ya sizin yadiklerinizin yanında benim liste çok kalabalık görünüyor yoksa bu diyetisyen beni kıskandıda şişmanlatmayı mı düşünüyor:)))))
canım benim de var kızım 11 aylık akıllara zarar bişey :)) 2 sn yerinde durmaz ama o uyurken yapıyorum bende çünkü bebeklerin peşinde koştururken yoruluyoruz ama kilo vermiyoruz maalesefkızlar benim küçük kızım var yürüyüşe çıkamıyorum evde hareketi bir gün yapıyorum ikinci gün aksatıyorum ben nasıl kilo vericem ya çok umutsuzum
ceviz işini ilk defa duydum ilginç geldi meyve neden kilo yapsın ki gayet doğal bişey :uhm:gayet güzel ama doktorun söyledimi bilmem sana ama pirinçte iştah açar. kabuklu pirinç yemek gerekliymiş. ben bulguru pirince tercih ediyorum. ama hep makarna yemekten bıkmadınmı. bence arada ton balıklı sandviç yap kepek ekmeğinden. evde hazırlayıp götür. makarna benim iştahımı açar o yüzden kepekli makarna yiyorum ben. ayrıca ben diyetisyen haluk saçaklıya çok güveniyorum. o hep derki hangi meyveyi yerseniz yiyin yanında 1 ceviz yiyinki meyve kana karışıp yağa dönüşmesin der. ben uzun zamandır yapıyorum bunu. sende yap. meyveyi tek başına yeme
ben bişey sorcam bilen varsa yazsın lütfen.uzman tv de izledim.adet düzensizliği olanlar zor kilo verirmiş hatta veremezmiş.hormonların düzene girmesi gerekiyomuş.ölemidir gerçekten.bilmiyorumkismile.
arkadaşlar ballı sirkeli suyun tarifini verin üzüm sirkesi olurmu elma sirkesi şart mı
sende horman bozukluğumu var benim baştan beri düzensiz ama hormon bozukluğu çıkmadı kilo ve tüylenme yapıyo ama kilo konusu onu bilmiyorum zaten benim diyetlerim 3-4 hafta sürüyo bu sürede de veriyorum sonrasını getiremiyorum hormon bozukluğu varsa veremezsin doktara gitmek şart sürekli ilaç kulanmak gerekli o sürede verilyo ama ilacı bırakınca yine kilo alıyosun arkadaşım bu durumda ömür boyu ilaç kullanacakmış ama sen kendinde böyle bir şühen varsa gitderim canım aksi halde boşa kürek sallamış olursunlmaz:
iyi akşamlar kimseler var mı??
yok canım bendeki o tarz degil.dogum sonrası adet hemen düzelmiyo ya.o zaman o hormon bozuklugu oluyomuş.o kısımdan bahsediyorum.bu dönemde kilo verilmiyomuş.onu izledim.uzman tv de.olmuyodum 5 ayda 2 kere adet olmuştum.acaba dedim dogrumu?yani normalde düzenli.bir tek dogumdan sonra böyle bocalıyorum.:teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?