70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

o ikinci cangayı yemeyecektin
:44::44::44::44: bilmemki ne zaman??

İyi akşamlar kızlar
Yakında yîne aranızdayım inşallah
Tek başına olmuyor
Kilolar aldı başını gitten azından hafta içi girmeye çalışıcam
Buranın motive edici etkisi tartışılmaz

ılk baslarda temızlıkcı aldım bır kacdefa
ama ben temızlıkcı gelcek yapmayayım temızlık dıyemedıgım
ıcın almadıgım bırdaha bırde zaten evde oldugum ıcın uzuldum ona verdıgım paraya dogrusu
yıne bır komsum var takıntılı oda bu konularda
cocuguda var 3 yasında kendısınıde bebegınıde cok yıpratıyor
bende oyle olurmuyum acaba dıye cok korkuyorum
ahh bır dengeye oturtabılsem
o ikinci cangayı yemeyecektin

:44::44::44::44: bilmemki ne zaman??
2014 hedefffff

kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

bir fikrim var,, simdi ben kendime hedef koydumm bugunden itibaren, iyice dikkat ediyorummmm ayin 1 inde sabah tartilcam bakalim ne kadar verebilmisim, belirli bir hedeff koymadim yani 6o kg gibi ama dedim ki en azindan 62.0 i goreyim, belki sizde boyle birsey yaparsiniz, ayin 1inde hepimiz buraya bildirim yapariz ayni cuma bildirimleri gibi, hemde eger az bile kilo vermis olursak da yeni yila motive olarak girmis oluruz diye dusundum. var mi benimle beraber ayin 1inde bildirim yapacak olan?????

bu arada ne guzel keten tohumunu yemeklerde kullaniyosun..hafif karnim kazindi hemen 1 yemek kasigi attim agzima..spora gitmen guzel olmus da kuzum,2. canga coh olmusscanga kac kalori baken
evet hasretim mine ozetlemis zaten..evin isi hayatta bitmezzyemegi disaridan yemeyin surekli..disaridaki lokantalarin mutfaklari senin mutfagindan 10 kez daha kirlidir bundan emin olabilirsin..hem yazik yemeye verecegin parayi haftalik pazar market alisverisinde harca..2-3 gunluk yemek yap canim..corba zaten 2-3 gun gider..firin yemekleri cok zahmetsiz olur hem de hafif..yanina yogurt,salata..oh daha nee..elin pratiklestikce,zamanla mutfakta az zaman harcarsin zaten..minenin yemek tariflerini de yap haftasonlari coh guzel oluyoootemizlik konusunda,,ben tembelim yaa hergun supurge acmiyorum..henuz cocuk olmadigi icin belki..haftada 1 kez evi supurur,silerim..eeger ders calisamiyorsan bence yazili olarak plan yap derim..su an calisiyor musun bilmiyorum canim ama..calisiyorsan eger atiyorum isten 6da geldin..6-8 arasini yemek,bulasiga ayir..8-9 arasi ders sonra yarim saat cay molasi..ya da sabah erken kalkip ise gitmeden once calis..sabah zihnin acik olur senin icin su an sinav daha onemli..temizligi de dersten sonra bir nevi stres atma aktivitesi olarak gor
iyi akşamlar kızlar ben kaçar
şefin önerisi ;
AZ YİYİN
heeee
Allah ne verdiyse60in altina iniyim yeter..5li rakamlari gormek istiyorum

Kizlar ben kendimi kotu hissediyorum bugun daha diyetin ilk gununde pizza yedim ya menum sabah 5 zeytin 1 bucuk dilim cavdar az peynir 1 dilim salam ara turk kahvesi sekersiz oglen 3 dilim pizza fanta aksam elma yesilcay
öğlen yemişsin pizzayı,akşamda yemek yememişsin zaten,merak etme bişeycik olmaz
güzel duaların için allah razı olsun okadar iyi geldiki söylediklerin,inşallah allahım duyar sesimizi yardım ederde girer işe,buzamanda 1100 lirayla kirada durmak heleki 2 çocuk büyütmek cidden çok zor,bankaya giden kredi borçlarıda cabası,nerdeyse 650 lirası banka borçlarına gidiyo,kira,yeme içme elektrik suyu saymıyorum bile

ah ah bende evlendiğim ilk zamanlar öyleydim canım,ama inanki yıllar geçtikçe zaten yıpranıyosun hiç yapamaz hale geliyosun hele bide ben gibi ilk seneden çocuğun olursa yandın,,
şuan çocuklar büyüdüde allahtan rahatım,ilk evlendiğim zamanlara geri döndüm diyebilirim,çok titiz olmaya başladım aynı senin saydığın şeyleri eksiksiz yapmaya başladım,illaki oturucam zaman pcye yada tv başına her işim bitmiş olucak,kafam rahat olucak yemeğim pişmiş evim temiz toplu,çocuklar temiz pak karınları doymuş olucak,birkaç aydır böyleyim hergün,sende başlardasın,bukadar yıpratma kendini

umarım yaptığın sporla yediğin cangaları eritmişsin,boşa kürek sallama canım bence abur cuburları unut,ben unuttum sayılır
insan yemeyince çok motlu rahat oluyo,pişmanlık olmuyo okadar istiyosun uğraşıyorsun boşa gitmesin cangada neymiş eve bile sokma bidaha onu,geçen bende çocuğa açıvermiştimde,beğenmedi geri verdi bende ısırdım azcık ıyy hiç gerek yok dedim,attım bi anlık zevk için değmez bence

İyi akşamlar kızlar
Yakında yîne aranızdayım inşallah
Tek başına olmuyor
Kilolar aldı başını gitten azından hafta içi girmeye çalışıcam
Buranın motive edici etkisi tartışılmaz
hadi bekliyoruz iyice şişmeden gel tekrardan çabuuuukk

bende haftalık hedef koyuyordum eskiden onu tutturmaya çalışırdım,mesela bu cuma 61.9 geldiysem ,haftaya 61.0 hedefim olurdu tuttururdumda,başarılar sana

62 kg olsammm immm ne guzel olur :) esinle nice mutlu yillar diliyorum canim geldiler mi kayinvaldenler cok merak ettim insallah gelmemistirler bu ozel gunde.
herşey değişti kızlar,noldu anlatayım

eşim işten geldi 17de,ben yemek yapıyodum mutfakta,oğlum geldi babam geldi dedi,telefonu bozulmuş babamın benimkini istiyo

dedi,(batuya kullanmadığımız telefonu vermiştimde şarkı dinlesin diye onu)neyse girdim odaya,telefonla uğraşıyo,demesinmi bana
ben bu unutkanlığımı napıcam ya eldivenleri serviste unuttum oda yetmezmiş gibi kol saatimde düşmüş kolumdan hiç farketmedim

dedi,anlıycanız herşeyi unuttuğu gibi bizim evlilik yıldönümüde aklında değil,,neyse o sırada sordum annenler gelmedi bekledim
durdum hazır vaziyette diye,hastaneye yatmış kv. pederde hiç haber vermemiş,eşim abisinden öğrenmiş,abiside hastanedeymiş

yanlarında oyüzden,
kv yüz felci geçirmiş damar tıkanıklığı olmuş yüzünde,geçen hafta çarşamba köyde baygınlık geçirmişti ağzı yamukmuş falan

korkmuşlar hocaya götürmüşler,akıl var fikir var dr'a getirselerdibukadar kötü olmazdı herşey bir hafta sonraya sıra almışlar bugün getirince dr kızmış niye bukadar geç kaldınız diye,
neyse eşim dedi ziyarete gidelim,gittik gördük,abisigil ablası eniştesi yeni gelin ve annesi hepimiz ordaydık moral verdik,geri geldik eşim bizi eve bıraktı kamyon kullanmaya(pratik yapmak için)gitti,00.30da gelirim yine dedi,ama oda ne 30dk geçti geçmedi eve

geldi şimdi,neyse oturdu,hiçbişey aklında değil bozuntuya vermiycem,bakalım aklına gelcekmi,,,

hatırlamazsada canı sağolsun,şu işe girsin dediğiniz gibi daha ne kutlamalar yaparız

hasret sana cevap yazdiktan sonra kalktim bulasik makinesini bosalttim,esim geldi noluyoo diyegenelde benimkine yaptiririm da sasirdi

canim esinin aklinda binbir turlu sey var,kendin de hak vermissin yazdiktan sonra..tek maasla kira,banka kredisi,faturalar..ustuneustluk ana babanin rahatsizliklari,bu kafayla ders calisiyo birde,derse gidiyo..Allah yardimcisi olsun her ise yetismeye calisiyor..sen de ona elinden geldigince destek ol canim..evet sizin icin cok ozel bir gun ama baksana hep kotu tesadufler pesinizi birakmamis..eger gece gelicekse eve...o saatte ac olur mu bilmem ama ..cocuklari uyut..guzel bir masa hazirla..guzelce suslen puslenen azindan geceniz guzel bitsin de moral olsun esine

minderbob menusunu sunar
sabah

peynir 4te birini yemedim
2 kasik kozlenmis patlican
2 minik dilim peksimet + 1 minik dilim daha yedim
1 zeytin
1 salatalik,dereotu,maydonoz
1 kupa sekersiz sutlu filtre kahve

ara
1 avuc beyaz leblebi

ogle yemegini gec yiyecegimi anlayinca 2 avuc leblebi ve 1 kuru incir yedim (saat 3e kadar)

saat 3te

7-8 kasik bulgursuz havuclu pirasa yemegi
2 kasik yogurt
1 kupa sekersiz filtre kahve

ara yok

aksam yemem diyodum ama acayip aciktim

aksam 6:30 gibi

yine pirasa ve yogurt
4-5 kasik yagsiz limonlu salata

ara
1 kupa ihlamur
yarim elma
1 portakal
yarim saat sonra
1 yk keten tohumu

hala acim ama yaaaaaniye boyle oldum ben

kizlar pazar gunu esimin is arkadaslari gelicekmis ogleden sonra cayin yanina ne yapiyimm:18::18::18:

oooooo 60 in alti zaten senin icin ayin 1ine kadar cepte bebek olmazsa sacini cekerim ona gore optummmmm

yılbası gecesı kılo alırım kesın ben
ama 1 ınden once olabılır
ben zaten dısarıda yemek yıyemıyorum pek canım mıgdem rahatsız agır gelıyor hersey
aynen dedıgın gıbı benım ıcın suan ders gercekten cokcok onemlı
ama hala yogunlasamadım derslere
calısmıyorum evdeyım derslere kafa vereyım sadece dıye gırmedım ıse
esım 7 de gıdıyor ıse hergun neredeyse onunla braber kalkıyorum
evın ısı bıtsın ders calısayım dıye.
mınenın tarıflerıne gelınce ahh ben onlarla tanısalı cok oldu
her baktıgımda ahh cekıyorum ve gecıyorum
canım bence sen esıne surprız yapsaydın ıyı olurdu
hem ona da moral olurdu
bukadar stres arasına hatırlaması zor sanırım
bırde bayanlar bukonularda daha dıkkatlı yanı yıldonumu konusunda felan
ama bende esın gıbı unuturum valla gecen sınıfta cantamı unutmusum kapıdan dondum
hahahhaha dalgın olunca unutulabılıyor yanı
kayınvaldenede gecmıs olsun duzelır ıns.
hasret sana cevap yazdiktan sonra kalktim bulasik makinesini bosalttim,esim geldi noluyoo diyegenelde benimkine yaptiririm da sasirdi

bende hıc sevmem makıneyı bosaltmayı ama benım kocıs cok calısıyo
kıyamıyorum hıc bıseyde yaa
cocuk oluncada sımdı yaptırmıyorum dıye ozamanda yapmassa bırde:26::26:

minderim menu guzelmis, bende kendimi ac hissediyom cozutmucam soz verdim kendimeeeeeee

menu aslında guzel ama
benım dıyetısyenım 1 ıncır yenıldıgı zaman yanında sakın bırsey yeme dıyordu canım
kizlar pazar gunu esimin is arkadaslari gelicekmis ogleden sonra cayin yanina ne yapiyimm:18::18::18:
yaa ıncırlı bır tatlı var komsum yapmıs gecen cok guzel bır tatlı
tavsıye ederım nefıs yemektarıflerındede var o tarıf

yapmistim emme :26:

ahh canim bende istiyorumda olmuyo :26:

aminnn aminnn

deli kiz ben bugün arti 100 grammim

anca kalkabildim

b12 takviyesi unutkanlik icin sakin beni hicmi düsünmüyon birakmam seni

olacak insallah mervecim
iyi geldimi bari suzim ilac :26:
seni birakmammmm

ya aslinda bi sksam disimi cok az kaldi ama
sagol canimm

ay kiyamamm iyidir insallah canim :26:

cümlemizinkini canimm

ellerine saglik canimm birincimiziii

ben geldiiimmmm
herkesler iyidir umarimm
ben iyiyim kizlar sükür kosusturmaca iste
kocis sizdi bende solugu Burda aldimm
kisacik bi gecmise gittim
ee ne var ne yok dedikodu yapakmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…