anladım canım sen bilirsinben tartılmadım kuzu sabah çünkü akşam tartıldım spora başlicam diye 69.1 çıktımhaftaya inşallah
geçen haftada artıydım sonra 2 hafta aldığımı veririm artıkcanım en azından almamışsınsenin hep böyle oluyor..bir hafta artıda diğer hafta çok iyi veriyorsun..haftaya rekor bekliyorum senden aklıma tabiki diloş geldi..GWZ,nora.. da hiç gelmiyorlar artık
bilmiyorum artık canımo zaman sisliktir minecim, ben de dun regl oldum sabah ayakkabilarim bile sikti,
birazdan 6 olcak bende yapcam simdii canimmmmmmm
tebrikler canım çok güzel gitmişBildirimmmmmm:::
baslangic kilo: 76 kg
gecen hafta: 64.2 kg
bu hafta: 63.5 kg
giden: 700 gr
toplamda giden: 12.5 kg
hedef: 55 kg
kilo veren veremeyen herkeseeeeeeeee tebrikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
bildirimler MINE YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
canım hoşgeldin öncelikleŞimdilik bildirimim bu kadar :)
Başlangıç: 75.5
Hedef: 65
Yeni olduğum için mesaj gönderemiyorum maalesef:/
tamam canım listeye bakamadım dahacanim ben daha gonderemedim bildirimi Sabah trende yapmistim ama cepten girmek zor oldugu icin mesaji sonra atarim dedim az sonra gondericem bende bildirimimi gerci sonlarda olucam ama neyse saglik olsun
senin bildirimi ben gondereyim canim mineye gerci ilk defa bildiri yaptigin icin listenin altinda yer alicaksin am ahaftaya ust siralarda goruruz ins seni
hadi bakalımyoookk daha mezun olmama çok,ben burda takıldığım sürece dikkatli bişekile kilo almadan 55'e kadar inicem bak gör,oda yetmicek sonra 54-53-52 falan giderim heralde
teşekkür ederim
önemli değil canım,okadar işin arasında ne zaman müsait olursan yaparsın farketmez bence
ooy günler yoğun geçiyor heeıyı aksamlar
hıc ugrayamadım bugun buraya
temızlıktı derstı yemektı komsularla kahve ıcmeydı gundu derkeennnnn baktım aksAM OLmus
apartmanda herkes calısıyor neredeyse hıc gorusemıyoruz dıye cuma gunlerı kahve gunu yapalım dedık
tabı bu benım ıcın kotu kahvenın yanınada bır cesıt tatlı yapıyoruz
yedım yanı bugun 1 dılım aglayan pasta
neyse zaten hfta ıcı hıc tatlı yemıyorum cuma gunlerı var dıye
uzulmıyım oyuzden
cumaya hedef 69.9
senle aynı durumdaydık biaraslm kızlar bende başalngıç bildirimimi yapayım
başlangıç 68.5
hedef 60
dün eşim yemeği dışardan getireyim dedikesın cnm kesın şimdi mine mutfaga gırdı ne pişirsem dıye dusunuyo
suzım kesın strese verdı kendını atıyo agzına bısıler
minderım bişi yemıyodur ama acıktıysa agzına hafıf bısıler alır yada süt içer
diğer kızları tam tanımıyorum tanıdıkça onlarında naptını anlarım
günaydın canımgünaydın kızzlaarrr
bende menü paylaşmak istiyorum ama bu haftamı oruç tutarak geçirdim sahura bişey yiyemiyorum ya yoğurt yada çorba zor içiyorum ama akşam olunda çorbamı salatamı yoğurdumu ve varsa haşlanmış tavuk falan yiyorum bi kaç gündür öğünlerim böyle ama nedense artılardayım başlangıç kilomu gördüm nerdeyse
canım sanırım bugün yiyecekleringunaydın
kahvaltımı yaptım sımdıde sıze bakayım dedım ama kımsecıkler yok
menumu de yazayım
sabah
kalkar kalkmaz kucuk parca cıko attım agzıma
1 dılım cavdar ekmek
1 kk peynır
1 kk yarısı kasar
3 zeytın
ara
yesılcay
1 meyve
oglen
dun pırasalı mucver yaptım fırında
ondan yıyecegım
yanında yogurt
ara
5 cevız
aksam
1 kepce corba
6.7 yk patlıcan
lıght cola
yarım dılım ekmek
ara
meyve
yesılcay
akşam ne yemeyi planlıyorsunKilo Bildirimi
baslangic kilo: 80 kg
gecen hafta: 71.5 kg
bu hafta: 71.5 kg
giden: 0 gr
toplamda giden: 8.5 kg
hedef: 65 kg
Benim kilolar takıldı çaok sinir bozucu bir drum ama yapcak bir şey yok. Aynı kararlılkla diyete devam.
Herkeze gnaydın Güzel bir hafta sonu diliyorum.
Be bu gün sabah 6.30 ayaktaydım yine sonra evi topladım temizledi sonra kızımla kahvaltı yaptık. Şimdi çamış makinası bitince çamaşırları asıp kızımla parak gitcez. O oynayacak bende yürüyeceğim.
Menüm:
Sabah:1 tane krep,1 kk peynir,5 tane yeşil zeytin,tere,maydonoz,5 birarada çay
Ara: 1 avuç karışık kuruyemiş
öğle:Fırınlamış sebze(brokoli,karnıahar,havuç,patates)1 tane tavuk ızgara Yoğurt
Akşam?
gunaydın herkese..
bugunki menum:
kahvaltı:
1 dlm ekmek
1 haslanmıs yumurta
4 yesil zeytin
1 dlm kasar
1 tk labne
ara:
1 avub ciğ fındık badem
ogle:
havuclu ıspanak yemegi
yogurt
ara
1 sb sut
aksam:
fırında balık
marul salatası
bebegimden fırsat bulursam 1 saat yuruyus yapıcam .
ne guzel vermissin massallah. darısı basıma.Kilo Bildirimi
Benim kilolar takıldı çaok sinir bozucu bir drum ama yapcak bir şey yok. Aynı kararlılkla diyete devam.
Be bu gün sabah 6.30 ayaktaydım yine sonra evi topladım temizledi sonra kızımla kahvaltı yaptık. Şimdi çamış makinası bitince çamaşırları asıp kızımla parak gitcez. O oynayacak bende yürüyeceğim.
Menüm:
öğle:Fırınlamış sebze(brokoli,karnıahar,havuç,patates)1 tane tavuk ızgara Yoğurt
Akşam?
odem tutmustur vucudun su içemediğin için bence. yoksa menun gayet hafif guzelgünaydın kızzlaarrr
bende menü paylaşmak istiyorum ama bu haftamı oruç tutarak geçirdim sahura bişey yiyemiyorum ya yoğurt yada çorba zor içiyorum ama akşam olunda çorbamı salatamı yoğurdumu ve varsa haşlanmış tavuk falan yiyorum bi kaç gündür öğünlerim böyle ama nedense artılardayım başlangıç kilomu gördüm nerdeyse
meyveden ara ogun olmaz diyor bir kısım doktor.kan sekerini aniden yukselip dusmesine neden oluyormus. basit seker icerdiğinden kana cabuk karıstıgı için. ben eger meyve yiyeceksem acıktırmasın diye yanında biraz da sut içiyorum.gunaydın
menumu de yazayım
sabah
1 dılım cavdar ekmek
1 kk peynır
1 kk yarısı kasar
3 zeytın
ara
yesılcay
1 meyve
oglen
ondan yıyecegım
yanında yogurt
ara
5 cevız
aksam
1 kepce corba
6.7 yk patlıcan
lıght cola
yarım dılım ekmek
ara
meyve
yesılcay
benim haftaiçim haftasonum yok maalesef canım. uretsiz izindeyim.kızımla evde takılıyoruz. esim de ben ucretsiz izin alınca ekstra calışmaya basladı. haftasonları da calısıyor. ev kusu olduk kızımla. hava soguk,araba esimde,bende olsa da soforlugum iyi değil zaten cok trafiğe cıkamam yalnız.sıkıldık ...
haftasonuna rağmen süper bir menü
menün güzel canımgunaydın
menumu de yazayım
sabah
1 dılım cavdar ekmek
1 kk peynır
1 kk yarısı kasar
3 zeytın
ara
yesılcay
1 meyve
oglen
ondan yıyecegım
yanında yogurt
ara
5 cevız
aksam
1 kepce corba
6.7 yk patlıcan
lıght cola
yarım dılım ekmek
ara
meyve
yesılcay
moral bozmak yok canım ,zaman zaman oluyo öyle,bende hafta içi 62.3leri görmüştüm 2 gün dikkat ettim gittii,dikkat et,menünü paylaşki hatalarını görelim,günaydın kızzlaarrr
Maşallah senin metobolizmayadarısı başımıza olsun. Bizim kiloarda gitsin artık Takıldık kaldık 1 aydır nerdeyse aynı kilodayı.
gunaydın herkese..
bugunki menum:
kahvaltı:
1 dlm ekmek
1 haslanmıs yumurta
4 yesil zeytin
1 dlm kasar
1 tk labne
ara:
1 avub ciğ fındık badem
ogle:
havuclu ıspanak yemegi
yogurt
ara
1 sb sut
aksam:
fırında balık
marul salatası
Maşallah senin metobolizmayadarısı başımıza olsun. Bizim kiloarda gitsin artık Takıldık kaldık 1 aydır nerdeyse aynı kilodayı.
Günaydın kadercim. Allah kabul etsin canım. Bende bu ara niyet edeyim diyorum o kadar yoğunumki bir türlü oruca konsantre olamadım. Zaten yeme düzenin değşince alırsın. Sonra normala döner.
Günaydın Bence kolayı listenden çıkar. Kimse önermiyor layt ta olsa içme .Değilse menün güzel afiyet olsun
gunaydın cnm suyu az içiyorsan ödem toplamıssındır geçer o kılo deıldır
gunaydın cnm aksamıda hafıf atlatırsan tamamdır
anladım canım sen bilirsin
günaydın canım
allah kabul etsin canım orucunu
ben hiç borçlarımı ödeyemiyorum yaaa :26:
selam kızlar
güzel bir haftasonu geçirmenizi diliyorum
ben çok cıss yiycem sizde yiyin mümkünse
haftaya sonuncu olmak istemiyorum
hosgeldin canim, seninde dedigin gibi ilk once zararli icecekleri hayatindan cikararak baslayabilirsin, sonrada dengeli beslenerek istedigin kiloya gelebilirsin daha cok gencsin bence hayatinin en guzel yillarindasin
hoşgeldın tekrar cnm dogru yerdesın burda herkes bırbırıne desttek sadece kılo degıl dertlerımızı sevınçlerımızıde burda paylasıyoruz
odem tutmustur vucudun su içemediğin için bence. yoksa menun gayet hafif guzel
moral bozmak yok canım ,zaman zaman oluyo öyle,bende hafta içi 62.3leri görmüştüm 2 gün dikkat ettim gittii,dikkat et,menünü paylaşki hatalarını görelim,
evet cnm pis boğazımı tutamıyom işte
anladım canım sen bilirsin
geçen haftada artıydım sonra 2 hafta aldığımı veririm artık
bilmiyorum artık canım
kendimi iyi hissediyorum sabahta hatta kesin eksi çıkacam diye tartıldım şöyle bir vücudumu yokladım ama dahada artı çıktım
:26::26: iki-üç gündür çok yoruluyorum su bile içmeye vakit olmuyor
tebrikler canım çok güzel gitmiş
darısı başıma
canım hoşgeldin öncelikle
biarkadaşımız mesaj atarsa iyi olur şuan yanımda kağıt olsa not alacağım sonra unutabilirim :26:
tamam canım listeye bakamadım daha
şuan kahvaltı yaptık çay keyfi yapıyoruz kızım yazdırsa hemen yapcam listeyi ama kağıt kalem görse bana bırakmaz
hadi bakalım
en yakın zamanda istediğin kiloda olursun inşallah
ooy günler yoğun geçiyor hee
ev gezmeleri falanda başlamış
benimde bugün günüm var yarın okulun bayanlar çayı var görevliyim
pazaretsi gün var
salı mersine sabahtan-akşama kadar 80 lise öğrencisiyle gezimiz var
yoğunluğa bak
senle aynı durumdaydık biara
şimdide hemen hemen aynıyız
sen beni sollarsın kesin
üffff neden biz böyle oluyoruz yaaa
dün eşim yemeği dışardan getireyim dedi
bende boş duramam yaa gittim kek yaptım sütlü tatlı yaptım
yazdığını okuyuncada gülümesdim saati tutmadı ama akşam üstü aynı durumdaydım
günaydın canım
allah kabul etsin canım orucunu
ben hiç borçlarımı ödeyemiyorum yaaa :26:
canım sanırım bugün yiyeceklerin
bencede kolayı içme
akşam ne yemeyi planlıyorsun
haftasonu ben hiç böyle hafif atlatamıyorum
slm cnm yemıcem işte yemicemselam kızlar
suyu fazlalastır cnm oructan cıkınca tıkanırsın ama bıraz daha gayret et su hayattırSağol canım beniminşallah dediğin gibidir dün spora da başladım gitsin artık bu kilolarım mümkün olduğunca hergün gitmeye çalışcam az kaldı düğüne gelinlik bakcam daha :26: canım benim bence günler kısayken tut ocaktan sonra saatler ilerliyo [/B][/COLOR]
evet canım az içiyorum 1 litre falandır en fazlainşallah geçer de haftaya listeye girmek için yüz bulup bildirim yaparım
amin inşallah canımm bence günler kısayken tut ilerde zor gelebilir tatlım
yarın bizim doğum günü var akşamdan baya bi hazırlık olcak hamur işleri tatlılar falan bende cıslancam bu hafta sonu :18::18:
Hoşbuldum canım.Beni de aranıza aldığınız için çok teşekkür ederiz hepinize.
Zararlı yiyecekler çok güzel tatları ve görünce dayanamıyorum.Onun dışında ekmeği de biraz fazla yiyorum. Yemeği pek yemiyorum. Ama artık 'Dur' dememin zamanı geldi kendime. Evet bende farkındayım şu anda bulunduğum yaşlar çok güzel. Keşke hep bu yaşlarımızda kalabilsek.:97: Ama gençliğimiz malesef hep bizimle olmayacak. İlerisini de düşünmemiz lazım. Bu yüzden de şimdiden dikkat etmemiz lazım.
Teşekkür ederim canım.Beni de kabul ettiğiniz için çok teşekkür ederim. Ben de inşAllah sizin de desteğinizle istediğim kiloya ulaşacağım. Sizlerle burada çok güzel zamanlar geçireceğimiz de eminim.
kesın cnm kesın şimdi mine mutfaga gırdı ne pişirsem dıye dusunuyo
suzım kesın strese verdı kendını atıyo agzına bısıler
minderım bişi yemıyodur ama acıktıysa agzına hafıf bısıler alır yada süt içer
diğer kızları tam tanımıyorum tanıdıkça onlarında naptını anlarım
gors cnm bişi yeme ha
Kilo Bildirimi
Menüm:
Akşam?
menun cok guzel sekerim ins vakit bulursungunaydın herkese..
bugunki menum:
kahvaltı:
1 dlm ekmek
1 haslanmıs yumurta
4 yesil zeytin
1 dlm kasar
1 tk labne
ara:
1 avub ciğ fındık badem
ogle:
havuclu ıspanak yemegi
yogurt
ara
1 sb sut
aksam:
fırında balık
marul salatası
selam kızlar
yok canim merak etme bisey yemedim esim 3tane mandalina goturdu bana da teklif etti amaolmaz dedim yemedim
buraya kadar menu guzel canim ins aksam ciss ari yemezsin.
menun cok guzel sekerim ins vakit bulursun
sanda iyi hafta sonlari canim cok ciss yememeye calis olmuyor bak boyle sonra hafta ici toparlayamiyoruz, bizide gaza getirmeye calisma lutfen
guzel bi hafta sonu gecirmenizi temenni ediyorum kizlar cocuklariniz ve eslerinizle beraber, fazla cissiz olur ins hafta sonunuz ben bu hafta veremedigim gibi +yida gordum tartida moralim bozuk o yuzden bu hafta elimden geldiginde cisslardan uzak durucam. yilbasina sakliyorum ciss hakkimi[COLOR]
Geç olsa da.. geldım sabah elektrık yoktu bekledım gelmedı butun gün barınakta ve klinikteydım gıremedım..
Başlangıç:81
Geçen hafta: 78.3
Bu hafta: 77.7
giden: 0.6
toplamda giden: 3.3
hedef:58-60
Geç olsa da.. geldım sabah elektrık yoktu bekledım gelmedı butun gün barınakta ve klinikteydım gıremedım..
Başlangıç:81
Geçen hafta: 78.3
Bu hafta: 77.7
giden: 0.6
toplamda giden: 3.3
hedef:58-60
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?