70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ıyı aksamlar manken adayları

menumu saygıyla sunarım

sabah

1 bucuk dılım cavdar ekmegı
1 kk peynır
4 zeytın
2 cevız
1 cay kasıgı pekmez
cay
1 dılım salam

ara

1 portakal
sekersız turk kahvesı

oglen :18::18:
1 tbaktan azcık az ev makarnası
3 nuget

ara

yesılcay

aksam
corba
salata 2 kasık yogurt

ara

1 mandalına
yesılcay

2 lıtre su

hmm demek esin yozgatli ne guzel, valla ne yalan soyleyim ben corbasini yaparim ama hamurunu yemedigim icin hic denemedim. ben anneme yakin oturdugum icin sagolsun o yapar bizi cagirir. benim esim cok sever arabasini
ben hamurunu yapıyorum ama ayda yılda bir
belki yılbaşında yaaprım ama çorbası sık pişer bizde
bu tarifi deneyeyim biara bende
evet canım ikiside güzel beğenirsiniz umarım
kakaolu muffinin linkini vereyim

Puding Dolgulu Kakaolu Muffin - Nefis Yemek Tarifleri

sen bol bol canga ye kuzum şaka şaka yeme kuzu yeme ben veremiyorum bari sen al emeklerinin karşılığını
evde canga kalmadı
cevizi ara öğünde yemeni öneririm canım makarna gözüme çarptı ama diyete adapte olurken olabilir akşam güzel kapatmışsın

Ne zamandir yapmiyordum canim bide esimde eve yenege gelince aksamla oglen ayni seyleri yemeyelim diye yaptim gelmeyeydi yapmayaydim iyiydi neyse aksamlari hafif besleniyorum diye _olurum belki bakalim yarin sabah ilk tartilcM ins 71 cikarim

Canim halsizlik varsa b12 vitamini takviyesi al..of off cocuklar cok yoruyor mu yaa:26::26::26:
ne yaptin bugunbu aksam salata ile gecistir de yarin cozut

canim tarifin icin tesekkur ederim,deneyecegimaksam hafif tutmussun iyi bence..findik badem kavrulmus mu cig mi?
canim ben de 75 kg ile baslamistim diyete..hedefi yakalayana kadar durmaa
guzel
slm kızlarrr,
kaç gündür yedim ye yedim, o yüzden buraya da gelemedim, iyiyim yani merakta kalmayın diye yazıyorum. kendinize iyi bakın
evet fadime ablaa,menuleri gorelimm
ogle biraz cok gitmis ama aksam frenlemissincupper
mumkunse kalmasin canga manga evet yaa niye bulamadim tarifini:26:tesekkur ederim

minderbob menusunu sunar
sabah

1 dilim limonlu kek
1 kupa sekersiz sutlu filtre kahve

ara
10-15 cig findik

ogle

5 kasik kadar yogurtlu makarna
4-5 kasik zeytinyagli patlican
yagsiz limonlu salata

ara
1 bardak sekersiz sutlu filtre kahve
1 elma
15-20 cig findik

aksam

pirasanin sonu 7-8 kasik
2 kasik yogurt
2 minik salata

simdi 2 kupa ihlamur

bu aksami bi kapatiyim,yarin cozutmak istiyorummm

kizlar ekmek yemek istemiyorum ama ekmek yemeyince de doymadigimi hissediyorum..size de oyle oluyor mu:26:

bugun bir televizyon programinda dinledim de diyetisyen bir bayan mumkunse tuzu hayatinizdan cikarin..amerikada tuz paketlerinin uzerinde ayni sigara paketleri gibi oldurur yazacakmis..tuz yerine baharat kullanin,limon slkln diyordu..japonlar da tuz yerine soya sosu kullaniyorlarmis..ayrica diyetisyen yag yaktiran baharatlardan 1 tatli kasigi koyup,karisim yapin..yemeklere ekleyin dedi..baharatlarin fotosunu cektim

Ne zamandir yapmiyordum canim bide esimde eve yenege gelince aksamla oglen ayni seyleri yemeyelim diye yaptim gelmeyeydi yapmayaydim iyiydi neyse aksamlari hafif besleniyorum diye _olurum belki bakalim yarin sabah ilk tartilcM ins 71 cikarim
inşallah canım hadi bakalım
ben eksi çıkmayacağım diye korkuyorum:26:
mumkunse kalmasin canga manga evet yaa niye bulamadim tarifini:26:tesekkur ederim
iyiki yok feci canım tatlı istiyor reglde bitti
güzel canım afiyet olsun
kizlar ekmek yemek istemiyorum ama ekmek yemeyince de doymadigimi hissediyorum..size de oyle oluyor mu:26:
ekmek yememek öyle şeylere yönlendiriyor
bence karbonhidratı hiç almayıncada canımız zararlı şeyler çekiyor
ben dün o yüzden saldırdım cangalara
kararında yememiz lazım ekmek ye canım diyetisyenlerde öneriyor aslında
tşekkürler bilgi için pulbiberi bol kullanıyorum

selam kızlar
yarın bildirim günü ve bildirimler bana yapılacak
lütfen bildirimleri özel mesajla atalım
buradan takip edemeyebilirim gözümden kaçabilir
eğer mesaj hakkımız yoksa lütfen birinden rica edelim

bildirimlerimiz şu şekilde eksiksiz yapılsın rica ediyorum

başlangıç:
geçen hafta:
bu hafta:
giden:
toplamda giden:
hedef:

ilk defa bildirim yapacak olanlar ise
başlangı:
hedef:

yazmaları yeterli olacaktır.

listemizin kabarık olmasını diliyorum umarım herkes eksilerde olur
inşallah tartı sizi sevindirir
öpüldünüz

Son düzenleme:
Canım mutlaka dene .harika bir tarif. Akşam kendimi tutum yemedim. Bakalım tartı yarın kaç gösterecek kesin artıdayım.

Dengeli bir menü afiyet olsun.

slm kızlarrr,
kaç gündür yedim ye yedim, o yüzden buraya da gelemedim, iyiyim yani merakta kalmayın diye yazıyorum. kendinize iyi bakın
Fadime gitme kız gel buraya. Burdan uzaklaşınca hep yiyoz

Afiyet olsun güzel menü

Minecim mutlaka dene harika bir tatlı hemde çok pratik.

Afiyet olsun

Bizede oluyor canım.O Yüzden ben ekmeksiz diyet yapamıyorum. Birde Allah yaratıysa vardır bir sebebi bence doğal olan herşey insan sağlığı için yararlıdır.

Soğol canım .Şimdiden eline ve emeğine sağlık. İnşallah hepimiz yarın - görürüz.

evet canim dogru diyosun,bir yerden kisarken baska bir yerden patliyoruz
isallah canim,simdiden liste icin eline saglik

canım yazdığım yeri görmedin sanırım dün bizi eve bıraktıktan sonra gidiyorum dedi,gece 12.30da gelirim yine dedi,ben eve çıktım oturdum falan yarım saat geçmeden eve geldi geri,telefon gelmiş,gitmemiş oraya,dün çaktırmadım artık üzülmesin diye belliki unutmuş
sağol canım inşallah yakın zamanda iyileşirde çıkar hastaneden,
eşim unutmuş evet,bende hatırlatmadım artık napiyim,üzülmesin diye,ama yinede yaptım bişey hoşunada gitti,,

gecmis olsun canim kaynanana. dedigin gibi uzulme bosver esin istedigi ise girsin daha cok kutlarsiniz SIKINTILARINIZ bittikten sonra
evet canım tek temennim bu,inşallah girerde herşey yolunda gider

beni sevindiriceği kesin,bugün bile çıldırıyodum ekside görünce kendimi,bukadarını beklemiyordum bu kadar düzensiz beslenmede,gerçi son 2 gün azcık düzenli gittim akşam yemeğimide höpür höpür yedim ama gündüz iyi geçmişti aralarımı falan bitki çaylarımı düzenli bişekilde yedim içtim,süper bi sonuçla karşılaştım çok mutluyum,darısı başına

dün akşam hiç bişey söylemedim eşime,dedim kesin aklında değil,olsun dedim bozuntuya vermedim,gündüzden uzunca bi mektup yazmıştım,evlilik yıldönümümüz adına,,kalplerle süsledim,katladım zarfın üstünede rujlu dudaklarımla öpücükler yaptım, aşıma diyede kocaman yazdım,çocuklar uyumuştu bende gece erken yattım ilk defa, gerçi eşimi yatağa beklerken saat 23 olmuştu ama olsun(eşim kamyon sürüşlerine bakıyodu netten)
neyse geldi yattı,uyumadı bitürlü konuştu durdu,ben istesem bukadar çene çalmaz hemen uyur
bende düşünüyorum bi uyusada kalkıp mektubu odaya koysam gözünün önüne diye
neyse baktıp uyuycağı yok epeyde zaman geçti,nerdeyse ben uyuycam ben wcye gidip geleyim dedim,çıktım salona koltuğun üstünde montu vardı üstüne bıraktım görüncek şekilde,geri döndüm yatağıma,sabah alarm çaldı bende uyandım çaktırmadım,kalktı bu salona çıktı wcye girdi çıktı,saçlarını yaptı,fön makinasının sesi kapandı salona çıktı,montunu alırken kağıt sesi duydum dedim aldı şükür
hemen ışığı yaktı,ben görüyorum yatak odasının kapı camından ışığın yandığını,sevindim,baya vakit geçti heralde ayak üstü okudu,saat 9.30da kalktım ben,hemen etrafa baktım bakalım evemi bıraktı yanındamı götürdü
götürmüştü evet yoktu hiçbiyerde,ama gıcık adam insan bi arar telde bi teşekkür falan eder
ben aradım gelcenmi iş çıkışı hemen diye,evet dedi,sen benden bişey istemezsin artık dün kredi kartını aldın nasılsa demesinmi gıcık,oysa ben onu eve alışveriş yapmak için almıştım
neyse eve gelince demesinmi çıkarıp mektubu,burda bişey dikkatimi çekti diye,neymiş dedim,''artık kocamsın yazıyo, buzamana kadar neyindim dedianlamadığını ben anlamadım gariplikmi vardı çözemedim

''18.12.2013 6. evlilik yıldönümü aşkıma mektup

Evlenmek için ne çabalar,ne mücadeleler verdik. bazen güldük bazen ağladık, bazen ayrıldık bazen barıştık. ama sevgimiz birbirimize bağlılığımız hiç bir zaman eksilmedi. küçük yüreğime dünyaları sığdırdın.artık kocamsın..canımın yarısıydın artık tümü oldun. ''
gibi bi başlangıcım vardı,ama burdaki artık kocamsın lafı dikkatini çekmişben onu benim kocamsın yalnız benimsin anlamında yazdım ama banada bi tuhaf geldi düşününce

oda güldü bide gıcık,basıp gidicektim ama mektupta ona bi söz verdim bundan sonra saygıda kusur etmicem bağırıp çağırmıycamkötü bi sözmü ne,nasıl dayancam bilmem,,böyle bi adama

Ben de cok ekmek seven biri değilim ama ekmeksiz asla yemek yiyemem canin ya mineninde dedigi fibi diyetisyenlerde oneriyor aslinda
Simdiden eline sağlık canim ins herkes mutlu olur yarin gordugu sonucla
Ne guzel canin ya bak dikkat edince gidiyor hemen bizde az once disaridaydik tatlilarla resmen savastim neyseki kazanan ben oldum :)

:) güzel yazmışsın canim valla :) yaa erkekler biraz şey odun odun :) benimkisi yeni olmamiza regmen bana ne surpriz yapiyo ne bisi

canim bende salata yemeyince doymuyorum, eger yedigim yemek 4 kasik falan oluyorsa yaninda 1 dlm ekmek yiyorsam ama baska bisey yoksa hemen acikiyorum, salata midemi dolduruyor. ben sabahlari 1 dlm, oglen 1 dlm yiyorum, aksamlari ekmek yemiyorum

superrr sekerimmm

ben bu aralar acayıp kilo aldım 78 e dayanmışım çok moralim bozuk en son tartıldığımda 72ydım tartılmaya korkuyordum bugun bi tartıldımki nolmuşum.. ama 2 aydır diyete gircem diyorum daha çok yıyorum bundan aldım bu kiloları ben nasıl motive olcam nooolur yardım edın bende güzel güzel gıynmek istiyorum..evden dışarı çıkmak istemiyorum çok kotuyum..

menuuuuuuuu

sabah 1 yumurta, 1 dlm ekmek, 3 zeytin

ara sekersiz kahve 1 tane diyet biskuvi (50 kalori) 5 tane findik

ara 1 diyet biskuvi 1 tane elma (oglen yemegim saat 3 e sarkti bende 2 tane ara yaptim

oglen 4-5 yaprak marul (uzerine 1 yemek kasigindan az zeytin yag gezdirdim), bir parca az yagli peynir, 1 dlm ekmek, sekersiz cay

ara bir elma

aksam 3 kasik sebzeli bulgur pilavi, buyuk kase salata.

ara yarim avuctan az tuzlu fistik

yarina hayirlar olsun insallah, herkese ii geceler, kactimmm

evet canım dikkat edince gidiyo,çoğu zaman anlatamıyorum bunu kendime,ama her sabah aynı kiloyu görünce tartıda motivem gidiyodu,ama bigün cesaret edip dikkat ettim,hoop düşüşlerdeyim,motivem acayip yerine geldi,bugünde akşam höpür höpür yesemde,gündüzüm iyi geçti sayılır,inşallah yarın yine sevinirim

sen önce o avatarındaki çikolatayı kaldırmakla başla işten,onu her gördüğünde canın çekicek,burda çok insanız,belki burdakilerinde çekicek bellimi olur,kendine bi iyilik yap,,hayatından abur cuburları hamur işlerini ve kızartma ve yağları çıkar demiycem ama en aza indirmen gerek,iyi bir başlangıç için bu şart,günde 3 litre suda mutlaka olması gerekenler arasında,hoşgeldin

Ya kızlar ben de gruba katıldım ama hiç menü yazamadım daha, çünkü 3-4 gündür midem fena, iki gündür sürekli haşlanmış patates falan yiyorum. O yüzden yazacak düzgün bir menüm yok iyice toparlayıp haftaya düzgün yazarm inşallah :) Ama sizi takip ediyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…