yok canım yaa daha daş olmama biraz daha var,ozaman daş diyebilirsintebrik ederim tatlimmm
bol eksili haftalar tatlim
hemen de bahane hazir suzi hanimm
tebrik ederimm
itinayla sac cekilircok dikkat etmistin bu hafta niye boyle oldu teom
daş gibi hatun
canim menu guzel gozukuyor ama sabah 2 yumurta cok gibi geldi bana:26:
guzel canim
bana da bi arada oluyo canim deli gibi yemek istiyokurabiye cok kalorili degildir canim bence..sabah ve ogle de cok yememissinn zaten bence iyi
nasil bir hayal gucun var yaaaaa
amanın sapıklaştı bizim hatun,ben durmam artık buralarda kaaçaaaaaammmmm bariitubisssss bu arada cok fena olmussun ayyyyyyyyyyyyyyyyyyy o ne oyle yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, insanin bakasi gelmiyorrrrrrrrrrrrr sana inannnnnnn kii,yalayip yutasim geldi vallla :)))))))))))) bende boyle gulerim isteee
Selamm kızlar tekrardan aranıza katılmak için geldim bu kez kararlıyım yaza kadar isteğim vücuda kavuşmak istiyorum
dün çekmiştim,kırmızının içinde siyah taytım var mavinin içindede zıbınlığım var fazla kalın bişey yok yani
gerçi bunları niye yazdım bende anlamadım
Eki Görüntüle 910358 Eki Görüntüle 910359 Eki Görüntüle 910360
bunlarıda az önce çektim
Eki Görüntüle 910363 Eki Görüntüle 910364
üstümdeki siyah şeyide çıkartemde rahat görünsün hatlarım dedim eleştiriye açığım
Eki Görüntüle 910361 Eki Görüntüle 910362
tekrardan kendimi iyi hissetmeye başladım ben yaaa,,azcık daha azimli olmam gerek,inşallah yine çok mutlu olurum,ve bu sefer kilo almamaya çok dikkat edicem
yok canım yaa daha daş olmama biraz daha var,ozaman daş diyebilirsinteşekkür ederim
amanın sapıklaştı bizim hatun,ben durmam artık buralarda kaaçaaaaaammmmm barii
sağol tatlım,,
kıyamam ben sanaaa,gülüşünü yesinler senin ben anladım
hoşgeldiiiinnn canım tekrardan,inşallah kopmazsın bidahaa
menun canimyanliz bisey sorucam neden Sabah kahvaltinda biber tursusu yiyosun ozel bi nedenimi var??? bizde balli limonlu su ne ise yariyo miktarlari ne kadar nasil hazirliyosun???
limonlu ballı su hem toksinleri atıyo hem yağ yakımına yardımcı diye biliyorum.daha biçok faydası var cilde falanda var.acıbiber metabolizmayı hızlandırıcı etkisi olanlardan.zencefil köri falan da öyle mesela.yarım litre suya yarım limonu sıkıp bi tatlı kaşığı bal koyuyorum.bazen bi tatlı kş. da elma sirkesi katıorum.genelde yatarken yapıyorum onuda.öyle yani.kendimce bişeyler işte.
canım sen boşuna diyet yapma fıstık gibisin maşallah...boyun kaç peki?
aman dikkat et canimkızım dumanlı dumanlı gidiyodum öbür tarafa az daha
dumanı içime çekerken senin yazını okudum bastı bi gülme krizi,boğazımda kaldı duman resmen gidiyodum az dahaa
bidahaki sefere espirilerini usturuplu yap güldürme beni olurolmaz zamanda
off tatlim ya ben cok kötüyüm bu aralar esim sürekli evde ondan herhalde habire yiyorum atistiriyorum falan artik migdede alisdi sanirim ahada 75 e ciktim nolcak benim halimtebrik ederim tatlimmm
bol eksili haftalar tatlim
hemen de bahane hazir suzi hanimm
tebrik ederimm
itinayla sac cekilircok dikkat etmistin bu hafta niye boyle oldu teom
daş gibi hatun
canim menu guzel gozukuyor ama sabah 2 yumurta cok gibi geldi bana:26:
guzel canim
bana da bi arada oluyo canim deli gibi yemek istiyokurabiye cok kalorili degildir canim bence..sabah ve ogle de cok yememissinn zaten bence iyi
nasil bir hayal gucun var yaaaaa
evet ya eksik var ben yarina kadar bekliyeyim fadimenin bildirimi yok balli gelmedi zayifla ugramadi eksiklerimiz var yarin da gecsin öyle yapayim artik :26:canimmm sende kendine iyi bak, fadime abla bildirim yapti mi gelmedi de buraya hicc yine gulumsemeler olmuyor yaaaaaaaaaaaakuzum bilmiyom ki bende hep boyle illa gebercem kilo vercem diye, bir sinir oldum ki kendime, gecen hafta resmen ac gezdim, regl oldugum halde 700 gr verdim, dedim ki bozmayayim bu hafta hem regl de bitti belki yine veririm ama olmadi gelde sinir olma, az kaldi valla saldim cayira dicem yakinda
bende geri düzelte bilse menülerimibugunki menum,
kahvaltı:5 zeytin,kuru domates,1 dlm börek,1 dlm peynir,1 tk labne peynir
ara: 1 avuc fındık ,badem
oğle: havuclu patatesli karnabahar yemeği,ızgara et
ara:2/3 sb süt ile kahve,1 kare bitter cikolata
aksam: 1 kase yogurt,salata ve 4 yk karnabahar yemeği
90 dk yuruyus yaptım
tebrikler tatlim aldimslm kızlar nasılsınız
suzım bıldırımlerı sen alıyomussun
özel yazamıcam cnm burdan alabılırmısın dısardayım ve musaıt degılm zor yazıyorum suan
başlangıç 68.5
bu hafta 68.0
gıden 500gr
hedef 60
gel canim tabii senide ekliyorum listeyeSelamm kızlar tekrardan aranıza katılmak için geldim bu kez kararlıyım yaza kadar isteğim vücuda kavuşmak istiyorum
aldim canimkızlar ben bugun hıc gıremedım anca yapabiliyorm bildirimi
geçen hafta :71
bu hafta:69
giden:2 kg
hedef :24 ocağa kadar 66 hazirana kadar 62 :)
saat geç oldu anca geçebildim pc ye.
uyanınca yarım litre ballı limonlu su
kahvaltı:
2 tane küçük 3-2-1 poğaçası
10 zeytin
10 acıbiber turşusu
2 kupa şekersiz çay
ara yok
öğle yok
bi ara kızın nesquik gofretinin yarısını yedim
akşam:
mercimek çorbası
istavrit
salata
2 tane şekerpare tatlısı
misafirim vardı akşam yemeğinde o yüzden biraz cozuttum galiba.azıcık da meyve yedim
yarın biraz aç kalıcam galiba.kendime ceza yazdım.
günaydın kızlarrr hastayım salıdan beri yatıyordum anca gelebildim :85:
sağol tatlım gripten de öte faranjit olmuşum ki 2 gün hastanede geçirdim hala atlatamadım Rabbim düşmanıma bile göstermesinnGecmiş olsun kuzucum. Grip falan mı oldun çok fene salgın var.
Geldim canimaman dikkat et canim
off tatlim ya ben cok kötüyüm bu aralar esim sürekli evde ondan herhalde habire yiyorum atistiriyorum falan artik migdede alisdi sanirim ahada 75 e ciktim nolcak benim halim
evet ya eksik var ben yarina kadar bekliyeyim fadimenin bildirimi yok balli gelmedi zayifla ugramadi eksiklerimiz var yarin da gecsin öyle yapayim artik :26:
bende geri düzelte bilse menülerimi
tebrikler tatlim aldim
gel canim tabii senide ekliyorum listeye
aldim canim
yarin bende asicikda ac kalabilsem
günaydın kızlarrr hastayım salıdan beri yatıyordum anca gelebildim :85:
Geçmiş olsun canimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?