigim kadariyla, onlari bosver,

günaydın kızlarrr
herkese kedersiz, tasasız, neşeli, bol kahkahalı, az cısslı mutlu musmutlu bir gün diliyorum

gunaydin fadime ablacim, insallah, benden kocaman soz cumaya kadar cissss yokkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…