- 20 Ekim 2009
- 7.083
- 385
- 688
aslında kenimiz için bişeyler yapabilmemiz lazım canımfazla almamissin burda olmadigin zaman dimi neslim hayirli cumalar tatlim
keske bende gidebilseydim yazildigimla kaldim minem ilk 1-2 ay iyidin sonradan vakit ayirmadim kendime yemek yedikden sonra yarim saat yürüyüse cikayim bari diyorum yoksa 80 bile olacam yakinda kilo vercegime aliyorum
haftaya canım inşallahbende yapayim bildirimimi
baslangic:77.1
gecen hafta:74.3
bu hafta:74.9
gelen:600 gramm
toplam giden:2.2
hedef:55
yine tatiller yine dikkat etmedim yine artidayim kizlar
tebrikler canımKızlar anca girdim öğlen yemeğine gitmeden önce bildirimimi yaptım
başlangıç:69,7
geçen hafta:69,1
bu hafta:68,7
giden : 400 gr
toplamda giden:1
hedef:60
başladık canım 3 aydır bir ileri 2 gerievet sonunda geldim canım hoşbbulduk
ayrı kalınca olmuyor destekle daha iyi sonuçlar çıkıyor aramızda
1 ileri 2 geri başladık mı minem
verirsin haftaya daha çok azim
inşallah yaza kadar rahat rahat 60 oluruz
gider canım gider
haftayada gıtmesse gercekten dahadacok sıkılır canım
bizde biproblem yok ama ayarlarını bikontrol etkizlarrr bana yine bisey olmus alinti yapamiyom begenemiyommm, bari bildirim yapayimbaslangic kilo: 76 kggecen hafta: 63.5 kgbu hafta: 64.1 kggelenn: 600 grtoplamda giden: 11.9 kghedef: 55 kgsimidlik kaciyom daha sorna gelirim insallah, hem belki sitede duzelir, gunlerdir sapitti ya ne oluyo boyle ki aceppp
anladım :26:akşam çayın yanında yediklerimiz yüzünden artıya çıkıyoruz mine,bunu ben sürekli görüyorum kendimde,ama eş evde olunca mecbur ona koyuyorum bende yemeden edemiyorum,
evet ben hayatım boyunca hiç şekeri kesmededim yada kesemedim diyelim,çünkü şekersiz çay iğrenç geliyo bana bişey anlamıyorum tadından hiç içmiyim daha iyi,ama eskiden çok atardım, şimdi büyük çay bardağına 3 çay kaşığı,küçük bardağaysa genelde 1 çay kaşığı atıyorum,tadı acı olursa 1 çay k.daha koyuyorum
hafta boyunca artı çıkmamın sebebi belli düzensiz beslendim ve akşam çok aşırı kaçtım,çayın yanında yediklerimde oldumu artı kaçınılmaz oldu,çarşamba akşamı dikkatli ve erken kapadım,dünde akşam yemekte tartıştık azcık,ne yedim anlamadım bile kalktım mutfağa gittim daha fazla tartışmamak için sigara içtim,geri döndüğümde sofrayı topladım yemedim bişey, öyle olunca sabah güzel sonuç aldım,keşke bir hafta boyunca dikkat edebilsem çok iyi olucak eminim,,,
gorusuruz suzim, bende anlamadim acip kapatiyorum tekrar tekrar giriyom ama duzelmedi yinebende 600 gramm artiyimniye böyle oldu ki sende canim :26: bende molaya cikiyorum görüsürüz kizlar
akşam çayın yanında yediklerimiz yüzünden artıya çıkıyoruz mine,bunu ben sürekli görüyorum kendimde,ama eş evde olunca mecbur ona koyuyorum bende yemeden edemiyorum,evet ben hayatım boyunca hiç şekeri kesmededim yada kesemedim diyelim,çünkü şekersiz çay iğrenç geliyo bana bişey anlamıyorum tadından hiç içmiyim daha iyi,ama eskiden çok atardım, şimdi büyük çay bardağına 3 çay kaşığı,küçük bardağaysa genelde 1 çay kaşığı atıyorum,tadı acı olursa 1 çay k.daha koyuyorumhafta boyunca artı çıkmamın sebebi belli düzensiz beslendim ve akşam çok aşırı kaçtım,çayın yanında yediklerimde oldumu artı kaçınılmaz oldu,çarşamba akşamı dikkatli ve erken kapadım,dünde akşam yemekte tartıştık azcık,ne yedim anlamadım bile kalktım mutfağa gittim daha fazla tartışmamak için sigara içtim,geri döndüğümde sofrayı topladım yemedim bişey, öyle olunca sabah güzel sonuç aldım,keşke bir hafta boyunca dikkat edebilsem çok iyi olucak eminim,,, gelmemiş olması gitmemesinden iyidir bence süper ya gördünmü demek çok yedim artıdayım nasılsa deseymişsin veremiycekmişin,demekki bazen cidden sabırlı olmak gerekiyo tebrikler canım hep böyle devam et keşke hep dikkat edebilsekte almasak,ne güzel 59lardaydın,bayada korumuşsun,ama bazen ipin ucu kaçıyo motivemiz olmuyo ozaman kaçamakları bini beş para,neyse zararın neresinden dönersek kardır unutma,hemen dizginlemişsin,tekrar görürsün 59ları sabır cıssmı dedin neyse okadar kilo vermişsin ödülün olsun şaka yaptım suzii kendine geeeell ya birazcık azmet gitsin kilolar,sen herhafta artıda oldukça motiven kaybolmuyormu kızım senin,ne yüzle çıkıyosun karşımıza akıllı ol geçen hafta bidaha artıyla gelme karşıma demedimmi sana ama dinleyen nerdeee,,noel bize normal bigün dediydin sözde ama maşallah yemiş eğlenmişsin valla bende bir sorun yok sitede,sen telefondan giriyosan belki ondan oluyodur:26:
yok canim normal her zaman girdigim gibi ama niye boyle oldu yine anlamadim simdide alinti yapabildim ama gulumseme falan yok, bi de msj bakalim nasil gozukcek sapitti yine
nerden kontrol etcem mine biliyorsan soylermisin canim, sinir oldum buna yaaaabu arada veren herkese tebrikler, benim gibi veremeyen bi de ustune arti olan uzulmeyin boyle oluyor, moral bozmadan devam edelimmaslında kenimiz için bişeyler yapabilmemiz lazım canım ama yapmıyoruzbenim spora üyeliğim bitiyor ama kampanya varmı 1 ay daha uzatacamhaftaya canım inşallahtebrikler canımbaşladık canım 3 aydır bir ileri 2 geriilerleyemiyorum o yüzdenbenim hiç umudum yokbebiş işini naptın? gider canım gidersen dikkat etmeye devam etbizde biproblem yok ama ayarlarını bikontrol etbazen bendede oluyor ama çok kısa sürüyoranladım :26:bende çayı şekersiz içemezdim ama şimdi toz şekerin 1 tanesi bile girse içememalışılıyor yaniiama tercih senin tabiii
dogru diyorsun tugbisakşam çayın yanında yediklerimiz yüzünden artıya çıkıyoruz mine,bunu ben sürekli görüyorum kendimde,ama eş evde olunca mecbur ona koyuyorum bende yemeden edemiyorum,
evet ben hayatım boyunca hiç şekeri kesmededim yada kesemedim diyelim,çünkü şekersiz çay iğrenç geliyo bana bişey anlamıyorum tadından hiç içmiyim daha iyi,ama eskiden çok atardım, şimdi büyük çay bardağına 3 çay kaşığı,küçük bardağaysa genelde 1 çay kaşığı atıyorum,tadı acı olursa 1 çay k.daha koyuyorum
hafta boyunca artı çıkmamın sebebi belli düzensiz beslendim ve akşam çok aşırı kaçtım,çayın yanında yediklerimde oldumu artı kaçınılmaz oldu,çarşamba akşamı dikkatli ve erken kapadım,dünde akşam yemekte tartıştık azcık,ne yedim anlamadım bile kalktım mutfağa gittim daha fazla tartışmamak için sigara içtim,geri döndüğümde sofrayı topladım yemedim bişey, öyle olunca sabah güzel sonuç aldım,keşke bir hafta boyunca dikkat edebilsem çok iyi olucak eminim,,,
gelmemiş olması gitmemesinden iyidir bence süper
ya gördünmü demek çok yedim artıdayım nasılsa deseymişsin veremiycekmişin,demekki bazen cidden sabırlı olmak gerekiyo tebrikler canım hep böyle devam et
keşke hep dikkat edebilsekte almasak,ne güzel 59lardaydın,bayada korumuşsun,ama bazen ipin ucu kaçıyo motivemiz olmuyo ozaman kaçamakları bini beş para,neyse zararın neresinden dönersek kardır unutma,hemen dizginlemişsin,tekrar görürsün 59ları sabır
cıssmı dedinneyse okadar kilo vermişsin ödülün olsun şaka yaptım
suzii kendine geeeell
ya birazcık azmet gitsin kilolar,sen herhafta artıda oldukça motiven kaybolmuyormu kızım senin,ne yüzle çıkıyosun karşımıza
akıllı ol geçen hafta bidaha artıyla gelme karşıma demedimmi sanaama dinleyen nerdeee,,noel bize normal bigün dediydin sözde ama maşallah yemiş eğlenmişsin
valla bende bir sorun yok sitede,sen telefondan giriyosan belki ondan oluyodur:26:
spor konusunda üsengecligim var minem onu yenemedim daha
aslında kenimiz için bişeyler yapabilmemiz lazım canım
ama yapmıyoruz
benim spora üyeliğim bitiyor ama kampanya varmı 1 ay daha uzatacam
haftaya canım inşallah
tebrikler canım
başladık canım 3 aydır bir ileri 2 geri
ilerleyemiyorum o yüzden
benim hiç umudum yok
bebiş işini naptın?
gider canım gider
sen dikkat etmeye devam et
bizde biproblem yok ama ayarlarını bikontrol et
bazen bendede oluyor ama çok kısa sürüyor
anladım :26:
bende çayı şekersiz içemezdim ama şimdi toz şekerin 1 tanesi bile girse içemem
alışılıyor yanii
ama tercih senin tabiii
dün çekmiştim,kırmızının içinde siyah taytım var mavinin içindede zıbınlığım var fazla kalın bişey yok yani
gerçi bunları niye yazdım bende anlamadım
Eki Görüntüle 910358 Eki Görüntüle 910359 Eki Görüntüle 910360
bunlarıda az önce çektim
Eki Görüntüle 910363 Eki Görüntüle 910364
üstümdeki siyah şeyide çıkartemde rahat görünsün hatlarım dedim eleştiriye açığım
Eki Görüntüle 910361 Eki Görüntüle 910362
tekrardan kendimi iyi hissetmeye başladım ben yaaa,,azcık daha azimli olmam gerek,inşallah yine çok mutlu olurum,ve bu sefer kilo almamaya çok dikkat edicem
bende yapayim bildirimimi
Kızlar anca girdim öğlen yemeğine gitmeden önce bildirimimi yaptım
dün çekmiştim,kırmızının içinde siyah taytım var mavinin içindede zıbınlığım var fazla kalın bişey yok yani
bunlarıda az önce çektim
üstümdeki siyah şeyide çıkartemde rahat görünsün hatlarım dedim eleştiriye açığım
tekrardan kendimi iyi hissetmeye başladım ben yaaa,,azcık daha azimli olmam gerek,inşallah yine çok mutlu olurum,ve bu sefer kilo almamaya çok dikkat edicem
işte benim adam aynen aynada kendini böyle görüyo kesinki,zayıflama adına yaptığı hiçbişey yok,aldı başını gitti göbeği haberi yok
kizlar ben menumu paylasmayi unuttum
Sabah : 2dilim ekmek + 1 kk peynir + maydonoz + tomates
ara : yesil cay + 10tane findik
oglen : salata + tavuk sote + yogurt ( ekmek yemedigimi simdi hatirladim ama karnim doydu gerek yok )
ara : yapamam sanirim bisey getirmedim ev gidincede gec olur ara yapmak icin
aksam : dun aksam firinda karnibahar yaptim onu yiyecem
bu aralar doymak bilmiyorum canim :26:hayirdir suzim 2 haftadir artilardasin ne oluyo boyle sana yapma dikkat et sonra toparlamasi zor oluyor bak.
bence cok super gorunuyorsun boyle daha cok kilo vermene gerek yok ama tabii sen bilirsin kendini iyi hissettigin mutlu oldugun kiloya dusmek istiyosan, kiskandim valla 4sene once bende boyleydim ins en yakin zamanda bende eski kiloma kavusurum.
alemsin valla gercekten cokmu kilolu esin ??? belkide senin verdiklerini o aliyodur uzerine koyuyordur ziyan olmasin diye
hosgeldin canim aramiza menün güzel hergün menü paylasirsan okadar az kacamak yaparsin kolay gelsin bizeslm bayanlarr 7o kgyum gecen sene dogum yaptım zaten 67 ıle hamıle kalmıstım boyumm 1.6o. 1o kg vermek ıstıyorumm yaklasık bı 7 -8 ıcınde. pztsı kesın kararla basladım yedıklerımı yazayım sızınde onerılerınızı beklıyorum.
kahvaltıda 2 tane haslanmıs yumurta kucuk bır peynırr 4 tane zeytın lımonlu maydonozz .. bır fıncanda etı form cay lımonlu olandan. sabah ıle oglen arası bır tane yesıl elma.. oglenn sebze yemegı yanına bır kase yogurt. cok acıkmadıysam nesfıt & sut. ıkındı gıbı bır kase yogurt& etıform cubuk kraker aksam tavuk gogus ızgara yada kofte bı kase saalata aksam yemegını en gec 7 de yıyorumm yatmadan bırtane kıvı .. gun ıcınde enaz 3 lt su .. sımdıdenn yorumlarınız ıcın tskleerr
oh affiyet olsun güzel canimkizlar ben menumu paylasmayi unuttum
oglen : salata + tavuk sote + yogurt ( ekmek yemedigimi simdi hatirladim ama karnim doydu gerek yok )
bence cok super gorunuyorsun boyle daha cok kilo vermene gerek yok ama tabii sen bilirsin kendini iyi hissettigin mutlu oldugun kiloya dusmek istiyosan, kiskandim valla 4sene once bende boyleydim ins en yakin zamanda bende eski kiloma kavusurum.
alemsin valla gercekten cokmu kilolu esin ??? belkide senin verdiklerini o aliyodur uzerine koyuyordur ziyan olmasin diye
azimle herşey hallediliyo canım valla bak,ben daha geçen ay aynaya bakmaya utanıyodum resmen oram buram pırtlıyodu,şimdi azda olsa moralim yerine geldi,demekki porsuk gibi boş boş oturmakla olmuyomuş mutlu olmak,,iyiki netim geldide tekrar buraya döndüm yoksa vay halimeydi
yok canım ya aşırı kilolu değil,175 boyu kilosuda 80 ama göbek gözüme batıyo fena,arkadan bakınca dersin filinta,önünü bi döner dinazor yutmuş balina
ay bu lafı şimdi uydurdum hoşuma gitti,akşam benimkine yumurtlamam lazım yüzüne yüzne utanır belki
cok catlaksin tugbis o nerden ciktiönüne döner dinazor yutmus balina allahim ya
bu arada yarim avuc findik yedim yani 12 tane
tebrik ederim tatlimmmgunaydın kızlar....
kilo bildirirmim
başlangıç:72
geçen hafta:70,9
bu hafta:69,9
giden: 1
toplamda giden: 2,1
hedef:50
bol eksili haftalar tatlimSelam kızlar herkeze hayırlı cumalar
bol eksili bir hafta olur inşallah
nasılız bakalım kilocuklar verildimi
sanırım kilo bildirim günü değişmemiş
bende kilo bildirimimi yapayım
bu hafta başlıyım bende kilo bildirimine
geçen haftalarda dahada artıydım neyseki şimdi biraz indirdim
başlangıç 66.5
bu hafta 66.5
hedef 60
hepinize sağlık dolu zayıf günler dilerim
bende yapayim bildirimimi
tebrik ederimmKızlar anca girdim öğlen yemeğine gitmeden önce bildirimimi yaptım
itinayla sac cekilirkizlarrr bana yine bisey olmus alinti yapamiyom begenemiyommm, bari bildirim yapayimbaslangic kilo: 76 kggecen hafta: 63.5 kgbu hafta: 64.1 kggelenn: 600 grtoplamda giden: 11.9 kghedef: 55 kgsimidlik kaciyom daha sorna gelirim insallah, hem belki sitede duzelir, gunlerdir sapitti ya ne oluyo boyle ki aceppp
daş gibi hatundün çekmiştim,kırmızının içinde siyah taytım var mavinin içindede zıbınlığım var fazla kalın bişey yok yani
bunlarıda az önce çektim
canim menu guzel gozukuyor ama sabah 2 yumurta cok gibi geldi bana:26:slm bayanlarr 7o kgyum gecen sene dogum yaptım zaten 67 ıle hamıle kalmıstım boyumm 1.6o. 1o kg vermek ıstıyorumm yaklasık bı 7 -8 ıcınde. pztsı kesın kararla basladım yedıklerımı yazayım sızınde onerılerınızı beklıyorum.
kahvaltıda 2 tane haslanmıs yumurta kucuk bır peynırr 4 tane zeytın lımonlu maydonozz .. bır fıncanda etı form cay lımonlu olandan. sabah ıle oglen arası bır tane yesıl elma.. oglenn sebze yemegı yanına bır kase yogurt. cok acıkmadıysam nesfıt & sut. ıkındı gıbı bır kase yogurt& etıform cubuk kraker aksam tavuk gogus ızgara yada kofte bı kase saalata aksam yemegını en gec 7 de yıyorumm yatmadan bırtane kıvı .. gun ıcınde enaz 3 lt su .. sımdıdenn yorumlarınız ıcın tskleerr
guzel canimkizlar ben menumu paylasmayi unuttum
bana da bi arada oluyo canim deli gibi yemek istiyobu aralar doymak bilmiyorum canim :26:
hosgeldin canim aramiza menün güzel hergün menü paylasirsan okadar az kacamak yaparsin kolay gelsin bize
bu arada baslangic 70 kg hedefin 67 mi bugün bizim bildirim günümüz ilk hafta listenin altinda oluyorsun ikinci bildiriminde listenin icinde ben seni ekliyorum canim listeye tamammi
oh affiyet olsun güzel canim
bende simdiye kadar yediklerimi yazayim
sabah: 2 dilim light kracker ekmegi 2 dilim sade salam
ara: 2 kurabiye
öglen: 1 büyük salatalik dogradim icine yogurt kocaman kase yedim
ara: 2 kücük kurabiye daha(isarkadasi yapmis :18:)
bi ara daha: 1 cilekli bar
aksam: onu bilmiyorum daha insallah fazla kacirmam
nasil bir hayal gucun var yaaaaaazimle herşey hallediliyo canım valla bak,ben daha geçen ay aynaya bakmaya utanıyodum resmen oram buram pırtlıyodu,şimdi azda olsa moralim yerine geldi,demekki porsuk gibi boş boş oturmakla olmuyomuş mutlu olmak,,iyiki netim geldide tekrar buraya döndüm yoksa vay halimeydi
yok canım ya aşırı kilolu değil,175 boyu kilosuda 80 ama göbek gözüme batıyo fena,arkadan bakınca dersin filinta,önünü bi döner dinazor yutmuş balina
ay bu lafı şimdi uydurdum hoşuma gitti,akşam benimkine yumurtlamam lazım yüzüne yüzne utanır belki
canimmm sende kendine iyi bak, fadime abla bildirim yapti mi gelmedi de buraya hicc yine gulumsemeler olmuyor yaaaaaaaaaaaakizlar ben ufak ufak kaciyorumbugün gece yada yarin gece yaparim listeyi :26:ben bugün yaparim diyordum ama acaba cumartesi bildirim olurmu ki :26: neyse bizimkilerden rahatladikdan sonra gelirim bugün arkadasim gelcek birde oturmaya o gidince gelirim ancak öptüm sizi kendinize iyi bakin fazla kacirmayin bunun birde haftaya cuma si var
kuzum bilmiyom ki bende hep boyle illa gebercem kilo vercem diye, bir sinir oldum ki kendime, gecen hafta resmen ac gezdim, regl oldugum halde 700 gr verdim, dedim ki bozmayayim bu hafta hem regl de bitti belki yine veririm ama olmadi gelde sinir olma, az kaldi valla saldim cayira dicem yakindatebrik ederim tatlimmmbol eksili haftalar tatlim hemen de bahane hazir suzi hanimm tebrik ederimm itinayla sac cekilir cok dikkat etmistin bu hafta niye boyle oldu teom daş gibi hatun canim menu guzel gozukuyor ama sabah 2 yumurta cok gibi geldi bana:26:guzel canim bana da bi arada oluyo canim deli gibi yemek istiyo kurabiye cok kalorili degildir canim bence..sabah ve ogle de cok yememissinn zaten bence iyi nasil bir hayal gucun var yaaaaa
canimmm sende kendine iyi bak, fadime abla bildirim yapti mi gelmedi de buraya hicc yine gulumsemeler olmuyor yaaaaaaaaaaaakuzum bilmiyom ki bende hep boyle illa gebercem kilo vercem diye, bir sinir oldum ki kendime, gecen hafta resmen ac gezdim, regl oldugum halde 700 gr verdim, dedim ki bozmayayim bu hafta hem regl de bitti belki yine veririm ama olmadi gelde sinir olma, az kaldi valla saldim cayira dicem yakinda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?