bayıldım sana yaa pantolonlara gelince kırmızı çok hoş durmuş gerçi krem de iyi ama ikisinin foto açısı aynı değil canım ondan bize kremi etli gösteriyorkizlar ya bugun 2 tane strec kot denedim..cok mu yapismis uzerime:26::26::26:
icime sinmedi almadim..
Eki Görüntüle 906451 Eki Görüntüle 906452
mrsfreesia
siyah noktalara bye bye
kızlar bugün internette bi sitede siyah noktalara dokunmadan, sıkmadan cildimizden atabileceğimiz bi maske keşfettim. burada arattım gözüme çarpmadı inşallah konu tekrarı yapmıyorumdur.
ihtiyacımız olan sey yumurta akı ve peçete.
yumurta akını bi kapta biraz çırptıktan sonra temiz ve kuru olan cildimize uyguluyoruz, üzerine göz, ağız ve burun delikleri açtığımız peçeteyi yüzümüze yapıştırıyoruz. peçete seffaf hale gelecek kadar yumurta akını tekrar uyguluyoruz, 20-25 dk bekletiyoruz, kaskatı hale gelince cildimizden kaldırıyoruz maskeyi. ben kalın havlu peçeteyle yaptığım için çok yapışmadı, sitede normal ince peçeteyle yapıyolardı. ona rağmen inanamadım peçeteyi ışığa tutup bakınca. bütün yağ birikintileri peçetede kalmış ki cildimi sürekli temizleyip bakımını ihmal etmem.
mutlaka deneyin çok pratik ve sonuç kesinlikle etkili
kizlar konuyu kk'dan aldim.. nasil kopyalayacagimi bilemedim ama denemek istiyorum..
olsun en azında reddedmiyor bu da çok iyi bişey valla şanslı kesimdensin sen kuzu
yani canım hep yapıyor diyemem ama mesela ben evi süpürcem sen bulaşıkları yerleştirirmisin desem yapar yada balkonu yıkarmısın desem yok demez
ama ben demedende bende şunu yapayımda demez oyunla alakalı değil o oyun oynamasada demez yani
fadime abla duysun diye yazdım zaten
gelsin ayyyy
kızz sende fenasın heee niye kalbine indiriyorsun kaynananın
ya onden zayif gozukuyorum da arkadan da cekseydim foto keske:18::18::18:totom var bacimmm
kurlerin tariflerini istiyoruzz
yok canim var ya fotoda belli degil..arkada var ne varsa
gofret bozmus olayigunduz yeseydin ye bari..aksam masum cozut
gunaydın musmutlu bır gun dılıyorum guzel dusunun guzel olsun ıns hersey
yıne 630 da kalktım cayımı demledım
kahvaltı yapacagım ıns
dun hıc kacamak yapmadım sukurler olsun
oyuzden sabaha kadar oldum aclıktan
gıdeyım de yıyeyım guzel guzel
sonrada kursum var 14 de cıkıyorum
cokda soguk hıc gıtmek ıstemıyor canım
neyse 9. aya ne kaldı kı surada
tamam canım inşallah hedefimize ulaşırızcanim bende hedef koydum ayin 1 i icin 62 insallah daha azina da raziyim
suzimmm gecmis olsunben diyorum niye hic ugramiyor, arada da olsa gelirdi, simdi iyi olmana sevindim
ben varim canim ben kendime her cuma icin en az 500 gr hedef koydum, gecen hafta regl olmama ragmen tutturdum hedefi, 700 gr verdim bakalim bu hafta nolcek, yariisn sonunda ceza yoksa ben varim senlen yarisa, ceza pskilojimi bozuyorr
inş. canım
saol canım.yok yataktan degıl yatagımızı zaten ortpedık almıstık
benımkısıde basında 2.3 saat durmuyor aslında
yada bısı demesem duradabılır
ama bos seyler bunlar yanı ne kı bu oyun
ben cok tv ızleyen bırı degılken o tv hastası
yanı bu konularda sorun yasıyoruz bazen
kıtap okusun mantıklı seyler arastırsın netten
ısten gelınce yorgunum dıyor ama oyuna gelınce ne yorgunluk kalıyor ne bısı
dedım bende oynayayım barı oyun dedım
zaten oynuyorsun dedı bana
ayda yılda bıkere gırerım oyuna onada goz dıktı yanı
mrb canım
hadı bakalım ıns olur
ne guzel valla hem ye hem eksıyı gor
kopar kopar valla :2::2::2::2:
suzımmm canım gecmıs olsun
tamam hadi bakalım hodri meydan:)ellerine sağlık minecim,,
küçük falan değil bence,resmin üstüne basınca büyük hali görünüyo nasılsa,bence gayet güzel
birinci görünmek dahada güzel
beeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnn
kolay gelsin geçmiş olsun hasretcimgıttım geldım doktora
durus pozısyonu soguk stres agrı yapan etkenlermıs
egzersız ve bır ılac verdı
ıns gecer
ama kesınlıkle dık durmalısın dıyor
eger bunlarlada gecmesse emar cekcek
ıns o dereceye gelmeden ıyı olurum
pazartesı temızlık gunum
gıdeyım bıtıreyım ıslerımı
aksama ancak bıter heralde
ilk kilo vermeye başladığımda oğlum 6 aylıktı kasmadan abur cuburdan uzak durarak ve bol sıvı tüketerek kilo verdim canımmerhaba arkadaşlar..ben 7 ay önce doğum yaptım,doğumdan sonra verdim ve emzirme döneminde aldım...şu an 78.7 kiloyum sadece abur cuburu keserek emzirip bol su içerek kilo verebilir miyim? bebeğimin sütüne kesinlikle engel olmasını istemiyorum..
acaba böyle kilo veren var mı aranızda?
inşalaah canım sağolasınolursun inşallah canım
kız ne günaydınıı öğleni geçtiii saat tembel tavuk uyuyon mu yoksa bu saate kadar
afiyet olsun canımİlk menümü yazıyorum çok heyecanlıyım :))
Sabah:
1 tane küçük poğaça
1 dilim havuçlu tarçınlı kek (İkisini de ben yaptım az yağlı :26:)
Ve çay
Ara:
Nescafe 2si 1 arada
Öğlen:
Ezogelin çorba
1 parça tavuk but
Az yoğurt ve çok az makarna
Ara:
1 tane su böreği (Toplantı vardı da ikram olarak verdiler çok acıkmıştım, bugün çok çalıştım :26:)
Akşam:
Fırında karnabahar (Bu da tam diyet yemeği, fırın poşetinde yapıyorum süper oluyo:))
Yoğurt
Ara olmaz inşallah:)
eşini boşver canım..sen böyle mutlu değilsen ver kilolarıevlendiğimde 60 kiloydum.67 kilo ile hamile kaldım.kızım 1,5 yaşında ve ben 74 kiloyumforumları geziyorum devamlı bu konuda.gittim zencefil aldım sarımsakçayı için. 5 li zayıflama çayı yapmak için funda mate kekik yeşilçay ve biberiyede var. tek ihtiyacım olan başlamak için kendimi hazır hissedemiyorum.eşim istemiyo zayıflamamı.ama ben giydiğim hiçbişeyi yakıştırmıyorum kendime.oda yakıştırmıyo farkındayım.offfffff spor yapamıyorum.deniyorum başlıyorum ama devamı gelmio işte. öyle yürüyüşe çıkma gibi bi pozisyonum yok zaten.doğumdan sonra 69 a düşmüştüm.ama fazlasıyla geri geldi kilolar.aman yemek dökülmesin kalmasın şu kadarcık şey derken durum bu oldu.yarın sabah başlamaya niyetleniyorum bakalım.diyorumki kahvaltıyı abartmadan sağlam yapsam.ikindiye yakın elma greyfurt falan yesem aralarda çaylardan içsem.akşamada ekmeksiz yesem pişirdiklerimi.olurmuki yaa.
kırmızı güzelkizlar ya bugun 2 tane strec kot denedim..cok mu yapismis uzerime:26::26::26:
icime sinmedi almadim..
o kadarda abartı olmamış derken gofret olmamış ama toparlarsın bıgünbende bugunku utanç verıcı menumu paylasıyım
sabah 1 haslanmıs yumurta
2 dılım ekmek
1 dılım salam
3 catal peynır
maydanoz salatalık
bıraz tahın pekmez
ara
kefır
arayarım muz
çubuk kraker
aksam
esıme borek yaptım ben dunku pırasayı yedım
salata
ve sonraaaaaa
borekten 1 dılım
1 tane çıkolatalı gofret
kahvaltı yapacagım ıns
günaydın canım..bende epeydir uzaktım yeni döndüm sende gelllll...Günaydın kızçeler
nasılız bakalım görüşmeyeli:26:
sizleri özledim bi selam vereyim dedim
bakıyorum çoğu kısçe burda eskilerden buna sevindim
ben de kilo aldım işte 66.5 67 gidip geliyorum
bu hafta bende başladım dikkat etmeye işte
geçen haftadan buyana spor yapıyorum
birde regli günümde yaklaştı herbiyerim şiş
kendimi mandıfoooonnn ineği gibi görüyorum
sizde durumlar nasıl biraz geriye gittim sanırım suziş fadime abla dilo falan yoklar
bu arada ayşede nişanlanmış çok sevindim acaba sevdiceğiylemi hayırlısı olsun inşallah çok güzel görünüyorlardı facede
günaydın canım..günaydınn canlarımm
sabah 06:00 gibi 4 kuru kayısı 1 bardak su içtim şimdi de kahvaltı öncesi yeşil çay içiyorumm ohh mis gibi
akşam bende fazla kaçırdım ya bide önümden alacaklar sanki hızlı hızlı yiyorum bugün telafi edicem inşallah
bu arada sporu da bıraktım başlamadan ilk resmi günüm dün olacaktı ama yetişemiyorum ben gidince yarım saat kalıyor kapanmasına koştura koştura spor yapamam ki yaptım diyelim diğer aktivitelerden yararlanamıyorum plates, oryantel,step ve esneme egzersizleri oluyor ayrı ayrı günlerde hiç birine katılamıyorum o kadar da para vercem boşa gitcek o yüzden bu sayfayı kapattım mecburen
kadının kalcalısı ıyı olur cnm okadarda olsun
türk kahvesını çtikten sonra telvesını yuzume suruyorum cnm elımle pelıng yapr gıbı gezdırıyorum çok güzel yüzünü kadıfe gıbı yapıyor
yasmayayıda yarım paket mayaya 1 kasık süt ekleyıp yuzume suruyorum kuruyunca yıkıyorum oda bayagı fayda edıyo
ay sorma cnm çok pişmanım keşke yemeseydım
defactoda denedim canım
evet canım cok sevındım betus adına
cokda guzel olmus masallah
allah mutlu eder ıns bır omur boyu
hosgeldın burayı takıp etmenı onerırım
menuler paylasılıyor yaılan sporlar yazılıyor
gaza gelıyorsun zaten
zaten zayıfsın
cokda kasmana gerek yok bence
o mercımeklerı bız yesek kotu olabılırde
sen yııynce ıs degısıyor
kırmızı olanı ben cok begendım canım
markasını soylede bende gıdeyım denemeye
tabı sen zayıfsın bende oylke durmazda
etlıyım mutluyum deyınce
gecenlerde arkadasım evlendı
gorumcesı cok kılolu
ama kız kendısıyle okadar barısıkkı
cok sasırdım
keske bende oyle olabılsem:26:
kahvaltı yapacagım ıns
ayyy kim gelmişGünaydın kızçeler
sizde durumlar nasıl biraz geriye gittim sanırım suziş fadime abla dilo falan yoklar
bu arada ayşede nişanlanmış çok sevindim acaba sevdiceğiylemi hayırlısı olsun inşallah çok güzel görünüyorlardı facede
ikisi de aynı beden pantolon aslındabayıldım sana yaa pantolonlara gelince kırmızı çok hoş durmuş gerçi krem de iyi ama ikisinin foto açısı aynı değil canım ondan bize kremi etli gösteriyor
ama çok iyisin gerçekten sen kadar olsam keşke
canım anlamadım şimdi hem yüzümüze hemde peçetenin üstüne mi sürüyoruz :44:yumurta akı da yüze nasıl sürülür ki kayıp düşer
olsun en azında reddedmiyor bu da çok iyi bişey valla şanslı kesimdensin sen kuzufadime abla face de var ma burda yok o gelip bize kızmazsa bizim cısslarımız çoğalır kii :26: ben korkuyorum fadime abladan
kalbine inmez inmezz çok beklentili olursa ben üzülürüm sonra psikolojik baskı olmasın üstümde Allah korusun ya çocuğumuz olmazsa hergün kahrolcam o yüzden bu fikre alışması daha iyi
kız hatun dediğin totolu olur ve bence bacakların inceldiği için sana büyük gibi geliyor yandan taşan bi toto göremedim ben çünkü
günaydın canım Allah zihin açıklığı versin konu sınav olunca zaman göz açıp kapayıncaya kadar geçiyor nedense :126:
niye canım işten çıkınca yetişemiyor musun:26:kaça kadar açık spor salonu:26:günaydınn canlarımm
sabah 06:00 gibi 4 kuru kayısı 1 bardak su içtim şimdi de kahvaltı öncesi yeşil çay içiyorumm ohh mis gibi
akşam bende fazla kaçırdım ya bide önümden alacaklar sanki hızlı hızlı yiyorum bugün telafi edicem inşallah
bu arada sporu da bıraktım başlamadan ilk resmi günüm dün olacaktı ama yetişemiyorum ben gidince yarım saat kalıyor kapanmasına koştura koştura spor yapamam ki yaptım diyelim diğer aktivitelerden yararlanamıyorum plates, oryantel,step ve esneme egzersizleri oluyor ayrı ayrı günlerde hiç birine katılamıyorum o kadar da para vercem boşa gitcek o yüzden bu sayfayı kapattım mecburen
günaydın canmgünaydın kızlar mutlu mutlu musmutlu bir gün diliyorum hepicinize
günaydın canım..bende epeydir uzaktım yeni döndüm sende gelllll...
ayşe kim ki:
günaydın canım..
spor olsa iyiymiş ama yetişemeyincede boşuna para vermeye gerek yok
benimde hiç hareketim yok biyerden akşamları yapmam lazım
günaydın kızlar mutlu mutlu musmutlu bir gün diliyorum hepicinize
ben de denemek istiyorumyüzünü sabunlayıp yıkayıp mı sürüyorsun canım yoksa ne zaman türk kahvesi içtiğinde aklına gelip yüzüne mi şılap yapıştırıyorsun telveleri ne kadar bekletiyorsun kuruyana kadar mı:26:
defactoda denedim canım
günaydın canımya ne güzel erkenden kalkmışsın ben de bir alıştırabilsem kendimi iyi dersler tatlım..hangi gruptan hazırlanıyorsun kpss'ye :26:
ayyy kim gelmişhoşgeldin nescim
ikisi de aynı beden pantolon aslındaama çok yapışıyomuş gibi geldi:26:bi de totomun fotosunu çekiyim de kalın bölee evet canım böreğe yağ sürer gibi kat kat sürüyoruz heralde yumurta akını
niye canım işten çıkınca yetişemiyor musun:26:kaça kadar açık spor salonu:26:
afiyet olsun canım
karnıbaharı nasıl yapıyorsun
Canım bir karnabaharın yarısını küçük küçük doğruyorum,
sonra 1 patates küp küp 2 de havuç verev doğruyorum. İçine tuz ve 1-2 kaşık zeytinyağı koyup karıştırıyorum. Sonra fırın poşetinde 200 derecede pişiriyorum. 1 saat kadar sürüyor.
Sarımsaklı veya baharatlı yoğurtla yemeni tavsiye ederim:)
Ben normalde karnabahar yemeğini sevmem tencerede kötü kokuyor, kızartmasını çok severim ama kızartma cısss:)
Böyle fırında yapınca hem lezzetli hem sağlıklı oluyor.
Foto da ekledim, umarım becerebilmişimdir
hayatımda hiç denemedim tadını bile bilmem karnıbaharın ama o kadar lezzetli görünüyorki olsa şimdi mutlaka yerdim
hoşgeldin canım,,evlendiğimde 60 kiloydum.67 kilo ile hamile kaldım.kızım 1,5 yaşında ve ben 74 kiloyumforumları geziyorum devamlı bu konuda.gittim zencefil aldım sarımsakçayı için. 5 li zayıflama çayı yapmak için funda mate kekik yeşilçay ve biberiyede var. tek ihtiyacım olan başlamak için kendimi hazır hissedemiyorum.eşim istemiyo zayıflamamı.ama ben giydiğim hiçbişeyi yakıştırmıyorum kendime.oda yakıştırmıyo farkındayım.offfffff spor yapamıyorum.deniyorum başlıyorum ama devamı gelmio işte. öyle yürüyüşe çıkma gibi bi pozisyonum yok zaten.doğumdan sonra 69 a düşmüştüm.ama fazlasıyla geri geldi kilolar.aman yemek dökülmesin kalmasın şu kadarcık şey derken durum bu oldu.yarın sabah başlamaya niyetleniyorum bakalım.diyorumki kahvaltıyı abartmadan sağlam yapsam.ikindiye yakın elma greyfurt falan yesem aralarda çaylardan içsem.akşamada ekmeksiz yesem pişirdiklerimi.olurmuki yaa.
canım kırmızıya bayıldım çok yakışmış,öteki hoş olmamış üstüne yapışmış cidden kilolu gözüküyosunkizlar ya bugun 2 tane strec kot denedim..cok mu yapismis uzerime:26::26::26:
icime sinmedi almadim..
sağol canım güzel bilgi deniycem,mrsfreesia
[h=2]siyah noktalara bye bye[/h]kızlar bugün internette bi sitede siyah noktalara dokunmadan, sıkmadan cildimizden atabileceğimiz bi maske keşfettim. burada arattım gözüme çarpmadı inşallah konu tekrarı yapmıyorumdur.
ihtiyacımız olan sey yumurta akı ve peçete.
yumurta akını bi kapta biraz çırptıktan sonra temiz ve kuru olan cildimize uyguluyoruz, üzerine göz, ağız ve burun delikleri açtığımız peçeteyi yüzümüze yapıştırıyoruz. peçete seffaf hale gelecek kadar yumurta akını tekrar uyguluyoruz, 20-25 dk bekletiyoruz, kaskatı hale gelince cildimizden kaldırıyoruz maskeyi. ben kalın havlu peçeteyle yaptığım için çok yapışmadı, sitede normal ince peçeteyle yapıyolardı. ona rağmen inanamadım peçeteyi ışığa tutup bakınca. bütün yağ birikintileri peçetede kalmış ki cildimi sürekli temizleyip bakımını ihmal etmem.
mutlaka deneyin çok pratik ve sonuç kesinlikle etkili
kizlar konuyu kk'dan aldim.. nasil kopyalayacagimi bilemedim ama denemek istiyorum..
hoşgeldindoğumdan sonra kilolar kaldıııı 73 kg yummm diyete başlıcammmmmmmmmmm yeniden
ooo kilolar almış başını gitmiş kızGünaydın kızçeler
eee hedef kaç olucak yokmu öyle bi düşüncen,en çok kim verirsemi olsun diyosun yoksatamam canım inşallah hedefimize ulaşırız
inş. canım
tamam hadi bakalım hodri meydan:)
kolay gelsin geçmiş olsun hasretcim
ilk kilo vermeye başladığımda oğlum 6 aylıktı kasmadan abur cuburdan uzak durarak ve bol sıvı tüketerek kilo verdim canım
inşalaah canım sağolasın
afiyet olsun canım
karnıbaharı nasıl yapıyorsun
eşini boşver canım..sen böyle mutlu değilsen ver kiloları
kırmızı güzel
diğerini kilolu halinin fotosu sandım
o kadarda abartı olmamış derken gofret olmamış ama toparlarsın bıgün
günaydın hasret ikimiz erkenciyiz bugün
bende erken geldim alıntılarımı yaptım ama araya bişeyler girdi bu vakte kaldı
İlk gün kahvaltı menümm
kahvaltıdan yarımsaat önce 1 litre ballı limonlu ılık su içtim
bir dilim ekmek
kendi yaptığım acıka sürdüm ekmeğe
7-8 zeytin
1 kaynamış yumurta
kibrit kutusundan biraz büyük peynir
5 tane acı biber turşusu
sınırsız şekersiz çay(zaten şekersiz içiyodum)
bunları bile zorla yedim içtiğim 1 litre su şişirdi zaten
kendi yaptığım böğürtlen reçelinden 1 tatlı kaşığı
hoşgeldin canım,,
sabah bende sağlam yapıyorum kahvaltımı,sende öyle yap,akşamda dediğin gibi pişirdiklerini ekmeksiz ve az ye çok iyi olur,,ben bazen 1 dilim t.b ekmeği yiyorum akşamları,oda ekmeksiz yenmiycek bi yemek olursa
canım kırmızıya bayıldım çok yakışmış,öteki hoş olmamış üstüne yapışmış cidden kilolu gözüküyosun
bu arada boyun kaçtı seninya,hemen hemen aynıyız sanırsam bmı lere baktımda yakın gibi,sen 59.7de 21.2, ben 60.8de 21.3 aslında ben uzunum sanki
sağol canım güzel bilgi deniycem,
bilgiyi aldığın konunun sahibinin haberi varmı canım buraya yapıştırdığından,eğer yoksa sorun olur kurallara aykırıydı sanırım:26:dikkat et,ben bizamanlar buna yakın bişey yapmıştım ve ordaki konunun sahibi şikayet etmiş beni banlanmıştım 3 gün
hoşgeldin
ooo kilolar almış başını gitmiş kızgeri gel çabuuukkk
suzi devamlı burda canım,2 gündür hastaydı sanırım ondan gelemiyo
diloyu bende geldim geleli görmedim
fadime abla kim onu çıkaramadım,nickini diyeydin belki bilirdim,çoğu hanımın adını unuttum burda
beni soracak olursan bende iyiyim yuvarlanıp gidiyorum 55e doğru
eee hedef kaç olucak yokmu öyle bi düşüncen,en çok kim verirsemi olsun diyosun yoksa
canım menüğlerini akşam bir bütün olarak yaparsan daha iyi anlarız,ayrı ayrı ne iyi ne değil pek olmuyo,
''sabah
ara
öğle
ara
akşam
ve son ara'' olarak yazarsan menülerini çok daha iyi anlarız ne yanlış ne değil
yediğin ekmek ne beyaz ekmekmi yok diğerlerindenmi onuda yaz
burda köy ekmeği denen bi ekmek.haklısın akşam hepsini yazmak dahab doğru olur.öyle yaparım.
Allah kabul etsin öncelikle tatlımmkız benim değil ablamın ama teyze oluyorum yarısı benim sayılır dimi evlensem yapcam zaten kaynana dün diyorki son umudumuz sensizn bi erkek evladımız olursa o da senden olsun bende ben çocuk falan yapmicam ki dedim halbuki onlardan çok ben isterim çocuğum olsun psikolojik baskı yapmasınlar diye öyle demek zorunda kaldım sende mi yurtdışındansın yoksa canım
16-20 aralık 2013 listemiz
Eki Görüntüle 905092
birincimiz olan TRİENDY21 arkadaşımızı tebrik ediyoruz.
listede haftaya yer alacak olan arkadaşlarımız gurbet, turuncusebo, aida, hasretttt 'tir. haftaya hep birlikte çok güzel kilolar vermenizi diliyorum
hatam olduysa affola, elimden gelen bu
öpüldünüz kızlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?