70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlaaaar:)
bende zayıflamaya başladım hatta şöyle söyleyim 82den 79a indim ve ondan sonra aranıza katılmaya karar verdim:))
haydi hatunlar tam gaz devam zayıflamaya:)

ya sizin yadiklerinizin yanında benim liste çok kalabalık görünüyor yoksa bu diyetisyen beni kıskandıda şişmanlatmayı mı düşünüyor:)))))

gayet güzel ama doktorun söyledimi bilmem sana ama pirinçte iştah açar. kabuklu pirinç yemek gerekliymiş. ben bulguru pirince tercih ediyorum. ama hep makarna yemekten bıkmadınmı. bence arada ton balıklı sandviç yap kepek ekmeğinden. evde hazırlayıp götür. makarna benim iştahımı açar o yüzden kepekli makarna yiyorum ben. ayrıca ben diyetisyen haluk saçaklıya çok güveniyorum. o hep derki hangi meyveyi yerseniz yiyin yanında 1 ceviz yiyinki meyve kana karışıp yağa dönüşmesin der. ben uzun zamandır yapıyorum bunu. sende yap. meyveyi tek başına yeme

kızlar benim küçük kızım var yürüyüşe çıkamıyorum evde hareketi bir gün yapıyorum ikinci gün aksatıyorum ben nasıl kilo vericem ya çok umutsuzum

kızlar benim küçük kızım var yürüyüşe çıkamıyorum evde hareketi bir gün yapıyorum ikinci gün aksatıyorum ben nasıl kilo vericem ya çok umutsuzum
canım benim de var kızım 11 aylık akıllara zarar bişey :)) 2 sn yerinde durmaz ama o uyurken yapıyorum bende çünkü bebeklerin peşinde koştururken yoruluyoruz ama kilo vermiyoruz maalesef

ceviz işini ilk defa duydum ilginç geldi meyve neden kilo yapsın ki gayet doğal bişey :uhm:

kızlar akşama misafirim var ve tabi gelsin börek çörek günü ama akşam yemeği yemiyorum o yüzden ve fazla bişey de yemicem zaten yediklerimi yazarım gece girebilirsem

ben bişey sorcam bilen varsa yazsın lütfen.uzman tv de izledim.adet düzensizliği olanlar zor kilo verirmiş hatta veremezmiş.hormonların düzene girmesi gerekiyomuş.ölemidir gerçekten.bilmiyorumkismile.

slm kızlar
bugun twist stepper aldım ama eksik geldi bide kırık tekrar göndericem
ne güzel heveslenmiştim spor yapıcam diye

ben bişey sorcam bilen varsa yazsın lütfen.uzman tv de izledim.adet düzensizliği olanlar zor kilo verirmiş hatta veremezmiş.hormonların düzene girmesi gerekiyomuş.ölemidir gerçekten.bilmiyorumkismile.

sende horman bozukluğumu var benim baştan beri düzensiz ama hormon bozukluğu çıkmadı kilo ve tüylenme yapıyo ama kilo konusu onu bilmiyorum zaten benim diyetlerim 3-4 hafta sürüyo bu sürede de veriyorum sonrasını getiremiyorum hormon bozukluğu varsa veremezsin doktara gitmek şart sürekli ilaç kulanmak gerekli o sürede verilyo ama ilacı bırakınca yine kilo alıyosun arkadaşım bu durumda ömür boyu ilaç kullanacakmış ama sen kendinde böyle bir şühen varsa gitderim canım aksi halde boşa kürek sallamış olursun lmaz:

arkadaşlar ballı sirkeli suyun tarifini verin üzüm sirkesi olurmu elma sirkesi şart mı

sabahları 1 kupa bardağına sıcak su ve 1 yemek kaşığı elma sirkesi yarım çay kaşığıda bal koyuyorum.içiyorum tabi birazcık ılıyor.tadı ilk önce kötü gibi ama sonra alışıyor insan tavsiye ederim.ben devam edicem

slm kızlar akşam yediklerimi yazayım
ara öğün
5-6adet kayısı malatya kaysısı değil ama
1fincan yeşil çay
akşam yemeği:
1 kase çorba
1dilim ekmek
salata yedim
nasıl sizce iyimi yerimseniben

Merhabalar,

Polikistik Over sendromlu hanimlarin insülinle basi dertte oldugundan bu hanimlarda kilo problemi yasarlar.

Mesela ben :kedi:

Bu rahatsizlikta hormonlarin dengelenmesi icin ilk basta kilo vermek sart Fakat zaten sorun burda hastalik kilo almaya meyilli hale getiriyor ve 2 kat caba gerektiriyormafoldumben

Kilo vermeye baslayip yarida kestiginizde aninda 2 kati geri aliyorsunuzakannehir

Havalar yavas yavas isiniyor burda cok sükür yürüyüse baslayabildimkaydirigubbakcemile

Sizde durumlar nasil :gitme:

yok canım bendeki o tarz degil.dogum sonrası adet hemen düzelmiyo ya.o zaman o hormon bozuklugu oluyomuş.o kısımdan bahsediyorum.bu dönemde kilo verilmiyomuş.onu izledim.uzman tv de.olmuyodum 5 ayda 2 kere adet olmuştum.acaba dedim dogrumu?yani normalde düzenli.bir tek dogumdan sonra böyle bocalıyorum.:teselli:

hııı anladım canım o konu hakkında bilgim yok ama böyle birşey olduğunu senden öğrendim yerimseniben

bugün biraz bozdum ben düzenli yemek yemeyi, akşam yemeğinden önce çok fazla bisküvi yedim dışardaydım yemeği geç yedim kötü hissediyorum kendimi puff.

kaydirigubbakcemile2slm bi tombişe yer varmı 77.600gr mım plates topumu dün aldım bugün o bana bakıyo ben ona ama yarın düzenli eğzersizlere başlıyorum .gelişmeleri yazarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…