arada olur cnm böyle kaçamaklar önemli olan bundan sonrası
dün akşama kadar gayet dengeli az ve öz yiyen ben akşam yemek yemicem diyip akşam akşam o arada bi albeni hüplettim
eşim geldi ona sofra kurdum ben yemicem dedim sonra dolaptan çıkarmış olduğum ayva reçeli kavanozunu 2 dilim beyaz ekmek ve çatal eşliğinde didikledim
regl oldum onunda etkisi var ama ben nasıl kilo vereyim biri gelip ümüğümü sıksın lütfen
yoksa kilo almak isteyenler topiğine gidip rekor denemesi yapacam 1 haftada en çok kaç kilo alınır diye yarışma düzenliycem
olsun cnm moralını bozma en azından biz çaba sarfediyoruz arada bir kaçamaklarda bizim hakkımızahh be gurbetcim böyle diye diye bu hallere geldim nefret ediyorum kilomdanda görüntümden depis boğazımı tutamayışımdanda
Beni de aranıza alır mısınız?
ayran detoksu canım iki gn boyunca buğday nohut salatalık karışından ayran çorbası yapıyorsun ve 2 saat arayla bunu yiyorsun bana yaradı ama 2 gün boyunca tuvalete çıkamadım
ayyy canım benim Allah yardımcın olsun kıskanç kaynana korkunç bişey yaa sana sarılıp öpse oğlum bana da sarılsana deraslında kız annesi babası kıskanmalı el oğlu alıp gidiyor ama erkek için öyle değilki eşin de garibim arada kalıyordur hep Allah sabır versin
Kizlar ben kendimi kotu hissediyorum bugun daha diyetin ilk gununde pizza yedim yamenum sabah 5 zeytin 1 bucuk dilim cavdar az peynir 1 dilim salam ara turk kahvesi sekersiz oglen 3 dilim pizza fanta aksam elma yesilcay
kımsecıkler yok tek basıma kendı kendıme konusuyorum
bazen alıntı yaparken anormal yazıyorum az oncekı menum gıbı mesela
telden yazıyorum genelde yazıyı duzgun yazamıyorum ıdare edersınız benı :)
esımde gelmedı daha 2 aydır cok yogun calısıyor pfff
bırde evlı olanlara bısey danıscam
kızlar ben kendımı cok yıpratıyorum evım hep duzgun olsun temız olsun
utu hıc bırıkmesın camlarım temız olsun yemegım muhakkak olsun esım geldıgınde
masam mutlaka kurulu olsun busekıl takıntılarım var:26:
bu da benı cok yıpratıyor bırde kursada gıttıgım ıcın hep bır kosusturmaca
ıcerısındeyım gecıcımıdır bu durum sızde boylemıydınız ılk baslarda:26:
apartmanda gecen yıl evlenmıs bır cıft var
kız haftaıcı hıc yemek yapmazmıs
ya dısarıdan yıyorlarmıs yada aparatıf bısıler ıste
esımde dıyor bana mesela kursa gıttıgın zaman yapma yemek
kahvaltılık yerız dıye ama ı-ıh olmuyor
keske bende bazı seylerı bosverebılsemde ders calıssam
haftaiçi toparlıycam diye niyetlenip cozuttum sende öyle yaparsan kafaya koyarsan toparlanıyor
oluuuuur gideyim hemen bi kek falan yapayım
hmmm öyle olsa bende huzursuz olurum ama yapcak bişey yok canım
bide canını sıkıp eşinlede aranı bozma
buarad belli olmuştur herhalde gelip gelmedikleri
canım haklısın işte yazdığım sebeplerden dolayı ara vereceğim
belki mart nisan gibi tekrar başlarım
bende söylerim aslında kayınvalideme karşıda söylerim biraz diktir laflarım ama ikram ve evsahipliği konusundada elimden geleni yaparım
biz oraya gidince %1 ini görmüyoruz ama ben yapmaya çalışıyorum işte
benimde eşim yozhatlı
ama iddia ediyorum ben arabaşı çorbasını kayınvalidemden güzel yapıyorum
senin çizelgen görünmüyor 66sın galiba
inşallah görürüz canım 65,9u görmeyi çok istiyorum ahhh ah inşallahhhhhhh
aaaa ama sevmediğini söyleme canım
sen kendini yerine koy eşin senin aileni sevmediğini söylese ne hissedersin
bende rahat konuşurum ama sevmesemde sevmiyorum demem çünkü kızar yaniii
aslında haklısın 2si 1 arada içebilirim
ayy bugün fazla kaçamak yaptım canım hiç sorma
evet nerdeler yaaa :26:
inşallah canım herkesin gönlündekini hayırlı etsin allah
yok canım sade yeşilçayı evde içiyorum sadece kendim demliyorum onu
okuldakiler sallama ama onlarda sade değil
kızlar anzar ettim kendi kendime iyi gidiyorum derken
çok fena menüm
sabah
2 orta dilim çavdar ekmeğine tost(domates, beyaz peynirle)
2 zeytin
ara
1 elma
öğlen
taze bakla salatası
(5-6 tane taze baklayı haşladım domates salatalık marul ve mor lahanayla salata yaptım ketentohumu ve bol pul biberli)
ara
1 neskafe
ara
1 eti canga
akşam yemeğinden önce 2 tane cennet meyvası(resimdekilerden)
Eki Görüntüle 900663
yemekte
5 yemek kaşığı bakla yemeği
yoğurt üzerine
5-6 tane hazır çiğköfte(marulla)
yemekten sonra 1 eti canga daha
üüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüf canım sıkıldı yaaa çok pişmanım keşke 2. cangayı yemeseydim
spora gittim bide plates yaptım :26:
canım arayı bulman lazım hep koşturmaca olmuyor bende kızım doğduktan sonra bıraktım şleri
bıraktım derken yine hergün süpürgeyi çalıştırırım ama mesela bütün camları değilde artık salonu mutfağı ve oturma odasını her daim temiz bırakıyorum temizliğimide hep kendim yapıyorum ayda 1 yada 2-3 ayda bir temizlikçi alırsam alıyorum
yemek konusuna gelince ben hamileykende doğum yapıncada hep yemeğimi yaptım
geçenlerde hastalandım hava soğuk sadece 1 gün eşim dışardan getirdi onun dışında haftaiçi yemek yapmıyorum diye bişey bana uygun gelmiyor yani tamam evliyiz karıkocayız bence evlilik sadece yatak odası değil
bekar hayatı devam etmemeli tamam yetişemiyoruz bende şuan yazıyorum ama mutfakta bulaşık yığılı
yani iş bitmez ama hertaraf temiz olmalı diye yüklenme kendine
çocuk olunca yetişemiyorsun zaten
kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
bir fikrim var,, simdi ben kendime hedef koydumm bugunden itibaren, iyice dikkat ediyorummmm ayin 1 inde sabah tartilcam bakalim ne kadar verebilmisim, belirli bir hedeff koymadim yani 6o kg gibi ama dedim ki en azindan 62.0 i goreyim, belki sizde boyle birsey yaparsiniz, ayin 1inde hepimiz buraya bildirim yapariz ayni cuma bildirimleri gibi, hemde eger az bile kilo vermis olursak da yeni yila motive olarak girmis oluruz diye dusundum. var mi benimle beraber ayin 1inde bildirim yapacak olan?????
öğlen yemişsin pizzayı,akşamda yemek yememişsin zaten,merak etme bişeycik olmaz
güzel duaların için allah razı olsun okadar iyi geldiki söylediklerin,inşallah allahım duyar sesimizi yardım ederde girer işe,buzamanda 1100 lirayla kirada durmak heleki 2 çocuk büyütmek cidden çok zor,bankaya giden kredi borçlarıda cabası,nerdeyse 650 lirası banka borçlarına gidiyo,kira,yeme içme elektrik suyu saymıyorum bile
ah ah bende evlendiğim ilk zamanlar öyleydim canım,ama inanki yıllar geçtikçe zaten yıpranıyosun hiç yapamaz hale geliyosun hele bide ben gibi ilk seneden çocuğun olursa yandın,,
şuan çocuklar büyüdüde allahtan rahatım,ilk evlendiğim zamanlara geri döndüm diyebilirim,çok titiz olmaya başladım aynı senin saydığın şeyleri eksiksiz yapmaya başladım,illaki oturucam zaman pcye yada tv başına her işim bitmiş olucak,kafam rahat olucak yemeğim pişmiş evim temiz toplu,çocuklar temiz pak karınları doymuş olucak,birkaç aydır böyleyim hergün,sende başlardasın,bukadar yıpratma kendini
umarım yaptığın sporla yediğin cangaları eritmişsin,boşa kürek sallama canım bence abur cuburları unut,ben unuttum sayılır
insan yemeyince çok motlu rahat oluyo,pişmanlık olmuyo okadar istiyosun uğraşıyorsun boşa gitmesin cangada neymiş eve bile sokma bidaha onu,geçen bende çocuğa açıvermiştimde,beğenmedi geri verdi bende ısırdım azcık ıyy hiç gerek yok dedim,attım bi anlık zevk için değmez bence
hadi bekliyoruz iyice şişmeden gel tekrardan çabuuuukk
bende haftalık hedef koyuyordum eskiden onu tutturmaya çalışırdım,mesela bu cuma 61.9 geldiysem ,haftaya 61.0 hedefim olurdu tuttururdumda,başarılar sana
herşey değişti kızlar,noldu anlatayım
eşim işten geldi 17de,ben yemek yapıyodum mutfakta,oğlum geldi babam geldi dedi,telefonu bozulmuş babamın benimkini istiyo
dedi,(batuya kullanmadığımız telefonu vermiştimde şarkı dinlesin diye onu)neyse girdim odaya,telefonla uğraşıyo,demesinmi bana
ben bu unutkanlığımı napıcam ya eldivenleri serviste unuttum oda yetmezmiş gibi kol saatimde düşmüş kolumdan hiç farketmedim
dedi,anlıycanız herşeyi unuttuğu gibi bizim evlilik yıldönümüde aklında değil,,neyse o sırada sordum annenler gelmedi bekledim
durdum hazır vaziyette diye,hastaneye yatmış kv. pederde hiç haber vermemiş,eşim abisinden öğrenmiş,abiside hastanedeymiş
yanlarında oyüzden,
kv yüz felci geçirmiş damar tıkanıklığı olmuş yüzünde,geçen hafta çarşamba köyde baygınlık geçirmişti ağzı yamukmuş falan
korkmuşlar hocaya götürmüşler,akıl var fikir var dr'a getirselerdibukadar kötü olmazdı herşey bir hafta sonraya sıra almışlar bugün getirince dr kızmış niye bukadar geç kaldınız diye,
neyse eşim dedi ziyarete gidelim,gittik gördük,abisigil ablası eniştesi yeni gelin ve annesi hepimiz ordaydık moral verdik,geri geldik eşim bizi eve bıraktı kamyon kullanmaya(pratik yapmak için)gitti,00.30da gelirim yine dedi,ama oda ne 30dk geçti geçmedi eve
geldi şimdi,neyse oturdu,hiçbişey aklında değil bozuntuya vermiycem,bakalım aklına gelcekmi,,,
hatırlamazsada canı sağolsun,şu işe girsin dediğiniz gibi daha ne kutlamalar yaparız
minderbob menusunu sunar
sabah
Eki Görüntüle 900777 Eki Görüntüle 900778
peynir 4te birini yemedim
2 kasik kozlenmis patlican
2 minik dilim peksimet + 1 minik dilim daha yedim
1 zeytin
1 salatalik,dereotu,maydonoz
1 kupa sekersiz sutlu filtre kahve
ara
1 avuc beyaz leblebi
ogle yemegini gec yiyecegimi anlayinca 2 avuc leblebi ve 1 kuru incir yedim (saat 3e kadar)
saat 3te
Eki Görüntüle 900785
7-8 kasik bulgursuz havuclu pirasa yemegi
2 kasik yogurt
1 kupa sekersiz filtre kahve
ara yok
aksam yemem diyodum ama acayip aciktim
aksam 6:30 gibi
Eki Görüntüle 900786 Eki Görüntüle 900787
yine pirasa ve yogurt
4-5 kasik yagsiz limonlu salata
ara
1 kupa ihlamur
yarim elma
1 portakal
yarim saat sonra
1 yk keten tohumu
hala acim ama yaaaaaniye boyle oldum ben
dün akşama kadar gayet dengeli az ve öz yiyen ben akşam yemek yemicem diyip akşam akşam o arada bi albeni hüplettim
eşim geldi ona sofra kurdum ben yemicem dedim sonra dolaptan çıkarmış olduğum ayva reçeli kavanozunu 2 dilim beyaz ekmek ve çatal eşliğinde didikledim
regl oldum onunda etkisi var ama ben nasıl kilo vereyim biri gelip ümüğümü sıksın lütfen
yoksa kilo almak isteyenler topiğine gidip rekor denemesi yapacam 1 haftada en çok kaç kilo alınır diye yarışma düzenliycem
hoşgeldin canımİyi akşamlar kızlar
Yakında yîne aranızdayım inşallah
Tek başına olmuyor
Kilolar aldı başını gitten azından hafta içi girmeye çalışıcam
Buranın motive edici etkisi tartışılmaz
bende öyleyim
ılk baslarda temızlıkcı aldım bır kacdefa
ama ben temızlıkcı gelcek yapmayayım temızlık dıyemedıgım
ıcın almadıgım bırdaha bırde zaten evde oldugum ıcın uzuldum ona verdıgım paraya dogrusu
yıne bır komsum var takıntılı oda bu konularda
cocuguda var 3 yasında kendısınıde bebegınıde cok yıpratıyor
bende oyle olurmuyum acaba dıye cok korkuyorum
ahh bır dengeye oturtabılsem
2014 hedefffff
bencede mantıklı ama ben 1inde hedef koyamıyorum kendimekizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
bir fikrim var,, simdi ben kendime hedef koydumm bugunden itibaren, iyice dikkat ediyorummmm ayin 1 inde sabah tartilcam bakalim ne kadar verebilmisim, belirli bir hedeff koymadim yani 6o kg gibi ama dedim ki en azindan 62.0 i goreyim, belki sizde boyle birsey yaparsiniz, ayin 1inde hepimiz buraya bildirim yapariz ayni cuma bildirimleri gibi, hemde eger az bile kilo vermis olursak da yeni yila motive olarak girmis oluruz diye dusundum. var mi benimle beraber ayin 1inde bildirim yapacak olan?????
ketentohumunu sadece kendim için kullanıyorum çorbaya salataya atabilirsin farkedilmiyor hiç ama eşim huylu yemez diye atmıyorumbu arada ne guzel keten tohumunu yemeklerde kullaniyosun..hafif karnim kazindi hemen 1 yemek kasigi attim agzima..spora gitmen guzel olmus da kuzum,2. canga coh olmusscanga kac kalori baken
ayyy nasıl mutlu oldum
ben çok yoğundum bugün yenice oturdum aceleyle yazdım ve gidiyorumhisssssssttttttttttttttt pistttttttttttttttttttttttt
nereye gittinizz niye kimse yokkk
heyyyyy yarin cuma toplanin bakemmmmmmmmmmmm herkes bir kosecikte kacamak mi yapiyo ne
yakarim vallaaaaaaaaa
orda birinci olurum kesin gram gram veriyom kilo kilo alırım vallahi:26:kiz Allah ne diyim sana gulmekten oldum kiz surda zar zor gram gram kilo veriyoz ondanda vazgecip gidip kilo alma rekorumu kiracan bi albeniyle bisey olmaz bugun dengelemeye calisirsin olur biter ofkeyle kalkip zararla oturma
Hoşgeldin canım. Bende nerde bu ballı diyordu. İyiyiz çok şükür. Herkez de bir koşturmaca hayata yetişmeye çalışıyoruz.ben geldiiimmmm
herkesler iyidir umarimm
ben iyiyim kizlar sükürkosusturmaca iste
kocis sizdi bende solugu Burda aldimm
kisacik bi gecmise gittim
ee ne var ne yokdedikodu yapakmi
Minderim benim bir tarifim var sana yazayım çok pratik ve lezzetli. Tadan herkes tarifini istiyorkizlar pazar gunu esimin is arkadaslari gelicekmis ogleden sonra cayin yanina ne yapiyimm:18::18::18:
Bence fena menü değil canım afiyet olsun.minderbob menusunu sunar
sabah
Eki Görüntüle 900777 Eki Görüntüle 900778
peynir 4te birini yemedim
2 kasik kozlenmis patlican
2 minik dilim peksimet + 1 minik dilim daha yedim
1 zeytin
1 salatalik,dereotu,maydonoz
1 kupa sekersiz sutlu filtre kahve
ara
1 avuc beyaz leblebi
ogle yemegini gec yiyecegimi anlayinca 2 avuc leblebi ve 1 kuru incir yedim (saat 3e kadar)
saat 3te
Eki Görüntüle 900785
7-8 kasik bulgursuz havuclu pirasa yemegi
2 kasik yogurt
1 kupa sekersiz filtre kahve
ara yok
aksam yemem diyodum ama acayip aciktim
aksam 6:30 gibi
Eki Görüntüle 900786 Eki Görüntüle 900787
yine pirasa ve yogurt
4-5 kasik yagsiz limonlu salata
ara
1 kupa ihlamur
yarim elma
1 portakal
yarim saat sonra
1 yk keten tohumu
hala acim ama yaaaaaniye boyle oldum ben
kızlar anzar ettim kendi kendime iyi gidiyorum derken
çok fena menüm
sabah
2 orta dilim çavdar ekmeğine tost(domates, beyaz peynirle)
2 zeytin
ara
1 elma
öğlen
taze bakla salatası
(5-6 tane taze baklayı haşladım domates salatalık marul ve mor lahanayla salata yaptım ketentohumu ve bol pul biberli)
ara
1 neskafe
ara
1 eti canga
akşam yemeğinden önce 2 tane cennet meyvası(resimdekilerden)
Eki Görüntüle 900663
yemekte
5 yemek kaşığı bakla yemeği
yoğurt üzerine
5-6 tane hazır çiğköfte(marulla)
yemekten sonra 1 eti canga daha
üüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüf canım sıkıldı yaaa çok pişmanım keşke 2. cangayı yemeseydim
spora gittim bide plates yaptım :26:
Hoşgeldinİyi akşamlar kızlar
Yakında yîne aranızdayım inşallah
Tek başına olmuyor
Kilolar aldı başını gitten azından hafta içi girmeye çalışıcam
Buranın motive edici etkisi tartışılmaz
Canım bende kendime böyle bir hedef koymuştum. 1 ocak itibari ile 69.9 görmessem diyetisyene gitcem. Hatta gitcem diyetisyeni bile buldum.kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
gunaydın kızlar nasılsınız ben bugun erkenden kaltım kahvaltımı yaptım ve diyetimin ilk gününe başlamış bulunmaktayım[/QUOTE
Hadi bakalım kolay gelsin. Cabuk gitsin kilolar
Sıkma canını bazen kendimizi kaybediyoruz.dün akşama kadar gayet dengeli az ve öz yiyen ben akşam yemek yemicem diyip akşam akşam o arada bi albeni hüplettim
HoşgeldinBeni de aranıza alır mısınız?
Çok iyi vermişsin bence çok hızlı gitmiş. Dikkt et kendineMerhaba arkadaslar bende 80 kilo ile basladim diyete hafta da bi kere tartiya çıkıyorum 22 gun oldu diyete baslayali 74 kiloya düştüm sizce nasıl ? Iyi gidior muyum :)
hosgeldin canimBeni de aranıza alır mısınız?
kakaolu mufin tarifin vardi ama ici beyazli,icini oyuyordun ,puding mi bisiy vardi o tarifini bulamadim
hoşgeldin canım
biz yine buralardayız senide bekleriz
bende öyleyim
pazartesi temizlikçi gelecekti ama ben yine cumartesi temizliğimi yaptım
bencede mantıklı ama ben 1inde hedef koyamıyorum kendime
65i, görebilseydim bi
ketentohumunu sadece kendim için kullanıyorum çorbaya salataya atabilirsin farkedilmiyor hiç ama eşim huylu yemez diye atmıyorum
ayyy nasıl mutlu oldum
var mı beğendiklerin :26:
ben çok yoğundum bugün yenice oturdum aceleyle yazdım ve gidiyorum
kızlar yaa ben nerde hata yapıyorum deli olcam neden düşmüyor benim kilom
afferin sanaaa,al bakalim aksam yemegi yemeyip cozuttunnn acikirsan masum kacamaklar yap tatlim albeni yerine tarcinli sut,ya da tarcinli meyveli yogurt..bugunu hafif tut
orda birinci olurum kesin gram gram veriyom kilo kilo alırım vallahi:26:
he öyle yapim dengeleyim bari
sen beni tabloya almadın bu hafta motivasyonum kaçtı ondan oldu hep
ay canim benim ya niye motivasyonun dusuyo ay tut tut dusmesin ben eklerim seni hemde 1.ci siraya koyarim sen yeterki uzulme.
ben cok tembel oldum bu hafta, aha cuma gunu geldi catti ben daha listeye ilk bildiri yapanlari ekleyecektim.
ben cok yorgunum bu hafta kizlar ya hele de su 2gundur uykusuzum ondan oluyor herhalde diyorum aksam 10da yataga giriyorum Sabah kalkiyorum gene yorgunum bide 2gundur bi mide bulantisi sormayin. aksam sagolsun esim almis cocuklari okuldan kresten bide aradi tam otobusten indim direk eve gel ben aldim cocuklari dedi ay ne sevindim hic halim yoktu. esime midem bulaniyo benim diyorum oda aman karicigim dikkat et cocuk falan olmasin diyobugnde niyetlendim su malum borclarimi yavas yavas odeyeyim bari.
Sabah 2 yumurta 2dilim ekmek yedim sagolsun kizim sabahin 5bucugunde dikildi basima anne sut anne ekmek arkasindan oglan geldi bide baktim imsak vakti yaklasiyo suyumu zor ictim
aksama da dunden kalan 2dolma var yanina salata ve yogurt tamamdir
aksam 1sise suyu bitirmem lazim 1kupada yesil cay icerim ins yarina 200gr - cikarim
Hee baya hafif tutuum sabah kıymalı börek yedim kahvaltıda
arada 12 tane badem
öğlende kuzu etli çiftlik kebabı salata 2 kaşık yoğurt 2 kaşık kısr yanında 2 dilim beyaz ekmekle
kepek ekmeği kalmamış
akşamda dışarda yiyelim diyo eşim yarın ben kesin +1,5 2 yle karşınızdayım bak demedi deme
evet canim hic sorma kiskanc kaynana hic cekilmiyo, benim askimda arada kaliyo, ama koyde en cok annesini tutar bende sinir oluyorum, burda ki esimle koydeki esim arasinda daglar kadar fark oluyo annesi gile gidiince sanki bambaska bi adam oluyo, butun esler boylemi yoksa bi benimkimi boyle acaba???? bende o yuzden hic tr ye gitmek istemiyorum burda daha rahatim
oluuuuur gideyim hemen bi kek falan yapayım
Allah ne verdiyse60in altina iniyim yeter..5li rakamlari gormek istiyorum
Minderim benim bir tarifim var sana yazayım çok pratik ve lezzetli. Tadan herkes tarifini istiyor
Mazemeler
1 paket tuzsus etimek
1 litre süt
2 Türk kahvesi fincanı un
2 Türk kahvesi fincan şeker
1paket şanti
1 paket çikolata sosu
1 tane yeşil elma
1 avuç fındık
Yapılışı:
Etimekleri raesgele elinde küçük küçük kır. Kare borcama dök. Sonra içine yeşil elmanın kabugunu soy küp küp doğra etimeğin içine at. Sonra 1 avuc fındığı kırabilrsen kır içine at bunlar borcamda bizi beklesin
Muhallebi:1 litre süte 2 fiincan un ve 2 fincan şekeri koy içine evde potakal,limon varsa azcık kabuğunu rendele bu karışımı muhallebi kıvamında pişir.5 dakika dinlenince içine 1 paket şanti koy sonra bu karışımı blendrdan geçir. Sonra hazırladığın kare borcamdaki karışımın üzerine dök.
Son olarakta hazır çikolata sosu üzerindeki tarife göre pişir. Hazırlan tatlının üzerine dök. Afiyet olsun..
SELAM KIZLAR
Bu gün zor bir gün okuld saşma sapan şeyler oldu. Sinir oldum. Sonra bu gün reğlle oldum. iştahım ok acık kendimi durduramıyoru.
Menüm: sabah: haşlanmış yumurta ,peynir 1kk ,4 tane yeşil zeytin,yeşil çay,1 dilim tam buğday ekmeği
Öğle: 6 kaşık taze fasulye,2 tane köfte,biraz yufka,1 bardak ayran
ARA: 3 tane gün kurusu kaysı,7,8 tane fındık,7,8 tane badem,1 avuc kuru üzüm(millet reğle tatlı ister ben kuruyemiş)
Akşam: ıspanak salatası
Spor:30 dak.koşu bandında teppolu yürüyeceğim. sonra 10 dakika göbek 100 mekik ceza bana
Su:2 litre içtim. Sonra 3 fincan yeşil çay içtim.1 fincan form kaysılı içerim.
Bu arada daha yatana kadar yediğim kadar daha kesin kuruyemiş götürürüm ben.
slm kızlarrr,
kaç gündür yedim ye yedim, o yüzden buraya da gelemedim, iyiyim yani merakta kalmayın diye yazıyorum. kendinize iyi bakın
gecmıs olsun cnmgunaydın ....
gecen hafta bir merhaba deyip kacmıstım ,kızımın saglık problemleri vardı sehir dısındaydım. dun donduk. bugun basladım ben de diyete. evde degilken olmuyor,dikkat edemiyorum.
hosgeldınBeni de aranıza alır mısınız?
amin canim ne yapalim katlaniyoruz iste Allaha cok sukur esimden memnunum arada uzsede beni iyidir cok sukur bazen diger eslerin kocalarinin yaptiklarini duyunca insan kendi elindekine sukrediyo.
aksam bisey yememissin canim ins bisey olmaz
canim o takintilar bendede var ben 4 bucuk senelik evliyim 2cocuk annesiyim kendimi bildim bileli hep boyleyim bi genis olamadim. cocuklarimi bile bu takintilar yuzunden erken dogurdumsimdi calismaya basladim ayni seyler devam ediyo hic disardan yemedim esimde midesinden rahatsiz zaten disardan yemek yesin o gece uyuyamaz agridan. benden sana tavsiye biraz genis olmaya bak boyle yaparak kendimizi yipratiyoruz ben genis olmayi beceremiyorum ama ins sen becerebilirsin.
menunde guzelmis doyurucu olmus canim niye aciktinki
kiz Allah ne diyim sana gulmekten oldum kiz surda zar zor gram gram kilo veriyoz ondanda vazgecip gidip kilo alma rekorumu kiracan bi albeniyle bisey olmaz bugun dengelemeye calisirsin olur biter ofkeyle kalkip zararla oturma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?