hayell burda gibi gördüm yanlışmıydı.yoksa hayalmi gördüm.kaydirigubbakcemile3.2 gündür amma ıssız burası.sıkıldım valla.:sinifsinif:.
kızlar akşama misafirim var ve tabi gelsin börek çörek günüama akşam yemeği yemiyorum o yüzden ve fazla bişey de yemicem zaten yediklerimi yazarım gece girebilirsem
kaydirigubbakcemile2slm bi tombişe yer varmı 77.600gr mım plates topumu dün aldım bugün o bana bakıyo ben ona ama yarın düzenli eğzersizlere başlıyorum .gelişmeleri yazarım
Merhaba,
Beni de aranıza alır mısınız:Saruboceqaha önce bu topiğe katılmıştım ama bazı özel nedenlerden dolayı diyeti ve yazmayı bıraktım tabi:kedi:
slm herkese
slm naılsın seninle aynı kilolar ne zaman başladın diyete
evet canım aynıyız ben doğum yapalı 3 ay olacak 80 dim bişey yapmadan 73.2 ye indim orda takıldım kaldım dikkat ediyorum şimdi ekmek ,tatlı ,yemiyorum geç saatte filan yemiyorum belli bi diyet yapmıyorum bebeğim emiyor o yüzden zaten sütüm yetmiyor. sporda yapamıyorum yani işim çok zor. havalar düzelse yürüyüşe çıkıcam bebişimle o zamn daha iyi olacak inşallah.ne zormuş zayıflamak.
hamileliğinde ne kadar kilo aldın
23 kilo aldım yemenin sonu yok işte
bizde bekliyoruz bakalım hamile kalacağım zamanı..ama alacağım kilolardan çok korkuyorum.zaten yeterince kiloluyum.kabusum oluyor.cansucum dikkat ediyormuydun hamileyken yediklerine merak ettim.
selam kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?