70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

oooooo 60 in alti zaten senin icin ayin 1ine kadar cepte bebek olmazsa sacini cekerim ona gore optummmmm
60in altina inmek sorun diil de 5li rakamlarda tutunabilmek onemli olan dadlimmmmm
evde calisamiyorsan kutuphaneye git derim..kutuphanede ugrasacagin bisey de yok ders calismaktan baskahava degisikligi de olur sana kiz alistir kocani,simdi alistirmazsan sonrasinda hic yapmazsaaaa
minderim menu guzelmis, bende kendimi ac hissediyom cozutmucam soz verdim kendimeeeeeee
ben cozuttum bilem teom
incirle beyaz leblebileri birlikte yemedim canim, araliklarla yedim
ben geldiiimmmm
herkesler iyidir umarimm
ben iyiyim kizlar sükür kosusturmaca iste
kocis sizdi bende solugu Burda aldimm
kisacik bi gecmise gittim
ee ne var ne yok dedikodu yapakmi
ojgeldin be yawwww kizlar ne var:26::26::26:valla yok yok bol bol kilo var

hos buldumm kilomu aldiniz kizzz halada findikmi yiyosunn

Gunaydinnnn bugun yine herzamanki gibi erkenciyim :) dun dedigimi yapamadım ins bugun kacamaksiz gun olur benim icin bugun kimse kacamak yapmasin yarin cuma aaaaaa

hasret sana cevap yazdiktan sonra kalktim bulasik makinesini bosalttim,esim geldi noluyoo diyegenelde benimkine yaptiririm da sasirdi
spor olmuş cnm
ay ne güzel bir menu
ben geldiiimmmm
herkesler iyidir umarimm
ben iyiyim kizlar sükür kosusturmaca iste
kocis sizdi bende solugu Burda aldimm
kisacik bi gecmise gittim
ee ne var ne yok dedikodu yapakmi
nerdesin kız sen kaçak
2 avuc cig findik yedim,yarim bardak sut ictim
neyse cnm fındık bagırsakları çalıstırır ya baska seyler yeseydın bunada şükür

gunaydın kızlar nasılsınız ben bugun erkenden kaltım kahvaltımı yaptım ve diyetimin ilk gününe başlamış bulunmaktayım

gunaydın ....
gecen hafta bir merhaba deyip kacmıstım ,kızımın saglık problemleri vardı sehir dısındaydım. dun donduk. bugun basladım ben de diyete. evde degilken olmuyor,dikkat edemiyorum.

hos buldumm kilomu aldiniz kizzz halada findikmi yiyosunn

kactim kizlarr Allah a emanet olunn hayirli geceler
ya sen bi gorunuyorsun bi kaciyorsunn gel burayaaaa
spor olmuş cnm

ay ne güzel bir menu

nerdesin kız sen kaçak

neyse cnm fındık bagırsakları çalıstırır ya baska seyler yeseydın bunada şükür
tesekkur ederim canim,acikinca masum kacamaklar yapiyim dedim en azindan
gunaydın kızlar nasılsınız ben bugun erkenden kaltım kahvaltımı yaptım ve diyetimin ilk gününe başlamış bulunmaktayım

gunaydınnnnn hadı bakalım benımde ılk gunum
diyete baslayan kizceler hayirli ugurlu olsunnnn

Selam canim nasilsin

Günaydın :)
gunaydinnnnn

Günaydın kızlar

gunaydinnn

Gunaydinnnn bugun yine herzamanki gibi erkenciyim :) dun dedigimi yapamadım ins bugun kacamaksiz gun olur benim icin bugun kimse kacamak yapmasin yarin cuma aaaaaa

evet kacamak yok ben de sabah regl oldum, karnim davul gibi ve cokkkk agriyorr kacamak yapmadim ama kesin yarin artiyimm offffff yaaaaa

hadi bakalim ikinizide ilk gun hayirlar getirsin insallahhhh

hisssssssttttttttttttttt pistttttttttttttttttttttttt

nereye gittinizz niye kimse yokkk

heyyyyy yarin cuma toplanin bakemmmmmmmmmmmm herkes bir kosecikte kacamak mi yapiyo ne

yakarim vallaaaaaaaaa

gunaydınnnnn hadı bakalım benımde ılk gunum
ay inş bırakmayız cnm:18:
ya sen bi gorunuyorsun bi kaciyorsunn gel burayaaaa

tesekkur ederim canim,acikinca masum kacamaklar yapiyim dedim en azindan

diyete baslayan kizceler hayirli ugurlu olsunnnn
sagol cnm inş devamı gelir
gunaydinnnnn

gunaydinnn

evet kacamak yok ben de sabah regl oldum, karnim davul gibi ve cokkkk agriyorr kacamak yapmadim ama kesin yarin artiyimm offffff yaaaaa

hadi bakalim ikinizide ilk gun hayirlar getirsin insallahhhh
sağol cnm
hisssssssttttttttttttttt pistttttttttttttttttttttttt

nereye gittinizz niye kimse yokkk

heyyyyy yarin cuma toplanin bakemmmmmmmmmmmm herkes bir kosecikte kacamak mi yapiyo ne

yakarim vallaaaaaaaaa
ben burdayım cnm kaçamak yok ev temizliyorum sınava calısırken evle fazla ilgilenemedim çocuk ev ders koca hepsı beraber agır oluyo

suçlyum

yedim yiyeceğimi
dahası dayak
bende suçluyum

yeni evli olan herkeste oluyo o bi dönem üzülme geçer canım

dün akşama kadar gayet dengeli az ve öz yiyen ben akşam yemek yemicem diyip akşam akşam o arada bi albeni hüplettim
eşim geldi ona sofra kurdum ben yemicem dedim sonra dolaptan çıkarmış olduğum ayva reçeli kavanozunu 2 dilim beyaz ekmek ve çatal eşliğinde didikledim
regl oldum onunda etkisi var ama ben nasıl kilo vereyim biri gelip ümüğümü sıksın lütfen
yoksa kilo almak isteyenler topiğine gidip rekor denemesi yapacam 1 haftada en çok kaç kilo alınır diye yarışma düzenliycem

arada olur cnm böyle kaçamaklar önemli olan bundan sonrası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…