70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın kızçeler
nasılız bakalım görüşmeyeli:26:
sizleri özledim bi selam vereyim dedim
bakıyorum çoğu kısçe burda eskilerden buna sevindim
ben de kilo aldım işte 66.5 67 gidip geliyorum
bu hafta bende başladım dikkat etmeye işte
geçen haftadan buyana spor yapıyorum
birde regli günümde yaklaştı herbiyerim şiş
kendimi mandıfoooonnn ineği gibi görüyorum
sizde durumlar nasıl biraz geriye gittim sanırım suziş fadime abla dilo falan yoklar
bu arada ayşede nişanlanmış çok sevindim acaba sevdiceğiylemi hayırlısı olsun inşallah çok güzel görünüyorlardı facede

kizlar ya bugun 2 tane strec kot denedim..cok mu yapismis uzerime:26::26::26:
icime sinmedi almadim..
Eki Görüntüle 906451 Eki Görüntüle 906452
bayıldım sana yaa pantolonlara gelince kırmızı çok hoş durmuş gerçi krem de iyi ama ikisinin foto açısı aynı değil canım ondan bize kremi etli gösteriyor
ama çok iyisin gerçekten sen kadar olsam keşke

canım anlamadım şimdi hem yüzümüze hemde peçetenin üstüne mi sürüyoruz :44:yumurta akı da yüze nasıl sürülür ki kayıp düşer

olsun en azında reddedmiyor bu da çok iyi bişey valla şanslı kesimdensin sen kuzu fadime abla face de var ma burda yok o gelip bize kızmazsa bizim cısslarımız çoğalır kii :26: ben korkuyorum fadime abladan

kalbine inmez inmezz çok beklentili olursa ben üzülürüm sonra psikolojik baskı olmasın üstümde Allah korusun ya çocuğumuz olmazsa hergün kahrolcam o yüzden bu fikre alışması daha iyi

ya onden zayif gozukuyorum da arkadan da cekseydim foto keske:18::18::18:totom var bacimmm
kurlerin tariflerini istiyoruzz

yok canim var ya fotoda belli degil..arkada var ne varsa

gofret bozmus olayigunduz yeseydin ye bari..aksam masum cozut

kız hatun dediğin totolu olur ve bence bacakların inceldiği için sana büyük gibi geliyor yandan taşan bi toto göremedim ben çünkü

günaydın canım Allah zihin açıklığı versin konu sınav olunca zaman göz açıp kapayıncaya kadar geçiyor nedense :126:

günaydınn canlarımm

sabah 06:00 gibi 4 kuru kayısı 1 bardak su içtim şimdi de kahvaltı öncesi yeşil çay içiyorumm ohh mis gibi
akşam bende fazla kaçırdım ya bide önümden alacaklar sanki hızlı hızlı yiyorum bugün telafi edicem inşallah
bu arada sporu da bıraktım başlamadan ilk resmi günüm dün olacaktı ama yetişemiyorum ben gidince yarım saat kalıyor kapanmasına koştura koştura spor yapamam ki yaptım diyelim diğer aktivitelerden yararlanamıyorum plates, oryantel,step ve esneme egzersizleri oluyor ayrı ayrı günlerde hiç birine katılamıyorum o kadar da para vercem boşa gitcek o yüzden bu sayfayı kapattım mecburen

tamam canım inşallah hedefimize ulaşırız
inş. canım
ellerine sağlık minecim,,

küçük falan değil bence,resmin üstüne basınca büyük hali görünüyo nasılsa,bence gayet güzel
birinci görünmek dahada güzel

beeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnn
tamam hadi bakalım hodri meydan:)
kolay gelsin geçmiş olsun hasretcim
ilk kilo vermeye başladığımda oğlum 6 aylıktı kasmadan abur cuburdan uzak durarak ve bol sıvı tüketerek kilo verdim canım
olursun inşallah canım

kız ne günaydınıı öğleni geçtiii saat tembel tavuk uyuyon mu yoksa bu saate kadar
inşalaah canım sağolasın
afiyet olsun canım
karnıbaharı nasıl yapıyorsun
eşini boşver canım..sen böyle mutlu değilsen ver kiloları
icime sinmedi almadim..
kırmızı güzel
diğerini kilolu halinin fotosu sandım
o kadarda abartı olmamış derken gofret olmamış ama toparlarsın bıgün

günaydın hasret ikimiz erkenciyiz bugün
bende erken geldim alıntılarımı yaptım ama araya bişeyler girdi bu vakte kaldı

günaydın canım..bende epeydir uzaktım yeni döndüm sende gelllll...
ayşe kim ki:
günaydın canım..
spor olsa iyiymiş ama yetişemeyincede boşuna para vermeye gerek yok
benimde hiç hareketim yok biyerden akşamları yapmam lazım

günaydın kızlar mutlu mutlu musmutlu bir gün diliyorum hepicinize

ben de denemek istiyorumyüzünü sabunlayıp yıkayıp mı sürüyorsun canım yoksa ne zaman türk kahvesi içtiğinde aklına gelip yüzüne mi şılap yapıştırıyorsun telveleri ne kadar bekletiyorsun kuruyana kadar mı:26:
defactoda denedim canım

günaydın canımya ne güzel erkenden kalkmışsınben de bir alıştırabilsem kendimiiyi dersler tatlım..hangi gruptan hazırlanıyorsun kpss'ye :26:
ayyy kim gelmişhoşgeldin nescim
ikisi de aynı beden pantolon aslında ama çok yapışıyomuş gibi geldi:26:bi de totomun fotosunu çekiyim de kalın böleeevet canım böreğe yağ sürer gibi kat kat sürüyoruz heralde yumurta akını
niye canım işten çıkınca yetişemiyor musun:26:kaça kadar açık spor salonu:26:

bizim ayşe betülü soruyorsun galiba hani nicki abababa olan çifte kumrular var uçusan o işte nişanlanmış onu konuşuyorlar çokta tatlı olmuş bi görsen evet canım maalesef yetişemiyorum yoksa en çok ben istiyordum spora gitmeyi
günaydın kızlar mutlu mutlu musmutlu bir gün diliyorum hepicinize

sana da musmutluu günlerrr olsun tatlımm

çekte bakalım totona merak ettim valla canım salon 21:00 e kadar açık bende işten 17:30'da çıkıyorum ama seyrantepeden sarıgaziye gidiyorum avrupadan anadoluya kadar gidene kadar 20:15 oluyor soyunmayı falan katınca buçuk oluyor geri giyinmemiz için hoca 10 dakka erken bitirio 20 dakkalık sporu evimde de yaparım ki ondan bırakmak daha mantıklı geldi evlenince giderim belki

İlk gün kahvaltı menümm
kahvaltıdan yarımsaat önce 1 litre ballı limonlu ılık su içtim

bir dilim ekmek
kendi yaptığım acıka sürdüm ekmeğe
7-8 zeytin
1 kaynamış yumurta
kibrit kutusundan biraz büyük peynir
5 tane acı biber turşusu
sınırsız şekersiz çay(zaten şekersiz içiyodum)

bunları bile zorla yedim içtiğim 1 litre su şişirdi zaten

kendi yaptığım böğürtlen reçelinden 1 tatlı kaşığı

afiyet olsun canım
karnıbaharı nasıl yapıyorsun

Canım bir karnabaharın yarısını küçük küçük doğruyorum,
sonra 1 patates küp küp 2 de havuç verev doğruyorum. İçine tuz ve 1-2 kaşık zeytinyağı koyup karıştırıyorum. Sonra fırın poşetinde 200 derecede pişiriyorum. 1 saat kadar sürüyor.
Sarımsaklı veya baharatlı yoğurtla yemeni tavsiye ederim :)

Ben normalde karnabahar yemeğini sevmem tencerede kötü kokuyor, kızartmasını çok severim ama kızartma cısss:)
Böyle fırında yapınca hem lezzetli hem sağlıklı oluyor.

Foto da ekledim, umarım becerebilmişimdir

Eklentiler

• $20131104_202524.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 37
  • $20131104_203648.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 39

hayatımda hiç denemedim tadını bile bilmem karnıbaharın ama o kadar lezzetli görünüyorki olsa şimdi mutlaka yerdim

hayatımda hiç denemedim tadını bile bilmem karnıbaharın ama o kadar lezzetli görünüyorki olsa şimdi mutlaka yerdim

Ben mutlaka denemelisin canım, hatta bu tarifle tadını öğrenmen güzel olur:) zeytinyağlı filan olduğu için zaten lezzetli oluyor, tadı çok baskın olmuyor

hoşgeldin canım,,
sabah bende sağlam yapıyorum kahvaltımı,sende öyle yap,akşamda dediğin gibi pişirdiklerini ekmeksiz ve az ye çok iyi olur,,ben bazen 1 dilim t.b ekmeği yiyorum akşamları,oda ekmeksiz yenmiycek bi yemek olursa
icime sinmedi almadim..
canım kırmızıya bayıldım çok yakışmış,öteki hoş olmamış üstüne yapışmış cidden kilolu gözüküyosun
bu arada boyun kaçtı seninya,hemen hemen aynıyız sanırsam bmı lere baktımda yakın gibi,sen 59.7de 21.2, ben 60.8de 21.3 aslında ben uzunum sanki

sağol canım güzel bilgi deniycem,
bilgiyi aldığın konunun sahibinin haberi varmı canım buraya yapıştırdığından,eğer yoksa sorun olur kurallara aykırıydı sanırım:26:dikkat et,ben bizamanlar buna yakın bişey yapmıştım ve ordaki konunun sahibi şikayet etmiş beni banlanmıştım 3 gün

doğumdan sonra kilolar kaldıııı 73 kg yummm diyete başlıcammmmmmmmmmm yeniden
hoşgeldin
ooo kilolar almış başını gitmiş kızgeri gel çabuuukkk
suzi devamlı burda canım,2 gündür hastaydı sanırım ondan gelemiyo
diloyu bende geldim geleli görmedim
fadime abla kim onu çıkaramadım,nickini diyeydin belki bilirdim,çoğu hanımın adını unuttum burda
beni soracak olursan bende iyiyim yuvarlanıp gidiyorum 55e doğru

eee hedef kaç olucak yokmu öyle bi düşüncen,en çok kim verirsemi olsun diyosun yoksa

canım menüğlerini akşam bir bütün olarak yaparsan daha iyi anlarız,ayrı ayrı ne iyi ne değil pek olmuyo,
''sabah

ara

öğle

ara

akşam

ve son ara'' olarak yazarsan menülerini çok daha iyi anlarız ne yanlış ne değil
yediğin ekmek ne beyaz ekmekmi yok diğerlerindenmi onuda yaz

Son düzenleme:

burda köy ekmeği denen bi ekmek.haklısın akşam hepsini yazmak dahab doğru olur.öyle yaparım.

burda köy ekmeği denen bi ekmek.haklısın akşam hepsini yazmak dahab doğru olur.öyle yaparım.

canım kilo çizelgen hatalı olmuş bi düzelt istersen,
birazda kendinden bahsetki,ona göre birbirimize hitap edelim,yaşın boyun, vs.kimsin nesin bilelim azcıkmerak ederim ben

Son düzenleme:

pardon canim ya yanlis yazmisim, aman sakin ha kaynananin baskisiyla cocuk yapma, benim kizkardesim benden once evlendi ben evlendigimde kendisi 3senelik evliydi ve cocugu yoktu, olmuyodu, ben evlenince annemde kaynananmda baski yaptilar korunma sonra seninde olmaz 1tane olsun 2ye beklersin diye bende salak gibi 8aysonra hamile kaldim guya 2sene yapmayacaktim ardinda bide kazayla 2.ci bebegim oldu evliligimden hicbisey anlamadim simdi hala esimle kizariz birbirimize niye hemen cocuk yaptik evliligin tadini cikaramadik diye o yuzden sen sen ol sakin milletin lafiyla cocuk yapma biraz evliligin tadini cikar cocuk olunca hicbisey eskisi gibi olmuyo oncelik bebegin oluyo.

evet yurdisindayim ben canim fransada kaliyorum

Son düzenleme:
kizlar ya 2 gündür gecmisde cebelesiyorum bi tarafdan da calisiyorum yetistiremedim kusuruma bakmasiniz dimi
birde rica etsem kisa bir özet yapiverin su kizceye be kizlar
minenin hazirladigi listeyede daha denk gelmedim sonuncu benmiyim benmi yapacam listeyi cuma günü

bugun canim liste burda eve malesef bu hafta listeyi sen yapiyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…