70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Selam canim nasilsin

Günaydın :)
a.ss. canim hosgeldiin
iyiyim sükür kosusturmaca sen nasilsin ? döndünmü aramiza
spor olmuş cnm

ay ne güzel bir menu

nerdesin kız sen kaçak

neyse cnm fındık bagırsakları çalıstırır ya baska seyler yeseydın bunada şükür
off gurbetcim sorma is ev isi derken gelemiyorum artik eskisi gibi
ya sen bi gorunuyorsun bi kaciyorsunn gel burayaaaa

tesekkur ederim canim,acikinca masum kacamaklar yapiyim dedim en azindan

diyete baslayan kizceler hayirli ugurlu olsunnnn
:26::26: ben gelincede kimse olmuyo amaa
Hoşgeldin canım. Bende nerde bu ballı diyordu. İyiyiz çok şükür. Herkez de bir koşturmaca hayata yetişmeye çalışıyoruz.
hosbuldum canim sagol sorma aynen Allah saglik versinde kosusturalim

ay insallaahhhhh

gecmis olsun suzimmm
bayada bi arti olmussun :26:

Rabbim gönlüne göre versin balkaymağım inşallah sağlıklı bi bebişin olur en kısa zamanda

tebrik ederim canım darısı ben gibilerin başına inşallah

aminnnnnnn sagol canimmm

ayy sagol canimmm aminn insallahhh

sagol canimm
aynen canim bu ara cok ciko yiyoyrum sorma :26:
aminnn sagol canim

selam kızlar
güzel bir haftasonu geçirmenizi diliyorum
ben çok cıss yiycem sizde yiyin mümkünse
haftaya sonuncu olmak istemiyorum

sana da guzel hafta sonlari canim, yiyoruz canim merak etme, verdiklerimi simdiden geri almisimdir tartilmadim ama korkuyorummm:18::18::18:

dun ku menu

sabah: 4 dlm sucuk, 1 haslanmis yumurta, 1 dlm ekmek

ara yok

ogleb 1 kupa kahve 1 dlm saglikli barlardan

aksam bol baharatli mucver tarzi atistirmaliklar kavun yogurt

1 orta kase cekirdekkkkk

bugunku menu

sabah 2 dlm ekmekle tost 6 zeytin

ara kahve 3 kucuk lokum (hakikaten kucuk lokumm)

aksam daha olmadi bayagi karisik bir hafta sonu, hafta ici toparlarim artikkk

aksam yemegi icin itirafa geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

1 tabak yagsiz, uzerine kasar rendesi serpilmis makarna yedimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

resımlı menunu beklıyorum cnm
haftasonu resimli menu calismiyor abla
haftaya senin kilonu geçcem bak demedi deme
bu azimle gecersin bebegim
hosgeldin canimokul hangi bolumdu:26:yeniden universite sinavina hazirlanacak misin?eger vaktin varsa spor salonuna uye ol derim..diger insanlarin spor yaptigini gorunce gaza gelirsin seni tesvik eder
huuuu huuuu kimse yokmu herkes hafta sonu tatilinemi gitti ne kimsecikler yok yanliz kaldim burda:44::44:

kesin tikiniyolar bunlar kilo verdilerya bu hafta kesin kacamak yapiyolar benim gibi alanlarda careyi buraya takilmakta buluyo
evet itiraf ediyorum deli gibi yedim
aksam biraz fazla karbonhidrat yuklemesi olmus ama senin bunye bi garipyedikce veriyosun
canim belki fazla su icemediginden odem yapmis olabilir vucudun:26:
1 ceviz 95 kaloriymis hasretcimonun disinda menu guzel
canim o zaman metabolizmani sasirtma zamanin gelmis..rutin yediklerinin disina cik..ara menulerini de degistir..kuruyemis yerine meyve ye..sebze agirlikli yiyorsan sadece et ye..
menu guzel seker
bu hafta sonu cozuttum gurbetcimmm:83::83::83:
Geç olsa da.. geldım sabah elektrık yoktu bekledım gelmedı butun gün barınakta ve klinikteydım gıremedım..

Başlangıç:81
Geçen hafta: 78.3
Bu hafta: 77.7
giden: 0.6
toplamda giden: 3.3
hedef:58-60
tebrik ederim canimveteriner hekim misin tatlim:26:

aksam yemegi icin itirafa geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

1 tabak yagsiz, uzerine kasar rendesi serpilmis makarna yedimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

yalniz diilsin teomm:95::95::95::95:
haftasonu olunca benim diyet de tatile giriyor:111::111::111::86::86:
:86::86::86::86:

kızlar bugunki menum
kahvaltı:
2 dlm kasar
1 dlm ekmek
5 zeytin
4 dlm sucuk
yesillik
ara:
1 cb sut
1 avuc fındık badem fıstık
ogle:
ıspanak yemeği
yogurt
aksam:
ızgara köfte
mantar sote
salata
1 dlm ekmek

16-20 aralık 2013 listemiz

birincimiz olan TRİENDY21 arkadaşımızı tebrik ediyoruz.

listede haftaya yer alacak olan arkadaşlarımız gurbet, turuncusebo, aida, hasretttt 'tir. haftaya hep birlikte çok güzel kilolar vermenizi diliyorum
hatam olduysa affola, elimden gelen bu
öpüldünüz kızlar...

Son düzenleme:
kızlar liste çok küçük görünüyor ama beceremedim
geçen sene yaptığım listeyi bulamadım
kuzura bakmayın elimden bu kadarı geldi

ellerine saglik canim tesekkur ediyoruz :119::119::119::119:. Birinci olan triendy21 arkadasimizi tebrik ediyoruz , hafta daha iyi sonuclar goruruz ins. bu durumda listeyi haftaya bensuzi arkadasimiz yapiyor, simdiden kolay gelsin
herkese iyi geceler

benim yaptigimi alinti olarak yappip uzerinde degisiklik yapsaydin canim, denedinmi? bilmiyorum gerci oyle alinti yapinca uzerinde degisiklik yapilabiliniyomu, hem olsun canim sonucta zaman harcayip listeyi yapmissiin ellerine saglik sorun degil gozluklerimizi takariz okumak icin

benim hafta sonum cok ciss larla geci kizlar yarin da niyetlenmeyi dusunuyorum insallah. artik sali gununden itibarende dikkat ederim bu haftda tartida ++lari gormek istemiyorum

HOŞBULDUMMM..sanırım herkes kendi diyetini yapıyor ve sonucunu burda paylaşıyor... biraz kendimden bahsedeyım öyleyse... 171 boyunda 71 kıloyum 40 bedenım...göbeğim diğerlerine göre fazla ne yazık kı. şu şartlarda pek spor yapabılmem mumkn görunmese de elımden gelenı yapıcam artık... regl dönemi olmadığı sürece yedıklerımı kontrol etmede sıkıntı yok da o gunlerde benı tutabilene aşk olsun :)) bu arada acayıp gazla çalışıyorum kızlar ne olur gazlarınızı esırgemeyın bendenn.....

suyu fazlalastır cnm oructan cıkınca tıkanırsın ama bıraz daha gayret et su hayattır
aynen canım susuzluktan olduğunu düşünüyorum bende kısa zamanda atarım inşallah şu fazla çıkan rakamları da listeye girerim

aminnnnnnn sagol canimmm

aminnn sagol canim

özletme kandini ya arada uğra kaymağım:26:

canim belki fazla su icemediginden odem yapmis olabilir vucudun:26:

haftasonu olunca benim diyet de tatile giriyor:111::111::111::86::86::86::86::86::86:

belki de tatlım inşallah normale döner kilom bekliyorum bende kuzum ya bende senin kilon da olsam da haftasonları cozutsamm keşke

eline sağlık minecimm küçük müçük farketmez gayet iyi olmuş triendy21yi ve veren herkesi tebrik ediyorumm Suzimmm niye alt sıradasın sen kuzum yaaa

benim hafta sonum cok ciss larla geci kizlar yarin da niyetlenmeyi dusunuyorum insallah. artik sali gununden itibarende dikkat ederim bu haftda tartida ++lari gormek istemiyorum

benimde cıslarım çoktu doğum günümüz vardı bizim ufaklık 2 yaşına girdi bizde ablamla abarttık olayı biraz pastayla beraber 12 çeşit hazırladık hepsinden olmasa da yedim yani pastanın da tadına baktım sadece sevmiyorum çünkü akşam da hiç bişey yemedim çok doluydum ama 9a doğru acayip acıktım gittim mutfağa yemek için dönüp dolaştım büyük bardak su içtim bi daha doldurdum yanıma aldım bastırmış oldum nefsimi inşallah bu akşam spor hocanın yapacağı ölçülerde memnun çıkarım

hoşgeldin canım aslında hepimiz aynı şeyleri yapıyoruz sadece farklı yediğimiz olduğunda birbirimizle paylaşıyoruz ki yanlış mı doğru mu diye böyle destek oluyoruz gazla çalışıyorsan kimse seni tutamaz o zaman kısa sürede verirsin fazlalıklarını inşallah gerçi boy avantajın var şanslısın bi çoğumuza göre

günaydın ince belli hatuncuklarımm
güzel bi hafta geçirmemiz dileğiyleee herkese hayırlı günlerr

Günaydın kızlarr

Nasılsınız. Hafta sonu diyet miyet kalmadı valla bende evde tadilat var sporada gidemedim Tartıya çıkmaktan korkuyorum bu hafta 6 gün spor inş

kızlar bugunki menum
kahvaltı:
2 dlm kasar
1 dlm ekmek
5 zeytin
4 dlm sucuk
yesillik
ara:
1 cb sut
1 avuc fındık badem fıstık
ogle:
ıspanak yemeği
yogurt
aksam:
ızgara köfte
mantar sote
salata
1 dlm ekmek
menü güzel gözüküyo şeker

tebrik ederim canm eline sağlık

a.ss. canim hosgeldiin
iyiyim sükür kosusturmaca sen nasilsin ? döndünmü aramiza

sagol canimm

aminnn sagol canim
ıyıym bnde canım sukur olsun
dondum valla yoksa zayıflayamacagız
ellerıne saglık canım
haftaya en ustte gorcem ıns kendımı
olsun canım emek harcayıp yapmıssın ya
günaydın ince belli hatuncuklarımm
güzel bi hafta geçirmemiz dileğiyleee herkese hayırlı günlerr

gunaydın gunaydın ınce bellı arkaddas

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…