Ben mutlaka denemelisin canım, hatta bu tarifle tadını öğrenmen güzel olur:) zeytinyağlı filan olduğu için zaten lezzetli oluyor, tadı çok baskın olmuyor
canım kilo çizelgen hatalı olmuş bi düzelt istersen,
birazda kendinden bahsetki,ona göre birbirimize hitap edelim,yaşın boyun, vs.kimsin nesin bilelim azcıkmerak ederim ben
Düzensiz olmuş ama sende bitirmecrli diosun bişi demicem ;-)minder menusunu sunar
dun gelen misafirlerden kalanlari bitirmeceli bir menu birazcik
sabah
Eki Görüntüle 906416 Eki Görüntüle 906418
buyukce 1 dilim borek
1 kupa sekersiz sutlu filtre kahve
ara
yapamadim
ogle
Eki Görüntüle 906420
8 tane mercimek kofte (1 tanesi 35 kaloriymis)
2 yaprak marul
ara
sekersiz turk kahvesi
ikinci ara
3-4 kuru kayisi
7-8 cekirdekli siyah kuru uzum
aksam
Eki Görüntüle 906430 Eki Görüntüle 906432
3-4 kasik ispanak kavurma
2 kasik yogurt
yarim tabak salata
2 tane mercimek kofte tutamadim attim agzima
bugun isten 15:30 gibi ciktim..anahtari evde unutmusum..esim de 18:30 gibi eve geliyor..3 saat ne yapcam ben simdi dedim:18::18::18::18:umraniyeye gittim..koton,lc waikiki,de facto..ne var ne yok tum magazalari dolastim,bir suru kiyafet denedim..bir tane esofman aldimeve de yuruyerek gittim yaklasik yarim saat kadar..hava kararmisti hatta esim yolda arkadan yaklasti yawrum diyeee odumu kopartti okuz askimm ama guzel yurudum
Nerene sürüyon kız onu neye iyi gelio ki bende süremhosgeldın cnm istemek başarmanın yarısıdır
güzel cnm afıyet olsun
kız sen daha nerene zayıflıyon kemık olmayamı cabalıyon
denemek lazım cnm
ben haftada bır turk kahvesıyle pelıng yapıyrum
2 haftada bırde yas mayayı sutle karıstırıp suruyorum
26 yasındayım ama kımse ınanmıyo bence cok faydası oluyo
yani canım hep yapıyor diyemem ama mesela ben evi süpürcem sen bulaşıkları yerleştirirmisin desem yapar yada balkonu yıkarmısın desem yok demez
ama ben demedende bende şunu yapayımda demez oyunla alakalı değil o oyun oynamasada demez yani
fadime abla duysun diye yazdım zaten
gelsin ayyyy
inşallah toparlayabiliriz canım
bende durumlar vahim
şu saatte cıss yiyorum
ama şişşşşşt kimse duymasın :26:
alemsin yaaa demek yenge şikayetçi değil haaa
bende rahatça nete giriyorum dermişim
yok yaa iki tarafında nete bağımlı olmaması lazım
kızz sende fenasın heee niye kalbine indiriyorsun kaynananın
biz seni facedede göremiyoruz ama :26:
evet bende ondan korkuyorum
kocam bilgisayara kızım televizyona bağımlı
menün güzel canım
kilonda iyi zaten fazla kasmana gerek yok bence
bugun canim liste burda eve malesef bu hafta listeyi sen yapiyosun
Olmamış kız sen güzel yerdin bana kızaydın hayırdırbende bugunku utanç verıcı menumu paylasıyım
sabah 1 haslanmıs yumurta
2 dılım ekmek
1 dılım salam
3 catal peynır
maydanoz salatalık
bıraz tahın pekmez
ara
kefır
arayarım muz
çubuk kraker
aksam
esıme borek yaptım ben dunku pırasayı yedım
salata
ve sonraaaaaa
borekten 1 dılım
1 tane çıkolatalı gofret
sendeki döndün kürkçüye
evet canım cok sevındım betus adına
cokda guzel olmus masallah
allah mutlu eder ıns bır omur boyu
hosgeldın burayı takıp etmenı onerırım
menuler paylasılıyor yaılan sporlar yazılıyor
gaza gelıyorsun zaten
zaten zayıfsın
cokda kasmana gerek yok bence
o mercımeklerı bız yesek kotu olabılırde
sen yııynce ıs degısıyor
kırmızı olanı ben cok begendım canım
markasını soylede bende gıdeyım denemeye
tabı sen zayıfsın bende oylke durmazda
etlıyım mutluyum deyınce
gecenlerde arkadasım evlendı
gorumcesı cok kılolu
ama kız kendısıyle okadar barısıkkı
cok sasırdım
keske bende oyle olabılsem:26:
Hamilemizin yoksam kız nie ay sayoyongunaydın musmutlu bır gun dılıyorum guzel dusunun guzel olsun ıns hersey
yıne 630 da kalktım cayımı demledım
kahvaltı yapacagım ıns
dun hıc kacamak yapmadım sukurler olsun
oyuzden sabaha kadar oldum aclıktan
gıdeyım de yıyeyım guzel guzel
sonrada kursum var 14 de cıkıyorum
cokda soguk hıc gıtmek ıstemıyor canım
neyse 9. aya ne kaldı kı surada
Suzinak naber dopiç arkafaşım sen geçmişlen uğraşıyon ben telefonlankizlar ya 2 gündür gecmisde cebelesiyorum bi tarafdan da calisiyorum yetistiremedim kusuruma bakmasiniz dimi
birde rica etsem kisa bir özet yapiverin su kizceye be kizlar
minenin hazirladigi listeyede daha denk gelmedim sonuncu benmiyimbenmi yapacam listeyi cuma günü
pardon canim ya yanlis yazmisim, aman sakin ha kaynananin baskisiyla cocuk yapma, benim kizkardesim benden once evlendi ben evlendigimde kendisi 3senelik evliydi ve cocugu yoktu, olmuyodu, ben evlenince annemde kaynananmda baski yaptilar korunma sonra seninde olmaz 1tane olsun 2ye beklersin diye bende salak gibi 8aysonra hamile kaldim guya 2sene yapmayacaktimardinda bide kazayla 2.ci bebegim oldu evliligimden hicbisey anlamadim simdi hala esimle kizariz birbirimize niye hemen cocuk yaptik evliligin tadini cikaramadik diye o yuzden sen sen ol sakin milletin lafiyla cocuk yapma biraz evliligin tadini cikar cocuk olunca hicbisey eskisi gibi olmuyo oncelik bebegin oluyo.
evet yurdisindayim ben canim fransada kaliyorum
kizlar ya 2 gündür gecmisde cebelesiyorum bi tarafdan da calisiyorum yetistiremedim kusuruma bakmasiniz dimi
minenin hazirladigi listeyede daha denk gelmedim sonuncu benmiyimbenmi yapacam listeyi cuma günü
maduruz da maduruzOlmamış kız sen güzel yerdin bana kızaydın hayırdır
sendeki döndün kürkçüye
Hamilemizin yoksam kız nie ay sayoyon
Suzinak naber dopiç arkafaşım sen geçmişlen uğraşıyon ben telefonlan
tatlım onların lafıyla yapmam tabi eşimde(nişanlım) bende hazırsak yaparız ama yaşım 28 oluyor hemen olmasa da 1 sene sonra yapmak şart bize ikinciye vaktim kalmicak çünkü. Rabbim hayırlısını versin hepimize
sen yapcan kuzucum sonuncu olmuşsunnasıl peki dikkat ediyor musun Suzim?
Kızlar bu arada fadime ablanın selamı var hepinize kendisi iyi fakat biraz ara vermek istemiş bi süre daha bizimle değil bilginiz olsun
canım kilo çizelgen hatalı olmuş bi düzelt istersen,
birazda kendinden bahsetki,ona göre birbirimize hitap edelim,yaşın boyun, vs.kimsin nesin bilelim azcıkmerak ederim ben
maduruz da maduruznedcez garii bizim oralarda böyle konusurlar 15 dakkam kaldi hande önceden ne güzel liste yapiyordun gii
yok kadercim burda olmayinca olmuyorfadimenin neyi vardin ki :26: yogunlukdan malesef burdanda kopuyoruz
sevim ben 27 yaşındayım zayıflama maratonuna kütahyadan katılıyorum 7 yıllık evliyim harita teknikeriyim şuan çalışmıyorum o yüzden evde otur otur şiştim bi kızım var 1,5 yaşında. yulet ferda adında.günüm onla geçiyo işte.forumları hep takip ediyodum dedim bende katılayım bakalım belki milleti gördükçe gaza gelirim de başlarım diyete sayfanın android uygulaması olsa daha rahat olacak ama yok ara ara pc den bakıyorum işde.
,Hanımlarrrrrr benide alın aranızaaaa.....
Ben 22 yaşında düğününe son 5 ay 6 gün kalan 163 boyum ve 74 kiloyum diyetisyene gidiyorum 1 buçuk aydır.ilk seansımda 77.9 kgdım 33 kg yağ vardı vucüdumda 2. seansım 20 gün sonra tam tamına 4 kilo verdim 2 kg yağdan gitti 2 kg benden :) 73 kg düşmüştüm 3. seansımda yani 19 gün sonra 74 kg olmuşum ama 1 kilo yağdan gitmiş geçen haftaydı seansım ve doktorum bu iyi birşey dedi yağı eritmek en zorudur sen en zoru kilo alarak başarmışsın dedi ve çok fazla ödem oluşmuş vucüdunda dedi ve bana bir tarif verdi isterseniz sizlerlede paylaşabilirim tarifi 1 haftadır sürekli su yerine onu tüketiyorum ve resmen günde özelliklede 2. gün 19 defa wc ye çıktım :) hafifliyorum resmen 4.seansım 3 Ocak ve benim martta gelinlik provalarım başlayacak ve verememekten çok korkuyorumbeni motive edin nooolurrrrrrrrrrr Çünkü ben yemek yerken heleki mutsuzken stresliyken yemek yemekten çok zevk alırım ve önüme ne gelirse yerim Benide grubaaaa alınnnnnnnnn :2::2:
nerelerdesin sen bakimm kaçakkkSELAM KIZLAR
Nasılsınız. Kaç gündür giremedim. İnşallah keyfler yerindedir. Ben okuldan geldim. Yemeğimi yedim. Biraz sonra spor yapcam.
Menüm
Sabah : 1 kk peynir,5 tane yeşil zeytin,domates,salatalık,2 günkurusu kaysı,4,5 tane çiğ badem,1 tane ceviz,1 tane lop yumurta,1 dilim alman ekmeği:18::18:
Ara: 1 Tane amasya elması
Öğle:3 tane zeytinyağlı biber dolması,1kase yoğurt,1 tane yeşil soğan
Ara: 1 mandalin yerim
Akşam: Domates çorbası,Hamsi tava,salata
Spor:30 dakika koşu bandında tepmolu yürüyüş,10 dak göbek,200 tvistır,50 mekik yapcam
Su:2 litre içtim,3 fiincan yeşil .çay sonra akşam form kaysılı içerim.
Bi bakim neler kaynatmışsınz:26:
sabah bende de olmuştu öyle bi tuhaflık kapatıp aç istersen siteyi düzelir belki seninki dekizceler merhaba herkese, bana bisey olmus ne olmus bilmiyorum ama, hem hicbir postu begenemiyorum hem de alinti yapamiyorummmmmmmmm veeeeeeeeeee simdi farkettim gulumseme de ekleyemiyorum buraya, ama bana ne oldu ki boyle yaaaaaaaaaaaaaaaaa, gecmisi okudum, yazdiklarinizi herseyi cokkkkkkkkkkkkk begendim insallah duzelir bu sorun aksama kadar , cok uzucu yawwwwwwwwwwwwww bu arada minderim bobum, hepsi senin mi yaaa, cok guzel olmussun kuzum, ben tamda senin gibi olmak istiyorum, ama benim boyum 160 oldugundan ancak 52-53 olunca olurum oyle heralde, bende artik kasma korumaya bak, cunku korumak da vermek kadar onemliya benn hepinizi optummmmmm, yazmak ne sikici boyle, alinti yok, gulumseme yokkk
Güzel menü.Afiyet olsun .Sporunuda yapmış oldun. Bende çok korkarım.Birde akşamsa çığlığı basarım.minder menusunu sunar
dun gelen misafirlerden kalanlari bitirmeceli bir menu birazcik
sabah
Eki Görüntüle 906416 Eki Görüntüle 906418
buyukce 1 dilim borek
1 kupa sekersiz sutlu filtre kahve
ara
yapamadim
ogle
Eki Görüntüle 906420
8 tane mercimek kofte (1 tanesi 35 kaloriymis)
2 yaprak marul
ara
sekersiz turk kahvesi
ikinci ara
3-4 kuru kayisi
7-8 cekirdekli siyah kuru uzum
aksam
Eki Görüntüle 906430 Eki Görüntüle 906432
3-4 kasik ispanak kavurma
2 kasik yogurt
yarim tabak salata
2 tane mercimek kofte tutamadim attim agzima
bugun isten 15:30 gibi ciktim..anahtari evde unutmusum..esim de 18:30 gibi eve geliyor..3 saat ne yapcam ben simdi dedim:18::18::18::18:umraniyeye gittim..koton,lc waikiki,de facto..ne var ne yok tum magazalari dolastim,bir suru kiyafet denedim..bir tane esofman aldimeve de yuruyerek gittim yaklasik yarim saat kadar..hava kararmisti hatta esim yolda arkadan yaklasti yawrum diyeee odumu kopartti okuz askimm ama guzel yurudum
Kırmızı yakışmış canım. Krem ollmamış.kizlar ya bugun 2 tane strec kot denedim..cok mu yapismis uzerime:26::26::26:
icime sinmedi almadim..
Eki Görüntüle 906451 Eki Görüntüle 906452
Bu gün kaşmak günü olmuş. Hadi bu gün çış yokbende bugunku utanç verıcı menumu paylasıyım
sabah 1 haslanmıs yumurta
2 dılım ekmek
1 dılım salam
3 catal peynır
maydanoz salatalık
bıraz tahın pekmez
ara
kefır
arayarım muz
çubuk kraker
aksam
esıme borek yaptım ben dunku pırasayı yedım
salata
ve sonraaaaaa
borekten 1 dılım
1 tane çıkolatalı gofret
Ne güzel sen mutluysan sonurun yak minceim. Hayatda mutluyum diyebilmek önemlidir. İnşallah hep mutlu olursun.
ama ama sen çok zayıfsın
kıskanmadım kiiii
bende etliyim butluyum mutluyum işte
Hoşgeldindoğumdan sonra kilolar kaldıııı 73 kg yummm diyete başlıcammmmmmmmmmm yeniden
Tebrikler kaçamaksız geçirmişsin günü. Sen ne kursuna gidiyon kigunaydın musmutlu bır gun dılıyorum guzel dusunun guzel olsun ıns hersey
yıne 630 da kalktım cayımı demledım
kahvaltı yapacagım ıns
dun hıc kacamak yapmadım sukurler olsun
oyuzden sabaha kadar oldum aclıktan
gıdeyım de yıyeyım guzel guzel
sonrada kursum var 14 de cıkıyorum
cokda soguk hıc gıtmek ıstemıyor canım
neyse 9. aya ne kaldı kı surada
HoşgeldinGünaydın kızçeler
nasılız bakalım görüşmeyeli:26:
sizleri özledim bi selam vereyim dedim
bakıyorum çoğu kısçe burda eskilerden buna sevindim
ben de kilo aldım işte 66.5 67 gidip geliyorum
bu hafta bende başladım dikkat etmeye işte
geçen haftadan buyana spor yapıyorum
birde regli günümde yaklaştı herbiyerim şiş
kendimi mandıfoooonnn ineği gibi görüyorum
sizde durumlar nasıl biraz geriye gittim sanırım suziş fadime abla dilo falan yoklar
bu arada ayşede nişanlanmış çok sevindim acaba sevdiceğiylemi hayırlısı olsun inşallah çok güzel görünüyorlardı facede
Güzel başlangıç kaderciğim arkası gelir inşallah. Kuzu evde yap sporunu kendine göre ayarlla. Nette birsürü spor var.Bende spor salonuna gidemiyom.Kıscemi bırakacak yer yok. Ama evde yapıyom.günaydınn canlarımm
sabah 06:00 gibi 4 kuru kayısı 1 bardak su içtim şimdi de kahvaltı öncesi yeşil çay içiyorumm ohh mis gibi
akşam bende fazla kaçırdım ya bide önümden alacaklar sanki hızlı hızlı yiyorum bugün telafi edicem inşallah
bu arada sporu da bıraktım başlamadan ilk resmi günüm dün olacaktı ama yetişemiyorum ben gidince yarım saat kalıyor kapanmasına koştura koştura spor yapamam ki yaptım diyelim diğer aktivitelerden yararlanamıyorum plates, oryantel,step ve esneme egzersizleri oluyor ayrı ayrı günlerde hiç birine katılamıyorum o kadar da para vercem boşa gitcek o yüzden bu sayfayı kapattım mecburen
Soğol canım aynı güzel dilekler bizden sana olsungünaydın kızlar mutlu mutlu musmutlu bir gün diliyorum hepicinize
Afiyet olsunİlk gün kahvaltı menümm
kahvaltıdan yarımsaat önce 1 litre ballı limonlu ılık su içtim
bir dilim ekmek
kendi yaptığım acıka sürdüm ekmeğe
7-8 zeytin
1 kaynamış yumurta
kibrit kutusundan biraz büyük peynir
5 tane acı biber turşusu
sınırsız şekersiz çay(zaten şekersiz içiyodum)
bunları bile zorla yedim içtiğim 1 litre su şişirdi zaten
kendi yaptığım böğürtlen reçelinden 1 tatlı kaşığı
Afiyet olsun. Bende böyle yapıyom. Çok güzel oluyor.Canım bir karnabaharın yarısını küçük küçük doğruyorum,
sonra 1 patates küp küp 2 de havuç verev doğruyorum. İçine tuz ve 1-2 kaşık zeytinyağı koyup karıştırıyorum. Sonra fırın poşetinde 200 derecede pişiriyorum. 1 saat kadar sürüyor.
Sarımsaklı veya baharatlı yoğurtla yemeni tavsiye ederim:)
Ben normalde karnabahar yemeğini sevmem tencerede kötü kokuyor, kızartmasını çok severim ama kızartma cısss:)
Böyle fırında yapınca hem lezzetli hem sağlıklı oluyor.
Foto da ekledim, umarım becerebilmişimdir
Canım hiç öyle düşnme Hayırlısı öyleimiş. Allahım sana çocuklarına ve eşine mutluluk versin. Bir çocuğa sahip olmak öyle zorki ben de kızıma 5 yıl sonra kavuştum. Önce neden istemedim diye çok üzüldüm.Dr önlerinde bir çocuğa sahip olmak için bir servet harcaya birsürü insan var. Çok şükür Allah bize anne olmayı nasip etti. Dileyen herkese de nasip etsin.pardon canim ya yanlis yazmisim, aman sakin ha kaynananin baskisiyla cocuk yapma, benim kizkardesim benden once evlendi ben evlendigimde kendisi 3senelik evliydi ve cocugu yoktu, olmuyodu, ben evlenince annemde kaynananmda baski yaptilar korunma sonra seninde olmaz 1tane olsun 2ye beklersin diye bende salak gibi 8aysonra hamile kaldim guya 2sene yapmayacaktimardinda bide kazayla 2.ci bebegim oldu evliligimden hicbisey anlamadim simdi hala esimle kizariz birbirimize niye hemen cocuk yaptik evliligin tadini cikaramadik diye o yuzden sen sen ol sakin milletin lafiyla cocuk yapma biraz evliligin tadini cikar cocuk olunca hicbisey eskisi gibi olmuyo oncelik bebegin oluyo.
evet yurdisindayim ben canim fransada kaliyorum
Suzim sonuncu sen olmuşsun. Listeyi sen mi yapcan.kizlar ya 2 gündür gecmisde cebelesiyorum bi tarafdan da calisiyorum yetistiremedim kusuruma bakmasiniz dimi
Görşürüz sana iyi tatiler sakın çok yemekizlar ben birazdan cikiyorum burda noel kutlamalari var bugün 2 günde tatilgerci 2 cocuk biri ufak öbürü koca dana dünde birbirlerine girdiler cocuk gibi benimki de a neyse saadete geleyim bunlarlan ugrasirken vakit bulurda gelebilrsem gelirim olmadi cuma günü yine yaninizdayim öptüm cok kendinize iyi bakin fazla yemeyin yada yiyin bu seferde sonuncu olmim bari bidaha kine görüsmek dilegi ile Eki Görüntüle 906995
Hoşgeldin canım. Boyumuz aynı kilomuzda yakın. Çayı paylaşırsan sevinirim.Menülerini paylaş urdan müdahale ederiz.Hanımlarrrrrr benide alın aranızaaaa.....
Ben 22 yaşında düğününe son 5 ay 6 gün kalan 163 boyum ve 74 kiloyum diyetisyene gidiyorum 1 buçuk aydır.ilk seansımda 77.9 kgdım 33 kg yağ vardı vucüdumda 2. seansım 20 gün sonra tam tamına 4 kilo verdim 2 kg yağdan gitti 2 kg benden :) 73 kg düşmüştüm 3. seansımda yani 19 gün sonra 74 kg olmuşum ama 1 kilo yağdan gitmiş geçen haftaydı seansım ve doktorum bu iyi birşey dedi yağı eritmek en zorudur sen en zoru kilo alarak başarmışsın dedi ve çok fazla ödem oluşmuş vucüdunda dedi ve bana bir tarif verdi isterseniz sizlerlede paylaşabilirim tarifi 1 haftadır sürekli su yerine onu tüketiyorum ve resmen günde özelliklede 2. gün 19 defa wc ye çıktım :) hafifliyorum resmen 4.seansım 3 Ocak ve benim martta gelinlik provalarım başlayacak ve verememekten çok korkuyorumbeni motive edin nooolurrrrrrrrrrr Çünkü ben yemek yerken heleki mutsuzken stresliyken yemek yemekten çok zevk alırım ve önüme ne gelirse yerim Benide grubaaaa alınnnnnnnnn :2::2:
Slm cnm daha sık gel bak sonra 70 geldım deme bızeGünaydın kızçeler
nasılız bakalım görüşmeyeli:26:
sizleri özledim bi selam vereyim dedim
bakıyorum çoğu kısçe burda eskilerden buna sevindim
ben de kilo aldım işte 66.5 67 gidip geliyorum
bu hafta bende başladım dikkat etmeye işte
geçen haftadan buyana spor yapıyorum
birde regli günümde yaklaştı herbiyerim şiş
kendimi mandıfoooonnn ineği gibi görüyorum
sizde durumlar nasıl biraz geriye gittim sanırım suziş fadime abla dilo falan yoklar
bu arada ayşede nişanlanmış çok sevindim acaba sevdiceğiylemi hayırlısı olsun inşallah çok güzel görünüyorlardı facede
yok cnm yıkamıyorum kurutmucanda yuzune daıresel hareketlerle sürüp yıkıcanben de denemek istiyorumyüzünü sabunlayıp yıkayıp mı sürüyorsun canım yoksa ne zaman türk kahvesi içtiğinde aklına gelip yüzüne mi şılap yapıştırıyorsun telveleri ne kadar bekletiyorsun kuruyana kadar mı:26:
defactoda denedim canım
günaydın canımya ne güzel erkenden kalkmışsın ben de bir alıştırabilsem kendimi iyi dersler tatlım..hangi gruptan hazırlanıyorsun kpss'ye :26:
ayyy kim gelmişhoşgeldin nescim
ikisi de aynı beden pantolon aslındaama çok yapışıyomuş gibi geldi:26:bi de totomun fotosunu çekiyim de kalın bölee evet canım böreğe yağ sürer gibi kat kat sürüyoruz heralde yumurta akını
niye canım işten çıkınca yetişemiyor musun:26:kaça kadar açık spor salonu:26:
neye kızıcam cnm anlamadım kıgünaydın canm
gurbetcim şaka yaptım bu arada alınmadın dimiii:26:
allah ıyılıgını versın kız yuzume sürüyom nereme sürücemDüzensiz olmuş ama sende bitirmecrli diosun bişi demicem ;-)
Bende kendime ne zaman bişry almaya kalksam aman bana yakışmaz o şişkoyum diom bırakıyom
Nerene sürüyon kız onu neye iyi gelio ki bende sürem
Allah allh nieki acaba eve gidince bilgisayardan bi bakim çevrim dışımıyım ki
oh cnm tatılıde kapmıssınkizlar ben birazdan cikiyorum burda noel kutlamalari var bugün 2 günde tatilgerci 2 cocuk biri ufak öbürü koca dana dünde birbirlerine girdiler cocuk gibi benimki de a neyse saadete geleyim bunlarlan ugrasirken vakit bulurda gelebilrsem gelirim olmadi cuma günü yine yaninizdayim öptüm cok kendinize iyi bakin fazla yemeyin yada yiyin bu seferde sonuncu olmim bari bidaha kine görüsmek dilegi ile Eki Görüntüle 906995
aman cnm öyle oldu bu seferlıkOlmamış kız sen güzel yerdin bana kızaydın hayırdır
sendeki döndün kürkçüye
Hamilemizin yoksam kız nie ay sayoyon
Suzinak naber dopiç arkafaşım sen geçmişlen uğraşıyon ben telefonlan
az ye kız az yeHala iş yerindeki kahvaltı sofrasından günaydınlar herkese
Kaynanamdan pc yi alamıyom bare telden çabalıyım dedim yoksa giderek şişiyorum
Güzel menü.Afiyet olsun .Sporunuda yapmış oldun. Bende çok korkarım.Birde akşamsa çığlığı basarım.
Kırmızı yakışmış canım. Krem ollmamış.
Bu gün kaşmak günü olmuş. Hadi bu gün çış yok
Ne güzel sen mutluysan sonurun yak minceim. Hayatda mutluyum diyebilmek önemlidir. İnşallah hep mutlu olursun.
Hoşgeldin
Tebrikler kaçamaksız geçirmişsin günü. Sen ne kursuna gidiyon ki
Hoşgeldin
Güzel başlangıç kaderciğim arkası gelir inşallah. Kuzu evde yap sporunu kendine göre ayarlla. Nette birsürü spor var.Bende spor salonuna gidemiyom.Kıscemi bırakacak yer yok. Ama evde yapıyom.
Soğol canım aynı güzel dilekler bizden sana olsun
Afiyet olsun
Afiyet olsun. Bende böyle yapıyom. Çok güzel oluyor.
Canım hiç öyle düşnme Hayırlısı öyleimiş. Allahım sana çocuklarına ve eşine mutluluk versin. Bir çocuğa sahip olmak öyle zorki ben de kızıma 5 yıl sonra kavuştum. Önce neden istemedim diye çok üzüldüm.Dr önlerinde bir çocuğa sahip olmak için bir servet harcaya birsürü insan var. Çok şükür Allah bize anne olmayı nasip etti. Dileyen herkese de nasip etsin.
Suzim sonuncu sen olmuşsun. Listeyi sen mi yapcan.
Bu arada nasılsın ne var yok.
Görşürüz sana iyi tatiler sakın çok yeme
Hoşgeldin canım. Boyumuz aynı kilomuzda yakın. Çayı paylaşırsan sevinirim.Menülerini paylaş urdan müdahale ederiz.
Sen nerelisin ki canım, bizim orada da böyle konuşuyorlar biraz:)
Aaaa ben de Kütahyalıyım:) Ama Ankara'da oturuyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?