a.ss. canim hosgeldiinSelam canim nasilsin
Günaydın :)
iyiyim sükür kosusturmaca sen nasilsin ? döndünmü aramiza
off gurbetcim sorma is ev isi derken gelemiyorum artik eskisi gibispor olmuş cnm
ay ne güzel bir menu
nerdesin kız sen kaçak
neyse cnm fındık bagırsakları çalıstırır ya baska seyler yeseydın bunada şükür
:26::26: ben gelincede kimse olmuyo amaaya sen bi gorunuyorsun bi kaciyorsunngel burayaaaa
tesekkur ederim canim,acikinca masum kacamaklar yapiyim dedim en azindan
diyete baslayan kizceler hayirli ugurlu olsunnnn
hosbuldum canimHoşgeldin canım. Bende nerde bu ballı diyordu. İyiyiz çok şükür. Herkez de bir koşturmaca hayata yetişmeye çalışıyoruz.
ay insallaahhhhhcanm salatalara,yoğurda,yemeklere katabilirsin..zencefili meyve sularına da ekleyebilirsin
güzel kaçamaklar olmuş ama güzel egzersizslerde yapılmış bakalım tartı ne diyecek
tebriklerişallah canm
ooowwtebrik ederim beybi
tebrikler kaymağımmm hayırlı cumalar bebişşş gelsin de sevek
gecmis olsun suzimmmslm kizlar hayirli cumalar 2-3 gündür gelemiyorum isden istratda ayrildim migdem bulaniyor migrän agrisi var bi halsizlik doktor virüs kapmis olabilirsin dedi oglaninda yine burnu akmaya basladi hastaliklarla ugrasiyoruz iste allah kötüsünden saklasin bunuda atlatiriz
gecmise gidemiyorum gözlerim yaniyor kafam desen cikacak yerinden bildirimimi yapayim kacayim sekerler
bu haftanin sonuncusu benim herhalde
bildirim :
baslangic kilom:77,1
gecen hafta:73,2
bu hafta:74,3
gelen:1,100 gramm
toplam giden: 2,8
hedef:55
kime bildirim yapiliyor kizlar mineyemi :26:
bayada bi arti olmussun :26:
aminnnnnnn sagol canimmmRabbim gönlüne göre versin balkaymağım inşallah sağlıklı bi bebişin olur en kısa zamanda
tebrik ederim canım darısı ben gibilerin başına inşallah
ayy sagol canimmm
deniycem canım tarifinide paylaşcam sitede
aynen öyle oluyor malesef
rica ederim canım inşallah becerebilirim
inşallah çok sağol
inşallah bakalım ama tartı beni sevindirmedi
sevindim canım senin adına
haftaya 70i görürsün
hadi bakalım sporada başlıyorsan daha hızlı gidecektir
evet canım ben sonuncu oldum +300le :26:
tebrikler
allah gönlüne göre versin canım hep aklımdasın inşallah bebişin olur enn tatlısından
of of of bildirime gel
tebrikler şekerim süperrr
olsun canım haftaya gider
geçmiş olsun suzim önce sağlık , herşeyden önce gelir
bildiirmler bana
tebrikler yakında mezun ederiz seni
sagol canimmcanim ya benim oyle oluyor maalesef, bak eylul ayindan beri burdayim 61.9 la basladim, hemen 1.5 kilo alinca geldim buraya , daha cok almadan veriyim diye ama 64 u gordum gecen hafta, bende basladim boyle saglikli ama az yemeye, hemen farketti bugun netice aldim. Annem yanimda sasti kaldi kadincagiz, boyle olur mu sen gencsin yaslaninca zaten yiyemicen simdi de kilo derdine yemiyon diyo, gencken bu kadar az yiyorsan yaslaninca ac gezcen galiba diyokendisi de zayif 62 kilo ve oyle dikkat ederki odu kopuyor kilo alcam diye. ben de boyle iste minderim, kasmadan kilo vereyim dedim ama olmuyor, bari bir 57 58 olayim da sonra biraz gevsetirim,offffffffff
ne guzel canim haftaya daha dikkatli dua et
canim mindere yazdigim gibi ben de boyle isliyor, normal diyet yaptim mi olmuyor, ya yerimde sayiyorum ya da kilo aliyoirum, ama az yemeye basladim mi en azindan haftada 400 gr falan verebiliyorum maaleseff yaaaaaaasende kendini toplada hadi bakalim sahalara geri bekliyoz artikk
tebrik sekerrrrrrrrr
ballim kaymaklim dualar seninle insallah
minderimmmm yasasinnn bak ne guzelll 59 lari gordun bebekkkk hadi darisi 58 in basinaaaa ve de benimmm tabiki
canini sikma cok degil haftaya gider insallah, arada boyle gerilemeler olabiliyor onemli olan birakmamak pes etmemek, devam etmek
evet canim mineye, gecmis olsun bebegimm, hemennn gell ozledik senii cokkk
tebrik sekerrrrrrr, ama cok ayip sen naptinnnnn bole, veren var veremeyen var, az saygili olalim aaaaaaaaaaaaaaa, bi daha bu kadar fazla vermek yok, arkadaslarina ayak uydurman lazim, takim ruhu denen bisey var
o zaman sisliktir minecim, ben de dun regl oldum sabah ayakkabilarim bile sikti,
birazdan 6 olcak bende yapcam simdii canimmmmmmm
aynen canim bu ara cok ciko yiyoyrum sorma :26:ohhh ohhhh iyi kosturmussun canim sen dun bu kosusturmayada Sabah kesin --- leri gorursun tartida. bide zumba yapmis ben yapamiyorum artik
tebrikler canim ohh ne guzel hem pizzalari gotur lupur lupur hemde kilo ver ne guzel valla bende istiyom boyle
tebrikler canim kutlarim
demekki cikolatalari goturmeseydin daha eksi cikicaktin genede guzel vermissin tebrikler canimins en yakin zamandada bebisin olur canim
ay seni cok kiskandim ben simdi kiz ben 6lilari hayal ederken sen 5i gormussun tartida vay anam ben basimi nerelere vuram, ama tebrik ederim seni
gecmis olsun canim sen kendine dikkat et iyilesmeye bak sonra gene dikkat eder verirsin fazlaliklari once saglik
bu kadar olmazki canim 1 haftada 1.1 verilirmi biz emekleye emekleye ilerliyoz bu kiz kosarak ilerliyo suna bak yaaaaa
saka bi yana gercekten tebrik ederim canim herhalde birinci sen olursun
canim ben daha gonderemedim bildirimi Sabah trende yapmistim ama cepten girmek zor oldugu icin mesaji sonra atarim dedim az sonra gondericem bende bildirimimi gerci sonlarda olucam ama neyse saglik olsun
ay cok acidi yabidaha yapmicam soz dikkat edicem hata yapmamaya calisicam
tebrik ederim canim cok guzeldarisi haftaya basima
tebrik canim
senin bildirimi ben gondereyim canim mineye gerci ilk defa bildiri yaptigin icin listenin altinda yer alicaksin am ahaftaya ust siralarda goruruz ins seni
aminnn sagol canim