kızlar anzar ettim kendi kendime iyi gidiyorum derken
çok fena menüm
sabah
2 orta dilim çavdar ekmeğine tost(domates, beyaz peynirle)
2 zeytin
ara
1 elma
öğlen
taze bakla salatası
(5-6 tane taze baklayı haşladım domates salatalık marul ve mor lahanayla salata yaptım ketentohumu ve bol pul biberli)
ara
1 neskafe
ara
1 eti canga
akşam yemeğinden önce 2 tane cennet meyvası(resimdekilerden)
Eki Görüntüle 900663
yemekte
5 yemek kaşığı bakla yemeği
yoğurt üzerine
5-6 tane hazır çiğköfte(marulla)
yemekten sonra 1 eti canga daha
üüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüf canım sıkıldı yaaa çok pişmanım keşke 2. cangayı yemeseydim
spora gittim bide plates yaptım :26:
:44::44::44::44: bilmemki ne zaman??
aynıyız senınle ozaman
ayrılma buradanda zayıflayalım artık
ayy gecen sene 2013 e zayıf gırelım dedıgımızı hatırlıyorum 2014 oldu hala aynıyız
acaba ne zaman zayıf oluruz
suçlyumo ikinci cangayı yemeyecektin
iyi akşamlar kızlar ben kaçar
şefin önerisi ;
AZ YİYİN
ılk baslarda temızlıkcı aldım bır kacdefa
canım arayı bulman lazım hep koşturmaca olmuyor bende kızım doğduktan sonra bıraktım şleri
bıraktım derken yine hergün süpürgeyi çalıştırırım ama mesela bütün camları değilde artık salonu mutfağı ve oturma odasını her daim temiz bırakıyorum temizliğimide hep kendim yapıyorum ayda 1 yada 2-3 ayda bir temizlikçi alırsam alıyorum
yemek konusuna gelince ben hamileykende doğum yapıncada hep yemeğimi yaptım
geçenlerde hastalandım hava soğuk sadece 1 gün eşim dışardan getirdi onun dışında haftaiçi yemek yapmıyorum diye bişey bana uygun gelmiyor yani tamam evliyiz karıkocayız bence evlilik sadece yatak odası değil
bekar hayatı devam etmemeli tamam yetişemiyoruz bende şuan yazıyorum ama mutfakta bulaşık yığılı
yani iş bitmez ama hertaraf temiz olmalı diye yüklenme kendine
çocuk olunca yetişemiyorsun zaten
2014 hedefffffo ikinci cangayı yemeyecektin
:44::44::44::44: bilmemki ne zaman??
bu arada ne guzel keten tohumunu yemeklerde kullaniyosun..hafif karnim kazindi hemen 1 yemek kasigi attim agzima..spora gitmen guzel olmus da kuzum,2. canga coh olmusskızlar anzar ettim kendi kendime iyi gidiyorum derken
çok fena menüm
sabah
2 zeytin
ara
1 elma
öğlen
taze bakla salatası
(5-6 tane taze baklayı haşladım domates salatalık marul ve mor lahanayla salata yaptım ketentohumu ve bol pul biberli)
ara
1 neskafe
ara
1 eti canga
Eki Görüntüle 900663
yemekte
yoğurt üzerine
üüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüf canım sıkıldı yaaa çok pişmanım keşke 2. cangayı yemeseydim
evet hasretim mine ozetlemis zaten..evin isi hayatta bitmezz
canım arayı bulman lazım hep koşturmaca olmuyor bende kızım doğduktan sonra bıraktım şleri
bıraktım derken yine hergün süpürgeyi çalıştırırım ama mesela bütün camları değilde artık salonu mutfağı ve oturma odasını her daim temiz bırakıyorum temizliğimide hep kendim yapıyorum ayda 1 yada 2-3 ayda bir temizlikçi alırsam alıyorum
yemek konusuna gelince ben hamileykende doğum yapıncada hep yemeğimi yaptım
geçenlerde hastalandım hava soğuk sadece 1 gün eşim dışardan getirdi onun dışında haftaiçi yemek yapmıyorum diye bişey bana uygun gelmiyor yani tamam evliyiz karıkocayız bence evlilik sadece yatak odası değil
bekar hayatı devam etmemeli tamam yetişemiyoruz bende şuan yazıyorum ama mutfakta bulaşık yığılı
yani iş bitmez ama hertaraf temiz olmalı diye yüklenme kendine
çocuk olunca yetişemiyorsun zaten
heeeeiyi akşamlar kızlar ben kaçar
şefin önerisi ;
AZ YİYİN
Allah ne verdiysekizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
bir fikrim var,, simdi ben kendime hedef koydumm bugunden itibaren, iyice dikkat ediyorummmm ayin 1 inde sabah tartilcam bakalim ne kadar verebilmisim, belirli bir hedeff koymadim yani 6o kg gibi ama dedim ki en azindan 62.0 i goreyim, belki sizde boyle birsey yaparsiniz, ayin 1inde hepimiz buraya bildirim yapariz ayni cuma bildirimleri gibi, hemde eger az bile kilo vermis olursak da yeni yila motive olarak girmis oluruz diye dusundum. var mi benimle beraber ayin 1inde bildirim yapacak olan?????
öğlen yemişsin pizzayı,akşamda yemek yememişsin zaten,merak etme bişeycik olmazKizlar ben kendimi kotu hissediyorum bugun daha diyetin ilk gununde pizza yedim yamenum sabah 5 zeytin 1 bucuk dilim cavdar az peynir 1 dilim salam ara turk kahvesi sekersiz oglen 3 dilim pizza fanta aksam elma yesilcay
güzel duaların için allah razı olsun okadar iyi geldiki söylediklerin,inşallah allahım duyar sesimizi yardım ederde girer işe,buzamanda 1100 lirayla kirada durmak heleki 2 çocuk büyütmek cidden çok zor,bankaya giden kredi borçlarıda cabası,nerdeyse 650 lirası banka borçlarına gidiyo,kira,yeme içme elektrik suyu saymıyorum bilesen bize bebek mi yap diyosun tubisss
off kiyamam kuzumAllah yardimciniz olsun..anne babaya laf anlatamiyosun canim herseyi ters anliyorlar bazen:26::26::26:yaslaninca biz de mi boyle olucaz diyorum bazen:26:hayirlisiyla ise girsin de ne kutlamalar yaparsiniz Allah huzur versinnn
Allah esinin emeklerinin karsiligini en kisa zamanda verir isallah canim
menu guzel sekersu icin de yavas yavas alistir kendini birden zorlama..
kımsecıkler yok tek basıma kendı kendıme konusuyorum
bazen alıntı yaparken anormal yazıyorum az oncekı menum gıbı mesela
telden yazıyorum genelde yazıyı duzgun yazamıyorum ıdare edersınız benı :)
esımde gelmedı daha 2 aydır cok yogun calısıyor pfff
bırde evlı olanlara bısey danıscam
kızlar ben kendımı cok yıpratıyorum evım hep duzgun olsun temız olsun
utu hıc bırıkmesın camlarım temız olsun yemegım muhakkak olsun esım geldıgınde
masam mutlaka kurulu olsun busekıl takıntılarım var:26:
bu da benı cok yıpratıyor bırde kursada gıttıgım ıcın hep bır kosusturmaca
ıcerısındeyım gecıcımıdır bu durum sızde boylemıydınız ılk baslarda:26:
apartmanda gecen yıl evlenmıs bır cıft var
kız haftaıcı hıc yemek yapmazmıs
ya dısarıdan yıyorlarmıs yada aparatıf bısıler ıste
esımde dıyor bana mesela kursa gıttıgın zaman yapma yemek
kahvaltılık yerız dıye ama ı-ıh olmuyor
keske bende bazı seylerı bosverebılsemde ders calıssam
umarım yaptığın sporla yediğin cangaları eritmişsin,boşa kürek sallama canım bence abur cuburları unut,ben unuttum sayılırkızlar anzar ettim kendi kendime iyi gidiyorum derken
çok fena menüm
sabah
2 zeytin
ara
1 elma
öğlen
taze bakla salatası
ara
1 neskafe
ara
1 eti canga
Eki Görüntüle 900663
yemekte
yoğurt üzerine
hadi bekliyoruz iyice şişmeden gel tekrardan çabuuuukkİyi akşamlar kızlar
Yakında yîne aranızdayım inşallah
Tek başına olmuyor
Kilolar aldı başını gitten azından hafta içi girmeye çalışıcam
Buranın motive edici etkisi tartışılmaz
kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
bir fikrim var,, simdi ben kendime hedef koydumm bugunden itibaren, iyice dikkat ediyorummmm ayin 1 inde sabah tartilcam bakalim ne kadar verebilmisim, belirli bir hedeff koymadim yani 6o kg gibi ama dedim ki en azindan 62.0 i goreyim, belki sizde boyle birsey yaparsiniz, ayin 1inde hepimiz buraya bildirim yapariz ayni cuma bildirimleri gibi, hemde eger az bile kilo vermis olursak da yeni yila motive olarak girmis oluruz diye dusundum. var mi benimle beraber ayin 1inde bildirim yapacak olan?????
hmmm öyle olsa bende huzursuz olurum ama yapcak bişey yok canım
bide canını sıkıp eşinlede aranı bozma
buarad belli olmuştur herhalde gelip gelmedikleri
inşallah canım herkesin gönlündekini hayırlı etsin allah
yok canım sade yeşilçayı evde içiyorum sadece kendim demliyorum onu
okuldakiler sallama ama onlarda sade değil
Yıldönümünüz kutlu olsun canım
Ben olsam kayınvalidemler geldiğinde aramızda hiç sorun yaşanmamış gibi onlarıda kutlamaya dahil ederim
Hazırlıgımı ona göre yaparım
Bırak onlar istediği gibi davransın sen bak keyfinee
Tubişte ordan takip ediyyooo
Hiç gelmesinler 2 3 gün idare et canım napcan her zaman göreceğin insanlar
Sorun cıkmasın ki eşinle de iyi olsun aranız
Afiyet olsun güzel menün Tubiş
Suyu bende 1 2 aydır içemiyorum ne güzel en az 2 lt içerdim hep
iş yerinde arıtmanın filtrelerini değiştirmiyolar evden 1 lt şişe getiriyorum
Gün içerisinde onu bile bitiremiyorum bazen
62 kg olsammm immm ne guzel olur :) esinle nice mutlu yillar diliyorum canim geldiler mi kayinvaldenler cok merak ettim insallah gelmemistirler bu ozel gunde.
canim esinin aklinda binbir turlu sey var,kendin de hak vermissin yazdiktan sonra..tek maasla kira,banka kredisi,faturalar..ustuneustluk ana babanin rahatsizliklari,bu kafayla ders calisiyo birde,derse gidiyo..Allah yardimcisi olsun her ise yetismeye calisiyor..sen de ona elinden geldigince destek ol canim..evet sizin icin cok ozel bir gun ama baksana hep kotu tesadufler pesinizi birakmamis..eger gece gelicekse eve...o saatte ac olur mu bilmem ama ..cocuklari uyut..guzel bir masa hazirla..guzelce suslen puslenöğlen yemişsin pizzayı,akşamda yemek yememişsin zaten,merak etme bişeycik olmaz
güzel duaların için allah razı olsun okadar iyi geldiki söylediklerin,inşallah allahım duyar sesimizi yardım ederde girer işe,buzamanda 1100 lirayla kirada durmak heleki 2 çocuk büyütmek cidden çok zor,bankaya giden kredi borçlarıda cabası,nerdeyse 650 lirası banka borçlarına gidiyo,kira,yeme içme elektrik suyu saymıyorum bile
ah ah bende evlendiğim ilk zamanlar öyleydim canım,ama inanki yıllar geçtikçe zaten yıpranıyosun hiç yapamaz hale geliyosun hele bide ben gibi ilk seneden çocuğun olursa yandın,,
şuan çocuklar büyüdüde allahtan rahatım,ilk evlendiğim zamanlara geri döndüm diyebilirim,çok titiz olmaya başladım aynı senin saydığın şeyleri eksiksiz yapmaya başladım,illaki oturucam zaman pcye yada tv başına her işim bitmiş olucak,kafam rahat olucak yemeğim pişmiş evim temiz toplu,çocuklar temiz pak karınları doymuş olucak,birkaç aydır böyleyim hergün,sende başlardasın,bukadar yıpratma kendini
umarım yaptığın sporla yediğin cangaları eritmişsin,boşa kürek sallama canım bence abur cuburları unut,ben unuttum sayılır
insan yemeyince çok motlu rahat oluyo,pişmanlık olmuyo okadar istiyosun uğraşıyorsun boşa gitmesin cangada neymiş eve bile sokma bidaha onu,geçen bende çocuğa açıvermiştimde,beğenmedi geri verdi bende ısırdım azcık ıyy hiç gerek yok dedim,attım bi anlık zevk için değmez bence
hadi bekliyoruz iyice şişmeden gel tekrardan çabuuuukk
bende haftalık hedef koyuyordum eskiden onu tutturmaya çalışırdım,mesela bu cuma 61.9 geldiysem ,haftaya 61.0 hedefim olurdu tuttururdumda,başarılar sana
herşey değişti kızlar,noldu anlatayım
eşim işten geldi 17de,ben yemek yapıyodum mutfakta,oğlum geldi babam geldi dedi,telefonu bozulmuş babamın benimkini istiyo
dedi,(batuya kullanmadığımız telefonu vermiştimde şarkı dinlesin diye onu)neyse girdim odaya,telefonla uğraşıyo,demesinmi bana
ben bu unutkanlığımı napıcam ya eldivenleri serviste unuttum oda yetmezmiş gibi kol saatimde düşmüş kolumdan hiç farketmedim
dedi,anlıycanız herşeyi unuttuğu gibi bizim evlilik yıldönümüde aklında değil,,neyse o sırada sordum annenler gelmedi bekledim
durdum hazır vaziyette diye,hastaneye yatmış kv. pederde hiç haber vermemiş,eşim abisinden öğrenmiş,abiside hastanedeymiş
yanlarında oyüzden,
kv yüz felci geçirmiş damar tıkanıklığı olmuş yüzünde,geçen hafta çarşamba köyde baygınlık geçirmişti ağzı yamukmuş falan
korkmuşlar hocaya götürmüşler,akıl var fikir var dr'a getirselerdibukadar kötü olmazdı herşey bir hafta sonraya sıra almışlar bugün getirince dr kızmış niye bukadar geç kaldınız diye,
neyse eşim dedi ziyarete gidelim,gittik gördük,abisigil ablası eniştesi yeni gelin ve annesi hepimiz ordaydık moral verdik,geri geldik eşim bizi eve bıraktı kamyon kullanmaya(pratik yapmak için)gitti,00.30da gelirim yine dedi,ama oda ne 30dk geçti geçmedi eve
geldi şimdi,neyse oturdu,hiçbişey aklında değil bozuntuya vermiycem,bakalım aklına gelcekmi,,,
hatırlamazsada canı sağolsun,şu işe girsin dediğiniz gibi daha ne kutlamalar yaparız
bu arada ne guzel keten tohumunu yemeklerde kullaniyosun..hafif karnim kazindi hemen 1 yemek kasigi attim agzima..spora gitmen guzel olmus da kuzum,2. canga coh olmusscanga kac kalori baken
evet hasretim mine ozetlemis zaten..evin isi hayatta bitmezzyemegi disaridan yemeyin surekli..disaridaki lokantalarin mutfaklari senin mutfagindan 10 kez daha kirlidir bundan emin olabilirsin..hem yazik yemeye verecegin parayi haftalik pazar market alisverisinde harca.. 2-3 gunluk yemek yap canim..corba zaten 2-3 gun gider..firin yemekleri cok zahmetsiz olur hem de hafif..yanina yogurt,salata..oh daha nee..elin pratiklestikce,zamanla mutfakta az zaman harcarsin zaten..minenin yemek tariflerini de yap haftasonlari coh guzel oluyooo temizlik konusunda,,ben tembelim yaa hergun supurge acmiyorum..henuz cocuk olmadigi icin belki..haftada 1 kez evi supurur,silerim..eeger ders calisamiyorsan bence yazili olarak plan yap derim..su an calisiyor musun bilmiyorum canim ama..calisiyorsan eger atiyorum isten 6da geldin..6-8 arasini yemek,bulasiga ayir..8-9 arasi ders sonra yarim saat cay molasi..ya da sabah erken kalkip ise gitmeden once calis..sabah zihnin acik olur senin icin su an sinav daha onemli..temizligi de dersten sonra bir nevi stres atma aktivitesi olarak gor
heeee
Allah ne verdiyse60in altina iniyim yeter..5li rakamlari gormek istiyorum
yılbası gecesı kılo alırım kesın benkizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ben zaten dısarıda yemek yıyemıyorum pek canım mıgdem rahatsız agır gelıyor herseybu arada ne guzel keten tohumunu yemeklerde kullaniyosun..hafif karnim kazindi hemen 1 yemek kasigi attim agzima..spora gitmen guzel olmus da kuzum,2. canga coh olmusscanga kac kalori baken
evet hasretim mine ozetlemis zaten..evin isi hayatta bitmezzyemegi disaridan yemeyin surekli..disaridaki lokantalarin mutfaklari senin mutfagindan 10 kez daha kirlidir bundan emin olabilirsin..hem yazik yemeye verecegin parayi haftalik pazar market alisverisinde harca.. 2-3 gunluk yemek yap canim..corba zaten 2-3 gun gider..firin yemekleri cok zahmetsiz olur hem de hafif..yanina yogurt,salata..oh daha nee..elin pratiklestikce,zamanla mutfakta az zaman harcarsin zaten..minenin yemek tariflerini de yap haftasonlari coh guzel oluyooo temizlik konusunda,,ben tembelim yaa hergun supurge acmiyorum..henuz cocuk olmadigi icin belki..haftada 1 kez evi supurur,silerim..eeger ders calisamiyorsan bence yazili olarak plan yap derim..su an calisiyor musun bilmiyorum canim ama..calisiyorsan eger atiyorum isten 6da geldin..6-8 arasini yemek,bulasiga ayir..8-9 arasi ders sonra yarim saat cay molasi..ya da sabah erken kalkip ise gitmeden once calis..sabah zihnin acik olur senin icin su an sinav daha onemli..temizligi de dersten sonra bir nevi stres atma aktivitesi olarak gor
heeee
Allah ne verdiyse60in altina iniyim yeter..5li rakamlari gormek istiyorum
canım bence sen esıne surprız yapsaydın ıyı olurduöğlen yemişsin pizzayı,akşamda yemek yememişsin zaten,merak etme bişeycik olmaz
güzel duaların için allah razı olsun okadar iyi geldiki söylediklerin,inşallah allahım duyar sesimizi yardım ederde girer işe,buzamanda 1100 lirayla kirada durmak heleki 2 çocuk büyütmek cidden çok zor,bankaya giden kredi borçlarıda cabası,nerdeyse 650 lirası banka borçlarına gidiyo,kira,yeme içme elektrik suyu saymıyorum bile
ah ah bende evlendiğim ilk zamanlar öyleydim canım,ama inanki yıllar geçtikçe zaten yıpranıyosun hiç yapamaz hale geliyosun hele bide ben gibi ilk seneden çocuğun olursa yandın,,
şuan çocuklar büyüdüde allahtan rahatım,ilk evlendiğim zamanlara geri döndüm diyebilirim,çok titiz olmaya başladım aynı senin saydığın şeyleri eksiksiz yapmaya başladım,illaki oturucam zaman pcye yada tv başına her işim bitmiş olucak,kafam rahat olucak yemeğim pişmiş evim temiz toplu,çocuklar temiz pak karınları doymuş olucak,birkaç aydır böyleyim hergün,sende başlardasın,bukadar yıpratma kendini
herşey değişti kızlar,noldu anlatayım
eşim işten geldi 17de,ben yemek yapıyodum mutfakta,oğlum geldi babam geldi dedi,telefonu bozulmuş babamın benimkini istiyo
dedi,(batuya kullanmadığımız telefonu vermiştimde şarkı dinlesin diye onu)neyse girdim odaya,telefonla uğraşıyo,demesinmi bana
ben bu unutkanlığımı napıcam ya eldivenleri serviste unuttum oda yetmezmiş gibi kol saatimde düşmüş kolumdan hiç farketmedim
dedi,anlıycanız herşeyi unuttuğu gibi bizim evlilik yıldönümüde aklında değil,,neyse o sırada sordum annenler gelmedi bekledim
durdum hazır vaziyette diye,hastaneye yatmış kv. pederde hiç haber vermemiş,eşim abisinden öğrenmiş,abiside hastanedeymiş
yanlarında oyüzden,
kv yüz felci geçirmiş damar tıkanıklığı olmuş yüzünde,geçen hafta çarşamba köyde baygınlık geçirmişti ağzı yamukmuş falan
korkmuşlar hocaya götürmüşler,akıl var fikir var dr'a getirselerdibukadar kötü olmazdı herşey bir hafta sonraya sıra almışlar bugün getirince dr kızmış niye bukadar geç kaldınız diye,
neyse eşim dedi ziyarete gidelim,gittik gördük,abisigil ablası eniştesi yeni gelin ve annesi hepimiz ordaydık moral verdik,geri geldik eşim bizi eve bıraktı kamyon kullanmaya(pratik yapmak için)gitti,00.30da gelirim yine dedi,ama oda ne 30dk geçti geçmedi eve
geldi şimdi,neyse oturdu,hiçbişey aklında değil bozuntuya vermiycem,bakalım aklına gelcekmi,,,
hatırlamazsada canı sağolsun,şu işe girsin dediğiniz gibi daha ne kutlamalar yaparız
hasret sana cevap yazdiktan sonra kalktim bulasik makinesini bosalttim,esim geldi noluyoo diyegenelde benimkine yaptiririm da sasirdi
minderbob menusunu sunar
sabah
Eki Görüntüle 900777 Eki Görüntüle 900778
peynir 4te birini yemedim
2 kasik kozlenmis patlican
2 minik dilim peksimet + 1 minik dilim daha yedim
1 zeytin
1 salatalik,dereotu,maydonoz
1 kupa sekersiz sutlu filtre kahve
ara
1 avuc beyaz leblebi
ogle yemegini gec yiyecegimi anlayinca 2 avuc leblebi ve 1 kuru incir yedim (saat 3e kadar)
saat 3te
Eki Görüntüle 900785
7-8 kasik bulgursuz havuclu pirasa yemegi
2 kasik yogurt
1 kupa sekersiz filtre kahve
ara yok
aksam yemem diyodum ama acayip aciktim
aksam 6:30 gibi
Eki Görüntüle 900786 Eki Görüntüle 900787
yine pirasa ve yogurt
4-5 kasik yagsiz limonlu salata
ara
1 kupa ihlamur
yarim elma
1 portakal
yarim saat sonra
1 yk keten tohumu
hala acim ama yaaaaaniye boyle oldum ben
menu aslında guzel amaminderbob menusunu sunar
sabah
Eki Görüntüle 900777 Eki Görüntüle 900778
peynir 4te birini yemedim
2 kasik kozlenmis patlican
2 minik dilim peksimet + 1 minik dilim daha yedim
1 zeytin
1 salatalik,dereotu,maydonoz
1 kupa sekersiz sutlu filtre kahve
ara
1 avuc beyaz leblebi
ogle yemegini gec yiyecegimi anlayinca 2 avuc leblebi ve 1 kuru incir yedim (saat 3e kadar)
saat 3te
Eki Görüntüle 900785
7-8 kasik bulgursuz havuclu pirasa yemegi
2 kasik yogurt
1 kupa sekersiz filtre kahve
ara yok
aksam yemem diyodum ama acayip aciktim
aksam 6:30 gibi
Eki Görüntüle 900786 Eki Görüntüle 900787
yine pirasa ve yogurt
4-5 kasik yagsiz limonlu salata
ara
1 kupa ihlamur
yarim elma
1 portakal
yarim saat sonra
1 yk keten tohumu
hala acim ama yaaaaaniye boyle oldum ben
yaa ıncırlı bır tatlı var komsum yapmıs gecen cok guzel bır tatlıkizlar pazar gunu esimin is arkadaslari gelicekmis ogleden sonra cayin yanina ne yapiyimm:18::18::18:
yapmistim emme :26:ne güzel canım çocukları alıştırmışsın ben böyle konuşuyorum ama bebişlerim olunca ne yapıcam bilmiyorumm
ooo beybiiiiitebrik ederimmm
amin canımmbalkaymakkkk bildirimleri alalımmmm kaçmaaaaaaaa
ahh canim bende istiyorumda olmuyo :26:sağol canım1 yuvarlak dilimi küplere böl o kadar vardı salatanın içinde patatis
hiç yiyesim yoktu ama midem kazındı ondan kaşıkladım işte nohutu
amin canım hoşgeldin yaa daha çok gell
gitmeeeeeeeeeeeee
iyi geldimi bari suzim ilac :26:aminnn aminnn
deli kizben bugün arti 100 grammim
anca kalkabildim
b12 takviyesi unutkanlik icinsakin beni hicmi düsünmüyon birakmam seni
olacak insallah mervecim
ya aslinda bi sksam disimi cok az kaldi ama
senin zaten çok bi fazlan yok canım
akşamları abartmadan ye yeterli bence
ben bilmiyorum yazdın sandım
ama yinede liste altı olacaksın sanırım eski kurallar geçerli gibi :26:
liste sonu olmamak için motive olmaya katılıyorum ama dikkat edin bihafta sonuncu olan diğer hafta olmuyor ama genelde aynı kişiler arasında dönüyor
neyse artık sonuncu olan yapacak 2 haftaya birde liste bana kalacak gibi
sanırım süte limon suyu eklenip kestiriliyor peynir yapılıyor sonra o yoğrulup bişeyler yapılıyor işte gerisini unuttum
aynen öyle doymuyorum sonrada cısss yiyoruz
biliyoruz ne yapmamız gerektiğini ama icraata dökemiyoruz
yok ay şaka yaptım ben
aynen fotosunu çekmek daha kolay
bence senin kilonda iyi o yüzden az gitmesi normalki hatta güzelde gidiyor kilon
biz napalım bacııııııııııııııııııııım
bide diyetisyende onu dedi az yemeye alışırsanız bisüre sonra kilo veremezsiniz dedi
hoşgeldin canımmmm
hayırlı cumalar
tebrikler kuzu
sen varya bizden önce hedefe ulaşcan
64 olmayı çok isterdim
tebrikler
yok yok ayıp olmuyor bunu alışkanlık haline getirenlere kızıyoruz sen şuan yoğunsun bunu biliyoruz canımmmm
dedikodu yok günah :26:
hadi bakalım en kısa zamanda hedefine ulaşman dileğiyle
Günaydınn
eski kilona da dönsen iyi gitmiş ablacımm tebrik ederim...
Selibeliye şimdiden teşşekkürlerimizi sunuyoruz... sağolsun varolsun....
Hoşbuldum canımmmmm
Dimiii bak Fadime abladan böyle dedikoduculuk cıksın bende şaşırdım:
Günaydın Suziciiimmm..
Hatırlatma için teşekkürlerr....
Amin canım aminn allah hepimizim gönlüne göre versin...
Sanada hayırlı cumalar...
Güzel gitmiş canım tebrikler....
İnşallah canım hepberaber yenicez bu kiloları..
İnşallah canım hepimiz hedeflerimize bir an önce sağlık sıhhatle varalım.....Amiinn...
Allahımmm sen bu cuma gününün hayrına dualarımızı kabul eyleee...Amiinn...
Hoca duası gibi mi oldu neee :26::26:
En azından almamışsın canım buda bişey
dikkat etmemene rağmen +300 iyi haftaya dikkat edersin canımm...
ay kiyamamm iyidir insallah canim :26:olsun canim bizde haftaya veririz
oglumun ögretmeni aradi benim oglan kusmusüsütü herhalde bilemedim ki niye kusuyor sabah okula gitmedende cikarti aklim oglanda bugün isyerinin toplantisi var isden sonra mecbur degilim ama gidsemmi gitmesemmi diye kararsiz kaldim annem almis kaani annem bakarda iste aklim yinede orda simdi
cümlemizinkini canimmSıkma canını .Düzeni değiştirmeye çalış canım. İnşallah haftaya veriirsin
Bu hafta dikkat edersin gider. üzme kendini
TEBRİKLER FADİMEM BU HAFTA BİRİCİ SENSİN
Sağo suzim. Sen ve fadimeyi bu sayfanı muhtarı ilan ediyom. iyiki varsınız
AMİN CANIM.Allahım senin dualarınıda kabul etsin
terikler
Terikler
Bu da bir başarı en azından almaışsın
Mine 300 gr ne ki sen onu gecen hafta gibi 1 kilo olarak haftaya verirsin. Sen de yerli malı kurbanı oldun değil mi
Terikler
inşallah haftaya verirsin
terikler
Geçmiş olsun canım
hoşgeldin canım
Terikler canım. Ben tartılamadım. Ama sen listeyi kendine göre ayarla canım. Şimdiden eline emeğine sağlık.
ellerine saglik canimm[table="width: 700, class: grid, align: center"]
[tr]
[td][/td]
[td]nick[/td]
[td]baslangic[/td]
[td]gecen hafta[/td]
[td]bu hafta[/td]
[td]giden[/td]
[td]toplamda giden[/td]
[td]hedef[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]1[/td]
[td]ra_punzel[/td]
[td]81 kg[/td]
[td]79.6 kg[/td]
[td]78.3 kg[/td]
[td]1.3 kg[/td]
[td]2.7 kg[/td]
[td]68 kg[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]2[/td]
[td]ftemiz[/td]
[td]65.2 kg[/td]
[td]66 kg[/td]
[td]65.2 kg[/td]
[td]800 gr[/td]
[td]0[/td]
[td]55 kg[/td]
[td]:118:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]3[/td]
[td]selibeli[/td]
[td]78.8 kg[/td]
[td]73.3 kg[/td]
[td]72.5 kg[/td]
[td]800 gr[/td]
[td]6.3 kg[/td]
[td]60[/td]
[/tr]
[tr]
[td]4[/td]
[td]minderbob[/td]
[td]63 kg[/td]
[td]60.4 kg[/td]
[td]60 kg[/td]
[td]400 gr[/td]
[td]3 kg[/td]
[td]57 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]5[/td]
[td]balkaymakim[/td]
[td]79 kg[/td]
[td]65.3 kg[/td]
[td]65 kg[/td]
[td]300 gr[/td]
[td]14 kg[/td]
[td]60[/td]
[/tr]
[tr]
[td]6[/td]
[td]zayifla[/td]
[td]80 kg[/td]
[td]71.5 kg[/td]
[td]71.5 kg[/td]
[td]0[/td]
[td]8.5 kg[/td]
[td]65 kg[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]7[/td]
[td]bensuzi[/td]
[td]77.1 kg[/td]
[td]73.1 kg[/td]
[td]73.2 kg[/td]
[td]+ 100 gr[/td]
[td]3.9 gr[/td]
[td]55 kg[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]8[/td]
[td]theolog[/td]
[td]76 kg[/td]
[td]63.9 kg[/td]
[td]64.2 kg[/td]
[td]+ 300 gr[/td]
[td]11.8 kg[/td]
[td]55 kg[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]9[/td]
[td]umay0110[/td]
[td]68.2 kg[/td]
[td]66.4 kg[/td]
[td]66.7 kg[/td]
[td]+ 300 gr[/td]
[td]1.5 kg[/td]
[td]60[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[/table]
kizlar ins becerebilmisimdir cok merak ediyorum "cevapla" tusuna basinda nasil bi sey cikicakay ins olmustur. hafta nin birincisi ra_punzel arkadasimiz kendisini kutluyorum
ilk defa bildirim yapan arkadaslari listeye koymadim sanirim boyle oluyodu haftaya listeye girecekler
hadi bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?