70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tebrikler mervem

bazen stressden de olabiliyor sagligini ihmal etme tatlim
kiraz sapinindami faydalir var sogan suyu icmiyon ama dimi artik
Saol canım
kiraz sapının çok faydaları var zayıflamadada çok faydalı kuzum ihmal etme
soğan suyunu aslında üşenmesem şöyle 1-2 hafta yapsam ama çok üşeniyorum

Allah nasip ettiği zaman inşallah

çok güzel görünüyorsun canım Allah nazarlardan korusun

sanada minderim

tebrikler canım

Selamm kızlar tekrardan aranıza katılmak için geldim bu kez kararlıyım yaza kadar isteğim vücuda kavuşmak istiyorum
inşallah bu kararlılıkla hırsalanırsın
hoşgeldin tekrardan

günaydın canım tebrikler

günaydın kızlarrr hastayım salıdan beri yatıyordum anca gelebildim :85:
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine

yine ıkı ılerı bır gerıyı oynuyorum

Başlangıç : 81
geceb hafta : 77.7
bu hafta : 79.0
gelen :1.3
hedef :68

Çok mutsuz oldum çok !
mutlaka biryerlerde hata yapmışsındır
onları gözden geçir
hedef belirle kendin için
inşallah bu hafta başarırsın

hastalık yüzünden tartılamadım zaten yemek yediğim de söylenemez ama pekmez bal süt kuşburnu nane limon vs vs çok yiyip içtim bunlar bana artı mı yaptı eksi mi bilmiyorum bide üstüne adet olmuşum erken oldum sanki bugün işteyim o yüzden tartılamadım kaç hafta oldu listeye dahil olamadım

Kızlar ben dün slim patch zayıflama bandı kullanmaya başladım tembellikten midir vakit olmadığından mıdır ben de bunlara yöneldim :/ kullanan var mı aranızda onu merak ettim?

bende kullandım 3-5 ama sonra unutuyordum yapıştırmayı faydası oldu mu olmadı mı anlamadım pek yani onun yüzünden mi bilinmez ama bağırsaklarım çok çalışıyordu o bant takılıyken

kim der 2 çocuk anası ya nazarımız değcek bak artılarla çıkcan karşımıza haberin olsun

hata degıl kııı bıldıgın bıle bıle yaptım dayanamadım gaflete dustummm bırde sabah 7 aksam 8 çok yogundum
duzenlı ogun yıyemedım 1 yada 2 ogunle gecırdım gunlerıı veee pazartesı oglen hamburger yedım persembe aksam pızza yedım çoook pısmanım da olan olduuu...

sık sık yemeyi denedin mi, belki metabolizman hızlanır. baya da vermissin,kac ayda verdin, önceden de boyle zorlanıyor muydun,yeni mi oldu verememe durumu?
Deniyorum canim, ben bayagi bir serbetlendim bu kilo verme konusunda ama niye boyle oluyor anlamadim, ben aslinda toplamda 17 kilo verdim, sonra 59 oldum, bu kiloyuda 1 yil korudum gram bile almadim, ama aguston ayindan itibaren gram gram sinsi bir sekilde kilo aldim, yani 3.5 kilo geri aldim simdi onu vermeye calisiyom, ama isin ilginc tarafi bu 3.5 kiloyu kilo vermeye calisirken aldim :)))) tek cevabim stressss, aslinda aramizda diyetisye giden arkadaslar varsa, bizimle paylassalar tavsiyelerini nasil olur
canimmmm cok gecmiss olsun, dikkat et kendine , burdan kopma gozlerimiz ariyor sorna bebek, yine gulumsemeler falan yokk yaa
gunaydınlarrrrkılo verenlerı cok cok tebrık ederım hemen cıkmalıyım kızlar 2 hafta kurs yok2 haftada bır cok konuyu halletmıs olmalıyım opuldunuzzzzz
hadi kolay gelsin bende yazip kacicam makalemi bitirmem lazim artikkkkkkkkk
Selam kızlar hayırlı sabahlargüzel günler güler yüzler mutlu hafta sonları dilerim
sana da guzek hafta sonlari olsun canimmmmmmmm

canım sen boşuna diyet yapma fıstık gibisin maşallah...boyun kaç peki?
gaza getirme kız beni,daha vermem gerekenler var onlarda gitsin tamam korumaya geçcem söz
teşekkür ederim bu arada boyum 169

Hosbulduk canimm inşallah kopmayacagim bidaha sizinle kilo vercegim fit olacağım buarada resimlerin harika çok fit sin yabende istiyorum
teşekkür ederim canım,inşallah sende ideal kilona çabucak gelirsin
anaaam ben öleyim ozaman.bu vücuda diyetmi olur.bence sen zayıflamak için değil kilonu korumak için azıcık dikkat etsen olur şekerim kemikmi kalacaksın
azcık daha vermem gerekenler var onları vereyim korumaya geçicem canım,biraz daha sabret
teşekkür ederim

canımya aç kalma kalmada fazlada abartma yeter bence

bencede bekle belki daha yapan olur bildirim
ya suzi azcık dikkat etsen 25ine kadar dahada çok verirsin ama bu eşine kızmaya başladım diycem ama,suç sende kızım ,benimkide akşamları evde ama 17de gelir gelmez yemeğe oturtuyorum,yedikten sonra okula gidiyo 21de geliyo,ben çok kızdım eşime,bana okula gidip geldikten sonra yemek yiyelim diyodu,bende sen okula gidiceksin diye saat 21lerdemi yemem gerekiyo dedim,ben erkenden yerim sen gelince tek başına yersin dedim çizgimi belli edince tek başına yemek yerine benimle beraber erken yemeği seçti,işten gelir gelmez koyuyorum yemeği,yiyo gidiyo,bende erkenden bitirmiş oluyorum,o gelincede çekirdek kek çay falan yer içer ben bazen tırtıklarım ama fazla yemem,oda bişey demez irade meselesi canım tut kendini biraz
mesela dün pazar alışverişi yaptık işten gelince,oda sonra hemen okula yetişti,yemeği gelince saat 21.30da yedik et ve pilav vardı bide yaa acayip açtım çok yedim,,ama dedim haftada bikere oluyo olsun

tebrikler
geçmiş olsun canım çabuk atlatırsın umarım:26:
gunaydınlarrrr
kılo verenlerı cok cok tebrık ederım
hemen cıkmalıyım kızlar 2 hafta kurs yok
2 haftada bır cok konuyu halletmıs olmalıyım opuldunuzzzzz
görüşürüz işleri hallette gel

Çok mutsuz oldum çok !
canım vardır bi nedeni ,hafta içi neler yedin akşamları abarttınmı geçmi yedin suyumu az içtin bunları düşün üzülme gider
teşekkür ederim
kim der 2 çocuk anası ya nazarımız değcek bak artılarla çıkcan karşımıza haberin olsun

maşallah demen yeterli canım allahın izniyle hiç bişeycik olmaz inşallah sağol
tek korkum artılarla çıkmak karşınıza zaten deme öyleee

Son düzenleme:

spor falanda yapıyomusun.çizelgene baktım 79 dan düşmeye başalmışsın.ne zamandan beri düşüyosun.maşallah sana 2 çocuğun var bide allah bağışlasın.ben 67 ile hamile kaldım 79 ile doğuma girdim.normal doğum yaptım bide.bi ara 70 dim sonra çıkışa geçtim.73 le başladım bakalım salı günü.şu anda 71.3 diyo tartı ama bana inandırıcı gelmiyo.daha yeni başladım ya.sporda yapamıyorum sıkılıyorum yoruluyorum hemen.kilolar alt kısımda benim.bacak egzersizleri yapmam lazım aslında.offfff eşimden gizli yapıyorum bide diyeti.istemiyo zayıflamamı.sabote etmeye başlıyo hemen.eve pide siparişleri baklavalar falan aburcubur cipsler falan.çaktırmıyorum ona o yüzden.bakalım anlayacakmı zamanla.

Selam kızlar
hayırlı sabahlar
güzel günler güler yüzler mutlu hafta sonları dilerim
Hayırlı günler sanda canım sizlerle inşallah ideal kiloma kavuşacağın:))

böylesi de çok karışık olmuş tatlım sarı kafalar meğersem ne kadar önemliymiş teşekkür ederim atlatırım inşallah ses tonum düzelsin öksürüğüm kesilsin tamam başka bişeyim kalmıyor Allah'ın izniyle akşam gidip yatcam dinlencem diye hayal ediyordum ama kaynanalar geliyormuş ya sevinsem mi üzülsem mi bilemedim
maşallah maşallahh boncuğumu koymuştum zaten kızz değemez benim nazarım

bende ilk hamile kaldığımda 62ydim kaçla doğuma girdiğimi hatırlamıyorum şimdi,67 veya 69dum sanırım,doğum yaptım,3 aylıktı kucağımda oğlum, kızıma hamile kaldığımı öğrendim
o hamileliğimdede üste kilolar eklenince doğuma 76.600girdim onu iyi hatırlıyorum,sonra kızda doğdu,süt olsun diye ye allah ye,sağlıklı beslenme nedir diyet nedir hiçbi bilgimde yok tabi,,80i gördüğüğüm gün tartıda yuh dedim,

nette araştırmaya başladım ve burayı buldum,2010 kasımda başladım 79.8le,2011 ekimdede 59.8 kilo olmuştum tam 20 kilom gitmişti,hamileliklerimden önceki kilomunda altıydı bu çok mutluydum,sonra eşimle iddaya girdik 56ya kadarda öyle indim,idda bitti benim diyette gitti67kilo olmuşum anlamadım bile tartıyı unutmuştum çünkü,hiç tartılmıyodum bi baktım 67hemen dur dedim yine başladım dikkat etmeye 62ye indim çabucak sonra bi ileri bi geri,neyseki netim geldide burdayım tekrardan 50'li rakamları bura sayesinde görücem inşallah,,

ayy geçmişi tekrar yaşattın valla canımya duygu bastı beni

waaoooow çok imrendim valla yaa.ben çok iredesizim.ama bu anlattıkların harika.yaklaşık 1 yılda 20 kilo.bence gayet muntazam bi iniş olmuş.ee spor??? sıkı görünüyo vücudun.yaptınmı bişeyler?? iki doğum ardarda olmuş bide.ben kesin sarkarım yaa.ama önce hedefime inicem.sonra spor düşünüyorum.şeyda coşkun da öyle yaptırıyomuş ünlüleri zayıflatırken.
yaza kadar veririm inşallah.haziranda memur alımları var.eğer memur olursam fit olmak isterim yeni işimde

tebrikler canim
kuzu tekrardan cok gecmis olsun öpüyorum seni bu hafta liste alti yapayim seni tamammi tatlim
gunaydınlarrrr
kılo verenlerı cok cok tebrık ederım
hemen cıkmalıyım kızlar 2 hafta kurs yok
2 haftada bır cok konuyu halletmıs olmalıyım opuldunuzzzzz
kolay gelsin hasretcim

Çok mutsuz oldum çok !
kil payi sonuncu oluyordun canim haftaya aldigini ver geri dikkat et
Geldim canim

Başlangıç:67

Hedef:58 inşallah
tamam canim
ozaman bende kiraz sapli cay iceyim :26:sogan suyunu sen ic neslim ben almim
Selam kızlar
hayırlı sabahlar
güzel günler güler yüzler mutlu hafta sonları dilerim
sanada tatlim

aksam üstü yapayim misafir gelecek zaten dogru diyorsun iradeli olmaliyim kahvaltida dikkat etmeye basladim insallah devamini getiririm sagol tugbis
selam kızlar yeni katıldım aranıza bende 77 kiloyum 83 den indim tabiki dahada inmek istiyorum :26:
hosgeldin canim aramiza

kactim geri kizlar

selam kızlar yeni katıldım aranıza bende 77 kiloyum 83 den indim tabiki dahada inmek istiyorum :26:
hoşgeldin canım

şimdiden hayırlı olsun,inşallah girersin

ben o zayıflama serüvenimde hiç spor yapmadım canım,çevremde görenlerde spor yapmadım deyince inanmadılar,göbeğime falan baktılardı hatta dediler hiç sarkma olmamış maşallah,,gerçekten benim içinde en doğru olan önce sadece kilo vericeksin ideal kilona inince baktın sarkma var spor yapıcaksın,diyet spor bir arada zor geldi bana,baktım sarkma olmadan atlattım gerek duymadım ,,
ama şimdilerde aklıma geldikçe yapmaya çalışıyorum,sırf kilo vermem hızlansın diye,malum son kilolar zor gidiyo bikaç egzersiz yapıyorum işte,bacak için en çok çalışıyorum,twist yapıyorum belim acıyınca bırakıyorum,dans ediyorum en çok o iyi geliyo banamekik çekemiyorum bel fıtığım var 3 tane zorlanıyorum acıyoöyle iştebence sende önce kilo ver sonra spora başla,ama yinede şimdiden az azda olsa egzersize başla,kilo vermen hızlanır,vaktin varsa tabi,benim ozamanlar vaktim olmuyodu iki bebekle,,heleki kızıma hamileliğimi hiç tadını çıkaramadım henüz bikaç aylık oğlum vardı ve yatmaya bile fırsatım yoktu,halsizlik bulantı uyku hali hepsi evde bi bebek varken yaşanması en kötü şeyler yatıp durcağım yerde bebeğimle ilgilenmek zorundaydım,ama neyseki şimdi büyüdüler rahatım şükür olsun veren allahıma

Bugünki menum

Sabah saat 8

5 zeytin
Iki dilim kaşar
Kk beyaz peynir
1 tane sivri biber
1 tane haşlanmış yumurta
Bi dilim ekmek
Taze sıkılmiş meyve suyu

Ara:bir avuç leblebi

Öğlen:
Ton balıklı salata bir dilim ekmek

Ara:bir kivi

Akşam:
Yarım kase mercimek corbasi
Bir tane bütün balık
1 tane patates

3 litre su

[table="width: 700, class: grid, align: center"]
[tr]
[td][/td]
[td]nick[/td]
[td]baslangic kilo[/td]
[td]gecen hafta[/td]
[td]bu hafta[/td]
[td]giden/gelen[/td]
[td]toplamda giden[/td]
[td]hedef[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]1[/td]
[td]adia[/td]
[td]72 kg[/td]
[td]70,9 kg[/td]
[td]69,9 kg[/td]
[td]-1 kg[/td]
[td]-2,1 kg[/td]
[td]50 kg[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]2[/td]
[td]triendy21[/td]
[td]61,9 kg[/td]
[td]60,8 kg[/td]
[td]60,0[/td]
[td]-800 gr[/td]
[td]-1,900 kg[/td]
[td]58 kg[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]3[/td]
[td]turuncusebo[/td]
[td]75,5 kg[/td]
[td]75,5 kg[/td]
[td]74,8 kg[/td]
[td]-700 gr[/td]
[td]-700 gr[/td]
[td]65 kg[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]4[/td]
[td]ZAYIFLA[/td]
[td]80 kg[/td]
[td]71,5 kg[/td]
[td]70,9 kg[/td]
[td]-600 gr[/td]
[td]-9,100 kg[/td]
[td]65[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]5[/td]
[td]gurbet[/td]
[td]68,5 kg[/td]
[td]68,5 kg[/td]
[td]68,0 kg[/td]
[td]-500 gr[/td]
[td] -500 gr[/td]
[td]60 kg[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]6[/td]
[td]AlpMer[/td]
[td]69,7 kg[/td]
[td]69,1 kg[/td]
[td]68,7 kg[/td]
[td]-400 gr[/td]
[td]-1 kg[/td]
[td]60 kg[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]7[/td]
[td]selibeli[/td]
[td]78,8 kg[/td]
[td]72,8 kg[/td]
[td]72,5 kg[/td]
[td]-300 gr[/td]
[td]-6,300 kg[/td]
[td]60[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]8[/td]
[td]minderbob[/td]
[td]63 kg[/td]
[td]59,7 kg[/td]
[td]59,7 kg[/td]
[td] 0 kg[/td]
[td]-3,3 kg[/td]
[td]57 kg[/td]
[td]:97::97::97:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]9[/td]
[td]umay0110[/td]
[td]68,2 kg[/td]
[td]66,7 kg[/td]
[td]66,9 kg[/td]
[td]+200 gr[/td]
[td]-1,3 kg[/td]
[td]58 kg[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]10[/td]
[td]theolog[/td]
[td]76 kg[/td]
[td]63,5 kg[/td]
[td]64,1 kg[/td]
[td]+600 gr[/td]
[td]-11,900 kg[/td]
[td]55 kg[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]10[/td]
[td]BenSuzi[/td]
[td]77,1 kg[/td]
[td]74,3 kg[/td]
[td]74,9 kg[/td]
[td]+600 gr[/td]
[td]-2,200 kg[/td]
[td]55 kg[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]11[/td]
[td]rapunzel[/td]
[td]81 kg[/td]
[td]77,7 kg[/td]
[td]79,0 kg[/td]
[td]+1,300 kg[/td]
[td]-2 kg[/td]
[td]68 kg[/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]
[td]12[/td]
[td]hasrettt[/td]
[td]71 kg[/td]
[td]71 kg[/td]
[td]72,5 kg[/td]
[td]+1,500 kg[/td]
[td]+1,500 kg[/td]
[td]59 kg[/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]

birinci olan adia arkadasimiz tebrik ederim basarilarinin devamini dillerim

listede haftaya yer alacak olan arkadaslarimiz
meridepo, svmkuru, suksuk, dilserserdil, zerra, neskuik, cimbomlumuallim, dileekefem'tir
haftaya hep birlikte çok güzel kilolar vermenizi diliyorum

hatam olduysa affola

Son düzenleme:

hiç bir hata yok canım çok güzel olmuş ellerine sağlık ,,
adia arkadaşımızıda kutlarım,
bende 2. olmuşum hiç beklemiyodum

bundan sonrasını düzeltirsin inşallah
boşver unut gitsin öncesini bozma moralini

saol tatlım

iyi akşamlar kızlar nasılsınız bakalım nasıl geçti gününüz
bugün istanbulda bahardan kalma birgün yaşadık çok güzeldi
bol bol yürüyüş yaptık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…