70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

merhabalar geçen yıl 81 kilodan 70 e kadar düşmüştüm kilo almaya müsait bir yapım var şimdi 73 kiloyum azimliyim martın sonunda 67 ye düşmeye hergün 1 buçuk saat yürüyorum yediklerime dikkat ediyorum hayırlısı her cuma tartılacam burda sonucu sizinle paylaşacağım

slm hayellcim.sende siteye girerken zorlandınmı?ben baya bi ugraştım açılmadı hata var diyodu.bi an acaba hiç açılmicakmı dedim.mafoldumben.nasıl gidiyo diyet.cokacimcoook.

hayell burda gibi gördüm yanlışmıydı.yoksa hayalmi gördüm.kaydirigubbakcemile3.2 gündür amma ıssız burası.sıkıldım valla.:sinifsinif:.

kızlar akşama misafirim var ve tabi gelsin börek çörek günü ama akşam yemeği yemiyorum o yüzden ve fazla bişey de yemicem zaten yediklerimi yazarım gece girebilirsem

Ozokun çizelgeni gördükçe başarına hayran kalıyorum.. Umarım bende senin gibi azimle devam ederim.. Şimdilik fena gitmiyor rejime sadık kalarak spora devam

Merhaba,

Beni de aranıza alır mısınız:Saruboceqaha önce bu topiğe katılmıştım ama bazı özel nedenlerden dolayı diyeti ve yazmayı bıraktım tabi:kedi:

slm naılsın seninle aynı kilolar ne zaman başladın diyete

evet canım aynıyız ben doğum yapalı 3 ay olacak 80 dim bişey yapmadan 73.2 ye indim orda takıldım kaldım dikkat ediyorum şimdi ekmek ,tatlı ,yemiyorum geç saatte filan yemiyorum belli bi diyet yapmıyorum bebeğim emiyor o yüzden zaten sütüm yetmiyor. sporda yapamıyorum yani işim çok zor. havalar düzelse yürüyüşe çıkıcam bebişimle o zamn daha iyi olacak inşallah.ne zormuş zayıflamak.

hamileliğinde ne kadar kilo aldın

bizde bekliyoruz bakalım hamile kalacağım zamanı..ama alacağım kilolardan çok korkuyorum.zaten yeterince kiloluyum.kabusum oluyor.cansucum dikkat ediyormuydun hamileyken yediklerine merak ettim.

valla dikkat etmedim sonunu düşünemedim gerçi can bişey isteyince yememezlik yapamıyorsun benimde hep burger king çekti böööleee oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…