- 16 Kasım 2011
- 1.910
- 30
- 163
sen oyle demesen hic aklima gelmezdi heralde canim,tesekkur ederimgecmis olsun canim, benimde var ayni problem, yatagimda iyi degil, bayagi bir sirt agrim var, dik duramiyom, butun gunde sandalye tepesinde iyice fena oldum, nasil bir egzersiz verdi belkim bende denerim, bana da aciklayabilirmisin canim
canim ya bayiliyorum sizin gibi iliskisi olan eslere, rabbim hic bozmasinnnnn insallahhh, kafasina koyunca yapmamasi, senin rizan olmadan almamasi cok guzel bisey bence, bu ayrintiyi gozden kacirma sakinRabbim bozmasin tuhhh tuhhh masallahhh
fadime ablaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, nire gitinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
bu soruyu annelerimiz cevaplasinmerhaba arkadaşlar..ben 7 ay önce doğum yaptım,doğumdan sonra verdim ve emzirme döneminde aldım...şu an 78.7 kiloyum sadece abur cuburu keserek emzirip bol su içerek kilo verebilir miyim? bebeğimin sütüne kesinlikle engel olmasını istemiyorum..
acaba böyle kilo veren var mı aranızda?
menu guzel sekermenuuuuuuuuuuuu
sabah: 1 dlm tb ekmek, 1 haslanmis yumurta, 5 zeytin, sekersiz cay
ara sekersiz sutsuz kahve, 1 incir, 3 badem,
2. ara: 1 incir 4 badem
oglen, orta boy kase yogurt, mucver gibi bol baharatli atistirmalik, kavun
ara: 1 mandalina
aksam pirasa, yogurt
sissssssssssttttttttttt pistttttttttttttttttt:13::13::13:
kiymetini bil kocaninneler yedınkı resımlı menu yok cnm gel bakım buraya
benımkı var cnm zavallımın ne maçı var ne oyunu bı arabaları var yarım saat bakar sonra bırakır
evet canim dogru soyluyosun bazen adami basindan gondermek lazim,yoksa sana dadanir
canım o konuda hakkını yemeyeyim yani oyun oynuyor ama ben yardım istesemde hayır oyun oynuyorum demez
banada karışmaz bazı erkekler gibi sadece benimle ilgilen demez ama
akhvesi yok bensiz dışarıya dolaşmaya bile gitmez diye ben çok üstelemiyordum kendiliğinden bıraktı rahatladım
aaa bence sende üstüne gidiyorsun kuzum
erkek kendisi istemezse kitapmı okur
benim bisürü kitabım var eşim eline alıpta bir kere bile okumamıştır boşver sen keyfile yapacağını yap onada üsteleme
bisüre sonra herşeyime karışıyorsun çok üstüme geliyorsun der bak benden söylemesi
seni ihmal etmiyorsa kafasını dağıtmasına izin ver bence
tebrikler canım tekrar
ben önceki yorumuna yazacaktımda oyuna dalınca kaldı
çok iş yapıyorum dedin yaa ondanda olabilir
ben çok iş yaparsam sırtım ağrırda :26:
bende doğum gününne playstation mu alsam diyordum ama hatamı etmiş olurum acaba :26:
gelmiyor kaç gündür :26:
fadime ablaaaaa kızzz liste bana kalır diyemi kaçtın çık ortaya
hoşgeldin aramıza
of canim erkekler bazen gercekten akil edemiyorkizini dogum gunu kutlu olsun canim daha nice senelere ins
gecmis olsun canim, verdigi egzersizleri yap gecer ins
benim esimin bilgisaray oyunu yok Allah'a sukur, arada maca bakar oda turkiye avrupayla oynarsa yoksa bakmaz zaten artik vakti olmuyo adamin yuzunu zor goruyoruzama benimkide kac zamandir ilk defa dun evdeydi hic bi yere gitmedi ama beyefendi ya kalkti yemek yedi ya gitti uyudu yada eline telefonu aldi tr yle konustu sinir etti beni kac aydir ilk defa bi pazar evde kalmis alayim colugumu cocugumu karimi bi yere gotureyim demedi aksam oluncada tuuh keske bi yere gitseydik demezmi benim sarteller atti
ben bugun tartilmadim ama kesin +++lardayim artik hepbirlikte hafta ici toparliyacagiz canim yanliz degilsin merak etme
canim dikkat etsek veririzde ahh bi dikkat edebilsek iste. dun benim oglan kek istedi yaptim valla oturdum koca bi dilim yedim
benim abim de oyle hic kalkmaz oyunun basindan ama yengem pek sikayetci degil cunku oda ayni zamanda rahatca telefon gorusmelerini yapar
gecmis olsun canim
bendede sirt agrisi var canim hic dimdik duramiyorum zaten aksama kadar sandalye basindayim
canim sutun olmasi icin sadece su icmen yeterli, benim oglum 7 bucuk aylik dogdu yani premature oldu bilmem o yuzdenmi yoksa genetikmi benim sutum olmadi ama genetikse teyzeme cekmisimdir cunku anneminki masallaj musluk gibiymisti hepimizi 3yasina kadar ezirmisneyse benim sutum olmasi icin cektik falan fayda etmedi sonra aile doktoruma gittim esim emzirmemi cok istiyodu doktorum afrikadaki bayanlari dusun onlarin yiyecek ekmegi yok ama cocuklarini emziriyolar dedi sen sadece su ic olucagi varsa olur yoksa bosa zorlama mama ver dedi bende gunde 3litre su iciyodum ama banamisin demedi bende verdim mamayi ogluma, kizimda 8aylik dogru ( bi turlu 9ay tutamiyorum cocuklari karnimda ) ondada bol su ictim ve kizimi 1sene emzirdim sadece aksamlari mama veriyordum oda iyi uyusun uyanmasin diye. anlican canim sen su ic sutun olur yediklerinede dikkat edersen verirsin kilolarini
menun guzelmis canim
valla bende herkese gunaydin diyecektim ama hakkikatten oglen olmus :44::44::44:
guzel bi hafta diliyorum herkese kizlar bol ---leri gormek umidiyle cuma gunu
ben bugun niyetliyim
Sabah
yogurtlu semizotu salatasi + tavuk sote+ 2dilim ekmek + yesil cay
aksam :
semizotu salatasi,
ispanak yemegim var bide kremali mantar corbasi hangisini yesem acaba, corbanin icine krema koymakla hic iyi yapmadim herhalde hic yiyesim yok
ayni tarifi ben de yapiyorum canimAllah kabul etsin canim, bir de mantar corbasini kremasiz da yapabilirsin hem de sende yersin, zaten ayni kremali gibi oluyor,,,hemen tarifff veriyommmmm
tencereye yapacagin mikatara gore 1 ya da 2 kasik tereyag koy, uc kasik veya 1.5 kasik un koy kavur ama rengi cook fazla kahverengi olmasin, sonra istedigin kadar soguk su koyup hizli karistir, kaynayana kadar, topak olmasin. su kaynayinca istedigin kadar kucuklukte dogranmis mantari icine koy, bir 20 dk kadar kaynasin, hem mantar pissin hem de corbanin suyu kivamini bulsun. sonra kapatmadan 5 dk once 1 yada 1.5 kadar sut ekle (yarim yagli kullanabilrsin) sonra ocagin altini kapatinca da tuzunu ekle afiyet olsunnnn
Weight Loss - Diet TickerKızlar şu kilo çizelgesini nasıl olşturuyoruz bana yardımcı olabilir misiniz? çok özendim sizden ama bilemiyorum yapmasını....
burayi tiklayip istedigini secip,nexte tikla.yine bir ikonu tikla.nexte tikla.
[TD="colspan: 2"] Weight Measurements |
Weight Units: | PoundsKilograms |
Your target weight: | |
Your starting weight: | |
Your current weight: |
Height Units: | EnglishMetric/S.I.BMI Not Displayed |
Your Height: | feet inches bu kisimlari doldurduktan sonra |
[TD="colspan: 2"] Body Mass Index (BMI) - Optional What is this? [/TD]
html code 'da png.li linki profili duzenlede yapistiriyosun..
kizlar bununla ilgili konu paylasilmisti sanirim.paylasirsaniz arkadasa yardimci olalim
Son düzenleme: