70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bugunki menum,

kahvaltı:5 zeytin,kuru domates,1 dlm börek,1 dlm peynir,1 tk labne peynir
ara: 1 avuc fındık ,badem
oğle: havuclu patatesli karnabahar yemeği,ızgara et
ara:2/3 sb süt ile kahve,1 kare bitter cikolata
aksam: 1 kase yogurt,salata ve 4 yk karnabahar yemeği

90 dk yuruyus yaptım

slm kızlar nasılsınız
suzım bıldırımlerı sen alıyomussun
özel yazamıcam cnm burdan alabılırmısın dısardayım ve musaıt degılm zor yazıyorum suan
başlangıç 68.5
bu hafta 68.0
gıden 500gr
hedef 60

Selamm kızlar tekrardan aranıza katılmak için geldim bu kez kararlıyım yaza kadar isteğim vücuda kavuşmak istiyorum

Türkiyeye bi tatile geldim kiloları geri almıştım kendimi yeni toparladim bo haftadır dikkat ediyorum yediklerime sporumuda yapiyorum sizlerle daha hizli kilo verecegime inaniyorum

yok canım yaa daha daş olmama biraz daha var,ozaman daş diyebilirsinteşekkür ederim
tubisssss bu arada cok fena olmussun ayyyyyyyyyyyyyyyyyyy o ne oyle yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, insanin bakasi gelmiyorrrrrrrrrrrrr sana inannnnnnn kii,yalayip yutasim geldi vallla :)))))))))))) bende boyle gulerim isteee
amanın sapıklaştı bizim hatun,ben durmam artık buralarda kaaçaaaaaammmmm barii
sağol tatlım,,
kıyamam ben sanaaa,gülüşünü yesinler senin ben anladım

Selamm kızlar tekrardan aranıza katılmak için geldim bu kez kararlıyım yaza kadar isteğim vücuda kavuşmak istiyorum

hoşgeldiiiinnn canım tekrardan,inşallah kopmazsın bidahaa

canım sen boşuna diyet yapma fıstık gibisin maşallah...boyun kaç peki?

Hosbulduk canimm inşallah kopmayacagim bidaha sizinle kilo vercegim fit olacağım buarada resimlerin harika çok fit sin yabende istiyorum

saat geç oldu anca geçebildim pc ye.

uyanınca yarım litre ballı limonlu su

kahvaltı:
2 tane küçük 3-2-1 poğaçası
10 zeytin
10 acıbiber turşusu
2 kupa şekersiz çay

ara yok

öğle yok

bi ara kızın nesquik gofretinin yarısını yedim

akşam:
mercimek çorbası
istavrit
salata
2 tane şekerpare tatlısı

misafirim vardı akşam yemeğinde o yüzden biraz cozuttum galiba.azıcık da meyve yedim

yarın biraz aç kalıcam galiba.kendime ceza yazdım.

aman dikkat et canim
off tatlim ya ben cok kötüyüm bu aralar esim sürekli evde ondan herhalde habire yiyorum atistiriyorum falan artik migdede alisdi sanirim ahada 75 e ciktim nolcak benim halim
evet ya eksik var ben yarina kadar bekliyeyim fadimenin bildirimi yok balli gelmedi zayifla ugramadi eksiklerimiz var yarin da gecsin öyle yapayim artik :26:
bende geri düzelte bilse menülerimi
tebrikler tatlim aldim
gel canim tabii senide ekliyorum listeye
kızlar ben bugun hıc gıremedım anca yapabiliyorm bildirimi

geçen hafta :71
bu hafta:69
giden:2 kg
hedef :24 ocağa kadar 66 hazirana kadar 62 :)
aldim canim

yarin bende asicikda ac kalabilsem

yarin daha bekliyeyim diyorum kizlar eksik var kizlardan belki birsey cikti gelemediler yarin aksama erteleyelim listeyi

bugün cok kacirdim yine cok gereksiz seyler yedim cubuk kracker jellybon sekerlerden karisik cerez cikolata off bu gidisle ben asagiya gidecegime yukariya cikiyorum 73 den sIkILdIkca simdi 75lere geldim yarin yemiycem diyorum bizimkiler yedikce bende daliyorum
kardesim 1 ay icinde 10 kilo verdi nerdeyse ondaki iradenin ücde biri bende olsa cousinemin dügünü var 1inci ayin 25 inde bari ozamana kadar bi 3-4 kilo verebilseydim

yarin görüsürüz yine saglikli kalin hoscakalin

GÜNAYDIN KIZLAR
Herkese güzel bir hafta sonu diliyorum. Benim misafirlerim gelecek oyüzden kilo bildirimi yapıp çıkacağım. Bu gün benim için cışşlı bir gün olacak.Çok güzel mamalar yapıyorum
Kilo Bildirimi
Başlagıç:80
Gecen Hafta:71.5
Bu hafta:70.9
Giden:600 gr:Nihayet
Toplam giden:9.100
Hedef 65

Kızlar inşallah herkez güzel kilolar vermiştir.Diğer sayfalara gitcek vaktim yok sanra bakacağım. Hoşcakalın

gunaydınlarrrr
kılo verenlerı cok cok tebrık ederım
hemen cıkmalıyım kızlar 2 hafta kurs yok
2 haftada bır cok konuyu halletmıs olmalıyım opuldunuzzzzz

yine ıkı ılerı bır gerıyı oynuyorum

Başlangıç : 81
geceb hafta : 77.7
bu hafta : 79.0
gelen :1.3
hedef :68

Çok mutsuz oldum çok !

Geldim canim

Başlangıç:67

Hedef:58 inşallah

günaydın kızlarrr hastayım salıdan beri yatıyordum anca gelebildim :85:

Geçmiş olsun canimm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…