70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ben mutlaka denemelisin canım, hatta bu tarifle tadını öğrenmen güzel olur:) zeytinyağlı filan olduğu için zaten lezzetli oluyor, tadı çok baskın olmuyor

denicem tatlım merak ettim tadını

canım kilo çizelgen hatalı olmuş bi düzelt istersen,
birazda kendinden bahsetki,ona göre birbirimize hitap edelim,yaşın boyun, vs.kimsin nesin bilelim azcıkmerak ederim ben

kız evlilik süreniz ne kadar güzel öyle 6 yıl 6 gün

Düzensiz olmuş ama sende bitirmecrli diosun bişi demicem ;-)
Bende kendime ne zaman bişry almaya kalksam aman bana yakışmaz o şişkoyum diom bırakıyom
Nerene sürüyon kız onu neye iyi gelio ki bende sürem

Allah allh nieki acaba eve gidince bilgisayardan bi bakim çevrim dışımıyım ki

kizlar ben birazdan cikiyorum burda noel kutlamalari var bugün 2 günde tatil gerci 2 cocuk biri ufak öbürü koca dana dünde birbirlerine girdiler cocuk gibi benimki de a neyse saadete geleyim bunlarlan ugrasirken vakit bulurda gelebilrsem gelirim olmadi cuma günü yine yaninizdayim öptüm cok kendinize iyi bakin fazla yemeyin yada yiyin bu seferde sonuncu olmim bari bidaha kine görüsmek dilegi ile

Olmamış kız sen güzel yerdin bana kızaydın hayırdır
sendeki döndün kürkçüye
Hamilemizin yoksam kız nie ay sayoyon
Suzinak naber dopiç arkafaşım sen geçmişlen uğraşıyon ben telefonlan

tatlım onların lafıyla yapmam tabi eşimde(nişanlım) bende hazırsak yaparız ama yaşım 28 oluyor hemen olmasa da 1 sene sonra yapmak şart bize ikinciye vaktim kalmicak çünkü. Rabbim hayırlısını versin hepimize

sen yapcan kuzucum sonuncu olmuşsunnasıl peki dikkat ediyor musun Suzim?

Kızlar bu arada fadime ablanın selamı var hepinize kendisi iyi fakat biraz ara vermek istemiş bi süre daha bizimle değil bilginiz olsun

Hala iş yerindeki kahvaltı sofrasından günaydınlar herkese
Kaynanamdan pc yi alamıyom bare telden çabalıyım dedim yoksa giderek şişiyorum

maduruz da maduruz nedcez garii bizim oralarda böyle konusurlar 15 dakkam kaldi hande önceden ne güzel liste yapiyordun gii

yok kadercim burda olmayinca olmuyor fadimenin neyi vardin ki :26: yogunlukdan malesef burdanda kopuyoruz

canım kilo çizelgen hatalı olmuş bi düzelt istersen,
birazda kendinden bahsetki,ona göre birbirimize hitap edelim,yaşın boyun, vs.kimsin nesin bilelim azcıkmerak ederim ben

sevim ben 27 yaşındayım zayıflama maratonuna kütahyadan katılıyorum 7 yıllık evliyim harita teknikeriyim şuan çalışmıyorum o yüzden evde otur otur şiştim bi kızım var 1,5 yaşında. yulet ferda adında.günüm onla geçiyo işte.forumları hep takip ediyodum dedim bende katılayım bakalım belki milleti gördükçe gaza gelirim de başlarım diyete sayfanın android uygulaması olsa daha rahat olacak ama yok ara ara pc den bakıyorum işde.

maduruz da maduruz nedcez garii bizim oralarda böyle konusurlar 15 dakkam kaldi hande önceden ne güzel liste yapiyordun gii

yok kadercim burda olmayinca olmuyor fadimenin neyi vardin ki :26: yogunlukdan malesef burdanda kopuyoruz

Sen nerelisin ki canım, bizim orada da böyle konuşuyorlar biraz:)

Aaaa ben de Kütahyalıyım:) Ama Ankara'da oturuyorum:)

Hanımlarrrrrr benide alın aranızaaaa.....
Ben 22 yaşında düğününe son 5 ay 6 gün kalan 163 boyum ve 74 kiloyum diyetisyene gidiyorum 1 buçuk aydır.ilk seansımda 77.9 kgdım 33 kg yağ vardı vucüdumda 2. seansım 20 gün sonra tam tamına 4 kilo verdim 2 kg yağdan gitti 2 kg benden :) 73 kg düşmüştüm 3. seansımda yani 19 gün sonra 74 kg olmuşum ama 1 kilo yağdan gitmiş geçen haftaydı seansım ve doktorum bu iyi birşey dedi yağı eritmek en zorudur sen en zoru kilo alarak başarmışsın dedi ve çok fazla ödem oluşmuş vucüdunda dedi ve bana bir tarif verdi isterseniz sizlerlede paylaşabilirim tarifi 1 haftadır sürekli su yerine onu tüketiyorum ve resmen günde özelliklede 2. gün 19 defa wc ye çıktım :) hafifliyorum resmen 4.seansım 3 Ocak ve benim martta gelinlik provalarım başlayacak ve verememekten çok korkuyorum beni motive edin nooolurrrrrrrrrrrÇünkü ben yemek yerken heleki mutsuzken stresliyken yemek yemekten çok zevk alırım ve önüme ne gelirse yerim Benide grubaaaa alınnnnnnnnn :2::2:

Kızlaaaarrr, perşembe günü annemler geliyomuş, az önce öğrendim. (Ben Ankaradayım, onlar Kütahyada).

Yeni evliyim ben, ilk defa geliyolar evimee :26:

Ne yemekler neler yapsam acabaa, 3-4 gün kalacaklar sanırm.

Ve çalışıyorum, bazı şeyleri önceden yapmam lazım, bugün yarın hazırlanmam lazım.

Fikir verin bana :26:

,

hoşgeldin canım aynı boydayız senle bende burada 70 civarında başladım ilk başlarda çok iyiydim ama boğazıma hakim olamadım sanırım ondan geri aldım nerdeyse dikkat edersen takip edersen burayı veririsin yeterki azmini kaybetme bende sen gibi gelinlik için zayıflamaya çalışıyorum ve zaman daraldıı maalesef tarifin işime yarayabilir canım paylaşırsan sevinirim hoşgeldinn..

SELAM KIZLAR
Nasılsınız. Kaç gündür giremedim. İnşallah keyfler yerindedir. Ben okuldan geldim. Yemeğimi yedim. Biraz sonra spor yapcam.
Menüm
Sabah : 1 kk peynir,5 tane yeşil zeytin,domates,salatalık,2 günkurusu kaysı,4,5 tane çiğ badem,1 tane ceviz,1 tane lop yumurta,1 dilim alman ekmeği:18::18:
Ara: 1 Tane amasya elması
Öğle:3 tane zeytinyağlı biber dolması,1kase yoğurt,1 tane yeşil soğan
Ara: 1 mandalin yerim
Akşam: Domates çorbası,Hamsi tava,salata
Spor:30 dakika koşu bandında tepmolu yürüyüş,10 dak göbek,200 tvistır,50 mekik yapcam
Su:2 litre içtim,3 fiincan yeşil .çay sonra akşam form kaysılı içerim.
Bi bakim neler kaynatmışsınz:26:

kizceler merhaba herkese, bana bisey olmus ne olmus bilmiyorum ama, hem hicbir postu begenemiyorum hem de alinti yapamiyorummmmmmmmm veeeeeeeeeee simdi farkettim gulumseme de ekleyemiyorum buraya, ama bana ne oldu ki boyle yaaaaaaaaaaaaaaaaa, gecmisi okudum, yazdiklarinizi herseyi cokkkkkkkkkkkkk begendim insallah duzelir bu sorun aksama kadar , cok uzucu yawwwwwwwwwwwwww bu arada minderim bobum, hepsi senin mi yaaa, cok guzel olmussun kuzum, ben tamda senin gibi olmak istiyorum, ama benim boyum 160 oldugundan ancak 52-53 olunca olurum oyle heralde, bende artik kasma korumaya bak, cunku korumak da vermek kadar onemliya benn hepinizi optummmmmm, yazmak ne sikici boyle, alinti yok, gulumseme yokkk

nerelerdesin sen bakimm kaçakkk
sabah bende de olmuştu öyle bi tuhaflık kapatıp aç istersen siteyi düzelir belki seninki de

Ablalarım uzun zamandır giremiyordum sınavlar falan vakit bulamıyordum.
En son tartıldığımda 79 küsür çıkmıştım o günden bu güne 7 kilo verip 72.4 kilo olmusum suanda spora başladım
Sizi çok çok öpüyorum sevgilerle

Güzel menü.Afiyet olsun .Sporunuda yapmış oldun. Bende çok korkarım.Birde akşamsa çığlığı basarım.

kizlar ya bugun 2 tane strec kot denedim..cok mu yapismis uzerime:26::26::26:
icime sinmedi almadim..
Eki Görüntüle 906451 Eki Görüntüle 906452
Kırmızı yakışmış canım. Krem ollmamış.

Bu gün kaşmak günü olmuş. Hadi bu gün çış yok

ama ama sen çok zayıfsın
kıskanmadım kiiii

bende etliyim butluyum mutluyum işte
Ne güzel sen mutluysan sonurun yak minceim. Hayatda mutluyum diyebilmek önemlidir. İnşallah hep mutlu olursun.

doğumdan sonra kilolar kaldıııı 73 kg yummm diyete başlıcammmmmmmmmmm yeniden
Hoşgeldin

Tebrikler kaçamaksız geçirmişsin günü. Sen ne kursuna gidiyon ki

Hoşgeldin

Güzel başlangıç kaderciğim arkası gelir inşallah. Kuzu evde yap sporunu kendine göre ayarlla. Nette birsürü spor var.Bende spor salonuna gidemiyom.Kıscemi bırakacak yer yok. Ama evde yapıyom.

günaydın kızlar mutlu mutlu musmutlu bir gün diliyorum hepicinize
Soğol canım aynı güzel dilekler bizden sana olsun

Afiyet olsun

Afiyet olsun. Bende böyle yapıyom. Çok güzel oluyor.

Canım hiç öyle düşnme Hayırlısı öyleimiş. Allahım sana çocuklarına ve eşine mutluluk versin. Bir çocuğa sahip olmak öyle zorki ben de kızıma 5 yıl sonra kavuştum. Önce neden istemedim diye çok üzüldüm.Dr önlerinde bir çocuğa sahip olmak için bir servet harcaya birsürü insan var. Çok şükür Allah bize anne olmayı nasip etti. Dileyen herkese de nasip etsin.

Suzim sonuncu sen olmuşsun. Listeyi sen mi yapcan.
Bu arada nasılsın ne var yok.

Görşürüz sana iyi tatiler sakın çok yeme

Hoşgeldin canım. Boyumuz aynı kilomuzda yakın. Çayı paylaşırsan sevinirim.Menülerini paylaş urdan müdahale ederiz.

Slm cnm daha sık gel bak sonra 70 geldım deme bıze
yok cnm yıkamıyorum kurutmucanda yuzune daıresel hareketlerle sürüp yıkıcan
günaydın canm

gurbetcim şaka yaptım bu arada alınmadın dimiii:26:
neye kızıcam cnm anlamadım kı
allah ıyılıgını versın kız yuzume sürüyom nereme sürücem
oh cnm tatılıde kapmıssın
aman cnm öyle oldu bu seferlık
Hala iş yerindeki kahvaltı sofrasından günaydınlar herkese
Kaynanamdan pc yi alamıyom bare telden çabalıyım dedim yoksa giderek şişiyorum
az ye kız az ye

bugun daha dıkkatlıyım cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…