70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kızlar
ne güzel bildiirmler görüyorum tebrik ediyorum herkesi
benim gibi tartının sevindiremediklerinede mutluluk diğer bahara diyorum
ben sabah sabit çıktım :26:
üzgünüm ama yapcak bişey yok

buarada bildirimleri almaya başladım ama bu akşam yapmaya çalışcam
uyuyup kalmazsam tabiii
uyursam cumartesi akşama kalır ozamanda uyursam pazartesiye kalır haberiniz olsun
kızımı uyuturken sızıp kalıyorumda haftasonu fulll doluyum gündüz yapmam mümkün değil
gecikirse şimdiden kusuruma bakmayın şekerler

bugün spor salonunda ölçü alınacak asıl onu merak ediyorum
kilo veremedim ama ödem olduğunu düşünüyorum
yüzük sıkıyor çünkü :26:

kızlar sadece 5 kişi bildirim yaptı
hani o 30 kişi olduğumuz listeler

yok mu arttıran

olsun canım haftaya toplarsınama yine de saç çekme merasimine başlamak lazım
geçmiş olsun suzimm iyileşmeye bak:26:Allah şifanı versin
darısı herkesin başınaaaa

hayırlı cumalar canım,liste birincisi sen olacaksın tebriklerr

yok mu arttıran
canım en azından almamışsınsenin hep böyle oluyor..bir hafta artıda diğer hafta çok iyi veriyorsun..haftaya rekor bekliyorum sendenaklıma tabiki diloş geldi..GWZ,nora.. da hiç gelmiyorlar artık

canim ya benim oyle oluyor maalesef, bak eylul ayindan beri burdayim 61.9 la basladim, hemen 1.5 kilo alinca geldim buraya , daha cok almadan veriyim diye ama 64 u gordum gecen hafta, bende basladim boyle saglikli ama az yemeye, hemen farketti bugun netice aldim. Annem yanimda sasti kaldi kadincagiz, boyle olur mu sen gencsin yaslaninca zaten yiyemicen simdi de kilo derdine yemiyon diyo, gencken bu kadar az yiyorsan yaslaninca ac gezcen galiba diyo kendisi de zayif 62 kilo ve oyle dikkat ederki odu kopuyor kilo alcam diye. ben de boyle iste minderim, kasmadan kilo vereyim dedim ama olmuyor, bari bir 57 58 olayim da sonra biraz gevsetirim,offffffffff

ne guzel canim haftaya daha dikkatli dua et

canim mindere yazdigim gibi ben de boyle isliyor, normal diyet yaptim mi olmuyor, ya yerimde sayiyorum ya da kilo aliyoirum, ama az yemeye basladim mi en azindan haftada 400 gr falan verebiliyorum maaleseff yaaaaaaasende kendini toplada hadi bakalim sahalara geri bekliyoz artikk

Günaydın kızlar sabahtan bildirimimi yapıyım işlerden fırsat kalmıyo bi daha hepiniz eksisinizdir inşallahh...

başlangıç: 69.7
geçen hafta: 69.7
bu hafta: 69.1
giden: 60O gr
toplamda giden: 600gr
hedef: 60

tebrik sekerrrrrrrrr

ballim kaymaklim dualar seninle insallah
günaydın gençlik

başlangıç: 63 kg
geçen hafta: 60 kg
bu hafta: 59,7 kg
giden: 300 gr
toplamda giden: 3,3 kg
hedef: 57 kg

minderimmmm yasasinnn bak ne guzelll 59 lari gordun bebekkkk hadi darisi 58 in basinaaaa ve de benimmm tabiki

canini sikma cok degil haftaya gider insallah, arada boyle gerilemeler olabiliyor onemli olan birakmamak pes etmemek, devam etmek

evet canim mineye, gecmis olsun bebegimm, hemennn gell ozledik senii cokkk

kilo verenleri tebrik ediyorum kendime geleyim toparlayayim gelirim öptüm kizlar

tebrik sekerrrrrrr, ama cok ayip sen naptinnnnn bole, veren var veremeyen var, az saygili olalim aaaaaaaaaaaaaaa, bi daha bu kadar fazla vermek yok, arkadaslarina ayak uydurman lazim, takim ruhu denen bisey var

o zaman sisliktir minecim, ben de dun regl oldum sabah ayakkabilarim bile sikti,

yok mu arttıran

birazdan 6 olcak bende yapcam simdii canimmmmmmm

Bildirimmmmmm:::

baslangic kilo: 76 kg
gecen hafta: 64.2 kg
bu hafta: 63.5 kg
giden: 700 gr
toplamda giden: 12.5 kg
hedef: 55 kg

kilo veren veremeyen herkeseeeeeeeee tebrikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

bildirimler MINE YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Woooowwwww

Sırrın ne canım

Kızlar merhaba

Bende yapayım bildirimimi

Başlangıç : 75,7

şimdi : 73

Hedef : 65

ohhh ohhhh iyi kosturmussun canim sen dun bu kosusturmayada Sabah kesin --- leri gorursun tartida. bide zumba yapmis ben yapamiyorum artik

tebrikler canim ohh ne guzel hem pizzalari gotur lupur lupur hemde kilo ver ne guzel valla bende istiyom boyle

tebrikler canim kutlarim

demekki cikolatalari goturmeseydin daha eksi cikicaktin genede guzel vermissin tebrikler canim ins en yakin zamandada bebisin olur canim

günaydın gençlik

başlangıç: 63 kg
geçen hafta: 60 kg
bu hafta: 59,7 kg
giden: 300 gr
toplamda giden: 3,3 kg
hedef: 57 kg

ay seni cok kiskandim ben simdi kiz ben 6lilari hayal ederken sen 5i gormussun tartida vay anam ben basimi nerelere vuram, ama tebrik ederim seni

gecmis olsun canim sen kendine dikkat et iyilesmeye bak sonra gene dikkat eder verirsin fazlaliklari once saglik

bu kadar olmazki canim 1 haftada 1.1 verilirmi biz emekleye emekleye ilerliyoz bu kiz kosarak ilerliyo suna bak yaaaaa
saka bi yana gercekten tebrik ederim canim herhalde birinci sen olursun

canim ben daha gonderemedim bildirimi Sabah trende yapmistim ama cepten girmek zor oldugu icin mesaji sonra atarim dedim az sonra gondericem bende bildirimimi gerci sonlarda olucam ama neyse saglik olsun

ay cok acidi ya bidaha yapmicam soz dikkat edicem hata yapmamaya calisicam

tebrik ederim canim cok guzel darisi haftaya basima

bildirim :
baslangic kilom:72
gecen hafta:72
bu hafta:70.9
gelen:1,100 gramm
toplam giden: 1.100
hedef:50

tebrik canim

Şimdilik bildirimim bu kadar :)

Başlangıç: 75.5
Hedef: 65
Yeni olduğum için mesaj gönderemiyorum maalesef:/

senin bildirimi ben gondereyim canim mineye gerci ilk defa bildiri yaptigin icin listenin altinda yer alicaksin am ahaftaya ust siralarda goruruz ins seni

tebrikler yakında mezun ederiz seni
yoookk daha mezun olmama çok,ben burda takıldığım sürece dikkatli bişekile kilo almadan 55'e kadar inicem bak gör,oda yetmicek sonra 54-53-52 falan giderim heralde
teşekkür ederim

önemli değil canım,okadar işin arasında ne zaman müsait olursan yaparsın farketmez bence
büyük ihtimal bencede ödemdir canım sıkma canını

hayırlı cumalar canım,liste birincisi sen olacaksın tebriklerr
ay hadi inşallah,teşekkürler

tebrik sekerrrrrrr, ama cok ayip sen naptinnnnn bole, veren var veremeyen var, az saygili olalim aaaaaaaaaaaaaaa, bi daha bu kadar fazla vermek yok, arkadaslarina ayak uydurman lazim, takim ruhu denen bisey var
teşekkürler,,
kızım ben nekadar zor kilo veriyorum artık biliyonmu sen
başlatma takım ruhundan
moralim iyi olması için kilo kaybetmem şart,mesela bu hafta çok mutlu geçiricem böyle olunca haftaya 2 kilo birden veririm belki,çünkü bu hafta 4 gün kötü geçti 2 gün dikkat ettim şıp diye gidiverdi
bence siz kaldırın totolarıda azcık bana yetişin,benim gibi olanlarda son kilolar zor gidiyo,kilo çok olunca çabuk gidiyo bence azcık değil çok dikkat edin benden bi tavsiye

inşallah olurum teşekkürler ama yavrum sizde koşarak ilerleyin valla insan çok dinamik oluyo 4 elle sarılıyo ozaman
kendinizi verin şu işe artık bundan daha güzel mutluluk yok

sir yok kuzum yaa hem ben bayagi kotu bir ornek sayilirim,, tubiyeeeeeeee soralim o guzel kilo veriyorrr

:78::78::78::78::78::78:

Son düzenleme:
Bildirim: geçen hafta:71.20 bugün:69.20 giden: 2.00 gelen: yok hedef :57 kızzlar bu hafta çok yoğundum ve ödülümü de aldım ) hayırlısıyla hep beraber veririz kiloları inşallah

ıyı aksamlar
hıc ugrayamadım bugun buraya
temızlıktı derstı yemektı komsularla kahve ıcmeydı gundu derkeennnnn baktım aksAM OLmus
apartmanda herkes calısıyor neredeyse hıc gorusemıyoruz dıye cuma gunlerı kahve gunu yapalım dedık
tabı bu benım ıcın kotu kahvenın yanınada bır cesıt tatlı yapıyoruz
yedım yanı bugun 1 dılım aglayan pasta
neyse zaten hfta ıcı hıc tatlı yemıyorum cuma gunlerı var dıye
uzulmıyım oyuzden
cumaya hedef 69.9

bugun ku menum
sabah 1 dılım salam
4 çatal menemen
1 çatal peynır
4 zeytın
salatalık bıber
2 dılım ekmek
ara 1elma
1 portakal
ara
1 bardak kefır
aksam
4 dılım et yagsız pişmiş
yogurt
maydanoz
1 minnak parça tahınlı pekmek
ayrıca 2bardak adaçayı 2.5 lıre su 1fıncan sekersız kahve

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…