- 16 Kasım 2011
- 1.910
- 30
- 163
cok guldum yaa takildigi yere bakdün akşam hiç bişey söylemedim eşime,dedim kesin aklında değil,olsun dedim bozuntuya vermedim,gündüzden uzunca bi mektup yazmıştım,evlilik yıldönümümüz adına,,kalplerle süsledim,katladım zarfın üstünede rujlu dudaklarımla öpücükler yaptım, aşıma diyede kocaman yazdım,çocuklar uyumuştu bende gece erken yattım ilk defa, gerçi eşimi yatağa beklerken saat 23 olmuştu ama olsun(eşim kamyon sürüşlerine bakıyodu netten)
neyse geldi yattı,uyumadı bitürlü konuştu durdu,ben istesem bukadar çene çalmaz hemen uyur
bende düşünüyorum bi uyusada kalkıp mektubu odaya koysam gözünün önüne diye
neyse baktıp uyuycağı yok epeyde zaman geçti,nerdeyse ben uyuycam ben wcye gidip geleyim dedim,çıktım salona koltuğun üstünde montu vardı üstüne bıraktım görüncek şekilde,geri döndüm yatağıma,sabah alarm çaldı bende uyandım çaktırmadım,kalktı bu salona çıktı wcye girdi çıktı,saçlarını yaptı,fön makinasının sesi kapandı salona çıktı,montunu alırken kağıt sesi duydum dedim aldı şükür
hemen ışığı yaktı,ben görüyorum yatak odasının kapı camından ışığın yandığını,sevindim,baya vakit geçti heralde ayak üstü okudu,saat 9.30da kalktım ben,hemen etrafa baktım bakalım evemi bıraktı yanındamı götürdü
götürmüştü evet yoktu hiçbiyerde,ama gıcık adam insan bi arar telde bi teşekkür falan eder
ben aradım gelcenmi iş çıkışı hemen diye,evet dedi,sen benden bişey istemezsin artık dün kredi kartını aldın nasılsa demesinmi gıcık,oysa ben onu eve alışveriş yapmak için almıştım
neyse eve gelince demesinmi çıkarıp mektubu,burda bişey dikkatimi çekti diye,neymiş dedim,''artık kocamsın yazıyo, buzamana kadar neyindim dedianlamadığını ben anlamadım gariplikmi vardı çözemedim
''18.12.2013 6. evlilik yıldönümü aşkıma mektup
Evlenmek için ne çabalar,ne mücadeleler verdik. bazen güldük bazen ağladık, bazen ayrıldık bazen barıştık. ama sevgimiz birbirimize bağlılığımız hiç bir zaman eksilmedi. küçük yüreğime dünyaları sığdırdın.artık kocamsın..canımın yarısıydın artık tümü oldun. '' gibi bi başlangıcım vardı,ama burdaki artık kocamsın lafı dikkatini çekmişben onu benim kocamsın yalnız benimsin anlamında yazdım ama banada bi tuhaf geldi düşününce
oda güldü bide gıcık,basıp gidicektim ama mektupta ona bi söz verdim bundan sonra saygıda kusur etmicem bağırıp çağırmıycamkötü bi sözmü ne,nasıl dayancam bilmem,,böyle bi adama
[video=facebook;218387028304898]https://www.facebook.com/video/video.php?v=218387028304898[/video]
yarin sabah varyaa neler neler yicemmcanim bende salata yemeyince doymuyorum, eger yedigim yemek 4 kasik falan oluyorsa yaninda 1 dlm ekmek yiyorsam ama baska bisey yoksa hemen acikiyorum, salata midemi dolduruyor. ben sabahlari 1 dlm, oglen 1 dlm yiyorum, aksamlari ekmek yemiyorum
superrr sekerimmm
canm burayi takip et,nickini hic sevmedim fotonu da:18::18::18:ben bu aralar acayıp kilo aldım 78 e dayanmışım çok moralim bozuk en son tartıldığımda 72ydım tartılmaya korkuyordum bugun bi tartıldımki nolmuşum.. ama 2 aydır diyete gircem diyorum daha çok yıyorum bundan aldım bu kiloları ben nasıl motive olcam nooolur yardım edın bende güzel güzel gıynmek istiyorum..evden dışarı çıkmak istemiyorum çok kotuyum..
teom nasil ayakta duruyosun bu yediklerinle:26:cok az geliyo bana menulerinmenuuuuuuuu
sabah 1 yumurta, 1 dlm ekmek, 3 zeytin
ara sekersiz kahve 1 tane diyet biskuvi (50 kalori) 5 tane findik
ara 1 diyet biskuvi 1 tane elma (oglen yemegim saat 3 e sarkti bende 2 tane ara yaptim
oglen 4-5 yaprak marul (uzerine 1 yemek kasigindan az zeytin yag gezdirdim), bir parca az yagli peynir, 1 dlm ekmek, sekersiz cay
ara bir elma
aksam 3 kasik sebzeli bulgur pilavi, buyuk kase salata.
ara yarim avuctan az tuzlu fistik
yarina hayirlar olsun insallah, herkese ii geceler, kactimmm
gecmis olsun canm,cabuk iyiles paylasimlara baslaYa kızlar ben de gruba katıldım ama hiç menü yazamadım daha, çünkü 3-4 gündür midem fena, iki gündür sürekli haşlanmış patates falan yiyorum. O yüzden yazacak düzgün bir menüm yokiyice toparlayıp haftaya düzgün yazarm inşallah :) Ama sizi takip ediyorum :)