70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

gunaydın herkese..

bugunki menum:

kahvaltı:
1 dlm ekmek
1 haslanmıs yumurta
4 yesil zeytin
1 dlm kasar
1 tk labne

ara:
1 avub ciğ fındık badem

ogle:
havuclu ıspanak yemegi
yogurt

ara
1 sb sut

aksam:
fırında balık
marul salatası

bebegimden fırsat bulursam 1 saat yuruyus yapıcam .

ben tartılmadım kuzu sabah çünkü akşam tartıldım spora başlicam diye 69.1 çıktım haftaya inşallah

anladım canım sen bilirsin
canım en azından almamışsınsenin hep böyle oluyor..bir hafta artıda diğer hafta çok iyi veriyorsun..haftaya rekor bekliyorum sendenaklıma tabiki diloş geldi..GWZ,nora.. da hiç gelmiyorlar artık
geçen haftada artıydım sonra 2 hafta aldığımı veririm artık
o zaman sisliktir minecim, ben de dun regl oldum sabah ayakkabilarim bile sikti,

birazdan 6 olcak bende yapcam simdii canimmmmmmm
bilmiyorum artık canım
kendimi iyi hissediyorum sabahta hatta kesin eksi çıkacam diye tartıldım şöyle bir vücudumu yokladım ama dahada artı çıktım
:26::26: iki-üç gündür çok yoruluyorum su bile içmeye vakit olmuyor
tebrikler canım çok güzel gitmiş
darısı başıma
Şimdilik bildirimim bu kadar :)

Başlangıç: 75.5
Hedef: 65
Yeni olduğum için mesaj gönderemiyorum maalesef:/
canım hoşgeldin öncelikle
biarkadaşımız mesaj atarsa iyi olur şuan yanımda kağıt olsa not alacağım sonra unutabilirim :26:
tamam canım listeye bakamadım daha
şuan kahvaltı yaptık çay keyfi yapıyoruz kızım yazdırsa hemen yapcam listeyi ama kağıt kalem görse bana bırakmaz

hadi bakalım
en yakın zamanda istediğin kiloda olursun inşallah
ooy günler yoğun geçiyor hee
ev gezmeleri falanda başlamış
benimde bugün günüm var yarın okulun bayanlar çayı var görevliyim
pazaretsi gün var
salı mersine sabahtan-akşama kadar 80 lise öğrencisiyle gezimiz var
yoğunluğa bak
slm kızlar bende başalngıç bildirimimi yapayım
başlangıç 68.5
hedef 60
senle aynı durumdaydık biara
şimdide hemen hemen aynıyız
sen beni sollarsın kesin
üffff neden biz böyle oluyoruz yaaa
dün eşim yemeği dışardan getireyim dedi
bende boş duramam yaa gittim kek yaptım sütlü tatlı yaptım
yazdığını okuyuncada gülümesdim saati tutmadı ama akşam üstü aynı durumdaydım
günaydın canım
allah kabul etsin canım orucunu
ben hiç borçlarımı ödeyemiyorum yaaa :26:
canım sanırım bugün yiyeceklerin
bencede kolayı içme
akşam ne yemeyi planlıyorsun
haftasonu ben hiç böyle hafif atlatamıyorum

haftasonuna rağmen süper bir menü

selam kızlar
güzel bir haftasonu geçirmenizi diliyorum
ben çok cıss yiycem sizde yiyin mümkünse
haftaya sonuncu olmak istemiyorum

ne guzel vermissin massallah. darısı basıma.
odem tutmustur vucudun su içemediğin için bence. yoksa menun gayet hafif guzel
meyveden ara ogun olmaz diyor bir kısım doktor.kan sekerini aniden yukselip dusmesine neden oluyormus. basit seker icerdiğinden kana cabuk karıstıgı için. ben eger meyve yiyeceksem acıktırmasın diye yanında biraz da sut içiyorum.

haftasonuna rağmen süper bir menü
benim haftaiçim haftasonum yok maalesef canım. uretsiz izindeyim.kızımla evde takılıyoruz. esim de ben ucretsiz izin alınca ekstra calışmaya basladı. haftasonları da calısıyor. ev kusu olduk kızımla. hava soguk,araba esimde,bende olsa da soforlugum iyi değil zaten cok trafiğe cıkamam yalnız.sıkıldık ...

menün güzel canım
moral bozmak yok canım ,zaman zaman oluyo öyle,bende hafta içi 62.3leri görmüştüm 2 gün dikkat ettim gittii,dikkat et,menünü paylaşki hatalarını görelim,
Maşallah senin metobolizmaya darısı başımıza olsun. Bizim kiloarda gitsin artık Takıldık kaldık 1 aydır nerdeyse aynı kilodayı.

inşallah gider canım,metoyu hızlandırıcak şeyler yap,ben bitki çayından buldum çareyi,işe yarıyor dene bence

seninde menün gayet iyi şimdiden afiyet olsun

Son düzenleme:

Sağol canım benim inşallah dediğin gibidir dün spora da başladım gitsin artık bu kilolarım mümkün olduğunca hergün gitmeye çalışcam az kaldı düğüne gelinlik bakcam daha :26: canım benim bence günler kısayken tut ocaktan sonra saatler ilerliyo

gunaydın cnm suyu az içiyorsan ödem toplamıssındır geçer o kılo deıldır
gunaydın cnm aksamıda hafıf atlatırsan tamamdır

evet canım az içiyorum 1 litre falandır en fazla inşallah geçer de haftaya listeye girmek için yüz bulup bildirim yaparım

anladım canım sen bilirsin

günaydın canım
allah kabul etsin canım orucunu
ben hiç borçlarımı ödeyemiyorum yaaa :26:

amin inşallah canımm bence günler kısayken tut ilerde zor gelebilir tatlım

selam kızlar

yarın bizim doğum günü var akşamdan baya bi hazırlık olcak hamur işleri tatlılar falan bende cıslancam bu hafta sonu :18::18:

hosgeldin canim, seninde dedigin gibi ilk once zararli icecekleri hayatindan cikararak baslayabilirsin, sonrada dengeli beslenerek istedigin kiloya gelebilirsin daha cok gencsin bence hayatinin en guzel yillarindasin

Hoşbuldum canım. Beni de aranıza aldığınız için çok teşekkür ederiz hepinize.
Zararlı yiyecekler çok güzel tatları ve görünce dayanamıyorum.Onun dışında ekmeği de biraz fazla yiyorum. Yemeği pek yemiyorum. Ama artık 'Dur' dememin zamanı geldi kendime. Evet bende farkındayım şu anda bulunduğum yaşlar çok güzel. Keşke hep bu yaşlarımızda kalabilsek.:97: Ama gençliğimiz malesef hep bizimle olmayacak. İlerisini de düşünmemiz lazım. Bu yüzden de şimdiden dikkat etmemiz lazım.

hoşgeldın tekrar cnm dogru yerdesın burda herkes bırbırıne desttek sadece kılo degıl dertlerımızı sevınçlerımızıde burda paylasıyoruz

Teşekkür ederim canım. Beni de kabul ettiğiniz için çok teşekkür ederim. Ben de inşAllah sizin de desteğinizle istediğim kiloya ulaşacağım. Sizlerle burada çok güzel zamanlar geçireceğimiz de eminim.

odem tutmustur vucudun su içemediğin için bence. yoksa menun gayet hafif guzel

inşllah dediğin gibidir canım
moral bozmak yok canım ,zaman zaman oluyo öyle,bende hafta içi 62.3leri görmüştüm 2 gün dikkat ettim gittii,dikkat et,menünü paylaşki hatalarını görelim,

bozmicam yok yok spora da başladım ya kimse tutamaz beni çok ümitliyim bu sefer ptesinden itibaren yazcam menülerimi canım niyetliyim bu arala tek öğündeyim meyve yemeyi özledim valla

Son düzenleme:
evet cnm pis boğazımı tutamıyom işte
nasıl bıldım ama mutfakta oldugunu
selam kızlar
slm cnm yemıcem işte yemicem
suyu fazlalastır cnm oructan cıkınca tıkanırsın ama bıraz daha gayret et su hayattır

hoşgeldın tekrar inş hepimiz ulasırız

yok canim merak etme bisey yemedim esim 3tane mandalina goturdu bana da teklif etti ama olmaz dedim yemedim

buraya kadar menu guzel canim ins aksam ciss ari yemezsin.

menun cok guzel sekerim ins vakit bulursun

selam kızlar

sanda iyi hafta sonlari canim cok ciss yememeye calis olmuyor bak boyle sonra hafta ici toparlayamiyoruz, bizide gaza getirmeye calisma lutfen

guzel bi hafta sonu gecirmenizi temenni ediyorum kizlar cocuklariniz ve eslerinizle beraber, fazla cissiz olur ins hafta sonunuz ben bu hafta veremedigim gibi +yida gordum tartida moralim bozuk o yuzden bu hafta elimden geldiginde cisslardan uzak durucam. yilbasina sakliyorum ciss hakkimi [COLOR]

cnm 1 tane mandalına yeseydın bişi olmaz kız ondan

Geç olsa da.. geldım sabah elektrık yoktu bekledım gelmedı butun gün barınakta ve klinikteydım gıremedım..

Başlangıç:81
Geçen hafta: 78.3
Bu hafta: 77.7
giden: 0.6
toplamda giden: 3.3
hedef:58-60

tebrikler canim, daha liste yapilmadi yani pek te gec sayilmaz bildirimini "umay0110" arkadasimiza ozel mesaj olarak atmissindir ins

kızlar nerdesın dünkü menumu yazayım
sabak 2 dılım sucuk
3 çatal peynır
2 dılım ekmek
4 zeytın
salatalık maydanoz
ara 2 kayısı
ara 1 kare bıtter çıkolata
aksam
kıymalı yumurta 5 kasık
1 dılım ekmek
ayran
maydanoz
ara
1 elma
1 mandalına
2 lıtre su
1 bardak adaçayı

bugunku menumde
sabah
1 dılım ekmek
maydanoz
2 catal peynır
3 zeytın
1 bardak yeçil çay
ara 1bardak kefır
ara 2 kuru kayısı
biraz çubuk kraker
aksam
zeytın yaglı pırasa var
yogurt ve salata yerım yanında
aksamda 1 elma
mandalına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…