70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bana da oluyor oyle seyler. pisbogazlıgım tutunca spora vermeyi dusunuyorum kendimi. bir süre sonra gecer herhalde....

Merhaba arkadaslar bende 80 kilo ile basladim diyete hafta da bi kere tartiya çıkıyorum 22 gun oldu diyete baslayali 74 kiloya düştüm sizce nasıl ? Iyi gidior muyum :)

amin canim ne yapalim katlaniyoruz iste Allaha cok sukur esimden memnunum arada uzsede beni iyidir cok sukur bazen diger eslerin kocalarinin yaptiklarini duyunca insan kendi elindekine sukrediyo.

Kizlar ben kendimi kotu hissediyorum bugun daha diyetin ilk gununde pizza yedim ya menum sabah 5 zeytin 1 bucuk dilim cavdar az peynir 1 dilim salam ara turk kahvesi sekersiz oglen 3 dilim pizza fanta aksam elma yesilcay

aksam bisey yememissin canim ins bisey olmaz

canim o takintilar bendede var ben 4 bucuk senelik evliyim 2cocuk annesiyim kendimi bildim bileli hep boyleyim bi genis olamadim. cocuklarimi bile bu takintilar yuzunden erken dogurdum simdi calismaya basladim ayni seyler devam ediyo hic disardan yemedim esimde midesinden rahatsiz zaten disardan yemek yesin o gece uyuyamaz agridan. benden sana tavsiye biraz genis olmaya bak boyle yaparak kendimizi yipratiyoruz ben genis olmayi beceremiyorum ama ins sen becerebilirsin.

hmm demek esin yozgatli ne guzel, valla ne yalan soyleyim ben corbasini yaparim ama hamurunu yemedigim icin hic denemedim. ben anneme yakin oturdugum icin sagolsun o yapar bizi cagirir. benim esim cok sever arabasini

neyse canim cok uzulme spora gitmissinya eritmissindir

benim cocuklar oluncada bisey degismedi herseyim gene duzgun olsun istiyorum esim cok kizar bu huyuma

valla canim ben kendime bi tablo yapmistim buraya ilk basladigimda gerci o tabloya bakarak biraz gerideyim hedeflerime ulasamiyorum ama en azindan motive oluyosun simdilik amacim 2014e 69la girmek ins ulasirim hedefime bende bildiri yaparim 1inde ama ins 31inde fazla kacirmam yada ben 31.de tartilayim kesin o aksam kaciririm herkes yiyecek ben bakicammi

gecmis olsun canim kaynanana. dedigin gibi uzulme bosver esin istedigi ise girsin daha cok kutlarsiniz SIKINTILARINIZ bittikten sonra

menunde guzelmis doyurucu olmus canim niye aciktinki

kiz Allah ne diyim sana gulmekten oldum kiz surda zar zor gram gram kilo veriyoz ondanda vazgecip gidip kilo alma rekorumu kiracan bi albeniyle bisey olmaz bugun dengelemeye calisirsin olur biter ofkeyle kalkip zararla oturma

hoşgeldin canım
biz yine buralardayız senide bekleriz
bende öyleyim
pazartesi temizlikçi gelecekti ama ben yine cumartesi temizliğimi yaptım

bencede mantıklı ama ben 1inde hedef koyamıyorum kendime
65i, görebilseydim bi
bu arada ne guzel keten tohumunu yemeklerde kullaniyosun..hafif karnim kazindi hemen 1 yemek kasigi attim agzima..spora gitmen guzel olmus da kuzum,2. canga coh olmusscanga kac kalori baken
ketentohumunu sadece kendim için kullanıyorum çorbaya salataya atabilirsin farkedilmiyor hiç ama eşim huylu yemez diye atmıyorum
ayyy nasıl mutlu oldum
var mı beğendiklerin :26:
hisssssssttttttttttttttt pistttttttttttttttttttttttt

nereye gittinizz niye kimse yokkk

heyyyyy yarin cuma toplanin bakemmmmmmmmmmmm herkes bir kosecikte kacamak mi yapiyo ne

yakarim vallaaaaaaaaa
ben çok yoğundum bugün yenice oturdum aceleyle yazdım ve gidiyorum

kızlar yaa ben nerde hata yapıyorum deli olcam neden düşmüyor benim kilom

kiz Allah ne diyim sana gulmekten oldum kiz surda zar zor gram gram kilo veriyoz ondanda vazgecip gidip kilo alma rekorumu kiracan bi albeniyle bisey olmaz bugun dengelemeye calisirsin olur biter ofkeyle kalkip zararla oturma
orda birinci olurum kesin gram gram veriyom kilo kilo alırım vallahi:26:
he öyle yapim dengeleyim bari
sen beni tabloya almadın bu hafta motivasyonum kaçtı ondan oldu hep

ben geldiiimmmm
herkesler iyidir umarimm
ben iyiyim kizlar sükür kosusturmaca iste
kocis sizdi bende solugu Burda aldimm
kisacik bi gecmise gittim
ee ne var ne yok dedikodu yapakmi
Hoşgeldin canım. Bende nerde bu ballı diyordu. İyiyiz çok şükür. Herkez de bir koşturmaca hayata yetişmeye çalışıyoruz.

kizlar pazar gunu esimin is arkadaslari gelicekmis ogleden sonra cayin yanina ne yapiyimm:18::18::18:
Minderim benim bir tarifim var sana yazayım çok pratik ve lezzetli. Tadan herkes tarifini istiyor
Mazemeler
1 paket tuzsus etimek
1 litre süt
2 Türk kahvesi fincanı un
2 Türk kahvesi fincan şeker
1paket şanti
1 paket çikolata sosu
1 tane yeşil elma
1 avuç fındık
Yapılışı:
Etimekleri raesgele elinde küçük küçük kır. Kare borcama dök. Sonra içine yeşil elmanın kabugunu soy küp küp doğra etimeğin içine at. Sonra 1 avuc fındığı kırabilrsen kır içine at bunlar borcamda bizi beklesin
Muhallebi:1 litre süte 2 fiincan un ve 2 fincan şekeri koy içine evde potakal,limon varsa azcık kabuğunu rendele bu karışımı muhallebi kıvamında pişir.5 dakika dinlenince içine 1 paket şanti koy sonra bu karışımı blendrdan geçir. Sonra hazırladığın kare borcamdaki karışımın üzerine dök.
Son olarakta hazır çikolata sosu üzerindeki tarife göre pişir. Hazırlan tatlının üzerine dök. Afiyet olsun.

Bence fena menü değil canım afiyet olsun.

Bence burda olmayan sadece canga canım. Kız bakla ne zaman çıktı.

Hoşgeldin

Canım bende kendime böyle bir hedef koymuştum. 1 ocak itibari ile 69.9 görmessem diyetisyene gitcem. Hatta gitcem diyetisyeni bile buldum.

afferin sanaaa,al bakalimaksam yemegi yemeyip cozuttunnnacikirsan masum kacamaklar yap tatlimalbeni yerine tarcinli sut,ya da tarcinli meyveli yogurt..bugunu hafif tut
Beni de aranıza alır mısınız?
hosgeldin canim
kakaolu mufin tarifin vardi ama ici beyazli,icini oyuyordun ,puding mi bisiy vardi o tarifini bulamadim
findikli kakaolu irmik toplara bayildim daha kafamda netlestiremedim ama irmik toplarini yapicam sanirim
ben de bu sabah meraktan tartildim.ayniyim gecen haftayla

afferin sanaaa,al bakalimaksam yemegi yemeyip cozuttunnnacikirsan masum kacamaklar yap tatlimalbeni yerine tarcinli sut,ya da tarcinli meyveli yogurt..bugunu hafif tut

Hee baya hafif tutuum sabah kıymalı börek yedim kahvaltıda
arada 12 tane badem
öğlende kuzu etli çiftlik kebabı salata 2 kaşık yoğurt 2 kaşık kısr yanında 2 dilim beyaz ekmekle
kepek ekmeği kalmamış
akşamda dışarda yiyelim diyo eşim yarın ben kesin +1,5 2 yle karşınızdayım bak demedi deme

orda birinci olurum kesin gram gram veriyom kilo kilo alırım vallahi:26:
he öyle yapim dengeleyim bari
sen beni tabloya almadın bu hafta motivasyonum kaçtı ondan oldu hep

ay canim benim ya niye motivasyonun dusuyo ay tut tut dusmesin ben eklerim seni hemde 1.ci siraya koyarim sen yeterki uzulme.
ben cok tembel oldum bu hafta, aha cuma gunu geldi catti ben daha listeye ilk bildiri yapanlari ekleyecektim.

ben cok yorgunum bu hafta kizlar ya hele de su 2gundur uykusuzum ondan oluyor herhalde diyorum aksam 10da yataga giriyorum Sabah kalkiyorum gene yorgunum bide 2gundur bi mide bulantisi sormayin. aksam sagolsun esim almis cocuklari okuldan kresten bide aradi tam otobusten indim direk eve gel ben aldim cocuklari dedi ay ne sevindim hic halim yoktu. esime midem bulaniyo benim diyorum oda aman karicigim dikkat et cocuk falan olmasin diyo bugnde niyetlendim su malum borclarimi yavas yavas odeyeyim bari.

Sabah 2 yumurta 2dilim ekmek yedim sagolsun kizim sabahin 5bucugunde dikildi basima anne sut anne ekmek arkasindan oglan geldi bide baktim imsak vakti yaklasiyo suyumu zor ictim

aksama da dunden kalan 2dolma var yanina salata ve yogurt tamamdir
aksam 1sise suyu bitirmem lazim 1kupada yesil cay icerim ins yarina 200gr - cikarim

düşmedi kız kaçtı kaçtı evet sondan birincilik benim sanırım bu hafta

SELAM KIZLAR
Bu gün zor bir gün okuld saşma sapan şeyler oldu. Sinir oldum. Sonra bu gün reğlle oldum. iştahım ok acık kendimi durduramıyoru.
Menüm: sabah: haşlanmış yumurta ,peynir 1kk ,4 tane yeşil zeytin,yeşil çay,1 dilim tam buğday ekmeği
Öğle: 6 kaşık taze fasulye,2 tane köfte,biraz yufka,1 bardak ayran
ARA: 3 tane gün kurusu kaysı,7,8 tane fındık,7,8 tane badem,1 avuc kuru üzüm(millet reğle tatlı ister ben kuruyemiş)
Akşam: ıspanak salatası
Spor:30 dak.koşu bandında teppolu yürüyeceğim. sonra 10 dakika göbek 100 mekik ceza bana
Su:2 litre içtim. Sonra 3 fincan yeşil çay içtim.1 fincan form kaysılı içerim.
Bu arada daha yatana kadar yediğim kadar daha kesin kuruyemiş götürürüm ben.

valla ne diyelim guzelim afiyet olsun

eşin mecbur kalıyor bence annesini kırmak istemiyor tatlım sen hoşgör o kısa süreliğine olan değişimi bence

oluuuuur gideyim hemen bi kek falan yapayım

sen bol bol canga ye kuzum şaka şaka yeme kuzu yeme ben veremiyorum bari sen al emeklerinin karşılığını

Allah ne verdiyse60in altina iniyim yeter..5li rakamlari gormek istiyorum

senin kilonu kıskanıyorum ama ben yaa

bende deneyeyim bu tarifi nişanlım gelince

regli olduğun için yersin de yersin canım dikkat et bence yarın cuma
ben pek umutlu değilim artılardayım o yüzden ne yediğimi ne de kilomu payşaıcam toparlanmadan yazamam

bugunki menum

kahvaltı:
1/4 kasarlı gozleme
1 yumurta beyazı
5 yesil zeytin
limonlu maydanoz

öğle yemegi:
ızgara etli marul salatası
1 dlm ekmek

ara:
bol marul - 2 cig kofte

aksam:
marul salatası
ıspanak yemeği
yogurt

slm kızlarrr,
kaç gündür yedim ye yedim, o yüzden buraya da gelemedim, iyiyim yani merakta kalmayın diye yazıyorum. kendinize iyi bakın

slm kızlarrr,
kaç gündür yedim ye yedim, o yüzden buraya da gelemedim, iyiyim yani merakta kalmayın diye yazıyorum. kendinize iyi bakın

yeme ablacım yemee ben senin yolundan gidiyorum bak örnek alıyorum seniii amaa Suzim de yok acaba o da mı yiyor napıyor

gunaydın ....
gecen hafta bir merhaba deyip kacmıstım ,kızımın saglık problemleri vardı sehir dısındaydım. dun donduk. bugun basladım ben de diyete. evde degilken olmuyor,dikkat edemiyorum.
gecmıs olsun cnm
Beni de aranıza alır mısınız?
hosgeldın

ayy ne bılıyım canım ya zamanla gecer belkı bunlar ama bıde calısmıyorum ya
evdeyım ondan mı boyleyım kı dıyorum
bıde genıs olupta evın dagınık olmasındanda ıyıdır dıyorum felan ıste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…