70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

isallah canm 5li rakami ucundan gorduk,nanik yapmasin sonra
tebrikler teomm
bildirim :
baslangic kilom:72
gecen hafta:72
bu hafta:70.9
gelen:1,100 gramm
toplam giden: 1.100
hedef:50

Bildirim: geçen hafta:71.20 bugün:69.20 giden: 2.00 gelen: yok hedef :57 kızzlar bu hafta çok yoğundum ve ödülümü de aldım ) hayırlısıyla hep beraber veririz kiloları inşallah
cok iyi vermissin
yalniz degilsin hasretcim,bende 1 dilim kek yedim:18::18::18:
slm kızlar bende başalngıç bildirimimi yapayım
başlangıç 68.5
hedef 60

menu guzel seker

Benıde alın aranıza 71 kiloyu m on kilo vermem lazım
hosgeldin tatlim

Hoşbuldum.
Teşekkür ederim bu arada.
Kendimden kısaca bahsedeyim.

Ben 20 yaşındayım. 73 kiloyum. Boyum 1.61. Hedefim 56-58 kilo. Bundan 1 yıl önce 84 kiloydum ve üniversitedeyken diyet (daha doğrusu sadece yediklerime dikkat ederek) ve yürüyüş yaparak 68 kiloya düşmüştüm. Bölümümden memnun kalmadığım için bu yıl okulu dondurdum ve evde olduğum için 4 ay içinde 5 kilo aldım.
3 gündür yürüyüş yapıyorum. Her gün 1 saat yürüyorum ama yediklerime dikkat etmeye başlamadım henüz.
Aslında çok yemek yiyen birisi değilim ama evde hareketsiz kaldım ve aynı zamanda kola ve cips çok tüketiyorum.
Diyetisyene gitmeyi düşünmüyorum. Sadece porsiyonlarımı küçülterek ve zararlı yiyecek ve içecelerden uzak durarak kilo verebiliyorum zaten. Ayrıca yürüyüşle de destekliyorum. Basenlerim oldukça fazla,bacaklarım kalın ve biraz göbeğim var. Tabi selülitler de var. Vücudum sıkı değil. Bu bir yandan avantaj. Kilo vermekte zorlanmıyorum. Ama istediğim kiloya ulaşınca spora başlayıp sıkılaşmak için uğraşacağım.
Vücudumda çatlaklar oluştu kilo yüzünden. Daha fazla olmalarına müsade edemem. Artık ben de sağlıklı bir görünüme kavuşmak istiyorum.
Burada herkes birbirine destek oluyor ne güzel. Ben de aranıza katılmak istedim.

Son düzenleyen: Moderatör:

hosgeldin canim, seninde dedigin gibi ilk once zararli icecekleri hayatindan cikararak baslayabilirsin, sonrada dengeli beslenerek istedigin kiloya gelebilirsin daha cok gencsin bence hayatinin en guzel yillarindasin

hoşgeldın tekrar cnm dogru yerdesın burda herkes bırbırıne desttek sadece kılo degıl dertlerımızı sevınçlerımızıde burda paylasıyoruz
huuuu huuuu kimse yokmu herkes hafta sonu tatilinemi gitti ne kimsecikler yok yanliz kaldim burda:44::44:
ben burdayım cnmda kımsecıkler yok kesın tıkınıyolar bunlar

kesin tikiniyolar bunlar kilo verdilerya bu hafta kesin kacamak yapiyolar benim gibi alanlarda careyi buraya takilmakta buluyo

kesin tikiniyolar bunlar kilo verdilerya bu hafta kesin kacamak yapiyolar benim gibi alanlarda careyi buraya takilmakta buluyo
kesın cnm kesın şimdi mine mutfaga gırdı ne pişirsem dıye dusunuyo
suzım kesın strese verdı kendını atıyo agzına bısıler
minderım bişi yemıyodur ama acıktıysa agzına hafıf bısıler alır yada süt içer
diğer kızları tam tanımıyorum tanıdıkça onlarında naptını anlarım
neyse kizlar ben kactim kocam geldi yarin gorusuruz fazla kacamak yapmayin

gors cnm bişi yeme ha

bugünkü menüm

kalkınca 09.30

tarçın zencefil zerdaçallı bi kase yoğurt

sabah kahvaltı

sahanda yumurta
3dilim tam buğdağ ekmeği
4 zeytin
1.5 kk peynir
1
doğranmış domates(,zeytinyağı ve limonlu)
2 kaşık yoğurt

ara

6'lı bitki çayım
1 yeşil elma

öğlen

yoğurt ve elma

ara

2 siyah çay (2'şer çay kaşıklı)

akşam yemekten önce(1 saat önce)

6'lı bitki çayım(çubuk tarçınlı)

akşam 19.15

''akşam misafirlerim vardı kayın pederim ve eşimin abisi''

1.5 dilim pırasalı peynirli börek (ben yaptım)
4 kaşık yoğurt soslu ıspanaklı pilav
3 kaşık yoğurtlu çorba
yoğurtlu biber kızartması yarım tabak(dünden kalmaydı bitek ben yedim saklıca)
yeşil salata
1 kaşık yoğurt

ara 22.00

bitki çayım

23.00
tek şekerli türk kahvesi

toplamda 1 litre su

ve kızlar inanmazsınız ki ben hala inanamıyorum
bunlara rağmen ben az önce tartıldım
61.1 çıktım

ben 63 bekliyodum en azından

ya dün gece bile
61.6 çıkmıştım sabahta 60.8 çıktım,

bugün dündende az çıktım çok şaşkınım ve çok mutluyum,yarın kaç çıkıcam acaba

bugün yediklerim yanıma kar kaldı valla desenize

Son düzenleme:
günaydın kızzlaarrr

bende menü paylaşmak istiyorum ama bu haftamı oruç tutarak geçirdim sahura bişey yiyemiyorum ya yoğurt yada çorba zor içiyorum ama akşam olunda çorbamı salatamı yoğurdumu ve varsa haşlanmış tavuk falan yiyorum bi kaç gündür öğünlerim böyle ama nedense artılardayım başlangıç kilomu gördüm nerdeyse

gunaydın
kahvaltımı yaptım sımdıde sıze bakayım dedım ama kımsecıkler yok
menumu de yazayım

sabah
kalkar kalkmaz kucuk parca cıko attım agzıma
1 dılım cavdar ekmek
1 kk peynır
1 kk yarısı kasar
3 zeytın

ara

yesılcay
1 meyve

oglen

dun pırasalı mucver yaptım fırında
ondan yıyecegım
yanında yogurt

ara

5 cevız

aksam

1 kepce corba
6.7 yk patlıcan
lıght cola
yarım dılım ekmek

ara

meyve
yesılcay

Kilo Bildirimi
baslangic kilo: 80 kg
gecen hafta: 71.5 kg
bu hafta: 71.5 kg
giden: 0 gr
toplamda giden: 8.5 kg
hedef: 65 kg
Benim kilolar takıldı çaok sinir bozucu bir drum ama yapcak bir şey yok. Aynı kararlılkla diyete devam.
Herkeze gnaydın Güzel bir hafta sonu diliyorum.
Be bu gün sabah 6.30 ayaktaydım yine sonra evi topladım temizledi sonra kızımla kahvaltı yaptık. Şimdi çamış makinası bitince çamaşırları asıp kızımla parak gitcez. O oynayacak bende yürüyeceğim.
Menüm:
Sabah:1 tane krep,1 kk peynir,5 tane yeşil zeytin,tere,maydonoz,5 birarada çay
Ara: 1 avuç karışık kuruyemiş
öğle:Fırınlamış sebze(brokoli,karnıahar,havuç,patates)1 tane tavuk ızgara Yoğurt
Akşam?

Maşallah senin metobolizmaya darısı başımıza olsun. Bizim kiloarda gitsin artık Takıldık kaldık 1 aydır nerdeyse aynı kilodayı.

Günaydın kadercim. Allah kabul etsin canım. Bende bu ara niyet edeyim diyorum o kadar yoğunumki bir türlü oruca konsantre olamadım. Zaten yeme düzenin değşince alırsın. Sonra normala döner.

Günaydın Bence kolayı listenden çıkar. Kimse önermiyor layt ta olsa içme .Değilse menün güzel afiyet olsun

gunaydın cnm suyu az içiyorsan ödem toplamıssındır geçer o kılo deıldır

gunaydın cnm aksamıda hafıf atlatırsan tamamdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…