70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

olursun inşallah canım

gunaydinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

kız ne günaydınıı öğleni geçtiii saat tembel tavuk uyuyon mu yoksa bu saate kadar

menuuuuuuuuuuuu

sabah: 1 dlm tb ekmek, 1 haslanmis yumurta, 5 zeytin, sekersiz cay

ara sekersiz sutsuz kahve, 1 incir, 3 badem,

2. ara: 1 incir 4 badem

oglen, orta boy kase yogurt, mucver gibi bol baharatli atistirmalik, kavun

ara: 1 mandalina

aksam pirasa, yogurt

sissssssssssttttttttttt pistttttttttttttttttt:13::13::13:

protein sebze yeşillik ağırlıklı beslenirken verirsin. benim de 10 aylık kızım var. doğumdan ciktigimda 59 kiloydum . 74 u bile gördüm sonra. süt denen şey de biraz stresle alakali ve genetik.

badem findik cig canım.fistik kavrulmus ama kavrulmuş ama

selam kizlar özledim sizi ölüyorum sandim 3-4 gün kendime gelemedim bi titreme bi ates yattim durdum iyice terledim cok sükür pazar günü kendime geldim

ben bi gecmise gideyim

geçmiş olsun Suziiimmm öpim de geçsinn gell

sana da tekrar geçmiş olsun canımm:26: ah şu erkekler bizde ctesi kavga ettik bu yüzden sırf bana inat gitmiş facesini açmış hemen amacı beni deli etmek ya napcam bu inatçı keçiyle benn

kuzum yokkkk saat sekizde kalktim da burada iki saat geri yaa turkiyeye gore ondan, yani size gunaydin yazdigimda saat burda 10 du

ayy kuzu sende mi yurtdışındansın onu düşünemedim pardon tatlım yaa nerdesin kii?

Son düzenleme:
neler yedınkı resımlı menu yok cnm gel bakım buraya
guzel cnm afıyet olsun
elıne saglık cnm
atarsın cnm bol su iç

aman cnm netten bakarsan hepımız kanserız
selam kızlar nabersiniz
67,1le haftaya başladım bakalım cumaya kaç görcem
+400üm yani

selam kizlar özledim sizi ölüyorum sandim 3-4 gün kendime gelemedim bi titreme bi ates yattim durdum iyice terledim cok sükür pazar günü kendime geldim

ben bi gecmise gideyim
geçmıs olsun cnm
geçmiş olsun cnm
benımkı var cnm zavallımın ne maçı var ne oyunu bı arabaları var yarım saat bakar sonra bırakır
süper cnm

kuzum ben ingilterdeyimmmm

bu erkeklerin oyun sevdasından nefret ediyorum ya eşinle ilgilenmek ona yardım etmek çocuğunla oynamak ilgilenmek varken oyun nedir ki ya kadınlar yemek yapmak yerine oyun oynasa nolur acaba kıyamet kopar eminim
canım o konuda hakkını yemeyeyim yani oyun oynuyor ama ben yardım istesemde hayır oyun oynuyorum demez
banada karışmaz bazı erkekler gibi sadece benimle ilgilen demez ama
akhvesi yok bensiz dışarıya dolaşmaya bile gitmez diye ben çok üstelemiyordum kendiliğinden bıraktı rahatladım
aaa bence sende üstüne gidiyorsun kuzum
erkek kendisi istemezse kitapmı okur
benim bisürü kitabım var eşim eline alıpta bir kere bile okumamıştır boşver sen keyfile yapacağını yap onada üsteleme
bisüre sonra herşeyime karışıyorsun çok üstüme geliyorsun der bak benden söylemesi
seni ihmal etmiyorsa kafasını dağıtmasına izin ver bence

ellerine sağlık minecim,,

küçük falan değil bence,resmin üstüne basınca büyük hali görünüyo nasılsa,bence gayet güzel
birinci görünmek dahada güzel

beeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnn
tebrikler canım tekrar
ben önceki yorumuna yazacaktımda oyuna dalınca kaldı
çok iş yapıyorum dedin yaa ondanda olabilir
ben çok iş yaparsam sırtım ağrırda :26:
bende doğum gününne playstation mu alsam diyordum ama hatamı etmiş olurum acaba :26:
fadime ablaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, nire gitinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
gelmiyor kaç gündür :26:
fadime ablaaaaa kızzz liste bana kalır diyemi kaçtın çık ortaya

hoşgeldin aramıza[/COLOR]
[/B]

kuzum ben ingilterdeyimmmm

nelerdenn nerelerdenn arkadaşlarımız varmış bee şu teknolojinin gözünü seveyim

yardım ediyorsa ne ala tatlımm kötü örnek çok etrafımda maaleseff

fadime abla duymasınnn sizi valla çeker saçınızı

kizini dogum gunu kutlu olsun canim daha nice senelere ins

gecmis olsun canim, verdigi egzersizleri yap gecer ins
benim esimin bilgisaray oyunu yok Allah'a sukur, arada maca bakar oda turkiye avrupayla oynarsa yoksa bakmaz zaten artik vakti olmuyo adamin yuzunu zor goruyoruz ama benimkide kac zamandir ilk defa dun evdeydi hic bi yere gitmedi ama beyefendi ya kalkti yemek yedi ya gitti uyudu yada eline telefonu aldi tr yle konustu sinir etti beni kac aydir ilk defa bi pazar evde kalmis alayim colugumu cocugumu karimi bi yere gotureyim demedi aksam oluncada tuuh keske bi yere gitseydik demezmi benim sarteller atti

selam kızlar nabersiniz
67,1le haftaya başladım bakalım cumaya kaç görcem
+400üm yani

ben bugun tartilmadim ama kesin +++lardayim artik hepbirlikte hafta ici toparliyacagiz canim yanliz degilsin merak etme

canim dikkat etsek veririzde ahh bi dikkat edebilsek iste. dun benim oglan kek istedi yaptim valla oturdum koca bi dilim yedim

benim abim de oyle hic kalkmaz oyunun basindan ama yengem pek sikayetci degil cunku oda ayni zamanda rahatca telefon gorusmelerini yapar

ben bi gecmise gideyim

gecmis olsun canim

bendede sirt agrisi var canim hic dimdik duramiyorum zaten aksama kadar sandalye basindayim

canim sutun olmasi icin sadece su icmen yeterli, benim oglum 7 bucuk aylik dogdu yani premature oldu bilmem o yuzdenmi yoksa genetikmi benim sutum olmadi ama genetikse teyzeme cekmisimdir cunku anneminki masallaj musluk gibiymisti hepimizi 3yasina kadar ezirmis neyse benim sutum olmasi icin cektik falan fayda etmedi sonra aile doktoruma gittim esim emzirmemi cok istiyodu doktorum afrikadaki bayanlari dusun onlarin yiyecek ekmegi yok ama cocuklarini emziriyolar dedi sen sadece su ic olucagi varsa olur yoksa bosa zorlama mama ver dedi bende gunde 3litre su iciyodum ama banamisin demedi bende verdim mamayi ogluma, kizimda 8aylik dogru ( bi turlu 9ay tutamiyorum cocuklari karnimda ) ondada bol su ictim ve kizimi 1sene emzirdim sadece aksamlari mama veriyordum oda iyi uyusun uyanmasin diye. anlican canim sen su ic sutun olur yediklerinede dikkat edersen verirsin kilolarini

olursun inşallah canım

kız ne günaydınıı öğleni geçtiii saat tembel tavuk uyuyon mu yoksa bu saate kadar

menun guzelmis canim

valla bende herkese gunaydin diyecektim ama hakkikatten oglen olmus :44::44::44:
guzel bi hafta diliyorum herkese kizlar bol ---leri gormek umidiyle cuma gunu
ben bugun niyetliyim
Sabah
yogurtlu semizotu salatasi + tavuk sote+ 2dilim ekmek + yesil cay

aksam :
semizotu salatasi,
ispanak yemegim var bide kremali mantar corbasi hangisini yesem acaba, corbanin icine krema koymakla hic iyi yapmadim herhalde hic yiyesim yok

Allah kabul etsin öncelikle tatlımm kız benim değil ablamın ama teyze oluyorum yarısı benim sayılır dimi evlensem yapcam zaten kaynana dün diyorki son umudumuz sensizn bi erkek evladımız olursa o da senden olsun bende ben çocuk falan yapmicam ki dedim halbuki onlardan çok ben isterim çocuğum olsun psikolojik baskı yapmasınlar diye öyle demek zorunda kaldım sende mi yurtdışındansın yoksa canım

Allah kabul etsin canim, bir de mantar corbasini kremasiz da yapabilirsin hem de sende yersin, zaten ayni kremali gibi oluyor,,,hemen tarifff veriyommmmm

tencereye yapacagin mikatara gore 1 ya da 2 kasik tereyag koy, uc kasik veya 1.5 kasik un koy kavur ama rengi cook fazla kahverengi olmasin, sonra istedigin kadar soguk su koyup hizli karistir, kaynayana kadar, topak olmasin. su kaynayinca istedigin kadar kucuklukte dogranmis mantari icine koy, bir 20 dk kadar kaynasin, hem mantar pissin hem de corbanin suyu kivamini bulsun. sonra kapatmadan 5 dk once 1 yada 1.5 kadar sut ekle (yarim yagli kullanabilrsin) sonra ocagin altini kapatinca da tuzunu ekle afiyet olsunnnn

cok saolun kızlar ıns gecer egzersızlerle
canım hep sırt esnetme hareketlerı ıstersen eklerım buraya fotosunu

ımm en kısa zamanda yapcam ıns bunu
mantarımda varken
ellerıne saglık

tamam canım ben yaptım, tebriklerrr.

çok saol fadime abla bir türlü girip teşekkür edemedim kusura bakma

kızlar gelemiyorum bşr türlü aklım burda
şimdide vakit var kaynanamgilden fırsat yok sürekli okeyde
cinnet geçirmek üzereyim bir burası vardı stres atacağımyer

betüş nişanlanmış oh oh
suziş.ballı,gurbet,fadime abladan haber alamıyoz
gerçi suziş hep candy oynuyor
mine yine yemekler yapıyor
bu face olmas kimseyi göremicem:26:

İlk menümü yazıyorum çok heyecanlıyım :))

Sabah:
1 tane küçük poğaça
1 dilim havuçlu tarçınlı kek (İkisini de ben yaptım az yağlı :26:)
Ve çay

Ara:
Nescafe 2si 1 arada

Öğlen:
Ezogelin çorba
1 parça tavuk but
Az yoğurt ve çok az makarna

Ara:
1 tane su böreği (Toplantı vardı da ikram olarak verdiler çok acıkmıştım, bugün çok çalıştım :26:)

Akşam:
Fırında karnabahar (Bu da tam diyet yemeği, fırın poşetinde yapıyorum süper oluyo :))
Yoğurt

Ara olmaz inşallah:)

olsun canım ara,bir sey olmaz. ben cok az yemiyorum uzun vadede vucudum alısır da veremem diye. miktar olarak cok kasmıyorum doyana kadar yiyorum. karbonhidrattan kıstım biraz. verdiğim surece boyle devam edicem.
sabah protein alsaydın keske biraz.

Son düzenleme:

Evet haklısın, ölümüne diyet yapınca hep kasmak gerekiyo.. Poğaçada çok az peynir vardı ama zaten işe geç kaldım, o nedenle biraz acele yaptım kahvaltıyı.. Yoksa ekmek yerine o poğaçadan yiyip normal kahvaltı yapacaktım :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…